ÄR DETTA VERKLIGEN SANT?

Efter att jag läst denna artikel i Kristianstadsbladet är jag fullständigt häpen men trots allt är jag ändå inte förvånad men att det skulle vara fullt så illa är ändå obegripligt.


Om det ändå varit 1:a april!


Hela historien har tydligen också mörkats ända sedan februari och antyder verkligen hur pk-styrt vårt samhälle blivit.


Jag citerar här hela artikeln då det är något av det värsta jag läst.


"Säpo och gränspolisen i Västra Götalands regionen misstänker att Migrationsverkets låsta förvar för flyktingar i Kållered utanför Göteborg infiltrerats av vänsteraktivister.

Orsaken är de många rymningarna från förvaret. Men också att polisen upplever svåra samarbetsproblem med personalen.

Kritiken tillbakavisas av Migrationsverket.

Under 2008 fram till i dag har ett femtiotal personer rymt från anläggningen skriver Göteborgs-Posten. En av de anställda handläggarna är också dömd för våldsamt upplopp under EU kravallerna 2001 i Göteborg.

- Vi har länge ifrågasatt hur förvaret fungerar och det har skett rymningar på konstiga sätt, säger Lars Skoglund, chef för gränspolisen i Västra Götalands län till GP.

Misstron mellan personalen och polisen nådde sin kulmen februari. Polisen misstänkte att en avvisning av en libyer saboterats av personalen på förvaret. Vid påföljande avvisningsförsök av samme man valde polisen att inte informera förvarets personal.

Med en styrka på närmare 20 man och en husrannsakningsorder kom polisen till förvaret för att hämta mannen. Tumult uppstod, bland annat för att personalen på förvaret först vägrade öppna dörrarna. Personalen öppnade först efter att polisen hotat slå sig in. Händelsen polisanmäldes men ärendet lades ned i brist på bevis.

En av cheferna för Migrationsverkets förvar i Kållered, Paul Fågelberg, säger att han har fullt förtroende för sin personal."


http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090523/TTINRIKES/139495018

  

En styrka på 20 personer och en husrannsakning för att hämta en enda person som sitter i ett av migrationsverkets förvar. Skandal!


Polisanmälan läggs sedan ner i brist på bevis! Hur är detta möjligt när en styrka om 20 personer från polisen deltar. Är polisen inte trovärdiga längre hos åklagarna i det här landet? Är det bara vänsterextremister som rättsväsendet lyssnar till idag.

Nu vill jag se ansvariga chefer ställda mot väggen, inklusive ministrarna Reinfeldt, Billström och Ask och det är medias ansvar att dessa personer pressas rejält. Men det är nog för mycket att hoppas av dessa ynkryggar till pk-journalister som vi har i detta land.
  

Jag finner inte ord över vad jag läser i denna artikel. Hela historien har dessutom mörkats under lång tid.

SPARKA HELA PERSONALEN OCH STÄNG DETTA FÖRVAR OMGÅENDE.

  

DESSUTOM BORDE DAN ELIASSON, CHEF FÖR MIGRATIONSVERKET OCKSÅ SPARKAS UT OMEDELBART.

  

Paul Fågelberg? Det finns ju fler galningar som heter Fågelberg.

Fågelberg på Ring P1 borde också sparkas för hans odemokratiska klavertramp i Sveriges Radio.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Ser att de finns i Barometern med !Vad säger man Thoralf!?

Är det detta våra skattemedel går till och är till för ? Man mår dåligt när man läser om det!Ja jag är inte villig att betala 34% i skatt av min lön som ska gå till att bidra till sånt här !Vad är detta ?

Postat av: Erik

Klart det är sant, destomer rabiat flykting (hmm ja de är ju inte flyktingar utan ekonomiska turister) kramare du är så kan du räkna med en plats inom migrationsverket, varför hålla sig till lagar och div strunt när man kan rädda våra pensionsräddare.

2009-05-23 @ 10:24:08
Postat av: Fredrik

Dom verkar dra på löpande band !?

Gömmer sig under en grill ?????Kan inte annat än skratta åt eländetGrill och kol = lika med osynlig :-)

Man måste få lov att ha galghumor i detta elände !!Världen skrattar åt oss!!

Postat av: Tommy

Är ni väldigt förvånade?

