”ATT FRÄMJA ISLAMISK FREDSKULTUR”


Besök fredsagenternas hemsida och förvisa  dig om att det är sant.

Inte mindre än 200 muslimska "fredsagenter" utbildas av Sensus och Ibn Rushd i Sverige och för svenska skattebetalares pengar. Man kan ju fråga sig varför denna fredens religion skulle behöva hundratals fredsagenter i Sverige.


Utbildningen av dessa så kallade fredsagenter finansieras av Allmänna Arvsfonden, Ungdomsstyrelsen, Sida och Folke Bernadotte Akademin. Med andra ord är detta ett projekt som helt finansieras av svenska organisationer och då infinner sig givetvis frågan om vilket syfte som man vill uppnå. Är detta ännu ett exempel på hur pk-eliten försöker skapa en falsk bild av den muslimska "verkligheten".

Om detta projekt vore finansierat av t.ex. SaudiArabien eller andra muslimska organisationer så skulle det kanske vara trovärdigt men nu är det bara ännu ett pk-projekt som endast syftar till att föra det svenska folket bakom ljuset.


Målet med detta projekt är bland annat att

" Öka kunskapen om en islamisk fredskultur bland svenska unga muslimer."

Jag undrar verkligen vad islamisk fredskultur är för något? Var kan vi se några exempel på denna muslimska fredskultur? Irak? Afghanistan? Somalia? Palestina? Eller är det kanske i koranen!


Om nu islam verkligen är en fredskultur skulle givetvis ingen ens komma på tanken att starta detta projekt men verkligheten och exemplen talar ett helt annat språk.


Calmar Internationella Skola har tydligen haft besök av en av dessa "fredsagenter" enligt en artikel i Barometern (finns ej i nättidningen). Den kvinnliga fredsagenten Sammar Abou Harb som vill klargöra vad islam är och bemöta fördomar från båda hållen tycker själv att det är en frihet att bära slöja. Tydligen har inte utbildningen till fredsagent fått henne att fundera över det kvinnoförtryck som råder inom islam. Nu har svenska organisationer dessutom bekostat utbildningen av flera hundra "fredsagenter" som åker land och rike runt och predikar sitt budskap på skolor och företag. Jag tar mig för pannan över denna naivitet som råder bland dessa pk-organisationer som bekostar detta med bland annat våra skattemedel.


Jag tror dessa fredsagenter gjorde absolut mest nytta om de bedrev sin verksamhet i invandringstäta områden som Rosengård, Hovsjö, Ronna, Bergsjön, Tensta o.s.v. och predikade sin fredskultur bland stenkastare, mordbrännare och raketskjutare.

Men en inte alltför djärv gissning är nog att dessa "fredsagenter" inte vågar besöka dessa områden utan poliseskort. Då de med stor sannolikhet inte är välkomna av de nya svenskarna i dessa områden.


Ännu ett exempel på det sanslösa hyckleri som pågår i det svenska samhället.


Kommentarer
Postat av: Bahlool

Hade dessa fredsagenter finansierats med saudiska pengar, hade du klagat på att det är fanatiker som stödjer dem och att det inte bör tillåtas. Du är en hycklare men du vet inte om det.

Islam är en fredlig religion tyvärr har du och andra småfascister sett till att bilden som tas upp är sådana som du tog upp, Irak, Afghanistan osv.

Hade du varit allmänbildad så hade du insett att Irak är i kaos för att en viss stormakt gick in i landet och förstörde all lag och ordning.

Hade du varit någorlunda allmänbildad hade du vetat orsakerna för problemen i Afghanistan och Pakistan.



Menar du att de sexförbrytare vi ser på nyheterna, och alla chefer med chefsbonusar och alla pedofiler i Sverige, är en svensk "trademark" nej. Lika lite är krig och problem en islamisk sed.

Du är tyvärr för okunnig och du kommer leva i din lilla bubbla, där du svartmålar och inte orkar eller kan tänka till. Jag förstår dig det är svårt att vara rättvis men försök. Lika lite som de "svenska" brotten vi ser i Sverige är svenskarnas kulturs fel, lika lite är de "brott" du tar upp islams fel.

Vad det gäller förtryck, varför är det så många svenskar som konverterar? Kan det inte vara så att de är trötta på den hyckleri som Sverige visar? Kvinnor är jämställda men de har inte ens lika bra lön som en man..en kvinna är jämställd när hon visar sig naken på tv och i tidningar..suck och dubbelsuck

2009-03-27 @ 00:07:19
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hr Fökk

Fredlig religion eller lika galen som scientologerna, det är 64 miljonersfrågan.

Beklagar samtidigt djupt att inte Saddam fick sitta kvar och hoppas att amerkanerna kan vaska fram ny despot och det snabbt!

Konverterar äkta svenskar till islam så kan det bero på att man återigen öppnat grindarna till de slutna avdelningarna på mentalsjukhusen

2009-03-27 @ 00:32:56
Postat av: Kenneth Johansson

Jag kan hålla med om att det verkar tvetydigt att ha muslimska fredsagenter, foliehatten inom mig säger att detta är ett steg i att mjuka upp det svenska motståndet mot en islamisering.. Men oavsett syfte så ska man inte se allt i svart eller vitt, islam är ju ganska mångsidig religion då den både har krigiska och fredsidkande principer och detta borde väl vara ett sätt att stävja de upproriska stämningar som råder i förorterna. Men jag liksom du Thoralf misstänker att detta kommer vara ett kontraproduktivt slag i luften..

2009-03-27 @ 00:45:31
Postat av: Bahlool

Hr Fökk Alla som röstar på SD kan också hitta ett fint litet hem på mentalsjukhuset ;)

Har inte alla länder och religioner en krigisk princip i sig Kenneth? Om någon invaderade Sverige, skulle du acceptera det? Enligt Koranen så ska man inte starta krig, men man ska bekämpa aggressorn så länge de fortsätter med sin aggression. Slutar de så ska man sluta bekämpa dem (detta är ur självaste Koranen)

Problemen med förorterna har ju knappast något med islam som religion att göra.

2009-03-27 @ 00:48:23
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: robban

och på vilket sätt har den frivilliga ansamlingen av invandrare i förorten med de problem som finns där? folk vill bo med likasinnade, dvs muslimer?



eller är du en sån där tomte som vill påskina sociala strukturer som finns där leder till ett utanförskap?



hur skulle det vara om de fredliga muslimerna får knallhattarna att sluta kasta sten på brandmän och poliser i tensta och rosengård. föräldraransvar är tydligen ingen vanlig företeelse där ute vilket kan bara betyda att det är ett sanktionerat beteende av föräldrar och de muslimska ledarna.



bollen ligger hos er islam-kramare, vi påpekar bara det uppenbara med problemet, jättefredligt beteende jajmensan.



2009-03-27 @ 01:03:06
Postat av: Bahlool

Nej för svenska "vita" ungdomar kastar aldrig stenar mot bussar och folk..robban öppna inte käften, du kanske får beröm här men du gör dig till åtlöje.

Föräldrar vågar inte ens ta i sina barn, i Sverige har de ingen som helst makt över sina barn och du om någon borde veta det. Eller juste..det är också muslimernas fel.



Finns nog med undersökningar som visar på rasismen hos chefer och bostadsbolag, om inte det är strukturella orättvisor så vet jag inte vad.



Jag äger en butik och ser vad svenska barn gör dagligen. Inte ränner jag runt och menar att det är ett svenskt särdrag att de snattar hos mig eller att de försöker få äldre att köpa ut cigg åt dem. Inte heller ser jag det som ett svenskt särdrag att de är 12 år gamla och förlorar sin oskuld när de just supit sig fulla..lika lite borde det vara ett muslimskt särdrag att några ungar, som knappast vet vad bön eller islam är, går och kastar stenar.

2009-03-27 @ 01:09:02
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Istället för att gnälla över det här, borde ni bli glada över att folk försöker visa den islam som inte handlar om våld eller upplopp. Det är dock inget ni är intresserade av. Att demonisera islam och muslimerna leder till fler röster. Det är därför sådana här organisationer och grupper är en fara för er och er dröm om att komma in i Riksdagen.

2009-03-27 @ 01:11:38
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Per

Håller klart med bahlool! bra argumenterat! satt verkligen dem på plats!



Vilken hycklare den här Thoralf är! Det känns som thoralf är verkligen misslyckad och skyller allt på andra. Snälla gubben, du är 50 år och om 10 år kommer du inte ens kunna gå! så gör gör nytta i ditt liv än att klaga och skylla på alla invandrare etc, etc, etc.

2009-03-27 @ 01:25:58
Postat av: Pensionär

Bahlool

Hur kan man på 2000 talet ännu vara,så Indoktrinerad

och oupplyst så att man kan ta till sig och tro på sagor om profeter hit o dit.Det är otroligt!!!

2009-03-27 @ 01:28:30
Postat av: Bahlool

Pensionär låt oss anta att jag läst om islam och Koranen och av fri vilja valt den vägen. Så jag ställer dig en fråga. Har du läst vad den boken och dess tolkningar säger? Knappast. Så jag är lite mera insatt i ämnet och kan försvara den religionen och dess synsätt och varför jag tror på den. Hade du varit någorlunda insatt i ämnet så hade du haft rätt att ifrågasätta mig med logik eller med bra argument, men att bara slänga ur sig att jag är indoktrinerad, utan att känna till min bakrund och varför jag valt islam är väl ändå lite dumt, tycker du inte det?

2009-03-27 @ 01:36:59
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Den här boken har inte kommit ut än men det är kanske av intresse för dem som vill veta och förstå vad SD är och står för. Vi har sett partier som SD förr, de hette ND och de hette Ny Demokrati. Mycket hat, okunskap och lögn men i slutändan är svensken smartare än så. Jag hoppas att SD kommer in i riksdagen. För då vaknar kanske fler upp för att detta parti inte har något annat än spridandet av fördomar mot grupper och religioner på agendan. Vi behöver handling och det har vi inte sett i de kommuner där SD fått röster.

http://www.premissforlag.se/text/2009/02/tva-bocker-om-sverigedemokraterna

2009-03-27 @ 01:39:52
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Alexander den store

Islamofobi, Islamhatare, Muslimhatare



Några funderingar om ordet islamofob eller islamofobi

Fobi= "sjuklig" rädsla för något eller någon --- inbillad rädsla (psyskiskt sjuk)



Islam är en religion med ideologi, eller en ideologisk religion

en religion med lagar.

Dessa lagar ska föjas av dess troende annars inte troende (oren)

Muslim= troende anhängare av islam.

Om nu Islam är en religion , kan man man då lida av religionofobi ?

Kristendom, Judism och buddism är livsåskådningar, kan man då lida av

livsåskådningsfobi ?

Om man är ateist kan man då vara xxx-fob , eller lida av xxxx-ofobi ?

Muslimofobi kan man lida av det ?



Men--- om man anser att islam är en politisk ideologi då ?

Kan man då lida av islamofobi . ja det kan man ju !

Om man tycker så jävla illa om en viss ideologi så att man blir sjuk av det !

Men en ideologi har ju oftast politiska principer, alltså lider man då oxså av

politikofobi ? Sossefobi? Kommunistfobi, Moderatfobi, Liberalfobi, Aliansenfobi, Oppositionenfobi och SD-fobi

Hur fan är man då ?

Nej det jävla ordet går inte ihop si !

Alltså får det bli Motståndare , eller starkt avståndstagande till islam istället !

Om man anser att Islam är en religion med politisk ideologi, så blir man ju då också avståndstagare till muslimer eller ?

Man kan ju ta avstånd av olika stykegrad.

Eller kan

man....

1. ..tyck illa om

2. ..känna Avsky

3. ..hata

Tills det nästan blir ett sjukligt beteende.

Ja, det finns alla olika vatiationer och nyanser.

Men det där med fobi tror jag inte på kan tillföra något

När Islamisterna anklagar någon för att vara Islamofob bottnar det helt enkelt i att personen inte vill säga ordet rasist utan väljer något rumsrent (PK , indirekt går man i sin egen fälla alltså )

Och så har man inte tillfört debatten ett jävla dugg, helt enkelt -

Men vem har påstått att en debatt med Islamister leder någon vart ?

---- Nej det är bara att sitta ner och vänta tills doktorn kommer

Men det finns personer som hävdar att Islam "bara" är en religion !

Då är man riktigt ute och cycklar !

Islam är en religion med ideologi !

Oj, jag glömde Tandläkarskräck, nej fan det är ju samma skit som Islamabad !

Obamafobi, Reepalufobi, Josefssonfobi, och AnderssonochPetterssonochLundstömfobi.

Kurt Olsson frågade i Tv alla om de hade Ko-skräck ?

Nej, --- Men jag har fan i mej Malmöfobi - Måste nog snart gå te Fabbo Dockton !

Sug på den !

2009-03-27 @ 01:40:01
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Putte

@ Bahlool



"Om någon invaderade Sverige, skulle du acceptera det?"



Men då borde du väl förståelse för att vi reagerar på er muslimska invasion av Sverige och på landsförädare som Per m.fl.



Ni är ungefär lika välkomna här som USA:s militär är i Iran.

2009-03-27 @ 05:45:35
Postat av: Fredrik

Religion är roten till allt ont !

Islam ligger ungefär i samma stadie som kristendomens inkvistions tid. Kristna brände häxor på bål o dyligt. Så Bahlool din tro eller religion i övrigt hör inte hemma här eller i något annat demokratiskt samhälle. Du tror på sagor !?

Förstår du inte det ? Du eller någon annan religion har inte rätt att kräva någonting utan var glad att nå får existera i ett demokratiskt samhälle. Det ni och andra troende håller på med har gjort att månniskor hatar och krigat mot varandra i tusentals år. När en religion behöver fredsagenter så har man definitivt problem med våld. Men de vet ju du med eller hur ? Varför ser jag inte dig som " en riktig muslim" slås för kvinnans rätt, fördöma fundamentalisms i dina artiklar eller i media. Är du feg eller är du precis lika illa däran som dessa idioter ?



Frihet under ansvar min vän

Kvinna o man lika värde

Lagar går före religion etc etc etc.

Predika det i din blogg,moskeer, hemsida och övrigt. Då är du en sann demokrat och medborgare av Sverige. Sen skiter nog de flesta högaktningsfullt om du o andra ber på söndagen.

Men kräva särbehandling pga av religion är trams.





2009-03-27 @ 05:56:05
Postat av: katinka glahd

Till Bahlool. Islam är den största faran som någonsin hotat de västerländska demokratierna.

Islam kan ALDRIG förenas med demokrati!ALDRIG!

Islam som religion och politisk rörelse har 5 arvedelar.FASA;MÖRKER,HAT,VÅLD och DÖD.

Och som Thoralf påpekar med stor träffsäkerhet"Om nu verkligen detta är en fredens religion,behöver man inte sända ut sk, fredskurirer som skall upplysa om det fredliga i denna vidskepelse.

Den hade burit sin egen framtoning genom den kraft den hade haft om detta verkligen varit sant.

