SD VÅGMÄSTARE!

Den rubriken hade varit självklar i media. Men nu är det Sverigedemokraterna som är vågmästare enligt dagens opinionsundersökning och då har ingen över huvudtaget noterat detta i sina artiklar.


Jag tror faktiskt att detta är en historisk opinionsundersökning i detta avseende. Första gången Sverigedemokraterna är vågmästare och det går helt obemärkt förbi i svensk media. Märkligt!

DN, SvD, Expressen, Aftonbladet, Dagen


Kommentarer
Postat av: Tore

Det fungerar visst idag på denna sida!

Jag skrev in "vågmästarrollen" hos Expressen, och den fick vara kvar!...:-))

2009-03-22 @ 12:54:44
Postat av: Info

KURT LUNDGREN IN MEMORIAMMånga lovord över hans bloggverksamhet har yttrats. I det mesta skulle jag kunna instämma. Någon gång har jag kanske haft en avvikande åsikt. Sedan omkring tre eller fyra år, om jag minns rätt.Lika länge har Kurt Lundgren censurerat mina kommentarer.Som ingalunda har gällt judar. Vid ett tillfälle skröt Kurt Lundgren med att han minsann alltid kastade ut all skit, han hade i bilen, genom bilfönstret. Nu råkade jag själv ha åkt en väg, han beskrev i ett liknande sammanhang, och visste, att den sällsynta orkidén purpurknipprot, Epipactis atrorubens, växte där. Jag undrade i en kommentar, varför han ville kasta urdruckna cocacolaflaskor på purpurpknipproten. Censurererat.Betongbron mellan Öland och fastlandet är enligt Kurt Lundgren världens största underverk. Nu på sistone har han hånat och förlöjligat alla, som känner sig bekymrade över den allmämänna klimatförändringen. Hans djurhat kände inga gränser. Den 11/3 i år skrev han:”VARG. Hemma på våran gata, där jag bor, har ett tidningsbud nu sett en varg , en av de vargar som flugits in från Baltikum och släppts ut i södra Sverige. Det säger ett ögonvittne.Inte en chans att vargar dyker upp från tomma intet i södra Sverige, de har släppts ut. En man ringde till mig och berättade att han sett bilar med täckta släpvagnar ute på skogsvägarna i södra Sverige; vargar har släppts ut. Det är därför de beter sig så förvirrat.Jag har ingen anledning att betvivla vad denne man berättade för mig.”Det finns numera många i Sverige, som har följt varenda enskild stackars varg i landet dag för dag från norr till söder. Dessa hånar Kurt Lundgren. Nå, vad svarar de? Det får vi aldrig veta. Kurt Lundgren censurerar dem.Kurt L. kom fram med många obekväma sanningar. Men lika många obekväma sanningar tystade han ned. En sann journalist. Akinder. Smålandsposten. Barometern. Ölandsbladet. Östran...

2009-03-22 @ 12:57:27
Postat av: Nalle i Växjö

Akinder.

Jag är förvånad över ditt något smaklösa inlägg om Kurt Lungren som knappast kan bemöta ditt påstående denna gång.2009-03-22 @ 21:32:58
Postat av: Tore

Just det: dårarna brukar komma fram, när inte motparten kan försvara sig...

2009-03-23 @ 01:37:48
Postat av: Jonas Franzen

Det är väl inte så konstigt Thoralf. Vid opinionsundersökningar försöker man se trender. Eller stora förändringar. Man räknar inte på exakta mandat.

2009-03-23 @ 14:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0