AVSLÖJANDE DEBATT I SVTGårdagens Debatt i SVT1 var väldigt avslöjande ur många aspekter.

  • SVT:s sätt att konsekvent undanhålla medverkande som är kritiska till massinvandringen från att delta i programmet. Varför ingen Sverigedemokrat i "publiken"?

  • Janne Josefssons partiskhet när han försökte skylla på Vellinge kommun som inte tar emot så kallade "flyktingar.

  • Det fanns säkert en anledning till att Debatt valt att ta med 2 politiker med invandrarbakgrund. Vilken?

  • Politikerkäbblet mellan Nalin och Nyamko där ingen ville erkänna bristerna i den förda politiken och ta något ansvar.

  • Nalin Pekguls vägran att svara Ja eller Nej på frågan om invandringen varit bra för Sverige.

  • En muslimsk företrädare som ville behålla ghettobildningen och de muslimska enklaverna och rätten att bosätta sig var man vill.

  • Givetvis också en vänsterextremist som förespråkade invandringen och som pratade klasskamp och kallade programmet för högerextrem propaganda.

  • Riv Rosengård och bygg "lyxbostäder" till de boende i dessa mångkulturella områden så löses problemen.

Listan kan göras längre.


Det var beklämmande att se socialdemokraten Nalin Pekguls vägran att svara på Janne Josefssons fråga om invandringen varit bra för Sverige. Det visar på hur fullständigt villrådiga socialdemokraterna är. Hade hon svarat Ja på frågan hade med stor sannolikhet många socialdemokrater lämnat partiet och röstat på Sverigedemokraterna istället. Hade hon svarat Nej på frågan hade säkert många invandrare lämnat socialdemokraterna för vänsterpartiet.

Socialdemokraterna får väl kalla in ett "Rådslag" med Mona Sahlin för att komma fram till ett Nja.


Det var bara en eller två personer i "publiken" som tog upp det grundläggande problemet och därmed också den viktigaste åtgärden. Nämligen att stoppa/begränsa massinvandringen!!

De inbjudna politikerna lyssnade däremot inte på dessa personer.


Den som såg detta program och inte röstar på Sverigedemokraterna bör nog ta sig en allvarlig funderare på hur styrd man är av media och etablissemanget. Och fråga sig själv om jag har ett eget tänkande.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Vellinge , som förövrigt inte är ensam om att inte ta emot bidragstagare har lovat ta emot om staten tar samtliga kostnader, vilket staten av förklarliga skäl inte tar ( 22% resten får kommuninnevånarna via nedragningar betala). De andra är bl a sossekommuner vilka man inte låtsas om.

Att den muslimske företrädaren vill skapa ghetton och fattigdom är en grund för Islam, se deras hemländer. Upplysta människor vänder sig inte till en sådan medeltida noja som Islam och vad de innebär.

2009-05-22 @ 11:13:49
Postat av: Inge Sandén

Det nya ordet för mig är "nomenklaturans"

Googla på det ordet.

Då kommer det upp en artikel,skriven av Professor Stefan Hedlund verksam vid Uppsala universitet i Öststatsforskning.

När man läst denna artikel,faller alla pusselbitarna på plats och man förstår bättre vad den nya härskareliten vill komma och vilka privilegier Josefsson,Nalin och Nyamko försvarar.

Artikeln heter.Svenska nomenklaturans privilegier.

2009-05-22 @ 11:23:33
Postat av: DunderMinnet

Bra sammanfattning!

Man kan rent logiskt inte ta in en hel småstad per år utan att det får ekonomiska och sociala effekter.Och sen komma med klyshan att alla invandrare som kör taxi är kärnfysiker... Har dom inga nya argument att komma med.

Aldrig har man varit så övertygad om att rösta på SD som nu.

2009-05-22 @ 11:24:42
Postat av: DunderMinnet

Ps: I ett demokratiskt Sverige ska man inte tvinga folk att ta emot invandrare, då har man istället folkomröstning. Annars lever man i en sovjetisk diktatur.

2009-05-22 @ 11:26:50
Postat av: Roberth

Skräckbilden av 2010 är att Sap vinner valet och tvingar kommuner att ta emot "flyktingar". Igår satte en käck gosse eld på sitt rum där han bor han är ett sk ensamkommande flyktingbarn.

