EU I ETT NÖTSKALLMargot Wallström och EU skall satsa 1,6 miljoner euro på en pr-kampanj för att övertyga irländarna om EU:s och Lissabonfördragets förträfflighet.  17 miljoner kronor av våra skattepengar för att tvinga på irländarna något som de redan sagt nej till.

EU i ett nötskal!

Läs artikeln i Expressen


Just nu går bloggen på tomgång om någon undrar. Jag prioriterar EU-valarbetet och min svårt sjuka mor före bloggen.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Margot Wallström ute på hal is.

Tänker på Kurt Lundgrens beskrivning av denna "Krösa-maja" och hennes bloggande....Hoppas på bättring för din mor, Thoralf och vi som har tid måste nu kavla upp ärmarna och få iväg åtminstone en SD-representant till Bryssel. Vi behövs mer än någonsin, så kör nu hårt alla Sverigevänner!

2009-05-25 @ 23:31:06
Postat av: Skeåning

Det enda man uppnår här är att reta upp Irländarna och förmodligen ställa de än mer kritiska till Lissabonfördraget och EU.

Hoppas det går väl för din mor. All info som du skriver på bloggen är bra minskad kontinuitet eller ej. Instämmer fullt i föregående talare, kört hårt i valrörelsen Sverigevänner.

2009-05-26 @ 00:13:09
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ang kommande val.Poströstställena bör väl hållas under uppsikt.Så inte röstsedlarna får ben.Lokalt kan vi checka tex Södercentrum.Någon annan på något annat ställe ?Även affischer bör väl hållas under uppsikt under nattetid .Någon mera då lokalt i Kalmar som kan ta en sväng några nätter innan valdagen.Såvida inte SD lokalt har något emot det?2009-05-26 @ 00:20:13
Postat av: Ölänning

Hej, ölänningen här. Har fått ett litet problem. Jag är egenföretagare, kanske är det fler som är det här på sajten? Driver ett litet lantbruk men ska lägga av nu. Har sparat en del i pensionsförsäkringar tidigare. Håller så smått på att sälja av grejer jag inte behöver längre. För ett par månader sedan annonserade jag ut en bevattningspump på Blocket. Endast två svarade innan tiden gick ut. Den ena var arab och den andre eger (afrikan). Araben ringde först. Vi snackade lite om pumpen först sedan frågade jag om han var muslim. -Jaa...? Svarade han då. Han ville ha pumpen men jag ljög lite och sa att jag lovat den åt en annan och att jag måste tala med honom först. Samtalet slutade med att jag sa att jag skulle återkomma efter jag talat med den andre.Efter en tid ringde
egern. Han var en riktig snackare och jag fick be honom upprepa för jag förstod knappt vad han sa. Han var affärsman och sysslade med handel av materiel till Afrika. Hade tänkt fråga honom om han var muslim eller kristen men det blev liksom inget tillfälle. De kan ju vara antingen eller i Afrika eftersom östafrika är muslimskt och västafrika kristet. Han fick i alla fall samma svar som araben som ringde innan.Nu behöver jag råd eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig hur jag ska göra. Ska jag sälja till araben eller till *egern? Eller ska jag kanske annonsera på nytt och vänta till det svarar en svensk, en asiat eller kanske en jude?Kan nå'n hjälpa mig?

2009-05-26 @ 04:03:50
Postat av: Kurtan

Ölänningen,

Försöker du kanske på ett mycket tarvligt sett smutskasta Thoralf's blogg med rasistiska frågeställningar, eller är du ett "vänstertroll" (läs nyttig idiot),eller är du bara rent puckad ?!MVH

2009-05-26 @ 05:33:19
Postat av: Fredrik

Till Ölänningen.

Lågvatten säger jag bara.Men kan bara vara en Sosse eller vänsteranhängare som skriver var som cirkulerar i huvudet.Rasism ser inga färger, lär dig det så lär du dig något nytt!

2009-05-26 @ 05:57:55
Postat av: Fredrik

Nu går det bra att flytta hem ?Vilket land vi bor i !!

Världen skrattar åt oss.Men läste att F.Reinfelt sa att turkiet kan ej bli medlemmar över en överskådlig tid.Bra !!

