BRA ARTIKLAR PÅ NEWSMILL

"Ett öppet samhälle bygger på att också kontroversiella och obekväma saker får sägas men också att alla som inte håller med kan mobilisera sig. Istället för att stoppa torgmöten, istället för att hindra utdelning av flygblad kan alla som är av en annan åsikt visa det. Arrangera egna torgmöten, dela ut egna flygblad och på betald reklamplats visa på alternativ.


Vi får inte underskatta människors intellekt och deras förmåga att kritiskt granska budskap."

Läs hela artikeln "Metro bör inte ha politiska synpunkter på annonsörer" på Newsmill

Personligen tror jag ändå att det viktigaste och det som har störst effekt är att få information från Sverigedemokraterna direkt hem i brevlådan som man i lugn och ro kan läsa vid köksbordet eller i tv-soffan. 
I Kalmar har vi börjat att dela ut valfoldrar och igår fick nästan hela Ljungbyholm valfoldrar och valsedlar i sina brevlådor. Vi kommer att fortsätta med utdelningen så länge vårt material räcker och vi inte får mer från distriktet.

 

Du kan ladda hem valmaterial på följande länk


Kommentarer
Postat av: robban

vill verkligen SD annonsera i en dagisblaska som metro? står ju bara nonsensnyheter eller kortfattade TT-nyheter och är nerlusad med allehanda annonser på all möjlig skit. förövrigt så är gratisblaskorna bara skit för komuner som får en jävla massa sopor överallt, vem betalar det? jo,du och jag via skattsedeln. nä bojkotta blaskan totalt istället.

2009-05-16 @ 10:45:36
Postat av: Jungman Jansson

Gubben och Gumman har nog bästa lösningen på SD:s problem med att få sätta in annonser.Lösningen heter flygreklamI storstäder som Stockholm, Malmö Göteborg finns det alltid knarkare och liknande som stör möten och förstör.Men upp i luften når dom inte.

2009-05-16 @ 11:40:40
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Även om det känns fel att berömma oss själva så är detta en kanon ide.Vi e ju väldigt ödmjuka.....Något att skicka till hövdingarna.Får et djävla genomslag samt är inte så dyrt.Snacka om att pk-media skulle tappa hakan.Är du Sverige demokrat o båtägare läg dej i hamnen

med en affisch på båtaket kasta ankar 50 ifrån.På med solbrillor spela disco utav satan.Har du en go donna kan hon ju dansa på i bi-kini.Har du husvagn upp med en affisch på taket rulla runt lite på raställen.Ställ upp ett litet bord med valsedlar till SD .

2009-05-16 @ 12:00:05
Postat av: Emil

Kommer det delas ut valfoldrar i Rinkabyholm med ?

2009-05-16 @ 12:16:07
Postat av: Thoralf A

EmilJag hoppas det! Kalmar kommun har ca 31 000 hushåll och det klarar vi inte att dela ut till. Vi prioriterar de områden vi tror oss ha flest sympatisörer.

2009-05-16 @ 12:24:58
Postat av: s-e karlsson

Skulle behövt fler valfoldrar här uppe i Högsby med ,2000 räckte inte till alla samhällen i kommunen ! Hoppas man får fler till det viktiga riksdagsvalet 2010 !

Mvh S-E Karlsson .

2009-05-16 @ 22:09:58
Postat av: Anonym

2009-05-16 @ 22:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0