För att få arbete på "Sagåsen" måste du ha de rätta åsikterna. Kållered i Mölndals Kommun har varit en skamfläck i många år ,för här prövas diverse projekt

vad gäller "behandling av utombys värstingar,och asylprövningar" De som är informerade vet att detta är i realiteten samma sak över tid.2009-05-23 @ 10:34:06
Postat av: Rättvis

Jo,jo kommunisterna blir bara fräckare och fräckare och

Paul Fågelberg säger ”att han har fullt förtroende för sin personal."Vem jobbar Paul Fågelberg för då? För inte kan det väl vara för immigtationsverket?

För det kan väl inte vara så illa att även Paul Fågelberg har stöd uppifrån?Det är nämligen så att svenska myndigheter ska räcka varandra handen, som det heter i förvaltningslagen - inte sabotera mot andra myndigheter och särskilt inte då mot rättsvårdande sådana, som polisen.Och som Thoralf säger: Det här har mörkats ända sedan februari.Ett angrepp på den svenska rättsapparaten av statstjänstemaän i tjänsten skulle ha rapporterats till folket ögonaböj. För hur ska folket kunna styra staten - som folket ska göra i en demokrati - om information saknas om konsekvenserna av den förda politiken, t ex personalpolitiken, kriminalpolitiken och invandringspolitiken.

2009-05-23 @ 12:55:36
Postat av: Fredrik

Hjälp de som är här istället för att ta in fler!!Detta elände kommer bidra till att mindre arbeten,sämre välfärd och högre kriminalitet !Man kan inte påstå eller komma med en massa bortförklaringar hela tiden !!Sen får man ju rensa upp i migrationsverket !

Är ju en säkerhetsrisk utav dess like !!Tycker synd om alla dessa ´"nya svenskar" som inte får en ärlig chans pga av en politik som går ut på att pumpa in folk i landet.Sen att detta medför en stor social misär tycks politikerna skita i !!Likadant vänsterflummet tycks inte fatta att deras handlingar kommer bita dom i baken en vacker dag !Vänsterflummets existens är baserad på vår tolerans!

2009-05-23 @ 13:39:33
Postat av: Fredrik

Från SD Kuriren:Danska Folkeparti vill att polisen utvisar narkotikadömd irakier

Flera irakiska flyktingar har tagit tillflykt i en kyrka för att undgå utvisning. Det visar sig nu att ”talesmannen” för kyrkoockupanterna, Taleb Said Morad Ansari, är dömd för narkotikasmuggling, skriver Dansk Folkeparti på sin hemsida.Dansk Folkeparti kräver nu, i enlighet med de avtal som regeringen skrivit under om utvisning av kriminella utlänningar, att Taleb Said Morad Ansari utvisas. Peter Skaarup, som är rättspolitisk talesman för Dansk Folkeparti, är upprörd över att de irakiska ockupanternas talesman har utnyttjat det danska asylsystemet för att smuggla narkotika och nu utgör sig för att vara oskyldig och förföljd. Skaarup menar vidare på att det är en kränkning av danskarnas rättsmedvetande att en dömd narkotikasmugglare kan få fortsätta vara i Danmark genom att undvika rättvisan genom att gömma sig i en kyrka..

2009-05-23 @ 14:02:22
Postat av: S-E Karlsson

En vänsterpartist som bor i en grannkommun och har en egen blogg tycker illa om Sd Högsbys förslag att invandrare som är klara med SFI och går och väntar på uppehållstillstånd under tiden borde kunna ställa upp med ideellt arbete exvis gräsklipp hos gamla , gå ut och promenera med rullstolburna skräpplock vid kommunens deponeringsanläggningar i samhällenas deponeringsplatser ! Även andra bidragstagare som inte har bidrag på grund av sjukdom hade vi på förslag 1 Vad det gällde invandrarna så tyckte han at det var ju alldeles för bedrövligt att dom skulle arbeta gratis ! Jag har precis för mej att jag har hört att dom har bidrag som i många fall är högre än vad de svenska fattigpensionärerna har ! Om de andra vi föreslog nämnde han ingenting , för det kan ju hända att det kan vara svenskar ibland dom och vi svenskar ska ju sidsteppas i alla lägen !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby.

2009-05-23 @ 14:09:49
Postat av: Urban

Jag misstänker att alla som på något sätt försörjer sig på invandringen på olika sätt bidrar till att hålla karusellen igång.

2009-05-23 @ 14:13:57
Postat av: Rättvis

En studie i demagogi från SR:

Expo har påfallade svårt att ta avstånd från mötestörningar. Allts den typ av antidemokratiskt pöbel-upplopp som faktiskt PK brukar fördöma så kategoriskt - men bara när det gäller nazisterna i Tyskland.