2009-05-22 @ 11:39:02
Postat av: Jonas

Dom båda politikerna var det mest patetiska som skådats. Maken till enfald får man leta efter.

2009-05-22 @ 12:10:28
Postat av: Jonas

Det är en falsk beskrivning att jämföra forna tiders invandring med dagens. Forna tiders invandring var klart arbetsstyrd som exempelvis valloner för järnsmidet osv. Dagens invandring har absolut inget att göra arbetskraftbehov. Sverige kommer att inom snart framtid själva bli i behov av nödpengar från rika stater. Då får vi stå med mössan i hand. Och ingen hjälp lär vi få av invandrarländerna.

2009-05-22 @ 12:35:42
Postat av: Stefan K

Ja, nog kan det tyckas märkligt att ingen från det parti som ensamt tagit strid mot denna fullständigt misslyckade integrationspolitik fick ställa upp i debatten. Om nu inte politiker och andra makthavare lyssnar på svenska folket och i synnerhet Sverigedemokraterna, så måste man väl ändå lyssna på alla de invandrare som säger att något är fel och att Sverige tagit emot för många. Hur länge ska våra folkvalda tillåtas leka världens samvete och dränera vår välfärd? Törs dom inget annat och vad är dom i såna fall rädda för? I varje statistik som går att få tag på ligger Sverige i topp när det gäller ansvarstagande, mottagning och bistånd. Vi har i många år betalat världens högsta skatter (att Danmark gick om oss förra året beror inte på att dom höjde skatterna, utan att vi sänkte våra), men trots detta skriker nu kommuner och landsting efter ekonomisk hjälp. Vänsterns lösning är som vanligt ännu högre skatter, men Stopp där! Är det inte en bättre lösning att se över kostnaderna och vart alla våra skattekronor tar vägen? Min gissning är att Sveriges integrationspolitik tar det mesta och det är därför vi aldrig får höra sanningen. Nu vill vänstern som sagt höja skatterna så att vi åter med råge passerar Danmark, samtidigt som vänstern har lovat en ännu generösare flyktingpolitik. Jag glömmer aldrig Lars Ohlys ord om att "alla som vill komma hit ska få göra det och dessutom få stanna". Han har ännu inte förklarat hur detta ska lösas med jobb, bostäder och finansiering, men jag antar att så sker innan valet 2010?

2009-05-22 @ 12:51:02
Postat av: Stefan K

Förresten sa Janne Josefsson att 100 000 personer kom hit förra året. Sabuni och Pekgul hävdar att vi måste ta in folk från andra länder för att klara framtida välfärd. Hur många av dessa 100 000 var arbetskraftsinvandrare? Hur många av dessa 100 000 kommer att bidra till vår välfärd?

2009-05-22 @ 12:54:06
Postat av: Rättvis

Har nu röstat och SD:s valsedlar fanns bland de andra partiernas. Det vara inga problem och det vara bara att plocka valsedlar , gå in bakom skärmen och där lägga i SD:s valsedel i valkuvertet. Lätt som en plätt.I övrigt så kan man notera att PK-iterna bedömer SD:s chanser i valet som mycket goda. Det är säkert därför som det utfärdas diskriminerande regler på löpande band mot SD.

Det är som det brukar med andra ord.

2009-05-22 @ 14:06:57
Postat av: Rättvis

Ett rent propagandaprogram för regimens invandringspolitik. Stasi skulle nog inte ha mycket att tillägga - och det skulle inte heller dr Göbbels ha haft.

För i programmet åsidosättes grundläggande demokratiska principer. Och i sin propaganda drar sig SVT självfallet inte heller för att hetsa mot oliktänkande i det att oppositionella kallas främlingsfientliga och Vellinge kommun ställs vid skampålenOch inte nog med detta. De invandrare som kommer och kräver så kallad asyl kallas lögnaktigt för flyktingar. Detta när sanningen är den att mindre än 5 % ens kan identifieras.

Man kan dock på goda grunder utgå ifrån att man inte slänger sina pass och id-handlingar om man har flyktingskäl.

