SVAR FRÅN KALLE LARSSON (V)

Här kommer det svar jag fått på mina frågor till Kalle Larsson angående den våldtäktsdömde Farid Habibi.

Hej,
jag anser fortfarande inte att man bör avvisa någon till det krig som råder i Afghanistan. Vidare anser jag att den som begår brott bör straffas för detta. Slutligen vill jag bara meddela har jag inte för avsikt att bedriva e-postdebatter med personer som hämtar sin information från rasistiska "nyhetssidor" varför detta är det svar du får.  Mvh, Kalle

Kalle Larsson (v)
www.vansterpartiet.se
www.riksdagsvanstern.org/kl

Är detta ett värdigt svar från en riksdagsledamot? Jag har givetvis ställt frågan vad han syftar på med "rasistiska nyhetssidor". Vi får se om han även ger klart besked på detta.

Det är bara att konstatera att Kalle Larsson är svarslös när det gäller Farid Habibi.

Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Du fick iallafall ett svar....att ingen överhuvudtaget kan avvisas till Afganistan måste vi förstå.Hörde på radion att det är svårt att få ett arbete i Kabul...ridå!

Att våldtäktsmän hålls bakom ryggen på riksdagledamöter gör mig fly förbannad.

2009-03-11 @ 22:45:08
Postat av: JI

Nåja Thoralf, det är ju trots allt ett svar, dessutom får du ju driva vidare debatter med honom i riksdagen 2010 (om han sitter kvar förstås)..

2009-03-11 @ 22:47:25
Postat av: olsen

information från rasistiska "nyhetssidor". När fan blev Växjö tingsrätt

rasistisk?Kalle Larsson har lika många vettiga svar som han har hjärnceller.

2009-03-11 @ 22:50:09
Postat av: Dragan Klaric

Ja vad ska man förvänta sig av en antisemitisk och judefientlig vänsterextremist? För det är väl just det vänsterextremisterna är! Det ser man ju när de tillsammans med sitt islamistiska brödrafolk vill fördriva judarna från Sverige! Vi hade en vänsterextremist i Helsingborg som blev omnämnd på EXPO för sitt nära intill nazistiska inlägg på vänsterextremisternas hemsida i Helsingborg. Vänsterextremisten skylde på språkligt missförstånd! Skulle hellre sagt bruk av förbjudna substanser!Ha det gott ThoralfDragan

2009-03-11 @ 22:56:12
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Hr Fökk

Den som kallar det rena och oredigerade ordet rasistiskt är inget annat än en fasist.2009-03-11 @ 23:17:12
Postat av: Anonym

Det är ett dugligt svar anser jag. Du sitter i fullmäktige och svarar inte på frågor här. Tex vad ni inom SDgör åt det fakta att ni har få kvinnor på starka poster i ert parti. Det finns flera frågor. Men detta var det senaste du "glömde" att svara på.

2009-03-11 @ 23:17:37
Postat av: natasha

Jag har svarat till Larsson i mitt tidigare inlägg på Thoralfsblogg, men det är kanske värt att upprepa:

Postat av: natashaKommunisten och kamraten Larsson! Det var det ynkligaste jag har hört att fly fältet på det sättet! Stå för dina fantastiska åsikter mot det "rasistiska trycket"! Upp till bevis och försök bara att argumentera bort det fakta som presenteras bl a av Efterlyst. Enligt Lenin och Stalin är det ingen kommunist som någonsin kan och får fly fältet - och de som gjorde det fick bara ett nackskott. De båda vänder nog sig i graven (mausoleet) just nu. Ingen av dem planerade sådana fega arvingar som du!

2

2009-03-11 @ 23:18:14
Postat av: Sverigebesöket

Jo men snälla Vänsterkalle, vi förstår så väl ditt trauma, att ta emot pengar från en pedofil kan väl inte vara så upplyftande? Och hur är det med självkänslan?

Har Du barn själv?

2009-03-11 @ 23:31:22
Postat av: Skägglös

Kalle borde utvisas till Afganistan som han älskar så mycket, i en tunna med rysk kommunistiskt vodka. Skål!