“ Vi har ju mötesfrihet och alla partier måste ha rätten att deklarera sina idéer och åsikter. Men.... fortsätter Pool .. Det måste ju också finnas ett utrymme för folk att säga ifrån. Pool säger inte “ utrymme för mötesstörningar”, men mad menar karn egentligen? För han säger överslätande och hycklande “att något gick snett“.Och till Expo går mycket pengar från facket och jag undrar om inte även staten skjuter till - En fruktansvärd skandal och en spottloska rakt i synen på alla vanliga skattebetalare och LO-medlemmar.

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Detta är ett ganska bra exempel på att Sverige är ett skattemässigt ett feodalt samhälle.Nästan 60 % i total skatt.Kombinerat med kommunism ,dold av Socialdemokraterna.

Stalin var SOCIALDEMOKRAT innan han blev bödel.Så passar man på att hålla debatten om Sverigedemokraternas ursprung från ett instabilt Gotland på 1940-talet igång.Svensson går på det år efter år .Varför då jo man ser till att allmogen har det lagom bra så att man inte surnar till rejält

.Partifunktionärena berikar sej i Kommuner o Landsting där spelar det ingen roll vilken färg man har lite fulbonus oss bröder emellan så inget tjafs uppstår .Blir det fel o man blåser några 100 miljoner så tar man time out.Det gör man i basket.Ett bra exempel på manipulation.Medans resurserna inte räcker till den lille mannen. Gamlingarna vårdar varandra, folk ligger nedpissade får duscha var 14 dag.Kanske får gå ut en gång om året . Dessa människor kanske har jobbat för Sverige i 50 år. Skit i svenska för invadrare.Men vi har ju roteavdraget o allemansrätten halleluja.Importen av valboskap är ju egentligen genealisk.Men som alla vet är export viktigt för alla länder ekonomiskt sett....Television tidningar är ockuperad av vänsterfolk.På en blogg berättar en lärare på SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA, om Deja vou upplevelsen av sista raden med

unga kommunister vid uppropen år efter år.Men hon hon ljuger väl som alla.Man har snyggt utnyttjat den långvariga freden i landet till at styra upp befolkningen skattemässigt och strypt media utbudet.Då räknar vi inte i familjen Ponnier som sitter o flinar o ger igen på SVERIGE av alla länder för gammal ost.Har nötterna hört talas om Rauol Wallenberg el dom dom vita bussarna.Sverige skeppade militärt material med Estonia till dom Baltiska bröderna.Båten skall upp skrek kamrat Karlsson innan man talade för skosulan o att den borde ligga där den gör.Gärna gjutas i i betong för vrakplundrare.Bullshit.Här tog mörkningen lång tid och mycket möda.På den båten är det inte otroligt att man hittar nedrustade svenska AK-4:or.Fast till Baltikum skulle dom ju inte varför då?Du som är osäker på vad du skall gå och rösta på.-Snart går halal slakt igenom i EU man SKÄR HALSEN AV KOSSAN tills hon förblöder enligt stenåldersmodell.-28 procent av Sveriges ungdommar är arbetslösa 8 procent i Danmark vad drar upp dessa siffror tror du?-Ett parti vill ut ur EU Sverigedemokraterna.Är du fortfarande osäker , sök hjälp.Förmodligen kommer katt o hundfile i framtiden blir vanligt på svenska restauranger bara dom är ekologiskt framtagna.Att vårda sitt kulturarv är viktigt i det mångkulturella sverge.Polisen i detta landet skulle inte få anställning som Volontär polis i Storbritanien ens.Säpo klarar inte av dom krimminella gängen om dom inte har västar på sej förstås.En annan typ av västar kan ses på förskolebarn på led där indoktrinerigen börjar i SOSSSE Sverige . I banarepubliken Sverige det ok med idrottsskolor men inte skolor för begåvade barn.Ordningspolisen jagar pisssnissar.Vilka hjältar.Men varför gör inte Molgan, Pillström, Asken något åt detta som då pågår på en förläggning .Det hoppas Gubben o Gumman att dom får svara på i Sveriges riksdag efter valet 2010.Här finns hur mycket skit som helst att gräva i.Blir svettigt för en del politiker lycka till.Verket mot politisk korrumption, samt missbruk av skattemedel.Bör vara realistiskt om 3 val ungefär.då blir det åka av, i vår våta dröm.Detta verk hoppas blir en verklighet.När INVASIONSVERKET bantas med 112%.Vid skattefusk brukar praxis vara ett år på kåken för varje miljon man snott åt sej.Dont drop the soap dickhead.Fotnot: Molgan, Pillström ,Asken ,heter något annat.

