FRÅN KLARHET TILL KLARHETJimmie Åkessons framträdande i SVT:s Gomorron soffa var klockrent och tog udden ur Kalibers ansvariga person och även Daniel Poohl från EXPO fick lite tunghäfta. Jag tror att alla som ser Jimmie i aktion blir förvånade och imponerade av hans sätt att sköta denna historia. Jag tror även att de politiker som har planer på att debattera med Jimmie blir lite byxis och tvekar om det skall våga ta en debatt om SD:s hjärtefrågor.

Jimmie Åkesson går från den ena klarheten till den andra och har utvecklats väldigt mycket under de åren han varit partiledare. Jag är glad att jag var en av dom som röstade fram Jimmie som partiledare på riksårsmötet i Norrköping 2005.


Jag tror att Sveriges Radio och Kalibers redaktions förhoppning med dessa program var att man skulle skada Sverigedemokraterna men efter att jag lyssnat på både radio och TV är jag faktiskt lite tveksam. Jag satt i bilen några timmar under förmiddagen på väg till en kund och lyssnade då på Ring P1. Flera samtal ifrågasatta Kalibers arbetsmetoder och att man endast granskat Sverigedemokrater. En före detta folkpartist med ca 20 års erfarenhet från politiken menade att detta förekommer på gräsrotsnivå i alla partier. En annan person undrade var alla FRA-motståndare tagit vägen. De som protesterade mot avlyssningslagen. Han menade att dessa personer som drev en så intensiv kampanj på sina bloggar nu även borde protestera mot Sveriges Radios metoder. Han undrade om han i fortsättning kunde gå på möte med idrottsföreningen eller i någon annan förening utan att han blev avlyssnad av någon med dold mikrofon som ville göra ett scoop.


Sedan tror jag också att man från etablissemanget skrikit rasism lite väl ofta under de senaste åren och att begreppet förlorat lite av sin verkliga innebörd. Flera av de exempel som räknats upp i media har jag svårt att tolka som rasistiska.
Jag börjar faktiskt fundera på om inte Kaliber istället har gjort propaganda för Sverigedemokraterna. Igår hade jag närmare 1 800 besökare på en enda dag och det kan jag tacka Kaliber för. Det skall bli intressant att lyssna till de två återstående programmen och vem vet, jag kanske når 10 000 besökare på en vecka under de kommande veckorna.


De kommande opinionsundersökningar kommer givetvis att bli ett kvitto på om dessa Kaliberprogram inneburit något för Sverigedemokraternas stöd bland det svenska folket.


Vem vet? Det kanske blir nya framgångar istället.


Kommentarer
Postat av: vmm

Det jag har hört och sett av Jimmie i den här Kaliber-affären har imponerat. Mediamässigt har han hanterat det här otroligt skickligt och proffsigt.En stort uppblåst kris som sedan SD lyckas hantera på ett snyggt sätt är förmodligen oerhört bra PR för SD.

2009-03-31 @ 03:30:06
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Janne

Hoppas Jimmie kan hålla mot alla stollar som har en benägenhet att dyka upp, kom ihåg hur det gick för Ny Demokrati när stollarna tog över.

Men han verkar skicklig som jag håller tummarna för jag tror han behövs

2009-03-31 @ 06:50:53
Postat av: Hulda

SD kommer att vinna på Kalibers snokande. När ingen känner sig säker för snokande mikrofoner tänker folk en gång till.

2009-03-31 @ 07:52:45
Postat av: Stefan K

Det framgår allt klarare varför inte riksdagspartierna vill ta debatten med Jimmie Åkesson. Mona, Fredrik, Lars och co. får nog svårt att motargumentera Jimmie i partiets hjärtefråga. Att övriga partier, eller om övriga partier, är mer pålästa och kunniga i övriga frågor lär vi inte få veta så länge ingen vill ta debatten.Vad det gäller de sagda meningarna i Kalibers reportage, kan jag bara se ett som kan betecknas som rent rasistiskt och det var orden från en pappa som inte ville att hans barn skulle ta hem "en sån där". Uselt, klumpigt, onödigt och rasistiskt sagt och jag förutsätter att denne person fråntas sina uppdrag.

