INVANDRARSLAGSMÅL PÅ SKOLA


Gymnasieskola i Vimmerby                           Foto Thoralf Alfsson

Ett mycket slående exempel på den politiska korrektheten och att invandrare/invandraregrupper inte får anges i gammelmedia fick vi igår efter en uppmärksammad händelse vid Vimmerby gymnasieskola. Det var ett antal elever med invandrarbakgrund som började slåss och situationen var en stund dramatisk då polisen kallade hela 6 patruller till skolan, förmodligen alla patruller i tjänst i norra Kalmar län. En kvinnlig lärare skadades då hon försökte stoppa bråket.


Jag har gått igenom hur tidningar, radio och tv rapporterat om denna händelse men bara funnit två tidningar som skrivit att det handlat om etniska motsättningar mellan olika invandrargrupper. Det är Dagens Nyheter och Barometern.


Barometern har plockat sitt material från polisens hemsida och skriver följande i sin artikel

"Polisens har än så länge knapphändiga uppgifter om storbråket som utbröt på skolan runt 13-tiden på onsdagen. Enligt inledande uppgifter handlar det om slagsmål mellan olika invandrargrupper."


O.B.S. 
I dagens Barometern tryckta tidning
finns en artikel om bråket men där finns inte ett enda ord om invandrargrupper.

Dagens Nyheter däremot har till och med ställt relevanta frågor som inte är politiskt korrekta.

"- Det var fyra elever med invandrarbakgrund som började slåss, vi vet inte ännu om det ligger några kulturella motsättningar bakom. En lärare skulle gå emellan men fick en stol i huvudet och hon fick föras till sjukhus, säger länsvakthavande Bo Holgersson, i Kalmar.

Finns det etniska motsättningar på skolan?

- Ja, på det individuella programmet finns det elever med olika etnisk bakgrund och det har funnits problem tidigare men om dagens händelse beror på detta är oklart, säger Lena Högback Nimhed."

Dagens Nyheter


Alla andra tidningar eller radio/TV utelämnar denna information till sina läsare eller tittare. Ett antal exempel kommer längre ner i mitt inlägg.


Eftersom det råkar vara så att jag befinner mig i Vimmerby har jag under lunchen gjort ett besök vid skolan och pratat med en elev på skolan.


Han berättar att det handlar om invandrarkillar från bland annat Irak. Bråken och den hätska och otrygga situationen har pågått under lång tid. Eleven berättade att han själv är ett "offer" för dessa invandrarkillar och att han varit det ända sedan högstadiet.

Det handlar om ett gäng där även äldre bröder ingår i "terrorgruppen" som i första hand riktar sitt missnöje och våldsamheter mot svenska ungdomar eller så kallade "svennar". Eleven som jag pratade med vet själv inte varför han varit utsatt men misstänker att det handlar om att ha "makten" i skolan och därför skall alla kuvas som kan vara ett hot.

Invandrargängets hätska hållning har skrämt många elever vid skolan och vissa av eleverna är rädda för att gå till skolan. Troligen har elever hoppat av från skolan på grund av dessa invandrargrupper och fler överväger att hoppa av om inte situationen blir bättre.


Jag anser att dagens journalister är ett hån mot allmänheten när man inte vågar skriva sanningen. Det är så fullständigt beklämmande att jag inte finner ord för denna ynkedom.


Jag skickade idag mail till tre av de lokala medierna (Östran, Vimmerby Tidning och Radio Kalmar) som inte skrev vilka bråkmakarna i själva verket var och frågade varför detta inte angavs i deras artiklar.


Östran är de enda som svarat. Östran skriver i sitt svar att de ville ha en bekräftelse från polisen innan de skrev att det handlade om invandrarungdomar men att de inte fick det från polisen. Östrans svar är väldigt motsägelsefullt med tanke på polisens eget pressmeddelande och länsvakthavande befäls svar till Dagens Nyheter. Jag uppfattar det som en ren efterhands konstruktion från Östran.