Även namnet Ponnier är ändrat.

2009-05-23 @ 17:39:56
Postat av: Rättvis

http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Arbetsmarknad/Arbetsgivaravgift/

Fredrik, Du betalar betydligt mer i skatt än 34 procent.

Minst 60 % av det du gnor ihop snor stat och kommun. Hur pengarna slösas bort får vi ett litet hum om på den här bloggen som jag hänvisare till.De pensioner som vi betalat in slösas bort på en flummig invandringspolitik.

EU-medlemskapet kostar också pengar.Så här kan man överslagsmässigt räkna ut sin skatt:

För varje hundralapp som du får i bruttolön betalar din arbetsgivare in 39 kr i arbetsgivaravgift.Så för din arbetsgivare är ditt arbete värt minst 139 kr, alltså för varje hundralapp som du får brutto i lön betalar Din arbetsgivare 139 kr - du är alltså lurad på 39 kr.

- Eller kände Du till detta vedervärdiga knep?Så av dom 139 kr som du kostar arbetsgivare får du alltså 66 kr - resten behåller stat och kommun.Men sen betalar du ju även skatt på det som du får behålla. Momsen är 20 % av en varas bruttopris.

Så av dom 64 kronor du får behålla betalar du säkert minst 10 kr i moms och andra skatter.

Så 54 kr av 139 - det är vad Du, som mest , får behålla av ditt slit.

2009-05-23 @ 19:24:48
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Efter att sett intervjun med Paul Fogelberg i Aktuellt.Kan man konstatera att han antingen är mindre snabbtänkt, el har han stöd av mycket mäktiga krafter.Mäktigare än svensk säkerhetspolis .Vilka är det då?Han säger låt oss få in en anmälan, så vi kan utreda det hela där det hör hemma internt.Knäpper Säpo o gränspolisen på näsan.Kaxig kille.Ärendet är ju mörkat sedan länge, alla spår är bortsopade.Vad man skall säga är genompratat .Med det ställningstagandet o utalandet, så är väl saken klar om vad Paul Fogelberg vet o inte vet.Detta måste vara sanktionerat från politiker håll.

Förmodligen är det väl sheriffen som läckt detta till pressen i rena ilskan.Polisen har antagligen velat ha bort Fogelberg diskret , men fått njet.Gubben o Gumman tycker Paul Fogelberg skall ha sparken för han är enligt OSS, inte sanningsenlig el trovärdig.Att säga sej lita på sin personal med 50 rymningar talar väl för sej självt.Vi tror han ljuger hela svenska folket rakt upp i ansiktet .NU FÅR VI SE VAD BILLSTRÖM HAR FÖR STATUS I REGERINGEN.2009-05-23 @ 21:37:01
Postat av: Anonym

Vilken idioti att intervjua Fogelberg. Han hade ju redan tidigare deklarerat att han hade FULLT FÖRTROENDE för sin personal - den personal som vägrade polisen tillträde till de utrymmen som utvisade personer förvarades i.Jag menar loppet borde väl vara kört vad beträffar Fogelberg. Ja i den meningen att han knappast kan ha något vettigt heller nu att säga.Men hade man intervjuat hans chefer kunde man åtminstone fått en aning om varför Fogelberg fortfarande får vara kvar i sin befattning.

2009-05-23 @ 22:17:32
Postat av: Haddock

Ja, vadårå? Alla vet att extremvänster-människor är allra mest empatiska av alla och därför bäst lämpade att sköta alla invandringsrelaterade frågor. Högste chefen, d.v.s. generaldirektören för Migrationsverket, Dan Eliasson är ju också en jättegenerös och solidarisk person:"Skulle det vara han eller hans handläggare som personligen bestämde skulle säkert nästan alla få stanna.

– Så fort jag läser in mig på ett enskilt ärende vill jag nästan alltid att den personen ska få stanna. Detsamma gäller nog all personal här. De som jobbar här är människor som är fyllda av empati och som verkligen slåss för de mänskliga rättigheterna. Men vår uppgift är att tillämpa gällande rätt, inget annat."Advokaten.aspx?id=7601" rel="nofollow">http://www.advokatsamfundet.se/templates/CommonPageAdvokaten.aspx?id=7601

2009-05-23 @ 22:27:44
URL: http://exilen.eu
Postat av: Rättvis

Haddock säger:

”Alla vet att extremvänster-människor är allra mest empatiska av alla” Ja, så länge dom är i opposition så försöker dom att fiska sympatier med till exempel överdriven empati.

