PUBLIKSTÖDET SAKNADES I BALTISKA HALLEN

När fotbollshuliganer härjat på någon fotbollsmatch brukar ofta den förening som har ansvaret tilldömas någon form av straff. Ett ganska vanligt förekommande straff är att få spela en eller flera matcher utan publik.

När Ilmar Reepalu och hans vänstermajoritet i Malmö får bestämma utdöms straffet redan innan någon match spelats. I förebyggande syfte om man får tro socialdemokraten Ilmar Reepalu. Nu förlorade Sverige en mycket jämn Davis Cup match mot Israel och den naturliga frågan borde vara, hur stor betydelse hade de tomma läktarna?

Hade Sverige vunnit matchen med ett kompakt publikstöd i Baltiska hallen?

Jag hade förväntat mig att höra någon sportjournalist ställa denna relevanta fråga men tyvärr har jag inte hört någon ställa den frågan.


Det är bara att gratulera Israel till vinsten och kanske var det deras sätt att skicka en hälsning till Ilmar Reepalu och hans vänstergäng i Malmö.


När det gäller kravallerna så tycks media haft rena julafton då det ser ut att vara mängder av fotografer som springer i vägen för vänsterhuliganerna. Polisen skulle lika gärna kunna gripa dessa "journalister" också som gullar med dessa extremister. Var det inte en diskussion för några år sedan att man skulle vara skyldig att ingripa om man bevittnade något brottsligt men det tycks inte gälla när vänstermobben har "lördagsutflykt".
Frågan är om polis och åklagare lyckas att lagföra en enda av dessa dårar. Hur polisen kan påstå att det gått lugnt tillväga är för mig en gåta. Har polisenchefer gett order om att dessa vänsterhuliganer inte får gripas och lagföras. Man kan ju börja att fundera över hur det ligger till.


Kommentarer
Postat av: ROFL

Gullar? Att fotografera och rapportera, som en journalist ska göra är väl ändå inte att gulla. Ska de släppa sitt jobb och banka på tonåringar tycker du?

2009-03-09 @ 01:59:33
Postat av: Andres

Den där pojken som bråkade såg ut som Dragan Klaric son! Tuffa juggar det där!

2009-03-09 @ 02:59:46
Postat av: Gargamel

ROFL: De får väl visa lite civilkurage och envarsgripa ungdomarna som förstör. Det sker ju skadegörelse på bar gärning :)

2009-03-09 @ 04:48:15
Postat av: World Traveller

Jag tycker synd om polisen. Det finns manga bra poliser som vill goera sitt jobb men inte faar. Tyvaerr finns det ocksaa poliser som finner stort noeje i att bara ingripa mot vanliga hederliga medborgare som raakar koera foer fort.

Svenska journalister vill jag helst inte uttala mig om saa haer tidigt paa morgonen. De faar mig att kraekas. Vaenster-terrorister och muslimska terrorister kan ju aldrig goera naat fel i svenska medias oegon. Och vaara politiker verkar ju ha samma aasikt.

2009-03-09 @ 05:25:41
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Min "tes" lever än efter 15 år!

I Sverige gör en invandrare aldrig fel! Om utifall att och dessutom av någon outgrundlig anledning en invandrare i Sverige gör fel, så är det i slutänden alltid svensken eller det svenska samhället som bär skulden!!!!

2009-03-09 @ 08:08:15
Postat av: Thoralf A

ROFLDet vore väl en alldeles utmärkt ide. Så kanske polisen lyckas gripa någon, journalisten.Tror du dessa fotografer och journalister låter polisen använda deras material för att lagföra vänstermobben? Givetvis inte.Om nu de som påstår sig vara fredliga demonstranter, verkligen är det kan det inte vara svårt för polisen att hitta vittnen till dessa lagbrott. Men jag gissar att inte en enda av dessa kommer att vittna mot sina "vänner" inom våldsvänstern.

2009-03-09 @ 08:20:28
URL: http://thoralf.se
Postat av: Hr Fökk

Här är ivf några vakna människorhttp://kamfertext.blogspot.com/2009/03/ensidigheten.html?showComment=1236498540000Postat av: Fru Fökk

@ ROFL

Jag utgår att Thoralf syftar på dessa "dialogpoliser" i fånigt, gula sidorna, tröjor!Bra bild på Kurt Lundgrens blogg

2009-03-09 @ 09:27:06
URL: http://kurtlundgren.webblogg.se/
Postat av: Inge Sandén

@Andres.

Du måste göra ett besök hos en Svensk ögonläkare.

Jag såg att det var en taliban,som tackade för maten och all vänlighet som han fått mottaga i sitt nya hemland.

2009-03-09 @ 10:35:30
Postat av: ROFL

Så du menar att media ska sluta rapportera och övervaka?