Vimmerby Tidning hade för övrigt en halvsida i den tryckta upplagan i dagens tidning men nämner inte med ett enda ord att det var invandrargrupper som bråkade. Det är extra skrämmande att lokaltidningen med sin redaktion bara ett par hundra meter från skolan inte lyckas skriva sanningen. Enligt uppgifter i dagens tidningen är fyra av dessa invandrarungdomar nu avstängda från skolan med omedelbar verkan.

Här följer en rad exempel och länkar på hur den politiskt korrekta journalisten beskriver denna händelse.

Lyssna på Smålandsnytt.


"Flera polispatruller skickades på eftermiddagen till Vimmerby gymnasium där ett våldsamt bråk utbrutit i en elevgrupp."
Aftonbladet


"Bråket tros ha inletts av ett par personer som under en tid legat i luven på varandra. När slagsmålet mellan dessa var ett faktum, skall enligt uppgift flera kamrater till dessa ha lagt sig i."
Östran


"Enligt polisen ska det röra sig om ett större bråk mellan olika grupperingar som går på Indivudella programmet IV, rapporterar Sveriges Radio Kalmar."
SVT


"Enigt polisen började bråket mellan fyra elever på Individuella programmet IV. De eleverna går sin utbildning i lokaler på Kungsgatan, inte på själva Vimmerby gymnasium, och det var där bråket ägde rum."
Radio Kalmar


"Eleverna gick alla på gymnasiets individuella program, och bråket ska vara kulmen på en längre tids konflikt i skolan.

- Det var en hätsk och otäck stämning, säger rektorn för individuella programmet Agneta Kling till Sveriges Radio Kalmar."
SvD


"Flera polispatruller skickades på onsdagseftermiddagen till Vimmerby gymnasium där ett storbråk mellan olika elevgrupper brutit ut."
Expressen


"Flera polispatruller skickades på onsdagseftermiddagen till Vimmerby gymnasium där ett storbråk mellan olika elevgrupper brutit ut."
Vimmerby Tidning


Kommentarer
Postat av: Andreas Henriksson

Man kan ställa sig den frågan. Varför skriver inte tidningarna som det är. Vad är det som är så farligt med det? Att det är invandrarungdomar som bråkar. Själv hade jag ingen aning om att det var det förrän jag läste det här.

2009-03-05 @ 19:50:38
Postat av: Kalle

Det borde vara straffbart enligt svensk lag för journalister att inte skriva sanningen om vad som sker i samhället.Ett solklart brott mot demokartin i Sverige!!!

2009-03-05 @ 20:11:09
Postat av: Martin Isaksson

Sjukt att dessa löss får hålla på så fritt så att tom elever är rädda och hoppar av skolan, är det denna invandrarmaffia tänket vi vill att eleverna ska tro är normen välkommen ett nytt kosovo då.Andreas hur blir det nu vid valet fortfarande S ?2009-03-05 @ 20:16:25
Postat av: Nalle i Växjö

Undrar vad som händer när vanliga "svennar" som troget läst sina vanliga vanliga tidningar och litat på att innehållet är riktig och återger verkligheten, börja följa den alternativa debatten med bloggar som den här och liknade, och återger sanningen vad som händer.Vad händer då? Känner dom sig lurade?Och vad händer med redaktionerna på " fina tidningarna" när dom inte längre har monopol på "sanningen"Mest frågor men inga svar än, men det kan naturligtvis inte gå spårlöst förbi. Kanske dags för Janne J eller Kalla Fakta att ta upp fakta.Rädda Sverige 2010

2009-03-05 @ 20:27:47
Postat av: HenrikP.

Kände på mig att detta bråk var invandrarrelaterat. Innan var det mest ett storstadsproblem men det sprider sig som en farsot över hela Sverige.Frågan är om media kan fortsätta mörka ända fram till valet 2010.

2009-03-05 @ 20:46:01
Postat av: D Puddingfjäll

Tar av mig hatten för Thoralfs glänsande analys och presentation av fakta.Tänk om vi åtminstone någon gång fick se bara skuggan av en sådan presentation i gammelmedia.Sen är det ju det att man slås av medias kallhamrade cynism. För media säger sig ju ljuga och mörka i syfte att skydda svaga grupper.Men tillhör inte grundskoleelever i Vimmerby den svaga gruppen barn? Är för övrigt inte dessa barn skyldiga att gå i skolan enligt lag,

och vore det då inte rimligt att skrika högt när det utsätts för systematisk förnedring av folk som kanske till och med lever på skattemedel?En undersökande journalist borde rimligen gräva fram svar på följande frågor:

Förövarnas nationalitet

Lever förövarna på bidrag

Kom de till Sverige på förmodat falska grunder, dvs var de papperslösa.