Men så snart vänstern kommit till makten så ändrar deras företrädare på sinnelaget.Vänsterpartiet i Sovjet skickade miljoner och åter miljoner till slavläger där de flesta dukade under av svält och umbärande. Vänsterpartiet tog ifrån arbetarna deras strejkrätt och mördade alla som protesterade.Så är vänsterpartister - när de väl kommit till makten.

2009-05-23 @ 22:35:57
Postat av: s-e karlsson

Sd får tydligen vara med i Agenda i morron kväll

21.15 ! Ska bli spännande !

S-E Karlsson .

2009-05-23 @ 22:39:41
Postat av: Blackfootnation

Ställ det inträffande i förhållande till behandlingen av t ex Kenneth Sandberg eller för den delen den moderate bloggaren som stödde Israel.Dom fick sparken pga av ren och skär åsikts-"regestrering".

Dessa tomtar begår lagbrott på lagbrott och blir genom gramcsi-vänsterns försorj beskyddade av sin chef i (S)(V)T. "Fullt förtroende".

Det slår jävligt olika i Sverige idag.

Men en sak står väldigt klar. Lagen är osidosatt.

Jävla ape-jävlar säger jag bara.

2009-05-23 @ 23:24:25
Postat av: Ture F.

Till Urban!Du har så rätt! Ibland talas det om "invandrarindustrin", som omsätter många gånger mer pengar än flera av de största börsbolagen tillsammans! Varför köper vi inte några ruckliga bostäder och hur ut till migrationsverket och en och annan blåögd kommun (Kalmar med den enfaldige Persson)? Kulorna bara rinner in! Här har vi missat något!

2009-05-23 @ 23:59:01
Postat av: Ture F.

P.S.Jag har skrivit flera väldigt anständiga kommentarer till Barometern, ehuru ingen har kommit in, då jag benämnt Johan Persson som den enfaldige! Nu kan ju karln inte hjälpa hur han ser ut, men denna omständighet bör ju inte leda till att han också beter som som en enfaldig idiot. Dessutom har jag frågat alla ansvariga varför en borgerlig tidning inte blåser arslet av Persson och den rödgröna sörjan, men jag har inte fått något svar. Om ni har läst om tidningens grundare med filosofi, så måste denne vända sig i sin grav över hur tidningen sköts idag - av Dahl! Han är en sann vinflöjel mot vänster! Det är märkligt att karln inte kan stå upp för borgerliga värderingar och blåsa skiten ur den rödgrönas sörjan! Får han mutpengar av denna sörja?

2009-05-24 @ 00:09:22
Postat av: Ture F.

PPSVad man än kan säga om Östran, så stökar och bökar denna på sin kant så gott det går (och det är inte mycket) med sin vattvällingen. Mest vatten alltså! Varför gör inte Dahl samma sak på sin kant? Då kunde det bli korn i vällingen! Men som vi alla har konstaterat så är det inte mycket bevänt med svenska media - sist i klassen inom EU!

2009-05-24 @ 00:16:46
Postat av: Ture F.

Nu gäller det inför valet! besök alla bloggar och siter ni kan som befrämjar vår sak - Sd till Bryssel! Det är bara att klicka in! Om känslan faller på skriv något! Som jag röstar på Sd! Det räcker!

2009-05-24 @ 00:19:54
Postat av: Branchtender Linden

"Mäktigare än svensk säkerhetspolis .Vilka är det då"På tiden att kalla i Jack Bauer, om han nu överlever för en 8,e säsong! avsnitt 24 var så spännande att jag download avsnitt 24 en gång

till fast i HD-format denna gången.

Bara Jack klarar sådana där rikt svåra uppgifter! Här sitter asså hans dotter Terri gisslan, Tony Almeida har satt minering på honom och så kommer Cara och Alan Wilsson, den där jättestora boven som mördade den svarte presidenten David Palmer i någon annan säsong. ja jisses vad djävligt allt blir mot slutet.

