RELIGÖS SÄRBEHANDLING


Läs artikel med länkar

Länk för Toni Lappalainen med anledning av hans kommentar "Vart i artikeln står det om muslimska kvinnor?"
Maha Alhaddad.

Som vanligt har man döpt om verksamheten till kvinnosim när det i praktiken endast handlar om muslimska kvinnor och orsaken till denna mycket osvenska verksamhet är det muslimska kvinnoförtrycket som dessa svenska politiker i Sundsvall bejakar.

I Sundsvall har vi en vänstermajoritet som styr och detta är givetvis ett led i muslimfjäskande som S och V ägnar sig åt.

"Luleå kommun har med arrangemanget "kvinnosim" raserat mycket av det arbete för ett sekulärt, jämställt samhälle som människor genom det förra seklet under stora våndor arbetade fram, Man cementerar ett kvinnoförtryck och för utvecklingen bakåt."

Newsmill


"I Sverige blir det allt vanligare med särskilda "kvinnosim", som det uttrycks med en förskönande omskrivning. Vad det handlar om är mansförbud i badhus. På vissa tider stängs alla karlar ute - även i kommunala (skattefinansierade) badhus.

Jag har dock aldrig någonsin hört talas om något badhus som stänger ute kvinnor på vissa tider. Jag är övertygad om det skulle utlösa ett ramaskri från media och proffstyckare, och ord som "gubbvälde", "könsmaktsordning" och "patriarkat" skulle flyga genom luften."
SVT


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Kommentarerna är syrliga lindrigt sagt!

2009-03-19 @ 23:53:56
Postat av: Inge Sandén

Ännu ett bevis på,att något gått snett i vårt samhälle.

Kanske sossarna i Gävle tycker att Svenskarna ska sitta bak i bussen också.

Som det var i Amerika en gång i tiden.

Vita fram och svarta bak.

Musslimer fram och Svenska bak.

Är det så sossarna vill att vårt nya Sverige ska se ut.

2009-03-20 @ 00:04:50
Postat av: Tim Berggren

Dessvärre kan det nog finnas en efterfrågan även bland svenska kvinnor. Det verkar vara mode bland framför allt invandrarungdomar att bada med skitiga kalsonger under badbyxorna. Bråk och sexuella trakasserier har dessutom varit vanligt förekommande i simhallar som ligger i invandrartäta områden. Kanske även Luleå börjar få ta del av den berikningen?

2009-03-20 @ 00:26:36
Postat av: Toni Lappalainen

Vart i artikeln står det om muslimska kvinnor?

2009-03-20 @ 00:42:46
URL: http://s-info.se/toni
Postat av: Tim Berggren

Toni: Initiativtagaren är utövande muslim och aktiv i islamiska organisationer. En tidigare artikel:"Redan för ett år sedan fick kommunen in en ansökan om att underlätta för kvinnor som på grund av sin religion inte kan bada med män.– 99 procent av alla invandrarkvinnor kan inte simma, sa initiativtagaren Maha Alhaddad till Dagbladet i april i fjol."http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.849702Det är alltså invandrarkvinnor man vänder sig till och den där religionen man nämner bör vara islam.

2009-03-20 @ 01:15:57
Postat av: Tim Berggren

http://www.svensk-kubanska.se/hungerstrejk/sidor/dokument.htmlLappalainen är tydligen kommunist. Eller testar han bara en ny bantningsmetod?

2009-03-20 @ 01:41:35
Postat av: Robin_Shadowes

Toni, tror du på fullt allvar att svenska kvinnor efterfrågor särskilda badtider? OBS! Jag menar inte svensk enligt Måna Muslims defintion.

2009-03-20 @ 04:01:09
Postat av: zigge

Denne Lappalainen är ett tydligt offer för "mörkarmedia",han frågar VAR står det att det gäller muslimska kvinnor? En person med kritiska ögon vet av erfarenhet att allt som sker i samhället inte nämns och absolut inte i vänstermedia.

Det är farligt med sådana människor för dom försöker medvetet sprida dessa lögner bland ännu så länge likasinnade.

Det kan göra ont att lögner ibland måste upp till disskusion, men kan man skrika nazist eller främlingsfientlig så kanske det mildrar lite.

2009-03-20 @ 06:51:26
Postat av: Fredrik

Var det någon som såg "DEBATT" igår?