2009-05-22 @ 15:00:03
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Efter att nyss sett programmet.Så blir VÅR bedömning-Bara 3 i studion var positiva, politikerna.Samt

Kommunistbruden .som vanligt 100 år efter och babblar om klasskampen.Allvarligt talat hur mycket röker dessa på egentligen.-Det var ett fultjack av Samboka att försöka säga att 25000 berikare kom förra året, för att sedan hastigt instämma i att 300% till kom i anhörig invandring här gjorde hon bort sej rejält inför hela svenska folket det var rikigt genomskinligt.Anhörig invandring .Märkligt ord men det kanske SD kan reda ut i kommande debatter inför riksdagsvalet.-Båda politikerna är märkbart nervösa vilket visar

att dom förstår att klyftan mellan folk o politiker

öppnat upp för en rejäl smäll i nästa riksdagsval.-Politikerna fick rejält med stryck av inbjudna invandrare och svenskar.Att man inte tycker som politikerna.Framgick tydligt .-Stenålderskillen som vill bo med sina 44 fruar på samma ställe som alla andra yxmän.Får väl läggas i samma fack som Vänsterdamen.Pekul säger att Sossarna har gjort misstag, men nu har man bytt partiledning ,så nu skall det blir ordning ,vem som skall leda detta vet vi ju.....Hade man släppt lös studiopubliken så e frågan om inte Samboka o Pekul fått det riktigt hett om öronen.Folk var förbannade.Men balanserat återhållsamma.Men någon djävla ordning får det väl vara det är ju ändå PK-Tv vi tittar på.Jämför med TV 4 som tjatar om rasismen i Vännäs fortfarande.Trots att orsaken till bråket är känt.Så man får väl se detta program som en spegel av vad svenska folket tycker, man har fått nog.Tex Jimmy Åkesson kunde för vår del fått varit med,

men i DETTA FALLET så tror VI att det var bra att SD inte var med .

Den dagen kostnaden för invandringen börjar bli känd så tar det hus i helvete.Där har SD ett samhällsekonomiskt ansvar, som inte berör individnivå.Det tar man med reko korrekt information

i siffror o bilder.Det är det det hela handlar om .Landet sjunker ju sakta i kostnader för invasionsinvandrigen.Programmet bör öppna upp för en friskare debatt inför nästa val det är väl bra för SVERIGE.2009-05-22 @ 15:16:36
Postat av: conny

är det inte märkligt att har man någon annan åsikt än ni så kan man inte tänka själv och är styrd av media? Varför accepterar ni inte andra åsikter än era egna? I en demokrati gör vi sådant...

2009-05-22 @ 15:26:04
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vilket land bor du i Conny Norge Danmnark el Finland?

2009-05-22 @ 15:29:30
Postat av: NybropensionärenB.Nilsson

"conny"

Vems åsikter skall man acceptera???

2009-05-22 @ 15:37:25
Postat av: Roberth

Conny är man påläst verkligen påläst om svensk migrationspolitik då blir man Sverigedemokrat. Tro mig jag var sosse tills för 4 år sen.

2009-05-22 @ 15:39:41
Postat av: Erik

Vad tycker de 100000st som har kommit hit och ska klara sig om att det ska komma 100000st till nästa år gillar de att fler ska dela på den redan lilla tårtan? troligtvis inte ligger inte i någons intressa att det ska massinvadra hit.en anvarsfull invandring tack!!

2009-05-22 @ 16:46:28
Postat av: Rättvis

Erik, inför nästa val bör folk informeras vad det innebär att det väller in papperslösa som kallar sig för flyktingar.

Att gå in och filma i vissa sjukhus väntrum skulle vara utomordentligt informativt. Folk skulle bli förskräckta och plötsligt inse att det här går bara inte.2001 var jag tillsammans med min mor i Linköping där hon skulle opereras för grå starr. Väntrummet var smockat med folk. Hon var den enda svenska patienten. Hon var förmodligen även den enda som behövde betala därför att hon bodde i ett landsting som redan då dragit ned på vården.Man kan gå in i många väntrum med kameran och skidra konsekvensen av den svenska invandringspolitiken.Mot bilder hjälper inte politikernas lögner. Tro mig.