2009-03-09 @ 10:36:56
Postat av: Thoralf A

ROFLAbsolut inte men de kan också dra sitt strå till stacken för att få stopp på vänstermobben.Jag anser att det även är journalisternas uppgift att ta sitt samhällsansvar och i det här fallet bör de hjälpa polisen med sitt bildmaterial. Materialet kan skickas anonymt till polisen så att de kan identifiera dessa vänsterhuliganer.

2009-03-09 @ 11:25:34
URL: http://thoralf.se
Postat av: Nalle i Växjö

När jag ser tv-folk och reportrar svärma runt terroristerna som flugor runt en sockerbit vid tennishallen I Malmö, kommer jag att tänka på vad som populärt kallas ”Pallywod” och som betecknar ”reklamfilmer för eller emot någonting.Med ”rätt ” klippning kan händelserna i Malmö visa hur terroristens besegrar dialogpoliserna.Titta gärna på Youtube filmen som bra beskriver hur verkligen kan beskrivas för att föra fram någontingTitta gärna på dom andra filmerna på samma sida

Jag vet inte om Svenska media har visat några av filmerna som beskriver en annan sida än det vi vanligtvis matas med.

Postat av: AWSvensson

Läs o begrunda, det är alltid roligt att veta att man haft rätt, men med tanke på landets bästa är det förödande.Även om SD fick egen majoritet så är det kört för det här landet.

2009-03-09 @ 12:44:43
URL: http:///meritwager.wordpress.com/
Postat av: Kalle

NEJ och återigen nej. Tyvärr Thoralf.Media skall bara rapportera händelserna och fotografera och inget annat. Journalisterna skall på intet sätt hjälpa polisen eller andra myndigheter.Journalisterna skall hålla sig mycket neutrala.Om de hjälper polisen på något sätt så KAN de också utsättas för livsfara av dessa stenkastande idiotiska vänstergrupper eller andra.Följden blir i längden att media inte vågar/törs åka på inhemska oroshärdar.Redan nu bangar media ur vid internattionella oroshärdar.Nu börjar dessa våldsverkande vänsterrupper skönja ett visst motstånd i debatten, gudskelov.SD måste komma in i riksdagen 2010 och förändra situationen i Sverige!!!2009-03-09 @ 13:17:51
Postat av: Martin Isaksson

@ KalleOftast så hålls ju endast såna här patetiska terrorhandlingar som de kallar protester när de vet att de får mediaövervakning så de verkar anse att reklam är bra reklam.Hade de istället möts av en reporter från lokalblaskan så hade deras intresse svalnat direkt

2009-03-09 @ 13:46:03
Postat av: AWSvensson

Vet inte om Merith Wager fått kalla fötter då hon tagit bort artikeln om landet Sveriges förestående kollaps.

2009-03-09 @ 15:04:20
Postat av: AWSvensson

Endast för starka nerver.

2009-03-09 @ 16:29:37
Postat av: AWSvensson

Postat av: BAW

Eftersom det inte funkar med tramset dialogpolis så kanske vi skall prova med riktig polis. Inte räddhågsna tunnisar som inte vågar sig ur bilarna.

2009-03-09 @ 17:18:18
Postat av: Micael Foghagen

Här håller jag med Kalle, journalister/media bör hålla sig till att bevaka - däremot kan de gärna bistå med material till polisen och inte minst rapportera så sakligt som möjligt!Men Dialogpolis? Vad är det för fjanteri? ALLA poliser bör väl kunna ta "en dialog" om det behövs i en situation där våld inte är lämpligt.För att undvika missförstånd, jag menar inte att något gullande hade passat i helgen. Snarare batong, sabel och finka på vatten och bröd ett tag!

2009-03-09 @ 17:20:44
Postat av: Ibbe

Den vanlige polismannen på fältet i Malmö agerade helt korrekt d.v.s. enligt de instruktioner man fått av polisledningen. Att den senare i princip inspirerats i sin ordergivning av Pippi Långstrumpfilmernas polisfigurer Kling och Klangs agerande är att beklaga. Antar att många poliser som tvingades gömma sig i fordonen satt och knöt nävarna i byxfickorna under tystnad eftersom konversation mellan poliser tydligen, ex. Rosengård, spelas in. Inte undra på att man utomlands börjar höja på ögonbrynen över vad som tillåts ske på svenska gator och torg.

2009-03-09 @ 17:46:47
Postat av: Söder

1:15 in i filmen är det en idiot som skriker "jag ska k****a din mamma" åt en ordningsvakt?. Samma idiot kastar en stor sten emot en polis buss innan. Idioten har ingen skidmask på sig och borde vara lätt att identifiera.

