ENKEL BILJETT TILL BAGDAD


Hassan, bankrånare från Rosengård.


Igår råkade jag titta på SVT24 samtidigt som jag badade bastu. Öga mot öga var titeln på programmet och det handlade om två unga bankrånare från Rosengård. Se avsnitt 6 av Öga mot öga.


Jag är inte det minsta förvånad över vare sig det ena eller det andra utan det bara bekräftar den bild jag har av dessa "flyktingar". Det som dock förvånar mig är att SVT visar det!

Blir man inte Sverigedemokrat efter att man sett Hassan i detta program har man inte alla hästar hemma. I annat fall tror man fortfarande på sagor.


Hassan har redan börjat odla på sitt "islamistskägg" och tillhör säkert den grupp som kommer att driva på radikaliseringen i Rosengård och därmed också av hela Malmö. Det är sådana som Hassan som Ilmar Reepalu bygger Malmös framtid på.


För mig finns bara ett svar. Livstids utvisning! Eller med andra ord ENKEL BILJETT TILL BAGDAD.


Kommentarer
Postat av: Anders

Thoralf!Den här sossefjanten angriper dig på sin blogg:http://blogghelvetet.se/blogg/?p=209

http://blogghelvetet.se/blogg/?p=233Du borde sätta pajsaren på plats. Med så mycket orddiarré som han häver ur sig borde det inte vara alltför svårt. :-)

2009-03-08 @ 00:01:09
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Skägglös

Thoralf du är för jäkla härlig! Tydligen så har inte våra folkligt valda några hästar hemmaa(inte ens en liten ponny). SD kommer vinna stort på skäggapor som honom! Mer sådant innan valrörelsen efterlyses

2009-03-08 @ 00:37:58
Postat av: Sventoft

Hassan verkar själv vara inne på samma linje, i ett sammanhang om Irak.I Sverige då? Till synes ändlösa timmar samtal med några naivt snälla svenskor, och sedan det extremt hårda straffet som inte ens uppgår till ett år. Väpnat rån(!), och killen är fri och tänker allvarligt över om han skall resa till finkan eller leva en tid som efterlyst.Bra jobbat, riksdagspartierna.

2009-03-08 @ 01:16:12
Postat av: Nisse H

Va, har du TV i bastun?

2009-03-08 @ 05:13:46
Postat av: Fredrik

Såg programmet även jag ! Bedrövligt !

Och hans bror var polis !?Han tyckte att brodern kunde blivit vad somhelst !

Mördare var bättre än polis ?Sen dessa svenska jävla kvinnor som tror dom kan rädda världen. Killen sitter o skrattar o ler när de pratar om att medla ?? Hitta ursäkter hela tiden för hans beteende ? han är sååå arg !?Hoppas verkligen ni hörde när han sa:DETTA SKULLE MAN ALDRIG KOMMIT UNDAN MED I MITT HEMLAND !!!!!! DÄR HADE DET BLIVIT KONSEKVENSER.Får ursäkta men att sätta kvinnor i arbete med dessa grabbar ? Ja inte fan funkar det ! så är det bara ! Blir bara som mamman där hemma som ska när pojken skulle åka till fängelset !Ska du få smisk när du kommer hem sen pussade pojken på kinden !???? Ja du jävlars va !De har dragit vapen och hotat personal och kunder till livet och de små kräken säger : vi skulle bara ha lite pengar !?Men det är min åsikt !Ibland undrar ja inte om de skulle få införa sharia lagar igentligen i deras område.Sen så såg vi till bara att dom följde dom till punkt o pricka ! Lookie lookie ! No hands No hands !Ja men medborgare ! vad i helvete är detta ?

2009-03-08 @ 08:24:25
Postat av: s-e karlsson

Ett annat ämne . Tittade just på Snaphanen.dk om kravallerna i Malmö och hur polisen kan definiera det som "lungt " övergår mitt förstånd ! Maskerade galningar och sådant är vi tvugna att acceptera ! Utvisning på livstid borde vara det som skulle gälla !

S-E Karlsson Sd Högsby.