Jag beklagar djupt alla som som sitter fast under denna våta filt som denna fasanfulla "religion" breder ut över sina anhängare!

2009-03-27 @ 06:40:13
Postat av: Fredrik

Menar du på fullaste allvar att USA förstörde lag o ordning i afganisthan ?? Ja då du min vän ska jag tala om för dig att den enda och absolut enda anledning till varför du kan sitta här o blogga är för att du lever i en demokrati. Har närstående vänner som flytt islam och dess terror !

Kommer aldrig visa någon religion respekt eller människor som väljer att låta den gå före våra demokratiska lagar. ALDRIG !! Sen om det innebär ett fördömmande av människor som står bakom de sättet att fundamentalistiskt sätt bedriva religion oavsett muslim,kristen eller annat skräp.

Ni står för ett nervärderande av människan. Ni förlitar hoppet på något som ej existerar. Ni är inte med och försöker lösa problemet utan sitter o glor som idioter när människor krigar,våltar,förnedrar med religionens fana!!



Stå upp för din religion av fred och fördöm dina likasinnande genom att säga till dem att dom missbrukar ISLAM! Kan du, törs du,vågar du !



Om du ej törs så knip käft och kryp in i din lilla värld av religion och be till något som människan skapat för att kunna kontrollera människan.



De här handlar inte om att fördöma människor utan att ALDRIG TOLERERA ELLER ACCEPTERA RELIGION SOM INTE KAN ELLER VILL FINNA SIG I DEMOKRATI.



Ditt ansvar Bahlool att då tala om för troende som

ej kan se en kvinna som jämnlik att propagera för jämnlikhet. Då kan jag som sann demokrat acceptera dig.



När du ställer dig på torget och säger :

Vi medborgare måste följa sveriges demokratiska lagar. vi får acceptera att mån-fre så jobbar man och att sen på sin fritid kan man ägna sig åt religion. Du måste lära dig att vi har invandrare här som flytt, torterade, hotade i islams namn.



Deras rättighet är att ej bli utsatta för visuellt hot genom att möta en polis med slöja, eller i butik etc etc.



Islam eller någon annan religion är inget folkslag utan ett mänskligt påfund som togs till för att kontrollera, hota och rent ut sagt skrämma skiten ur okunniga människor för en 2-5 tusen år sen.



Men idag 2009 så skulle skiten igentligen förbjudas men de demokratiska samhället vågar ej göra det för då kryper tokarna ur veden. så jävla farligt är religion. Så till dig och andra troende.



Står vi på kullen o slaget ska ske en dag och kampen står mellan religion och demokrati så har ni redan förlorat ! för då kommer svarta som vita,gråa som gula samlas och förpassa religion till den tidålder den hör hemma !



I historien och som ett av de mest avskyvärda påfund människan kommit på !!



Profeter, gudar och andra demoner hör sagan till !



Inte tror du på att Thor åker omkring på molnen o slår med sin hammare när det åskar !?



Vakna din dåre !! eller försvinn ur mitt land !!!



2009-03-27 @ 06:57:30
Postat av: Lisa Nilsson

Bahlool



Vad är anledningen till att kvinnor måste skyla sig med "huckle" och inte kan bada med män?



Upplysningsvis kan jag tala om att min man uppmuntrar mig att sola med bar överkropp på allmänna badplatser. Jag håller verkligen med om att en vacker gyllenbrun solbränna förändrar kvinnans alla behag högst väsentligt. OBS att han bor i Sverige och är genuin svensk i 92,a ledet. Jag antar att du också bor i Sverige och min undran är varför ni generellt inte kan anpassa er till svensk kultur.

Massor av européer, asiater och även andra religioner har anlänt till Sverige under många år. Alla har kämpat UTAN SFI med språk och kultur och lyckats. Medan muslimer generellt gör tvärtom, ställer krav på svenska staten att vi ska anpassa oss! Nej du gubbe lilla! Jag säger det rätt ut! Sverige är för svenskarna och de som vill vara svenskar, min flicka ska inte dikteras av människor som under de senaste 700 åren inte ens lyckats bygga ett enda stort företag frånsett oljeindustrin som USA hjälpte er med(bara ett ex)

2009-03-27 @ 07:22:08
Postat av: Thoralf A

Bahlool



Du skriver

"Hade du varit allmänbildad så hade du insett att Irak är i kaos för att en viss stormakt gick in i landet och förstörde all lag och ordning."



Ovanstående citat räcker för att förstå vad du anser vara demokrati. Även din enfaldiga syn på islam är solklar.

2009-03-27 @ 08:31:11
URL: http://thoralf.se
Postat av: Bahlool

Putte: Ja det är en islamisk konspiration..akta dig vi har en världskonspiration och vår plan är att ta över Sverige..suck Vart har vi hört det förr?...oh juste liknande paranoia hördes innan era trosfränder skickade iväg miljoner till gaskamrarna.

Vidare känner jag så många svenskar som älskar att jag är här att jag verkligen inte behöver ditt godkännande.

Hur ska du göra med dem svenskar som konverterat? Skicka iväg dem till koncentrationsläger eller ;)



Fredik: Du talar ur nattmössan, jag har skrivit bloggar i många år och du sitter här och hävdar att jag inte tagit avstånd från terrorister och inte försvarat kvinnans ställning osv? Det visar på vad för typer som Stödjer Thorleif. När du blivit dödshotad av små wannabefascister som dig och av terrorister med islam som religion, då kan du komma och tala med mig. Tills dess håll tyst om saker du inte vet ett dugg om ;)



Thorleif och Katinka, ni har aldrig tänkt på att det behövs fredssändebud för att islam fått en felaktig stämpel? Innan muslimerna varnade såna som er för judar, menar du att judar också har en våldsam religion? Hur var det med judarna som tvingades att ha J i sina pass av högern i Sverige och Schweiz? Var ni rädda för att juden skulle "breda ut sin filt" ?

Igår var det judarna ni avskydde idag är det muslimen..





2009-03-27 @ 08:37:31
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Fredrik: de förstörde lag och ordning i Afghistan, om du gillar det eller ej. Gå läs om hur mycket opium producerades i Afghanistan under Talibanerna och hur mkt som produceras nu. Talibanerna är och var svin men de stoppade all opiumproduktion, det här kommer från FN om saken ifråga. Nu slår man nya rekord i opiumproduktion VARJE ÅR.

Titta på Somalia, folk ser fram emot att fanatikerna kommer tillbaka, pga den säkerhet det leder till. Så ja USA förstörde lag och ordning i Afghanistan.



Resten av ditt snack är tyvärr bara dravel..hade du följt min blogg eller bemödat dig läsa den så hade du insett vad jga fördömer och vilka jag fördömer. Jag är så hatad av de du likställer mig med att jag fått dödshot och tom anses vara en paria och jagas bort från forum bara jag skriver mitt namn. Din okunnighet är det som är skrämmnade. Du och andra SD-anhängare tror att alla muslimer är likadana..ni tror att 1.5 miljarder människor ingår i en komplott för att ta över lilla Sverige och att vi ala tänker likadant och beter oss likadant.

2009-03-27 @ 08:42:02
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Fredrik: När du ställer dig på torget och säger :

Vi medborgare måste följa sveriges demokratiska lagar. vi får acceptera att mån-fre så jobbar man och att sen på sin fritid kan man ägna sig åt religion. Du måste lära dig att vi har invandrare här som flytt, torterade, hotade i islams namn.



Hur är det med dem som torterads och mördades i demokratins namn? Ska vi nu avsky demokrati för att man skadats i demokratins namn? Titta på Guantanamo, på hemliga fängelser, på tortyren i Abu Ghraib. Titta på alla krig som startas av USA för att man vill "förmedla demokrati och frihet".

Snälla rara..du tror verkligen att islam bär skulden för vad vissa idioter gör? Islam har lika stor grund i det som demokrati har i mördandet och angripandet av oskyldiga i Afghanistan, Pakistan och Irak..

2009-03-27 @ 08:44:06
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Thoralf A

Bahlool



Varför vågar du inte stå för dina åsikter med ditt namn?

2009-03-27 @ 08:45:23
URL: http://thoralf.se
Postat av: Bahlool

Thoralf: tack för dessa ord utan någon som helst rim eller reson. Jag förstår att du tror dig vara smart när du har andra drönare som tycker du är insatt och allmänbildad. Vad vet du om demokrati? Ni Brunskjortor har funnits i länder som Tyskland och Italien och nu försöker ni att ta kontroll över Sverige och menar att ni försvarar demokrati..s k i t s n a c k

2009-03-27 @ 08:48:57
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Fallaci

Fredens religion har berikat oss med samtliga mord

i länet de senaste åren, t.ex afghanen i Högsby, algerien Kerrar i Kalmar.Inte dåligt eftersom bara några få procent tillhör fredens religion. Vi ska nu inte nämna mordförsök, som i Blomstermåla, våldtäkter m.m. Trevliga nysvenskar. Gå gärna till

tingsrätten och se hur fredens religion berikar landet!

2009-03-27 @ 08:50:32
Postat av: Bahlool

Thoralf Varför ska jaguppge mitt namn? Vad har det med diskussionen att göra? Låt mig gissa..du ska sätta lite "demokrater" på mig så de ger mig en liten läxa som dina åsiktsfränder gjorde med en politiker två gånger några dagar sen? Eller ska du försöka rota fram nån smaskig sak om mitt privatliv ;)

Snälla rara, håll dig till diskussionen, jag vet du klarar inte av sånt..men försök?

2009-03-27 @ 08:51:04
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Ja Fallaci, Englas mördare var ju svensk..alla pedofiler är också muslimer..sexskandalerna på sistone visar också på hur islam korrumperad den sanna svenska själen..suck suck och dubbelsuck

2009-03-27 @ 08:52:29
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Thoralf A

Bahlool



Det brukar vara människor med din härkomst som sätter sina åsiktsfränder på de oliktänkande.



Sedan vill jag på det bestämdaste be dig göra några jämförelser med några brunskjortor och mig. Det visar endast på dina dåliga argument.

Liknelsen passar nog bättre in på vissa grupper av muslimer som har ett stort hat till judar. Om du läst min blogg så vet du att du verkligen är ute på hal is med din jämförelse.

2009-03-27 @ 09:03:07
URL: http://thoralf.se
Postat av: Hulda

Vi vill helt enkelt inte ha några Muslimska hjärntvättare i våra skolor!

2009-03-27 @ 09:05:57
Postat av: Bahlool

Vad är min härkomst?

Jämförelsen är att du och brunskjortorna har samma ursprung. Eller menar du att ND inte har något med ditt partis skapelse att göra? Vad anser de om såna som hitler?

Dessa gruppers hat av judar kan ju liknas det hat du pyr ur dig mot muslimer och islam.

Konstigt att alla som kommenterar här har konstiga namn och ingen länk ingen hemsida ingen blogg...



2009-03-27 @ 09:08:25
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Hulda det är ju du som är hjärntvättad. Det du inte vill är att någon visar på en annan bild än den du vill folk ska ha. Jag förstår dig att du ogillar tanken på att du haft fel i hela ditt liv om islam och muslimer..sånt är skrämmande..

2009-03-27 @ 09:09:30
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Thoralf A

Bahlool



Det är lätt att kasta ur sig beskyllningar när man är anonym. Det är både fegt och ynkligt!

2009-03-27 @ 09:15:20
URL: http://thoralf.se
Postat av: Bahlool

Jag märker det på alla dina besökare ;) de om någon är anonyma. Du vet väl att jag inte är anonym eller? Du ser väl att jag använder min blogg och min nick, som jag använt i över 10 år på nätet. Vadå vill du veta vart jag bor för att du ska tycka att jag inte är anonym? Skärp dig ;)

2009-03-27 @ 09:18:17
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Varför svarar du inte på frågorna istället och undviker dem med en massa dravel? Vad är min härkomst? Har inte du och ND samma ursprung? osv..

2009-03-27 @ 09:19:07
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Fredrik

Att den där Bahlool orkar...och vad hetsig han är :)



Bra blogg Thoralf, den kommer att ge resultat i valet!

2009-03-27 @ 09:39:48
Postat av: Bahlool

Hetsig? Knappast. Jag älskar Thoralfs blogg. Den kommer att leda till att fler faller för SDs propaganda och det i sin tur leder till att SD tar mandat i nästa val. Ju fler röster desto fler man kan skratta åt ;)

2009-03-27 @ 09:52:29
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Kenneth Olsson

Sign Bahlool skriver att SD står för Mycket hat, okunskap och lögn...men det är ju precis det som Islam står för...där målade du allt in dig i hörnet.

2009-03-27 @ 09:59:10
Postat av: Bahlool

Länge leve SD!! Heil Heil Heil ;)

2009-03-27 @ 10:03:02
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Kenneth Olsson en av oss måste ju ha fel..du har aldrig tänkt dig att det kan vara SD som står för hatet?

2009-03-27 @ 10:04:16
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hm

Tro inte att denne baloo är någon som låtsas vara mohammedan för att man skall fatta motvilja mot denna dödskult och våldsideologi. Det är så här de uttrycker sig och det kommer bara att bli värre om de inte stoppas. Om ni inte har lätt för att må illa så klicka gärna på baloos url så är ni vaccinerade för all framtid.

2009-03-27 @ 10:10:30
Postat av: Walker

Bahlool: "Ni Brunskjortor har funnits i länder som Tyskland och Italien"



law" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27slaw

2009-03-27 @ 10:13:52
Postat av: Martin Isaksson

Ok helt ärligt Bahlool en religon från 1400år sedan med en oföränderlig koran, tragiskt att religioner ens har utrymme als men i sverige har kristendomen inte haft något annat än syboliskt värde de senaste 50åren,



Känns som du bara snackar dynga åk till källarmosker och prata om jämlikhet istället och få se om du överlever denna fredens religion



kan inte förstå att 2009 en vuxen människa söker sig en saga, uräkta men det är sånt jag inte kan begripa, styra sitt liv efter sagor tragiskt jag anväder en regel som ersätter både bibel och koran dvs gör mot andra som du vill att andra ska göra mot dig, och lite sunt förnuft, sen att de använde koran och bibel som suntförnuft och rättesnöre för flera tusen år sedan är inte relevant 2009



hoppas du vaknar ur den patetiska dvala du är i,



tror du att du kommer till ännu en mänsklig fantasi dva himlen om du föjler lagar och regler ur en bok skriven i ett kvinnoförtryckande samhälle där en kvinna värderades i kameler,

sen är inte jihad ett krig? som man får starta? ni knäppisar tolkar ju alt som ni vill när det passar när ni är i underläge så är det fredens relligon sen när det blir fler och fler som kommer utifrån så kommer krav osv osv sen partier sen sharialagar.