2009-03-31 @ 08:34:03
Postat av: gunnar peterson

Om inte journalisterna, inom och utanför SVT, vore rädda för Sverigedemokraterna hade detta inte hänt. Vem har inte, precis som jag själv, hört socialdemokrater och centerpartister på valbar plats häva ur sig sådant som kan relateras till massinvandringen och då inte tvekat för nedsättande, för att inte säga grova, uttalanden? Kommunister, moderater och folkpartister träffar jag sällan, kristdemokrater och miljöpartister ännu mer sällan. Jag håller med Janne, tänk på hur det gick med Ny Demokrati, trots en så karismatisk ledare som Wachtmeister! Stå på Dig, Thoralf, men ingen kan ersätta Kurt!

2009-03-31 @ 08:39:16
Postat av: Stefan A

Det är samma enkla och ynkliga journalistik som typ Södetälje sjukhus där cheferna fick stå till svars för vad enskilda anställda säger, det är samma här, ledande sverigedemokrater kan väl inte ta ansvar för vad varje medlem eller sympatisör till SD säger,men sådant älskar sk. journalister, det är nämligen omöjligt att försvara sig emot, att säga vad man tycker brukar kallas demokrati, men inte i uppfostringsradion, där ska man säga och tycka RÄTT också,hoppas SR är änmält till lämpliga instanser så det blir klarlagt att det politiska oberonde SR har rätt att ta politisk ställning för det är det dom har gjort.

2009-03-31 @ 08:44:22
Postat av: Hr Fökk

Klart att detta som sagts i kaliber är en fördel för SD.

Vem kan t.ex förringa det fakta att Somalier föder massor fler ungar än svenskar eller att många kommer hit med, i Sverige, utrotade livsfarliga sjukdomar typ TBC.

Det finns en bokserie vid namn "tusen och en natt" som fanns i allas bokhyllor och idag med glädje säljs i invandrargömmaren, Röda Korset , kupor. Det som går att läsa där är minst sagt rasistiskt, vad som nu menas med att vara rasist.

2009-03-31 @ 08:56:28
Postat av: Info

SVERIGES RADIOfortsätter för tredje dagen i rad att angripa och misstänkliggöra Sverigedemokraterna. På dess hemsida hedras partiet med en helsida:http://www.sr.se/cgi-bin/p1/program/artikel.asp?programid=1316&artikel=2728776”– Massinvandrarsverige är på väg att strypa sig självt, skriker kvinnan.Sverigedemokraterna är ett parti som fortfarande får epitetet främlingsfientliga i nyhetssändningar. Själva är de tydliga med att personer med rasistiska åsikter ska uteslutas.”Govänner, finns det bland er någon som är så modig, att han vågar tala om för Sveriges radio dels1) att massinvandring till Sverige från mycket avlägsna länder på rekordkort tid är ett faktum.2) att ett konstaterande av detta och oro för detta INTE är detsamma som RASISM och FRÄMLINGSFIENTLIGHET.2009-03-31 @ 09:21:08
Postat av: Lars Rosén

En sak är säker och det är att många politiker inte går i " takt " med vad många människor tycker om invandrapolitiken. Sen att dessa människor inte är sverigedemokrater eller röstar på SD är en annan sak. Önskar bara att fler hade lite mer civilkurage och stod upp för vad man egentligen tycker.

2009-03-31 @ 10:24:07
Postat av: salasso

> Lars Rosén, en före detta moderat partikollega sade till mig för något år sedan att "när man som jag sjunger i en kör så går det inte att mitt i sången byta melodi även om man tycker illa om den. Man blir bara utkastad från kören. Det gäller istället att övertyga dirigenten om att förnya repertoaren men för det krävs mod eftersom just den där sången är dirigentens favorit."

2009-03-31 @ 10:43:36
Postat av: Fru Fökk

Upproret mot PK Media sprider sig i ett sedan länge starkt SD fäste, Ronneby och Blekinge.

2009-03-31 @ 11:19:03
URL: http://www.youtube.com/watch?v=u_DZnZr7DaQ
Postat av: Roberth Ström

Många gnäller på oss för att vi utmålar oss som offer men efter denna stasiliknande operation från Sr är det så konstigt? Kaliber bör göra likadant med andra partier. Någon som tror detta kommer ske?

2009-03-31 @ 11:38:04
Postat av: Anonym

På det uthängda mötet i Göteborg så avhandlades det svenskfientliga våldet, dvs etniskt våld mot svenskar.

Särskilt barn är utsatta. Barn misshandlas, våldtas, förnedras, rånas och skändas.