2009-05-22 @ 17:04:56
Postat av: AWSvensson

I en demokrati gör vi sådant...slänger ägg i ansiktet för att man inte delar ens åsikt eller, conny.

2009-05-22 @ 17:05:59
Postat av: Branchtender Linden

Ikväll ska jag titta på del 22 av Prison Break. De är den delen som sändes den 18 i US.

Om ni vill så ska jag berätta för er hur det går för Miachel sedan.

Eftersom det är fredag kanske jag tullar lilla skåpet också och då berättar jag alltihop. Ska vi säga så då

2009-05-22 @ 17:11:45
Postat av: Stora Småland

2009-05-22 @ 17:49:27
Postat av: Ture F.

Ta en titt på denna slinga!

ID=911091%2C00.html#kommentar" rel="nofollow">http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=77-AVID=911091,00.html#kommentar

2009-05-22 @ 17:49:49
Postat av: Stora Småland

1951 21 år gammal röstade med "sossarna " , för på den tiden tänktedom i första hand på sveriges invånare nu är det invandrare som gäller , det kvittar vilket parti som styr oss svenskar skiter man i man såg i går kväll två invandrade kjeringar på höga poster i vårt fosterland Sverige , hur faen har man ställt till det ? Det är väl vi svenskar som ska styra i vårt eget fosterland ???

Med bittra och buttra hälsningar .

Stora Småland .

2009-05-22 @ 17:57:28
Postat av: Rättvis

Bra att du säger vad folk tycker

Dessutom vore det på sin plats att erinra om vad SVENSKARNAS strävsamhet betytt för Sveriges välstånd.

Det finns en bild i “ nordisk familjebok , i den upplaga där s, som i småland trycktes 1932. Ta fram den bilden och publicera den. Bilden föreställer en nyodling. Ohyggliga mängder sten har tagits bort. Likväl är det en Stenåkern.Så var svenskarnas villkor. Avkastningen var ringa, men nu kommer det folk från jordens alla hörn och påstår att stenåkern är deras.

2009-05-22 @ 18:35:43
Postat av: suss

Roberth:

Läste att killen som tände på, var det ju synd om, migrationsverket hade ju genomskådat att stackaren var ju inte 16 som han trodde själv utan myndig och skulle flyttas på... Sverige är fantastiskt...

2009-05-22 @ 18:59:00
Postat av: Tomas F

Jag vill se initierade artiklar av partiledaren Jimmie Åkesson i DN, Expressen, Aftonbladet och Svd där han förklarar integrationshaveriets konsekvenser ur alla aspekter. SD måste fram i media, om inte fulmedia tillåter så låt honom komma till tals på en populär hemsida som t.ex. denna som har en bred publik. SD:s beskrivning av verkligheten måste fram där en fokusering på sakfrågorna är huvudsaken. SD-kurirens minimala plattform räcker inte!

Ni verbala sympatisörer som idogt diskuterar på Internet kan bli en än större tillgång om partiet valde att lägga upp en nyhetssida i Newsmills anda men där de svåra frågorna blottades utan censur, en portal för den gemensamma kampen om fakta och sanning. I dag finns flera sidor men en samordning av landets bästa skribenter och kanske t.o.m. sympatiserande journalister som tar frågorna på allvar vore att föredra. Journalistkåren skulle inte kunna hålla sig borta och ignorera denna svada av samhällskritik.

Att Jimmie syns för lite är jag nog inte ensam om att tycka, orsakerna är många. Har ni andra några tankar kring hur detta dilemma kan lösas?

2009-05-22 @ 20:00:01
Postat av: s-e karlsson

Hittade följande i Kvällsstunden !" Jag tänkte på måndag

jag skulle på tisdag

komma till dej på onsdag

och be dej på torsdag

om du ville på fredag

komma till mej på lördag

och dricka en kopp kaffe på söndag" .Mvh S-E Karlsson .

2009-05-22 @ 20:03:33
Postat av: Stefan D

Låt dom göra bort sej...ingen tror dom snart.

Själv så fick jag mina röstsedlar idag från skåne(litade inte på mitt valdistrikt)

Tack Skåne! även vi i dalarna är med er.

2009-05-22 @ 20:26:06
Postat av: Anonym

Tomas F :

Tro inte att Newsmills är utan censur....