(ja de som konverterar är inte många de flesta är ju trotts alt normala i huvet och behöver inte tro på en osynlig gubbe och han pedofilprofet för att må bra)



Sen får gärna Bahool nämna hur dessa muslimska länder har utvecklats med hjälp av koranen nämn gärna några uppfiningar och tekniska framsteg samt gärna hur mänskliga rättighteter har frodats i dessa länder på säg 500år ? nä just det innan islam så var bla araberna mkt framstående inom många områden astronomi, navigation, matematik, tekniska lösningar vad gäller att konstruera bygnader mosaiker osv, men summan av kardemumman är att relgion inte är bra för en befolkning,



Destomer distans ett samhälle har från en religion destobättre har det gått.



(är lite talande att muslimer i israel har fler rättigheter än muslimer i muslimska länder)



men det går inte att prata logik med en troende har jag märkt, inteligenta smarta människor sänker helt plötsligt sitt IQ när man diskuterar religion och dess sunda förnuft samt kritiska tänkande försvinner,



Jo jag har läst koranen och varit i moskeer då jag är intresserad av religion men numera är det bara tragiskt att se, sen är ju koranen en straffbok sida up och sida ner ingen rolig läsning tom tråkigare än mein kampf skriven av en annan galning i klass med muhammed och den boken är sjukt tråkigt och repetiv text men det är inget jämfört med koranen.

2009-03-27 @ 10:15:25
Postat av: Hm

Thoralf, jag förstår att du tillämpar den effektiva metoden att ge fienden tillräckligt med rep för att hänga sig själv, hehe!

2009-03-27 @ 10:15:46
Postat av: Malin R.

Lustigt att Bahlhool inte nämner Iran.Där är det ordning och reda,inte sant? Demokratin flödar,inte sant?Jämställdhet råder och i gatuvimmelt syns mängder med kvinnor utan slöja,inte sant.Där är det fritt val att välja slöja eller ej slöja i offentliga miljöer,inte sant?Där är medierna fria och oberoende,inte sant?Svaret på alla frågorna är naturligtvis ett rungande nej.Iran är som bekant en islamsk stat och islam är inte bara en religion,den är också en samhällsform.Därför ser Iran ut som det gör,samhällsformen islam i praktisk utövning.Inslag av samhällsformen ser vi idag i en del av våra förorter.Vi betackar oss för den avarten av odemokratiska inslag i vårt samhälle.

Det var också ordning och reda under Saddams tid i Irak och under talibantiden i Afgahnistan.Ordning och reda skapar också de islamska domstolarna i Somalia.Det var som bekant ordning och reda även i Nazi-Tyskland och Mussolinis Italien.Samma andas barn alltså,då som nu.Dock hade fascisterna och nazisterna ingen religiös täckmantel för sin samhällsform.

2009-03-27 @ 10:21:15
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Bäste Bahlool,



Apropå allmänutbildning! Det var muslimerna som allierade sig med Adolf Hitler och önskade förinta samtliga judar världen över!!!! Vänligen, läs en aning mer historia!!!!

Jag har själv arbetat och levat i ett av världens mest intoleranta samhällen, nämligen Saudi Arabien!!!!

Min kära hustru fick ej gå ut och handla ensam, utan att ha manligt sällskap! Kvinnor som vistades utomhus ensamma ansågs vara prostituerade och fick alltså skylla sig själva vid våldtäkter! Min kära hustru fick ej köra bil och var därtill tvungen att sitta i baksätet som passagerare! Min kära hustru fick ej inneha någon form av anställning eller övrig egen försörjning! Det var straffbart, att utöva någon annan religion än den enda tillåtna, nämligen islam!!!! Nöjesdetaljen i Saudi Arabien var de veckovis återkommande, att varje fredag klockan 12.00 på stadens/byns torg bevittna stympningar, halshuggningar eller stening!!!!

Fakta kvarstår! Länder med någon, eller helst flera av nedan tecknade levnadssätt, av följande levnadsformer såsom Västerländska värderingar, Kristen etik och Demokrati har utvecklat sina respektive nationer till välfärdssamhällen!!!! Nationer styrda av islam befinner sig i diktatur, mänsklig förnedring och enorm fattigdom!!!! Varför söker sig annars miljoner och åter miljoner av muslimer till det Kristna Europa och Kristna USA, om islam är den ultimata och mest framgångsrika religion i världen, om inte för att förbättra sina levnadsförhållanden???? Personligen blir jag kraftigt illamående bara av att se dess "kåldolme - inpackade" stackars förtryckta kvinnor i denna vansinniga och mansdomminerade religionen islam!!!!

Fråga gärna min kära hustru, om Du törs, vad hon tycker om kvinnors rätt i islam i synnerhet och om islam i allmänhet!!!!

Det är mycket lätt, att sitta och beundra islam i ett land styrd av toleranta Västerländska värderingar, en tolerant Kristen etik och Demokrati!!!! Eftersom Du tycks vara en stor beundrare av islam och "hatar" alla andra levnadssätt. Varför inte då flytta till en nation styrd av islam och lev som Du lär, i stället för att sitta i Sverige och "kraxa"????

Låt oss svenskar vara i fred!!!! Låt oss leva med våra, sedan århundraden, frammejslade sätt att leva!

Även om "Måna Muslim" tycker vårt levnadssätt är "töntigt" är Vi svenskar lyckliga med detta och önskar ej transportera oss tillbaka 800 år i tiden, innan Birger Jarl och sonen Magnus Ladulås införde begreppet "kvinnofrid", vilket är på väg bort i invandrartäta områden styrda genom islam!!!!

2009-03-27 @ 10:22:24
Postat av: Bahlool

Verkar som om Thoralf inte har problem med anonyma försvarare ;) Hmm och Hruf och vad de nu heter..kanske dessa är Thoralfs alter egon?

Martin så du menar att man blir mördad om man talar om jämlikhet och jämställdhet? Konstigt..Varför mördades inte Muhammed när han gav kvinnor rätten att välja man, ärva och jobba? Något som var nytt i väst ända fram till 18´00 talet?



Som tur är så bryr jag mig inte om vad du anser är relevant år 2009. Du och dina åsiktsfränder har er syn på människor och jag har min. Vad är skillnaden? Jag anser att man är ansvarig för sina handlingar medan du och dina gelikar menar att jag är ansvarig för vad någon person i en källaremoské tycker och tänker.

Jag tror min världsbild är lite humanare än din.

Vi knäppisar är insatta det är inte du. Jihad finns det både stor och liten och den du syftar på är den lilla jihad som är en kamp till försvar mot en aggressor. Att du sedan försöker intala dig och mig att du vet sanningen och att jag ljuger är bara befängt.



Men käre vän..araberna var inte kända för ett skit innan islam kom. De saker du tog upp uppfanns och utvecklades EFTER att islam kom till världen på 600 talet. Hur skulle det vara med lite mera utbildning? Du blandar ju ihop saker för att det ska passa din världsbild..



Japp muslimer i Israel har rätten att leva i en apardheidstat..gå titta på Amnesties rapporter så ser du ;)



Ja vi ser ju att det inte går att tala med en religiös person som är insatt..för då försvinner dina falska argument. Snälla gå läs, även wikipedia har info om vad islam och islamisk vetenskap ledde till.



Straffbok? eh? Har du verkligen läst Koranen så äter jag min Koran.

2009-03-27 @ 10:26:34
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Björn Hammarbäck

Jag ögnade igenom Bahlools blogg för att försöka bilda mig en uppfattning vad personen bakom bloggen och inläggen här, står upp för. Mkt galenskaper finns att läsa och av allt tokigt återger jag här ett exempel från bloggen Bahlool.



"Frågan är varför just hedersvåld görs till ett större problem än det är? De värderingar människor har som kommer från andra länder krockar ibland med det svenska samhällets mer liberala värderingar."



Kommentarer överflödiga.

2009-03-27 @ 10:29:19
Postat av: Bahlool

Malin mycket bra analys. Frågan är då vad är det för skillnad på islam i Iran och islam i länder som Malaysia? Koranen säger det finns inget tvång i religionen. Du har inte tänkt tanken att de här avarterna inte har något med religionen islam att göra men med mäns behov att styra och ställa? Du har inte heller tänkt tanken att bara 20 år sedan så fanns det knappt några kvinnor i regeringen eller i utbildningen men nu har vi 62% kvinnor på högre utbildningar? Ändå är Iran under embargo.



2009-03-27 @ 10:33:24
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Inge Sandén

Islam är ingen religion.

Islam är en politisk sekt,vars syfte är att ha den sexuella kontrollen över kvinnan och vara mannen underdånig.

Islam står för det värsta av allt värst.

Innan Islam kom till vårt land,hade vi nog av dom egna problemen.

Att Svenskarna hatar Islam står utom allt rimligt tvivel.

Före Islams inträde hade vi inga Hedersmord inget Hedersvåld.

Allt vad Islam står för är bara människopåfund,såsom könsstympning,tvångsgifte,att stena människor till döds,tvinga sina anhängare att be 5 gånger om dagen,tvinga kvinnorna att klä sig på ett visst sätt,kräva särbehandling i religionens namn.

Islam kan jämföras med hur våra vikingar trodde på Asarna,innan dom blev upplysta.

Det kallar vi i dag för Asasagorna liksom Koranen är en sagobok för dom som ansluter sig till demokrati.

Islamister och nazister står varandra mycket nära.Man dödar dem som inte har samma åsikt.

Vi skall inte ha några Islamister i vårt vackra land Sverige.

Alla fördomar som Islam hyser mot demokratiska människor har vi avskaffat och varför skall vi börja om igen.

Islamister tycker det är ok.att döda sin fru,om hon varit olydig eller otrogen.Det avskaffades i Sverige 1734.Att piska sin fru lätt på rumpan vid olydnad avskaffades 1862.Rösträtt fick kvinnorna i Sverige 1920.Våldtäckt i äktenskapet blev åtalbart,tror det var 1965.

Allt detta uppräknat står Islam för i de länder,som våra nysvenskar prisar i vårt land.

Kan inte förstå vad ni har flytt ifrån?

Älska vårt land och vårt sätt att leva,annars åk till baka till dom länder ni kommer ifrån.

Sverige är Sverigedemokraternas land punkt slut.

2009-03-27 @ 10:33:38
Postat av: suss

Bahlool, ja, islamister som skriker ALLAH AKBAR säger själva att dom håller på att över europa. Och dom är på god väg, sen undrar jag eftersom du säger USA är skit där nere, förklara för mig varför jag nyligen såg på nyheterna en stor grupp människor därnere som sa att helvetet kommer braka lös om usa tar sitt pick och pack och drar...

2009-03-27 @ 10:35:23
Postat av: Bahlool

Björn hade du läst klart hade du insett att inlägget handlar om att man gör ett större problem av hedersvåld än av problem som våldtäkter och misshandel, som är många hundra gånger värre...jag förstår att du anser hedersvåld som värst, då det begås av invandrare och inte vill läsa resten där det visar helylle svenskar som begår brott. Men snälla du..att ta saker ur dess sammanhang är väl ändå lite lågt, även för en SDanhängare ;)

2009-03-27 @ 10:35:45
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Thoralf A

Bahlool



Din blogg är anonym vad jag kan se! Så du är anonym i allra högsta grad.



Du har till och med länkar till terrorstämplade organisationen Hizbollah.



Att du kommer från Landskrona är ingen överraskning.



2009-03-27 @ 10:36:30
URL: http://thoralf.se
Postat av: Lisa Nilsson

Bahlool



Hittar du inget svar på mina argument i ovanstående inlägg kan du lika gärna krypa in i era stackars kvinnors påtvingade huckle eller flytta tillbaka till mörkistan och kasta bomber på varann.

Ett bra grepp det där för att få ned det otroliga barnafödandet

2009-03-27 @ 10:37:27
Postat av: Susanne

Tack Die Dumme Schwede!!!!



behöver inte tillägga något...

2009-03-27 @ 10:40:27
Postat av: Bahlool

Suss USA styrde och ställde i Irak i över 30 år. De hade personer som Shahen av Iran och Saddam på sin lönelista. Det kaos du ser nu är resultatet av dessa ledares politik.

titta på Egypten, som så många svenskar åker till. Det är ingen demokrati, det lyder Israel och USA ändå är det ingen av er som beklagar sig över att man fängslar och tom mördar muslimer.

I Algeriet vann muslimerna i val. När de slogs ner så var det ingen av er demokrater som opponerade sig mot våldet..men när muslimerna då tog till vapen blev det ett ramaskri.

USA är orsaken för de problem som finns i mellanöstern för att de blandat sig i där sen 40 talet. Titta bara på CIA kuppen på 50 talet i Iran..snälla snälla snälla..läs på lite? Inte för min skull, men för din egen allänbildningsskull

2009-03-27 @ 10:41:07
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Lennart 1

Bahlool@

Varför vill så många muslimer komma till Sverige? Varför vill de när de är här inte anpassa sig till svenska lagar och förordningar? Varför isolerar de sig i sina ghetton? Varför tillåter inte muslimer att deras döttrar umgås med svenska killar? Varför slöja?



Inga andra grupper invandrare ställer till med så mycket problem i Sverige som just muslimer.



Svenskarna är ett fredligt folk men hos allfler börjar tålamodet tryta i takt med alla de muslimska kravmaskiner som invaderar landet.



Därför tycker jag inte om muslimer, är det tillåtet att tycka så? Sverige vore ett lugnare, tryggare, och rikare land utan er.

2009-03-27 @ 10:46:06
Postat av: Bahlool

Inge rösträtt fick kvinnorna i Sverige 1919/1921 Rätt kul att en "invandrare" kan mera om ditt "Sverigedemokratiska" land ;)

Så det du försöker säga är att alla som inte delar dina värderingar eller din åsikt, de ska bort? Tack :)



Lisa vad ska jag svara på? Att du tycker det är bra att en kvinna visar sin kropp är väl din åsikt. Vad har jag med saken att göra? vad skulle du göra om din "flicka" skulle börja ligga med en muslim..det är det jag frågar mig ;)

2009-03-27 @ 10:46:53
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Lennart1: Lagar och förordningar ändras och förändras genom tiderna. Jag vet inte vart du fått ifrån att muslimer inte vill anpassa sig till lagar och förordningar? Jag bor inte i nåt ghetto. Du har aldrig tänkt tanken att vissa människor måste bo i ghetton för att de inte kan hitta något annat?

Slöja är ett muslimskt krav. Det ska dölja mannens och kvinnans behag. Kvinnans är hennes skönhet. Det leder till att hon inte ses som objekt, som vi ju ser henne i väst.

Så alla får ställa krav, förutom muslimerna Lennart? Homosexuella kräver saker, kvinnor kräver, unga kräver, gamla kräver, men det är bara muslimerna som inte tillåts kräva saker?



Säg mig Lennart hur kan sverige vara rikare? Det finns 400 000 muslimer i Sverige. Jag själv äger fastigheter och företag. Betyder det att jag gör Sverige fattigare med mina skattepengar?

Det är klart du får ogilla muslimer, men borde du inte bygga upp den åsikten på lite mera fakta?

2009-03-27 @ 10:53:03
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Fru Fökk

Bahlools inlägg verkar alltmer som taget ur den konverterade stenkastarvänsterns agenda.



