ALL PUBLICITET ÄR BRA PUBLICITET

 
Denna grupp i EU-parlamentet kommer att vara betydligt större efter den 7 juni!

SVT skyr inga medel i sin kamp att smutskasta Sverigedemokraterna. Normalt sätt brukar inte media kalla Dansk Folkeparti för främlingsfientliga men nu har det epitetet används flitigt av svt och alltid med anknytning till Sverigedemokraterna.


På svt:s hemsida gjorde Agenda reklam för kvällens program med rubriken "Hedenmo frågar ut småpartiernas toppnamn". Jag hade givetvis förväntat mig en riktig utfrågning men ack så besviken jag blev! Av programmets 45 minuter ägnades ca 11 minuter till denna utfrågning av tre partier, 3 minuter för varje parti. Det kan man verkligen kalla falsk marknadsföring av svt.


Gudrun Schyman var sin vana trogen lika hysterisk och "skogstokig" som vanligt och försökte ta över programledarrollen, vilket hon själv kom på efter en stund.

Piratpartiets Christian Engström fick en klapp på axeln och inte en enda kritisk fråga av programledaren.

Sverigedemokraternas Sven-Olof Sällström blev allas "hackkyckling" men han klarade sig relativt bra. Tyvärr fick han aldrig tala färdigt en enda gång när han försökte svara på de frågor som ställdes. Programledaren avbröt hans svar vid flera tillfällen, uppenbarligen rädd för att han skulle utveckla svaren till sin egen fördel och det är ju inte tillåtet i public service.

Sossarna håller hårt på det här med "alla människors lika värde", eller vad säger ni om följande kommentar från Sven-Olof Sällström.


"Ps. Gudrun, Christian, Gunnar Hökmark och programledaren skakade samtliga hand med mig och uppförde sig som det anstår en anständig politiker/programledare. Sossarnas Marita Ulvskog tittade inte ens åt mitt håll, än mindre ville hon skaka tass. Inte så konstigt med tanke på att hon vid ett annat tillfälle inte ens ville befinna sig i samma byggnad som Jimmie Åkesson. Ni som kommer ihåg, hon gömde sig i taxin utanför."


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Det mest frustrerande är ju att det lär finnas hundratusentals väljare där ute som utan att inse det själva har mycket starka sympatier för SD:s politik men trots detta röstar på andra partier eller inte alls. Om det hade varit ekonomiskt möjligt, tänk vilket genomslag en broschyr i varje brevlåda hade inneburit! Det hade väl kostat åtskilliga miljoner men jag är säker på att det genererat en flodvåg av väljare.Jag kan bara ta min kära moder som exempel. Hon avskyr EU och har gjort så sedan valet. I upprört tillstånd kallar hon rent av dem som röstade ja för landsförrädare(!?). Hon är även MYCKET kritisk till massinvandring och mångkultur. När jag så frågade henne vad hon skall rösta på i EU-valet blir svaret... KD(!)Dock tog det inte lång tid att sälja in SD istället. =0) Det skrämmande är bara att hon (liksom så många andra) har väldigt starka åsikter men näranog noll koll på vad partierna egentligen säger. Man tar ett beslut en gång sedan röstar man likadant i trettio år samtidigt som man beklagar sig över landets förfall.Det växer potentiella sverigedemokrater på träd därute...

2009-05-24 @ 23:11:45
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

SD politiska motståndare börjar väl snart skämmas över över Sveriges televison .Samt viss press, börjar uppriktigt sagt blir löljligt.Hur dumma tror man Svenssson är?Först vevar man inslag om dom invandrar fientliga

parierna i EU i båda nyhets sändningar bla innan Agenda precis .Sedan låter programledaren Gyyydrun gå loss på Sällström.När han skall svara blir han avbruten.Som avslutnig visar man Le penn bli utbuad .