2009-05-22 @ 20:32:52
Postat av: Achmed

Jag började för att se vilka typer av part Jimmi Åkesson i DN uttryckligen Aftonbladet och PhD förklara effekterna integrationshaveriets alla sidor. SD bör presenteras i massmedia, om inte fulmedia låta honom komma till tals på en populär plats eftersom den har en bred publik. SD, en beskrivning av verkligheten måste göras när fokus på frågor som är det viktigaste. SD-Kuriren minsta plattform räcker inte!

Du muntligt som sympatisörer tuff prata på Internet kan vara ännu större tillgång om man har valt att lokalisera ett nytt New Mills i sak utan också med de svåra frågorna ensamma, utan censur, en gateway för att gemensamt kämpa för fakta och sanningen. Idag finns det fler sidor, men samordningen av de bästa författare, även välvilligt journalister som tar frågan på allvar, det vore att föredra. Reportrar kan inte hålla sig borta och ignorera vältalighet för social kritik.

Du kan se Jimmy nog, kanske jag inte är ensam att tro att orsakerna är många. Du har idéer om hur detta dilemma kan lösas?

2009-05-22 @ 20:56:53
Postat av: Tomas F

Det är precis det jag inte tror, eftersom Newsmill leds av väl pk-skolade journalister! Newsmill är trots detta en frisk fläkt i den svenska debatten och en nagel i ögat på fulmedia.

2009-05-22 @ 20:58:58
Postat av: Tomas F

Kan någon översätta vad Achmed försöker säga i sin citatkommentar till mitt inlägg?

2009-05-22 @ 21:04:10
Postat av: Kalle

>Thomas F

Håller absolut med om att Sverigedemokraterna MÅSTE bli mycket synligare.SD-kuriren på nätet måste utvecklas mycket mer. På dess "löpsedel" (stora blaffan i mitten på första sidan kallas löpsedeln) som skall sälja SD ligger en opinionsundersökning som gjordes i april och publicerades på löpsedeln den 6 maj. Där ligger den kvar fortfarande till allmän beskådan och inget mera nytt har hänt på löpsedeln!!! Uruselt ärligt talat.Sådan lastgamla löpsedlar säljer INTE sverigedemokraterna. När den nyfikne Svensson kollar SD så det första han ser denna gamla löpsedel som inte ändrats på.

-Har Sd somnat av eller är det nedlagt tänker han bergis.

-En bortkastad röst på ett parti som inte ens kan hålla sin egen tidning uppdaterad menar han.Vår partiledare har blivit attackerad sedan dess och det har inte ens hamnat på SD:s löpsedel. Det är fulmedia som istället rapporterar om det med sin vinkling på det hela. Där borde SD-kuriren vara framma i frontlinjen med sin rapportering i sitt eget medium.SD är representerade i hälften av landets kommuner men det märks ta me fan inte i vår egen tidning på nätet. Har fulmedia rätt med att SD inte gör något i de kommunfullmäktige de sitter. Det syns inte ens i vår egen tidning. Vad skall folk tro???EU-valet är en test på vad SD går för. Kommer vi in i EU-parlamentet så fattar folk till nästa val, riksdagsvalet, att en röst på SD inte är bortkastad.

2009-05-22 @ 21:05:04
Postat av: Anonym

Tips till Achmed:

Skriv på engelska...write in english..

2009-05-22 @ 21:56:10
Postat av: Anonym

Vi försöker att ge kommentarer till artiklarna, som vanligt, i tidningarna, men Östran är det ingen mening med att prova dem alla att kommentera, men å andra sidan är det nästan ingen läser dem i skiten skriver de, med undantag för de flesta "troende" och de har mycket lite. Och många av dem inte har den mentala förmågan att veta mer än en dagstidning "Pravda"

2009-05-22 @ 22:05:22
Postat av: Achmed

Igen det var jag som glömde skriva namnet min här ovanfor detta.

Förlät.

2009-05-22 @ 22:06:45
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Tack Tomas F för att du frågar om tankar o ideer.Gubben o Gumman blir totalt exalterade.Först o främst så måste det finnas mycket folk med internetvana samt juridiskt kunniga.Låt dessa människor få anmäla sej centralt.Man behöver förmodligen stöd med bla SD kuriren.

