SERIEVÅLDTÄKTSMAN SÖKTE ASYL SOM HOMOAtt asylsökande från muslimska länder använder homosexuallitet som ett asylskäl är nog känt för många och den här historien från Norge är ett bevis för att detta inte är något påhitt.


I Norge mörkar man ej heller dessa personers härkomst som man gör i svensk media. Detta är troligen en av anledningarna till Fremskrittspartiets framgångar i Norge.


"Mannen er småbarnsfar og er opprinnelig i fra Egypt. I dag skriver VG at mannen søkte opphold i Norge på bakgrunn av homofil legning. Mannen skal ha levd i partnerskap med en 17 år gammel eldre nordmann, men et halvt år etter at han fikk innviliget norsk statsborgerskap, tok samboerskapet slutt."


En av mannens offer begick självmord några månader efter att hon utsatts för våldtäkten

"- Han er en av de verste voldtektsforbryterne i moderne tid i Oslo, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby ved Oslo politidistrikt."

Läs artikel i VG

Läs artikel i norska Dagbladet..


Kommentarer
Postat av: Hulda

Tänk om våra fega tidningar någon gång vågade. Men det är att hoppas alldeles för mycket.

2009-03-28 @ 14:06:49
Postat av: Oddki

Får inderlig håpe at det er mulig å frata stats- borgerskapet til en som til de grader misbruker vår toleranse og gjestfrihet. I tillegg til fengsel, må mannen utvises fra Norge for alltid.

2009-03-28 @ 15:18:29
Postat av: Per-Erik

Läs minnesorden på "Östra Ölands fria horisont" om Kurt Lundgren av dottern Lotte och tidigare arbetskamrater.Gåva till Kurt Lundgrens minnesfond till gagn för det fria ordet, Handelsbanken 6701-763199982Begravningsgudstjänsten äger rum i Birgittakyrkan i Kalmar den 3 april kl 11:00. Svar om deltagande till [email protected] eller 0739-31 89 98

2009-03-28 @ 15:39:50
URL: http://kurtlundgren.webblogg.se/
Postat av: Per-Erik

Rättelse: Beträffande svar om deltagande, gäller detta inbjudan till minnesstund i församlingshemmet efter begravningsakten.

2009-03-28 @ 15:57:51
Postat av: Carl

det är bedrövligt att quislingpolitiker och media skapat förstörelsen av Sverige. vad är det för fel på folk från Scandinavien när man verkligen vill främlingar skall få begå övergrepp mot sin egna befolkning och när främlingar ändå krips och döms så får de milda straff och fortsatt försörjning. verkligen sjukt. vad gör föräldrar och anhöriga när deras döttrar blir våldtagna? ingenting! de borde söka upp gärningsmän efter en tid och "Betala tillbaka" på ett snyggt och diskret sätt!

2009-03-28 @ 16:17:55
Postat av: Fru Fökk

Den där skulle de lägga över ett bord med ashlet i vädret och så skulle grabbarna pridefestivalen bjudas in med full service

2009-03-28 @ 18:40:16
Postat av: carl

fortsätt kampen printa ut och dela ut överallt:

http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

2009-03-28 @ 21:25:13
Postat av: carl

fortsätt kampen printa ut och dela ut överallt:http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

2009-03-28 @ 21:27:00
Postat av: olle

Undrar hur många låtsasbögar det finns i Sverige..ha ha ha2009-03-28 @ 22:51:23
Postat av: Hr Fökk

@ CarlFinns det någon statistik över hur mångar PUT-tar som åker tillbaks till mörkistan för att bo och leva gott på skattebetalnas pengar

2009-03-29 @ 09:15:01
Postat av: Carl

en annan sak: hörde på P1 kaliber om SR`s förtalserie om SD. 90 procent av Svenskarna tycker som folket reportagen så SR kommer göra att fler stödjer SD. det var intessant att höra att SD möten är ganska normala och som gemeneman för på fika raster och i vardagen. 3 reportaget skulle handla om våld mot SD det kan verka avskräckande på nya medlemmar. med det måste byggas upp säkerhets organisationer. man kan inte ta hit 2 Miljoner främlingar och ge dom allt sedan skall SD tvingas dra i bromsen och få hatet från främlingar som varit soldater och begått brott för att ha råd att komma hit. hatet blir större och större när staten inte har råd att dela ut lika mycket bidrag längre.