Dessa uppgifter är av största intresse, för hur ska väljarna annars kunna ta ställning till vår invandringspolitik, vår kriminalpolitik och vår skolpolitik.Tänk efter och inse: Utan fakta går det inte att göra sådana ställningstaganden.

2009-03-05 @ 20:49:00
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Baromtern har 09.55 idag tagit bort ordet invadrare från rappoteringen.Vilket jag förrutspådde redan igår.Vidare finns inte något om bråket om paraboler i Norrliden på nätupplagan vad jag kam se.Här går man in med egencensur innan artikeln finns skriven.Vidare så utgår man nu ifrån att stolen som träffade läraren var en olyckshändelse.Det kommer snart att heta att läraren snubblade på sina skosnören som jag skrev om igår.Vidare kommer säkert förundersökningen att läggs ned antingen för att ingen hade uppsåt att skada den andre.Ett vanligt förfaringsätt i svenska domstolar då folk som misshandlar oprovoerat skall frikännas.Funkar inte det kan man ta till postraumatisk stress som lett till tillfällig psykos som nu är borta.Dessa bråkmakare skall givetvis stängas av omgående.Polisen bör nog starta en undersökning om olaga hot misshandel etc angående dessa bröder.Men som vanligt finns alltid möjligheten att efter ev fällande dommar hänga ut dom små liven.Om inte som tack för hjälpen i att mörka ner detta.En lagstiftning mot att förvanska nyheter ser jag som en av dom första åtgärderna/förslag efter valet 2010.Måste ju bli svårt att argumentera imot det från någotparti.Allra helst när lag om diskriminering ,hets mot folkgrupp.redan finns.En sak kan vi nog vara ganska säkra på SD har fått en del nya röster i Vimmerby området.Vore bra om rappotering om dessa killar o deras framfart rappoteras in till bloggen.Ett enkelt sätt att få bort element som inte kan ta emot den hjälp dom faktiskt fått.Stämmer uppgifterna skal dom lagföras samt utvisas såkan dom ta makten över sina får i Irak.En nätlista med namn på journalister som uppenbart undanhåller uppgifter borde likt Krimminell.com upprättas som ett led i att vrida detta rätt.Nätet ger det en möjlighet.Är ju en straffspark att tex jämföra polisuppgifterna med vad som skrivits.Då kriteringen för hets mot folkgrupp skall uppfyllas måste gruppen benämnas med namn tex Irakier el Småläningar.Invadrare el boende i södra Sverige är inte hets mot folkgrupp om man skall finlira.

2009-03-05 @ 20:52:24
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Konsum Norrliden rånat flera polispatruller letar.Tänk vad ett signalement el klädsel kunde gjort för möjligheten att griap rånaren.Vidare har journalisten glömt att ta bort möjligheten att kommnetera en nu censurerad artikel där det heter elever.Nu är allmänheten välkomna att delta tills den tas bortligger ute nu 21.06.

2009-03-05 @ 21:08:06
Postat av: JI

HaHa(ironiskt skratt)! Snart får vi väl rubriker i PK-pressen att SD-Thoralf varit och "valfiskat" i grumliga vatten på Vimmerby skola..

Det är väl den "sanning" som journalister söker nuförtiden!

2009-03-05 @ 21:09:19
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

KL 21.08 togs möjligheten att kommnetera bort.Läser dom denna bloggen el?

2009-03-05 @ 21:09:34
Postat av: hunter

Chefredaktören för Barometern heter inte för inte Sax i efternamn. Som klippt och skuren att i efterhand fixa till det här aktuella reportaget så att det blir PK!

2009-03-05 @ 21:27:40
Postat av: Thoralf A

HunterSax, klippt och skuren!Den var bra! Om det är ok kommer jag använda den vid första bästa tillfälle.