Många av de sverigedemokratiska medlemmarna bor i områden där sådana fruktansvärda hemskheter ständigt är närvarande. Det är därför inte förvånande att de känner sig mycket frustrerade när sådana problem avhandlas.Sveriges Radio - som har det självpåtagna uppdraget att mörka och förneka konsekvenserna av invandringspolitiken - ser här en möjlighet att tysta kritiken mot invandringen genom att rycka dessa frustrationer ur sitt rätta sammanhang och presentera dem som ett utryck för ett alldagligt sverigedemokratiskt beteende.I DDR buggade man till och med biktstolarna och det är ingen hemlighet att Sveriges Radio i otaliga program framhöll DDR som ett föredöme.

Journalister åkte på bjudresor till t ex DDR, Sovjet och Polen. I Polen kommenderades elever från en teaterskola till att agera älskarinnor åt inbjudna journalisterna.Sen undrar folk över varför journalister inte är objektiva när de beskriver kommunismen.

Det rör sig om olyckliga uttalanden till följd av en naturliga frustration över en politik som genererat så många brottsoffer, särskilt bland barn.Och Sveriges Radio försöker att tysta sådan frustration genom att skambelägga den - i stället för att ta itu med dess orsaker.Sveriges Radio ömmar i sin propaganda för de “ ensamkommande barnen” ( som till och med har helskägg ) men mörkar och ljuger om hemskheterna mot svenska barn.

2009-03-31 @ 12:15:00
Postat av: Hr Fökk

Helskägg hade de barnen som igår attackerade och massmördade rekryter på polisakademin i Lahore, Pakistan

2009-03-31 @ 12:28:10
Postat av: Gammelsvensk

Var det någon som upptäckte om Daniel Poohl hade något att tillföra? Jag förstår inte varför de alltid ska släpa dit detta "låtsasproffs". Sade han över huvud taget något som vi inte visste att han skulle säga?

2009-03-31 @ 12:30:47
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Skägglös

Given seger för Åkesson. Vad är det för jävla idioter som satt i soffan egentligen?

2009-03-31 @ 12:38:03
Postat av: Sverigebesöket

Glömde att sätta ut signatur i förra inlägget.Dessutom vill jag tillägga.Sverigedemokraterna har nolltolerans mot rasism. Sen försöker Sveriges Radio i sin inkvisitoriska propaganda att likställa rasism med grovt språkbruk.För visst var det ett inkvisitoriskt förhör som Åkesson utsattes för. Domaren (programledaren) och åklagarna gjorde allt för att få Åkesson att inför kameran fatta oöverlagda politiska beslut.Men Åkesson stod pall och gjorde ett synnerligen gediget uttryck och man riktigt märkte de ynkliga konspiratörernas frustration.

2009-03-31 @ 12:46:22
Postat av: Per-Erik

Den avhoppade sverigedemokraten och f.d. kalmarbon Leo Sundberg vädrar morgonluft och har ställt "sina kunskaper" till Sveriges Radios förfogande."P1-programmet Kaliber avslöjade igår (2009-03-30) att Sverigedemokraternas nolltolerans mot rasism som man utåt säger sig ha infört, inte har slagit igenom inåt. Hör hur den före detta Sverigedemokraten Leo Sundberg ser på anklagelserna ........"Jag är inte ett dugg förvånad, eftersom den uppfattning som jag en gång fick av honom besannas med råge!

2009-03-31 @ 12:54:25
Postat av: Fredrik

Borde inte Leo ta och hitta ett jobb (skriver ju på sin blogg att han är arbetslös), det FINNS jobb, dock kanske man inte hittar drömjobbet direkt...

2009-03-31 @ 13:33:46
Postat av: Sverigebesöket

Ja allt kommer på en gång. Inte bara SR:s buggning och Sundberg. Nu börjar även DN att gny om de förfärliga rasisterna i SD.

Varför just nu? Kan det vara ett avstamp inför valrörelsen? Knappt veckor kvar så timingen verkar vara noga vald.Sen återstår frågan om Sverigedemokraterna kommer att skadas av denna lögnaktiga propaganda.

Mitt svar är nej. Sverigedemokraterna har så länge utsatts för liknande propaganda att folk inte längre reagerar som propagandisterna förväntar sig. Folk går i stället in på de Sverigedemokratiska bloggarna för att informera sig om hur det förhåller sig, EGENTLIGEN.