Fördela dessa volontärer till distrikt med SD i tex komunalfullmäktige.Syfte en proffisonell blogg på varje ställe SD finns .Detta skall kosta exakt noll kronor.Sd kuriren hottas upp rejält, givetvis finns vädret börsen etc med .Kuriren delas upp i två delar.Del två:

Aktuella Nyheter .här krävs en redaktion som är på tårna dygnet runt.Dessa behöver inte sitta i samma stad vi har ju internet, en proffisonell tidningsredaktion som ger osminkade korrekta nyheter.Juridiskt oantastliga.ev fast anställda journalister kostnad 2 miljoner per år tex 10kr per sd röst per år överkomligt.

Kan Jehovas vittne smälla upp miljonkyrkor i varenda buske borde SD kunna fixa en tidningsredaktionMed låt oss säga 200000 SD symapatisörer med kamera- mobil, så blir det sveriges största journalistkår.

med rykande färska nyheter med bilder innan PK-media hunnit släppa en fis.Alla vill vara med lita på det.Detta kostar en del stålar.Nu skippar vi inbetkort.

Till partistödet.En 0771 linje där du kan skänka 100, 500 ,1000 kr genom att bara ringa.Tex när du är skitförbannad.10 procent går til BRIS utan tjafs.Givetsvis så finns en donationslista med månadens donatiomer med namn om så önskas precis som idrottsklubbarna.Eftersom alla chattar på tidningar är nedlagda så finns givetvis SD chat i kärlekens tecken .Skulle någon pedofil dyka upp så får man väl hantera det på ett humant sätt.Den tidigare mycket populära (nedlagda) heta linjen finns givetvis med en avgift på 5 kr per samtal.Där blir det duktigt med stålar.Kan porrgubbarna ta 20 spänn i minuten för en dam som stönar kan väl SD låta folk o kärleken få spira för en femma.Detta blir succe ekonomiskt.SD motor är givetvis med på streetracing runt om i Sverige med en kanonbil.Bor äter gratis i respektive stad hos SD folk.I Kalmar besöker 2000-3000 ungdomar racen 2-3 gånger per år......En central SD blogg för dom disktrikt som är under uppbyggnad.Med direktkopplingar till AKTUELLA NYHHETER .Partiledningen får vara bereda på att när som helst. vid stora politiska händelser göra utalandet DYGNET RUNT bra träning innan riksdagsarbetet.Ett muntligt veckobrev finns givetvis på SD kuriren

med Jimmie Åkesson med aktuella händelser.Givetvis chattar herr Åkesson minst en timme var fjortonde dag med sina hårt jobbande volontärer.Via SD kurirenGivetvis kan Svensson spela V75 i bolagsform där halva ev vinster går till partiet via SD kuriren.Vi utgår ifrån små Cesna plan i luften nästa år vid valet med förslagsvis en banderoll med texten SVERIGEDEMOKRATERNA MOT NYA HÖJDER el Vi flyger högt utan droger.Det första är nog bäst.En affisch med invandring i Nordiska länderna i stapel form där Sverigetapeln går en halv meter ovanför övre kanten vore coolt.Vaknar man inte då så vaknar man nog aldrig.SD kuriren o tex Aktuella Nyheter skall blir en politisk faktor man inte leker med.Men det skall vara rent spel.Ingen bullshit.Detta kan heta Sverigedemokrater åstakomma mycket enkelt.Partiledning samt kommunalpolitiker har nog häcken full misstänker vi.Vilken ekonomiskt o teknisk kraft som går att släppa loss för Sverige, Sveriges ungdomar Sveriges pensionärer ja alla som tar ansvar för landet.Ps vi tar inget konsultarvode för detta.

2009-05-22 @ 23:05:54
Postat av: Fredrik

SFI bonusar !! Läs artiklen via länken!

Måste vara de mest bedrövliga jag läst på länge.

