WANJA LUNDBY-WEDIN LJUGER MITT PÅ BLANKA DAGEN.

De senaste dagarnas avslöjande inom de socialdemokratiska leden måste vara genanta för "rörelsen".

Margot Wallström får 21 miljoner i pension när hon sluter som EU-kommissionär enligt uppgifter i media. Undrar om hon dessutom får en liten pension från vårt svenska pensionssystem också men det handlar säkert bara om fickpengar för den socialdemokratiska idolen Margot Wallström.


Att sedan höra undersköterskan Wanja Lundby-Wedin säga att hon känner sig grundlurad är patetiskt. Vem är hon lurad av? Styrelsen! Hon sitter ju själv i styrelsen med tillgång till alla siffror och har givetvis alla möjligheter att kontrollera detta. Hon har inte bara möjligheten, utan hon är också skyldig att göra detta eftersom hon företräder LO i styrelsen.

Dessutom har hon suttit i styrelsen i 15 år och har ändå magen att påstå att hon skulle vara lurad. Detta är verkligen sandlådenivå på Wanja Lundby-Wedin.

På 1:a maj talas det vitt och brett om kampen mot kapitalet men det är uppenbarligen med kluven tunga som dessa socialdemokratiska företrädare talar.


Wanja Lundby-Wedin ljuger när hon säger att hon blivit lurad. Det är bara att läsa AMF:s årsredovisning så får man svart på vitt. För den som inte orkar gå in på http://www.amf.se/ så kommer det mest intressanta här.
Det framgår med all tydlighet att kostnaderna för Christer Elmehagen var närmare 15 miljoner kronor under 2008. Och det kan absolut inte ha undgått Wanja Lundby-Wedin som med andra ord inte är något annat än en lögnerska.


MEN DETTA ÄR INTE NOG.


I AMF-styrelse ingår ytterligare 4 personer från LO och dessa är med andra ord lika goda kålsupare som LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin. De har med andra ord varit 5 LO-representanter men ingen har uppmärksammat dessa enorma utbetalningar.


Här kommer dessa naiva LO-representanter.


Arvodet som styrelseledamot är ju välbetalt med ca 10 000 kronor/styrelsemöte under 2008.


Får inte Wanja Lundby-Wedin sparken efter detta så är det mycket märkligt. Hon har ju heller inte försvaret den svenska modellen som LO mer eller mindre övergav i och med att socialdemokraterna sa ja till Lissabonfördraget.

Jag anser att alla LO:s representanter i AMF:s styrelse borde få lämna uppdragen efter sina lögner.

Skall bli väldigt intressant att följa utvecklingen. Kommer Mona Sahlin uttala sig om AMF eller mörkar raggarbruden och än en gång visar upp sitt velande.
Igår fick vi ju  ett NJA från oppositionen om kärnkraften. Precis som altenativ 3 vid kärnkraftsomröstningen 1980. Det är skarpa besked socialdemokraterna kommer med.

SvD,


Kommentarer
Postat av: Anonym

soosepakten består mest av bedragare. redan fackklubbordföranden och andra "förtroendevalda"fixar uppdrag åt sig. varför skall man betala skatt när bedragare tjäl

2009-03-24 @ 00:31:23
Postat av: 1889 Nyheter

Hej!Jag skulle vilja göra en intervju med angående ditt inlägg, går det bra?

Kontakta mig gärna via e-post så snart du kan.

2009-03-24 @ 00:37:42
URL: http://1889nyheter.wordpress.com
Postat av: Hr Fökk

Sätt elektronisk avskräckare med högfrekvent ljud av samma slag som skrämmer möss och råttor i varenda styrelserum så att iglarna håller sig vakna!

2009-03-24 @ 01:01:26
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Robin_Shadowes

Sista spiken i såsse-kistan kanske? Enda hoppet står väl nu till importerad valboskap. Ingen frisk männsika med sinnet i behåll kan ha något intresse av att rösta på detta parti längre. Om Moderaterna är det nya arbetarpartiet så är väl SAP det nya muslimpartiet.