För att inte tala om, hemma hos, president Alison, där hela administration hotas av att hennes dotter Olivia köpte em mördare som sköt den där andre busen, Hodges, han som skulle släppa ut biogasen över hela stora staden, ni vet

Mamma presidenten ville inte gå med på mörkning så Olivia fördes bort av FBI, tänka sig

Jack då, jo han har blivit mycket sämre sedan några tjuvaktiga läkare opererat bort mycket av ryggmärgs-tjofläsket för att frigöra patogenet och tillverka mer biogas ur detta, allt detta är naturligtvis Tony Almeida förslag, han som varit så bra innan i alla andra säsonger, jaja

Så kommer Imamen Gohar till sjuksängen för att bikta Jack inför hädanfärden och det har faktiskt Jack gått med på trots att han bara såg Gohar som hastigast i avsnitt 16 eller 17, vet inte riktigt men det får ni ta reda på själva

Helt plötsligt förstår så Terri, Jacks dotter ni vet, att hon var illa ute så hon ringde den där rödhåriga skapelsen från FBI, som band fast Janis vid stolpen, Renee hetter hon, snygg faktiskt, bara hon kunde ta bort plåstret på halsen, det flyttar sig lixom

Kom av mig lite där, så tillbaka till Terri som efter att hon ringt Renee sprang på sina högklackade till pappa Jack som nu var i läkarordinerad koma.

Stamcellsbehandling! Ropade hon! Kan vi göra det på pappa Jack, javisst säger doktor Sunny Macer,

du vet hur farligt det kan bli för dig Terri, lilla, jo jag vet men pappa MÅSTE överleva! Okay okay säger doktor Sunny som ringer och skriker att hon snabbt behöver tillgång till en kirugisk svit. Nu äntligen kan Terri få tala med pappa, som ligger där utslagen, hon säger att hon inte längre bryr sig, bara hon får vara med i säsong 8 som snart bärjar spelas i USA och som jag lovar återskapa så gott jag kan.

Fram tills dess. Tjiddilooo

2009-05-24 @ 01:24:52
URL: http://thepiratebay.org/frame.html
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

På dagens opinion i Barometern finns en insändare från Vänstermajoriteten i Kalmar kommun med Persson bla om att man är unika och inte sparar och annat Mambo jambo snack.Inte en kommentar finns under den , så jobbar den Borgeliga tidningen Barometern i Kalmar snyggt va .Är det någon som tror att ingen blivit sur och skrivit komentarer.Till sossarna lögner i en borgelig tidningPehr Dahl skiver själv i en artikel bla att journalisten blundar för sin makt.En viss självkännedom om vad som pågår finns men det försvinner snabbt.Vi såg ju hur Barometern hanterade mackan och sosse gänget demonstration på Larmtorget med hakkors på plakaten.Barometern har mer personal i arbete med Kalmar FF än allt annat tillsammans.

Vi får till o med veta om nisse e förkyld inför matchen.Dahl sitter o tjoar om allt annat, än en totalt missköt kommun.Han har inte förstått sin roll riktigt.Eller gör han som han själv skriver blundar för sin makt.Isåfall är han en riktig fähund i knät på Johan Persson men så kan det väl inte vara.Vad tror du?En sak är säker någon politisk redaktör med någon trovärdighet är inte Pehr Dahl.2009-05-24 @ 01:47:19
Postat av: Fredrik

Så här blir det när man låter kommunism/facism gro i vårt land.Människor som på eget bevåg göra sig till några slags frihetskämpar mot rasims,Eu,kött,minkar ja va de än nu må vara!Men i deras sätt att agera så är man och agerar som en ÄKTA RASIST.Man förstör,slås,skriker och kallar demokratiska medborgare rasister.Kan se Lars Olhys våta dröm:

Uppror,kaos,anarki sen så kommer staten och bestämmer allt !!

Postat av: Natan

Det är ju vad kommunister, islamister och annat löst folk vill ha, kaos och anarki. Något har dessutom slagit slint inne i deras huvuden, då de tror sig kunna bygga ett bättre samhälle utifrån ett kommunistiskt utopisk tänkande. Historien visar precis tvärtom, det är endast hat de planterar. Förutom att bli fattiga skulle vi dessutom bli helt ofria i händerna på en godtycklig stat. Den västliga kulturen har lyckats skapa, rätt-säkerhet och demokrati, där man framförallt respekterat ägenderätten. Äganderätten är ju som ett rött skynke för kommunister, även islam vill ju ha folk i konstant fattigdom. Det är väl det som förenar dessa. Churchill sa en gång; den som är socialist efter 40 måste tappat all intellektuell kapacitet.

2009-05-24 @ 09:51:21
Postat av: Fredrik

Det går bra för Wanja !?2009-05-24 @ 09:56:03
URL: http://www.expressen.se/
Postat av: Fredrik

Vad är detta ?

Kan förstå varför "alla vill jobba där" !!