2009-03-08 @ 08:27:30
Postat av: BAW

Jag spyr när jag ser aset. Vi måste ta i tu med de idioter som försett Sverige med denna dynga.

2009-03-08 @ 08:52:16
Postat av: Stefan A

Det förstår man ju att brottsoffer inte vill träffa denna fjuntalibanskäggige yngling som inte ångrar någonting, vad skulle det vara till för nytta, annat än att vrida om kniven ytterligare på offren, åk till Afganistan, där kan du få "kämpa" hur mycket du vill,men där är det inte så roligt, finns inga svenska socialtanter som skydd där och inga myndigheter som gullar.

2009-03-08 @ 09:52:35
Postat av: Sven Tveskägg

Ja, vad skall man säga, sjuka ögon sjuk människa. Tyvärr finns det gott om dem i Sverige. Inget ont som har något gott med sig. Sd vinner röster pga sådana idioter. Synd på alla människor som blir drabbade av deras handlingar.

2009-03-08 @ 10:09:56
Postat av: Stefan K

Tror någon att denna lilla lismande ligist var ett dugg intresserad av att be offren om ursäkt? Nej, intresset av att synas och få lite uppmärksamhet i media stod nog högst i prioritet och Svt köpte detta? Halal-tv och det här får mig starkt att överväga min tv-licens.

2009-03-08 @ 10:25:23
Postat av: putte

SD fick min röst i sista valet, även kommande, nu blir jag medlem...

2009-03-08 @ 10:50:57
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Du skall veta Thoralf att om du inte får en eloge för din blogg uppifrån så har du en här från din kollega i kommunfullmäktige. Själv har jag bidragit i veckan med att dela ut tidningar på Bremerlyckan här i Kalmar. Jag vill samtidigt uppmana alla att hlälpa till att marknadsföra Thoralfs blogg.Alla måste hlälpa till att rädda Sverige. " Tänk inte bara på vad SD kan göra för dig, utan vad du kan göra för SD. Tack på förhand. MVH Lasse SD Kalmar.

2009-03-08 @ 11:18:37
Postat av: Sverigebesöket

Tyvärr har Thoralf rätt när han skriver

”Det är sådana som Hassan som Ilmar Reepalu bygger Malmös framtid på. ”

Ja det är nog bara vansinniga fantasier som rör sig i hjärnan på Ilmar Reepalu och de andra i partitoppen. Kanske har de dagdrömmar om att de ska bygga ett nytt Silicon Valley ute i Rosengård. Allt skryt om den höga kompetensen bland bidragstagarna ska väl utnyttjas inför något val.

Men sanningen är den att det till och med anordnas kurser för att lära folk cykla!

Och borgarna traskar efter. Visst försöker dom att lura SD:s väljare med lite propaganda om ökade krav osv.

Men verkligheten har gång på gång dementerat deras munväder.

2009-03-08 @ 13:55:54
Postat av: Robb@n Borlänge

Zlatan om kravallerna i Rosengård och att avgöra liganI höstas stod Rosengård i brand och poliser och protestanter drabbade samman mitt i bostadsområden.

På håll följde Zlatan Ibrahimovic utvecklingen i sin älskade hemort.

- Jag tror så här: det var inte folk från Rosengård som skapade kaoset utan folk från andra ställen, säger han till Expressen.Helt rätt slutsats zlatan !!

folk från andra platset typ mellanöstern och afrikaomkravallernairosengardochattavgoraligan" rel="nofollow">http://fotbollskanalen.se/1.883680/2009/03/08/zlatanomkravallernairosengardochattavgoraligan

2009-03-08 @ 17:39:34
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Jag tror att Mr Hassan snart åker hem 30 000 kr rikare,som en gåva från Mr Billström. Ja säg,är inte Sverige fantastiskt.

2009-03-08 @ 18:22:44
Postat av: Anders Leander

Håller med dig Lasse, vi måste marknadsföra Thoralfs blogg och alla måste hjälpa till att rädda Sverige. Så sätt nu igång alla som är inne på Thoralfs blogg att länka till Alfssons blogg så folk får upp ögonen, då media mörkar och förvränger sanningen hela tiden om det som händer i vårt samhälle. Tur att vi har dig Thoralf, och du ska veta att vi står bakom dig och stöttar dig till 100 procent.