2009-03-24 @ 02:20:22
Postat av: Fru Fökk

och så åker vänsterns mörkerman Reepalu tillsammans med ett gäng andra ansvarstagare från fattigkommunen Malmö till USA på konferens.Postat av: Natan

Lundby-Wedin: Det hade jag ingen aaaaaaning om! Det här borde va en guldgruva för alla revymakare, humor på högsta nivå!!

2009-03-24 @ 06:48:33
Postat av: Natan

Lundby-Wedin: Det hade jag ingen aaaaaaaaning om! Det här borde va en guldgruva för revymakare, humor på högsta nivå!!

2009-03-24 @ 06:51:58
Postat av: Hulda

Det är våra pengar de roffar åt sig av..........

Det är oss de ljuger rakt upp i ansiktet.....

2009-03-24 @ 07:04:06
Postat av: Fredrik

Guldläge för SD: Sossarna med fingrarna i syltburken, riksutdelning hos SD samt igångkick av EU-kampanjen, bra väder...borde vi kunna profitera på!

2009-03-24 @ 07:21:30
Postat av: BAW

Glöm inte alla de miljarder av medlemmarnas pengar som förs över till det socialdemokratiska partiet. Detta görs trots att en majoritet av medlemmarna är emot.

2009-03-24 @ 08:10:33
Postat av: Eric H

Väl utfört jobb Thoralf.

Den uppställningen har jag inte sett och ingen annan har pekat på den heller!

Uppgifterna var inte så svåra att hitta på nätet men det var visst alldeles för avancerat för "arbetarrepesentanterna"!

Man baxnar som det heter. Är detta folk som ev ska styra oss? Har de inte en susning om vad de beslutar?

Hade man fest dagen innan detta beslutades?

(Fler än jag som minns mp:s bakfyllebeslut?)

2009-03-24 @ 08:14:37
Postat av: Jonas

Kom ihåg att detta bara är toppen av isberget. Hon skrattar hela vägen till banken. Svenska folket böjer sin nacke.

2009-03-24 @ 08:21:14
Postat av: Micael Foghagen

Wanja ( och även de övriga i styrelsen ) hade två val. Antingen utmåla sig som inkompetent eller framstå som korkad. Rimligtvis är ingetdera en fribiljett till köttgrytorna...

2009-03-24 @ 08:44:04
Postat av: Roberth Ström

Mona läser inte heller rapporter eller annat "tråkigt" vad läser kärringarna? Jackie Collins? Det är dags att sänka sossarna för gott aldrig mer ska de få makten.

2009-03-24 @ 08:45:34
Postat av: Martin Isaksson

skäms att min brors far sitter högt inom LO borde ge han en pungspark bara för att låter Wanja hålla på så,kanske gör det föresten.

2009-03-24 @ 09:31:24
Postat av: Ibbe

Ett gott råd som Wanja m.fl. borde följa:

Säg alltid som det är, så vet du alltid vad du har sagt. Livet blir så mycket enklare då.

2009-03-24 @ 09:45:30
Postat av: Thoralf A

IbbeTänk om alla invandrarkramare skulle följa det rådet! För att inte tala om journalisterna.

2009-03-24 @ 10:22:27
URL: http://thoralf.se
Postat av: Kalle

Vanja har framställt sig som inkompetent när hon framställer sig som grundlurad. Jo vem försöker hon hon grundlura nu istället. Det svenska folket och facken.LO har agerat för invandring och gjort många underliga turer.Var hon lika "grundlurad" då?Wanja har agerat med svenska folkets pengar som Monopolpengar. Hon borde "Gå i fängelse". För henne