2009-03-31 @ 13:39:09
Postat av: en vanlig svensk

Thoralf,du kommer alldeles säkert komma upp i 10000 unika besökare per vecka om inte inom kort så någon gång senare under året, för proppen är verkligen på väg att lossna för sd. Jag har följt din blogg så gott som dagligen i snart 1,5år och den är en starkt bidragande orsak till varför jag numer sympatiserar med sd. Din blogg, östra öland och grue granskar var de bloggar jag följer/följde dagligen, nu finns bara din kvar. 2009 blir året då jag för första gången lägger min röst på sd och jag planerar även inom en snar framtid att bli medlem i partiet. Så tack för en fantastisk blogg.mvh

en vanlig svensk

2009-03-31 @ 13:41:36
Postat av: Per-Erik

Från bifogade Robstens blogg, som sitter inne med uppgifter som jag saknar, citerar jag följande beträffande Leo Sundberg och hans "insats" i gårdagens Sveriges Radio http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=1637"..... Han ljuger som satan, dessutom vet han att han ljuger. Sd har inga torgmöten i Rinkeby, nä knappast någon annanstans heller. Efter ett tormöte i Waxholm blev en kvinnlig partiföreträdare hotad, vem skulle våga ha ett tormöte i Rinkeby? Delar inte flygblad till invandrare, de fungerar inte så det vet alla, det delas till precis alla, portuppgång för portuppgång, om inte annat så vill man ha ett högt antal utdelade blad som möjligt. Alltså han ljuger rakt upp och ned."Trevligt (!) för den tidigare avhoppade tjallaren och smutskastaren Tommy Funebo, att han nu äntligen fått en själsfrände i Leo Sundberg?

Postat av: Ibbe

När vågar ngn politiker i ansvarig ställning ta tag i frågan om "ensamkommande barn"? Av beskrivningar från frågande personal på några institutioner har vi tagit emot världens äldsta barn, en del försedda med helskägg,någon som uppger att lillebror snart också ska komma för att söka asyl På personalens fråga hur gammal lillebror är, svaras 20 år. Tilläggas kan att bedömningen av storebrors ålder av personal med stor erfarenhet bedöms ligga kring trettiostrecket. Anställda kan också konstatera att det chattas flitigt mellan en del "barn" och "saknade" föräldrar. I några fall lyckas de icke existerande föräldrarna även skicka pennigbidrag. Frustrerad personal som vänt sig högre upp för att informera om de ngt uppseendeväckande iakttagelserna upplever ingen som helst respons. Ingen ansvarig vill tydligen ta i uppgifterna, och uppgiftslämnarna ska veta att de ska vara försiktiga med vad de säger och påstår. Locket på alltså. Måhända har vi här förklaringen till den enorma popularitet utomlands som Sverige har inom affärsverksamheten "ensamkommande barn"?

2009-03-31 @ 14:33:07
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Ja du Ibbe det har man väntat länge på, men tyvärr så är många politiker fullständigt handlingsförlamade. I kalmar kommun var vi sverigedemokrater för hemska som inte ville ta emot 7 ensamkommande flyktingbarn. Hur många är dom nu tror du? Politikerna var som Vanja dvs dom visste inte vad dom röstade om. Eller så bedrog man sina väljare medvetet.

2009-03-31 @ 14:53:47
Postat av: Hr Fökk

Är det inte snart dax att skrota både FN och EU! Båda går i ledband med hinhåle, som skickar ut sina lärjungar till att mästra sina naiva underhuggare i bla Sverige!"On Thursday March 26, 2009, the UN Human Rights Council approved a Muslim-nation proposal to legislate against criticism of religion, specifying only one such religion: Islam".

2009-03-31 @ 14:57:30
URL: http://www.ilyameyer.com/
Postat av: Per-Erik

-> InfoDet är uppenbart att Sveriges Radios program Kaliber genom sitt upplägg i huvudsak vill åstadkomma följande med programmet.

. Givetvis att smutskasta och svärta ner Sverigedemokraterna och dess sympatisörer så mycket som det överhuvud taget går med alla till buds stående medel, utan några som helst moraliska betänkligheter.