2009-03-11 @ 23:47:23
Postat av: Kalle

>Kalle LarssonDu är avlönad av skattepengar där du sitter på ditt aschle i riksdagen. Man kan tro att du står på huvudet i riksdagsbänken istället. Du är avlönad av Thoralf, mig och alla andra som skriver och läser på Thoralfs blogg.Då har du en skyldighet att svara som en riksdagsfolkvald även du inte gillar andra i ett demokratiskt val.SD är invalda i hälften av landets kommuner. Invalda demokratiskt. Det förtränger du!!!Kalle Larsson, du själv företräder ett parti som är förbjudet i många länder därför att du sjäv företräder en mördarpolitik.Förstår att ni i vänstern ler i mjugg åt flickan som blev våldtagen. Ni i ert parti resonerar ju att allt mitt är ditt. Då är det fritt fram för snyfthistorieinvandrare att bara gå ut en mörk natt och ta för sig.Kalle Larsson du är ett fegt äckel som kan snyfta för denne våldtagande afganhund vid tidigare tillfälle. Nu kan du svara på varför du snyftade så mycket tidigare.Tänker du aldrig så långt som på att den våldtagna flickans liv är förstört men det kanske du gillar för sverige är ju så rikt!!!Din kumunistiske ledare Lars Ohrly kan du också ta med dig när du avgår. Hålla tal och hetsa maskerade våldsverkande demostraner i samband med Davis Cup matchen.NI i ert vänsterparti har inget i riksdagen att göra om ni inte kan svara på medborgarnas frågor!!!Ni är helt enkelt antidemokrater hela bunten i vänstern.2009-03-11 @ 23:50:45
Postat av: Hakan

Va menar stollekommunisten? Minst 99% av afganerna kommer att dö en högst naturlig död såvida de inte kutar runt med maskingevär, skjuter på civila o skriker Allah är stor. Varför kan inte en våldtäktsman utvisas dit? Själv verkar ju inte våldtäktsmannen skrämd av möjligheten. Jag tror att det Kalle är rädd för egentligen är att "hårda regler" som utvisning etc för brott kan skrämma Kalles viktiga väljargrupp att välja andra länder att "fly" till. Då kan kankse inte Kalle leva skatteförsörjd längre. Notera oxo kommunistens totala avsaknad av krav på ansvar för sina handlingar. Den enda gången kommunisten är benhård på egenansvar o hårda straff är då någon vägrar betala utpressarskatterna. Då är inget straff för hårt.

2009-03-12 @ 01:08:00
Postat av: Håkan

Varför inte skriva till KalleKommunist o fråga om han inte kan tänka sig att ta lite av sina feta skattefinansierade lön o hjälpa offret. Han är ju trots allt medhjälpare i brottet. Gissa vad svaret kommer att bli? Ingen är så girig som en kommunist/socialist. Solidaritet är sådant andra betalar för, aldrig man själv.

2009-03-12 @ 01:12:07
Postat av: UncleBob

Svar till Kalle Larsson:Ett mycket fegt svar som bara är debattflykt på grund av obefintliga argument.Du har försvarat en vålstäktsman och det samma har Reza Javid gjort. Men nu när ni fastnat med skägget i brevlådan så smiter ni båda fast på olika sätt ifrån ert ansvar.Reza Javid blev så efterklok att han raderade sitt blogginlägg om Farid Habibi. Dessutom stängde han av kommentarsfuktionen vilket ses som en klar debattförlust i bloggosfären.Man föröker tysta sanningen och radera sitt förflutna. Din kommentar är skrattretande för en demokrat men inte förvånande när den kommer från en kommunist: "inte för avsikt att bedriva e-postdebatter med personer som hämtar sin information från rasistiska "nyhetssidor"Vad är det som är "rasistiskt" Kallelille?Är domen från Växjö Tingsrätt som stipulerar utvisning ef´ter straffet "rasistisk"?Då förväntar jag mig givetvis att du tar upp kampem och försvarar den dömda våldtäktsmannen på samma sätt du har försvarat hans ihåliga asylskäl.Nä du Kalle Kommunist. Detta är en av spikarna i vänsterns kista. Du kan inte smita ifrån ditt ansvar för våldtäkten längre och det ansvaret skall du bli påmind om i all framtid.UncleBob

2009-03-12 @ 01:34:56
Postat av: Mattias

Till den anonyme kommentatorn (23:17:37):SD har beklagat att det ser ut på det viset och man välkomnar alla som delar partiets åsikter och ställer upp på principprogrammet, oavsett kön. Skillnaden mellan SD och övriga partier när det kommer till rekrytering är dock att man inte tillämpar någon kvotering för att få "bra" siffror, alltså ytlig jämställdhet.Sen är det säkert så att många kvinnor drar sig för att engagera sig i SD med tanke på den hotbild som finns mot partiet. Män är nog generellt sett mer benägna att utsätta sig för en sådan risk.

