KOMMER DETTA I SVENSK MEDIA?

6 000 DOLLAR, 8 000 SVENSKA KRONOR OCH GULDVAROR insydda i kläderna på en asylsökande kvinna i Sverige som reste in till Norge.Läs artikel i VG.

Frågan är bara vilken brottslighet som döljer sig bakom detta? Tur att Norge som icke EU-land har lite koll på vad som reser mellan Sverige och Norge.


Kommentarer
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser i DN att Migrationsdomstolarna i Stockholm och Malmö skickar tillbaka nästan alla somalier medan däremot i Göteborg så får alla stanna. Slutsatsen man kan dra här är den ena handen vet inte vad den andra sysslar med. Man undrar i sitt stilla sinne hur mycket som går på lösa boliner vad gäller flyktingpolitiken. Eller är det så illa ställt att det finns ingen. Finns tydligen ingen samordning alls. Hur står det då till med rättssäkerheten undrar man. Men Billström kanske inte har tid att ta i tu med problemet eftersom han är i Indien och raggar arbetskraft.

2009-03-17 @ 11:02:14
Postat av: Trond

Venstresiden har tatt multikulturalismen som kongstanke. Målet med vår kultur er å feire mangfoldet – jo fjernere fra vår egen kultur, jo bedre. «Mangfoldsåret» i 2008 var en oppvisning av den typen selvgratulerende naivitet som får vanlige folk til å holde seg for munnen og se etter nærmeste toalett. Kulturdepartementets mangfold gav inntrykk av at vi er i ferd med å synge og danse oss inn i flerkulturell postmodernitet. Andre perspektiver ble uten blygsel tiet i hjel.Problemet er at vi forveksler det flerkulturelle med det multietniske. Trond Giske definerte det flerkulturelle Norge: «Vi er ikke i mål før en pakistansk skuespiller kan spille Peer Gynt uten at noen tenker over at det er noe spesielt». Men hva er flerkulturelt med det? Kulturbiten er jo fortsatt norsk. Flerkulturelt ville vært hvis Shahid Nadeem ble satt opp på Den Nationale Scene på urdu.Dette er ikke flisespikking. Faren ved selvbedrag er at det kommer som et sjokk når deler av samfunnet ikke deler våre kjerneverdier når det gjelder demokrati, menneskerettigheter, dugnadsånd og velferdsstat. Multikulturalismen er basert på en antagelse om at alle som kommer automatisk antar vårt verdigrunnlag. Det stemmer ganske enkelt ikke.Det interessante med multikulturalisme er at det er et unikulturelt fenomen. Du kan ikke være multikulturell i Saudi Arabia. Multikulturalisme dyrker ignoranse hvor man bytter ut spesifikk kunnskap om andre kulturer med generell entusiasme for dem. De hevder at det handler om verdier, men det å si at alt er like riktig og at alt er like mye verdt er å det motsatte av verdier, det er en form for nihilisme.Mye blitt investert i å unngå å ta denne debatten. Begreper har blitt omdefinert, tall har blitt manipulert, NRK har bagatellisert og eksperter har bortforklart. Hvorfor? Fordi det foregår en kulturkamp i Norge i dag. Elite står mot grasrot, idealer står mot realiteter.Det er nedstemmende å se i hvor stor grad det norske medieenfoldet overrepresenterer meningene til en snever kulturradikal elite. I ekte norsk mørkemannstradisjon definerer de rutinemessig standpunkter til høyre for sine som moralsk uakseptable. Hijabsaken er et eksempel på en debatt hvor 10 prosent står mot 90 prosent.Det er viktig at det tause flertallet finner sin stemme i denne debatten. Fordi det er en «samfunnsdebatt» i ordets rette mening. Den handler om hva slags samfunn vi ønsker å leve i, og hva slags samfunn våre barn skal leve i. Utfordringen er da å unngå å bli «dialoget» i hjel av styresmaktene. Makthaverne liker ingen ting bedre enn en bred og passiviserende debatt som ender opp i varm luft. Forandring måles i handling, ikke i adjektiver.

2009-03-17 @ 11:03:57
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skall bli intresssant att se hur mycket bidrag denna kvinna fått av svenska myndigheter. Följ upp fallet Thoralf.