Samt Mussolini donnan som är sur på en folkgrupp.Samma folkgrupp som vi blev varnade för vid besök på Colloseum i Rom.Fan vet om det inte ligger något i det nåja det är nog bara ljug det med.Detta är väl så långt från opartiskhet man kan komma

bedrövligt.Däremot glömde man att berätta att hennes släkting Benedetio som

slutade hängande upp o ned i en flaggstång .Där han hörde hemma efter att ha dragit hela sitt folk i fördärvet.Om det är någon som fortfarande inte tror på att SVT motarbetar SD, tror du förmodligen på tomten med.Ju mer man ser av Piratpartiet ju mer fundersam blir man is this for real.Överåriga datanördar.Gudrun kommer ingenstans med sin politiska bakgrund rödstrumporna räcker liksom inte till .Är Falkvinge o Christian det vassaste Piratpartiet kan skicka fram.Dessa herrar är väl lite för gamla för att surfa 19 timmar om dygnet.Dom e ju klara för gammeldans.Skicka Christian till EU får väl räknas som djurplågeri.27% i åldersgruppen 18-25 brukar komma inte till valurorna i Piratpartiet går det 9 gossar på varje flicka.Lycka till.Så det kan nog bli livat den 7 Juni, alla förutsättnigar finns.Beror bara på hur förbannad Svenssson är.Sverigedemokraterna kommer in.Motvind sporrar bara ännu mera.2009-05-25 @ 00:49:07
Postat av: Skogman

Det finns en sak som jag inte förstår? Varför klassas alltid invandringskritiker till högern? Ponera att partier vill ha kvar statliga bolag (liknande V och ND) men samtidigt skulle motsätta sig fri invandring. Räcker det med denna sakfråga och inte ideologi för att bli högerparti?

2009-05-25 @ 02:06:35
Postat av: Peter, den förste.

@SkogmanOch man kan också fråga sig varför nazisterna kallades för höger parti då de i själva verket var (S)ocialister!Den frågan har jag iallafall ett svar på. Se http://mises.org/story/1937"...When one remembers that the word "Nazi" was an abbreviation for "der Nationalsozialistische Deutsche Arbeiters Partei — in English translation: the National Socialist German Workers' Party — Mises's identification might not appear all that noteworthy. For what should one expect the economic system of a country ruled by a party with "socialist" in its name to be but socialism?..."

2009-05-25 @ 02:57:57
URL: http://mises.org/story/1937
Postat av: Ölänning

@ Skogmansd är ett parti som vänder sig till "vanligt folk" eller "arbetarklassen" om du så vill. Mer än så behöver inte förklaras. Glöm det där med fascism och nazism. Det är bara falsk propaganda från kommunism/vänsterpacket.Vår moral är hög därför accepterar vi inte stöld som exempelvis fildelning.Kärnfrågan är att vi vill Bevara Sverige Svenskt. Dock accepterar vi judar eftersom vi svenskar tillhör den judiskt/kristna kulturen.

2009-05-25 @ 04:18:12
Postat av: Per

Ölänning!Muslimerna och andra religoner? Är de också välkommna?

2009-05-25 @ 06:27:16
Postat av: Fredrik

Sanslöst att man i Sveriges television kallar SD för rasister.Tycker dansken det som för mig är relevant.Stora delar av muslimerna lever i en föråldrad syn på människan och när dom har ändrat på det så kan vi diskutera.Turkiet har inte i Eu att göra med den människosyn man har! Där snackar vi rasism!Om 10 år så är inte denna diskution så het längre utan då kommer dom flesta ha insett att mångkultur i de syftet att miljader människor ska leva exakt likadant inte fungerar pga av olika

kulturer,religioner,kvinnosyn,brottssyn,sex o samlevnad,hat,politik etc etc!

2009-05-25 @ 06:52:50
Postat av: Systemfel

Marita Ulvskog kanske har konverterat till den fredsälskande religionen och då skakar man inte hand med främmande män.

2009-05-25 @ 06:58:33
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Skeåning

Kalle Anka debatt av stats-televisionen. Tycker Sven Olof klarade sig bra efter förutsättningarna. Tycker han svarade bra och ställde Schyman när hon pressade han om att Sverige tagits ifrån oss. Marita Ulvskogs beteende är föga förvånande, inte för att dra alla över en kam, men sådan arrogans verkar mer och mer bli signifikativ för allmän "sosseattityd", otrevligt.

2009-05-25 @ 06:59:33
Postat av: Fredrik

Marita.U är AFA PERSONIFIERAT !

