DAGENS ÖVERRASKNING

Är utan tvekan att Barometern följt upp Kurt Lundgrens inlägg på bloggen Kalmartidning där han skriver om de politiker i Kalmar som bloggar. Kurt har inga länkar i sitt inlägg men det har däremot Barometern och hör och häpna! Min blogg får också vara med, till och med en länk.
Dagens överraskning och något av ett genombrott och kanske till och med ett erkännande från Barometern.När vågar Östran länka till min blogg?

Kommentarer
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Detta är ju bar men tidningen förstod nog att det började närma sej diskriminering.Sedan är det ju bra att artiklar blir länkade hit så kan läsaren få hela pusslet.Detta är det fiffiga med internet.Det är inte bara i Kina det behövs räcker gott med att titta hur Barometern blandar ihop tex hets mot folkgrup självcensur.En blogg med snart 10000 besök per dag börjar ju bli en maktfaktor.Bloggen är välgjord och uppdaterad.Reportaget med bilder om mötet på Larmtorget är klockrent.Ett skolexempel hur Socialdemokraterna funkar En livrädd press samt ordningsmakt.Saningen skall göra eder fria står det på Stagneliusskolan.Samma text hoppas vi få se på Barometerns nya tidningshus med centralt läge.Att journalisterna är inte och tittar på bloggen o läser detta är ju faktiskt bra.Tänk själv att få sträcka ut hjärnan lite från pk bojorna få återuppleva den unga journalistens vision att få söka o skriva om sanningen koppla av lite.Slippa o tänka på om chefen får skaka galler om jag skriver i närheten av dumheter, vecken lycka.Hur kul är det att stå med kamera el som press fotograf på Larmtorget o inte få fota .Men det löste internet nu kan alla se ur det såg ut.Just statistik på utgifter är ovärderliga eftersom dom är fridlysta i dom flesta tidningar.4 nedbrända varuhus tystas ned snabbt men inte på denna bloggen .Tänk om brandbomberna gått av av misstag under öppna varuhus ett av domm största terrordåden i Sverige i modern tid .Tänk er scenariot Ica Maxi Obs Citygross Netto nedbrända och brandbomber odetonerade på Ikea .Detta utfört av Global Intifada som klistrat Lindsal o Smedby fulla med affischer om brandbombstillverkning.JAG TYCKER INTE DETTA ÄR BRA VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MEJ.

2009-03-05 @ 01:16:52
Postat av: hunter

Surprise numero zwei!"PANIK I KARLSTAD! NEGERN VÅLLAR PROBLEM

”Stadsbyggnadskontoret i Karlstad hävdar i dyster ton att den saknar befogenhet att ändra namn på kvarteret Negern, skriver Värmlands

folkblad” (DN)"

2009-03-05 @ 09:34:32
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Ett alternativ är ju att riva hela kvarteret.Man förstår ju att stadsbyggnadskontoret är rädd för ett åtal för retroaktiv diskriminering.Själv åt jag runda bollar med kokos på problemet är att dom fortfarande är bruna går det att tillsätta vit färg måntro.Lättast är väl att äta dom med förbudna ögon.

2009-03-05 @ 09:54:57
Postat av: Ibbe

En del bloggar skapar naturligtvis problem för den skara av svensk press som ägnar sig åt verklighetscensur. Det senaste lysande exempelt på detta är det våldsamma skolbråket på det s.k. Individuella programmet på gymnasieskolan i Vimmerby, Kalmar län. Länstidningar som ger läsarna censurerade nyheter är Östran i Kalmar med en osignerad artikel samt Barometern i samma stad med en artikel signerad Tommy Nilsson. På riksplanet ägnar sig Svenska Dagbladet m.fl. åt censur i nyhetsrapporteringen om skolbråket i Vimmerby. DN gör det, förvånansvärt nog, inte. Det gör heller inte polisen i Kalmar län i sitt pressmeddelande om händelsen. Bråket hade, föga förvånande, etnisk bakgrund och elever med olika invandrar/flyktingbakgrund var inblandade. Skolledningen vidimerar också detta. Kanske borde inte minst de lokala medierna i Kalmar län lära sig att mörkning håller inte längre. De granskande bloggarna har övertagit och genomför den granskning som delar av pressen numera avstår ifrån. Det är märkligt att pappertidningarna inte reagerar, Aftonbladets chefredaktör förtjänstfullt undantagen, på den maktförskjutning som äger rum i bla. nyhetsrapportering och faktaredovisning till bloggarnas fördel. Det sovs uppenbarligen gott på en hel del tidningsredaktioner i detta land.