För att även kommentera blogginlägget så skulle jag vilja säga att Kalle Larssons svar låter bra och jag håller med honom om att den som begår brott skall straffas för det. Man kan dock inte bortse från den oerhörda ironi att den man som Kalle Larsson försvarat och som pga detta senare beviljats asyl i Sverige går och brutalt våldtar en kvinna. Som tack för hjälpen, kanske. Det måste svida för Kalle Larsson och alla andra som försvarat Farid Habibi, åtminstone om de har någon som helst samvete.

2009-03-12 @ 03:18:41
Postat av: Mattias

Rättelse: Det ska givetvis vara "något som helst samvete", i sista meningen.

2009-03-12 @ 03:22:16
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-12 @ 03:23:22
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: nils

Att Kalle Larsson kallar alla bloggare rasister är typiskt för kommunistisk debatt-teknik. Undvik debatt och misstänkliggör motståndaren. Lenin i sin himmel applåder säkert Kalle ! Kommunister kör alltid den tekniken så egentligen är det hopplöst att debatera med dem, då förnuftiga argument inte biter !! Kommunister argumenterar alltid efter sin verklighetsfrämmande utopi. Att man nu är mer vilse i pannkakan än nånsin gör ju inte saken bättre, det visar väl inte minst kamrat Ohlys framträdande i Malmö.

2009-03-12 @ 06:28:44
Postat av: Lasse

Var är du Jonas Franzén ?

Har du ingen kommentar om detta ämne ???

2009-03-12 @ 06:30:26
Postat av: Fredrik

Där kom de igen !sin information från rasistiska "nyhetssidor" varför detta är det svar du får. Mvh, KalleDet politiskt korrekta och inlärda tänkandet !

Skrämmande och livsfarligt!!Som någon skrev innan;

När fan blev Växjö tingsrätt

rasistisk?Det är bedrövligt att vi har människor i det politiska rummet som inte vill se problemet !Denna människa har fått asyl och stanna i Sverige

men ändå så ska han våldta en kvinna för aset vill och kan !? Hur kan vänstern förtsätta att sympatisera men en sån ? Hur kan det bli rasistiskt när vi visar fårt stöd till kvinnan och förakt mot denne man ? Vänstern kanske tycker det är och att:Habibi har natten mot den 17 januari 2009 inne i personbilen KKX 320 (en MAZDA 626), vilken varit parkerad intill bensinstationen Statoil, Handelsvägen i Växjö medelst misshandel eller annars med våld tvingat målsäganden till såväl vaginalt- som analt samlag.

Våldet har bestått i att Habibi hindrat kvinnans rörelsefrihet genom sin kroppstyngd, knäppt upp hennes byxor, fört hennes trosor åt sidan, tagit tag i henne och särat på hennes ben samt tryckt sin arm mot hennes hals.Vänstern gillar sånt här eller ?

Tycker det är ok?

Tycker ni att man ska få stanna i sverige ändå?

Vill ni ha denna person som medborgare i Sverige?Kan ju tänka lite på dessa frågor !2009-03-12 @ 06:45:45
Postat av: nils

Kaos och oreda är alla kommunister favortitläge, då har man större chans att genomföra sin utopi!! Kamrat Stalins cyniska favortituttryck var att det alltid "bildas flis när man ska fälla skog" !! dvs. idka revolution.

2009-03-12 @ 06:47:02
Postat av: Jonas Franzen

Lasse. Va? Varför ska jag kommentera det här?

... Reglerna är enkla. En person som inte har svenskt pass ska utvisas när de begått grövre brott. Inga konstigheter. Däremot inte utvisas om de kommer avrättas direkt.

... Sedan har jag sagt det innan. När debattnivån sjunker som här med kommentarer som "lika många vettiga svar som han har hjärnceller", "aschle i riksdagen", "Kallelille" så blir det inte längre någon debatt. (Fast när jag säger det får jag mothugget att jag "mästrar").

