"GISSA OM MONA VAR PÅ HEMMAPLAN"


Åhörarbänken nästa för Mona Sahlin?                     Foto Thoralf Alfsson

Mona Sahlin blir mer och mer trängd och hennes popularitet sjunker i rask takt bland socialdemokraternas väljare. Det ras i opinionen som vänsterblocket upplevt det senaste året och framförallt de senaste 6 månaderna är historiskt.
 

Vad ägnar sig då Mona Sahlin åt just nu? Jo, i måndags var det nattvandring i Tensta med partivänner och journalister i släptåg. Detta är ännu ett missgrep från Mona Sahlin och socialdemokraterna! I Tensta har nog socialdemokraterna och vänstern redan 60-70 procent av väljarna idag och då ger det knappast fler röster att nattvandra i Tensta. Dessa bidragstagare i Tensta kommer inte att "hugga" av den hand som föder dem. Socialdemokraterna är ju en garanti för ett fortsatt behagligt bidragsliv. 
En socialdemokratisk bloggare skrev om hennes besök i Tensta. "Gissa om Mona var på hemmaplan!"
Inte undra på att hon är Nasim Maliks idol men knappast så många etniska svenskars längre.

Nog behöver dessa socialdemokrater hjälp från Obamas valstrateger om de skall kunna vända på opinionen.


Mona Sahlin senaste val av Abraham Baylan som partisekreterare visar åter igen på hennes invandrarkramande politik. Abraham Baylan är herdepojken från Turkiet som aldrig hade gått i skolan och inte kunde läsa när han kom till Sverige som 12-åring och han skall nu ta hand om den socialdemokratiska fårskocken som just nu inte vet åt vilket håll den skall ta vägen. Håkan Juholt som blivit upplurad rejält av Mona har enligt Östran rymt till Röda Havet och slickar såren eller om han funderar på hur han skall hämnas på Mona för hennes svek.


Jag tror att Mona Sahlins beslut om att endast samarbeta med miljöpartiet var ett väldigt bra beslut men "tyvärr" var hon inte tillräckligt stark för att driva detta inom partiet. Vänsterpartiets stöd hade inte socialdemokraterna behövt oroa sig för. Nu fick Mona Sahlin vika ner sig för vänsterfalangen inom partiet och även ta med kommunisten Lars Ohly i sitt lag och detta är den enskilt största orsaken till de vikande siffrorna i opinionen. Jag är övertygad om att fler och fler människor börjat inse att en valseger för vänsterblocket också kommer att innebära flera kommunister som ministrar i en svensk regering, däribland Lars Ohly. Vilken ministerpost skulle denne kommunist tilldelas, oavsett vilket är det en skrämmande tanke.  Det skrämmer nog väldigt många människor när det får sjunka in i medvetandet.

Lars Ohly och vänsterpartiet kommer att bli som en kvarnsten om halsen för Mona Sahlin och den kommer med stor sannolikhet att leda till ett nederlag för socialdemokraterna och Mona Sahlins avgång som partiledare. Frågan är om det till och med kommer att ske innan valet 2010.


Tidningen Östran har redan haft en omröstning i sina nättidningar om nästa s-partiledare.

"I Östran fick Mona Sahlin 281 röster av 554 avlagda och Juholt 129. På Nyheternas webb fick dock Sahlin endast två av 141 avlagda röster medan Juholt rakade hem 79.

Gick larmet bland ombudsmännen på partihögkvarteret i Stockholm när de fick klart för sig att Östran ordnade en omröstning och alla beordrades in för att klicka på Sahlin?

Oavsett vilket missade de i alla fall omröstningen på nyheterna.net. En praktmiss av de annars så noggranna politrukerna på "68:an" som hundkojan på Sveavägen kallas."


I en artikel på Newsmill frågar Göran Greider om "Är Sahlin verkligen rätt person för jobbet".


Frågan är om inte drevet redan startat? För varje opinionsundersökning som bekräftar tendensen och inte går Mona Sahlins väg kommer drevet öka i mediastyrka.