2009-03-05 @ 22:22:02
URL: http://thoralf.se
Postat av: Anonym

2009-03-05 @ 22:27:06
Postat av: Sten Sture

Äsch, att det var invandrare som slogs fattar man ju oavsett om PK-media mörkar.

2009-03-05 @ 22:37:58
Postat av: HenrikP.

Biblioteket i Arlöv måste hyra in väktare för att "hålla ordning på barn och ungdomar". En kostnad som spräcker budgeten på ca 70 000:-

Man undrar ju självklart om detta är importerat busliv, eller? Någon som är pigg på vadslagning?http://sydsvenskan.se/skane/burlov/article417782/Bibliotek-tvingas-anlita-vaktare-mot-bus.html

2009-03-05 @ 23:50:02
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Surfar lite i pressen och ser till belåtenhet att locka till sej sex med barn under 15 år skall vara krimminellt.Inga problem med det.Men hur fan gör man i dom kulturena som gifter sej med flickorna vid 11-12 års ålder.Undrar om lagstiftaren har tänkt på en man som tex är 50 bast och gift med 4 12 åringar.Blir intressant att följa otroligt intressant när någon journalist ställer den frågan.Ett klart uppslag för en duktig kariaktyrtecknare.

2009-03-06 @ 00:14:03
Postat av: Inge Sandén

Åter ett bevis på hur det häliga mångkullturella samhället fungerar.

Mycket bra av dig Thoralf,att åka till Vimmerby och interjuva en elev.

Alla journalister med någon yrkesstolthet måste ju bara skämmas isin ensamhet.

Men nu är det ju också som så,att Svenskarna har börjat att lära sig att läsa mellan raderna,precis som Ryssarna gjorde i det forna Sovjet,som natasha skrev en gång i sin kommentar.

De som kan,skriv ut Thoralfs inlägg och dela ut det i alla brevlådor i Vimmerby med omnejd.

Nu väntar vi bara på nästa rapport från Malmö,där nazister,sossar och extremvänstern tillsammans med Islamisterna skall visa sitt judehat.

Media kan slänga sig i väggen.

Ett fyfaldigt leve för Thoralfs sanningsfulla blogg och Internät.

2009-03-06 @ 00:45:17
Postat av: jeppe

Som vanligt mörklägger pk median. Bra Thoralf som redogör sanningen. Förra veckans jätteslagsmål utanför Växjö på väg 27/25 fick man också läsa mellan raderna. Snart förstår varje person hur PK median ljuger för oss.

2009-03-06 @ 00:53:22
Postat av: Anonym

Oki så vi ska måla ut folkslag och hudfärg på människor som begår brott. Inte för att dessa saker på något sätt är intressant för i koppling till brottet. Då undrar jag bara när Thoralf kommer att skriva ut när alla med storlek 42 i skor begår brott. Självklart med bild med. De med storlek 42 i skor är annorlunda än dom som har 41, eller till och med 43. Jag har inga fördomar, men man har läst på internet vad människor med skostorlek 42 kan ta sig till.

Vi ska inte heller glömma de rödhåriga. De är viktiga att ha med, för att inte tala om de som är omskurna, hua. De är hemska människor. Jag menar inte judar,för de har en moral. Utan de andra omskurna. Sen har vi de krullhåriga. Ja det är bara att se sig omkring. Överallt där det sker klotter och sabb. Nog fan ser man en krullhårig person där. Men den största gruppen vi måste jag och hänga ut är män. Män står för en majoritet av brott, för att inte tala om sexuella brott. Barometern och expressen borde vara fyllda med bilder på män. Har de inte begått brott, så gör de inget. Det är män och kommer snart begå ett brott. Statistiken säger ju så. Den ljuger aldrig, det gör inte heller internet.

2009-03-06 @ 02:01:39
Postat av: Mattias

Anomym: Det är snarare så att den överrepresentation som invandrare (eller rättare sagt vissa invandrargrupper) står för bland vissa brott målar upp invandrare som människor som begår brott oftare än svenskar. Det är en sanning som många har svårt att acceptera.Resten av din kommentar är mest barnslig.