2009-05-26 @ 06:09:19
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vill du bli å bra humör kan du ju alltid gå in på Aftonbladet.Där presenteras deras egen mätning i kommande riksdagsval .Ordvalet är din värsta madröm kan bli sann SD vägmästare.Sverigedemokraterna får 4,6 % blir således vågmästare.Detta trots smutskastning från pk- media samt innan debatter kommit igång med lite nyttiga siffror för Svenne.Aftonbladet har däremot missat att SD kommer in i Eu-parlamentet om några veckor.Men det kan väl SD bjuda på.Vilken valvaka det blir nästa år.Sverigedemokraterna är det enda partiet som vill ut ur EU halva Sverige röstade nej vid folkomröstingen.Luktar det inte lite skrälläge.Det blir minst 4 %

i Eu valet.Svenska Folket är trötta på EU samt

Ett misskött försvar ,polis ,skolväsende äldreromsorg mm .2010 ändrar svensk inrikes politik riktining för gott.Exakt samma utveckling som Fremskritts partiet i Norge kommer det att bli i Sverige .Du som är jounalist kan ju Googla på utvecklingen i Norge.Partiet är Norges

största parti.Fast det behövs inte i Sverige räcker med en vågmästaroll.Vi får härmed önska Socialdemokratiska arbetarpartiet lycka till.Samt önska lycka till

till 50 år i opposition.Vänta bara tills mätningarna ligger på 7-8% då kommer pk-journalisterna att PUDLA för fullt.

Men då skall Gubben o Gumman via Gogle påminna dom om tidigare artiklar lita på.Lite hjälp får vi nog med hehe.Fan det verkar som om landet börjar nyktra till.Du Svensson gå o rösta den 7 Juni rösta SD precis som den unge man vi frågade igår skulle göra.2009-05-26 @ 08:55:51
Postat av: Hulda

Det är viktigare med valarbete och din sjuka mor än bloggande. Lycka till med båda!

2009-05-26 @ 09:03:38
Postat av: Thoralf A

ÖlänningJag har svårt att förstå din kommentar angående din bevattningspump.

Jag kan bara ge dig ett gott råd.Sälj den till den som betalar bäst! Om du inte får vad du begär får du vill annonsera en gång till.Din kommentar har jag för övrigt plockat bort då jag inte tycker den hör hemma på min blogg och inte överensstämmer med mina värderingar, då jag läser en hel del rasism mellan raderna i din kommentar.

2009-05-26 @ 09:43:08
Postat av: Roberth

Hoppas din mor repar sig.

2009-05-26 @ 10:58:00
Postat av: Hulda

Fick för en stund sedan en tidning i min hand. Det var yrkesdelen av Land.

Jag citerar från framsidan:

Slakt utan bedövning ökar kraftigt i EU.

Djur slaktas utan bedövning i många EU-länder. I Frankrike handlar det om 40% av fåren och lammen och en femtedel av nötkreaturen. Djurplågeriet har blivit allt vanligare de senaste åren. Det är den växande efterfrågan på religiöst slaktat kött som driver på utvecklingen. EU planderr ett förbud, men gör undantag för kosher- och halalslakt.Mer finns att läsa inne i tidningen......Bedrövligt, skrämmande och ytterst osmakligt!

2009-05-26 @ 11:04:26
Postat av: Sven Duva

HuldaGissningsvis kommer det snart fler ladamöter till EU-parlamentet som är absoluta motståndare till halalslakt. Efter natt kommer dag.

2009-05-26 @ 12:21:28
Postat av: Skeåning

Det här var trevlig läsning som injuter hopp i alla fall..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5224064.ab

2009-05-26 @ 13:14:41
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Så har då dommen kommit ang den berikare som snattade på Media markt i Kalmar.Han sprang sedan ner i ett Kärr innan dess hotande han en väktare med kniv.Kniven var förmodligen med under snatteriet el vad tror du.Åklagaren yrkade på fängelse samt utvisning.

Tingsrätten i Kalmar dömde till böter.Så han stannar kvar i byn.Journalisten Peter Karlsson skriver i Barometern

att mannen kommer från ett OKÄNT LAND?

Finns det okända länder.Hur vet man att landet finns om det är okänt?Går det att flyga dit ja frågorna är många.Vore kul att se vilka som satt i tinget ,och gick emot åklagaren i rånfrågan.Gubben o Gumman tycker som åklagaren.Att bla hota en väktare med kniv känns mera som en del av ett rän än ett snatteri.2009-05-26 @ 13:56:18
Postat av: Rättvis

Inför EU-parlamentsvalet presenterar P4 Lars Isovaara, sverigedemokrat och partiets 28 namn på valsedeln.