Handlade om chefers bonusar och skildmässor och hur det drabbar barn. Man sitter där under första delen och de spottas rätt bra på höga chefer och deras bonusar vilket med all rätt var riktigt !Men så kommer andra delen och debatten förs av gudrun schyman som tycker att det är bättre för barnen att ha separerade föräldrar som inte bråkar

och det är ju en självklarhet i mina ögon. Motpolen var en kristdemokrat som snackade om att kärnfamiljen måste försöka hållas ihop men sen så kommer det: Då har man tagit ditt någon från

Håll i er MUSLIMSKA INFORMATIONS FÖRENINGEN som börjar gasta om att vi ger för mycket stöd åt folk som vill skiljas och för lite för att hålla ihop familjen .Min första tanke är :

Vad gör han där ?

Snacka om att försöka normalisera deras religion.

Den politiska korrektheten har visat sitt fula

tryne åter igen ! Var var jude föreningen,katolska,kristna och den ortodoxa etc !Kd är ett parti eller hur !

Kna personligen tycka att dom har inte i politiken att göra och att de är förlegat tänkande att man ska hålla ihop familjen till varje pris.Men när man bjuder in en muslim för normalisera deras religion och dess sätt att tänka ! usch! får han någon fråga om deras syn på äktenskap, mannen och kvinnans roll ! NEJ och åter nej !Vågar man inte men ändå har man möjlighet och läge.

Fegisar hela högen !Så svt ! sluta med ert jävla flörtande med religionen islam ! Och Josefsson kom igen nu !

Visa lite balls och stå upp för din förmåga att rota fram tokigheter. Våga ta ställning och inse att du är precis lika medskyldig till denna dårskap att ge utrymme åt religion som är 3000 år efter oss i tänkande och utveckling !

Fram med granskningen och rikta den mot moskeer och religionen islam och dess anhängare. Ta reda på vad dom vill och hur dom ser på framtiden !

2009-03-20 @ 06:56:14
Postat av: Tobbe S

Lapalinen har väldigt tomt på skrivunderlägget...

Maha Alhaddad är socialdemokrat och muslim och den som drivit frågan om könssegregerade bad hårdast.

2009-03-20 @ 07:18:07
Postat av: Hr Fökk

Varför lägga skattebetalarnas pengar på att lära kåldolmekärringar att simma, när disken är det närmaste de kommer vatten.Södertälje och Anders Largo ojar sig i nyhetsmorgon över var de ska ta de 100 miljoner som saknas för "välfärden" som han uttrycker sig!

Grattis alla Södertäljebor som har så samhällsintresserade kommunalråd

2009-03-20 @ 07:28:24
Postat av: Fredrik

Tänk om en annan skulle fråga efter lite svenskism?

Blir man stämplad som en rasist.Tänk om vi skulle säga:

Kan ej bada pga av att ni tillåter muslimer i badhuset? eller nåt i den stilen !Bedrövligt detta ! Ska ställa precis lika mycket och orimliga krav som dessa människor !Då snackar vi segregerat samhälle !!Nä fyyyyyyfan för dessa jävla idioter som beslutar om sånt här skit som inte hjälper någon !Grejen är ju den att allt har med religion att göra !! vilket är en skam i sig !

2009-03-20 @ 08:26:04
Postat av: Roberth Ström

Toni är inte sosse han är kommunist

2009-03-20 @ 08:31:31
Postat av: Info

MUSLIMSIMVem kan över huvud taget ta en Toni på allvar, när han som vuxen karl ännu skriver som en fjortis och inte kan skilja på ”var” och ”vart”?Vad gäller s.k. ”damsim”, ”kvinnosim”, ”integrationssim” och allt vad de nu kallas, så var ju nyligen en del bad i luleåtrakten på tapeten. Jag vill minnas, att också Thoralf tillhörde dem som kritiskt kommenterade fenomenet. Om man läser en liten nyhetsartikel i tidningen Kuriren 28/2, så lär väl inga andra än Toni Lappalainen och hans gelikar ifrågasätta, att det är arabiska och muslimska särintressen, som står i fokus:”EN MÖTESPLATS EXKLUSIVT FÖR KVINNOR. Idag är det premiär för damsim - och kvinnor från alla kulturer välkomnas. På kommunens badhus i Råneå har projektet med damsim pågått i två år. Där har man vikt några timmar i veckan exklusivt för kvinnliga besökare - till stor glädje för kvinnor som av olika skäl inte vill dela bassäng med män. Det har varit en lyckad satsning och nu står Hertsö badhus på tur. ---Under fem tillfällen, med start i dag lördag, kan kvinnor alltså besöka Hertsö badhus utan att råka på en enda manlig besökare. Under två morgontimmar är till och med den manliga personalen bannlyst. ---- Förhoppningsvis kan kvinnor från andra kulturer också hitta hit och kanske knyta nya kontakter.Under damernas morgonsim får man tillåtelse att bada med kläderna på. --- Det kommer även att finnas så kallade burkinis, en heltäckande baddräkt med huva, för utlåning.- Nu får även muslimska kvinnor chansen att bada offentligt och det tror jag kommer att uppskattas.- Vi hoppas att det här ska bli en gränsöverskridande aktivitet och att det ska locka nya badgäster.”2009-03-20 @ 08:38:54
Postat av: Inge Sandén