har det bara varit ett spel hon inte är kapabel att spela.Hon fattar det säkert inte men hon borde avgå direkt tillsammans med de andra för LO.2009-03-24 @ 10:34:31
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det är bara och konstatera att vi har en Nomenklatur, precis som i gamla Sovjetunionen. Makthavare till höger och vänster sitter i knät på varandra och roffar åt sig och folket blir bara fattigare. Även LO är med i rofferiet mot vanligt folk. Jag minns för några år sedan då en fackpamp satt i TV och sa att hon hade " 600 000 anställda " dvs helt plötsligt var hennes medlemmar hennes anställda så hon tyckte att hon skulle ha hög lön och att man kunde jämställa en organisation med ett storföretag. Det var nog många som höjde på ögonbrynen och undrade om alla hästarna var hemma i stallet. Jag säger som den gode sångaren mm Björn Afzelius sjöng "" vem i hela världen kan man lita på osv ""

2009-03-24 @ 11:03:11
Postat av: Ibbe

Tisdagens nummer av Dagens Industri är än mer besvärande för LO:s ordförande Wanja Lundin. Frågan man måste ställa är: Läser hon överhuvudtaget underlag inför beslut i AMF:s styrelse eller i alla andra styrelser där hon sitter? Det finns alla skäl i världen att undra. Timpenningen för att "sitta av" ett möte i t.ex. AMF är dock rejäl. Det är iallafall sanning. Måhända den enda i Wanjas märkligt hopkokade förklaringssoppa.

2009-03-24 @ 11:05:10
Postat av: Knegarn

Det skulle behövas ett nytt Stockholms blodbad där huvuden rullar i mängder.2009-03-24 @ 11:07:16
Postat av: Stefan A

Ja herregud, två avtalsexperter och en ekonom ändå begriper man ingenting,får man föreslå att LO anställer folk som begriper nästa gång, men sanningen är kanske att de begriper mycket väl, men nu när de blev tagna med byxorna nere, är det bättre att spela dum.

2009-03-24 @ 11:09:56
Postat av: Andreas

Bra artikel!Lundby-Wedin vill väl skaffa sig ett "socialistiskt gods" precis som Göran Persson..

2009-03-24 @ 11:10:54
Postat av: Hr Fökk

För de med möjlighet att se Sky News körs ett program om terrorister i Pakistan där så många som 20 sk britter upptäcks varje vecka som blivit utbildade av terrorister. Undrar hur många svenska towelheads som upptäcks varje vecka

Postat av: Haddock

Wanja måste sitta kvar! Precis som Mona är hon guld värd för alla som vill se det hycklande sosseriet på sopptippen.

2009-03-24 @ 13:44:25
URL: http://exilen.eu
Postat av: Thomasson

@Lars Rosén:

Jo, det där tänkte jag också på, uttalandet om 'anställda' men jag mindes inte vart jag hört det någonstans.Och jag skulle tippat på Thomas Di Leva's 'Vem ska jag tro på' istället. Den spräckliga rösten, feministiska klänningen, vegetarian och 'kulturlooken' känns mer politiskt korrekt passande.

(Inget illa år Thomas. Jag gillar hans musik. =))

2009-03-24 @ 13:50:02
Postat av: Sverigebesöket

Wanja Lunby-affären och Mona Sahlins inkompetens gör att Mona måste bytas ut före sommaren, skriver Ulf Nilsson i Expressen.

Ulf Nilsson beskriver problemet och avslutar så här:

”I utkanten av bilden börjar ett annat problem anmäla sig. Enligt den senaste undersökning jag sett ligger Sverigedemokraterna över fyra procent. Kan Jimmie Åkesson bli vågmästare och vad gör Fredrik eller Mona eller Göran eller Göran åt det?”Ja som sagt, Sverigedemokraterna är på väg att få avgörande inflytande. Verkligt roligt.Och i förlängningen skymtar förstås att sossarna, realpolitiker som dom är, tar konsekvenserna och vrider sin invandringspolitik några snäpp åt SD:s håll.Postat av: Inge Sandén

Jag skulle vilja säga till Wanja, det är Svenska folket och den Svenaka arbetare klassen som är grundlurade av sossarnas mångkullturella och Islamkramande politik.