. Det allvarligaste är dock att man genom att bl.a. använda ordet främlingsfientlig i alla tänkbara sammanhang, anstränger sig att ge detta ord en så värdeladdad betydelse att man vill försöka strypa och helst stoppa alla diskussioner om massinvandringen och dess konsekvenser på det svenska samhället.SDU ordförande Erik Almqvist skriver följande kloka ord på forumet Ung Svensk http://ungsvensk.se/showthread.php?t=4494&page=6 eftersom vissa på forumet har gjort en jämförelse med de "berömda" valstugereportagen 2002. Den avslutande mening säger allt!”Valstugereportagen drabbade inte vanliga medlemmar, utfördes inte i privata sammanhang, genomfördes inte genom infiltration och byggde inte på 3 personers 6-månaders engagemang och ca 100h inspelat material - inte ens i närheten. Detta är viktigt att vi kommer ihåg. Det finns inga tidigare "wallraff" som kan jämföras med detta och vi får aldrig låta detta likställas med något annat.Den metod som använts mot SD har aldrig använts mot något annat parti eller organisation. Inte ens när grävande TV-program luskar i kriminella gäng, blufföretag, pedofilnätverk osv. - inte ens då har den metod som använts mot oss tillämpats.”Kaliber gör allt för att skjuta budbäraren, men jag skulle inte bli förvånad om slutresultatet i stället blir ett praktskott i den egna foten!

2009-03-31 @ 15:13:55
Postat av: Per-Erik

Rättelse:

"Kaliber gör allt för att skjuta budbäraren, men jag skulle inte bli förvånad om slutresultatet i stället blir ett praktskott i den egna VÄNSTERfoten!"

2009-03-31 @ 15:57:30
Postat av: katinka glahd

Jag tycker inte att något av de "avslöjade uttalandena vr rasistiska.

Det skulle JÅ påpeka på ett tydligare sätt.

Däremot var de grova och plumpa och sådant språk skallvi Sd-are undvika.

Vi skall vara artiga,väl modererade och tillmötesgående.

Vi skall ochsålägga alla små konflikter och olika uppfattningar åt sidan och tänka på att kampen för vårt land, är något som är mycket större än oss själva. Inget offer eller försakande för segerns skull kommer att vara för stort. För våra barn,barnbarn och barnbarnsbarns rätt till sitt land här i Norden.

För övrigt saknar jag kurt Lundgren. Där har svenska folket gjort en stor förlust!!!

2009-03-31 @ 16:01:00
Postat av: katinka glahd

Jag tycker inte att något av de "avslöjade uttalandena vr rasistiska.

Det skulle JÅ påpeka på ett tydligare sätt.

Däremot var de grova och plumpa och sådant språk skallvi Sd-are undvika.

Vi skall vara artiga,väl modererade och tillmötesgående.

Vi skall ochsålägga alla små konflikter och olika uppfattningar åt sidan och tänka på att kampen för vårt land, är något som är mycket större än oss själva. Inget offer eller försakande för segerns skull kommer att vara för stort. För våra barn,barnbarn och barnbarnsbarns rätt till sitt land här i Norden.

För övrigt saknar jag kurt Lundgren. Där har svenska folket gjort en stor förlust!!!

2009-03-31 @ 16:07:09
Postat av: katinka glahd

Jag tycker inte att något av de "avslöjade uttalandena vr rasistiska.

Det skulle JÅ påpeka på ett tydligare sätt.

Däremot var de grova och plumpa och sådant språk skallvi Sd-are undvika.

Vi skall vara artiga,väl modererade och tillmötesgående.

Vi skall ochsålägga alla små konflikter och olika uppfattningar åt sidan och tänka på att kampen för vårt land, är något som är mycket större än oss själva. Inget offer eller försakande för segerns skull kommer att vara för stort. För våra barn,barnbarn och barnbarnsbarns rätt till sitt land här i Norden.

För övrigt saknar jag kurt Lundgren. Där har svenska folket gjort en stor förlust!!!

2009-03-31 @ 16:08:42
Postat av: Roberth Ström

Där ser man lille Leo vill vara i rampljuset och få sina 15 minuter. vilken tragisk människa

2009-03-31 @ 16:26:29
Postat av: InfoSveriges radio Studio Ett

17.00-17.45”SVERIGEDEMOKRATERNA

P1-programmet Kaliber avslöjade igår att Sverigedemokraternas nolltolerans mot rasism som man utåt säger sig ha infört, inte har slagit igenom inåt. Hör hur den före detta Sverigedemokraten Leo Sundberg ser på anklagelserna och hör hur Sydsvenskans reporter Niklas Orrenius som bevakat Sverigedemokraterna under 10 år ser på partiets nolltolerans.”Monica Saarinen

Monica Saarinen

Sanna Klinghoffer

Nina Glans

Monica Saarinen

Anna Jaktén

Karin Ivarsson

Gudrun Schyman

Monica Saarinen

Anna Jaktén

Sanna Klinghoffer

Daniel Pohl

Lars Ohly

Daniel Pohl

Sanna Klinghoffer

Pol Pot

Monica Saarinen

Yvonne Rwaida

2009-03-31 @ 16:26:33
Postat av: Magne

Off topics;Say no morehttp://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/article4778884.abhttp://www.bktynnered.se/atruppen.asp

