KNARKMISSTÄNKTA POLITIKERN I O-HAMN SLUTAR

Den knarkmisstänkta vänsterpoliitkern Leena Vuckic i Oskarshamn hoppar av alla sina uppdrag inom politiken uppger hon idag i Barometern, där hon "talar ut".

"Politiken är inte det viktigaste för mig just nu. Jag är kär och dum och nu hoppar jag av den och kanske borde jag kolla upp min hjärna."

Barometerns anger inte ens politiskt parti i sin artikel. Hur många tror att man undanhållit detta om det rört sig om en Sverigedemokrat?
Läs artikel.
Läs artikel.

ledarsidan skriver Per Dahl om EU-valet men i den uppräkning som görs över opinionsläget och troligt antal röster finns inte Sverigedemokraterna med i listan. Ruttet Per Dahl! 
Att jag och andra får en väldigt negativ inställning till media och journalister kan väl knappast förvåna er!

Det är inte det enda exemplet på hur media nu tydligen skall förneka att Sverigedemokraterna existerar!

Kommentarer
Postat av: Jungman Jansson

Måste vara hög kompetens på politikerna i Oskarshamn så mycket som dom snor åt sig.

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Baromtern tar bort inlägg som är för SD .Lite märkligt är det herr Dahl å ena sidan tycker det är odemokratiskt att inte ta emot TV reklam från Sd.Å andra sidan själv glömma bort SD i sin redovisning.I tidningen trycker man en ung dams synpunkter.

om att det är viktigt att gå och rösta för att Sverigedemokraterna finns,så Baromtern går i samma ledband som alla PK media.Dessbättre är denna mobbning tidsbegränsad.Piratpartiets surfande slaptaskar kommer inte iväg till valurnorna kondisen räcker inte till det.Sverigedemokraterna har 3.1% hade haft 10% med en reko media minst.Valnatten den 7 Juni blir spännande.Köp din fyrverkerilåda redan nu.Blås på över hela Sveige när det är klart med minst 4% för SVERIGEDEMOKRATERNABlir intressant att se en hel hög journalister göra pudlar i media.Att forsätta att ljuga gör ju bara att man börjar bli en kopia av BAGDAD BOB.Så nu Pehr Dahl får du skärpa dej tack för att du tog dej tid att läsa detta Pärra.

2009-05-16 @ 11:48:28
Postat av: Tore

Det är nog inte bara "Leena Vuckic" hos vänstern, som behöver "kolla upp sin hjärna"!...När det gäller media, är de och förbliver hatiska

och uträknande mot SD. Vi stjäl ju röster från

deras "älsklingar", inte bara i regeringen utan också från oppositionen! En liten nagel i deras öga nu, samt en stock efter valet!...800.000 fattigpensionärer här i Sverige, och vad gör de styrande? Jo, tjattrar om att lämna över allt styrande till EU! Om nu pensionärerna "sover" över valet, och ger "faen" i att rösta, behöver vi då en riksdag för fastställande av beslut, om nu ändå EU kommisionen ändå river upp besluten. Det gäller därför att "väcka den björn som sover", för att påverka framtiden. Om de nu anser att de har sådan! (alltså framtid)...

2009-05-16 @ 15:15:11
Postat av: Kalle i O-hamn

Hjärnan är väl sönderknarkad på henne, därför behöver hon kolla upp hjärnan. Jävla Bitch!

2009-05-16 @ 15:30:16
Postat av: vmm

Jag tycker man måste tänka på att hon är inte dömd (än) så vi ska inte vara för hårda i orden mot henne.

2009-05-16 @ 15:51:28
Postat av: Rättvis

Gubben och Gumman

Ja visst finns det otaliga Bagdad-Bob inom media. Det är bara det att detta inte längre utgör något oöverkomligt problem.