Livnär sig på att ljuga,förvränga och att sortera in människor i fack. Bra och dåliga !

En äkta rasist !

2009-05-25 @ 07:31:54
Postat av: Hercules

Detta är PP´s åsikter om personlig integritet. Någonting för Sd att ta till sig. När man nu lägger örat mot rälsen märker jag att många som hade tänkt att rösta Sd nu väljer PP istället.Vi i Piratpartiet tycker att internet är det bästa som hänt för demokrati, kommunikation och kultur sedan tryckpressen. Vi betalar våra räkningar, kommunicerar förtroligt med vänner, läkare, advokater och journalister. Vi bokar resor, läser nyheter, bloggar, fildelar och har en rik deltagarkultur där man bygger vidare på varandras arbete och delar med sig till varandra.Det är viktigt att få behålla rätten till ett privatliv och rätten att kunna kommunicera fritt via e-post, telefon eller brev. Det ska kännas tryggt att använda internet. Därför ska staten inte göra intrång i privatlivet och jaga en hel ungdomsgeneration. Internet blir i stället tryggare med en balanserad upphovsrätt som låter folk ta del av kultur.Till skillnad från de partier som har makten i EU idag kommer vi inte att ge vårt stöd till förslag som är utformade för att öka statens insyn i våra privatliv. Piratpartiet strider för rätten till ett privatliv och en balanserad upphovsrätt och det är vi ensamma om.

2009-05-25 @ 08:02:23
Postat av: Stefan K

Hade Ulvskog varit 18 år idag, hade hon garanterat tillhört de som står med visselpipor, nycklar, kastruller, ägg och gör allt för att förstöra Sd:s torgmöten. Troligen hade hon tillhört AFA, SUF eller någon annan "demokratisk" socialistorganisation.

Nu är hon 58 år, erfaren riksdagspolitiker och EU-kandidat. Då lämpar sig inte hennes agerande, utan ter sig tämligen arrogant och ovärdigt.

2009-05-25 @ 08:09:32
Postat av: Rättvis

Finns det någon länk till programmet?

2009-05-25 @ 08:35:17
Postat av: Stefan K

Rättvis

17av19" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1568258/agenda/del17av19

Den korta utfrågningen kommer sist i programmet.

2009-05-25 @ 08:52:42
Postat av: Stefan K

Ber om ursäkt Rättvis och alla andra, men länken fungerar inte. Prova denna istället.

http://svtplay.se/f/103431

Annars sänds programmet i repris den 28:e i SvT2

2009-05-25 @ 08:54:53
Postat av: Rättvis

Nu är det bara 13 dagar till valet så den lilla extrareklamen i Agenda kom faktiskt i rättan tid och kommer säkert även att ge utdelning.I programmet, jag har inte sett det) synes programledarna syftat till att skrämma upp väljarna med att peka ut SD som rasister. Sen eldar man på med att försöka koppla ihop Sd med partier ute i Europa som i ännu högre grad pekas ut som rasister.Hela upplägget är så urbota dumt så folk kommer att genomskåda det och i stället fråga sig varför man ständigt och jämt motarbetar Sverigedemokraterna.Ja varför är PK så rädd för SD:S politik?

2009-05-25 @ 09:32:34
Postat av: Ibbe

Hur många svenskar är förtrogna med t.ex. dansk inrikespolitik? Hur många vet att den danska regeringen inte skulle kunna sitta kvar utan stöd från Dansk Folkeparti? Inte många och därför kan statstelevisionen använda sig av omdömen och felaktiga påståenden om DF som aldrig skulle användas av representanter för de stora danska folketingspartierna. Samma sak f.ö. med Fremskrittspartiet i Norge. Återigen. Det repressiva debattklimat som råder i Sverige, lett inte minst av SVT och SR, är unikt för EU däremot i linje med vad som man har i Vitryssland. Med filtrerad och felaktig information dribblar man med medborgarnas möjligheter att skapa sig någorlunda rättvisande bilder av t.ex. som nämnts ovan den inrikespolitiska situationen i Danmark. I SVT:s styrelse sitter politiker bl.a. De är uppenbarligen helt tillfreds med rådande situation. Vi kan väl konstatera att civilkurage numera är en bristvara i vårt land.