2009-03-06 @ 02:48:59
Postat av: Vissarion

Mattias:

Klart mitt inlägg är barnsligt. Hela ert sätt att på det hela är med det, så man lägga sig på er nivå. Så ska vi ta och bestämma oss att det är vissa invandrare som begår brott. inte alla invandrare? För det är det som är SD´s resonemang. Invandrare begår brott. Punk så är det bara. Jag ser hellere det hela som en fråga om klass. Vi har en överklass, medelklass och en underklass i samhället. Underklassen har alltid varit den klass som begått mest brott. Varför? För att de är invandrare? Underklassen saknar mycket av det som medel och överklass har, såna saker som en utbildning, en inkomst och en trygghet. Skulle tro till stor del att det är dessa saker som gör att man begår brott. Känner man sig inte delaktig i ett samhälle, för att man inte släpps in pga sin brist på utbildning. Då finner inte jag det alls konstigt att det skiter sig. Visst är integrationspolitiken full av brister. Men tror du eller någon annan här att vi löser de problemen, eller andra problem i sverige genom att utvisa eller bestraffa alla ickesvenskar?

Mig veterligen så fanns det både gängbråk,stölder och fängelse före 1950, eller är detta något som Svt ljugit ihop för mig under min uppväxt. Brott kom till sverige först 1980?

Det kan självklart finnas fler bakomliggande orsaker till att invandrare finns begår brott. Men att det har att göra med att de är just invandrare eller har en annan kultur, det är bara befänt och ett bra sätt att egentligen slippa ta tag i det hela. Man får en chans att gnälla av sig lite. Se till själva då att agera emot brott istället för att klaga. Ut på stan om helgerna och se vad som sker. Ut bland områdena och se vilka ickeaktiviteter det finns för de unga idag. Det är människor som begår brott, så är det bara. Så problemet är oss människor och bristen på att vara medmänniska.

Kom igen nu kasta ert vänsterhat över mig.Spy lite galla så ni kan inbilla er att ni gjort något bra idag.

2009-03-06 @ 03:15:43
Postat av: Tommy

Nu ska ni få läsa om kriminalitet i Laholm,<http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=762&a=480790>

Bankomatligan som åkte fast i <Alingsås,http://www.gt.se/nyheter/1.1488349/lurade-handikappade-och-gamla-pa-pengar>.

Hösten 2008 blev en Chilensk liga avslöjad för samma sak som Alingsåsfallet, och förra året åkte ännu en rumänsk liga för plånboksstölder med inslag av kontokortsbedrägeri, de var åtta stycken på turne. Jag kan hålla på till i kväll med hur fint det är med det mångkulturella samhället.

2009-03-06 @ 06:16:53
Postat av: Hulda

Vissarion:

Självklart har det begåtts brott i Sverige sedan "Hedenhös".

Men nu ser vi en cynism mot brottsoffer som skrämmer. Hot mot vittnen ökar. Småbarn rånar affärer och i vissa fall även banker.

Skolbarn rånas av andra barn.

Unga flickor vågar snart inte gå själva hem genom en stad på natten.

Åldringar och handikappade luras och rånas.

Sverige har inte blivit bättre, utan hårdare och våldsammare.

Orsakerna är många, men den största är tabu att diskutera i Sverige.

Vill vi ha ett bättre Sverige måste problemen upp på bordet. Alla!

2009-03-06 @ 07:07:41
Postat av: Ördög

Också Västerviks Tidning skrev från början att det handlade om invandrare. Hur det såg ut i pappersversionen vet jag inte.