Bara ordet Sverigedemokraterna .se är representerade 34,6 miljoner gånger hos google.Bagdad-Bob kunde höra bomberna falla, men hörde ingenting. Journalisterna kan förneka och ljuga, men vanligt folk som ser verkligheten kan - numera - bara gå in på internet för att kolla upp hur det är i verkligheten.Som sagt det är bara att gå in på nätet och få fakta om verkligheten och det borde Bagdad- Bob beakta både en och två gånger innan han eller hon förnekar verkligheten.För fortsätter media som förut så kommer folk att vänja sig vid att strunta i media och hämta in nyheter på nätet.

2009-05-16 @ 17:16:17
Postat av: Thoralf A

vmmHåller med dig om att man skall vara försiktig tills hon blir dömd.

Dock är det anmärkninsvärt att hon hoppar av alla sina förtroendeuppdrag. Om hon hade varit oskyldig kunde hon ju tagit "time out" från politiken.

2009-05-16 @ 18:28:24
Postat av: Ferdinand Mjuk

PK-Barometern syns -som oftast- väldigt opålitlig... Fru chefsredaktörskan borde inse att en kalibrering är mer än nödvändig.

2009-05-16 @ 18:40:56
Postat av: Branchtender Linden

Östran vill bli testade, sätt igång allihop, testa testa

2009-05-16 @ 18:45:02
URL: http://www.testaoss.nu/
Postat av: Evert Samarin

"Går aldrig i någons ledband""Vi vågar gräva lite djupare dra fram alla fakta i ljuset"Vilken tidning talar de om Thoralfs MästerBlogg -- Fria nyheter -- Politiskt inkorrekt!!

2009-05-16 @ 18:55:14
URL: http://www.testaoss.nu/reklamfilmer/
Postat av: Ingeborg

Kontantfritt samhälle. Läs denna insändare. Insiktsfullt. Sverige är illa ute.

Postat av: Rättvis

När en vanlig politiker misstänks för skattebrott så får man se bild på både honom och hans villa. Nu är det ju fråga om en vänsterpartist och dessutom misstänkt knarkbrott.. .

Men här är i alla fall en länk som visar bilder på knarket.Kanske det går att visa den här bilden som bakgrundsinformation när bloggen handlar om vänsterpartiet?

Postat av: Tore

Naturligtvis har hon "känt till & smakat på knarket"! Hur flata får egentligen åklagare vara.

Klart är väl att vänsterpartisten Leena Vuckic nekar till 10 års fängelse...Har idag varit "inne" hos "Pravda" och röstat! Och tänk att det blev Sverigedemokraterna som låg bakom "min ideologi"! Mycket märkligt, som sagt vad!...:-)

2009-05-16 @ 20:18:01
Postat av: Kalle i O-hamn

Knarkmisstänkte Adnan Vuckic född 06.12.1975 och sambo med (VP)Lena Vuckic född 14.12.1967 bor på Humleplan 17 572, 32 Oskarshamn. Har dessa varit gifta tidigare och skilt sig? konstigt att hon har samma efternamn som sambon, kan det möjligen var på grund av bidrag eller skattesjäl. Man kan ju börja undra. Enligt tidningen Barometern OT så skulle planerna om förlovningen och giftermålet skjutits mot framtiden. Planerar hon att gifta om sig med knarkaren? Någon som vet! Förresten är man inte skyldig att polisanmäla om man vet att brott begås? Men hon har väl använt av skiten själv det är därför hon avsäger sig alla uppdrag. Ta prov på bitchen vet ja.

2009-05-16 @ 20:23:42
Postat av: Inge Sandén

@Rättvis.

Det var en riktigt fin bild på knarket.

Den skulle SD kunna ha god nytta av,när vänstern sätter igång sin hatkampanj inför valet 2010.

Kanske EXPO är inresserade av att ta in den i sin tidning.

De där två männen som också omtalas i artikeln.

Jag gissar att det är två "Svenskar" som just kommit hem ifrån sin Somaliska semestertripp.

2009-05-16 @ 20:24:51
Postat av: Rättvis

Men hur desperat kan en PK-politiker bli?