Toni Lappalainen är en skam för sossarna,sagt av Andreas Henriksson,som är en sosse,man har svårt att tycka illa om.

Toni idiotförklarar sig själv,med sin dumnt ställda fråga.

2009-03-20 @ 08:43:01
Postat av: Martin Isaksson

Nu börjar de där som toni säger så kallade önskemålen av en minoritet infrias med hård påverkat av S kärringar och snart kommer önskemålen om olika domstolar osv infrias av hjärndöda politiker,Hemskt att det ska gå tillbaka i samhället med sk kvinnosim och att tjejerna inte behöver vara med på gympan om de är muslimer eller vara med på sexualundervisningen i skolan de har nämnligen dispans för detta!!härligt välkommen till det nya segregerade sverige trotts all denna härlig mångkultur dvs Muslimsk utan respekt för andra människor utan endast idiotkrav som politiker av någon outgrundlig anledning driver och går med på ?Har S politiker lägre QI än snittet? när de inte förstår orsak och verkan?2009-03-20 @ 08:49:11
Postat av: Stefan A

Vart har allas lika värde tagit vägen nu då? Borde man inte hjälpa de muslimska kvinnorna att kasta av sig det tusenåriga oket av Islam, i stället för att låsa in dessa kvinnorna i badhuset under bestämda tider, en förnedrande särbehandling som inte kan gynna några andra än de kvinnoförtryckande muslimska männen.

2009-03-20 @ 09:06:34
Postat av: Nalle i Växjö

Byter man även vatten i bassängen så inte kvinnors och männens hudpartiklar eller andra ämnen blandas på ett okontrollerat sätt. Någon som informerat kvinnorna om det?Undrar en som inget begriper

2009-03-20 @ 09:18:38
Postat av: Micael Foghagen

Förr var Sverige ett land i framkant när det gällde kvinnors rättigheter och jämlikhet, något vi kunde vara stolta över. Men även i ett vidare perspektiv var vi ofta på många områden progressiva och innovativa.Så ser det inte ut idag. Sakta men säkert - nej här rättare jag mig själv, fortare och fortare vrider vi tillbaka klockan och om mussegullandet fortskrider kan vi snart skriva in år , tja vad sägs om 650?

2009-03-20 @ 09:51:17
Postat av: Martin Isaksson

Det som är mest tragiskt är just att araberna innan islams strunt var främst på många områden i världen bla astronomi, navigering, konst tex mosaiker som gjordes på ett mkt specielt sätt, en massa upfinningar som var av nytta för folk, men sen islam blev den dominerande religionen i arabländerna så har utvecklingen stannat av mer och mer.Nu har det inte kommit en enda innovativ upfinningeller stor tänkare från arabländerna och araber som är upväxta i de länderna och med den kulturen på minst 600år,De hada aldrig en renecans osv, mkt tragiskt för araberna själva faktiskt, då de hade koranen version 1.0 som är oföränderlig som riktmärke och all form av kritik och självständigt tänkande är inte av intresse.Nu när de borde ha chansen att utvecklas framåt i sverige så gör vi helt om i stället och bara för att det är tradition att se kvinnor som mindre värda genom sina segregeringar så får vansinnet fortgå.Känner många araber sen jag bode i malmö och landskorna men de är försvenskade och har islam på samma avstånd som jag har kristendomen, och pratar ren svenska samt är värdefulla medborgare som visar respekt för det samhälle som gett dem alla chanser i världen. De tänker även rösta på SD då de insett att svenskarna inte tänker värna om sverige så får väl de göra det.