2009-03-08 @ 22:03:15
URL: http://sdmonsteras.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Vi behöver inte göra så mycket. Har ni inte sett hur locket är av? De sista månaderna har det mer och mer åkt av. Detta kan vi tacka vårt parti för. Thoralf är en av de som arbetar hårt med att belysa vilken rävsax hela landet sitter i och alla dessa eldsjälar gör det fantastiskt bra.

2009-03-08 @ 23:27:05
Postat av: MX

Se även del 5. Den handlade också om dessa unga bankrånare.

Går att se på SVT Play fram till den 27:e april.

Haha, ja, den frågan slog mig direkt. Har du TV i bastun, Thoralf? :D

Borde väl imma igen totalt, eller bli fuktskadat, smälta eller dylikt. :)

2009-03-08 @ 23:56:18
URL: http://mxcartoons.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

Glasvägg i bastun och tv utanför fungerar alldeles utmärkt.

2009-03-09 @ 01:01:38
URL: http://thoralf.se
Postat av: Åge

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/03/muslimske-polisens-lillebror-i.html

2009-03-09 @ 01:15:20
Postat av: ROFL

Tycker hans likgilithet påminner en del om den likgiltighet de Svenska värstingarna visade under 80 talet. Hur löste vi den frågan? Till att börja med så pratade och lyssnade någon, sen gavs dom en möjlighet att få växa som individer. Dessa nya värstingar ges inte många chanser. Fan inte undra på att de är cyniska och bittra emot allting. Ingen ursäkt, men ja vad sägs om att hjälpa kidsen?

2009-03-09 @ 01:55:20
Postat av: World Traveller

ROFL,Vi kan hjaelpa dom med en spark i roeven saa att dom far ut ur landet saa laangt bort det bara gaar, och du kan lika gaerna foelja med dom. Skulle du vilja hjaelpa kraek som har valdtagit och misshandlat din dotter?

2009-03-09 @ 05:35:38
Postat av: Martin Isaksson

det är ju vårat kravlösa samhälle utan straff som skapar ärkenöt som hassan. stupstocken och allmän bespottning sån ska vi nog se.

2009-03-09 @ 07:48:12
Postat av: ROFL

World Traveller:

Du skuttar glatt från ett bankrån till en våldtäkt. Jo, skulle min dotter råka ut för en så hemsk sak, så finns det för mig en grundläggande humanistik syn på människan. Ser det inte som daltande att man försker hjälpa brottslingar.Det du nämner har med skett, dock gällde det mig själv Visst kände jag en otrolig ilska gentemot gärningsmannen. Men som Martin säger, att man skulle införa stupstocken och allmän bestraffning, ställer jag mig tveksamt inför. Kan mina "känslor" för saken bero på att gärningsmannen i mitt fall var en svensk man?

2009-03-09 @ 10:44:10
Postat av: Martin Isaksson

@ ROFLrosengård är den stadsdel i malmö som det läggs mest pengar på i malmö vad gäller fritidsgårdar div projekt bidrag till idrotter osv inget hjälper

vad mer ska man göra man har ju prövat alt dessa individer tycker ju att hemlandet är mkt bättre då ska de få åka dit med.sen såg inte våldet ut såhär på 80talet. det är den härlig berikningen som gör att de tar med sig det sviniga våldet utan gränser från hemlandettex gängvåldtäckter fanns nästan inte i sverige innan nu är det var och varannan dag, lösningen har jag inte men tror att stänga gränsen är en bra början i 12mån och se om vi kan ta hand om de som redan är här är en bra början för att kunna greppa problemen innan man öser in 100000st till varje år. ?

2009-03-09 @ 12:54:58
Postat av: ROFL

Martin Isaksson :Allt detta du säger, tex att gängvåldtäkter inte fanns, vad bygger du detta på, gärna lite hårda siffror från verkligheten tack. För vi älskar alla här att presentera vår verklighet i staplar och diagram.