Ja, frågan måste ställas därför att nu har IF metall bussat funktionärer från Skåne, Blekinge och Halland för att få lite folk vid en demonstration mot SD.Ynkna 100 till 150 personer lyckades man trumma ihop, enligt Helsingborgs dagblad. Och då fanns det även press och fem a sex sverigedemokrater bland åhörarna.Och sen hur han vräkte ur sig, den där Löfvén. Vanligt folk skulle vara rasister därför att dom inte vill vara med och betala för lycksökare, menade han.Och sverigedemokraterna var förstås värst av alla rasister.

Men allt detta trams har vi ju hört förut.

Och sen - tänk vilket slöseri med medlemmarnas pengar.

2009-05-16 @ 21:45:51
Postat av: Hr Fökk

Har moderaterna varit och tullat i SD valprogram med sitt integrations förslag?

Postat av: Hr Fökk

RättvisIfrån Blekinge lär de inte kunnat hämta mer än några sketna kommunister och fyra kommunalråd

Postat av: Pelle

I Umeå har (MP)-politikern Jabar Amins som åter hamnat i klistret. Sonen Arian Amin har begått en serie grovs våldsdåd. "Misslyckad integration" kan man väl kalla detta. Jabar Amin säger ingenting offentligt naturligtvis.Fria Nyheter rapporterar på

http://frianyheter.wordpress.com/2009/05/16/mordforsok-ej-hamnd-for-vittnesmal-mot-politikerson/

Postat av: Holy Cow

Kalle i O-hamn:

Adnan och Leena är skilda och inte folkbokförda på samma adress. Tror inte han har något med detta att göra. Hennes pojkvän som är en av de häktade är betydligt äldre och har ett digert register.

2009-05-16 @ 23:30:18
Postat av: Simon Ek

Halva Balkan heter Vuckic i efternamn

2009-05-17 @ 00:25:26
Postat av: Simon Ek

Bagdad-Bob kunde säkert höra bomberna falla.

Det roligaste med den gossen var när han på Fox news blev intervjuad av en reporter samtidigt som amerikanska tanks rullade fram på andra sidan kanalen. Reporten påpekade detta flera gånger Bagdad-Bob tittade men förnekade det han såg. Exakt samma som TV 4 och SVT

2009-05-17 @ 00:35:09
Postat av: Fredrik

Det sunda förnuftet och ett bra omdöme verkar inte finnas hos denna kvinna! Sen har hon inte slutat !Hon har fått fetsparken såklart !!!Sen att hon får lov att avrunda lite fint i media är för att det inte ska bli en följetång av det hela.Vad jag hört så är väl pojkvännen en utav de största kräken i narkotika smuggling inom kommunen.Att man bara kan gå o lägga sig med gott samvete om natten när man vet att våra ungdomar dör !2009-05-17 @ 05:44:59
Postat av: World Traveller

Laeser paa nyheterna att Sverige kommer att staenga en del ambassader och konsulat utomlands och en del polisstationer haer hemma, skolbarn boerjar med 4-dagars vecka.

Sverige liknar mer och mer en Bananrepublik....utan bananer.

2009-05-17 @ 07:11:41
Postat av: Rättvis

Sifo ger SD 3 %. Oms att detta opinionstal är inhämtat före det mesta av SD:s utskick och utdelningar. Sen får vi även räkna med ett mörkertal.Fortsätter det så här kan SD mycket väl vara uppe i 10 % vid riksdagsvalet om drygt ett år.