Postat av: Humor förlänger livet

Programmet får väl inte anses som opartiskt.Programledaren använder omdömen som att Sverigedemokraternas medlemmar gör rasistiska utalande.På en direkt fråga av Jimmie Åkesson om vad som är främlingsfientigt svarar inte programledaren.Programet bör definitivt anmälas till radionämden.Om vi tänker oss ett program om att kvinnojourena skall läggas ned .Där panelen består av 2 män för en nedläggning en manlig programledare samt en ung tjej.Vilken fart det skulle bli på pk-media.Uppriktigt sagt sluta förnedra Svenska folkets intelligens börjar bli löjligt.Ser fram mot en disskussion bla hur våra Nordiska grannländer hanterar sin invandring.Varför BRÅ senaste undersökning om ev samband mellan invandrare o brott är så gammal som från 1993.När Brå:s egen slutsats väl dold i en massa pk svammel konstarera att en överrepresentation bland invadrare finns.Rättsväsendet skulle kanske nyktra till lite med lite Sverigedemokrater som nämndemän.Straffet för mordbrand i tätbebyggt område är enligt rättegångsbalken 13 kapitlet 6-10 år alternativt LIVSTIDS FÄNGELSE.Vi får se hur det blir med det när dialogpoliserna lägger ihop ett plus ett i tex Södertälje el Rosengård.4 nedbrända varuhus får väl anses som grov mordbrand.PK media gillar inte stening av kvinnor i tex Iran där för övrigt straffåldern är 9 år för flickor samt 15 år för pojkar.Däremot stening av brandmän o poliser bla Rosengård.Det är mordförsök inte störande av allmän ordning.Nu är det klarlagt att kvinnor inte får diskrimineras i antagningen till utbildningar.Nu väntar vi på samma sak ang bad för kvinnor i offentliga skattefinasierade simhallar.Nu är det färdigtjafsat.Svensson är kapabla att avgöra var skattekronorna skall läggas inom den sociala sektorn.Det kommer det skakande etasblimanget bli varse.Ny demokrati fick 11 procent utan att ha haft den organisation som nu är under uppbyggnad.Valnatten 2010 blir intresant glöm inte bara att söka tillstånd för fyrverkeri runt omi Sverige.

2009-03-31 @ 16:42:52
Postat av: Sverigebesöket

Ytterligare 250 00 jobb ska bort, spår konjunkturinstitutet. Inför denna sanslösa nedgång i ekonomin är riksdagspartierna rörande överens om att fortsätta den vansinniga invandringspolitiken som om ingen ting hänt.

Är det så att media även kanske vill blanda bort korten ifråga om arbetslösheten?

Sossarna vill satsa 20 miljarder för att bekämpa arbetslösheten, men det beloppet kommer bara att marginellt att kunna påverka de 250 00 arbetslösa som tillkommer. De redan arbetslösa svenskarna får alltså vackert stå med mössan i hand och se på hur deras land förslummas.

2009-03-31 @ 16:49:20
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vi har hört sista tiden att nu skall SD avslöjas. PK press har gått hand i hand med SSU bloggar. Men är det inte på det viset att det bara " bidde " en tumme. Kanske dags för Kaliber att ta på sig dumstruten. Kanske högst en storm i ett vattenglas.

2009-03-31 @ 17:48:52
Postat av: Martin Isaksson

var är rasisterna i SD jag har inte stöt på en enda ? jag är ändå spanjor med typiskt spansk utseende har inte träffat eller hört nåt rasistisktmen att värna om landet och de som redan bor här samt värna om folket är ju rasistiskt så då har jag ju hört rasistiska saker?

2009-03-31 @ 17:56:04
Postat av: Carl

Han verkar ha gått ner i Vikt, hörde några damer på tåget-de tyckte han var söt.Vi Svenska män verkar vara populära bland damer. PK svinen är nog riktigt sura att kronprinsessan Viktoria som kunde välja äkta make från hela Världen, hon valde en riktig helylle Svensk från okelbo. en seger för den Svenska mannen om kvinnan själv får välja så väljer hon helst en Blond Svensk

2009-03-31 @ 18:06:07
Postat av: Carl

finns det statistik på hur många det är som kastar ut TV och går över till bredbandswebbtv efter detta bevis på att SR och SVT styrs av Sverigefientliga makter. lägg dina 2076 kr på mobiltbredband och se tv överallt och när du har tid. låt inte tv tablån styra din familj.

att se på tv gör att du blir duperad och slösar bort ditt liv på nonsens. Med TV hade Einstein varit en fet soffpotatis. testa en tv fri vecka och du får "48 timmar på ett dygn" varje 24 timmars dygn.