... Dessutom är flera kommentarer fyllda av generaliseringar. En kommunist är dum, så alla på vänsterkanten måste vara dumma. Det är ingen logik enligt mig.

2009-03-12 @ 07:12:03
Postat av: Robert

Tror ni han har ryggrad att möta våldtäktsoffret och säga "Hej, jag heter Kalle Larsson och det är tack vare mig du har blivit våldtagen."

2009-03-12 @ 07:14:41
Postat av: Bengt

Självklart att våldtäktsmannen skall straffas och utvisas, helst på livstid. Men jag undrar lite över omdömet hos vissa svenska flickor i deras val av umgänge. Varför befann sig denna flicka i våldsmannens bil?

2009-03-12 @ 08:54:32
Postat av: Roberth Ström

Kalle har skrivit exakt samma svar till alla som mailat honom!

2009-03-12 @ 09:16:12
Postat av: AWSvensson

Jonas Franzen , om de avrättas senare går det bra då.

Vem har satt dagordningen, alla Sverigedemokrater är ju rasister enligt vänsterslöddret, en naturlig reaktion på ett sådant påstående är att vänsterslöddret är dumma i huvudet.

2009-03-12 @ 09:19:28
Postat av: Susanne L

Vill tillägga vad jag anser gällande att kvotera in kvinnor här och där så anser jag det vara löjligt. Ska man tvinga in kvinnor i styrelser och annat? Jag kan väl inte välja in en kvinna på ett företags styrelse bara för att det ska vara en kvinna, hon ska väl ha kompetens för det också. På mitt företag finns inga kvinnor som har den erfarenhet och kompetens som krävs. Och ja det är skillnad på kvinnor och män, i det här fallet svarade Mattias varför iallafall en av orsakerna till varför så få kvinnor är med i SD.

2009-03-12 @ 10:03:52
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Helt klart är att Kalla Larson saknar empati, inte ett ord om brottsoffret. Inte ens ett beklagande över det som har skett. Har mannen ingen medkänsla, empati. Bara ett helt kallt svar. PS har man ingen medkänsla, empati, ja då är man psykopat eligt vetenskapen.

2009-03-12 @ 10:47:09
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzén är en riktig glädjedödare.

Först läser man många roliga och satiriska kommentarer och sitter och småler om hur vanliga människor älskar att visa sitt förakt för denne Habibi och den fege kommunisten Kalle Larsson.

Så kommer den självgode och humorbefriade sossen Jonas Franzén och som han själv säger,mästrar oss arbetare hur en debatt ska gå till.

Han förstår inte att folk älskar att få ge uttryck för sitt missnöje mot dylika personer som Kalle och Habibi,utan att göra anspråk på, att det skall vara en perfekt feg och inställsam sossedebatt.

Vidare förstår han inte om denne Habibi dömts till livstids utvisning och Kalle bett om ursäkt för sitt misstag,skulle nog debatten kunnat passa Jonas Franzén aldeles utmärkt,då inga hårda ord hade fällts,utan alla hade strött rosor över Tinget i Wäxjö och en rakryggad Kalle Larsson.

Jag tycker inte om självgoda sossar.

Hatar får man inte säga i de självgodas land.

Sosse i 40 år M i 8år SD i 6år och till livets slut.

Befria Sverige från Islam och självgoda sossar.

Rösta SD 2009 och 2010.

2009-03-12 @ 10:58:06
Postat av: Kalle

>Jonas FranzenKalle Larsson är ett arshele som använder riksdagstolen till att en presumtiv våldtäktsman från Afganistan får stanna i sverige. Riksdagsmannen Kalle Larsson gick vid det tillfället emot svensk lag.Det anser jag vara ett stort arshelebeteende oavsett vad du tycker Jonas Franzan.Du verkar tycka att det är helt normalt att afganer kommer till sverige och våldtar svenska flickor.Det är inte ett lågvatten i debatten. Det är ärligheten i debatten du inte kan förstå hur mycket du än försöker.Kalle Larsson är en offentlig riksdagsman avlönad av svenska medborgare och skall svara på svenska medborgares, Thoralfs och alla andras demokratiska frågor. Gör Kalle Larsson inte det så är han ett stort arschele som inte bryr sig om Demokrati vilket sveriges statskick bygger på.Vänsterpartiet och dess anhang är inte demoktater.