Ett bra inslag som säkert kommer att ge många röster i Västerbotten

Postat av: Hercules

Hänger ni inte på integritetsfrågorna är ni rökta i bägge valen.

2009-05-26 @ 15:13:40
Postat av: s.e karlsson

Angående EU-valet tjejerna på valbyrån i Högsby sköter sej väldigt bra , var in som hastigast idag på förmiddagen och kollade upp läget då stod Sd.s valsedlar i första raden !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-05-26 @ 16:03:01
Postat av: Ölänning

Det är okej av Alf om han raderar min kommentar eftersom det är han som äger bloggen men det är inte okej att kalla mig "puckad" för det är jag inte och inte tillhör jag vänsterpacket heller. Och rasister är vi väl inte nå'n av oss. Fint av sd att tänka på gamla. Alf verkar föredömlig som ägnar tid åt sin mor. Fler borde göra så.

2009-05-26 @ 16:14:03
Postat av: Roberth

Katrineholms ekonomi krashar pga invandringen stod det idag i deras lokalblaska. Vågat skrivet må jag säga.

http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.367350

2009-05-26 @ 16:15:48
Postat av: AWSvensson

400 000 skäl att rösta på SD i alla sammanhang.

Postat av: Kalle

Nu för sen stund sedan sades det i förhandsreklamen för Studio ett att Sverige Demokraterna skulle vara med tillsammans med Feministiskt Initiativ med Gudrun Sky-man.SD var inte med trots trailern. Sky-man drog upp flera exempel om fusk med valsedlarnaProblemet man belyste var att röstsedlarna försvann för småpartierna och nu ville SD och FI kalla in internattionella valobservatörer. På det blev det inget svar i debatten utan avfärdades med ett indignerat utrop från den kvinnliga reportern.

-Det skall väl inte behövas i det DEMOKRATISKA sverige.

Gudrun kontrade direkt att så var det inte i sverige och internationella valobservatörer behövs.En svensk valförrättare var inkallad för att ljuta olja på de stormiga vågorna. Han menade att det inte alls behövdes i sverige.Sedan började reportern tjata om att tiden tagit slut flera gånger.Vad var det som var så bråttom? Ett reportage om danska svin och dess uppfödning.

Så slutsatsen är att danska svin är viktigare än en diskussion om det svenska valsedelfrågorna.Vilka svin de svenska reportrarna är på Studio Ett !!!

2009-05-26 @ 16:33:05
Postat av: Gubben o guman på Getingen

Utrikes:Svenska flottan har nu fångat 7 Somaliska

pirater.Dessa skall enligt Eu-avtal överlämnas till Kenya.

Sverige motsätter sej utlämning av folk som riskerar

bla totyr el dödsstraff.Bla var det hallå i tv härromkvällen ang avisninngen til Egypten för några år sedan.Så det tar nog inte så länge innan dessa pirater

knallar omkring i Tensta.I logikens namnFör någon saft o bullar blir det nog inte i Kenya.

2009-05-26 @ 18:15:31
Postat av: Eric H

Roberth:

I Katineholm finns det EN person med lite resning i och det är redaktören på KK, Krister Wistbacka!

Resten av manliga befolkningen är sossar eller mesar. (Katrineholm har haft sossestyre, oavbrutet, sen man blev stad, 1917!)

Jag är inte ett dugg förvånad över att sådana uttalanden kommer från just KK, fast DET budskapet lär väl knappat tränga igenom sossemarineringen hos befolkningen i staden.

K-holm - staden där tiden står still...

2009-05-26 @ 21:37:31
Postat av: Nalle i Växjö

Var nyss inne och läste i dom döv, stum , blindas tidning DSB Aftonbladet om det hänt något senaste dagarna.

Och förutom väljar undersökningen hade det inte hänt något.I Expressen hade grabbarna på Censuravdelningen på Interaktiv Säkerhet en jobbig dag med att plocka bort massor med kommentarer om WLW och hennes man.

Undrar hur många dom sitter och censurerar debattsidor efter "PK Olämpliga " inläggUndrar hur många som vet hur det går till? Dom flesta känner nog inte till, utan tror nog det är reportrar på tidningen som granskar och slänger

2009-05-27 @ 06:49:17
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfJag tycker detta är skitbra. Vi ska göra precis likadant som alla andra Eu länder gör mot oss.Det borde du väl veta att det är så det funkar i EU.

2009-05-27 @ 20:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0