2009-03-20 @ 10:22:41
Postat av: Nalle i Växjö

Instämmer till 100 % med Martin Isaksson.Frågan är bara hur länge det ska ta innan vissa tongivande grupper ska inse att det som pågår, och accelererar är en tillbakagång till en tid som varit och som vi kämpat för att komma ifrån.Och sedan gör samma grupper allt för att cementera dessa traditioner.Men sedan är det en sak till, och det är slöjan som har blivit mera en politisk symbol och inte bara något som har att göra med en religion. Samma sak med Palestinasjalar

2009-03-20 @ 11:04:56
Postat av: Anonym

vill du hjälp med din BLOGGDESIGN eller känner du någon som vill ha det? jag hjälper gärna till. kontakta mig i så fall.ha en jättetrevlig helg nu!

2009-03-20 @ 11:09:17
URL: http://loadedgun.blogg.se/
Postat av: EmelieLiljeberg - Känd som Ämmi

Härlig bogg :)

Hoppas du får en fantastisk helg

Kramar!

2009-03-20 @ 11:10:48
URL: http://lemondream.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Tänkte på en sak får man stänga ute män i ett kommunalt badhus? Är det tillåtet?

2009-03-20 @ 11:49:19
Postat av: Patrik P Martinsson

Man kan inte stänga ute någon i kommun och statsfinansierade samhällsetablissemang utom möjligen när det gäller hyrda enheter. Hyrt med skattebetalarnas pengar man väl knappast ingå i detta fallet begreppet uthyrning.

Kom någon ihåg tjejerna som badade topless i badhusen för något år sedan. De kunde inte slänga ut dem heller, så det är bara att åka upp och bada

2009-03-20 @ 12:50:53
Postat av: Maria W

Anledningen till att muslimska kvinnor måste ha egna badtider är ju enligt dom själva att ni män är djur som bara tänker med lilla hjärnan och inte kan behärska er om ni ser skymten av valkig bakdel. Då kan ni i rättvisans namn kräva kvinnofria badtider så att ni kan koncentrera er på att simma och inte sjunka som en sten eftersom ni tydligen får kortslutning i hjärnan när ni ser alla dessa kvinnor.Skämt åsido så är detta åt helvete. Det vrider jämställdhetsklockan flera varv tillbaka och det borde inte vara tillåtet att utesluta män från kommunala anrättningar för att vissa människor envisas med att leva som man gjorde på stenåldern.Ni män som bor i dessa kommuner ska göra en DO anmälan då det faktiskt rör sig om diskriminering. Ni kommer att förlora men det är en viktig markering.

2009-03-20 @ 13:04:18
Postat av: vmm

Det är ju märkligt att bara för att man är emot segregering baserad på etnicitet, religion eller kön så pekas man ut som Hitler. Men det är väl som sossarna så ofta säger dvs att vi som supportar SD har en helt annan människosyn.

2009-03-20 @ 13:50:37
Postat av: AWSvensson

Kurt Lundgren har avlidit. Med stor saknad en som bidragit till att göra vardagen lite trevligare genom sin blogg.

2009-03-20 @ 14:28:45
Postat av: Ördög

Först vill jag skicka ett stort mått äkta finsk sisu till Thoralf och alla andra ärliga svenskar, som kämpar för att rädda sitt underbara land från fall. Era motståndare i sosseadeln anser sannerligen inga metoder alltför låga och vulgära i försvaret av sin egen makt och sin groteska illusion om det mångkulturella lyckoriket. Bit ihop tänderna och kämpa på!Jag tycker inte det finns skäl för en hederlig SD:are att sänka sig till sosseparasiternas nivå. Men om nån känner för att photoshoppa en smula, har jag ett tips. Jag kom att tänka på Peter Dahls smått klassiska målning "Liberalismens genombrott i societeten" från 1970. Ni som har åldern inne minns kanske hur polisen gick in på Göteborgs konsthall och konfiskerade tavlan - den dam som exponerar sina behag påminde alltför mycket om prinsessan Sibylla. "Polis beslagtog naken Sibylla" löd visst Arbetets rubrik om fallet.Byt ut Sibyllas nuna mot Måna Muslims, och utrusta mannen som blottar sin målstake med Toni Lappalainens rödmosiga anlete. Förse hans organ med ett spetsigt tak och en balkong, så att det liknar en minaret. Och se till att bilden får så stor spridning som möjligt.Kämpa på, än en gång!

