ÄNNU EN KULTURBERIKAR DÖMD FÖR VÅLDTÄKT

Igår kom ännu en dom mot en muslimsk ung man, Farid Habibi, medborgare i Afghanistan, som begått en våldtäkt i Växjö.

Han döms till 2 års fängelse och 5 års utvisning. Utvisningen blir i praktiken endast 3 år då fängelsetiden räknas in i tiden för utvisningen. Han skall även betala ett skadestånd på 85 400 kronor till brottsoffret.


För ca 1 år sedan hungerstrejkade han för att få stanna i Sverige då han satt i migrationsverkets förvar i väntan på utvisning till Afghanistan. Snyftreportagen var många i media. Läs artikelNej, han fattade tydligen inte så mycket.

I domen kan man läsa följande


"Habibi har gjort sig skyldig till ett av de allvarligaste brotten vi har med en

strafflatitud på i normalfallet fängelse två till sex år. Brottet i sig visar även på en

fullständigt oacceptabel och djupt kränkande inställning till kvinnor. Hans beteende

får då anses vara ett verkligt och allvarligt hot mot grundläggande värderingar och

samhällsintressen. Av yttrande från Migrationsverket framgår att hinder för

verkställighet av ett utvisningsbeslut inte föreligger. Habibi skall då utvisas och

förbjudas att återvända till Sverige inom fem år."


Farid Habibi fick permanent uppehållstillstånd tack vare en massiv kampanj från socialdemokraterna, SSU och vänsterpartiet. Socialdemokraten Reza Javid och vänsterpartisten och riksdagsmannen Kalle Larsson var två politiker som jobbade för att Farid Habibi inte skulle utvisas för ca 1 år sedan.

Nu har Farid Habibi betalt tillbaka sin "skuld" med ränta till det svenska samhället.

Det skulle vara mycket intressant att få dessa personers kommentarer idag men nu kniper de käft.

Jag anser att Farid Habibi skall utvisas på livstid från Sverige då han har visat sin respektlösa kvinnosyn.


Kommentarer
Postat av: Gammelsvensk

Visst får man så´n lust att säga "vad var det vi sa´? Eftersom det tydligen inte var så svårt att skaffa pengar till resan till Sverige så kanske det går bra att fixa pengar till skadeståndet också. Eller?

2009-03-10 @ 22:35:25
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Andreas

Bara att bedja för att kräket fastnar som getherde i Afghanistan. Hoppas han aldrig får möjlighet att ta sig hit för att berika oss mera! Sån kultur som han har med sig vill vi inte ha!

Postat av: Magne

En gratis kastrering kan vi väl bju på med en rostig morakniv. Vi som är så generösa i detta landet.

2009-03-10 @ 23:47:49
Postat av: Håkan

Det är inte Farid Habibi som är ett kräk. Han är bara som han o hans kultur "är". Kräken är de som släpper in honom i landet o sedan kör kampanjer för att den efterblivna idioten ska få stanna. Om rätt vore rätt skulle (S) och (V) betala samtliga kostnader i ett fall som detta. En sista sak, vad är det för mening att döma en efterbliven typ från Afganistan till att betala skadestånd. Det är ju bara ytterligare ett hån mot offret som aldrig kommer att få se röken av några stålar.

2009-03-10 @ 23:49:55
Postat av: Sara

jag tycker att kastrering borde vara okej när det gäller våldtäktmän.

2009-03-10 @ 23:58:22
URL: http://saraellstrom.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Är inte förvånad över att det sker.

Men väldigt förundrad över endast 5 års utvisning?Han har ju kränkt en kvinna på de mest vedervärdiga sätt man kan göra !!

Vi kan inte låta sånt här jävla avskum sätta foten i Sverige igen. Men det luktar Socialdemokrat lång väg.Men som Håkan säger:Han och hans kultur är vad dom är ! De vet vi sedan länge eller hur !De rår liksom inte för att dom ligger 3000 år bakåt i tiden ? såg nån undersökning att det är oftast religionens fel att länder i denna status beter sig och har det som dom har det !?

Sen hans skuld till brottsoffret går till kronofogden för utmätning och sen får den Svenske skattebetalarn stå för notan ! Härligt!Aset skulle ha ordentligt med stryk och sen hem Är jag rasist nu ?Nej nej nej nej ! Men realist är vad jag är !