2009-03-05 @ 10:03:15
Postat av: Tim Berggren

Det är ju lite ironiskt att socialdemokrater och andra delar av etablissemanget som ska synas överallt annars nu också gett sig in i bloggvärlden. De enda som läser S-bloggar är väl redan frälsta socialdemokrater.Bloggen har ju växt fram som ett alternativt verktyg för de som inte får plats i vanlig media. Det är inte förvånande att denna bloggen växer samtidigt som Fria Nyheter ligger etta på Bloggtoppen. Därmed är det mer journalistiskt intressant att rapportera kring den nya genren, än om bloggare för riksdagspartier för de upptar ju redan 100 % av landets ledarsidor, och på kultursidorna har vänsterpartiet 95 % stöd.

2009-03-05 @ 13:13:28
URL: http://www.falkblick.nu
Postat av: D Puddingfjäll

@ Tim Berggren skriver:

”De enda som läser S-bloggar är väl redan frälsta socialdemokrater. ”

Självklart har Du rätt, men vad beror det på att dessa sossebloggare alltid lyckas koppla sig till Eniro nyhetssök?Finns det en kommunistisk propp även där som ser till att censurera bort vettiga nyheter? För Thoralfs blogg hart jag aldrig sett där

2009-03-05 @ 14:16:16
Postat av: s-e karlsson

Man ser på TV och läser i tidningarna att de flesta kommunerna i Sverige måste dra in på än det ena än det andra men det tredje är det ingen som säger ngt om ! Det tredje i det här fallet är de invandrare som kanske i många fall inte har skyddsbehov som befinner sej i de olika kommunerna och för vilka mutorna med våra egna pengar från staten efter två år är slut! Dessa ska då givetvis ha sina försörjningar via den sociala budgeten i kommunerna , där forsar det ut pengar dagligen och månatligen ur stora hål ! Kan någon förklara för mej varför det inte säjs något om detta ? Men det är väl så att ingen i kommunerna törs rakryggat stå upp och erkänna att dessa mutpengar var det kortsiktig förtjänst med ! En annan sak är ju dessa missbrukare som kommer till kommunerna som man inte kan säga nej till men att ytterligare importera folk som ska leva på den sociala budgeten borde man sagt nej till !

Mvh S-E Karlsson.

2009-03-05 @ 15:38:00
Postat av: AWSvensson

En liten repris för er som inte genomskådat svindleriet.

Postat av: Jonas Franzen

Jasså? Är det det endast frälsta sossar som läser sosse-bloggar? Jag tycker jag ser många av er kommentera på SD-bluffen...Sedan måste det ju blivit något fel i Barometerns artikel. Det är väl klart att Thoralf skulle cencureras bort i listan. Det måste varit en praktikant som skrivit eller nåt. Så kan vi ju inte ha det. En miss i det PK-styrda Illuminati.

2009-03-05 @ 16:59:01
Postat av: Skägglös

Snart kommer arga skägg mailbomba(eller bomba for real) barometerns redaktion! Denna miss måste vara kränkande!

2009-03-05 @ 17:33:17
Postat av: D Puddingfjäll

Visst kan det röra sig om en miss Jonas Franzen . Men mer troligt är att barren insett att det inte längre går att förtiga Sd på samma sätt som tidigare. För fortsättermedia sin politik av att mörka och ljuga så skulle media hamna i samma position i förhållande till befolkningen som DDR var i förhållande till sin befolkning: Ingen trodde ett dyft på vad som stod i tidningarna, till och med det som var sant betvivlades.

Redan nu vänder sig ju stora delar av befolkningen till alternativa nyhetskällor - typ denna blogg - för att få en korrekt nyhetsförmedling. Fortsätter pressen med sina lögner går säkert många tidningar omkull.När det gäller SD-bluffen har den bloggen ju i stort sett legat för fäfot och bara varit en källa för drift och skratt för oss som läser Thoralfs blogg.Men knappt någon har väl brytt sig om att gå in och inspektera eländet.

2009-03-05 @ 18:06:03
Postat av: Jonas Franzen

Jag var sarkastisk Pudding... ;P

2009-03-05 @ 21:37:53
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Jonas Franzzen tonåren är en besvärlig tid saker o ting växer, tex fötterna .Man vet inte riktigt vad man står.Som tur är transpoterar det undermedvetna än dit man hör hemma som i ditt fall är denna blogg.Inget att skämmas för .Hela SSU är här den dagen dom skall söka jobb bostad el börja betala skatt.Allt som Stormamma säger är ite sant sådeså.

2009-03-06 @ 17:47:35
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDDu är tydligen en riktig översittartyp, som tror att alla är barn och tonåringar SSu:are,AFA och sådant där jävla VÄNSTERPACK som kommenterar här.

2009-03-06 @ 19:01:08
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Ok jag lovar att inte provocera dej mera inget kul el hur.Men då får du lova mej att ta upp varför du är på en SD blogg med Team Norr nästa gång du är där..Dina sista meningar får ju skämtprogrammets HJÄLPS kille som får lite stöd att blekna.

2009-03-06 @ 19:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0