Får jag nämna för dig att jag också gillar att bada och sola i minimala trosor.

Jag tillbringar större delen av sommaren på Fredhälls klippbad i närheten av Kungsholmen.

Du tror inte att du har möjlighet att arrangera en tre - fyra par fredsagenter eller andra glada muslimska kvinns till att delta i lite lättjefullt samkväm med bad och ett litet knytkalas med vin och annat gott, ska vi säga juni - juli. Jag tar också med några väninnor.

Män finns det gott om på plats så jag utgår att vi inte behöver låta respektive förstöra vår kvinnoträff. Jag ser fram emot detta och väntar på ditt svar så vi kan starta integrationen.

2009-03-27 @ 10:57:31
Postat av: Bahlool

Fru Fökk du är mer än välkommen att träffa mig men varför just vid badet? Vad har det med saken att göra. Jag har inga problem med att se naket folk men jag går aldrig till stranden när det är varmt. Jag känner inget behov av det och det har verkligen inget med min tro att göra.

Så enligt dig är det integration om man tittar på varandras nakna kroppar? Konstigt värre..

2009-03-27 @ 11:08:03
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Thoralf varför är det så många som skriver i din blogg, men som inte har någon länk eller verkligt namn alls? Det är inte du som står bakom alla inlägg eller ;)

2009-03-27 @ 11:09:37
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hm

Återigen till nytillkommna läsare, tro inte att denne Baloo är någon isolerad skämtfigur likt Sinbad sjöfararen från tusen och en natt! Det är så här de 'tänker' och 'resonerar'. Den kritiska massan lär gå vid ungefär 10% av befolkningen. När de nått den andelen av de som vistas i Sverige börjar problemen på allvar. Det största misstaget är att tro att mohammedanismen(islam) är en religion bland andra. Det är en våldsideologi som blandar religiösa och politiska krav allteftersom det passar dess syften. Tyvärr finns det många svenskar som inte har förstått detta utan låtit lura sig av myten om islam som en 'fredsälskande religion'. Ingen slump att många nazistiska koryféer tog sin tillflykt till olika arabländer efter 2:a världskriget!

2009-03-27 @ 11:16:11
Postat av: Bahlool

Hm: det var inte muslismka och arabiska länder som förvägrade judarna asyl ;) Det var inte heller bara araberna som stödde nazisterna. Dina kära grannar finnarna hjälpte nazisterna..varför hör jag aldrig dig Thoralf tala om dem? Hur är det då med de svenskar som åkte till Tyskland och slogs i svenska förband på nazisternas sida? Eller sånt ska vi dölja ;)

Hur är det då med Göring som hade semester i Sverige hela tiden?? Det är enkelt att anklaga araberna men du borde kanske sluta kasta sten i glashus?

2009-03-27 @ 11:21:58
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hr Fökk

Bahlool, Heil är det grövsta du lyckats få fram när överbevisningen är för stor! Du är en störe idiot än jag trodde.

Ingen inom SD är rasist eller brunskjorta, även om ordet rasist känns som en ära då det kommer från sådana parasiter som dig.

Det bästa för Sverige och alla vi som trivs här, ger alla snyltare och sk flyktingar som flytt med benen på ryggen enkel resa tillbaks dit ni kommer ifrån och då menar jag inte bara på några månaders semester/år

2009-03-27 @ 11:23:01
Postat av: Bahlool

Hm: det var inte muslismka och arabiska länder som förvägrade judarna asyl ;) Det var inte heller bara araberna som stödde nazisterna. Dina kära grannar finnarna hjälpte nazisterna..varför hör jag aldrig dig Thoralf tala om dem? Hur är det då med de svenskar som åkte till Tyskland och slogs i svenska förband på nazisternas sida? Eller sånt ska vi dölja ;)

Hur är det då med Göring som hade semester i Sverige hela tiden?? Det är enkelt att anklaga araberna men du borde kanske sluta kasta sten i glashus?

2009-03-27 @ 11:23:19
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Inge Sandén

I dag är det riktigt roligt på bloggen,då vi fått in ett troll som Björnen Baloo.

I Sverige har vi demokrati.

Det betyder,om du inte visste det, att man får ha olika åsikter om vad som är bra för landet.

I alla länder där Islam styr råder det diktatur.

Därav följer att Islam har inget att göra i detta land.

Härligt att läsa alla bra kommentarer,då Svenskarna försvarar sig mot sådana inkräktare som Bahlool.

Så mycket stryk Bahlool fått borde han förstått att Islam har inget att göra i Sverige.

2009-03-27 @ 11:23:19
Postat av: s-e karlsson

Bahlool ! Gå in på Västerviks Tidningen och läs en vettig insändare på " Opinion " av Margareta Andersson Gamleby ! Det hon skriver är så sant , så sant ! Mvh Sven-Erik Karlsson Sd Högsby .

2009-03-27 @ 11:23:33
Postat av: Bahlool

Det heter större inte störe ;)

Ja jag är en parasit som jobbar 14 timmar om dagen..du har så rätt. Nu är ju frågan vad är en rasist om inte en person som ogillar andra för att de har en viss religion eller härkomst? Snälla sluta ta droger. Det skadar hjärnan, om du nu haft någon.

2009-03-27 @ 11:25:01
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Fru Fökk

Bahlool

Du är alltså en stackars kvinna med kraftiga fobier eller en trist bitter f-i-t-t-a



Tar du eller jag vinet

2009-03-27 @ 11:35:04
Postat av: mammamarie

Hur vågar muslimer kalla islam för en "fredskultur" Det ser man väl att det är de STORA demokratierna som är fredskulturer.



Som t.ex England, Frankrike, Tyskland, Holland o USA som koloniserat halva världen och VERKLIGEN skapat fred, jämställdhet och broderskap i dessa kolonier.



Vad skulle Irak, Afghanistan, Vietnam, Palestina,Sudan, Panama... osv varit idag utan dessa länders eviga inblandande? Speciellt då den fredsälskande demokratiska storheten USA.



2009-03-27 @ 11:35:37
Postat av: Bahlool

Fru Fökk jag är inte kvinna..jag är man..men vill du gå på dejt och du är inte för gammal och skrynklig så visst ;)

2009-03-27 @ 11:48:27
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Eddie Meduza

På med foliehatten vänner. Först ville de ta våra simhallar. nu ska de prata med medborgarna. Seriöst. Enda hotet jag ser emot ngn form av Svenskhet eller demokrati här, det är Thoralf med lärjungar. Som desperat kämpar för att ha en snäv världsbild. Tack gode gud att ni inte har många år kvar på planeten.Ålder och evolutionen tar ut sin rätt. Tack för biologin.

2009-03-27 @ 11:54:37
Postat av: Pensionär

Bahlool?

Inser du inte hur sjuk du är:00.07-00.48-01.09-01.11-01.36-01.39-08.37-08.42-08.44-08.48-08.51-08.52-09.08-09.09-09.18-09.19-09.52-10.03-10.04-10.26-10.33-10.35-10.41-10.46-10.53-11.08-11.09-11.21-11.23-11.25-11.48!!!!

2009-03-27 @ 11:57:59
Postat av: Hr Fökk

Stören är en fisk, jag utelämnade (s,et) för att du skulle ha något att kommentera.



Om du arbetar 14 timmar om dagen blir det mycket att ta igen efter denna dagen.



Börja inte med sådana påhopp det förstör bara ytterligare för dig, ingen här bryr sig om en massa dumma utspel. Vi har vanan att handskas med de missanpassade.

Jag är f.ö. ett stort fan av Israel och kan aldrig dela vår regeringens Israelfobi. Kan du Israels historia så finner du snabbt ett hårt arbetande folk som efter att tvingats i flykt av araber och nazister tilldelades 1 ynka 6-del av Palestina, samt en påse pengar. Samma påse pengar fick de arabiska grannländerna vars landyta delades i betydligt större delar än lilla Israel. Lilla Israel är ett arbetsamt folk som snart byggde om wasteland till en modern stat. De "fredliga" araberna däremot byggde vapen för sin påse. För att attackera Israel och utplåna dem. Vi vet att inte det lyckades och Israel växte och blev större och större just pga att de är så arbetsamma! De "fredliga" araberna och palestinierna, som de nu börjat kalla sig, blev naturligtvis avundsjuka på att Israel kunna bli så vackert. Arafat den förste kände arbiska fredsälskande terroristen, började så attackera allt. Han kapade flygplan och dödade massor av oskyldiga och på den vägen är det. Dina fredsälskande muslimer har nu lätt fått det naiva Sverige att utbilda muslimska huckleagenter, imponerande

2009-03-27 @ 12:02:22
Postat av: Bahlool

Pensionär tack för de där kommentarerna..de var så fyllda av logik att du fick mig på fall..not.

2009-03-27 @ 12:02:32
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Hr Fökk så du ogillar invandring till Sverige men gillar invandringen till palestina? Märkligt hyckleri ;)

Sen är det inte jag som tar till påhopp. Din historierevisionism är skrattretande och skulle ge dig icke godkänt på universitetet men är man Sverigedemokrat så är sanningen och fakta ointressant.

2009-03-27 @ 12:05:43
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hulda

Det är när man läser Bahlool,s inlägg som man verkligen inser att Sveriges demokrati, kvinnliga rättigheter, våran yttrandefrihet och allt annat som vi Svenskar uppskattar är hotat.

Sverige invaderas innifrån.

Rösta på SD innan detär försent!

2009-03-27 @ 12:05:51
Postat av: Bahlool

Roligt att du kallar folk idioter och sedan tar illa upp när du blir "påhoppad" ;)

2009-03-27 @ 12:07:14
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Thoralf sluta skriva med andra nicks ;) Var inte så anonym :P

2009-03-27 @ 12:13:10
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Fru Fökk

Bahlool frågan gällde "Du tror inte att du har möjlighet att arrangera en tre - fyra par fredsagenter eller andra glada muslimska kvinns till att delta i lite lättjefullt samkväm med bad och ett litet knytkalas med vin och annat gott, ska vi säga juni - juli. Jag tar också med några väninnor" på Fredhälls klippbad i närheten av Kungsholmen





Män är naturligtvis bannade. När du kommit lite längre i min önskan går det bra att mejla mig på



[email protected]



2009-03-27 @ 12:14:34
Postat av: Anonym

hahaha, snälla Bahlool. Var inte så hård emot brunskjorteanhängarna. Du måste tänka på att de har en begränsad verklighetsyn. Du måste komma ihåg att de är i ett bordelinetillstånd. Så de kan bara se saker svart eller vitt. Allt annat är på tok för svårt för dom.

2009-03-27 @ 12:17:15
Postat av: Hulda

När man läser "Bahlool",s tankar så inser man verkligen faran med kusingifte!

När det sedan sker gång på gång, gång på gång, gång på gång, osv. så får man ha lite överseende med hans(?) intelektuella kapacitet.

2009-03-27 @ 12:28:02
Postat av: Bahlool

Fru Fökk du får gärna besöka en moskée så ser du att folk kan ha kul utan alkohol :)

Hulda hellre kusingifte än syskongifte ;)

2009-03-27 @ 12:34:55
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hr Fökk

Jag är less på dig och ditt förvanskade av sanningen.

Du är för f-n obildbar och DU jag HAR läst på universitet. Det var på den tiden som du och dina gelikar vallade får och som svenska lärosäten, lärde ut ocensurerad historia



Jag har arbetat på Kibutz i Israel några sommarmånader. Det var innan den fredsälskande Arafat,s katastrofpolitik. Då var det lätt att åka in i Jordanien eller gaza och dricka te med muslimer.

Idag är Israelerna inte längre flyktingar utan raketoffer, faktiskt det enda landet utan rätt att försvara sig! Flyktingar kommer de ynkliga palestinierna att vara så länge det finns naiva européer, som inte upptäckt deras Palliwood och

2009-03-27 @ 12:39:13
Postat av: Bahlool

Hmm har aldrig sett livslevande får..men visst om du säger det så måste det ju vara sant ;)

Du menar på den tiden när man rensade ut palestina på araber? Ja du Dar Yassin är ökänt.

Ja det enda landet som ockuperar och sen beklagar sig om det ockuperade landet försvarar sig..hahaha.

2009-03-27 @ 12:42:18
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Magnus Isaksson

@Bahlool



Varför finns det inga demokratier bland de muslimska länderna?



Anser du att kristendomen är lika mycket värd som Islam eller är Islam den enda sanna religionen?



Anser du att Islam med dess seder och bruk står ovanför svensk rättsskipning?



Ska allt som är tillåtet för en man vara tillåtet även för kvinnor?

2009-03-27 @ 12:46:16
Postat av: Fru Fökk

Nej nej inte alkohol, bara lite gott svagt vin för att lätta upp stämningen

Inomhus tilltalar inte mig på somrarna! Har heller aldrig gillat skitiga fötter. Jag talar om bad, sol, vatten och den härliga sommarbrisen, grillning, lite gott vin och allt annat som vi svenskar ser fram emot efter den långa trista vintern!

2009-03-27 @ 12:51:10
Postat av: Bahlool

Magnus Hamas blev vald i några av de mest demokratiska valen, det är är enligt observatörers syn på saken. Algeriet gav jag som exempel när FIS vann valet stoppades det, för de var muslimer och man tillät inte demokratin att ge folket det parti de hade valt. Är det då muslimernas fel att väst inte gi llar demokratier i mellanöstern?

Att andra religioner är lika mycket värda är väl uppenbart..annars hade inte muslierna tålt kristna och judar i 1400 år..men men klart islam är den enda sanna religionen annars hade jag ju valt en annan mer sann religion. Det är ju väl uppenbart att jag inte kan tro på Gud och samtidigt tro att en religion har en son och en helig ande osv. Jag tror på en enda sann religion det är min annars hade jag inte valt den som sagt.,



Enligt de muslimska lärda så måste man följa svensk lag, såsom man måste följa tysk lag om man bor där. Om dessa lagar går emot min tro, något de ju inte gör, så är det min plikt att flytta därifrån. Så de där horrorhistorierna du hört att vi kräver egen lagskipning osv, tillhör vissa personers önskedrömmande.

Män och kvinnor har olika krav på sig. Jag måste ha lite mera info om vad du tycker ska vara tillåtet för det är en tolkningsfråga och islam har förbud, och tillåtelser av många olika saker och man måste ju veta vad du syftar på innan jag besvarar din sista fråga.



Jag dricker inte vin Fru Fökk men grilling gillar jag. Så säg vart du bor så kommer jag gärna och vi kan sjunga lite små grodor runt vid midsommar ;) OM det inte är för långt borta då

2009-03-27 @ 13:00:23
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Carl

alla kan göra vad de kan för att stoppa bidragskranarna temporärt när sedan SD bildar regering öppnar du dit egna bidragsflöde.

exempel:

1:säg upp tv licensen,

2:flytta till privata hyresgäster så kommunen inte kan missbruka hyresintäkten för din lägenhet

3: folkbokför dig i en kommun som inte tar emot främlingar

4:säg upp tidningsprenumerationen det är ju ändå bara pk flosker och indoktrinering du får läsa

5:välj privata alternativ så sverigefientliga politiker inte får dina pengar

6: tänk Sverigevänligt när du använder dina pengar- vem gynnas av dina beslut.