Vad har vi fått?

Numera läser vi inget om i den förljugna PK-median,vad sossarna försöker undanhålla Svenska folket att få veta,vad resultatet av den förda politiken inneburit.

Vi måste inhämta verkligheten från nätet och vad vi själva ser och hör.

Detta har vi fått,som alla normala Svenskar tagit avstånd ifrån för mera än 150 år sedan och i en del fall 1000 år.

Barnäktenskap,Tvångsäktenskap,Inavel,Släktäktenskap,Hedersbrott,Hedersmord,Bankrån,Ett invandrar getto i varje stad och kommun,pluss alla dessa förrädare från journalister till intelektuella debatörer,som tror att dom har ensamrätt att tycka hur Sverige skall se ut i framtiden.

Om man alltid talar sanning Wanja,behöver man inte komma ihåg,vad man tidigare sagt.

2009-03-24 @ 14:29:22
Postat av: Hr Fökk

Om Måna Muslim eller syster Wanja sitter kvar är rätt ovesäntligt då såssarna har en uppsjö av nya skådespelare under sig med minst sagt lika stora färdigheter att öka SD färd mot 10% 2010. Se er bara om på bloggarna, Thoralf har skrivit om åtskilliga.

TV 4 och SVT har vaskat fram en hel skock pundhuvud.

Saknas någon så finns dumhetens materiel på Youtube och Bubblaren

Postat av: Hr Fökk

@ Inge SandénGlöm inte AIDS och TBC

2009-03-24 @ 14:46:47
Postat av: j-å

Är det inte så, att oavsett vem som lyckas ta sej in till "köttgrytorna", så på vägen lär denne sej hur snikenheten skall tillfredställas.

Är det inte också så, att den som inte lär sej spelreglerna och har den medfödda snikenheten, har inte möjligheten att nå en possition där det finns möjlighet att påverka.

Har själv en del erfarenhet från både fackföreningsrörelsen och det politiska spelet,därmed också vad det innebär att inte "slicka rätt arsel"

2009-03-24 @ 16:00:43
Postat av: Stefan K

Så pinsamt ställd fru Lundby-Wedin var på reporterns frågor under Svt:s nyhetssändningar i går kväll, gjorde mig nästan generad.

Glöm heller inte bort att Stefan Löfven sitter i styrelsen för 4:e AP-fonden och tillhör dom som godkände de skyhöga bonusar som delats ut trots förlust för fonden under förra året. Löfven, ni vet han som gick med på att sänka lönerna för metallarbetarna.

Fackpamparna visar nu sitt rätta ansikte och vore jag fortfarande fackansluten (gick ur 2008) skulle jag lämna in mitt medlemskap nu. Ni som fortfarande är medlemmar kan ju fundera över om ni har förtroende för de som sitter i toppen.

2009-03-24 @ 16:28:18
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vad är det som skiljer en häst från en politiker? Hästen kan inte sko sig själv. PS mycket bra jämförelse Thomasson.

2009-03-24 @ 16:34:51
Postat av: Putte

@ j-å Djäkligt bra skrivet.

2009-03-24 @ 16:53:54
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Upp till finansdepartementet kommer en kvinna och lämnar två blyertspennor och säger att dessa tillhör staten. Vem var denna kvinna. Jo, Aina Erlander, hustru till gamle statsministern Tage Erlander. Jag tror att både Tage och Aina vänder sig i sina gravar när de får höra vad som har hänt med gamla Sweden. Girigheten tycks sakna gränser hos toppskiktet, och man kan undra om krisen är ekonomisk eller politisk.

2009-03-24 @ 17:35:02
Postat av: j-å

Tydligen var det för ovanligheten skull ingen som protesterade mot min tidigare kommentar. Så då går vi vidare.