Det är inte jag som beter mig som ett as,kräk,svin,kriminell,lögnare,eller våldtäktsman.Rasist ? Ja du jäklars va !? Svinet har visat sitt rätta jag och därför har han förlorat rätten att bli kallad och behandlad som en jämnbördig människa. Klart jag eller vi andra är bättre än honom och att vi är värda mer en honom eller våldtäktsmän eller annat avskräde "kriminella"Vad har nu vårt kulturberikande misslyckats med denna gång så han gjorde det han gjorde?

Fick han inte tillräckligt med bidrag eller vad?

För nåt jobb hade väl inte svinet.Nä Sverige jag är långt ifrån rasist men jag är fan en människa med principer och dom tummar jag inte på ! Hade denna person skött sig så hade han varit mer än välkommen men när man pissar hela systemet i ansiktet visar sitt sätt att se på kvinnor genom avskyvärda handlingar i mitt eller vårt land Sverige så har man gått över linjen för att bli behandlad inom demokratiska ramar.Då får man ta att bli kallad ett : svin,kräk,aplävel,kamelknullare,sandmussla,

ökenråtta,as,afghanjävel, etc etc etc !För orden är bara ord och ett sätt att göra sig av med ilska imot de som fysiskt ger sig på andra människor ! Han är en äkta rasist !!Han tycker att en kvinna ej är jämnlik och att han gör som han vill ! En äkta RASIST !!!!! FATTA DET !!Rätten att bli behandlad rättvist i systemet är en självklarhet men när fakta är framlagt och man är dömd och klar så är man definitivt inte på samma våglängd som mig eller alla andra skötsamma svenskar av all bakgrund. eller har jag fel ?

Vi snackar ju inte skattebrott eller ?Alla kriminella som dödar eller gör andra människor fyskikt illa är för mig svin och äkta rasister ! Sen kan det finnas omständigheter som nödvärn och så. Ja ni fattat nog galoppen.VÅLDTÄKT AV KVINNOR OCH BARN ! Då är man i träskmarkerna och trampar och man i mina ögon är rent av en omänskligt varelse som bör förpassat ut ur samhället med alla medel tillåtna !!Här har vi ett ypperligt tillfälle att förhindra aset att komma åter till Sverige och kanske göra om sitt brott mot en annan oskyldigt kvinna men vad gör vi ? Politiskt korrekt gör att vi ska ju döma inom rimliga gränser !!!?? Men kvinnan då ?

Ska hon behöva vara orolig när 5 år har gått !Hennes rättigheter VÄGER TYNGRE !!Rösta Rätt !2009-03-11 @ 06:56:00
Postat av: Robert

oj oj oj hela 5 års utvisning. Vill vi verkligen ha tillbaka denna dömda våldtäktsman i landet?

2009-03-11 @ 07:16:39
Postat av: Tim Berggren

5 års utvisning eller ännu lägre är ett stort skämt som visar att samhällets dömande makt inte ser till samhällets bästa. När det finns ett tillfälle att utvisa en våldtäktsman är frågan vad man tänker om man gör en tidsbegränsning som inte kan ligga i någons intresse.

2009-03-11 @ 07:44:11
URL: http://www.falkblick.nu
Postat av: BAW

De rättsvårdande myndigheterna går helt enkelt i otakt med befolkningen.

Jag tycker också att ansvariga sossar och kommunisten Larsson skall framträda och förklara sig inför svenska folket. De skall helt enkelt berätta vad de har för mål för vår nation.

2009-03-11 @ 08:22:04
Postat av: Thoralf A

BAWJag har skickat ett mejl till Kalle Larsson och ställt några frågor. Förväntar mig givetvis ett svar!