Förstörelsen av Sverige, finanseras av att svenska folkets skatteinbetalningar 1200 Miljarder om året vart tar alla dessa vägen?? finanskrisen gör att bluffen avslöjas de som får känna av finanskrisen är de fattiga lydiga etniska Svenskarna. politiker, utlänningar, höga företagsledare mm fortsätter sina liv i välgång

2009-03-27 @ 13:08:18
Postat av: Bahlool

Carl jag får känna av finanskrisen men jag är ju inte "etniskt" svensk..vad ska jag göra :(



Nu måste jag återgå till jobbet var ett nöje mina kära brunskjortor, eh jag menar SD vänner. Jag önskar er all välgång i nästa val och jag hoppas ni får många många mandat.

går iväg och visslar till jag vill leva jag vill dö i norden

puss och kram ;)

2009-03-27 @ 13:11:36
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Pensionär

Bahloll..

Inte sett ett får i verkligheten säger du??.Jag ser ett får så fort jag tittar mig i spegeln men det är ju mitt problem.Du har ju dina egna problem!! Det är väldigt ädelt av dig att arbeta 14 tim per dygn,då slipper jag oroa mig över min pension.Då kanske det blir lite mer över till oss pensionärer sedan Migrationsverket och Bonusnissarna tagit sitt. Ha en bra dag om du har tid!

2009-03-27 @ 13:15:04
Postat av: Hr Fökk

Att Israel är ett land vet alla, men landet som ockuperar förstår jag inte! Kan du mena sandhögen wasteland som Jordanien gjorde sig av med och som sedan började kallas palestina. Sandhögen utanför Israel som på 1300 talet upphörde att utvecklas.

Den delen av palestina kommer aldrig att utvecklas om de inte lägger om kurs om de inte lär sig den västländska politiken: you lick my ass and I lick yours

2009-03-27 @ 13:16:24
Postat av: Per-Erik

Snälla bahlool, försvinn inte från bloggen. Att läsa dina inlägg, är nästan lika roligt som serieteckningen om den mycket förståndiga älgen Hälge på Ystads Allehandas nätupplaga.

2009-03-27 @ 13:22:52
Postat av: burra

Bahlool;

Shit, du kommer få jobba riktigt sent ikväll om du inte sätter igång snart. 14 timmar, hur många har du kvar? Eller är det här ditt "jobb" kanske?

Jag kan ge dig ett exempel på demokrati. Här på sidan låter Thoralf alla komma till tals. På era socialdemokratiska sidor censureras obekväma sanningar och alla inlägg som inte delar er åsikt bort.



Fortsätt med ditt underbara granskande Thoralf. Vi uppskattar det verkligen!

2009-03-27 @ 13:28:24
Postat av: Björn Hammarbäck

Bahlool

"Björn hade du läst klart hade du insett att inlägget handlar om att man gör ett större problem av hedersvåld än av problem som våldtäkter och misshandel, som är många hundra gånger värre..."



Jag förstår att ni, (muslimer), gör den graderingen, då kvinnor utsatta för hedersvåld får ett nackskott eller blir utkastade från en balkong, medans våldtäcktsoffer blir stenade till döds och dina meningsfränder låter förövaren, mannen, gå fri?

2009-03-27 @ 13:37:15
Postat av: carl

Bahlool ! gör som alla andra "Ny Svenskar" man får introduktionsbidrag går på SFI i två år jobbar svart under tiden. sedan när kommunen tar över försörjningsansvaret går man på projekt som etniska Svenskar driver med projektanställning av kommunen för de lyckas smita undan och fjäskar in sig bland kommunpolitiker som en sekt när de inte vill jobba och kommunen står för fina lokaler och bidrag.man kan söka alsyl på ny ort och hyra ut sin gamla lägenhet till människosmugglare nu har man dubbla bidragsregn på två orter ny lägenhet och raggar svenska korkade fruntimmer som vill ha äventyr med sambadans på nya orten. fan va bra att finanskrisen gör att industriarbetarna blir befriade från gulaglägren och industrierna flyttar nu tvingas politiker att bromsa bidragsregnet och förstörelsen av Sverige upphör. ingen normal etniskt Svensk kan vistas i södertälje eller Tensta nu. först om 10-20 år när SD har åter uppbyggt Svenska folkhemmet kan svenskar vistas utan rädsla för våldsbrott och böter av Svenskvänliga åsikter. om svenskar blir i minoritet så kommer utlänningarna inte vara snälla mot en blek svensk som drömer sig tillbaka till gamla Sverige

2009-03-27 @ 13:46:14
Postat av: BAW

Vi skulle visst få hem en fredsapostel från ett bosniskt fängelse för att avtjäna sitt straff för förberedande terrorismen " hemma " i Sverige.

2009-03-27 @ 14:01:56
Postat av: Ibbe



På sidan här används termen brunskjortor av sign. Bahlool. Man kan notera att europeisk press de senaste åren haft ett antal artiklar om svenska motsvarigheter till Hitlers s.k. bruna bataljoner. Vilka är de paralleller de utländska medierna har iakttagit? Jo,inslag bl.a. i demonstrationer med våld och vandalisering och man konstaterar att det är vänstergrupperingar som står för hela våldsruljansen. I dessa medier nämns inte högergrupper överhuvudtaget. Det konstateras också att det från politiskt håll i Sverige funnits en mjäkighet gränsande till förståelse vilket underlättat och stärkt vänstergruppernas närmast hatiska demonstrationsbeteende. Parallellen har i utländska medier dragits med vad som hände i Tyskland. Så vad Bahlool gör är de facto att kritisera och omyndigförklara våldsvänstern, en vänster som i Rosengårdskravallerna bl.a. lierade sig med ungdomliga representanter för radikal islam. Kaka söker som bekant maka. Avslutningsvis lite historia apropå fredens religion och fredskultur.En av Hitlers effektiva judeutrotningsdivisioner som ingick i Waffen-SS var

Der Handschaar(kroksabeln). Det var en rent muslimsk division under ledning av tyska officerare och man huserade vilt i det forna Jugoslavien. Detta var heller inte glömt när inbördeskriget i landet började många år senare och är en av många förklaringar till allt det hemska som hände. Men islam som fredens religion? Njaa, det är väl något långsökt.

2009-03-27 @ 14:21:15
Postat av: lennart 1

Bahloll 13.00@

Enligt de muslimska lärda så måste man följa svensk lag, såsom man måste följa tysk lag om man bor där. Om dessa lagar går emot min tro, något de ju inte gör, så är det min plikt att flytta därifrån. Så de där horrorhistorierna du hört att vi kräver egen lagskipning osv, tillhör vissa personers önskedrömmande.



Män och kvinnor har olika krav på sig. Jag måste ha lite mera info om vad du tycker ska vara tillåtet för det är en tolkningsfråga och islam har förbud, och tillåtelser av många olika saker och man måste ju veta vad du syftar på innan jag besvarar din sista fråga.

...................



Skrapar man lite på ytan så kommer dina stenålders åsikter fram. I Sverige har alla lika värde och kvinnor samma rättigheter som män. Hur var det nu du sa om att följa svenska lagar!!

(I exempelvis Rosengård råder redan sharialagar och så även i England m.fl. länder).



Svensk lag tillåter inte kvinnlig könsstympning, hedersmord, gruppvåldtäkter, stenkastning mot brandkår och räddningstjänst, skolbränder, containerbränningar, tvångsgifte bara för att ta några exempel. Allt är inte muslimernas fel men ni har en stor del av denna för Sverige katastrofala utvecklingen.



Du säger att ni muslimer som lever i Sverige är 400000. Jag tror det är många fler. Det är ju bra att du lyckats med att försörja dig själv men hur många av dina muslimska vänner lever på bidrag och kommer så att göra för all framtid. Det du betalar in i skatt räcker inte att försörja många av dina gelikar.



Nej som jag skrev tidigare, jag tycker inte om muslimer. Vi klarar oss bättre utan er. Varför stannar ni inte kvar i de muslimska länderna där ni kan fortsätta att blint hylla den enda riktiga läran.











2009-03-27 @ 14:22:35
Postat av: Tore

Thoralf! Här har vi ett typexempel på, att bidragssystemet måste ses över. Det är väl uppenbart att denne muslim "arbetar" med sitt bloggande och med bidrag. När denne "pajas" slipper sina bidrag, slutar också hans odemokratiska trams. Islam är och förbliver en politisk terrororganisation, antingen den tillhör

shia (hisbollah), eller sunni (hamas), så är nazismen deras förespråkare och skall bekämpas med alla medel. Det som verkligen är islams avslöjande

är, att "Mein Kampf" är den mest sålda boken i Libanon, före deras "syndens bok" koranen, där hiZbollah är mest verksam. Gläd er åt, ni otrogna, att denne pajas,"bahlool" loolar som han gör, så avslöjande!

"Fortsätt med ditt underbara granskande Thoralf. Vi uppskattar det verkligen!"

Jag kunde inte säga det bättre!...

2009-03-27 @ 14:31:19
Postat av: Tore

Thoralf! Här har vi ett typexempel på, att bidragssystemet måste ses över. Det är väl uppenbart att denne muslim "arbetar" med sitt bloggande och med bidrag. När denne "pajas" slipper sina bidrag, slutar också hans odemokratiska trams. Islam är och förbliver en politisk terrororganisation, antingen den tillhör

shia (hisbollah), eller sunni (hamas), så är nazismen deras förespråkare och skall bekämpas med alla medel. Det som verkligen är islams avslöjande

är, att "Mein Kampf" är den mest sålda boken i Libanon, före deras "syndens bok" koranen, där hiZbollah är mest verksam. Gläd er åt, ni otrogna, att denne pajas,"bahlool" loolar som han gör, så avslöjande!

"Fortsätt med ditt underbara granskande Thoralf. Vi uppskattar det verkligen!"

Jag kunde inte säga det bättre!...

2009-03-27 @ 14:36:08
Postat av: Anna

Bahlool skrev: “Jag anser att man är ansvarig för sina handlingar medan du och dina gelikar menar att jag är ansvarig för vad någon person i en källaremoské tycker och tänker. “

Ja, du är ansvarig om du verkar för att personen i källarmoskén får större inflytande, och det gör du när du kallar det islamofobi att kritisera personen i källarmoskén.



Vi som är historiskt kunniga vet att kvinnor även i Sverige var omyndiga (ogift kvinna myndig 1884 och gift 1921) och saknade rösträtt (1921) till ganska nyligen, men det är näppeligen ett argument för att vi ska ha överseende med att kvinnor i islam hålls som omyndiga i dag.

Jag vet att argumentet är att det faktiskt är bättre för muslimska kvinnor, eftersom de kan kräva att make eller manliga släktingar försörjer dem och att de har rätt att behålla en eventuell inkomst. Jag tycker att den ömsesidiga försörjningsplikten vi har enligt svensk lag är klart mer jämlik och rättvis.

För mig är muslimska kvinnors rätt att bli försörjda (som prostituerade, barnsköterskor och hushållerskor allt i ett) i utbyte mot att de för evigt är satta under förmyndare inget bärkraftigt argument. Jag kallar det för beroende och infantilisering av vuxna.



Du tar upp rätten att försvara sig och att det inte går att jämföra med angreppskrig. (Även om Muhammed faktiskt angrep oprovocerat.) Det stämmer att det står på flera ställen i Koranen att de troende (muslimerna) ska slå tillbaka bara så länge som fienden bjuder motstånd. Det du inte tar upp är att när väl fienden gett upp så har han/hon att välja på att antingen konvertera till islam, betala speciell skatt eller att bjuda motstånd igen. Varpå jihaden fortsätter.



Sen skriver du: ”Men käre vän..araberna var inte kända för ett skit innan islam kom.” I det har du helt rätt. Araberna expanderade och spred sin nya religion med hjälp av svärdet. De besegrade folken hade ovan angivna alternativ.

Det vi felaktigt tillskriver en muslimsk guldålder är de underkuvade kulturernas landvinningar. Islam är en parasitär religion. Den övermannar ett folk, påtvingar dem sin överhöghet och tar de besegrade folkens kulturella och vetenskapliga guldklimpar och kallar dem sina. Under några sekler kan det underkuvade folkets bildade klass fortbestå, men när hela folket islamiserats då upphör de kulturella och vetenskapliga framstegen.

Det förklarar varför ”guldåldern” följdes av hundratals år av stagnation.



Det är naturligt att islam har den här förlamande inverkan på intellektet. Om hela ens vakna tid går åt till att utföra mentala och fysiska ritualer, och om barn (pojkarna då) uppmuntras att bara lära sig texter utantill (Koranen och godkända texter) utan att ifrågasätta, då leder det till stagnation.



Se er om i världen – var lever människor bäst? I länder där religiöst eller politiskt förtryck råder, eller i sekulära demokratier?



2009-03-27 @ 14:40:05
URL: http://ullagabriella.blogspot.com/
Postat av: Roberth Ström

Jag säger som Ataturk Islam detta ruttnande kadaver. Har ni sett att Toni Lapponens blogg är borta har någon tagit han i örat månne?

2009-03-27 @ 14:43:09
Postat av: Sverigebesöket

Varje valperiod skyfflar LO över en miljard till PARTIET. Men till att utbilda sina egna anställda i demokrati har LO räcker uppenbarligen inte LO:s medel.



Eller vad sägs om att många bland LO:s välgödda pampar vill utesluta sverigedemokrater? Har dessa pampar gått på partiskola i Moskva? Och varför slår inte pressen larm? Ja visst ja, pressen är ju PK, dvs i mångt och mycket antidemokratisk.



I alla fall är det nu något högre i tak inom LO i det att de öppet antidemokratiska attityderna minskat.



Saxat från Dagens arbete:



”21 procent av avdelningsordförandena tycker att sverigedemokrater bör uteslutas ur facket. För drygt ett år sedan var andelen 31 procent. Då var inte Skogs- och Träfacket med i utfrågningen.”





”Omvänt har det blivit mer accepterat att sverigedemokrater tar fackliga uppdrag. För ett år sedan tyckte 14 procent av ordförandena att det var okej. Nu svarar 17 procent av samtliga ordföranden att de kan tänka sig Sverigedemokrater på fackliga uppdrag.”



Man tar sig på pannan och frågar sig om inte arvsfondens pengar hellre borde gått till demokratiarbete inom LO än till flummiga jippon med så kallade fredsambassadörer.



Postat av: Tore

Nebbet tystnade klockan 13:11.36! Antingen har bidragen till hjärnsubstansen tagit slut, eller att

"städfirman" upptäckt myglandet! Tyst som "musen", är det i alla fall. 14 timmars arbete? Ja, ja dessa islamister! "Ljug så länge det gynnar dig själv, eller din koran"! eller hur "bahlool".