Tala om för mej VARFÖR det skulle bli någon skillnad när SD:s politiker tagit sej fram till "köttgrytorna".

2009-03-24 @ 17:51:36
Postat av: Martin Isaksson

@J-åtror det är svårt att komma förbi sånt nuförtiden men då SD inte är enbart för yrkespolitiker så blir det nog väldigt lite sånt ialla fall till en början

sen kan jag ialla fall tolerera lite skit bara de värnar om svenskarna och inte alla andras medborgare. nu gör de ju både skit + slänger ut pengarna på andra.

2009-03-24 @ 18:27:06
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Svar till j-å. Makt berusar,makt korrumperar osv. Naturligtvis kan detta uppstå även om SD hade haft makten. Historien har visat att även förtryckta kan bli förtryckare. Det finns också en stor risk att om man en gång har kommit till " köttgrytorna " så klamrar sig dom flesta fast med alla buds stående medel. Hur skall man då lösa sånt här? Kanske kortare mandatperioder! Ingen PK press. Alertare journalister. Jag tror helt enkelt på ett mer öppnare samhälle, och inte minst den sk lilla människan kan göra en hel del tex genom att byta bank, insändare osv. Helt enkelt håll kåll på makthavare. Men som sagt, makt korrumperar.

2009-03-24 @ 18:45:56
Postat av: Sverigebesöket

Lars Rosén

Visst korrumperar makt, men risken för att sd korrumperas är nog inte så stor.För det första har sd ingen press och inga media, alltså ingen som lägger verkligheten tillrätta och mörkar misstagen.För det andra är journalisterna fientligt inställda till sd. Dom ser nog till att sd granskas och att alla lik i garderoben ställs ut.Sen kommer sd även att mötas av konkurrens och granskning från de två blocken. Var säker på att alla misstag kommer att redovisas.Slutligen kommer sd, mänskligt att döma, aldrig att uppnå majoritet, vilket är en förutsättning för att kunna roffa åt sig av det allmänna egendom.2009-03-24 @ 19:27:52
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Din analys är bra " sverigebesöket ". Men är det inte på tiden att dessa murvlar till journalister börjar granska dagens makthavare lite mer än man gör, tror du håller med mig.

2009-03-24 @ 20:47:59
Postat av: Sverigebesöket

Man tycker att en granskning av dagens makthavare borde ha ägt rum för mycket länge sedan.Som jag sagt tidigare har sd inga egna media. Omvänt förhåller det sig om vad gäller folkpartiet – och titta på Bengt Westerberg som byggde upp en image an GODHET och OFÖRVITLIGHET kring sin person.Sådant skojeri kan man ägna sig åt om man har en hel mediekoncern i ryggen.Den ”GODE” Bengt Westerberg roffar nu åt sig väldiga pengar från Röda Korset. Detta i egenskap av dess chef.Sådant kan man göra om man är folkpartist, men inte om man är sverigedemokrat.Jag instämmer när Lars talar om behovet av granskning av dagens makthavare, men kanske framgår verkar det inte finnas något intresse av att granska dessa potentater.Det är BARA genom bloggeriet som dessa herrar ska kunna avslöjas.

Tyvärr.

2009-03-24 @ 21:12:06
Postat av: D Puddingfjäll

Natasha har gett mig mycken hjälp med recept för soljanka ( en synnerligen populär rysk soppa. Finns fortfarande i före detta DDR, t ex)Jag har lagat och ätit säkert mer än10 liter soljanka och mått storartat, så hjärtligt tack för din vänliga hjälp Natasha.Nu tänker jag försöka mig på rysk rödbetssoppa och undrar om Natasha vill hjälpa mig med ett recept.

2009-03-24 @ 22:12:03
Postat av: Nalle i Växjö

Plantskolan SSU.Några av dom blomster som odlas fram i SSU täppan och kommer upp i "S" himlenAbraham Baylan, med ett känt förflutet i SSU, intressant läsning.