Postat av: Fredrik

Till Vissarion.Hat ? Nej tack ! Snarare en förundrad av hur man kan vara så obildad runt ämnet och använda sig av en retorik som man försökt att ha som ursäkt nu i 20 år. Bristen att vara medmänniska ? Ja du nu får du fanken ge dig.Jag säger att repektlösheten att komma till ett nytt land och inte visa respekt för de lagar och regler som finns och att kräva orimliga saker i religionens namn i vårt samhälle är den största faktorn till att vanligt folk vill att detta ska få ett STOP.Jag kan aldrig som en sann demokrat visa respekt för en kultur,religion eller rent av människor som har en sån snevriden syn på kvinnor,homosexuella, medmänskliga värderingar och där man hyllar våld som en lösning på problematik.Skiter i etnisk bakgrund men om sen en viss grupp faller under den så är det inte varken ditt eller mitt fel.Jag kan ha en förståelse för att det måste bli totalt kaos i huvudet på människor som kommer hit och blir inslängda i en så utvecklad demokrati Sverige är !!Men ska vi inte då visa dem hur vi lever här ?Ska vi inte tala om att vi accepterar inte ert synsätt på kvinnor,homosexuella och att religion får du sköta på din fritid. för att nu ta ett exempel ! Gör vi det ?Nej För det ser som nåt fult och kränkande i detta land att tala om för en stackars invandrare vad som gäller !Sen så sitter vi i tv soffan och ser dessa människor begå de mest avskyvärda brott mot kvinnor som får en att häpna !! Ser hur företag är livrädda för att få stämlen rasister så man beslutar att inte sätta upp julpyntet ???För kom inte och sig att saltsyra i ansiktet,utslängda tjejer från balkonger,barngiftemål är en SVENSK företeelse som ett exempel av många, listan går att göra lååååång!Vill man bo i Sverige så ska man också anama levnadssättet. För det gör den större massan och de som inte gör det sitter i fängelse !För att en demokrati ska funka så måste man spela efter samma regler, man gillar säkert inte alla men man får foga sig.Du talar om detta problem som om det skulle hjälpa att öppna fler fritidsgårdar ! :-) Du måste vara utbildad socionom eller hur ?Klart att våld och kriminalitet alltid har funnits.

Människan som skapat den ! Genom lagar och regler!Om vi för en dag tog bort alla lagar så sker ju ingen brottslighet ! enkelt mycket enkelt !Må de starkaste personerna överleva och gör precis vad du vill !?Får en att använda hjärnan lite eller hur !:-)Så när människor kommer hit med den mentaliteten pga av 1000 årig kultur eller fundamentalistisk tro så måste vi agera för att hålla ihop den demokrati vi lever i!Ska vi ta till våld ? Absolut inte !

Men ska vi gör vi då ?Vi sätter ribban högt för våra demokratiska värderingar och vill man inte vara med eller acceptera det så kan vi ej ta in människor som ser vårt sätt att leva som en styggelse eller rent av fel sätt att leva på.Frihet under ansvar,med skyldigheter kommer rättigheter och respekt är nåt man förtjänar !Inte tar eller hotar sig till genom våld, terror eller religion !!Så hatet får du stå för !

Så står vi för verkligheten !Hur långt skulle du gå för att skydda dig själv och den demokratiska värdering du har?

2009-03-06 @ 08:07:04
Postat av: Herc

Jhon Howards tal från 2007 säger allt. Fler PM´s borde ta till sig detta.Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks. 
Separately, Howard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation’s mosques. Quote: 
‘IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.’ 
‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom’ 
‘We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, Learn the language!’ 
‘Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.’ 
‘We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.’ 
‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.’ 
‘If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.” 2007. 


2009-03-06 @ 08:20:48
Postat av: Martin Isaksson

typiskt att det skulle komma någon att skriva om att det är klass samhället som är skulden till problemen. Tror dessa glin har samma möjligheter som alla andra saker och ting blir ju vad man gör dem till, att terrorisera en skola har väl knappast att göra med att deras föräldrar har det dåligt ställt. Oj glömde ju att det är så synd om dem.

2009-03-06 @ 09:05:09
Postat av: Roberth Ström

Vissaron du är inte ens värt att kommentera. I Malmö tex sitter det interner. Du vet ett fängelse sånt där med galler och där är 100% invandrare. Vi är less på detta nu framförallt fulmedias lögner och mörkningar

2009-03-06 @ 09:17:01
Postat av: Inge Sandén

@Vissarion.

Man behöver inte spruta ut något hat över "Vission",det gör han mycket bättre själv.

Tack vare alla "Vissionerer" med de största skygglappar som finns att uppbringa,har vi i dagens Sverige det som extremvänstern gjort allt för att visa,att det mångkullturella samhället skulle vara lika med paradiset.De som lever i verkligheten,ser hur det blivit.Västvärlden besegrade nazisterna därefter kommmunisterna och nu är det Islamisterna som tagit över deras roll att hålla människorna i bojor.