2009-03-11 @ 09:00:21
URL: http://thoralf.se
Postat av: Roberth Ström

Kalle Larsson vilken sopa. Jytte Guteland likaså

2009-03-11 @ 09:02:24
Postat av: Martin Isaksson

Nu kunde ju inte de som vurmade för denna lus veta att han skulle göra såhär men de har ialla fall ett moraliskt ansvar att be flickan om ursäkt.Sen förstår jag inte denna sak,Då han faktiskt inte har något här att göra från första början tycker de ska göra saker som är bra för landet sverige som röstat fram dessa politiker inte alla andras länders medborgare känns som om vi har att göra nu som det är.Men att just denna sortens typer är överrepresenterade i just våldtäkter bord väl lära migrationsverket att ha lite hårdare kontroller på kamelmekaniker.blir så ledsen för denna tjej och hoppas att habibi får det i 2an nu när de ändå dödar alla flickebarn i afghanistan så de kan få sina söner så snart finns det väl bara getter att gifta sig med i afghanistan, då habib var rätt söt så blir han nog poppis på slavmarknaden i afghanistan.

2009-03-11 @ 09:04:53
Postat av: Jöns

Redovisa gärna Kalle Larssons svar. Om du mot förmodan får något. Han har iskalla ögon.

2009-03-11 @ 09:06:35
Postat av: natasha

Jag också väntar med spänning på kommunisten Larssons förklaring.

2009-03-11 @ 09:28:46
Postat av: s-e karlsson

Kalle Larsson är en "fjosse" !Fullständigt indoktrinerad av komunismen .

Mbh S-E Karlsson .

2009-03-11 @ 09:46:48
Postat av: Robin_Shadowes

Vojne vojne m a o 2014 kan vi räkna med att Habibi är tillbaka för ytterligare kulturberikning av det svenska folket.

2009-03-11 @ 09:48:34
Postat av: BAW

Kommer inte det låga straffet och den korta utvisningstiden att överklagas?

2009-03-11 @ 10:14:19
Postat av: Bengt

Har vi fått någon kommentar från någon kränkt skinkmacka?

2009-03-11 @ 10:16:02
Postat av: Martin Isaksson

@BAWDu kan vara lugn han kommer garanterat överklaga i all oändlighet och säkert få både medborgaskap och skadestånd. Då det är rasistisk att dömma han för våldtäckt det är ju hans kultur att våldta tjejer som han känner för är ju en del av den härliga mångkulturen det är ju inte hans fel utan den främlingsfientliga svenneh**Orna som inte släpper till.

2009-03-11 @ 12:04:29
Postat av: hulda

Detta är inte en våldtäkt. Det är en Afgansk "kulturyttring". Helt i linje med det mångkulturella Sverige.

Släpp honom genast!!!

2009-03-11 @ 12:13:47
Postat av: Jaeger

STORT TACK till Thoralf för allt jobb han lägger ner på att samanställa och redovisa fakta. Inte undra på att denna blogg stiger som en raket i popularitet.

2009-03-11 @ 12:44:45
Postat av: Martin Isaksson

Dom våldtar bara för att visa sin frustration över rasismen och diskrimineringen. Dom har inte haft det lätt. Att dra ner trosorna på en svensk 15årig tjej och köra in k**en i hennes anal är inget annat än ett uttryck för deras frustration mot svenska samhället.Om man tänker efter så är det faktiskt inte deras fel att dom våldtar. Det är systemet som driver dom till det.

OBS IRONI

2009-03-11 @ 13:14:14
Postat av: Thoralf A

Nu tycker jag språket börjar bli ganska ovårdat, skärpning! Annars raderas kommentarer med för grovt språk.Jag undvek att citera vad tjejen utsattes för under våldtäkten med tanke på hennes utsatta situation.Jag ansåg att många skulle läsa mellan raderna i domstolens bedömning och därmed förstå att hon utsatts för mycket kränkande handlingar av Farid Habibi, vilket borde givit honom en utvisning på livstid.

2009-03-11 @ 13:21:14
URL: http://thoralf.se
Postat av: Magne

Felet är en klassfråga. Det har ingenting med nationalitet eller religion att göra. Det är den feta vita borgarmannens fel alltihop. Den vite mannen som slår sin hustru och barn sönder och samman varje kväll på fyllan.Också ironi.

2009-03-11 @ 13:23:55
Postat av: Martin Isaksson

Det finns en mkt bra tråd på sverige största forum Flaschback om just farid svinet det är inte många där som anser att han ens är värd att andas luft, det var där jag hittade den ovanstående kommentaren jag la in.

2009-03-11 @ 13:58:11
Postat av: Tim Berggren

showthread.asp?id=1745&thread=4162&message=41233&depth=0" rel="nofollow">http://www.s-info.se/page/forumshowthread.asp?id=1745&thread=4162&message=41233&depth=0Jag tycker alla ska ta och skriva en kommentar i SSU:aren Rezas forum om afghanska flyktingar. Han bidrog till att den kriminella afghanen fick stanna.