Som Sverigedemokrat kan jag inte påstå att jag är ledsen för den rådande utveckligen utan den kommer bara öka möjligheterna att locka socialdemokrater till Sverigedemokraterna. Det är bara att hoppas att Mona Sahlin håller ut ända till valrörelsen för då kommer grodorna hoppa i en strid ström ur hennes mun.


Kommentarer
Postat av: Bosse

Jag tycker att det vore tråkigt om Sahlin avgår innan valet 2010, jag kan tänka mig att hon blir en av Sd:s bästa valarbetare men det inser hon knappast själv. För 25 år sedan var många i min bekantskapskrets sossar, idag känner jag ingen som är uttalad sosse. Jag kan förstå varför hon vänder sig till Tensta och dess invånare, vilken annan grupp skall hon vända sig till? Finns det någon politiker någonstans som har uttalat så mycket grodor som denna kvinna gjort?

2009-03-04 @ 20:11:10
URL: http://yahoo.se
Postat av: D Puddingfjäll

Håller med till 100 procent när Thoralf skriver:”Vilken ministerpost skulle denne kommunist tilldelas, oavsett vilket är det en skrämmande tanke.  Det skrämmer nog väldigt många människor när det får sjunka in i medvetandet.”Sen är det också det där med att vi nu vet lite mer om Europas kommunister. Ja, jag menar sen arkiven i Moskva öppnats så har vi fått svart på vitt – och det var till och med mycket, mycket värre än någon antikommunist i sin mest nattsvarta pessimism kunnat föreställa sig.

Europas kommunistledare var till och med medlem i det SOVJETISKA kommunistpartiet.

Det är bekräftat att de åkte fram och tillbaka till Moskva för att få sina detaljerade order.

Det är bekräftat att många kallades till Moskva för att avrättas - och det är givetvis bekräftat att vänsterpartiet varit finansierat av den sovjetiska spionorganisationen KGB.

Till och med vänsterpartiets pampiga stenhus i centrala Stockholm är en gåva från den ryska spionorganisationen.Så man bävar vid tanken på att Mona sätter en kommunist som försvars- eller inrikesminister.

2009-03-04 @ 20:53:00
Postat av: Martin Isaksson

Är ni säkra på att Mona muslim inte är en mullvad från SD, någon som gett fler röster åt SD får man nog se sig efter.

2009-03-04 @ 20:53:11
Postat av: Anonym

Mona Stahlin är en gudagåva!

2009-03-04 @ 21:15:38
Postat av: Skägglös

Mona Stahlin är en gudagåva!

2009-03-04 @ 21:16:04
Postat av: Tore

Mona "Muslim", söker styrka bland sina terrorister!

Håll i hatten, för nu kommer hon snart med sina "storm-trupper"...;-)

2009-03-04 @ 21:28:25
URL: http://http
Postat av: Tore

"Sulan Calsongen", och? "är int ho dö, kärring Palme"?

Nää, ho sitter ju där bort, me Måna, i vet ho me

musarna!

Oh helvite, nu gå de rennt å helvite!

2009-03-04 @ 21:39:57
URL: http://http
Postat av: Stefan A

Har nyss läst ut Lotta Grönings bok om Sahlin, inte vidare smickrande, allt hon gör, vilka känslor hon visar, hur hon är klädd, vilken frisyr hon har verkar vara noga planerat, även när hon gråter i tv är planerat, även barnen används för att väcka känslor,hon säger fortfarande barnen trots att den yngsta är 18 år.

Tror kvarnstenen om hennes hals blir MP, är nog inget problem med de nuvarande toppstyrande sosse light språkrören med turbotrut Wetterstrand och den andra token, men de ska väl snart bytas, eller borde ha bytts ut om MP följt sina egna regler, och då är det ingen som vet vad som kommer i stället.

2009-03-04 @ 22:36:00
Postat av: natasha

D Puddingfjäll, du har så rätt, så rätt!Den kommunistiska verkligheten visade sig vara mycket mer vidrig än ryssarna själva anade. Men nu när alla arkiv är öppna, så vet man det. Är det det som Måna vill införa i Sverige? Ohly som kallar sig leninist vill tydligen det.