2009-03-12 @ 11:12:51
Postat av: Fredrik

Varit inne på vänstern ´tidning Flamman.Märklig tidning ?

Man kritiserar SD för att skriva ont om muslimer och sharia lagar men att lägga ut sånt är går:

Man säger ju inte vad man tycker om det förstås för det är ju inte politiskt korrekt.Varför fördömer man inte detta när de försöker med sånt här i Sverige ?MAN VÅGAR INTE ! FEGA KOMMUNISTER ÄR DE VÄRSTA LANDSFÖRÄDARE SOM FINNS !! USCH !2009-03-12 @ 11:47:07
URL: http://www.flamman.se/utrikes.php?id=615
Postat av: Skägglös

Inge väldigt bra skrivit! Tiden har sprungit ifrån Socialdemokraterna och alla andra kalle-anka partier i riksdagen. Vad jag inte förstår är hur folk med ens, en halv höns-hjärna med lite kritiskt tänkande kan lägga sin röst på partier som representerar en politik som skadar vårt folk..

2009-03-12 @ 13:47:26
Postat av: Martin Isaksson

Förstår inte varför det skulle vara så hemskt att utvisa Habib till Afghanistan där råder ingen livsfara bara i vissa områden där USA och talibanerna strider.Kanske han är en terrorist då blir han väl avrättad men ska vi i sverige samla på terrorister och våldtäcktsmän utan asylskäl bara för att de kan bli straffade om de återvänder? faller ju på sin egen orimlighetPersonligen tror jag inte att Habib har någotsomhelst skäl att få stanna här han är inte i mer livsfara i afghanistan än någon annan som bor där han är helt enkelt bara ett svin som fått gehör av en presskåt Vänster,suck tjejen är ännu ett offer för mångkulturen och naiva politiker.Förstår inte ens varför detta är en fråga ut med habib efter avtjänat straff.Sen hur kan Vänster vara så rasistiska anser de att afghanistan är ett sämre land än sverige ? tycker de att vi är bättre ? ska inte deras kultur och lagar få råda där? ska inte en medborgare i afghanistan få bo där ? utan rasister som V är så anser de att vi är mkt bättre och ska således vi samla på deras våldsverkare för tänk om en brottslig skulle straffas i afghanistan för brott gjorda där hemska tanke nej ta hit samtliga världns brottslingar så de slipper straffenligt våra (västvärldens mest liberala) asyllagar så hade habib inget skäl att vara här och så är det med största säkerhet vad är det som skulle döda honom i afghanistan ? hans latmask då man svälter där om man inte jobbar men i sverige går det bättre att driva runt på nätterna och vålda samt skicka räkningen till staten, sen var fick han sitt körkort ? är det afghanistanskt? ser framför mig hur två åsnor drar en bil efter sig som i filmen Borat haha,2009-03-12 @ 14:36:27
Postat av: Skägglös

Exakt Martin, Varför ska vi alltid samla på oss världens avskum och inte människor som faktiskt HAR rikiga färdigeter/akademiska meriter. Skicka hela räkningen för detta grymma kultur experiment till kalle kommunist och hans hög med hasch rökande förädare till vänner!Vänsterns åsikter / argument är så förvirrande och felaktiga att spenderar man 5 mins och analyserar dom sakligt, så upptäcker man just hur skadligt för hjärnan droger verkligen är!

2009-03-12 @ 15:44:16
Postat av: Sverigebesöket

Jonas Franzen hycklar när han skriver

”Reglerna / asylreglerna/ är enkla. En person som inte har svenskt pass ska utvisas när de begått grövre brott. Inga konstigheter.”

Hycklar?

Ja, Jonas Franzen får det ju att låta som om det är regel att utvisa folk som begått grövre brott. I själva verket är detta EN GROV LÖGN

Det finns så många undantagsbestämmelser att domstolarna ofta inte ids pröva frågan om utvisning.

När det gäller dessa undantagsregler så firar godtycket och flummigheten triumf.

Eller vad sägs om våldtäktsmannen som inte kunde utvisas därför att han har familjanknytning till Sverige. Och anknytningen utgjordes av hans skändade barn. Brottsoffret alltså!Fy fan. Det behövs många sverigedemokrater i riksdagen.