Hur såg våldet ut då på 80talet?Ja det är många som väljer att åka tillbaks med,men du menar att det är för få?Vad beror brottslighet på anser du? Är det vetskapen om att brottet man begår ger lågt straff? Är det att man är från Land X? Är det en social orättvisa?

Visst kan vi stänga våra gränser. Men finns det inte en större fara i att ännum mer människor blir kriminella här då? Så då fyller väl knappast det ngt bättre syfte? FÖrdjupa gärna dina tankar. Vill absolut höra mera

2009-03-09 @ 13:50:25
Postat av: Martin Isaksson

jag anser att brottligheten beror på att vi tagit in fel sort folk slödret från andra länder som de inte ens vill ha och utan att ställa krav framkallat denna ohållbara sitvation också genom att slänga ihopa invandrare i stora ghetton bättre sprida ut så de kan assimileras inte leva i en miniversion av deras fd hemland för nu lever de i sverige inte iran då är det andra sociala normer som gäller,jag har bott i både Malmö och Landskrona många år och det räcker att bara se ut genom fönstret när man är där för att se hur samhället försämras med klaner som konkurerar ut den gamla maffian och ersätter den med en råare och äckligare version,

att se 8 albaner komma in i en butik och kräva beskyddarpengar av personalen är inte så ovanligt numera hände i princip aldrig för.

Stänga gränserna är ett bra sätt att få grepp på sitvationen för de som redan bor här vi behöver inte 100000pers till 2009 som ska tära på samhället sen förstår jag inte hur fler människor kan bli kriminella? menar du de som redan är här illegallt ? har de inte asylskäl som 95% av de som söker sig hit enligt FN standard inte har så ska de ut förstår inte problemet, de ska ut ut ut tillför inte ett skit rent ut sagt.Som 2 gen invandrare själv så förstår jag inte hur mer ska hjälpa sverige gör du ??På 80talet så var det mkt ovanligt med farsor som kastade döttrarna från balkongen och att cuta någon för att de tittat på ens tjej eller hota med att döda hela ens släkt bara för att man krockat i trafiken, ser du inte hur det blivit sämmre så är du utom all räddning tyvärr.Vet en sak att lösningen inte är, att vi i sverige ska anpassa oss och ta in flera som inte förstår jämlikhet och demokratins värderingar.Vet hur många som helst som är både araber och albaner som kommer rösta på SD för de ser hur verkligheten ser ut och inte vill att det ska se ut som i granathålet kosovo samt iran.

källor finns säkert många men det kan dusjälv googla eller kolla in jan milds filmer på youtube mkt sakliga men jm är lite konstig som person men bra fakta.

2009-03-09 @ 16:38:02
Postat av: Skägglös

Bra skrivit martin

2009-03-09 @ 17:06:56
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PS SD i Mönsterås är också en bra blogg.

2009-03-09 @ 19:30:59
Postat av: Gammelgäddan

Rofl, jag kan berätta för dig att när jag var ung på 60- och 70-talen då var gruppvåldtäkter nåt man bara hört talas om att det förekom i krig.

Om det hade hänt här i Sverige skulle det ha chockat folk och skriverierna skulle ha varit omfattande. Det vi unga tjejer var rädda för då var "fula gubbar" som blottade sig och att följa med fel kille hem.

2009-03-09 @ 22:15:21
Postat av: ROFL

Gammelgäddan

Men har inte media och systemet i alla år ljugit för oss. Så då kan du alltså inte veta vad som egentligen skedde ute i samhället ?

2009-03-09 @ 23:33:05
Postat av: Gammelgäddan

På den tiden var inte media drabbat av pk-sjukan. Det här var innan Palmes omstöpning av Sverige börajde.