Att blanda kulturer som Sverige gjort,leder bara till konflikter,som tyvärr vi arbetare insåg lite försent,men som herr Vissarion ännu inte sett eller förstått.

Hade vi fått en ny Per Albin och en ny Gunnar Sträng,istället för en Palme,hade det inte funnits ett invandraregetto i varje stad och kommun år 2009.

Då hade invandringen till vårt land skötts precis som den alltid gjorts ända sedan Vallonerna lärde oss att hantera järnet.

Nu försöker vi arbetare återta vårt land,som journalister och extremvänstern gjort allt för att sälja ut till kulturer,som lever som vi gjorde före 1248 då Birger Jarl införde Kvinnofrid,Hemfrid,Tingsfrid och kyrkofrid.

2009 våldtar och skändas våra kvinnor genom tillmälen såsom "svennehora".Våra hem plundras och pensionärer rånas och rättssamhället håller på att fullständikt att ramla ihop,mördare frias genom att skylla på varandra.Våra kyrkor skall bytas ut mot moskér.

Allt detta prisar extremvänstern och journalisterna gör allt för att mörka vad som händer,Vimmerby var det senaste och så får vi snart se hur det går med Malmö.

Det finns inget motsatsförhållande mellan nazister,kommunister,extremvänstern och Islamisterna.Dom är bara rivaliserandegäng ungefär som Hells Angels och Bandidos.

Vanliga Svenskar ställer nu hoppet til Sverigedemokraterna,att Sverige åter må bliva Sverige år 2010.

2009-03-06 @ 10:37:50
Postat av: hunter

Att inte inse hur den demografiska förändringen i Sverige medfört ett i grunden förändrat och oerhört förråat samhälle, och som massmedia till varje pris försöker undanhålla för etniska svenskar, kan inte tolkas på annat sätt än allvarliga brister i berörda personers uppfattningsförmåga.Signaturen Vissarions kommentarer är givetvis därför inget annat än en radda av PK-floskler och annat svammel, som inte har någon som helst tillstymmelse till verklighetsförankring.”Kom igen nu kasta ert vänsterhat över mig.Spy lite galla så ni kan inbilla er att ni gjort något bra idag.”

En person som avslutar en kommentar med detta löjeväckande ”önskemål”, måste ha drabbats av ett tunnelseende som är extraordinärt och innebär självfallet ett allvarligt hot både mot sig själv och sin omgivning.

2009-03-06 @ 10:38:55
Postat av: Fru Fökk

"Polisens har än så länge knapphändiga uppgifter"Tyvärr Thoralf kommer uppgifterna att läggas ned.Idag på nyhetsmorgon gav man palestiner, kommunister och våldsmän utanför Baltiska hallen väldigt mycket programtid. Palestinska flaggor vajade i bakgrunden och både TV 4 och SVT gottade sig i detta. Det är för f-n helt otroligt att detta samhällets avskum ens intervjuas.

Lägg in i SD,s partiprogram o nedläggning av SVT alt ett stopp för den extra skatt som de kallar licens

2009-03-06 @ 11:43:24
Postat av: Hr Fökk

@ HercJag skriver under på vartenda ord i John Howards talMuslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks. 
Separately, Howard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation’s mosques. Quote: 
‘IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.’ 
‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom’ 
‘We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, Learn the language!’ 
‘Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.’ 
‘We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.’ 
‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.’ 
‘If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.” 2007. 


2009-03-06 @ 11:52:56
Postat av: Niklas Langballe

"Hjälpsamma" zigenare: http://www.gt.se/nyheter/1.1489046/offer-for-ligan-de-stal-min-pension2009-03-06 @ 14:45:57
Postat av: Andreas Henriksson

Martin Isaksson"Andreas hur blir det nu vid valet fortfarande S ?"Ja du,jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

2009-03-06 @ 14:46:39
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDJag tycker att du ska använda ditt riktiga namn när du skriver istället. Är man ett blivande kommunalråd så ska man kosta på sig att göra detta.