Postat av: vmm

Verkar som AWSvensson har rätt om Kurt... Verkligen mycket tråkigt att höra.

2009-03-20 @ 14:37:55
Postat av: Per Petersson

Stämmer med Kurt.

Må han vila i frid denna underbara bråkstake.

Känns inte rättvist.text=3&id=11827" rel="nofollow">http://www.olandsbladet.se/index.php?placid=3&placidtext=3&id=11827

2009-03-20 @ 14:52:26
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Mycket tråkigt att höra att Kurt L är borta. Sverige behöver/behövde sådana människor som har lite civilkurage och som inte bara kacklar som dom andra kycklingarna. Kurt var en sådan människa. Tyvärr har vi för få av denn sorten i gamla Svedala. Allför många sätter upp ett finger i luften, och känner efter innan man vågar uttala sig. Bara att hålla med föregående talare " mycket tråkigt att höra att Kurt inte är med oss längre. PS Kurt fikade ofta med mig och Toralf i kommunfullmäktige och var den som vågade sätta sig och prata med oss. Ha det bra Kurt hälsar SD Kalmar.

2009-03-20 @ 15:07:50
Postat av: Anonym

Han avled säkert i ngt stirr av ilska. Han hade mycket sånt inom sig. Sägs att sånt kan belasta kroppen.2009-03-20 @ 15:17:36
Postat av: Anonym

"Han avled säkert i ngt stirr av ilska. Han hade mycket sånt inom sig. Sägs att sånt kan belasta kroppen."Den som skrev detta måste vara ett kommunistsvin av orenaste sort!Fy fan!

2009-03-20 @ 15:29:31
Postat av: Tore

Jaha, det var sorgligt! Kurt Lundgren var den ärligaste journalisten i detta land. Tyvärr fick han ej uppleva sin blivande "dåliga pension"!

Jag delade mycket av det han "bloggade om", och

tyvärr fick jag aldrig honom att bli en SD själ.Jag kommer att sakna denne Kurt så länge

2009-03-20 @ 15:41:29
Postat av: Tore

Jaha, det var sorgligt! Kurt Lundgren var den ärligaste journalisten i detta land. Tyvärr fick han ej uppleva sin blivande "dåliga pension"!

Jag delade mycket av det han "bloggade om", och

tyvärr fick jag aldrig honom att bli en SD själ.Jag kommer att sakna denne Kurt så länge jag själv kommer att leva. Jag deltar i sörjandet med hans

fru/sambo!...

(Beklagar att någon rad föll bort)

2009-03-20 @ 15:45:08
Postat av: Magne

Sorgligt. Den hederligaste journalisten i detta land och den roligaste. En sann hjälte i vår tid.Vila i frid Kurt.

2009-03-20 @ 15:46:23
Postat av: natasha

Anonym som skrev 15.17.36! Det finns inga ord som kan uttrycka vad jag tycker om din avskyvärda kommentar!Jag är verkligen bedrövad efter att ha läst nyheten om Kurts bortgång. Jag älskade hans blogg och jag älskade hans begåvning, ironi och humor.

2009-03-20 @ 15:51:23
Postat av: Ördög

Faktiskt ledsamma nyheter. Utan överdrift känns det nästan som om en vän till mig hade gått bort.Östra Ölands fria horisont har i över två år hört till de få bloggar jag besöker varje dag. Då jag märker vilken andlig vitalitet som in i det sista kännetecknade Kurts inlägg, känns det helt obegripligt att han nu är borta.Frid över hans minne - och en extra spann finsk sisu till er andra som samlas kring hans bår.

2009-03-20 @ 16:25:18
Postat av: Stefan K

Toni Lappalainen

Klart att det är muslimska kvinnor och det tror jag att du innerst inne vet. Det har blivit allt vanligare med muslimska kvinnor som kräver att få egna badtider för att dom inte vill bada med män. Dessa krav har också framförts i min stad, men ännu inte klubbats igenom.

2009-03-20 @ 16:59:50
Postat av: Toni Lappalainen

Du plockar snygga poäng, när jag kommenterade ditt inlägg existerade inte den artikeln, det vet du ju själv eftersom du varit så fin och lagt till den i efterhand. Våga stå upp för lögnerna nångång.

2009-03-20 @ 18:07:27
URL: http://s-info.se/toni
Postat av: Magne

Kan du ge exempel på några av lögnerna Tony?