man bör se upp med folk från balkan som nästlat sig in i SD var det anna hagwall som tyckte att utlänningar hade mer bakterier än hundar! balkan folket är listiga och ser ser till sina egna intressen med dom som ministrar i sd, hetsar dom till inbördeskrig. uteslut dragan Klaric och anna hagwall varför har hon bytt namn? vad döjer hon i sin utlänska bakgrund? I Sverige bör Svenskar vara politiker och utlänningar bör inte bestämma över Svenskar

2009-03-29 @ 14:03:04
Postat av: Robb@n

Postat av: Hr Fökk@ CarlFinns det någon statistik över hur mångar PUT-tar som åker tillbaks till mörkistan för att bo och leva gott på skattebetalnas pengar

2009-03-29 @ 09:15:01

Skulle tro att det är tio tusentals PUT-tar som lever och frodas i sitt hemland på andras bekostnad.Det märks när det blir oroligt och modet sviker dessa lurendrejare, se libanon/gaza mm,mm då dyker dom upp i mängder som motsvarar en mindre svensk stad och grinar i pressen och kräver flygplan och bussar,mat och medicin, och svensk press ställer aldrig den den mest själv klara frågan VA FAN HAR NI DÄR OCH GÖRA FRÅN FÖRSTA BÖRJAN,VARFÖR FLYDDE NI TILL SVERIGE FÖR ÖVERHUVUDTAGET NÄR NI ÅKER TILL BAKA INNAN BLÄCKET TORKAT I DET NYA SVENSKA PASSET.

Utan människor

från MÖ/AF verkar vara födda utan personligt ansvar och det fungerar ju bra i Sverige,,landet som aldrig i fråga sätter folks års långa semester vanor på statens bekostnad,,,,ja förutom om du inte är etnisk svensk för då ska du klämmas åt och förlora pengen från f-kassan om det så bara gällde en tripp till Säffle.Men jag tror att myndigheternas över nitiska behandling av etniska svenskar beror på att det är det enda människo grupp dom kan ta ut sin frustration och ilska på utan att hamna på löpet kvälls pressen som rasist/främlingsfientlig....ja du vet Katten på råttan,råttan på repet.

2009-03-29 @ 14:27:33
Postat av: Fru Fökk

@ RobbenI SVT, förra veckan var det en PUT-tande irakisk kärring(överraskande utan inpackning) som varit i Irak under två år för att skriva en bok om kriget. Varför hon skulle skriva den först efter att hon varit i Sverige ett tag vet inte ens gudarna, såg för den delen heller aldrig någon bok.

SD snackar de skit om så fort de hinner, araber som satt i system utnyttja svensk välfärd hyllas, harkel,,,Om svensk pk media och de sk politiker som sätter muslimerna före de svenskarna som satt dem på sina fina platser skulle kalla mig rasist, skulle jag känna mig hedrad!2009-03-29 @ 17:16:49
Postat av: Sverigebesöket

Var inne på SR:s hemsida och hörde på ett litet inslag från Göteborg och anser inte att programinslaget återspeglar något som kan betraktas som rasism.Det är själfallet så att en politiker under fria former ska kunna uttala sig om de negativa konsekvenserna av invandringspolitiken, som t ex att vissa grupper arbetar svart och därmed inte betalar skatt. Fritidspolitikern uppfattade detta som osolidariskt och torde där ha stöd av stora grupper socialdemokratiska väljare,För vad är det socialdemokraterna har hamrat in för budskap? Jo att det finns en gemensam kaka , att kakan är ändlig och att alla ska bidra till den gemensamma kakan.Den som drar sig undan eller snyltar har kallats osolidarisk.Vad är det för fel i att sverigedemokratiska politiker, oftast gamla sossar, utrycker sig just som gamla sossar?Det var ju som sagt i slutna rum.För övrigt brukar ju vänsterjournalister hänga ut direktörer med bild på villa, sommarstuga, bil och segelbåt när dessa direktörer varit osolidariska i sin skattehantering.Här, på sd:s interna möte, är det ju ingen uthängning och man frågar sig då vad journalisterna egentligen har på fötterna.

2009-03-29 @ 17:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0