Det sa han visst, din herre Mohammed i "syndens bok", koran!...

2009-03-27 @ 14:52:45
Postat av: Bahlool

http://hd.se/hoganas/2009/03/26/sverigedemokrat-bad-om-ursaekt/



Där kommer SDs sanna natur fram..terroriserande av personer som inte delar deras åsikter.



Tore snälla du :P vart har du fått så mycket skitsnack ifrån? Hälften av inläggen här skrivs av Thoralf själv..jag äger en liten butik och på morgonen är det lugnt då kan jag svara på Thoralfs alla personligheter. Nu börjar det bli lite mera action och då måste jag ta hand om butiken sötnos. Du och dina gelikar verkar ju inte ha nåt jobb när ni sitter vid datorn och kommenterar hela tiden ;)

2009-03-27 @ 15:13:12
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Carl

här är ett annat sätt, ett akademiskt korrekt sätt att påvisa att vi fattiga ärliga etniska Svenskar som byggt upp landet INTE har tillgång till välfärden. så länge vi får lite smulor tillkastade så får vi vara nöjda eller……



http://www.skl.se/artikel.asp?C=361&A=58768



2009-03-27 @ 15:19:39
Postat av: Haddock

Jaha, ännu en tråd som kapats av antifanterna Piff och Puff, "Kosovo-Jesus", m.fl. Alltid kul med tomgångskörning!

2009-03-27 @ 15:23:16
URL: http://exilen.eu
Postat av: Putte

Bahlool. Jag tycker det är intressant att besöka historiskt intressanta platser i världen. Nu skulle jag vilja åka som turist till Mekka och Medina. Skulle du kunna hjälpa mig att fixa en sådan resa?



Ps. Jag har inga planer på att konvertera till islam, men det är väl inget problem?

2009-03-27 @ 15:30:53
Postat av: Per-Erik

Flera försök har de senaste månaderna gjorts att smutskasta och ge den här bloggen ett dåligt rykte. Bl.a.:

. SD-bluffen (s) har misslyckats.

. Jonas FranZen (s) har misslyckats.

. Toni Lappalainen (s) har misslyckats till den grad, att partiet stängde ner hans blogg.

. Bahlool (s/v?) gör tappra försök och kommer givetvis genom sin egen stupiditet att misslyckas.

. Vem blir nästa man/kvinna(!) till ”rakning”?

2009-03-27 @ 15:33:38
Postat av: Fru Fökk

Bahlool



"Jag dricker inte vin Fru Fökk men grilling gillar jag. Så säg vart du bor så kommer jag gärna och vi kan sjunga lite små grodor runt vid midsommar"



Read my lips,,M-Ä-N ÄR INTE välkomna till vårt lilla samkväm, captis!

2009-03-27 @ 15:34:38
Postat av: Sverigebesöket

Toni Lappalainens blogg på S:info är tillfälligt avstängs. Är det den B-loggen som är ”affären”?

2009-03-27 @ 15:39:00
Postat av: Rog

Tycker ingen har misslyckats med att argumentera emot Thoralf. Dock har Thoralf med lärjungar här vägrat lyssna på andra. Om detta är att vinna en argumentation så fine. haha. Ni vinner genom att inte lyssna. WOW...

http://blogghelvetet.se

2009-03-27 @ 15:50:33
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Putte

Sådär ja, nu har Rog Quisling dykt upp också! :-)

2009-03-27 @ 15:57:42
Postat av: Per

Bahlool

"Thoralf sluta skriva med andra nicks ;) Var inte så anonym :P"



Helt klockren! Det Tror jag också.



Die Dumme Schwede!!!!



”Apropå allmänutbildning! Det var muslimerna som allierade sig med Adolf Hitler och önskade förinta samtliga judar världen över!!!! Vänligen, läs en aning mer historia!”



Ska jag skratta eller gråta?

Och vi svenskar? nej då, inte hjälpte vi tyskarna med något! Absolut inte! Vi har 100 % neutrala. Snälla när du hycklar så jädrans mycket! Så vet jag vilken liten smyg (rasist) du är! förstå du vad jag menar?



Och till er andra som kallar mig "Landsförrädare", det gör mig ytterst förbannad. Ni är ju inte kloka i huvudet. Ni kommer förstöra det här landet som alla andra extremister har gjort med sina länder. Jag ber till gud och hoppas verkligen att inom en snar framtid så kommer man på ett sätt att utrota er extremister som är den stora och riktiga hoten mot Sverige. Ja ni hörde mig, det är ni som är den riktiga hoten mot det här landet. Jag skäms ändå ner till benmärgen att ett parti som SD finns ens i vårt fosterland.

2009-03-27 @ 16:06:49
Postat av: Putte

Men Per du kan väl emigrera då. Det finns säkert många muslimska länder du är välkommen till.



Utrota oss? Sa den lille humanisten Per! :-)

2009-03-27 @ 16:10:50
Postat av: Carl

per=Landsförädare, åk till Tensta! gissar att du inte sätter din fot bland "Nya Svenskars" områden

2009-03-27 @ 16:20:01
Postat av: Tore

"bahlool"! Har du svårt med läsandet. Ditt "skitsnack" tycker jag passar bättre på dina "upplagor"! Får jag höra att du tar avstånd från de nazistiska upplagorna, som identifieras med "dina vänner "hisbollah"!

Eller det som händer i Saudiarabien! Halshuggandet

av små barn! eller avhuggna händer eller fötter!

Och varför inte nedgrävning av oskyldiga kvinnor som "stenas", med mera! För att inte tala om er kvinnosyn! med våldtäkter i majoritet bl a!

Tar du avstånd från denna "hemska relion", som du och dina gelikar försöker föra över hit!

Nähe! Jag förstod det! Du och din jävla politiska relion med din sjuka "svarta koran" ser jag endast som styrmedel från djävulen! Du har kanske "flytt" från ditt hemland, men drar dig ändå inte för att resa tillbaka, för att "lära dig något nytt"!

När det gäller mitt bloggande, så är jag en pensionär med många års erfarenhet av det demokratiska Sverige.

Dessutom har jag en hyfsad pension, vilket du sannolik aldrig kommer att uppleva, med tanke på

hur lite folk som besöker "din affär"! Men ekonomisk komplettering kan ju också göras med andra medel, vilket också dina gelikar också gör!,

med fängelse som slutmål.

När det gäller Thoralf, är jag övertygad om, att

han ingriper endast då oegentligheter förekommer!

Om du inte kan anpassa dig till svenska seder, åk då hem till ditt land, och ta din "horbutik" med dig!

Det där med demokrati, är tydligen något som är nytt för dig, med tanke på din okunskap, vilken du missbrukar, i din blogg!

Att du verkar i Landskrona, förvånar icke mig. Ett alban och tjyvfäste, av "Guds nåde". Fortsätt du att visa att ni är ett "fredsälskade folk och relion", vars politiska plattform kommer att bli er undergång, sanna mina ord!...

2009-03-27 @ 16:25:50
Postat av: Rog

Tore

Om du ansträngt dig en anings och kikat in på hans blogg, så hade du fort sett att bahlool kritiserar de illdåd du tar upp. Du gjorde inte detta,varför? Av dumhet, lathet eller för att det är enklare att behålla sin fördom kring andra människor?

2009-03-27 @ 16:34:20
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Andreas Henriksson

Bahlool



Du är ute på ganska så djupt vatten, när du jämför SD idag med vad dom var för 20 år sedan. För 20 år sedan så var det nazister med, inte idag.Dom är utslängda. SD är ju ett Israelvänligt parti, tror du att nazisterna är så Israelvänliga.

2009-03-27 @ 16:37:18
Postat av: Tore

Och till "Per" vill jag säga: Gråt du en skvätt, för dina föräldrars synder! Alla var inte så skenheliga som dom. Vissa tog sitt ansvar, och gjorde så att både du och jag lever i ett fritt land. Än så länge! Beräffande islams inblandning i WW2 var, att din beundrare Hitler hade i sin armé 2 divisioner islamister (muslimer) för att hjälpa till med judarnas utrotning. Men det sket sig, sa "världshistorien", och därför är du förbannad.

Visst är du en "nazist-krypare", lille Per!...

2009-03-27 @ 16:42:09
Postat av: Tore

"Rog", du läser dåligt på vad jag förmedlar.

"Ljug så länge det gynnar dig själv eller din koran"!

I hans blogg finns även "hyllandet" av den där

"Mohammed Omar", vars uttalanden visar islams rätta sida! Hans uttalanden gör honom till kvalifiserad extremist, och hör ej hemma i Sverige!

Lär din läxa, innan du kritiserar mig!

Vill du att jag skall läsa upp de "verser", som jag reagerar mig mest mot, och som "bahlool" ej tar avstånd från? Vad är du för en "juvel", som tar denne "bahlool" i försvar, utan att se hans baktanke...

2009-03-27 @ 16:55:42
Postat av: Rog

Tore

Vill du att läser upp de verser från biblen som förespråkar folkmord,pedofili?

Vad är hans baktanke? Du får gärna berätta maila mig gärna om det

2009-03-27 @ 16:58:06
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Andreas Henriksson

Bahlool



Tycker inte du som muslim att det är konstigt med fredsagenter för Islam?, jag menar, det hade jag tyckt om jag hade varit muslim. Är det inte något som är fel i religionen när man behöver fredsagenter?

2009-03-27 @ 16:59:25
Postat av: Inge Sandén

@Per.

Du är en riktig landsförrädare.

Sådana som du högg vi av huvudet på 1700-talet.

Så göres fortfarande i Iran,så åk dit så är vi av med dig för all framtid.

Du har inget fosterland.

Det är vi rikriga Svenskar som skäms över att vi hyser femtekolonare.

Det var sossarna Myrdal, som lärde nazisterna rasbiologi.

Det var en hel del sossar som var nazister under kriget,men dom lyckades gömma sig i partiet med orden,Vi har inte förstått och inget sett.

Men svulsten blommade ut igen,när Isrelerna försvarade sig mot det nazisiska Hamas.

Då tågade sossarna åter ihop med nassar och annat

vänsterpack och tillsammans gapade man "döda alla judar.

Sverige är Sverigedemokraternas land har du inte förstått det, landsförrädare är vad du är.

2009-03-27 @ 17:00:26
Postat av: kenth persson

Bahlool, du skriver att störe stavas större,

hur stavas afghanistan? Afghistan?

2009-03-27 @ 17:02:50
Postat av: Tim Berggren

Att bära slöja är en större frihet än att bli gruppvåldtagen och stenad av muslimska män!



Lägg där till alla kommentarer tjejer får höra av desperata muslimska pojkar som anser att de har rätt att behandla kvinnor som de vill för att de klär sig "utmanande".

2009-03-27 @ 17:07:15
Postat av: Andreas Henriksson

Bahlool



Jag har ställt två frågor till dig. Tacksam för svar.

2009-03-27 @ 17:10:54
Postat av: Tim Berggren

"Vill du att läser upp de verser från biblen som förespråkar folkmord,pedofili?

Vad är hans baktanke? Du får gärna berätta maila mig gärna om det"



Var det kristna som flög in i WTC? Var det kristna som bombade Londons tunnelbana? Är det kristna som hedersmördar sina döttrar i Sverige?



Skiter fullständigt i vad som står i bibeln. Det är muslimer som är det största hotet mot västvärlden oavsett vad du kommer dragandes med för bibelcitat.

2009-03-27 @ 17:12:08
Postat av: Inge Sandén

När Andreas Henriksson inte tar förrädarna Per och Rog samt Bahloo i försvar är det bevis på att dessa typer inte passar in i vårt land.

Andreas är den enda riktiga sosse jag mött på denna blogg.

Det tog mig 20 år innan jag förstod,att vi arbetare var vilseledda av sossarnas mångkullturella bluff.

Det har Rog och Per bevisat med sina uttalanden.

2009-03-27 @ 17:14:41
Postat av: Rog

Tim Berggren

Jasså, jagt tror visserligen alkohol och cigaretter är ett större hot emot västvärlden. För att inte tala om förkylningsbaciller. De dödar effektivt som fan. Ingen religion kommer i närheten där

2009-03-27 @ 17:14:50
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Per

Haha vilka fåntrattar! Sanningen är att majoriteten av svenska folket skulle hellre står på min sida än eran! Så jag tycker att NI BORDE GE ER AV, för ni har inget vett och göra för det här landet, helt enkelt!



@Inge Sandén

"Sådana som du högg vi av huvudet på 1700-talet."



Snälla 1700-talet? Så skulle du vara EN liten bonde och jag din mästare. Förstår du, hur det ligger till? Jajamensan, min familj är från den högre delen av ”pyramiden" sedan långt tillbaka.



Jag skrattar glatt och önskar er lycka till mer ert misslyckade liv. Det var ett lyckat projekt jag testade här.

2009-03-27 @ 17:16:13
Postat av: Per-Erik

Flera försök har de senaste månaderna gjorts att smutskasta och ge den här bloggen ett dåligt rykte. Bl.a.:

. SD-bluffen (s) har misslyckats.

. Jonas FranZen (s) har misslyckats.

. Toni Lappalainen (s) har misslyckats till den grad, att partiet stängde ner hans blogg.

. Bahlool (s/v?) gör tappra försök och kommer givetvis genom sin egen stupiditet att misslyckas.

. Per (v) har nu också kvalificerat sig till denna lista. Bloggen har hittills haft drygt 5000 unika besökare denna vecka och han fattar inte genom sin inskränkthet, att bland dessa finns det personer spridda runtom i Sverige som använder de olika pseudonymerna.

. Vem blir nästa man/kvinna(!) till ”rakning”?



P.S.

Rog (AFA?) räknas inte, eftersom han har uppenbara problem, genom sitt senaste inlägg som gränsar till inbicillitet, att förstå vad andra skriver och kvalificerar sig endast till kategorin ”att tycka synd om”!

2009-03-27 @ 17:25:05
Postat av: Rog

Per-Erik

Jag AFA? Du borde arbeta med Staffan Westerberg , din fantasi är ju helt underbar.

2009-03-27 @ 17:28:39
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Jonas Franzen

Ojdå. Det var en gigantisk diskussion man hittade här idag då. Jag kan direkt säga att jag inte läst ingenom vad som skrivits, och tänker inte göra det heller. Men en sak slår mig direkt när jag scrollar.



Varför svarar nästan aldrig Thoralf själv? Han skriver blogginlägget, men försvarar nästan aldrig motargumenten som kommer. Det sköter en mängd andra.



Thoralf? För upptagen att läsa domar från tingsrätten, eller vill du delta i debatten?

2009-03-27 @ 17:38:33
Postat av: Tim Berggren

Jonas Franzen: Om inte bloggen passar så behöver du ju inte läsa den? Förstår inte det konstiga i att det är läsarna som står för kommentarerna i kommentatorsfälet, och bloggaren som står för inläggen.

2009-03-27 @ 17:58:48
Postat av: Putte

Per, du skriver svenska ganska illa för att vara en svensk högreståndsperson, eller tunnades mästarblodet ut efter 1700-talet?