2009-03-11 @ 14:17:40
URL: http://www.falkblick.nu
Postat av: Kalle

Denne Afgan Farid Habibi har med sin våldsamma gärning inte bara förnedrat och våldagit tjejen utan han har våldtagit HELA Sverige.Här har politikerna än en gång satsat på fel människa som de tryckt till sitt bröst och försvarat.

De borde också ställas anklagas för medhjälp till denna våldtäckt. Avgå som politiker och ställa sina platser till förfogande till dem som har någonting innanför pannbenet.Det påminner om biskopen Hammar som ställde sig upp och såg till att Jackie Arklöv släpptes fri från ett joguslaviskt fängelse där han satt för krigsbrott. Arklöv kom sedan "hem" till svrige och släpptes fri.Detta svin Arklöv tackade för hjälpen med att mörda två svenska poliser i Malexander som han nu sitter inne i ett svenskt fängelse.Tänk att politiker/prästerskapet alltid lägger sig i stiftade lagar och försöker förändra dem med allahanda snyfthistorier och upprop. Det blir nästan alltid fiasko i slutänden !!!Skall bli MYCKET intressant vad snyftaren Kalle Andersson har att säga till sitt försvar om han törs svara angående Afganen (Ja vet att det är en hund!!!) Farid Habibi.2009-03-11 @ 14:56:30
Postat av: Martin Isaksson

Lite Off Topic men jag kommer att tänka på fallet med den svarte afrikanen som plankade på tunnelbanan.Han blev nedbrottad av två vakter och fick ryggraden skadad.Massmedia hängde snabbt på och det ordnades stödgalor och namninsamlingar.Han var enligt dessa ömsom helt förlamad, ömsom halvt förlamad och skulle få tillbringa resten av sitt liv i rullstol, dessutom hade han blivit impotent.Efter något år blev han anklagad för våldtäkt. Polisen gjorde husrannsakan hemma hos honom och hittade en massa oanvända handikapphjälpmedel och en rullstol som han bara använde när han skulle till doktorn.Anklagelsen för våldtäkt blev nedlagt på grund av bristande bevis men han åkte dit för sjukförsäkringsbedrägri.Om detta hördes ingenting från de media som tidigare hade varit så högljudda.

Jag gissar att samma öde kommer att vederfaras fallet Farid.

2009-03-11 @ 14:59:42
Postat av: vmm

Fast om den här killen fått asyl (visst fick han det?) så var det väl för att det var omöjligt för honom att återvända till Afghanistan. Hur kan man i sådana fall utvisa honom dit? Funkar det så att vi utvisar sådana som fått asyl? Verkar ologiskt.

2009-03-11 @ 16:46:22
Postat av: Stefan K

Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och deras ungdomsförbund ter sig alltmer patetiska i sin strävan efter ett Sverige som ska ta ansvar för världens alla "olycksbarn", även de som bevisligen begått brott. Det skulle vara intressant att få veta hur många personer i brottsregistret som är f.d. asylsökanden som fått uppehållstillstånd via lögner och påtryckningar.

Som många andra, väntar jag också på att svaret från Kalle Larsson publiceras. Det skulle också vara intressant att höra hans partiledare Lars Ohly kommentera fallet med den utvisningshotade Rwandiern som sitter häktad i Stockholm och riskerar utlämning p.g.a de folkmord han begått i Rwanda. Lars Ohly stod som bekant i Malmö den gångna helgen och predikade folkmord tillsammans med de svartklädda i AFA.