2009-05-25 @ 10:45:49
Postat av: Rättvis

Ibbe, det gjordes en undersökning om vad de svenska väljarna visste om svensk politik. Jag tror det var för ett a två år sedan. Väldigt många, tiotals procent, kunde inte ens redogöra för vilket block som satt vid makten.

2009-05-25 @ 11:58:47
Postat av: Tore

Socialismens "proppagandaministrar" verkar undantagslöst! "Spyflugan" Marita Ulvskog, S och kommunist, gör verkligen skäl för sitt namn. Först annonseras hon som EU-kritiker, därefter meddelar hennes "kompis" Mona "Muslim" att hon inte alls är

EU-kritiker. Miljonerna hägrar, girigheten exponerar, så visst är "spyflugan" sossarnas första namn i EU-valet! Mycket genomskinligt, på min ära! Den socialdemokratiska girigheten är så utveklad, att de ger inte upp förrän de har munnen full av jord! Jag kanske för en del har fel, "men det jag säger, det är rätt"!...Är de statliga bidragen och lånegarantier på över 4,5 miljoner slut för Marit Paulsen Folkpartiet?

Sist hon "var i EU" fick hon ihop till en gård i Yttermalung, denne för en del, Sveriges mormor! och "landsbygdsambassadör"! SD-kurriren och där Leanderssons blogg den 090522 förtäljer mer om denne "utsugare" och naturligtvis en folkpartist!

"FP-tanten - en pr-bluff", skriver AB (Pravda)!

www.aftonbladet.se/ledare/article5215771.abDick Erixon har ställt 10 frågor till Marit Paulsen

Döm själva! Se här:

www.erixon.com/blogg/2009/05/tio-fragor-till marit-paulsen-fp-om-europa/Jag tror min själ, att svenska folket är rubbat, om de går på dessa ovan girigheter och falserier!...

2009-05-25 @ 14:07:50
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I Kalmar slutspurtar SOCIALDEMOKRATERNA i stundande

EU-VAL.Man knackar dörr i berikarområden Norrliden ,Smedby, Oxhagen.Vilka väljare som prioiteras framgår klart

förmodligen likadant Sverige över.Ipred demonstrationen i Kalmar skrivs det om i pappers tidningen Barometern.Än finns ingen möjlighet att koimmentera på nätet upplagan.Skall koma under måndagen enligt tidningen tja måndagen är snart slut.Här skall inte någon debatt få förekomma.Att debattera om en ihjälkörd hundvalp går däremot bra tex.Den borgeliga tidningen Baromterns journalist/fotograf har fått in en röd färgglad bild på flaggor i demonstrationståget.Samma tidning som missade hakkorsen vid sosse demonstrationen på Larmtorget förrut.Inte försöker väl Barometern styra demokratin.Vad tror du?

2009-05-25 @ 14:08:50
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

På Baromterns opinion på fins tre artiklar av Socialdemokrater.Den kommunala tomten med vänstern som ljuger om att inga höjningar av skatten skall göras nä det är ju redan gjort som Alfsson beskriver.Margot Wahlström har en artikel.Anna Heed har en artikel.I dagsläget har Barometerns insändaredaktör inte släppt in en enda kritisk kommentar.Uppriktigt sagt skulle nog den redaktören passa rätt bra på Socialdemokratiska ÖSTRA SMÅLAND.Ett bra exempel på en vänsterjournalist som inte fått plats på en vänstertidning.En borgelig tidning sätter demokratin ur spel till förmån för Socialdemokraterna.Rösta SD Svensson någon skojar på dej kompis.2009-05-25 @ 14:19:23
Postat av: Tore

Jaha! det var visst en "brist" på ett -! Vi prövar igen:

www.erixon.com/blogg/2009/05/tio-fragor-till-marit-paulsen-fp-om-europa/

Håll till godo! "ni sluskar"...

2009-05-25 @ 14:21:22
Postat av: Micael Foghagen

Nu har jag sett inslaget och det var ännu ett lågmärke av SVT.