2009-05-17 @ 09:04:50
Postat av: Basketkompisen

"Knarkmisstänkte Adnan Vuckic född 06.12.1975 och sambo med (VP)Lena Vuckic född 14.12.1967 bor på Humleplan 17 572, 32 Oskarshamn. Har dessa varit gifta tidigare och skilt sig? konstigt att hon har samma efternamn som sambon, kan det möjligen var på grund av bidrag eller skattesjäl. Man kan ju börja undra. Enligt tidningen Barometern OT så skulle planerna om förlovningen och giftermålet skjutits mot framtiden. Planerar hon att gifta om sig med knarkaren? Någon som vet! Förresten är man inte skyldig att polisanmäla om man vet att brott begås? Men hon har väl använt av skiten själv det är därför hon avsäger sig alla uppdrag. Ta prov på bitchen vet ja".Den här kommentaren är definitivt åtalbar eftersom den pekar ut en person som inte har med saken att göra och det handlar därför om förtal. En skärmdump har gjorts av bloggen i nuvarande skick och kopia kommer att lämnas till distriktsåklagaren. Räkna med rättsliga efterspel Alfsson!!2009-05-17 @ 12:10:14
Postat av: Roberth Ström

Basketkompisen läs lagen!

2009-05-17 @ 21:32:59
Postat av: Tore

Vänsterpartisten "Basketkompisen" ligger nu risigt till. Han riskerar nu "åtal från åklagaren"! Men

han har ju många av den sorten i sin omkrets!...Fler flata domstolsbeslut! Läs och begrunda hur självklara mål behandlas i Tingsrätt!

När sedan Hovrätt behandlar ärendet (10 års fängelse), har den ene smugglaren stuckit sin kos!

(naturligtvis). Smugglingen omfattade "nästan 10 kilogram heroin", där straffskalan alltid är 10 år och där över. Se här och bli förbannad:

www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=762&a=495447Som avslutning vill jag påminna er om, att nationalistiska Norge hade jubileum den 17 maj!

Dessutom vann de överlägset M-festivalen i Moskva!

Nationalistiskt var det, som sagt vad. Se här:

www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=495685"Friheten är en av fantasins dyrbaraste ägodelar"!2009-05-18 @ 00:51:58
Postat av: teek

Leena kommer att prata med sin advokat i morgon och kommer att göra en anmälan angående hets mot folkgrupp och förtal för utskrivna uppgifter. Leena och Adnan är skilda och han har inget med detta att göra. Det ska bli en polisanmälan mot förtal och hets mot folkgrupp för de som pekar ut dom. Kommer också att göra en anmälan till datainspektionen.

2009-05-21 @ 13:48:40
Postat av: Sune

Äntligen blir det en anmälan för hets mot folkgrupp - en svensk sådan - för Leena är väl svenska! Eller vilket land härstammar hon från? Någon som vet? Ja, det har i alla fall inte framkommit i den här tråden vilken folkgrupp som det hetsas mot. Någon som vet?Vem har förtalat vem här? Kan det klassas som förtal att nämna tidigare make eller hemadress? Kanske inte särskilt fint och snyggt att skriva ut det här i bloggen, men alltsammans finns ju redan på nätet - ratsit.se och såna ställen.Och nu får vi veta att Leena och Adnan är skilda - stora världskändisar som alla borde känna till, eller hur? Vilka är de förresten? Har aldrig hört talas om dem förut.2009-05-21 @ 22:02:43
Postat av: Anonym

Håller med Sune, i vems intresse ligger det att veta om Leena och Adnan är skilda eller inte? I vems intresse ligger det att veta personnummer på dom båda? Och i vem intresse ligger det att veta vart Leena bor? Det måste finnas viktigare saker att diskuterar än att försöka luska ut vem som har gjort vad, det är väl ändå åklagarens uppgift? Alla här inne måste väl ändå fatta att det som skrivs i tidningar och sägs i tv inte alltid är den hela eller den rätta sanningen?!

Att säga upp alla sin fötroendeuppdrag är väl ändå det rätta just nu, tills allt lugnat sig och tills misstankarna mot Leena läggs ner. Man skulle kunna tro att det är ett gäng fjortonåringar som sitter här inne och skvallrar om vem som gjort vad, skärp er!2009-05-21 @ 22:22:15
Postat av: Anonym

håller med föregånde talare...

2009-05-22 @ 16:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0