2009-03-10 @ 00:22:36
Postat av: Nalle i Växjö

Att våldtäktsmannen efter det fleråriga fängelsestraffet skulle utvisas ( time out) på 5 år.Tänk så annorlunda en nyhetssändning blir när man MEDVETET UTELÄMNAR RELEVANTA FAKTAUrsäkta att jag skriker, men jag blir så frb.... över alla medvetna försök att utelämna fakta av Sveriges Radio

2009-03-10 @ 07:58:43
Postat av: Putte

ROFL, att begå brott är ett aktivt val man gör. Det finns INGEN i detta land som är tvungen att begå brott. Att invandrare är överrepresenterade, speciellt när det gäller våldsbrott, beror på deras rasistiska attityd mot svenskar. Att sedan sådana som du dina gelikar försvarar deras brott och hjälper dom att hitta på ursäkter och blåljuga gör det ju inte svårare att välja att begå brott. Finns det sociala problem bland invandrargrupper så är de problemen skapade av massinvandringsivrare som du ROFL. Blir man hela tiden ituttad av vänstermuppar och massmedier att det är synd om en och att man är ett diskriminerat offer, så blir det snart självuppfyllande.

2009-03-10 @ 11:25:59
Postat av: ROFL

Putte

Ingen som är tvungen att begå brott? Herregud människa Vad sägs om en reality check. Har du en susning om hur mågna ensamstående morsor som måste snatta för att deras ungar ska få mat för dagen. Men klart det är säkert invandrarnas fel det med. Tänkte inte på det.Jag har absolut inte försvarat hans handling.Var någonstans ser du mig försvara hans brott??? Jag ger en MÖJLIG bakomliggande social orsak.Jag har inte ens förespråkat en massinvandring, varifrån får du allting? Det är du som spinner vidare och hetsar upp dig över saker du själv hittar på. Herre min skapare, vilken fantasi du har. Du borde skriva barnböcker.

2009-03-11 @ 06:31:55
Postat av: nybropensionären B.Nilsson

ROFL

Jag säger som alltid.ÄR MAN UTE I DJUPT VATTEN ÄR DET SÄKRAST ATT HÅLLA MUNNEN STÄNGD!Det blir bara bubblor om man försöker säga något!Som i ditt fall!

2009-03-11 @ 13:45:06
Postat av: Putte

ROFL"Har du en susning om hur mågna ensamstående morsor som måste snatta för att deras ungar ska få mat för dagen."Har du någon statistik för detta påstående, eller är det fria fantasier från ung vänster/AFA-syndikalisterna?

2009-03-11 @ 16:55:36
Postat av: Putte

Om nu ditt påstående "ensamstående morsor som måste snatta för att deras ungar ska få mat för dagen" mot förmodan skulle vara korrekt, kan man ju undra hur ett land som har så dålig ekonomi att dess medborgare måste stjäla mat, ändå anser sig ha råd att importera 100 000 nya socialbidragsberoende varje år.

2009-03-11 @ 17:15:24
Postat av: Martin Isaksson

En god vän som var och hälsade på nu när jag fyllde 30 som är arab och jobbar på city gross har på 8år inom butik aldrig sett en ensamstående svensk mamma snatta, däremot har han tagit 100tals arabtanter som fyllerbarnvagnen med mat och försöker snatta (deras ungar om de ens har med någr är ofta 8-10år och behöver inte åka barnvagn ofta har de inte med ungarna)samt 100tals arabungar som stjäl som korpar.flera gånger om dagen. de tjänar mkt på erfarenheter dvs fördommar då det är nästan bara unvandrare som beter sig på detta sätt helt öppetMen då han är arab så kan de inte skrika rasist kortet hela tiden, om en svensk i personalen ser snattningen så gör de bäst i att kontakta honom för annars blir det RASIST RASIST hela tiden när de fångar snattarna.

2009-03-11 @ 17:19:02
Postat av: Putte

Jo Martin, så är det. Av många sansade invandrare får man veta sanningen, men vänstermupparna lever i total förnekelse. Jag minns när Nalin Pekul satt i TV och berättade att hon skulle flytta från Tensta (tror jag det var). Hon förklarade att många invandrare därute gjorde livet till ett helvete för många människor. Bredvid henne satt en vänstermupp och käftade emot och sa att det inte var i närheten så illa som hon beskrev det. Vänstermuppen bodde givetvis inte där, utan i ett helvitt villaområde, som brukligt är bland massinvandringsivrarna.

2009-03-11 @ 17:47:17
Postat av: Maria

Vad tyckte ni om del 7 av "Öga mot öga"?

2009-03-12 @ 15:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0