Agenda gör anspråk på att vara ett seriöst samhällsprogram och så dammar man av/avfärdar 8-10% av väljarna på 9 minuter.SUCK!Sällström gjorde vad han mäktade med men jag är tveksam om vi vann något reellt...

2009-05-25 @ 15:06:23
Postat av: Tore

Mer propaganda för EU! Ian Wachtmeister, Ny Demokratis grundare och spelvink (pajas) söker bot hos KD. Han har bjudit in ett antal KD-partister till Riddarhuset "för att rädda" dessa från skammen

att bli uteslutna ur "paradiset"!

"Ian: Alf är bäst", säger denne svenske "riddare" till svenska folket. Även "pastor Hägglund" var in-bjuden men tackade tydligen nej till "riddarna av runda bordet" och deras demonstration. Detta gick tydligen "pastorns ära förnär"! Se här:

www.expressen.se/nyheter/1.1576017/ian-alf-ar-bast

Det kanske är dax att påminna svenska folket var KD står i den svenska gemenskapen, innan valurnorna

tas bort! Se här, ni otrogna svenskar:

"Kd-politiker vägrar använda kampanjmaterial"

www.resume.se/nyheter/2007/05/22/kdpolitiker-vagrar-anvanda/index.xml

Hoppas anvisningen fungerar! Därmde vill jag också ha sagt, att jag nu i helgen delat ut vår kampanj- material hos mig "på landet"...Även kommunisternas (V) gosseman försöker fjäska för svenska folket, för en plats "i det heliga"!

Han lovar 50.000 kronor om han blir vald till EU.

Han vill skänka dessa till??? Ja, titta själva, vad "Pravda" och röstandet föreslår! Se här:

"Blev miljonär på Brysselresorna"

www.aftonbladet.se/nyheter/article5211186.ab

Jag är pensionär och har bra/hyffsad pension. Dessutom Sverigedemokrat! Hade jag varit invald i

EU, hade jag skänkt hela nettot till våra fattig-

pensionärer. Utan tvekan. Så om kommunister och annat drägg lovar en droppe av sina miljoner, hade jag lovat ett helt hav!...

2009-05-25 @ 15:18:17
Postat av: Hvem Feijs

Avsluta ert TV abonnemang. Ingen normalt funtad person betalar avgift till monopol som endast använder dina surt förvärvade pengar på att kasta desinformation rakt i ansiktet på dig!

Köp en TV, PAl måste det vara annars fungerar den inte i Sverige. Köp den i t.ex Danmark, som ju ändå är främlingsfientligt eller Norge. Köp Viasat eller CD samtidigt. Boxen finns det massor av sätt att komma över, det är bara att googla.

TV,n går också bra att köpa på Blocket, Tradera, Ebay mm. SVT ska inte ha betalt för sin dynga! Själv tittar jag inte på denna kanal annat än när jag blir hänvisad i länk.

Jag har dessutom på min egen TV tagit bort SVT ur menun. Det var inte lätt men det gick, infon finns på nätet

2009-05-25 @ 18:00:12
Postat av: DDR2

TV-avgiften kommer jag inte undan (tyvärr), men boxer får inte en spänn - däremot har jag skaffat mig en dreambox med s.k. cardsharing. Väldigt fin investering: http://www.pirattv.info/cardsharing.htm

2009-05-25 @ 18:43:04
URL: http://exilen.eu
Postat av: Micael Foghagen

SVT har sina brister...Men än viktigare just nu är att dela ut 300 valfoldrar i Kalmars närområde!Kanske du får en i kväll?

2009-05-25 @ 18:54:55
Postat av: Hvem Feijs

DDR2Har du en dreambox vet du redan mycket. Du borde lätt kunna gå vidare. Monopol ska stängas, det borde vara på SD agendan. M vill bli av med staliga företag

Funderade på eller en popcorn hour men ids inte med alla uppgraderingar. Hör dig för på forumen massor av folk bär på kunskapen

2009-05-25 @ 19:01:06
Postat av: Natan

Ulven ulvskog var en tvätt-äkta gammel-kommunist in the beginning! Hon va väl tvungen att konvertera till sosseriet för att få va med vid de riktiga feta köttgrytorna.