2009-03-31 @ 18:25:49
Postat av: Hr Fökk

Hur många lyssnar på propaganda från svt,s P1? Infon är idag mycket mer lättillgängligt än någonsin.Själv har jag inte radion på mer än i bilen och då Rix FM.Strömmande radio från hela världen finns på Internet sedan i början av 1990-talet och har bara blivit allt bättre med åren.Dessutom tror jag, som många andra här, att de bara biter sig själva i svansen

2009-03-31 @ 18:36:03
Postat av: Carl

sossepakten i LO ger 98 Miljoner till AMF vd. för 100 Miljoner skulle ge 2000 stycken industriarbetare få månadslön!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=132&a=486416Hur kan sossar tro att folket ger dom förtroende???

2009-03-31 @ 19:13:19
Postat av: natasha

Kan någon förklara för mig vad som egentligen är "rasistiskt" i uttalanden som spelades in av infiltratörerna?"Invandrarna vill inte betala skatt" (enligt SVTs textTV) ligger i lä i jämförelsen med vad invandrarna i Rosengård säger offentligt själva (citat från Aftenposten, den 28 februari 2009, "Rosengård. Mange gidder ikke jobbe"): "Mange her gidder ikke jobbe. Hvorfor skall du det når du får like mye i stönad (bidrag) og barnetrygd", säger Abshir Mohammed Ali.Eller: "Vi savner ikke svenske skolekamerater. Vi synes det är best med arabene" (citat från samma artikel). Hur kan man jämföra detta offentliga uttalandet till Aftenposten med den ingetsägande frasen att "uttlänningar är inte solidariska" som sades i ett privat samtal och som spelades in i smyg av infiltratörerna!Tänk den otänkbara tanken att en svensk skolelev skulle säga offentligt samma sak. Det räcker med att byta endast två ord: " Vi saknar inte arabiska skolkamrater. Vi tycker att det är bäst med svenskarna". Vilket öde denne skolelev skulle gå till mötes? Men det är tydligen helt OK när invandrarna uttrycker sådana tankar.2009-03-31 @ 19:59:41
Postat av: carl

man blir förbannad på folk i media som hycklar totalt.man vet tycker likadant som SD när kameran är av. de vill själva bara vistas i säkra Svenska områden. de "författare" som skriver förtal böcker om SD de bor inte själva i invandringstäta områden.

2009-03-31 @ 20:15:59
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Tack SVT för att Jimmie Åkesson fick vara med i TV. Framstår som erfaren och etablerad politiker om man jämför med många av dom andra " stolpskotten ".

2009-03-31 @ 20:17:41
Postat av: Ture F.

Snyggt natasha! Så mycket för den "rasismen"! natasha är ju ryska, och för henne måste rimligen den svenska mediavärlden minst ligga i paritet med den gamla sovjetiska. Vart tog analysen och civilkuraget vägen? Någon som vet!

2009-03-31 @ 20:38:21
Postat av: Tore

Först må vi tacka vår patiledare Jimmie Åkesson, för ett intelligent upplägg i att bemöta "vänstermedia"! Här har vi tjänat många tusen av den svenska "valboskapen"! Problemet kan vara att inte nå ut till pensionärerna ordentligt!

En sund och vettig kraft i förtydliganden är du, Thoralf som pricksäkert noterar det intressanta,

där du "retar gallfebern" på den socialistiska eliten. Jag bugar djupt för dig!Här bjuder jag på lite jämnförelse, mellan två

länder, där den ena har betydligt större underlag

och problem, men där den "lilla" tar tag i sitt problem!

www.aftonposten.no/nyheter/oslo/article2994514.ece

Ni kommer väl ihåg, vid ungefär samma tidpunkt när sossarnas Mona "Muslim", Jan Eliasson och Wanja Lundbu-Wedin i täten tågade till Israels ambassad, svansande efter kom hela Stockholm multikulturer av palestinska al-Fatha hizbollah och hamas, övriga shia och sunna islamister, AFA och annat kommunistiskt/nazistiskt dräggel, och på plats brännandet av en demokratisk nations flagga! Och vad gjorde den stora svenska makten? Inte ett skit!...