Det har gjorts ett stort antal opinionsundersökningar i Sverige om massinvandringen. Samtliga har visat att en majoritet av svenskarna inte vill ha massinvandring, men det struntar våra "folkvalda" fullständigt i. För att citera en riksdagskvinna från Vänstern. "Invandringspolitiken ska inte folk lägga sig i, den ska skötas av oss politiker."



Så var det med den demokratin!

2009-03-27 @ 18:05:09
Postat av: Sverigebesöket

Jonas har som vanligt inte förstått ett barr. Annars är charmen med den här bloggen att lsarnas integritet respekteras fullt ut i det att de har fullständig frihet att utrycka SINA åsikter.



Just detta kommer nog Jonas ALDRIG att förstå.

2009-03-27 @ 18:06:08
Postat av: carl

Ni Sverigefientliga har ni varit i exempelvis Tensta? åk gärna dit 1 gång i veckan på samma tid varje gång. kan slå vad om att rycktet sprider sig att en Svenne kommer varje vecka många nya svenskar kommer nog fram till dig och du kommer få uppleva mångkultur riktigt ordentligt. Sedan blir du uppvaknad och slår dig samman med övriga Svenskar på denna blogg

2009-03-27 @ 18:10:08
Postat av: Rog

Putte

Pratar du om undersökningar gjorda av Aftonhoran nu?Dessa ska vi tro på?



Senaste undersökning jag såg var en mångfaldsbarometer, från Uppsala. Har för mig att runt 81 % inte hade några som helst problem med invandring eller en fortsatt sådan. Och ja, vänsterkvinnan har väl ändå lite rätt. Politik ska skötas av politiker, det är därför de finns =) Å du har ett val eller hur. Så 2010 gör du ditt val. Då kankse du slipper såna vänsterkvinnor i framtiden.

2009-03-27 @ 18:12:08
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Andreas Henriksson

Rog



Din polare Bahloo beskyller ju andra för att inte svara på frågor. Men han svarar ju inte själv!!!

2009-03-27 @ 18:13:25
Postat av: Rog

Andreas Henriksson:

Han kankse är upptagen?

2009-03-27 @ 18:14:22
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Putte

Mångfaldsbarometern gjord av Orlando Mella? :-)

2009-03-27 @ 18:22:22
Postat av: Andreas Henriksson

Rog



Du försöker på din blogg att vara så objektiv som möjligt, och se på saker och ting med klara ögon. Men nu undrar jag inte om du är lite halvmuslim eller finner dina sympatier långt åt vänsterhållet. Med tanke på dina kommentarer här.

2009-03-27 @ 18:22:35
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det är bara och konstatera att det finns pengar i det här landet, men man lägger dom på SKIT.

2009-03-27 @ 18:23:13
Postat av: Alien in sweden

Hur blir man bäst rasist?



Svar: Hoppa av gymnasiet och försök att projecera ditt mindervärdeskomplex på invandrare och låtsas som att alla dina problem beror på dem.



se gärna filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=pE3KdIMTheE

2009-03-27 @ 18:24:08
Postat av: Rog

Andreas Henriksson

Jag är långt från vänster. Men här av ngn anledning är allt vänster som inte är SD. Är inte detta märkligt? Jag

2009-03-27 @ 18:31:41
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Putte

@ Alien in sweden



Jaha, så man måste har börjat gymnasiet och sedan hoppat av för att bli rasist? Räcker det inte med att bara ha gått i grundskolan, eller blir man multikulti då?

2009-03-27 @ 18:34:21
Postat av: Per-Erik

-> Alien in sweden



"Hur blir man bäst rasist?"



Jaha och det är således något som du har lyckats med och är stolt över. Jag kan bara beklaga att du inte har bättre förstånd och att det rör sig om din egen livserfarenhet. Ditt misslyckade försök till en förenklad beskrivning av invandringsproblematiken är inte heller något som du borde vara speciellt stolt över!

2009-03-27 @ 18:44:39
Postat av: Thoralf A

Jonas Franzen



Jag jobbar just nu med en driftsättning vilket innebär arbetstid från ca 08:00-21:00 varje dag, 6 dagar i veckan.

Och jag kan bara titta till bloggen under lunchen eller under någon paus.



Därför har jag absolut ingen möjlighet att svara på kommentarer.

2009-03-27 @ 18:51:13
URL: http://thoralf.se
Postat av: Jonas Franzen

Tim Berggren. Jodå, jag tycker det är underhållande att läsa här. Har aldrig påstått något annat.

... Så du förstår inte det konstiga i att en bloggare kastar ur sig ett argument, ett påstående, och sedan inte försvarar det? Jag har absolut inget emot fri debatt, det vet alla som brukar läsa här. Jag bara ifrågastätter Thoralfs frånvaro.



Sverigebesöket. Att du skriver jag inte förstår något är ju inte ovanligt vid det här laget. Frågan är vem som förstår vad egentligen.

... Jag efterlyste Thoralf. Och du får det till att jag skulle ha något emot folks åsikter? huh? Du är skum du.

2009-03-27 @ 18:54:50
Postat av: Andreas Henriksson

Rog



Tid!! Nej, det kanske är bön nu, vad vet jag!!Han hade åtminstone tid att skriva 30 kommentarer på denna bloggen.

2009-03-27 @ 18:56:05
Postat av: Anonym

Andreas.



Bahlool kanske är upptagen med att fixa min Mekkaresa jag bad honom om hjälp med! :-)

2009-03-27 @ 19:04:16
Postat av: Rog

Andreas Henriksson

Har du på ngt sätt infört ngn form av närvaroplikt här? Ska vi anmäla oss,eller är det handuppräckning som gäller i fortsättningen för att säkerställa att alla är här?S

Sluta fjanta dig. Han skriver väl när han har tid. Som du gör. Han har nog ett liv, precis som du. Så oroa dig inte, du kommer nog med tiden få fler saker från honom du kan störa dig påS

2009-03-27 @ 19:06:53
Postat av: Inge Sandén

@Nisse Hult.

En mycket lång och bra kommentar.

Nu har du nog skrämt undan vår vän Nalle Björn.

Nu om aldrig förr måste han väl förstå,att vi Svenskar aldrig kommer att krama Islam.

Islamisterna röstar på Måna Muslim,Svenska folket röstar SD.



@Thoralf.

Mera inlägg om den Kvinnoförtryckande hatsekten Islam och du sätter nytt rekord i kommentarer.

2009-03-27 @ 19:31:28
Postat av: Tore

"Rog", sluta att fjanta dig, och läs upp dagens

kristendom avseende folkmord, och pedofili! Du lär inte hitta något! Lite hysteriskt av ditt uttalande

märker jag. Jag tror många här vill höra ditt märkliga svar!...

2009-03-27 @ 19:34:24
Postat av: Rog

Tore

Jos 11:14-20 Rovet från dessa städer liksom boskapen tog Israels barn som byte, men alla människor i dem dödade de med svärd, till dess de hade förintat dem. De lät ingenting som andades finnas kvar... 20 Ty från HERREN kom det att de förhärdade sina hjärtan och gick ut i strid mot Israel, för att han skulle ge dem till spillo och inte visa dem nåd. I stället skulle han utrota dem så som HERREN hade befallt Mose.

2 Mos 32:27 "och han sade till dem: "Så säger HERREN, Israels Gud: Var och en skall spänna på sig svärdet, gå igenom lägret, fram och tillbaka, från den ena porten till den andra, och döda var och en sin bror, sin vän eller släkting."



I nedanstående stycke uppmanar Gud israeliterna att begå folkmord på amalekiterna för något deras förfäder gjorde 450 år tidigare då de angrep Israels folk på vandring ut ur Egypten. [avancerad argumentation för debatter]

1 Sam 15:2-3 Så säger Herren Sebaot: Jag har inte glömt vad amalekiterna gjorde mot Israels folk, då de angrep dem på deras vandring från Egypten. 3 Dra nu ut och krossa amalekiterna och vig dem åt förintelse med allt som tillhör dem. Skona ingen utan döda alla, både män och kvinnor, barn och spädbarn, oxar och får, kameler och åsnor.'



Människooffer

2 Mos 22:29 Du skall inte dröja att offra av din skörd av vin och olja. Den förstfödde av dina söner skall du ge åt mig.





Dödande av oskyldiga spädbarn

Det är inte lätt att föreställa sig att Gud skulle vara mot abort, då han kräver att Samariternas spädbarn skall bli krossade och deras havande kvinnor skäras upp, så att deras foster kan dräpas.

Hos 14:1 Samarien har trotsat sin Gud och får sona sin skuld. De skall falla för svärdet, deras spädbarn skall krossas, havande kvinnor skäras upp.

Ps 137:9 Lycklig den som får ta dina späda barn och krossa dem mot klippan

2009-03-27 @ 19:42:24
Postat av: Anna

Rog, där slog du huvudet på spiken!



Det du hänvisar till är saker som finns i GT, och alla vet ju att Koranen hämtat väldigt mycket ur GT, medan kärleksbudskapet i NT helt ignorerats.

De flesta trossamfund - speciellt de som är lite större - grundar sig på Jesu kärleksbudskap. Vilket gör kristendomen till mindre förtryckande än islam. Vilket jag som ateist är tacksam för.



Det ruggiga med islam är att den fortfarande tillämpar GT:s "öga för öga", stening, stympning och misogyn lagstiftning.



Det är det som islam-tillskyndarna har så svårt att förstå. Det handlar inte om vad vi gjort här i väst för hundra år sen, eller vad kristna gjorde under medeltiden - det handlar om vad muslimer gör och tror på i dag!

2009-03-27 @ 20:00:22
URL: http://ullagabriella.blogspot.com/
Postat av: FreeBird

Bahlool, du blir riktigt pinsam när du börjar dilla om Irak. Alla länder som har byggt sitt samhällsskick på Islam har varit diktaturer. Det finns inte ett enda undantag. Saddam var en av blodtörstigaste diktatorer efter 2:a världskriget, värre än hans kommunistiska kollegor med tre undantag, Stalin, Mao och Pol-Pot (Ho-chi-min var ungefär i samma klass) . När USA störtade hans välde, kunde irakierna säga, tack och åk igen hem. Men deras ”kamp mot ockupation” var en enda slakt av andra muslimer som hade en annorlunda tolkning av Boken. De använde till och med mentalhandikappade barn som självmordsbombare. Det är riktig Religion of Peace.

Situation i Pakistan och Afghanistan är likadant. USA hade folkrätten på sin sida, när de gick in i Afghanistan. De har folkrätten på sin sida när de bombar terrorister i Pakistan. Det går miljarder och miljarder dollar till Afghanistan för att bygga någonting som liknar en civilisation. Det islamiska svaret är att mörda lärare som undervisar flickor och de flickelever som vågar gå till skola. Det är Religion Of Peace i praktiken.

Observera att jag är mot USA:s ingripande både i Irak och Afghanistan. Jag tycker nämligen att ett land ska inte offra sina soldater på en hopplös uppgift, nämligen att försöka införa demokrati till trashsamhälle. USA är så starkt militärt att de kunde krossa talibanvälde med endast bomber och strunta i resten. Om Saddam verkligen var en fara för omgivningen, kunde de göra det samma med honom.

Nu är det fråga om Europa blir Eurabien och dhimminatet.

Daqens hälsning från Religion of Peace till Bahlool:

asia/7967594.stm" rel="nofollow">http://news.bbc.co.uk/2/hi/southasia/7967594.stm

2009-03-27 @ 20:04:03
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: Andreas Henriksson

Rog



Det är väl för fan ingen hemlighet att kristendomen har varit en krigisk religion, skulle du vara bror duktig när du kommer dragandes med en 1000 år gammal bibeltext..Vet du vad det står mer i Bibeln..Jesus sade " DEN SOM FÖRLEDER ETT BARN SKALL MED EN KVARNSTEN HÄNGAS RUNT HALSEN OCH SÄNKAS I SJÖN"

2009-03-27 @ 20:10:28
Postat av: Jakob

Alltså.

Rog, dumfan.



DAGENS kristendom tack. Jag vill se några exempel som är applicerbart på dagens samhälle. Givetvis med det du räknar upp.



Skriv gärna ner ett demokratiskt, kristet, gärna västligt, land, där det finns extremister i hundratusentals eller rent av miljontals som tillber dessa metoder som du just räknade upp.



Evolution? Modernisering? Utveckling? Något kanske det kallas?

2009-03-27 @ 20:11:33
Postat av: Andreas Henriksson

Jakob



Jag håller med dig.



Rog



Någonting som är applicerat i nutid på dagens samhälle. Kom inte dragandes med några religiösa sekter nu bara. För dom har valt att stå utanför samhället.

2009-03-27 @ 20:18:12
Postat av: FreeBird

Sverige är ett sekulariserat land där kyrkan är avskiljd från staten. Därför ska ingen religion bedriva en missionsverksamhet med hjälp av statliga pengar. Vill muslimer göra reklam för Religion Of Peace, får de göra med egna medel som andra religiösa samfund. Och att besöka skolor bör vara förbjudet. Det kan inte Scientologerna, Mormonerna, Livets Ord, Jehovas eller andra rörelse göra. Så regler ska vara lika och religiös frihet ska betyda också frihet från religion.

2009-03-27 @ 20:21:54
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: Andreas Henriksson

Per



Det är du som skrev i namnet DARIUS innan, eller hur?

2009-03-27 @ 20:35:54
Postat av: Tore

Den där "pajasen" bahlool, nämnde att Finland stödde nazisterna under WW2! Det gjorde de inte,

utan det var "tyskarna" som hjälpte finnarna för att tämja ryssen. Ryssen hade vid "vinterkriget" 1940-1941 tillskansat sig omfattande landområden i bl a norra Finland, karelen och "Hangö", isamband med fredsfördraget 1941. Vid detta vinterkrig deltog omfattande svenska frivilliga under de tre månaderna som kriget varade. Vid "fortsättningskriget" 1942, var det mest tyskarna som bidrog med krigsmateriel och personal för att hjälpa finnarna. Ingen annan än tyskarna och "svenska frivilliga", ett fåtal danskar och norrmän jämte finnarna, stod sida vid sida vid slaget i Tali-Ihantala sommaren 1944, där ryssen förlorade så mycket folk, att Stalin frångick tidigare "villkorslös kapitulation"

till "fredsfördrag". Att fredsföredraget innehöll

att "tyskarna skulle lämna Finland" var givet, då

finnarna aldrig lät sig styras av tyskarna, utan

själv ställde villkoren! Finland förblev fritt, men

hade "ryssen" hängande över sig ett antal år.

"bahlool" skapar sin egen historielektion, och långt ifrån verkligheten, allt för att förvilla.

Jag rekommenderar alla att läsa om Finlands historia under 1900-talet. En verklig kamp för frihet från förtrycket. Har precis läst färdigt

Orvar Nilssons bok "När Finlands sak blev min". En

svensk frivillig under vinterkriget och fortsätt-ningskriget 1940-1944!