2009-05-25 @ 19:20:36
Postat av: Rättvis

Reportern tog ställning i det hon sa att piratpartiet hade den största chansen bland de tre partierna och sen lät hon ju Schyman ta över och agera som programledare.Men ändå - Sven-Olof fick ju yttra sig och det framgick klart att Sverigedemokraterna är kritiska mot EU. Det är många ute i stugorna som inte vill ge mer än ett begagnat dasspapper för EU och EU-fördraget.

Vanligt folk vet att herrarna försöker sno deras pengar och värdet på deras arbete och hur många bland vanligt folk är det som kände till vad EU egentligen innebär när Sverige svaldes av monsterstaten?- Svaret är att folk är lurade. Vem hade en tanke då på att det var en slags rävlya med syfte att tvinga på det arma svenska folket - t ex lönedumping?

2009-05-25 @ 20:06:21
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson

Har erbjudit mig att dela ut valmaterial i Nybro!

Har mailat flera gånger till den mailadr.som fanns i Kalmar.Har erbjudit mig att själv hämta det i Kalmar,men inte hört ett ljud!! Så nu skiter jag i det!!!

2009-05-25 @ 20:07:25
Postat av: Ölänning

Tag genast reda på Nybropenisen B.Nilsson!Så här får det inte gå till. Det är i så fall mycket illa skött.

2009-05-25 @ 20:30:18
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson

"Ölänning"

Penis vet jag inte men det får väl GÅ för denna gång!!

mvh.

2009-05-25 @ 20:41:11
Postat av: Evert Samarin

Folk ger blanka fan i EU av den anledningen att de bara skor sig själva. Folk skiter i att rösta, därför att de inte vill se sina skattepengar gå till EU parlamentarikerna.

Ju längre EU parlamentariker lyckas klamra sig fast ju bättre blr det för egna plånboken. Inte illa att efter några år lägga av och låta en dollarmiljon rulla in vareviga år för resten av livet.

2009-05-25 @ 21:18:41
Postat av: Rättvis

Moderaterna och socialdemokratern går ihop för att tvinga på folk den förhatliga lönedumpingen.Säkert är det många som tror att jag skämtar - för kan politikernas girighet verkligen sitta så djupt ?Vilka tvivel man än må ha så gick SSU och MUF ut tillsammans för att mer eller mindre störa SD:s torgmöte i Luleå.Dom där ungtupparna kan uppenbarligen inte stava till vare sig heder eller demokrati. En olycka och skam för Sverige.

2009-05-25 @ 21:22:34
Postat av: Malin R

"Moderata" Barometern i Kalmar ger socialdemokratiska EU-parlamentarikern Anna Hedh så mycket press att s-tidningen Östran i samma stad framstår som utskåpad.En annan av hennes kollegor i parlamentet gav sura kommentarer om detta vid ett besök på Öland häromdagen.Den som var sur var den moderate kollegan Christoffer Fjellner.Värdet av Barometerns marknadsföring av Hedh sägs av initierade bedömare uppgå till mycket stora summor,så stora att hon aldrig skulle kunna betala för en sådan personkampanj ur egen ficka.Det är bara att tacka och ta emot för socialdemokraterna när "moderattidningen" bjuder på ett sådant kalas.Enligt uppgift har Barometern en styrelse med konservativ prägel.Vad tycker den om sådana redaktionella tilltag?

2009-05-25 @ 21:23:27
Postat av: Rättvis

Förlåt, det var i Piteå som skändligheten ägde rumPostat av: s-e karlsson

2009-05-25 @ 21:33:36
Postat av: Marit Paulsen

SÅ! Evert Samarin inte så högt.

Jag har tänkt bygga ut min gård i Dalarna, har hört att man kan spä ut ROT avdraget med ett sk qwerty avdrag speciellt utformat för EU parlamentarikernas eget berikande.