2009-03-31 @ 21:23:27
Postat av: Tore

Äsch! jag skrev på svenska! Här det riktiga:

www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article2994514.ece

2009-03-31 @ 21:27:55
Postat av: Mange

Enligt vissa källor är SR ett statligt (genom en stiftelse) ägt bolag som omfattas av offentlighetsprincipen. Detta torde innebära att SD, eller ännu hellre en privatperson för att undvika onödigt tjafs, borde kunna begära ut de 90 timmarna material, som alltså bör räknas som en offentlig handling. Då skulle man kunna bilda sig en egen uppfattning om vad som spelats in.Nu blev det mycket gissande och kvinnan i inslaget kunde, utan att behöva stå för det, hävda att det fanns mer oroväckande "jargong" än bara det som sänts i radio.Här;http://www.regeringen.se/sb/d/108/a/28559finns en utredning som staten gjort och i del 2 på sidan 275 framgår att;"I denna bilaga finns en förteckning över aktiebolag och stiftelser i

vilka vi bedömer att staten ensam eller tillsammans med en kommun

eller ett landsting har ett sådant rättsligt bestämmande inflytande

som krävs enligt förslaget för att offentlighetsprincipen skall tillämpas."Sedan nämns"Förvaltningsstiftelsen för Sveriges Radio AB, Sveriges Television AB

och Sveriges Utbildningsradio AB (Genom stiftelsen omfattas även

Sveriges Radio AB, Sveriges Television AB och Sveriges Utbildningsradio

AB. Dessa bolag äger i sin tur Sveriges Radio Förvaltnings AB

(fastighetsbolag) och Radiotjänst i Kiruna AB.)"på sidan 277.Nåt att ta tag i Thoralf! =)

2009-03-31 @ 21:29:59
Postat av: Anonym

www.aryanm.blogg.se

www.aryanm.blogg.seLäs gärna min blogg!Tipsar om massor utav saker

Smink

Skönhet

ModeDiskuterar ämnen.Dagliga uppdateringar med bilder!www.aryanm.blogg.se

www.aryanm.blogg.se

www.aryanm.blogg.se

2009-03-31 @ 21:33:12
Postat av: Anonym

www.aryanm.blogg.se

www.aryanm.blogg.seLäs gärna min blogg!Tipsar om massor utav saker

Smink

Skönhet

ModeDiskuterar ämnen.Dagliga uppdateringar med bilder!www.aryanm.blogg.se

www.aryanm.blogg.se

www.aryanm.blogg.se

2009-03-31 @ 21:33:15
Postat av: sd mönsterås / Anders

Håller med dig Thoralf, jag är också glad att jag varit med och röstat på Jimmie Åkesson vid ett årsmöte. Han sköter sig perfekt, man blir nästan lite stolt över att man är Sverigedemokrat när man ser han i olika sammanhang när han framför våra åsikter i partiet.

2009-03-31 @ 21:43:03
URL: http://mö[email protected]
Postat av: Sune

Går det att se inslaget från Gomorron soffan någonstans? Jag missade det!

2009-03-31 @ 21:54:55
Postat av: Anonym

omkravallernairosengardochattavgoraligan" rel="nofollow">http://fotbollskanalen.se/1.883680/2009/03/08/zlatanomkravallernairosengardochattavgoraliganJag misstänkte väl det, att det var några jävla svennar som orsakade allt elände i vintras!

Det är väldigt skönt när sanningen kommer fram.

2009-03-31 @ 22:30:42
Postat av: Stefan K

Sveriges Radio, SvT och andra medier må gräva fram hur mycket skit som helst om Sd. Denna lite unkna form av journalistik förändrar ändå inte situationen i Sverige och det är den som gör att Sd når allt större framgångar. Mina åsikter om hur Sverige sköter invandringen och flyktingfrågan står fortfarande orubbligt fast, trots Kalibers och andras desperata försök att svärta ner partiet och dess väljare.

2009-03-31 @ 22:57:18
Postat av: Thoralf A

SuneKlicka på länken i första raden i mitt inlägg!

2009-03-31 @ 23:11:54
URL: http://thoralf.se
Postat av: Axel

Prov

2009-04-01 @ 07:03:19
Postat av: Axel

Prov.

2009-04-01 @ 07:10:11
Postat av: Nalle i Växjö

Lyssna på dagens Ring P1 när PK programledaren uppenbarligen inté gillar SD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0