2009-03-04 @ 22:43:00
Postat av: Onkas

Ohly kommer att kräva ministerpost i migrationsverket. Svenska ”klassfiender” kommer att överföras till gulag i mörkistan och bevakas av muslimska och sovjetiska trosfränder

2009-03-04 @ 23:09:50
Postat av: World Traveller

Tyvaerr roestar nog maanga aeldre svenskar aenda paa sossarna. Och anledningen aer att de "alltid gjort det". De kan helt enkelt inte aendra sig. De koeper bara Aftonbladet och tror dessutom paa vad som skrivs daer.Maerkligt hur tyst det aer i svenska media om attentatet mot Sri Lankas cricket team i Pakistan. Paa utlaendska nyheter har det varit den stoersta nyheten de senaste 2 dagarna.

Men det aer klart, eftersom det var muslimska terrorister saa vaagar ju inte svenska ljugmedia visa det.

2009-03-05 @ 06:48:00
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Aldrig ghar en person fångat så få som kostat svenska skattebetalare så mycket till ingen nytta på ett kort.

2009-03-05 @ 09:17:28
Postat av: Stefan K

Ohly och hans röda kamrater i en regering, vet jag fått många sossar att reagera negativt och vem gör inte det?

Angående Sahlin...

harkorforbud" rel="nofollow">http://www.tv4.se/1.870343/2009/02/26/bilenharkorforbud

http://www.youtube.com/watch?v=ZxN0A6ss8CU

Sahlin" rel="nofollow">http://sv.wikiquote.org/wiki/MonaSahlin

Klart hon inte kan leda Sverige!

2009-03-05 @ 10:49:32
Postat av: Stefan K

Ursäkta, men det gick inte att länka med klipp o klistra varianten angående den sista länken, men så här ska det bli rätt

Sahlin" rel="nofollow">http://sv.wikiquote.org/wiki/MonaSahlin

2009-03-05 @ 11:07:42
Postat av: Stefan K

Nej, det blev samma resultat, men sett ett _ mellan Mona och Sahlin så funkar det

2009-03-05 @ 11:08:58
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfVarför är det bara Socialdemokraterna som du granskar och kritiserar i dina inlägg, detta landet har väl ändå några partier till att kritisera och kasta skit på. Ta dom som sitter i regeringsställning tillexempel. Kan det vara så att SD flörtar med borgerligheten? :)

2009-03-05 @ 19:04:46
Postat av: Thoralf A

Andreas HenrikssonJag läser och uppmärksammar saker och ting i media eller i den lokala politiken. Jag har inte bestämt mig för att kritisera vare sig den ena eller den andra. I bloggen hittar du kritik över hela det politiska spelplanen men av någon anledning så är det just vänsterpartiet och socialdemokraterna som är de största hycklarna.

Om du läser lite i bloggen hittar du även kritik mot moderatarna och kristdemokraterna. Folkpartiet och centern har inte några personer som sticker ut hakan så mycket och därför blir det mindre kritik mot dessa. Dessutom håller jag med om Jan Björklunds kritik av den svenska flumskolan.

2009-03-05 @ 19:24:50
URL: http://thoralf.se
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfMitt inlägg försvann innan. Jag gör ett nytt försök.

Varför är det bara Socialdemokraterna och denna partiledare som du granskar och kritiserar i dina inlägg. Detta landet har ju några partier till att granska och kasta skit på. Tillexempel dom i regeringsställning. Kan det vara så att SD flörtar med borgerligheten? :)2009-03-05 @ 19:31:20
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfMaud Olofsson.. Hon är jävligt duktig på att sticka ut hakan. Centerpartiet ett riktigt flumparti som aldrig har vetat i vilken riktning dom är på väg.

2009-03-05 @ 19:35:34
Postat av: Andreas Henriksson

Jag hoppas att jag inte retade upp någon centerpartist nu.