2009-03-20 @ 18:24:13
Postat av: Fredrik

Postat av: Toni Lappalainen

Man blir ju mörkrädd när man läser din blogg, på vilket sätt kräver muslimer särbehandling?

Det som är mest tragiskt med Sverigedemokraterna, och som ni är helt ensamma om, är att ni vägrar leva med andra människor än de som har samma värderingar som ni själva ger uttryck för, ni har missförstått hela demokratins innebörd.2009-03-19 @ 00:43:03Dom kräver ingen särbehandling Toni !?

Du är så bedrövlig att du duger inte ens till dasspapper ! :-)

2009-03-20 @ 18:36:50
Postat av: Nisse Hult

Toni Lappalainen skriver:

"""Du plockar snygga poäng, när jag kommenterade ditt inlägg existerade inte den artikeln, det vet du ju själv eftersom du varit så fin och lagt till den i efterhand. Våga stå upp för lögnerna nångång."""Ursäkta att man lägger sig i men artikeln är från den 17:e och herr Lappalainen kommenterade den 20:e. Dessutom finns ju länken till artikeln om kvinnor som av religiösa skäl inte vill bada tillsammans med män i anslutning till artikeln om kvinnosim. Hur kunde du missa det? Förresten, vad är det för "lögner" du vill att Thoralf ska stå för?

2009-03-20 @ 18:58:07
Postat av: Sverigebesöket

Är Toni någon slags pamp inom PARTIET som ska lära de fåkunniga att TA DEBATTEN?Man blir verkligen full i skratt över att hans språkbruk. Men var och en sjunger efter sin näbb och Toni gör väl så gott han kan.Men gissa hur mycket PARTIET betalar för Tonis bloggeri?Det är ju faktiskt så att sossarna badar i pengar. Bara LO skyfflar över en miljard av medlemmarnas pengar varje valperiod.Det blir nog en hel del gratissprit för dessa pengar.Sen drömmer väl många av manschettproletärerna om en egen herrgård. En sån kan man väl plocka från HSB, landstinget eller någon kommun?

2009-03-20 @ 19:00:23
Postat av: Mia H

Det är ju inte utan att man undrar vad nästa steg blir, först var det speciella gympapass för muslimska kvinnor, sen speciella simtider...snart ska de väl ha egna shoppingtider, egna skolor och jag vet inte vad, då kan man verkligen börja prata om segregerat samhälle! Jag är uppriktigt orolig för mina barns framtid i det här landet, allt tidigare generationer kämpat för att bygga upp är på väg att raseras totalt.

2009-03-20 @ 22:02:53
Postat av: Tore

Så har "fårskallen" Toni åter gjort sig hörd!

Inte nog med att följsamheten bland Sveriges händelseutveckling förbises, han låter nazismen

avbildas hos SD, när bevisligen detta tillhör den

socialdemokratiska röran. Sverigedemokraterna är också det enda parti som angriper nazismen, precis som de också gör mot kommunismen, i bloggar, i tidningar och på gator och torg!

Toni Lappalainen bör dessutom inte göra karikatyrer på sina motståndare, med tanke på hur han själv ser ut:

www.svensk-kubanska.se/hungerstrejk/sidor/dokument.html

Hungerstrejk för kommunister, dessutom fega ur "för

blodtryckets skull"! Undrar hur hans blodtryck är numera?Inläggsskribenten Bengt Sjödin har några sanningens ord till denne "Skänninges sossetomte" hos 100% Antiism "En vanlig väljares röst"

www.antiism.wordpress.com/2009/03/20/toni-lappalainen-s-skanninges-sossetomte/Toni! "det är bättre att hålla käft och bli betraktad som en idiot, än att öppna käften och bli konstaterad som sådan"!...

2009-03-20 @ 23:54:34
Postat av: Sverigebesöket

Ja hur ska den ökade invandringen finansieras. Sverige går ju redan på knäna. Indragningarna har gått så långt att pensionärerna svälter. Ett halvt ägg någon gång på äldreboendet. Är det det som man ska dra in på?

2009-03-21 @ 00:12:21
Postat av: Robin_Shadowes

Om nu männen är bannlysta under vissa tider, varför envisas dom då med att bada med kläderna på? skakar på huvudet

2009-03-21 @ 14:49:52
Postat av: Roberth Ström

Mata inte trollet Toni

2009-03-26 @ 09:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0