SKRATTFESTEN ÄR ÖVERAnnika Falkengren och övriga direktörer på SEB drar tillbaka sin löneökningar!


Tänk att dessa överbetalda styrelseproffs har så extremt dålig fingertoppskänsla. Jag trodde i min "enfald" att det var just denna de hade så fruktansvärt bra betalt för.


Nu är jag dock ändå övertygad om att de kommer att få kompensation för denna "löneminskning" om något eller några år då finanskrisen är över. Då kommer det inte handla om 2 miljoner för Annika Falkengren utan minst det dubbla.


Kommentarer
Postat av: Sivan

Ett spel för galleriet. Jag törs panta vad som helst på att dom får ut sina löneökningar på annat sätt. Det finns många sätt att betala ut löner på.

En avbön för media. Var säker på att dom skrattar glatt ikväll med Whisky glaset fullt av en härlig 12 årig. "WE DID IT AGAIN". Och svensken i allmänhet går på niten.

2009-03-14 @ 00:38:50
Postat av: Carl

girighet har fått Sverige på fall. nu när dom som bygger upp landet från botten börjar försvinna så fallet landet som ett korthus. skrämande vad rätt Ebba Grön och Imperiet och Thåström hade redan för 20 år sedan. Hola bandola band har tystnad de vågar inte kritisera nu när Vänster folket blivit miljonärer. Men sången Keops pyramid är mer sann nu än på 1970-talet. Hör keops pyramid på youtube sjungen av Sveriges bästa rockartist= Thåstöm. Den svider bra än så djla sann

2009-03-14 @ 01:23:27
Postat av: Hr Fökk

Tyvärr hade han också ett samarbete med den störste idioten inom musikvärlden, Mikael Wiehe

2009-03-14 @ 08:45:19
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: BAW

Inga som helst problem att betala ut pengarna på ett konto utomlands eller att fondera. Möjligheterna är oändliga.

2009-03-14 @ 10:10:27
Postat av: s-e karlsson

Tack vare finanskrisen som pågår globalt så har det kommit fram mycket "skit "som pågått i skymundan . Tänker på SEB och deras smyghöjningar , även AMF är nu på tapeten med jättelika bonusar ! Det borde tydligen vara finanskris lite oftare så att dom som skor sej på skattebetalarna kommer ut i ljuset .

Mvh S-E Karlsson .

2009-03-14 @ 10:53:05
Postat av: Rappa Kalja

Annika Falkengren säger i nyhetsmorgon att direktörerna inte kan förklara varför det blev så här fel!

Så denna elit som ska vara SEB,s ansikte utåt har svårt att förklara. Inte nog med det de saknar också fingertoppskänsla och f-n vet vad som mer saknas.

Jag vill påstå att de saknar SÅ mycket att de kraftigt behöver ifrågasätta sin roll som företagsledare. För det är just dessa kvalifikationer som eftersökes hos BRA chefer för att "förklara" var DE ska ha så mycket mer betalt än de under dem som gör det egentliga arbetet.

Deras information och förklaring för aktieägarna varje kvartalsrapport verkar i detta läge inget vidare trovärdig

2009-03-14 @ 11:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0