Är ju förfan skamligt!! Sen går vänsterflummet ut med att han skänker 50 tusen !? Dåligt samvete

eller röstfiske? Ja personligen så skiter jag i vilket för samtidigt så får man ju ta sig en funderare på varför man ska rösta dit någon?

Kan ha förståelse varför olika partier vill dit men pengar brukar ha den förmågan att göra sig rätt inställsam till förslag som igentligen går imot de partiets linje och tillhör!?Varför väljer Eu att betala så mycket ersättning är väl frågan man bör ställa sig och belysa!!Postat av: Natan

Lite of topic: Skönt för sossarna att få den senaste Wanja skandalen inför Eu valet! Se expressen, nu bör hon va rejält rökt! ?

2009-05-24 @ 10:33:35
Postat av: Stefan K

Anna Dahlberg på Expressen jämför Sd med nazistgrupper som mördar invandrare ute i Europa.

http://www.expressen.se/ledare/1.1580489/anna-dahlberg-hogerextremismen-ett-skal-att-rosta

Det finns skäl att fråga henne vad hon egentligen menar med det och vad hon anser om vänsterextremismens lite märkliga syn på demokrati.

[email protected]

2009-05-24 @ 10:38:48
Postat av: Fredrik

Hade jag varit SD så hade jag krävt en medial ursäkt ! Är förtal av hög rang.

Belys detta Torhalf! Ta upp det omedelbart.Anmäl för förtal omgående.

Vad Nazist drägglet gör får stå för dom!SD måste som parti agera omgående!

2009-05-24 @ 10:58:52
Postat av: Anonym

Man blir ju ledsen och beklämd.

Hur kunde det tillåtas att gå såhär långt?

Jag hade känt mig otroligt frustrerad om jag varit polis.

http://sydsvenskan.se/malmo/article433467/Lek-och-allvar-nar-polisen-kom-igen.html

2009-05-24 @ 12:35:18
Postat av: Arne Andersson

Hmm.. Enligt folkrätten är en stat stat när den har kontroll över ett landområde och dess förvaltning. Här har förvaltningen gjort myteri. Ett myteri från ett håll som kanske inte var helt väntat. Alltså är Sverige inte längre att anse som någon suverän stat. Sverige är på väg upplösa sig självt.

2009-05-24 @ 12:47:13
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Bilden på lekpolisen.Kommer snart att anmälas som smygreklam för SD .Förnågot annat är det inte fy på sej Sydöstran.Burkapolisen i Aftonbladet Hästsvanspolisen,Lekpolisen i Sydöstran ger ju ett bra uppslag till valaffisch till riksdagsvalet nästa år.Riktigt jävla bra reklam för SD faktiskt.En länspolismästare i södra Sverige har fått börja jobba i bostaden i avaktan på utlands tjänstgöring.Vänta bara på när polisförbundet tröttnar på tomten i Skåne.Möter man grov mordbrand med lek så är man inte i verklighten så att säga.Fy fan vad kul invandraungdomarna måste ha åt svensk polis.Ang;Anna Dahlberg är hon en hopplös invandrarkramare.Gnäller på höger gnäller på vänster

När hon välkomnade Turkiet till Eu fick hon hela sin mailbox full med mail från arga exilkurder.Lärde hon sej något, nej.Turkiet som lättat upp lite för kvinnorna i landet.

oskuldstest får bara genomföras med kvinnans medgivande.Det var väl demokratiskt.Det är ju lätt att säga nej, när föreningen vi kör dej gärna i tvåan vill ha en liten test.Kvinnan anses nu som en egen individ inte familjens ägodel?Det går framåt.Vi kan väl vänta 50 år innan vi prtar Turkiets inräde i EU .Tortyren kan väl åtminstone får vara ett minne blott.Att bunta ihop alla invandrakristiska partier i Europa, är lite genomskinligt.Man är helt enkelt medveten om ,att det kan bli en liten surprice den 7 Juni.Någon utlandstjänstgöring på redaktioner i Danmark Norge el Finland lär det inte bli för Anna i allafalFörresten skulle hon inte känna sej bekväm i dessa nazistater fullspäckade med miljoner rasister.Hon är ett bra exempel på journalister som utnyttjar sin makt till att manipuleraom än på dagis nivå.2009-05-24 @ 13:17:24
Postat av: Ege Slipstvång

Vilket härligt väder alltså, solar och badar utanför lilla stadens stora badplats, härligt...