2009-03-05 @ 19:36:14
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Nej Andreas borgeligheten kommer att flirta med SD efter valet.Uppriktigt du skriver kasta skit på .Sedan undrar du om du retat upp någon centerpartist.Upprkitgt så har du alla tecknen för en förvirrad SSU:are ingen aning om var du skriver på för blogg igen aningen om det politiska läget kort o gott en urtypisk sosse som missade kön.

2009-03-05 @ 22:16:53
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDDet var meningen att provocera lite när jag skrev som jag gjorde. Som vanligt så spirar fördomarna om att man skulle vara SSU:are och dylikt. Jag skulle bli rätt så mörkrädd om du skulle kommunalråd för SD Då skulle du förmodligen köra ditt parti i botten. Med tanke på den bedömningen som du gjorde utav mig här.

2009-03-06 @ 05:44:18
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Nja Mackans klass är svår att slå.Det är tillfredställande att dina latenta omedvetna sympatier för SD för dej hit men det klarnar för dej innan valet.Denna bloggen är helt ok även dom som är under 12 år för tycka till.Att du ville provocera kunde vi aldrig räkna ut.Men det tillhör alla barns naturliga utveckling att leka med vatten o testa gränserna lite.Tycker du är en kul gosse som lika gärna busar här som på Lunastorm.För att ytterliggare stimulera din IQ .Så kommer här lite fylla i uppgifter 1 En German Sheapard är en hund som vaktar ......Arbraham Bayland har vaktat.....2 Anna-Sjödin sa........till ordningsvakten. 3 Mona Sahlin smaskade......som hon köpte på sitt plastkort.4 Jan-Emauel har ett lika stort......runt halsen som jesus hade på ryggen.5 I Malmö kommer man att kasta Sten Andersson istället för.......på varandra el polisen.Nu har du lite att göra flera uppgifter får du varje gång du återkommer visst är denna bloggen roligare är bilder med avklädda tanter.Visste du förresten att Fäbodjäntan får en uppföljare Maud i Moskogen där kan vi snacka om att sticka ut o köra i botten.Skulle du hamna på en sida med avklädda farbroder med el utan skägg logga ut direkt.Rätt svar 1 Får 2 Svartskalle 3 Toblerone 4 kors 5 gatsten

2009-03-06 @ 17:07:14
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDNu blev jag ännu mer mörkrädd, ty jag äro bara ett litet barn. HA HA HA !!!

2009-03-06 @ 18:26:55
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Sitter o tittar på bilden.PR killen från UNITED States of America måste väl få problem direkt.Här sitter Socialdemokraternas framtid?Tillsammns med gårdagen som tillsammans har 3000års erfarenhet av hur man pajar ett land.Mexikanerna som kravlar sej över gränsen till USA blir ju en piss i Missisippi procentuellt av befolkningen.Amerikanska marinkåren jagar fåraherdar som leker med kalaschnikovs.Medans hans klient utser en FD fåraherde till sin närmaste man.Killen från staterna kommer att ge Filmen Mission impossible ett helt nytt ansikte.Förmodligen sitter han påp lanet hem.

2009-03-06 @ 18:29:41
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Tja du kanske kan gå med i RÄDDA BARNEN rött som rött.Sov söt händerna på täcket medans du funderar på vem som skrämt dom.Busunge tihi

2009-03-06 @ 18:33:45
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Klockan 18.52 har en person kommenterat artikeln som skrevs 11.23.Vilket då är 100 procent mera kommentarer än på Birgitta Edström-Axelsson blogg.Ett riktg hallå är det ang sänkt pris för bönderna som får mindre betalt för mjölken där har 400 procent mera läsare engagerat sej(Nu räknar Hendriksson o Franzen så det ryker på kulramen)Barometern ökar säkert bevakningen på det samhällsproblem som killen är som ägare.Jag kan däremot inte hitta någon möjlighet att kommentera bråket i Vimmerbyskola inga bilder heller.

2009-03-06 @ 18:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0