Kom nu inte och säg att finnarna hade hakkorset på sin utrustning. Svastikan har sitt ursprung i finska flygvapnet under kriget "vita mot röda" under WW1. Hitler stal/lånade detta hakkors under sin tid. Finland avstod från detta hakkors som en del i fredsfördraget 1944. Och som alla vet, har

hisbollah i Libanon övertagit denna symbol!.

Och det visste han inte, denne "bahlool"!, historie

vetarn från främmande land!...

2009-03-27 @ 21:39:18
Postat av: Tore

Och så den där "Rog"! djävulen från före Kristus!

Han är tydligen inte medveten om, att vi nu lever

under 2000-talet, och nämner inte ens att "islam"

fortfarande lever under samma tidsålder som han.

Vet du vad "Rog"? Sök behandling innan det går rent åt helvete, om det inte redan har infunnit sig!...

2009-03-27 @ 21:50:53
Postat av: katinka glahd

Oh du äcklige lille Bahlool. Du får gärna tro på stolligheterna inom islam som hittades på av en epilektisk byfåne vid namn mohammed som drack sig full på mäsken därute i öknen någon gång på 600-talet. Han erhöll uppenbarelser som att det var tillåtet att ta 9-åriga flickor till brud.Så påpassligt!!! Han var en riktg pedofil med en asful inställning till småflickor. Vilket inte är något främmande även hos svenska män om man får tro nyheterna idag!!

Men en sak är säker ,vi kan aldrig hindra människor från att tro på vad dom vill, eftersom vi inte kan läsa tankar. Ni kan tro på stenar vad mig anbelangar,vem ni än är och vad ni än har för er om stolligheter inom din religion,det kan jag aldrig förhindra, men FAN tar Er den dagen ni börjar kasta de stenarna mot mig,mitt land,mina barn,mina barn och barnbarn. Då om inte förr,tar det hus i helsicke. Då djävlar Bahloo -grottmänniska, då skall du stå ansikte mot ansikte mot ljuset som kommer att förblinda dig för all framtid.Gud välsigne Sverige!Till sist en sista fråga. Vad har du här att göra egentligen? Hur kan en man tillåta sig att leva på bidrag som betalas av svenskar och arbetsinvandrare för att försörja en massa loja individer som har importerats som valboskap för sossar och vpk-are.? Hur mår ni om nätterna?

Oh Pardon Us You bleeding peace of earth. Gör som ET. Go Home!

2009-03-27 @ 22:07:42
Postat av: Fru Fökk

Snyggt Katinka!



Det är en konst att mässa exorcism mot de muslimska halvfigurer som idag grisat ned Thoralfs eminenta blogg, mycket bra!

2009-03-27 @ 23:12:43
Postat av: Sus

Det finns gott om grottmänniskor, tydligen. Det är konstigt att en del har lärt sig skriva så bra. Men samtidigt har det varit intressant läsning i den här tråden. Och tack, katinka glahd, för de skratt du bjöd mig på - nej, tusan heller ska vi ta emot några stenar! Men det känns fel att behöva kasta dem tillbaka. Det är så ovärdigt för andligt utvecklade och icke-religiösa individer ...



En enda sak vill jag kommentera innan jag går och knyter mig för natten:



Gamla testamentet är inte de kristnas bibel - det är judarnas bok. Det finns endast med i bibeln som bakgrundsförklaring till Nya testamentet - och något som kristna ska lämna bakom sig.



Tyvärr får svenska präster lära sig Sanningen genom GT, och en del drar till med GT som ett rättesnöre än idag. Inte ens de har fattat skillnaden mellan GT och NT.



Jag bara undrar vad Kristus själv skulle ha sagt till mänskligheten om allt detta om ... idag ...

2009-03-27 @ 23:44:59
Postat av: Alexander den store

Vicken marathon löpning och vart ledde den ?

Ja... in i öknen eller ?

citerar min egen kom i början innan den urartade eller ska jag säga , vad va det jag sa ?

- "När Islamisterna anklagar någon för att vara Islamofob bottnar det helt enkelt i att personen inte vill säga ordet rasist utan väljer något rumsrent (PK , indirekt går man i sin egen fälla alltså )

Och så har man inte tillfört debatten ett jävla dugg, helt enkelt -

Men vem har påstått att en debatt med Islamister leder någon vart ?

---- Nej det är bara att sitta ner och vänta tills doktorn kommer "

Men det finns personer som hävdar att Islam "bara" är en religion !

Då är man riktigt ute och cycklar !

Islam är en religion med ideologi !



Ett litet Historiskt perpektiv kanske kan friska upp den pratglade islamisten

Innan islam "uppfanns" fanns något som hette Perserriket - Persien , en högkultur som försvann i och med Islam

Arabiska siffror som vi använder i dag kom därifrån och många fina astronomer , Babylon- hög kultur osv

Alexander tog hela perser riket Gaza och egypten, Alexandria kom fram till Indien sen stopp.

Han såg Presernas rike som ett högt utbildat och kultiverat rike som han ville försöka att "integrera" med den tidens västerland , det misslyckades.

Vaför , kulturerna var helt enkelt så olika att det inte gick-

Islam kom långt senare och raserade TOTALT all kultur och vetenskap och filosofi i dessa länder som nu kallas arabländer. och vad har vi idag där ?

En högkultiverad demokrati som värnar om människors lika värde och fria och rättigheter ?

Fundera på det Jävla Islamister och sen kan ni förövrigt åka till Talibanerna i Malmö för ett studiebesök i en stads förfall pga......

2009-03-28 @ 02:18:28
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: schweinfeldt

Haha,där ser man,bahlool eller vad f-n grisen kallar sig är har hittat hit från landskrona,det brukar alltid bli ett j-a liv på mågon musse så fort en blogg eller en människa kritiserar islam - så även här,det räcker nog så för att förstå att dom aldrig passar in i ett västerländskt samhälle,och denna bahlool,vart hade han/hon varit utan svenska skattebetalare tro?.....varför just sverige tro?....varför inte Emiraterna eller Saudi?.....kan det vara för att gulfstaterna KRÄVER att ALLA som kommer in i landet(förutom dom som uttnytjas i byggbranchen då,indier/pakistanier mest)ska vara utbildade och ha ett jobb.....kan bahloool möjligtvis ha kommit in i sverige för våra svenska arbetares naiva vilja att låta politikerna svina med deras skattepengar....:)

2009-03-28 @ 02:53:34
Postat av: schweinfeldt

Haha,där ser man,bahlool eller vad f-n grisen kallar sig är har hittat hit från landskrona,det brukar alltid bli ett j-a liv på mågon musse så fort en blogg eller en människa kritiserar islam - så även här,det räcker nog så för att förstå att dom aldrig passar in i ett västerländskt samhälle,och denna bahlool,vart hade han/hon varit utan svenska skattebetalare tro?.....varför just sverige tro?....varför inte Emiraterna eller Saudi?.....kan det vara för att gulfstaterna KRÄVER att ALLA som kommer in i landet(förutom dom som uttnytjas i byggbranchen då,indier/pakistanier mest)ska vara utbildade och ha ett jobb.....kan bahloool möjligtvis ha kommit in i sverige för våra svenska arbetares naiva vilja att låta politikerna svina med deras skattepengar....:)

2009-03-28 @ 02:54:34
Postat av: schweinfeldt

Och ROG kommenterar jag inte ens,vilken stjärna,vilket freak...vilket missfoster.

2009-03-28 @ 03:38:29
Postat av: Tony

Schweinfeldt ditt namn tyder på släktskap med grisar ändå kallar du andra för svin och gris?

2009-03-28 @ 03:45:30
Postat av: Tomas F

De välgödda vänsterakademikernas avkomma vältrar sig i frihetshat och diktaturdyrkan när de enfaldigt försvarar intoleransens ideologi. Islams vidskepelse och islamisternas dödskult skall tydligen frälsa Sverige i den stora omdaningen av vår demokrati som socialdemokratin och vänstern nödigt längtar efter. Vi demokrater kommer dock aldrig att acceptera detta förfall. Vi ser däremot med tillförsikt fram emot kampen för vår frihet, en kamp som måste vinnas till varje pris om inte vår demokrati skall gå under. Vi vägrar att förnedras och hånas av s.k. fredsagenter vars yttersta syfte är att i det framtida socialistislamistiska drömsamhället släpa oss otrogna till slaktbänken.

2009-03-28 @ 15:03:59
Postat av: Robb@n

Islam fredens religion ?

Måste man inte då fråga sig varför muslimer flyr för överhuvud taget till väst, och inte stannat kvar och lever i frid & ro i sitt eget land.

Varför ljuger muslimerna och skyller på tortyr,mord och förföljelse för att få stanna? det finns ju inga sådana motiv i fredens religionen islam enligt Besserwissrarna, utan alla dokumentär programmen som gått på tv och som visade att man bland annat mördade lärare som undervisade flickor i skolan och inte bara pojkar måste då vara sagor enbart för att skrämma folk.



Är det enbart ekonomiska flyktingar vi tar emot ? och som sen av en slump tycker livet är lite trist och vill förgylla tillvaron med lite hederligt övervåld/våldtäkt/personrån/mord/ på sina nyfunna medmänniskor? är socialbidragen för lågt satta så det inte räcker till att köpa dom nyaste mobilerna på marknaden eller Canada goose jackan för 5700 kr som gör dessa fredens apostlar till rånare ? ja att det är svenskens fel att islam kommer i dålig dager kan vi vara överens om,, vi är på tok för snåla med allt, vi bygger inte moskéer tillräckligt fort och egna badhus till burka simningen har ju först nu kommit igång, nej ett mer snålt och grinigt folk en svensken får man leta efter.

















2009-03-28 @ 15:26:38
Postat av: Carl

robban ! jaha och så är de giriga bankfolket så rasistiska att de döper om sin bank till SWEDBANK!



Nu borde våra "nya Svenskar" få skadestånd, de kan ju ha förlorat finansintäkter om de trott att banken bara vill ha etniska Svenskar som kunder.



SWEDBANK bör ta upp den gamla Post och kreditbankens namn PK-Banken,



nu när de bojkotar Svenska flaggan på kunders önskan att välja egna motiv på sina bankkort. läste detta på superbra:

http://www.rakryggad.blogspot.com/

2009-03-28 @ 16:45:21
Postat av: Gunnar

Bahlool,..frågan sprider sig mer och mer här i Landet,..är Muslimer människor ? ? ? ? ?

2009-04-01 @ 01:28:10
Postat av: Anonym

Det är 100 fredsagenter som blivit utbildade inte 200 , personligen önskar att en nolla ska adderas till denna siffra och vi ska bli fler och fler!

Du ställer frågan om varför dessa organisationer och studieförbund stöder detta projekt och varför de inte stöds av SaudiArabien eller muslimska organisationer (jag antar att du menar frn andra länder)

VARFÖR SKULLE DE GÖRA DET????? Vi är svenskar, bor i Sverige, är en självklarhet av detta samhälle och ämnet berör oss alla!!

Du undrar om islamskfredskultur är något?!, Ett tips till dig är att gräva i din historia som Kristen eller som Jude . Där kommer du upptäcka att kristna och judar flydde dit muslimer härskade för att söka skydd, fred, ro och rättvisa. Om dessa två religioner inte berör dig vänd dig till historien i Andalusien i Spanien. Där islams spred sig ifrån och nådde västvärden. Var inte så blind och fördomsfull.

Dem länder du nämner Irak, Afghanistan, Palestina och Somalia, dessa länder har levt under förtryck! Problemen där är inte religiösa utan politiska! MKT tack vare västvärlden. I Palestina som du nämner lever kristna och muslimer sida vid sida i fred och har gjort i fler hundra år!

VAD VET DU OM KORANEN???? Berätta för oss! För mig är det tyligt att du inte vet mycket!

Du säger att koranen förtrycker kvinnan, HUR??? Islam befriade kvinnan och gav henne värde. Gav henne rätt att ärva, vara fri och likställer henne med mannan. I Koranen talas de om att värna om kvinnan ge henne sina rättigheter och värna om hennes känslor. Inom Juden- och Kristendomen svartmålas kvinnan och bär synden för EVA! De gör hon definitivt inte inom Islam!!!!

Hon betraktades som smutsig och fick vistas i skamhus under menstruationen medans inom Islam talas de om att ge henne utrymma och behandla henne med omsorg. Kvinnan får till och med avstå från bön och fasta! Det för att Gud den allsmäktiga vill avlasta henne . Jag kan ge dig minst tusen exempel till på hur kvinnan ska behandlas enligt Islam och hur Islam lyfter henne!

Kvinnan i Europa fick rätten att skilja sig och fick sin rösträtt på 1800 talet detta efter en massa om och men. Inom islam har hon haft dessa rättigheter och massor till sedan islams början!

Fredsagenter behövs precis som du säger i förorterna men minst lika mkt på alla andra platser i SV. Många människor lever i sina egna bubblor och det är vår plikt att bygga broar och tydliggöra en svartmålad bild.

Religioner är nationalitetslösa! Dessutom finns en jätte stor skillnad mellan kultur och religion och person!!!! Det är helt olika saker!! Om en person gör en dum grej betyder det inte att det är hans/hennes religion som anser att man ska göra på detta vis!!!!

Ni talar om demokrati och frihet i Sverige och att Islam förtrycker kvinnan och inte är fredligt. Ert sätt att frysa ut muslimer och vara så hatiska mot dem strider mot demokratin och dess betydelse, strider mot religionsfriheten vi har i Sverige. De ni gör är att förtrycka och kränka en grupp svenska muslimer som består av kvinnor, män och barn! Vart är freden och rättvisan i det????

Sök er till riktig fakta innan ni talar! Ni är trotts allt vuxna människor!

2009-04-02 @ 12:22:37
Postat av: frustrerad muslim

Jag tycker att dina åsikter är väldigt torra och fulla av hat och egoism. Även om att du försökte vara manupelativ genom att övertya läsaren att du inte är rasist men så fort man läser din blogg så kä´nner man sig kränkt. Hitler under sin kampanj har aldrig kunnat betrakta sig själv som rasist. Sådana som dig och hitler behöver jobba med självinsikten. Det gör mig väldigt ledsen att det finns människor som dig i Sverige

En frustrerad muslim över SD

2010-09-22 @ 22:01:46
Postat av: Anonym

Jag tycker att dina åsikter är väldigt torra och fulla av hat och egoism. Även om att du försökte vara manupelativ genom att övertya läsaren att du inte är rasist men så fort man läser din blogg så kä´nner man sig kränkt. Hitler under sin kampanj har aldrig kunnat betrakta sig själv som rasist. Sådana som dig och hitler behöver jobba med självinsikten. Det gör mig väldigt ledsen att det finns människor som dig i Sverige

En frustrerad muslim över SD

2010-09-22 @ 22:02:47
Postat av: Invandrare

bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk.

Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. , och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har

afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din

......landslagskapten är............bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "INVANDRARE"... Sverigedemokraterna???"

2010-09-22 @ 22:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0