2009-03-17 @ 11:13:16
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Får hon också 30 000kr skattefritt om hon åker hem frivilligt dvs får avslag på sin asylansökan. Hur många får detta bidrag trots att dom har pengar. Jag tror att om svenska folket fick reda på hela sanningen om hur deras skattepengar hanteras skulle det bli revulotion. Men tyvärr så får vi inte sanningen genom PK pressen.

2009-03-17 @ 11:29:56
Postat av: jonas

Någon revolution blir det nog inte, svenskarna är idag en massa människor som hukar, och är skrämda eller uppgivna. Sverige är i raskt takt på väg utför.

2009-03-17 @ 12:01:39
Postat av: Fredrik

Låt oss värva minst 1 röst per person till SD inför det stundande EU-valet så kommer det att ge resultat! Kör hårt!

2009-03-17 @ 12:04:30
Postat av: Nalle i Växjö

Kan vi inte lägga ut Tull och gränskontroll på entreprenad till Norge.Dom kunde ta kontrollen vid Öresundsbron till att börja med.Kostnaden skulle snart vare betald genom att vi inte får in lika många icke önsvärda.

2009-03-17 @ 12:19:05
Postat av: Hr Fökk

Låt CIA ge henne en procedur så får vi snart veta var och hur pengarna kommer ifrån

2009-03-17 @ 12:23:37
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Sverigebesöket

Lars Rosén SD Kalmar:

Vore det ett vanligt företag så skulle de bli fråga om omorganisation i Göteborg. För man kan ju inte ha folk vars arbete bara resulterar i skador och kassationer.Tyvärr får vi nog dras med domstolarna i Göteborg till dess Sd får något att säga till om.I sammanhanget är det viktigt att komma ihåg att de övriga partierna sneglar på hur sverigedemokraterna gör och rättar sin parti efter vår.Tror för övrigt att slagordet, SD driver på, kan vara något att satsa på i valet.Hamras detta budskap in så förstår folk ännu bättre hur viktig en röst på Sd är.2009-03-17 @ 12:30:41
Postat av: Anonym

Hr Fökk

Förespråkar du hårdare metoder vid förhör, tex tortyr? Fördjupa dina ideer, fan intressant

2009-03-17 @ 12:47:04
Postat av: Martin Isaksson

@ AnonymHr hökk menar att USA är mkt bra på att spåra pengar specielt dollar då de har ett privat bolag som trycker upp pengarna och har koll på dessa.vad trodde du ? tortyr får kommunisterna och FN syssla med.

2009-03-17 @ 13:06:19
Postat av: Micael Foghagen

Jag ger inte mycket för rådande massinvandringspolitik som bekant och frågar mig istället - Vad sjutton skulle hon med en massa deg till i Norge?!!!Här ligger en hel kennel begraven... misstänker starkt kriminell verksamhet förslagsvis narkotikahandel. Rent mjöl i påsen har inte den som har pengar i kläderna i vart fall

2009-03-17 @ 14:54:54
Postat av: carl

hur kommer kontrollen vid valen 2009 och 2010 gå till. alla fattar att allians och sossepaktens personal kommer fuska som vanligt och SD och Nationaldemokraterna hammnar som vanligt utanför. det som kommer skilja är att det blir rekord många SD och Nd valsedlar som smusslas undan! tänk om valräkningarna skulle gå rätt till då skulle sd och Nd kunna bilda samregering

2009-03-17 @ 16:21:03
Postat av: Tore

Martin Isaksson, du har en mängd personer hos "Fria Nyheter" som använder ditt namn! Kolla upp detta...

2009-03-17 @ 17:02:55
Postat av: Micael Foghagen

>Carl och till er alla andra som vill framgång för SD

Här kan vi gräsrötter verkligen hjälpa till. Hör av er till er lokala SD-förening. Säg att ni vill stå och dela ut röstsedlar, se till att det hela tiden finns i röstlokalen.På valdagen skall ingen behöva rösta på ett annat parti enkom för att det inte finns våra röstsedlar!Det tänker jag hjälpa till med för SVENKSA FOLKET/ SVERIGE/SD/Thoralf/Lars och många fler.PS

Nu vill jag inte låta som " Bror Duktig" men jag har även bistått SD-Kalmar med att för hand dela ut 200 SD-Kuriren i vår bostadsrättsförening. Det är inte mycket jämfört med Lars Rosen , men alla kan jobba på sitt vis- eller hur? DS.2009-03-17 @ 17:03:51
Postat av: Anonym

"KOMMER DETTA I SVENSK MEDIA?"