Och nu Hallengren från Kalmar, känd för att under sin tid vid styret ha haft många SSU medlemmar som inte visste att dom var medlemmar. Men bidrag blev det.

Och nu är Lena Hallengren ordförande i Trafikutskottet.Det är förbaskat att jag valde att bli egen företagare istället för SSU, annars kanske jag hade varit partiordförande nu.

2009-03-24 @ 22:12:52
Postat av: j-å

Köper inte Sverigebesöket:s argument.

Är det inte så att skulle SD få 10% av rösterna till riksdagsvalet, så är man i princip också berättigad till 10% representantskap i alla former av statligt företagsägande. Därmed kommer dessa att åtnjuta samma förmåner som alla andra representanter i styrelserna.

Detta har alltså ingenting med majoritet att göra.

Precis som AFA:s och AMF:s stadgar medger ett visst inflytande från LO.

2009-03-24 @ 22:12:52
Postat av: Stygge Sigge

Nomenklaturan inom 7-pariet myglar,svinar och skor sig! Här tarvas nationella sopkvastar som förpassar dessa förrädare till historiens avskrädeshög!

2009-03-24 @ 22:21:38
Postat av: Sverigebesöket

j-å skriver:

”Är det inte så att skulle SD få 10% av rösterna till riksdagsvalet, så är man i princip också berättigad till 10% representantskap i alla former av statligt företagsägande. ”Nej j-å, det är inte riksdagen utan regeringen som delar ut dessa feta stekar, alltså utnämningar där inkompetens kan hösta in pengar genom ett formellt deltagande i ett storbolags styrelsearbete.Så jag tror inte att det blir så många sverigedemokrater i bolagens styrelser.2009-03-24 @ 22:23:48
Postat av: j-å

Sverigebesöket.Är det inte samma sak.Skulle SD få 10% så bildar de ju bl.a. regering med moderaterna. Då kommer uppdragen som ett brev på posten.

För ingen tror väl att moderaterna skulle "mota" bort SD som allianspartner.

2009-03-24 @ 22:59:23
Postat av: Sverigebesöket

Du har målat in Dig i ett hörn j-å i det du inte kan värdera det tänkta utfallets konsekvenser.Ex: Du tycks tro att sd, med säg 10 %, skulle få lika mycket makt som (s) med 50 % (inkl svanspartierna) Men det är ju så att med 50 % så bestämmer man och med 10 % så påverkar man.Sd DRIVER PÅ, så skulle jag vilja formulera det. Detta eftersom nu till och med moderaterna nödgats ,visserligen bara i ord, svänga sin olidliga invandringspolitik i riktning mot sd.Sd kommer säkert att driva även Göran Persson åt samma håll ( om det nu blir han som får efterträda Mona)Men om sd kommer att få inflytande på politiken så är det inte alls lika säkert att de dästa herrarna vill släppa in sd i sin digra lustgård – ja, jag talar om de välbetalda styrelseuppdragen.Här får vi väl agera i enlighet med väljarnas uppdrag och koncentrera oss på vad som är väsentligt för ladet och låta skojarna husera i lustgården, tills dess vi har mandat för att köra ut dem.

2009-03-24 @ 23:39:44
Postat av: natasha

D Puddingfjäll, det var riktigt glädjande att du gillade min recept på soljankan!Det finns många olika recept på rödbettsoppan i Ryssland, beroende på området (ingen av dem stämmer dock med de svenska kokbökerna!). Jag personligen brukar laga rödbettsoppan från Sibirien och den brukar vara uppskattad.Skriv när du behöver mina tips, så får du dem!

2009-03-25 @ 00:02:53
Postat av: Robin_Shadowes

@ Inge Sandén. Glöm inte löss och kackerlackor.@ Lars Rosén. Tage Erlander var sannolikt vår siste hederlige statsminister. På dessa 41 år sedan har det gått utför. Dom första 20 åren gick det rätt sakta men sedan såg Wetbesterberg till att öka takten.

