SUMPRUNKARE

I ett av de sista inläggen som Kurt Lundgren skrev tog han upp Peter Akinders påhopp på min blogg som han kallade en "digital dynghög". Kurt skrev då följande på bloggen kalmartidning."Nu är vi nere på en härligt låg nivå här i Kalmar. Ren gyttjebrottning kan förutses.


Östran, s, kallar Thoralf Alfsson blogg för en "digital dynghög"; så nu väntar vi ivrigt och med spänning på vad Thoralf skall replikera.


Här är några ålderdomliga förslag på skällsord: Hundsfott, lymmel, skälm, bov, sumprunkare..."Jag har skickat mitt svar till ledarsidan på Östran, som jag hoppas publiceras i lördagens tidning. Att Östrans ledarredaktion sjunker till en så låg nivå är beklämmande och det med en skribent som jobbat som talskrivare åt Göran Persson.


Östrans ledarstick uppmuntrade uppenbarligen socialdemokraten Toni Lappalanien till att producera rena rama nidbilderna på sin blogg. Men det bevisar bara de brister i retorik och fakta som socialdemokraterna saknar.


Frågan är om inte Toni Lappalanien mer än väl gjort sig betjänt av de skällsord som Kurt Lundgren föreslår.


Kommentarer
Postat av: Per Petersson

Det enda vi kan göra med Toni är väl att önska pojken att han kryar på sig & hoppas att hans otur med tänkandet går över. Det har inte gått så bra så här långt med den saken.

2009-03-21 @ 01:23:14
Postat av: Patrik

Jag är en ny röst för SD 2010 räkna med mig...dårskapen i samhället måste få ett slut.

mvhPatrik

2009-03-21 @ 05:15:08
Postat av: Hr Fökk

Dynghögsmetaliteten kan förutses öka, av de alltmer pressade sossarna. Marknadsundersökningarna är rena katastrofen.

Attackerna på det som prästen Dag Sandahl så träffade skriver i sin blogg sker varje dag i Sverige "Bra bok, fel författare" Förpassningar

i värsta Gullagnivå kan vi nog räkna med i den febrila nedmonteringen av svenskheten och demokratin eller som Palme beskrev det i sitt tal

om regimen i Tjeckslovakien den 20 april 1975 "diktaturens kreatur". Skulle tyvärr kunna vara Sverige idag ivf i Kalmar!palmekritiserardenhardforatjeckoslovakiskaregimen" rel="nofollow">http://www.bubblare.se/movie/olofpalmekritiserardenhardforatjeckoslovakiskaregimen

2009-03-21 @ 09:32:01
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Hugo

Thoralf Alfsson!Inte saknar väl socialdemokraterna brister i retorik och fakta?

Skärpning!

2009-03-21 @ 16:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0