Jag såväl som alla andra aspirater sätter som bekant våra egna löner och eftersom jag redan fyllt 69 år så är jag naturligtvis än mer angelägen om att bli ännu rikare. Vem vet om jag ens klarar 4 år till, så nu gäller det att skynda

2009-05-25 @ 21:34:24
Postat av: s-e karlsson

Håller med dej B.Nilsson från Nybro ! Här i Högsby fick vi " bara " tusen valfoldrar och vi har väl cirka 2800 hushåll , så 1800 hushåll blev utan propaganda ! Men det säjs att man prioriterat de större orterna , Nybro borde höra till dem !

Mvh S-E Karlsson .

2009-05-25 @ 21:39:43
Postat av: Mogge,Norrköping

Har redan röstat SD, Frugan o svärmor röstar likadant.

2009-05-25 @ 21:39:53
Postat av: Thoralf A

B.NilssonVi har inte fått något mail från dig i Kalmar!

Men du kan gärna maila mig på [email protected] eller [email protected] om du fortfarande är intresserad att dela ut material.

Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få.

2009-05-25 @ 22:35:18
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi håller helt med Malin R .Hur kan styrelsen för BAROMETERN .Låta detta pågå.Är ni både blinda o döva .Insändare av tre Socialdemokrater bla Margot Wahlström den 27 april .Under dessa socialdemokratiska insändare finns inte en kommentar, hur kan en insändaredaktör få cencurera så till den milda grad att ingen kritik tas in i en Borgelig tidning.Snacka om svartfot.Skulle ha sparken på grått papper .Uppenbarligen bestämmer vänsterjournalisterna på Barometern. Det är ju så uppenbart så det är löljigtIpred demonstrationen tar man inte in på nät -upplagan.För att undvika kritik.Så här styr man övrigt, i andra frågor med medveten manipulation.Den så kallade EU skolan har man dolt när kommentarena talade för SD .Barometern är en parodi på en borgelig tidning.Östra Småland måste ju kikna av skratt.Finns det ingen kontroll på Barometern vid anställandet av journalister.Styrelsen borde avgå omgående ,el kicka ett antal

socialister som infiltrerat tidningen i brist på anställning på någon Sosse tidning.Den tidningen har mycket att jobba med det skall gudarna veta.Hur kan en styrelse låta sej skämmas ut så till den milda grad.Ofattbart.Alla normalbegåvade läsare måste ju börja undra vem som bestämmer på Barometern.

2009-05-25 @ 23:35:32
Postat av: Carl

Marita Ulvskog, f.d. maoist. Betald sossepladderkärring. En värdig kandidat till ordförandeposten i Batikhäxornas Riksförbund. En vidrig företrädare för ett vidrigt parti. Som arbetare retas jag till vansinne av att detta skitparti har mage att kalla sig Arbeterepartiet-Socialdemokraterna på sina valsedlar. Märk väl - på valsedlarna. Aldrig annars. Detta för att lura hel- och halvsenila pensionärer till att rösta på ett parti, som vänt arbetarklassen ryggen sedan femtio år tillbaka. Ett parti som idag präglas av halvbildade medelklassjönsar, som har sin ideologiska bas i 68-vänsterns flumtönteri.

2009-05-26 @ 01:33:38
Postat av: Carl

Det finns bara ett "Arbetarepati" i Sverige. Arbetarepartiet-Sverigedemokraterna, Arbetare eller ej -"arbetare" är ju egentligen alla som ej lever på bidrag Marxismen vill dela in alla i olika kategorier och spela ut den ena gruppen mot den andra. Rösta på Sverigedemokraterna i valet den 7 juni. Jag har redan röstat på SD den 20 maj.

2009-05-26 @ 02:15:36
Postat av: Natan

Var långe sedan sosseriet hade nåt med arbetare att göra. Klasskampen tas upp då det passar deras syften. Annars skiter man fullständigt i arbetare och småföretagare. Sosseriet är till för storföretag och byråkrater, främst de med de rätta 68 -åsikterna. Men det börjar väl tunnas ut i leden när de flesta går i pension. Taktiken från S är nu att de ska ersättas med berikare i från andra länder med de rätta åsikterna.

2009-05-26 @ 06:15:50
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson

Hej Thoralf!

Var förmodligen något fel på den mailadress jag

använde för att nå er eller också hade jag klantat till det själv.Tack Thoralf för att du fixade

till detta!MVH. BN.

2009-05-26 @ 12:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0