2009-03-09 @ 17:48:28
Postat av: laban

Det är är helt OT men detta är helt osannolikt. Kan bara hända i de kränktas hemland:

"Att tjuven anmäler ägaren hör inte till vanligheten. Men nu kräver två biltjuvar ersättning för kränkning efter att familjen som äger bilen misshandlat dem."http://lt.se/nyheter/1.88641Godbitar ur innehållet:"Samma kväll hade tjuvarna gjort inbrott på Torekällbergets värdshus och stulit vin och champagne. På övervakningskameran syns att de anlände med en stulen bil som senare brändes upp."..."Nu kräver de två tjuvarna 20 000 kronor i skadestånd för kränkning för den behandling de utsattes för."I Södertälje såklart. Staden som multikulturalismens Gud glömde!

2009-03-09 @ 19:52:40
Postat av: Robert

Farid Habibi dömdes idag till två års fängelse och utvisning för våldtäkt mot en kvinna i Växjö. Det är inte första gången som Habibi hotas av utvisning. Förra året skulle han utvisas men planerna stoppades efter massiva protester från den samlade vänstern som slöt upp bakom kampanjen "Låt Farid stanna".

forafghanskaflyktingardomdforvaldtakt.html" rel="nofollow">http://www.den-svenske.com/2009-03-09-symbolforafghanskaflyktingardomdforvaldtakt.html

Postat av: Micael Foghagen

Så ser verkligheten ut - den som Robert beskriver ovan.Igår handlade svenska deckaren BECK om överfallsvåldtäckt utomhus. Manusförfattarna var mer än PK. Till slut stod vi där med 3 etniskt svenskar som brottslingar och 2 med utländsk bakgrund.Jisses....

2009-03-09 @ 21:56:43
Postat av: Alexander den store

Apa jävel har lärt sig av Rosengårdsbor

Santino kastar stenar på Zoo-besökare. Detta efter att han planerat det från morgonstund.

När skötarna plockat bort de lösa stenarna i inhägnaden, slog Santino loss betongbitar i stället

Se fler bilder (2 st) föregående nästaSchimpans planerade stenattackerPublicerad 9 mars 2009 19.36 | Uppdaterad 9 mars 2009 22.31En hankönad schimpans på ett zoo utanför Gävle har planerat hundratals stenkastarattacker på besökare. Detta visar på att schimpansen är mer lik människan än vad man tidigare trott.Det var skötarna på Furuvik Zoo, öster om Gävle, som upptäckte att schimpansen varje morgon samlade på sig en massa stenar som han senare skulle kasta. Stenbitarna hade han konstruktivt lärt sig att slå loss från betongen som utgör en del av inhägnaden.Det uppseendeväckande är att Santino, som schimpansen heter, samlade ihop stenarna när han var befann sig i ett lugnt sinneslag. Själva stenkastningen började flera timmar senare när han i ett aggressivt tillstånd ville visa besökarna vem som bestämde.Detta visar på att Santino kunde förutse sitt framtida mentala tillstånd. Något som forskare haft svårt för att bevisa genom experiment. Det menar Mathias Osvath, psykologiforskare på Lunds Universitet, som nu kommit ut med en färsk forskningsrapport om upptäckten.Tidigare har det bara funnits vaga vetenskapliga bevis för att djur kan planera framtida händelser.– Vi har gjort experimentella studier och det är väldigt tydligt att chimpanser planerar inför framtida behov. Men studiernas trovärdighet har ifrågasatts från olika håll, säger Mathias Osvath till BBC.– Men nu har vi ett det här spontana beteendet, som i viss mening alltid är bättre bevis.Upptäckterna är publicerade i den vetenskapliga tidskriften Current Biology.ALEXANDER DEN STORES KOMMENTAR:

Stoppa plågsamma djurförsök med apalävlar och Kackelackor !

Flytta ifrån Malmö och Rosengård nu !

2009-03-10 @ 02:38:27
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: World Traveller

Laes 'skanskan.se' idag. Vaensterpolitiker i Malmo forsvarar vaald.

2009-03-10 @ 03:41:10
Postat av: vmm

En sak tycker jag i alla fall Ilmar Reepalu ska ha cred för: han är i alla fall inte maskerad.

2009-03-10 @ 14:04:04
Postat av: Stefan K

Sverige förlorade i anseende både på och utanför tennisplan. Tack för det alla ni som gjorde Malmö till ett slagfält, tack för det Ilmar Repalu som nekade entré för alla tennisälskande ungdomar, tack för det Lars Ohly som inte tog avstånd från Maskeradligan. Inte för att ni bryr er speciellt mycket om tennis, Malmös-och Sveriges anseende, men ni bör ändå veta att ert agerande kommer att minnas 2010.

2009-03-10 @ 16:02:42
Postat av: Stefan K

Se Debatt ikväll (12/3). Kan bli intressant.

2009-03-12 @ 17:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0