2009-03-12 @ 16:23:46
Postat av: Dr besk

Var är alla proteststormar från vänsterhåll när Kristina var utvisningshotad?http://www.blt.se/nyheter/blekinge/ryska-kristina-far-ny-chans-att-stanna(1202088).gmÄr det inte politiskt korrekt att försvara en vit flicka jämfört med en arab?

2009-03-12 @ 16:27:16
Postat av: Jonas Franzen

AWSvensson. Det må vara möjligt. Det är ju faktiskt inget vi kan förutse.Inge Sandén. Jag förstår verkligen inte varför du tycker jag mästrar när jag endast ger argument för en annan åsikt. Jag har aldrig varit elak, kallat någon för dum eller liknande. Det enda jag gör är att jag yttrar en annan åsikt. Men visst, jag kanske är en glädjedödare när jag avlivar argument som du gillade.Kalle. Jag har sagt att jag tycker invandrare som begår grova brott ska utvisas. Samt att debatten är ibland är låg. Att du får det till att jag skulle gilla afganska våldtäktsmän är helt otroligt. Hur lyckas du? Det är ju rent förtal.

2009-03-12 @ 16:30:28
Postat av: Anonym

Dr besk

Och vad har vi för garant för att inte pappan dyker upp så snart flickan fått uppehållstillstånd. Det är ju så det brukar gå till.Sverige kan inte agera socialbyrå för hela världen. För övrigt finns det gott om pengar i Ryssland numera. Om Ryssarna likväl väljer att strunta i sina sociala problem är det deras egen sak, inte vår.

2009-03-12 @ 16:39:17
Postat av: Fredrik

Galenskaperna har verkligen börjat att diskuteras i folkhemmet pga av all bloggverksamhet och enkelheten att ta reda på saker via internet.Personligen så känner jag en stolthet som aldrig för!, över att vara svensk nu för tiden. Att verkligen börja ta vara på de traditioner vi har!När jag ser denna människa på detta inlägg så kan jag inget annat än att känna avsky ! Inte för han är invandrare utan för det han gjort. Men sen så känner man faktiskt ännu mer avsky när man som land,svensk och skattebetalare stäckt ut handen och låter personen stanna utan ordentliga skäl och fanskapet gör så här !!??Man kan omöjligt som människa känna en uns av sympati om han skulle bli hemskickad!Kan man som invandrare bete sig hur somhelst och ändå så blir den svenska medborgaren som säger sin åsikt om dessa som blir svarta fåret ?Sanslöst !! varför alla dessa ursäkter och halvtaskiga bortförklaringar för vissa invandrares gräsliga handlingar? Hur många kvinnor ska behöva utsättas för totalförnedring innan vi säger stop?Klart det finns svenska våldtäktsmän men de är ursprungliga medborgare.Är det någon som kommer hit och får asyl och det visar sig att denne person våldtar så är han högst olämplig att bli svensk medborgare. Han ska inte ens få prova !!Vi måste kunna ställa krav på dessa människor som vill leva i vårt land ! Tuffa krav !DanmarkTuffare regler för att bli dansk!Barn som föds i Danmark av utländska föräldrar ska inte längre ha så lätt att bli danska medborgare.

Hittills har alla utländska barn födda på dansk jord haft rätt till medborgarskap om de ansökt mellan 18 och 23 års ålder och inte varit dömda för brott.På onsdagen föreslog den danska regeringen att man i samband med sin ansökan också måste bevisa att man är fullständigt naturaliserad i det danska samhället, och att det ska prövas individuellt.Barn till svenskar, norrmän och finländare berörs dock inte av de nya reglerna. De får medborgarskap lika lätt som tidigare.Lagförslaget innehåller vidare en möjlighet att frånta immigranter redan beviljat danskt medborgarskap om de begår brott "riktade mot samhället" eller uppträder på sådant sätt att de "hotar statens oberoende eller säkerhet".