2009-03-11 @ 16:49:15
Postat av: Martin Isaksson

På S muppen Reza Javid hemsida blev kommentarerna nedstängda. lägger in vad nicken skägglös skrev på fria nyheter.http://frianyheter.wordpress.com/2009/03/10/farid-habibi-fick-2-ars-fangelse-och-5-ars-utvisning/#comment-14661hur kan man bara påstå att han nu mer än någonsin behöver medborgarskap bra ide för de invandrare som ska utvisas begå brott så får ni stannaman bryr sig inte ett dugg om offret

2009-03-11 @ 16:49:21
Postat av: Martin Isaksson

VMM han hade inget asylskäl utan S och V gjorde en feelgod kampanj de tyckte de visste bättre än migrationsverket han fick stanna på nåder ändå gjorde han såhär ut med lusen

2009-03-11 @ 16:50:49
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonIdag är du på hugget ser jag. Det låg dig tydligen varmt om hjärtat den här Habibi. :)(skratt)

2009-03-11 @ 17:02:50
Postat av: Martin Isaksson

svineri gör mig arg du då anser du som S att han nu behöver PUT mer än någonsin! den amöbanPS Thoralf kolla här kronan världens 8e största valuta och enligt experterna undervärderad och kommer stärkas längre fram.http://www.avanza.se/aza/press/press_article.jsp?article=77019&mbFromPage=Första%20sidan

2009-03-11 @ 17:10:57
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonJag håller med dig fullt ut, han ska inte få vara kvar här han har förbrukat sin rätt att vara här i Sverige, jag försöker spara på alla hemska ord för mig själv och inte skriva det här på bloggen vad jag tycker om denna människan

2009-03-11 @ 17:22:47
Postat av: Martin Isaksson

Bra då vet du ju vad du ska rösta 2009 och 2010.

för om jag hyste det minsta hopp för S så är det nummera helt släkt.Då de struntar i vad migrationsverket beslutar utan kör sin egen agenda för att locka röster de bryde sig knappast om habib innan men nu måste de annars sviker de sina ideal och försöker de nu än en gång kämpa för habibs rätt att parasitera mera i sverige.Så tror jag att många inom S lär bli väldigt tveksamma om de ska lägga rösten på S som premierar våldtäktsmän framför offren.De sitter i en riktigt rävsax men de spelar tysta leken och hoppas att det ska glömmas bort det tycker jag inte borde tillåtas utan detta ska upp till ytan hur politiker för egen vinning kör snyftkampanjer samt struntar i vad migrationsverket gör och när det exploderar i ansiktet på dem nu hoppas att ingen ska komma ihågbla därför kommentarerna på deras bloggar bara tas bort utan förklaring och kommentator funktionerna tas bort helt när tillräckligt många irriterade inlägg kommer hela tiden.

2009-03-11 @ 17:35:31
Postat av: Cap

vmm> Tyvärr så lever vi inte i Sverige längre som det en gång var utan nu lever vi i en Ding Ding värld där allt är möjligt...

2009-03-11 @ 19:00:37
Postat av: Martin Isaksson

@ CAPVMM tycker inte att man borde utvisa denne då han trotts han fått asyl utan skäl är friad från detta och kan göra vilka brott han vill i sverige utan att bli utvisad,

2009-03-11 @ 19:42:41
Postat av: SverigebesöketDomstolen motiverar sin dom bland annat så här:

”Hans beteende får då anses vara ett verkligt och allvarligt hot mot grundläggande värderingar och samhällsintressen.”

Håller med, tror att hela Sverige håller med. Tråkigt är dock att det finns så många som gör allt för att försvara folk av just den här typen.

Kan det bero på att Stalin var pedofil?Ja, det är numera ställt utom allt rimligt tvivel att Stalin hade en sexuellt pervers läggning - och vänsterpartiet lydde ju minsta vink från hans KGB – Är det underligt då att vänsterpartiet uppenbarligen understödjer den här typen av pervers sexualitet?

2009-03-11 @ 20:22:55
Postat av: Sverigebesöket

Martin Isaksson @ 14:59:421.Tack för upplysningen.

2. Helt otroligt att sådant får fortgå utan kommentar från media.. men det är väl det där med att det är kommunister som styr inom media och då får förstås sanningen stryka på foten.

3.Men tack än en gång och just detta tror jag är politiskt väldigt värdefullt att ägna sig åt.

Ja jag menar att folk behöver upplysas om sanningen. För i media är sanning lika sällsynt som en snöboll i helvetet.

2009-03-11 @ 20:47:42
Postat av: lee

fanskapet ska ut ur riket ..levande eller död.