På vilket sätt är detta egentligen en nyhet?

2009-03-17 @ 17:50:04
Postat av: Micael Foghagen

>anonym ( fegt, inte ens ett alias så vi andra kan veta vem vi talar med...)Nåväl bäste "anonym" - om någon söker asyl i Sverige och blir ertappad med en sjuhelsikes massa pengar i kläderna - PÅ VÄG I BUSS TILL NORGE - ja, om inte det är en nyhet - kan du någon bättre?

2009-03-17 @ 18:07:44
Postat av: Anonym

Sd får bara mer och mer rätt. Nu senast är det ett ungdomsgäng som agerat som en paramilitär styrka.Det var i Eskilstuna som några väktarbilar ryckte ut på grund av larm. Väl på plats attackerades de av ett beväpnat ungdomsgäng.När polisen, som tillkallats, väl var på plats var banditerna försvunna och kunde heller inte finnas med hjälp av hyndpatruller.Grattis Mona och Ohly. Det rörde sig säkert om av er hittagna väljare.

2009-03-17 @ 18:43:44
Postat av: bäste anonym

Micael Foghagen

Jag förstår fortfarande inte nyhetsvärdet i det. Fördjupa är du snäll.

2009-03-17 @ 18:46:38
Postat av: Martin Isaksson

jo jag vet tore men det är bara ett forum så det känns som det kvittar, Bättre de får utlopp för sina böjelser på detta än att de ger sig på nån SD medlemm eller politiker, skriva lite skit under med mitt namn (är inte så svårt att se vem som skrivit vad) och somna söt med rosa drömmar om mångkulturen och en israel och SD medlemm slipper få huvet insparkat.

2009-03-17 @ 18:47:09
Postat av: Martin Isaksson

@ anonym vad är nyheter för dig?Anna bok svimmar på golvetKicki danielsson kört fullLets dance hotat av krisen, Magnus samuelsson rasar kan inte dansa utan diamant glitter på byxorna.detta är ju nyheter enligt Aftonbladet etcmen detta på denna bloggen är inga nyheter?sov nu sött och dröm om vilken färg du ska köpa nästa palestina schal i.

2009-03-17 @ 18:51:12
Postat av: Thoralf A

bäste anonymAnser du höga chefers bonusar är en nyhet?

2009-03-17 @ 18:53:37
URL: http://thoralf.se
Postat av: bäste anonym

Thoralf A

Egentligen inte. De löner som betalas ut i privata företag är helt deras egen sak. sen att Aftonhoran försöker göra scoop av det är bara löjligt. Få saker som egentligen skrivs på Aftonbladet, eller Expressen går att kalla nyheter. Men då vi är inne på lön. Vad sägs om att du kastar upp din inkomst. Du verkar pigg på andras liv. Så hur vore det om lite privata saker kom fram om dig, det vore spännande, för att inte säga rättvistMartin Isaksson:

Härligt att se hur dina fördomar frodas inom dig. Hur i helskotta fick du ihop det hela till att jag äger en Palestinasjal. Herregud människa. Men läser man inte annat än denna bloggen och kvällspress så kan jag förstå att ens begränsingar om att se och förstå omvärlden minskar.

2009-03-17 @ 19:01:55
Postat av: Martin Isaksson

har svårt att ta någon som inte kan skriva sitt riktiga namn seriöst bara,

2009-03-17 @ 19:05:11
Postat av: Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff

Martin Isaksson:

Får använda mitt gamla släktnamn i fortsättningen då om detta känns bättre

Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff

2009-03-17 @ 19:13:16
Postat av: Micael Foghagen

>bäste anoymDet finns stora statliga intressen i dessa privata företag. Försäkringsbolag, delägande i banker, AP-fonder mm.När dessa vid bolagsstämmor godkänner styrelsens förslag på bonusar och löner är det du och jag som betalar!