Ska man nu får bonus pengar för att läsa SFI?Kan vi inget annat en att locka dessa bidragskåta invandrare med mer pengar.Menar man att detta är lösningen ? Vilka idioter! Man ska ställa krav !Vad är detta !? och de ska inte påverka deras socialbidrag säger man.Man vet alltså redan att de som kommer läsa går på socialbidrag.De är framtidens Sverige! Vad nu dessa ska bidra med förutom en stor kostnad som har en massa orimliga och kulturella krav !Läs och bli förbannad!!2009-05-23 @ 07:25:52
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: Fredrik

Vad är detta då ? Vafan är detta påväg ?

Migrationsverket är en statlig organisation !

Anställda ska gå igenom en ordentlig undersökning.

Hur i helvete kan man anställa någon som är dömd för våldsamt motstånd imot statsmakten ??Sen så jobbar man på en sluten flyktingförvaring som leds och styrs av staten ??Läs och bli förbannad!

Postat av: Stefan K

Fredrik

Håller med dig fullt ut när det gäller bonusen för fullgjord skolgång. Så här står det i regeringens förklaring."En sfi-bonus ska lämnas till flyktingar och skyddsbehövande m.fl., deras anhöriga samt andra personer som har beviljats uppehållstillstånd av anknytningsskäl under förutsättning att vissa villkor har uppfyllts. Stimulansersättningen ska lämnas till den som inom tolv månader från erbjuden sfi-start och inom högst femton månader från första folkbokföring i en kommun har uppnått minst betyget Godkänt på kurserna 1B, 2C eller 3D i sfi. Dessa tidsgränser som villkor för bonus ska kunna förlängas

med högst sex månader vid uppehåll i studierna på grund av styrkt sjukdom eller vård av eget barn under en sammanhängande tid av minst en månad. Full bonus om 12 000 kronor betalas till dem som får Godkänt på kurs D, studieväg 3. På lägre kurser utbetalas del av bonus. Bonusbeloppet ska vara detsamma i hela landet. Det ska vara skattefritt och inte påverka rätten till ekonomiskt bistånd eller introduktionsersättning".Tänk om våra skoltrötta ungdomar kunde lockas med 12 000 skattefria kronor efter fullgjorda studier. Tänk om våra fattigpensionärer kunde få ett engångsbelopp på 12 000:-, skattefritt förstås.

2009-05-23 @ 11:09:43
Postat av: s-e karlsson

När man läser detta om SFI - bonus så kan man inte bli annat än djupt förgrymmad ! När det i Region Skåne flaggas för att ta bort bidragen för såna som måste skaffa sej hörapparat : En hörapparat kostar minst 5000 kronor måste man dessutom ha två så blir det givetvis 10000 kronor , en pensionär med 7400 före skatt har nog inte svårt att hålla inne skrattet ! Det värsta är ju att Region Skåne samtidigt har på förslag att illegala flyktingar och invandrare ska få gratis tand och sjukvård !!!!! Ännu en grav diskriminering av oss gamla svenskar !! Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-05-23 @ 12:49:09
Postat av: Magne

Jag hörde att vid invandrartäta Bergsjön i Göteborg där fick alla elever en egen dyr bärbar dator....Skicka de skattekrävande pensionärerna som slavat med sina sista flämtande liggsår rätt ner i Öresund ty de är bara en krävande massa i de politiskt korrektas verklighet.Satsa på mellanöstern det är det forna Sveriges väg... Då blir allting bra å svt blir nöjt.2009-05-24 @ 02:31:08
Postat av: Arne Andersson

Vi måste börja i tid med att ta in arbetskraft, sa negressen på en fråga fr nån sossedam i publiken.

Varför har inte Finland gjort samma analys?Allt är ett gigantiskt bedrägeri.

2009-05-24 @ 11:00:56
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Precis Arne vi är inne på samma linje, all the timeFör omgående in NORGE, DANMARK, FINLAND I DEBATTEN

så tar den snabbt slut.Absolut det enklaste sättet att stopp på denna självgående tokinvandring.Enda argumenetet blir då att vi skall vara generösa.Vilket vi varit för dom närmsta 100 åren framåtBlir en dead end för den starkars politiker som skalla argumentera för en fortsatt massinvandring.Till råga på allt elände för dessa politiker, gör våra Nordiska grannländer helt rätt på ett friskt

nationalekonomiskt sätt.Det är nationalekonomi det handlar om inget annat även om Åsa o Anna i pressen inte hajjar det.2009-05-24 @ 13:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0