2009-03-11 @ 20:52:02
Postat av: Rappa Kalja

Vänster Kalle hälsar:Hej,

jag anser fortfarande inte att man bör avvisa någon till det krig som råder i Afghanistan. Vidare anser jag att den som begår brott bör straffas för detta. Slutligen vill jag bara meddela har jag inte för avsikt att bedriva e-postdebatter med personer som hämtar sin information från rasistiska ”nyhetssidor” varför detta är det svar du får. Mvh, KalleKalle Larsson (v)

www.vansterpartiet.se

www.riksdagsvanstern.org/kl

2009-03-11 @ 20:55:36
Postat av: Martin Isaksson

Ja straffas genom utvisning till sitt hemland då han inte kan sköta sig här. Svårade än så lär det ju inte vara.Lustigt att all form av icke PK godkänd media är rasistsidor haha härligt komiskt.Sen kommer dödstöten hahaSlutligen vill jag bara meddela har jag inte för avsikt att bedriva e-postdebatter med personer som hämtar sin information från rasistiska ”nyhetssidor” varför detta är det svar du får. Mvh, Kallevilken kille slänger in med PK floskler och sedan vägrar ha en debatt och inte tänker lysnna på en debbat haha vilken kille och de undrar varför folk (förutom muslimer) röstar mindre och mindre på V2009-03-11 @ 21:03:22
Postat av: SverigebesöketOch varifrån HÄMTADE då vänsterpartiet sina pengar?

Var det inte från Stalins KGB? Och fick vänsterpartiet inte sina order från KGB?

Sen skriver Vänsterkalle så här:

”Slutligen vill jag bara meddela har jag inte för avsikt att bedriva e-postdebatter med personer som hämtar sin information från rasistiska ”nyhetssidor”

Jo´men snälla Vänsterkalle, vi förstår så väl ditt trauma, att ta emot pengar från en pedofil kan väl inte vara så upplyftande? Och hur är det med självkänslan?

Har Du barn själv?

2009-03-11 @ 21:13:21
Postat av: Martin Isaksson

inte konstigt Vänstern och Muslimerna trivs så bra ihopa bägge dyrkar pedofiler muslimer muhammed och kommunister stalin, Muslimerna vurmar rätt bra för hitler med tror att han var rätt förtjust i småflickor med,

2009-03-11 @ 21:39:03
Postat av: natasha

Kommunisten och kamraten Larsson! Det var det ynkligaste jag har hört att fly fältet på det sättet! Stå för dina fantastiska åsikter mot det "rasistiska trycket"! Upp till bevis och försök bara att argumentera bort det fakta som presenteras bl a av Efterlyst. Enligt Lenin och Stalin är det ingen kommunist som någonsin kan och får fly fältet - och de som gjorde det fick bara ett nackskott. De båda vänder nog sig i graven (mausoleet) just nu. Ingen av dem planerade sådana fega arvingar som du!

2009-03-11 @ 22:19:58
Postat av: Ture F.

natasha är bara för elak! Det är uppenbart att om Kalle hade uppvisat de kvaliteter som vi nu har sett, så hade han redan varit död med ett nackskott! Så var det på den tiden, och det vore minst sagt klädsamt att Kalle tog till sig litet av historien om det parti som han representera, dvs. kommunisterna! Kalle! Var glad över att ingen här i landet river upp dig ur sängen mitt i natten för att köra iväg dig för ett nackskott! Så gör vi inte i en demokratiskt rättsstat. Men sådant vet du väl inget om?! Det är väl bara på med luvan och vandalisera staden och dess invånare! Din fega jävul!

2009-03-11 @ 22:35:12
Postat av: Sverigebesöket

Bra natasha ! Du är suverän!

Du skriver bland annat: ”Enligt Lenin och Stalin är det ingen kommunist som någonsin kan och får fly fältet”Larsson och skojarna i hans parti, vänsterpartiet, åkte bara fram och åter till Moskva, fick sina order och prånglade ut sitt landsförrädiska budskap.Men pengarna kom via andra kanaler och med dessa kunde herrarna i vänsterpartiet leva gott.

2009-03-11 @ 22:36:30
Postat av: Ture F.

Som framgått tidigare, så är natasha ryska, så hon kan sina saker på den här fronten. Dessa framstår dessutom som helt självupplevda. En sak är klar - hon hatar kommunister och vad allt dessa står för. Att då träffa på sådana som Kalle i Sverige måste göra henne smått mordisk! Förövrigt - vem blir inte det när vänsterdrägget är på gång? Är det en krutdurk vi sitter på? Då skall nog Kalle och hans gelikar akta sig,ty någon gång brister det. Ett gott ordspråk är att inte utmana ödet för mycket!