2009-03-25 @ 01:09:52
Postat av: Tore

j-å! du har fått SD och maktmissbruk på din hjärna!

Du är just nu väldigt "rödögd", beror detta på dina

ideologiska personers utsvävningar med 250.000 svenskars pensioner, och att du därför överflyttar ämnet till spekulationer om SD?

Jag läser: "Wanja Lundby-Wedin ljuger mitt på blanka dan"! Vad har SD med detta att göra? Om SD

gör något fel, skall du givetvis anklaga, men spekulera inte om något som inte har hänt! Du är för mig en mycket märklig provokativ person, som

spekulerar utan att angripa det som händer just nu.

Är du blind, döv, eller handikappad på något sätt?...Personligen tror jag att SD erhåller runt 15 %, tack vare de socialdemokratiska damernas utflykt.

Dessutom tror jag att Monas dagar är räknade, och

en manlig partiledare insätts.

Mona "Muslim", Jan Eliasson och Wanja Lundby-Wedin,

vandrade i täten för de palestinska terroristerna

Hamas och Hizbollah, vilt svängande sina terror-flaggor till Israels ambassad, där dennes flagga

kulturmässigt brändes. Ulf Nilssons exklusiva utlåtande i all ära i Expressen, men jag tror Jan Eliasson uppbär den socialistiska fanans hat som bär upp antisemitism i dagens Sverige. Den som lever får se! Även du j-å!...

2009-03-25 @ 01:48:19
Postat av: Hr Fökk

SD tar soffligarna i valet 2010. Det om något skulle en effekt som knappast går att dölja.THORALF mycket kristik här. När du skrivir dina fina inlägg. Vill du då ha kommentarer? Varför får vi annars upp ERROR "404 Not Found" Är det bloggservern "webblogg" som saboterar, ska du frånse denna kristik. Detta är inte bra alls om du eftertraktar öppen blogg!!

2009-03-25 @ 08:16:47
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Tore

"Hr Fökk", även jag har erhållit detta! Men "antivirus" verkar radera det. Jag har också påpekat, att bloggen inte fungerar ibland!

Någon tycker visst icke om Thoralf & Co i hans blogg!.

Självklart tar SD soffliggarna vid valet 2010.

Och även nu i valet till EU-parlamentet...

2009-03-25 @ 09:51:43
Postat av: Thoralf A

Hr Fökk och ToreJag har även upplevt att det är trögt att jobba med bloggen ibland. Jag tror problemet ligger hos webblogg och tror inte att någon försöker bråka.

2009-03-25 @ 09:58:42
URL: http://thoralf.se
Postat av: j-å

Så kunde inte Tore "hålla" sej längre.För honom är saken solklar. Rösta på SD, men håll för övrigt käften.Upplysningsvis är jag varken döv, blind eller handigkappad på något vis.2009-03-25 @ 11:29:39
Postat av: Hr Fökk

Thoralf och Tore, tror att problemet ligger på undermåligt bredband hos blogg-providern. Skriv eller ring dem och fråga om de vill ha dig kvar eller att du ska överväga byta domän.

Har mycket svårt att se att de skulle vilja bli av med din stora och välbesökta blogg. Är de seriösa lyssnar de agerar och beklagar

Vad gäller virusprogram är de inga svårigheter att konfigurera till användarens inressen

2009-03-25 @ 11:30:13
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Hr Fökk

@ j-åTänka sig! Det var precis den tanken som farit genom huvudet när jag läst dina inlägg.

Men lugn du är inte ensam mer än 90% av 7 klövern inkl Wanja Lundin har samma problem med att tolka det skrivna ordet

2009-03-25 @ 11:34:16
Postat av: Hr Fökk

Förskräckliga bilder på skynews nu om Talibaner och sharialagar!!