2009-03-17 @ 19:14:58
Postat av: Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff

Jag betalar inte. Jag ser till att andra får ta hand om mina ekonomiska misstag på min arbetsplats. Tex lågutbildade ensamma mammor. Ser inget fel med det. Går de på vår marknadsföring kring ett lån eller en försäkring. Trist för dom. Dessa människor kankse skulle skaffa sig en utbildning, och lära sig förstå vad vi pysslar med bakom dörrarna när banken stängt

2009-03-17 @ 19:23:05
Postat av: Martin Isaksson

ok så du har inget för eller efternamn ? mkt komiskt fakta är ju fortfarande att du är en anonymt troll.

2009-03-17 @ 19:54:56
Postat av: Micael Foghagen

...suck och trött - Ett IP borde vara ett Alias.PS. Inte ditt fel Thoralf. men jag blir så himla trött på dessa bloggterrorister...

DS.

2009-03-17 @ 19:56:00
Postat av: Fru Fökk

@ AnonymDu anser alltså att svenska folket är så vana vid sådana "trivialiteter" att de inte skulle bry!?

2009-03-17 @ 20:00:49
Postat av: Hr Fökk

Imorgon skulle Iranierna fira nyår(sena även här) i Kungsträdgården. Trist för dem var att deras tillhåll i Kungsträdgården brunnit nedDe kunde väl låtit vänta med att kasta slangbomberna tills imorgon!

Postat av: Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff

Martin Isaksson

Duger inte mitt släktnamn åt dig. Vill du ha personnr och inkomstuppgifter från mig med för att få skriva här?2009-03-17 @ 20:14:57
Postat av: Martin Isaksson

Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorfftror du att du är den enda som har google?Senior" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/Wolfe%2B585,Senior

2009-03-17 @ 20:35:01
Postat av: Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff

Martin Isaksson

Så mitt släktnamn finns på nätet, vad vill du ha sagt. Thoralf finns här med, så ehhh?2009-03-17 @ 20:38:32
Postat av: Martin Isaksson

kul att tro att man kan använda gamla namn från släkten tror jag ska kalla mig Martin Da silva Santana efter min far? nä kan kalla mig det jag heter och inte min släkt säg till när du tramsat klartja jag vet ska inte mata trollen.

2009-03-17 @ 20:39:21
Postat av: Micael Foghagen

>Martin IsakssonMitt tips är - Jag brukar ge "trollen" EN chans. Det kan ju mycket väl vara så att en och annan av dessa faktiskt börjar reflektera....Kanske en liten liten liten tanke böra gro i deras hjärna....Men fortsätter de med osakligheter&påhopp - så ignorerar jag dom - det tillför ingenting ändå.

2009-03-17 @ 21:01:55
Postat av: Wolfe

Ingen har ännu lyckats med att förklara nyhetsvärdet. Varför?

2009-03-18 @ 06:15:17
Postat av: 213.112.65.129

Väntar fortfarande på ngt svar. Är det inte lite märkligt att så fort någon ska ber er göra en djupanalys eller förklaring så blir denne ett troll, och ett hot emot er. Verkar som ni egentligen inte har en åsikt utan gnäller lite för sakens skull. Har bett om att någon förklarar vad nyhetevärdet i det hela är. Ni har fört det till att det handlar om mitt val av nick. Detta visar på er svaghet. Ni har inget ämne, så ni måste dra upp ngt helt ovidkommnade. Trist mest i längden för Thoralf. Uppskattar hans arbete på denna bloggen. Men oftast saknas det en debatt. Sällan ni tillåter en sådan.

2009-03-18 @ 10:24:36
Postat av: Martin Isaksson

snarare din brist på nick och sedan att du när du inte vågar skriva ditt riktiga namn skriver skit istället, klart detta har ett nyhetsvärde varför skulle det annars vara i en norsk tidning? vad har nyhetsvärde för dig? då skulle ju rapport vara över på 2sek om du fick bestämma vad som är nyheter, alternativet kan ju vara att du slutar läsa här?Ja och förstår du inte så är det bara att beklaga sorgen.

2009-03-19 @ 14:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0