TT-AFP----------------------------------------------Dansken agerar !Rösta rätt

Rösta SD

2009-03-12 @ 16:57:24
Postat av: Paraflex

Utanför ämnet, men spana in karta..http://lt.se/nyheter/1.90834

2009-03-12 @ 17:05:16
Postat av: Kalle

>Jonas franzenDu orkar ju inte ens ta avstånd från Afganens våldtäcktsbetende. Alltså håller du med. Enkelt eller hur???Kallar du debattnivån låg här. Det är nog större problem med din debattförmåga här.Du kör med Oloff Palmes debatteknik. Kan man inget säga i sak så angrip budbäraren.Skicka Asgamen dit han hör hemma. Dödstraff eller inte vad gör det!!!Han har förstört flera människors liv. De medskyldiga är de som propsade på att han skulle få stanna i sverige. Vänsterpartisten Kalle Larsson bland andra. Ställ dem också inför rätta. Rätt skall vara rätt. Sätt dessa politiker i fängelse som inte respekterar svenska lag utan stiftar egna snyftlagar.Ha en bra dag hehehe2009-03-12 @ 17:32:13
Postat av: AWSvensson

Nu tändas åter husen i vår lilla stad....

nyutgiven singel med Anders Lago och De krängtas kör.

2009-03-12 @ 17:41:12
Postat av: Dexter

Jonas Franzén,ge oss ett exempel på en nation där kommunismen fungerar och bidrar till välstånd, om du kan! Det borde ge svar på om kommunismen är svaret på mänsklighetens problem. Men det kanske är en för låg debattnivå för dig, även det?Min blygsamma mening, baserad på historiska fakta, är att den främsta målsättning kommunismen realistiskt kan uppnå är jämnt fördelad fattigdom (givetvis bortsett från självvalda potentater).Att S-poliker är så angelägna om att försvara en uppenbart befängd hållning som Kalle Larssons, är åtminstone roande, tycker åtminstone jag som f d S-väljare.

2009-03-12 @ 17:42:07
Postat av: Jonas Franzen

Kalle. Haha. Nej nej. Det är klart jag tar avstånd från våldtäkt. Jag skrev ju att jag tyckte att våldtäktsmän skulle bli utvisade. Hur får du det till något annat?

... Är du för dödsstraff? För det är Thoralf, jag och flera andra här mot.Dexter. Kommunism fungerar inte. Jag har aldrig försvarat kommunism och kommer aldrig göra. Att du har nått en slutsats där jag skulle vara för är konstig. Jag har inte heller någonstans försvarat Kalle Larsson. Även det en skum slutsats av mina inlägg.

2009-03-12 @ 18:06:38
Postat av: Jonas Franzen

Det är ganska intressant att så fort man inte stämmer in i hyllningskören till Thoralf så blir man anklagad för att gilla våldtäkter och vara kommunist. Det verkar precis som att mina inlägg blir lästa som "fan läser bibeln".Det finns vissa gånger då jag lägger mig i debatter här. Oftast är det för att ge någon form av tankealternativ till det som skrivs. Det kan vara Thoralf, men lika gärna en kommentator. Väldigt ofta hamnar jag i situationer som här ovan. Att vissa kommentatorer drar slutsatser om mig utan att egentligen veta, och utan egentligen verkligen läsa vad jag skriver.Vill SD, och anhängarna av Thoralf här, etablera sig inom svensk politik måste de/ni kunna ta en diskussion utan att fördöma eller förnedra.

2009-03-12 @ 18:13:17
Postat av: FreeBird

Så tytpisk för dagens politiker. När argument tar slut då kommer rasistkortet fram.

2009-03-12 @ 18:41:37
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: Dexter

"Det finns vissa gånger då jag lägger mig i debatter här. Oftast är det för att ge någon form av tankealternativ till det som skrivs"Du har rätt, du är inte kommunist utan snarare en Ubermench lagd åt det facistiska hållet. Tusen tack för att du bevärdigar oss med dina klokheter.

2009-03-12 @ 19:20:05
Postat av: Andreas Henriksson

Jonas FranzenDet blir en jävla massa hugg och slag om man inte stämmer in i deras körsång.

2009-03-12 @ 19:20:15
Postat av: Andreas Henriksson

Jag har skrivit det innan och jag kan skriva det igen. Den här våldtäktsmannen har inte här i Sverige och göra, han ska utvisas på livstid, och aldrig komma tillbaka hit, dödstraff eller inte det är hans problem, han har själv satt sig i den situationen han är i. Där är min fasta åsikt!!