2009-05-24 @ 13:46:23
Postat av: Roberth

Ta det lugnt läs kommentarerna på Expressens sida. Ingen och då menar jag ingen håller med den inkvoterade nollan Dahlberg

2009-05-24 @ 14:18:36
Postat av: Handfaste

Detta test är ett Eutest utan överförmynderi. Jag fick Sd som parti med 15% avikelse från partilinjen. Lycka till.

http://www.demesta.com/eu2009/test.php

2009-05-24 @ 14:25:46
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I dagens Aftonblad efter en del tjafs om klasskmapenEnligt sedvanlig Stalin model.Så börjar Johanne Hilldebrandt PUDLA .Hon har varit på krogen ,och fått reda på vad en journalist går för samt vad vanligt folk tycker.Det var väl nyttigt

att få reda på sanningen ,För Hilldebrandt.

Journalist nr 2 i dagens pk-press Oops.

Det finns faktiskt alternativ till omskuret.TEX VÅRD SKOLA OMSORG FÖRSVAR POLISKÅR .Gubben o Gumman gratulera till att gardinen farit upp.Hon talar om Ny demokrati lågkonjuktur.Let s rock baby.Festen är slut.Som vi tidigare skrivit kommer vi att få se PUDLAR

av vänsterjournalister ju flera mätningar som kommer innan valet 2010.Det här kommer att bli riktigt komiskt lita på det.Om två veckor röstar arbets o bostadslösa ungdomar in Sverigedemokraterna i Eu. Jolly cola partiet med fyrkantiga ögon orkar inte ta sej till valokalerna.Dessutom hittar dom ingen kontakt att sätta musen i för att rösta.Jan Guilou ojar sej över Sveriges medverkan i kriget i Afganistan.Förstår karln inte att dom 50

nyinköpta lik kistorna måste användas av försvaret.Vänta bara till Kalle el Lelle kommer hem i träfrak.Då kommer Svensson att undra vad Sverige gör i Afganistan.Officiellt för att befria den Aganska kvinnan.Finns en halvmiljon att befria på hemmaplan minst.

En donna avlivade man i Irak hedersrelaterat med 86 blyplugg.Lycka till politiker o journalister.Dags att börja fila på alternativa artiklar till den 7 juni.

2009-05-24 @ 15:18:10
Postat av: Peter, den förste.

Rösta på SD!Eddie Meduza förklarar vaför; Eddie Meduza - En idiot: http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA

2009-05-24 @ 17:15:17
URL: http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA
Postat av: Ture F.

Skottlossning i tempel i Wien visade sig vara sikher. Står klart och tydligt på BBC men ej i DN eller SvD.

2009-05-24 @ 17:21:25
Postat av: Golden Boy

Kan Hr Fökk ha det bra så kan jag! Jag skiter i att arbeta denna vecka å sjukskriver mig, så jag kan ut o bada och sola!

2009-05-24 @ 18:18:46
Postat av: Edvard Samarin

För mycket pengar har blivit över på landstinget i region Skåne

Postat av: G Ossen

En flykting skapades idag då ytterligare en hottentott rymt ifrån Migrationsverkets förvar i Kållered utanför Göteborg.

Postat av: Ola

Tittade precis på svt text och läste då följande:"Dubbelröst möjlig i EU-valetDen som har dubbla medborgarskap kan

rösta två gånger i EU-valet. Man får

ett röstkort från vardera landet.Många svenskar med dubbla pass har

hört av sig till Valmyndigheten och

frågat vad som gäller, rapporterar

Ekot i Sveriges Radio.EU:s valrättsakt har inte tagit hänsyn

till dubbla medborgarskap, trots

formuleringen "en man, en röst",

enligt Ekot.Enligt Valmyndigheten finns det inget

sätt att kontrollera om någon röstar

en extra gång."

Skrämmande vilket demokratiskt samfund EU är!! "en man, en röst" jo pyttsann...

2009-05-24 @ 19:26:02
Postat av: Lisbeth Horni

är det bara jag som tycker det ekar här?

2009-05-24 @ 22:09:01
Postat av: Achmed

Det är nu dags för valen!

Besöka alla bloggar och webbplatser som du kan vara gynnsam för vår sak - SD i Belgium!

Detta är bara val!

Om känslan är att skriva något!

Hur kan man rösta på SD!

E nog!!

2009-05-24 @ 23:55:27
Postat av: Putte

@ Lisbeth Horni"är det bara jag som tycker det ekar här?"Kan det vara i ditt huvud?

2009-05-25 @ 17:03:10
Postat av: s-e karlsson

" Putte " ! Nu fick man ett gott kvällsskratt !Mvh S-E Karlsson .

2009-05-25 @ 21:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0