2009-03-25 @ 12:38:50
URL: http://news.sky.com/skynews/
Postat av: SverigebesöketDagens citat

( Gudrun Schyman )

”Det faktum att de /Sverigedemokraterna/ har ett heltäckande politiskt program, på samma sätt som deras samarbetspartner i Europa (Frankrike, Italien, Danmark, osv) synliggörs aldrig. De får framstå som det ”en-frågeparti” som de faktiskt inte är.”

I en gammal kommunists dribblerier med lögn och mörkning kan ibland en sanning skymta fram.Vi tackar Gudrun för denna sällsynhet.

Postat av: Thoralf A

NU GÅR DET KOMMENTERA PÅ MITT SENASTE INLÄGG!!!!

2009-03-25 @ 14:58:55
URL: http://thoralf.se
Postat av: j-åVarken Tore eller Hr Fökk har förstått ens hälften av andemeningen i mina kommentarer.

Ska verkligen bli intressant att se, framför allt hur Thoralf, kommer att tackla den ofrånkomliga "kohandeln" med de stora partierna, när man med väljarröster köper sina poster och välbetalda uppdrag.

Givetvis under förutsättning att SD får 10-15 % av rösterna.

2009-03-25 @ 17:05:41
Postat av: Hr Fökk

@ j-åVem är du, Janne Josefsson!?

2009-03-25 @ 17:53:52
Postat av: j-åHr FökkNej. En vanlig väljare som sett detta hända gång på gång. Ingen "kohandel", inget inflytande.

Efter senaste valet har vi sett allianspartierna göra det.

Ännu senare har vi sett sossarna,vänsterpartiet och miljöpartiet göra det, fast där vet vi inte vad "kohandeln" utmynnar i. Det visar sej om de blir starkast i nästa val.

2009-03-25 @ 19:08:57
Postat av: Tore

j-å! med all välmening. Har du läst SD parti-program? Om inte gör det, och därefter "kritisera"

det som du anser är fel!

Även vi Sverigedemokrater har kritiska meningar på förra och nuvarande regering, precis som du. Men nu gäller det SD och deras marsch till/ur EU, och

kyrkovalet i höst! Därefter nästa år ett spännande val till Riksdagen! Kom igen j-å!...

2009-03-26 @ 13:00:22
Postat av: Seriestrip.se

Inte lätt att vara PR-geni i toppen när man är undersköterska i grund och botten. ;-)

2009-03-26 @ 19:49:27
URL: http://www.seriestrip.se
Postat av: towehead

Swedish towelheads have no money for such expencive trips.As you read the whole blog is about nativve Swedes who steal another native Swedes.Brits neither give names nor explanation why those 20 are not arressted and camps destroyed.

2009-03-27 @ 01:28:17
Postat av: Stefan K

Mona Sahlin gick igår kväll ut och stödde LO-basen. Detta säger mycket om det "arbetarparti" som säger sig värna om jämställdhet och slåss för den lilla människan. Om de personer som satt i Debattstudion i torsdags och spydde galla över Wedin och andra fackpampar inser att partiet visar upp en mäktig dubbelmoral och innerst inne inte är ett dugg bättre än de marknadskrafter och kapitalister man säger sig vara emot, så lär långt många fler byta parti än de som idag vänt Sahlin ryggen.

2009-03-28 @ 09:27:30
Postat av: Jonas Franzen

... och nu så visar det sig att det inte alls är säkert att Wanja är syndabocken i dramat. Det kommer säkert kommer flera turer kring det här...

... men jag försöker alltid påvisa att vi måste vänta på bevisföring och domar innan vi kan döma personer, inte endast genom uttalanden och tidningsartiklar. Det är här är ett klockrent exempel på hur tidiga domar ibland kan gå fel.

... bara för jag påstår detta innebär det inte att jag stödjer någon part, det enda jag säger är att döm inggen på förhand. Självklart ska de skyldiga dömas och fördömas.

2009-03-30 @ 16:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0