2009-03-12 @ 19:23:45
Postat av: Dexter

Förstår inte varför Franzen ger sig in i denna tråd och försvarar kommunism (läs om ditt eget inlägg Franzen) med förväntning om ett gott mottagande. Det är nog snarare frågan ytterst lättretad själ som inte tål att multikulturens konsekvenser läggs i dagen.

Det är ju trots allt ditt parti Franzen, som är huvudansvarigt för det svenska massinvandringsprojektet, dess kostnader och dess effekter på den svenska befolkningen i form av exploderande kriminalitet. Skulle vara klädsamt om ngn av er monopolister på "sanningen" som håller till på vänsterkanten ngn gång kunde tillstå era misstag. Men det lär vi vänta länge på, eller hur?

2009-03-12 @ 19:29:21
Postat av: s-e karlsson

Var nyss in och tittade på Västerviks Tidningen där uttalar sej både Tobias Billström och ChatrinePålsson Ahlgren om att Sverige behöver invandrare med nyckelkompetens ! Hurra då kanske vi slipper ensamkommande "barn" analfabeter och krigsförbrytare ?

S-E Karlsson

2009-03-12 @ 19:46:25
Postat av: Martin Isaksson

Vi har väl gott on nyckel och låskompetens bara att anställa alla ligor som åker runt i landet och gör inbrott de kan dyrka de flesta lås utan nycklar.

2009-03-12 @ 20:23:23
Postat av: charlotte

Kolla in den här på cbn:

Malmo: growing muslim influence

http://www.cbn.com/CBNnews/556299.aspx(källa: imittsverige.blogspot.com)det sägs i filmen att muslimerna blir majoritet i Malmö på 2040-talet. Vad händer då i Malmö?

2009-03-12 @ 22:06:38
Postat av: Anonym

Hur ser Kalle på sitt ansvar för denna våldtäkt? Hade denna unga flicka våldtagits utan Kalles medverkan? Kalle tycker att om man begår brott skall man straffas, enligt lagen, får man förmoda. Men när det gäller att följa utvisningsbeslut tycker Kalle inte att man behöver följa beslutet.

Kalle spelar roulette med medborgarnas liv.

Om nu Kalle har en dotter eller fru och fortfarande tycker att man inte kan utvisa Farid. Kan Farid då få bo hos Kalle med familj?

2009-03-12 @ 22:31:19
Postat av: natasha

Jonas Franzen"jag kanske är en glädjedödare när jag avlivar argument som du gillade."Hittills har jag inte hittat någon argument som du lyckades avliva! Det är nog mest pladder hit och dit som du kör med. Det är min personliga åsikt.

2009-03-12 @ 22:50:55
Postat av: Hr Fökk

Per Gharton visade ikväll sitt rätta kommunisttryne genom att fullständigt spåra ut i Josefssons Debatt.Hänvisning gjordes också till CBN news inslag om Malmö, som nicket Charlotte här ovan visar i sitt inlägg

2009-03-12 @ 22:55:36
Postat av: Fredrik

Ang Gharton, han verkade nästan drucken...eller?

2009-03-12 @ 22:59:48
Postat av: Tore

Vem säger att han avrättas! om han återvänder till Afganistan? Jo han själv Farid Habibi---och kommunisten Kalle Larsson. Sossen Jonas FranZen har

liknande tankar, och Andreas Henriksson vill inte tänka alls! "Det blir en jävla massa hugg och slag, om man inte stämmer in i deras körsång"! ???

Och det är väl klart, om han hoppar på "brudarna" i Afganistan, kan han kanske bli av med trumpeten!

och livet! Så vem skulle sakna denne, utom ovannämnda spekulativa vänster figurer!...

2009-03-13 @ 00:31:22
URL: http://http
Postat av: Magne

Gharton och hela vänstersekten inkl S är avgrundens kråkor som falskt anspelar på att det är de som är dom goda. Sen har svt osmaken att kalla detta för debatt.Varför var polisen så passiv vid kravallerna i Malmö?

2009-03-13 @ 01:01:27
Postat av: Hr Fökk

Intressant med Per Gharton är också att denne för inte alltför länge sedan var parlamentariker i EU.

Denna sk debatt brukar alltid nämnas i svt i nyhetsmorgon, idag är tystnaden kompakt.Dessutom verkar programmet borttaget ifrån svt hemsida!

Postat av: Skägglös

SVT är Censur

2009-03-13 @ 12:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0