2009-03-11 @ 22:48:03
Postat av: salasso

På vilket sätt skulle Stalin varit pedofil? Visst är det 1900-talets störste förbrytare som t o m överträffar Hitler i pervers ondska men just pedofili? Tveksamt.

Att också Hitler skulle varit pedofil är också tvivelaktigt, sedan får Martin Isaksson rätta mig om jag har fel.

Påståenden om att Hitler skulle varit korpofag är förstås inte ovanliga men att han skulle varit särskilt förtjust i småflickor är något nytt.

Kanske Isaksson har några nya källor?

2009-03-11 @ 22:54:44
Postat av: Sverigebesöket

Visst var Stalin pedofil. Saken är dokumenterad av den sovjetiska politbyrån och alla i politbyrån har skrivit under det dokument som officiellt betygar att Stalin även i detta avseende var ett vedervärdigt avskum.

2009-03-11 @ 23:00:38
Postat av: Anonym

Sverigebesöket

Jesus var pedofil . Vi bygger mycket av vårt tänkade på vad Jesus och biblen säger. Är du med pedofil?

http://www.youtube.com/watch?v=ReYfDlIa-Z8

2009-03-11 @ 23:43:46
Postat av: Skägglös

Sossen som stödde honom blev helt plötsligt rädd att diskutera hans projekts handlingar! Vad säger inte det om Rezas FASTA principer!

2009-03-11 @ 23:45:30
Postat av: Robin_Shadowes

Även om Stalin var pedofil, so what? Skulle detta rättfärdiga Mohammedhundens beteende?

2009-03-12 @ 00:12:49
Postat av: Sverigebesöket

Kommunism är ondska. Och vad är mer ändamålsenligt för den ondskefulle än att infiltrera andra ondskefulla samfund, t ex de pedofila?Här, på detta forum, påstås att Jesus var PEDOFIL. Det underförstådda syftet är att uppmana föräldrar att ställa sina barn till de perversas förfogande.

2009-03-12 @ 00:40:54
Postat av: Roberth Ström

STalin var den mest sjuka idioten någonsin sjukare än Hitler tom! han dödade inte bara sina fiender han dödade även sitt eget folk och sina närmaste.

2009-03-12 @ 09:18:39
Postat av: Martin isaksson

@ salasso

mitt fel tänkte fel det var stalin som hade en sjuklig förtjusning för småbarn enligt den senaste boken om honom. och såg en dokumentär på discovery för några månader sen och där var en gammal tant med (som var en liten flicka då ) som varit utsatt för stalins ömhet ?Nä hade Hitler varit pedofil så hade det står hugget i sten och använts flitigt.Det snackas ju en massa om honom att han hade en pungkula (detta baseras på att hans läkare aldrig fick undersöka honom utan kalsonger) att han var en liten kort dvärg (enligt hans papper från WW1 så var han 177cm dvs helt normal) stalin däremot som var nästan dvärg och hade inlägg i sina stövlar samt altid krävde att alla skulle sitta vid mötena så han inte skulle känna sig så dvärgig, benämns inte som en liten tjok gubbe utan en storhjälte men så är det när vinnarna skriver historien.

2009-03-12 @ 19:17:26
Postat av: Putte

Döm honom till 25 års fängelse och låt honom sedan rymma, så tar han sig själv hem till Afganistan, snabbare än någon kan säga "permanent uppehållstillstånd".

2009-03-13 @ 06:02:09
Postat av: Stora Småland

Dom som lider av "tycka synd om syndromet " alla människors lika värde , vad säger dom egentligen om våldtäcktsmannen Farid Habibi ? Ska han verkligen klassas som lika värd som en som inte begått ett sån avskyvärt brott som han ?

För min del så tycker jag absolut inte synd om honom ! Stora Småland

2009-03-13 @ 17:22:48
Postat av: Skägglös

Synd om oss alla som måste leva med svin som han, Speciellt synd om offret! Han har 0% sympati från mig. Hoppas han skickas hem och hoten mot hans liv verkligen är riktiga.

2009-03-13 @ 22:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0