2009-03-06 @ 14:49:06
Postat av: AWSvensson

Ett exempel på hur politikernas naiva tankar får för konsekvenser när de matchas mot verkligheten.

Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Snälla Andreas brukar du veta vad du får i present när du fyller år.Jag tycker du kan sätta in en bild på dej själv.För min del är det helt ok med ett förnamnsbyte med, som Abraham gjort låt mej föreslå Kjell.Skulle någon nära släkting heta så ta något annat

2009-03-06 @ 18:02:42
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Som vanligt pågår granskningen av Barometerr.Som snart slår rekord om skriverier om PLAYZONE.Bilder finns på poliser när dom gör husransakan.Bilder på far o son som åkt från Skåne.Ägaren är anhållen 20 år gammal .Sitter han bredvid cellen med dom som nitade läraren el håller en skola i skräck.Kommer den el dom som alltid snor pressfotografens kamera vid ärenden med nysvenskar inblandade (Fotnot kamelerna på Ölands djurpark heter nykameler nu)Att åtalas.Eller var detta bara en fint av Kalmarpolisen för att slippa åka till Skåne i samband med tennismatchet där.Frågorna är många svaren är få.

2009-03-06 @ 18:13:12
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDStå och berätta samma skit i fullmäktige också som du skriver här,om du nu nånsin hamnar där,du är inte lite sarkastisk du.Men det kan jag bjuda på du!!2009-03-06 @ 18:41:33
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Stå nu pratar du sådär härligt igen .Jag kommer isåfall att använda mej av en sittgök(ring stormamma hon vet vad det är)Översittare är för mej en person som super till på arbetstid.Som sedan kallar en ordningsvakt för svartskalle(Daxs att ringa stormamma igen)Om man inte är snäll så kommer SDU att vara läger vakter på nästa SSU läger.Då slipper ingen ut på stan utan 12 starköl innanför västen ,samt ha skrivit svartskalle i partiboken med osynligt bläck 372 gånger.Hur var det nu känner du någon Kjell el inte.

2009-03-06 @ 19:22:42
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Hallå vart tog du vägen.

2009-03-06 @ 19:51:55
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDHumor har du i alla fall, det är bra det. Jag skrattar varje gång.

2009-03-06 @ 20:02:26
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Uppriktigt tack för kommentaren om humorn.Det finns faktiskt inget bättre än att höra en bebbe kikna av skratt gose dej.Nu kan du lungt riva ut bilden på en Sverigedemokrat med en motorsåg ur målarboken från Unga Örnar.Äntligen på samma lag.Där ser du vad ett för omfattande besökande att leda till.Men att det är mycket bilder på socialdemokrater betyder inte att dom gjort något bra bara lite mindre bra.Skitsamma.Sa vi att du tar SD valsedlar söder om järnvägen tar jag den andra sidan.Jonas hjälper säkert tilll i norra Kalmar naugtyboy där .Jaja vi står för skottäker väst o hjälm återigen gulledej.

2009-03-06 @ 20:27:32
Postat av: Pierre

Om du nu ska va ett blivande kommunalråd, varför dölja namnet?

2009-03-06 @ 23:01:18
Postat av: Glad prick

Enligt önskemål från Bloggens ägare Thor-Alf fredag 22.34.Avböjer jag att svara dej.Lycka till med bloggandet Pieere.

2009-03-06 @ 23:17:34
Postat av: Pierre

okej, iaf lycka till med kommunalrådsposten, hoppas det går bra för dig :)

2009-03-06 @ 23:41:05
Postat av: Autonom

Som autonom kommer i varje fall jag att rösta på nynasisterna det enda parti som ligger mig varmast om hjärtat

2009-03-07 @ 10:12:17
Postat av: Stefan K

De enda som blundar för de fakta som föreligger om invandrares procentuella överrepresentation i brottsstatistiken är de som har skäl att göra det.

2009-03-07 @ 21:54:20
Postat av: s-e karlsson

" Blivande kommunalråd " !

Hur kan du vara så övertygad att just du får det jobbet ? Det är väl folket som avgör ?

Fjossar du bara ?Mvh S-E Karlsson .

2009-03-08 @ 08:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0