150 PROCENTIG ÖKNING AV INVANDRINGEN

I en artikel i Barometern kan man läsa att Centerpartiet vill öka invandringen till Kalmar Län med ca 150 procent eller ca 1500 personer/år. Det skulle innebära att lilla Kalmar Län skulle ta emot ca 2500 personer varje år. Tyvärr finns inte artikeln på nätet.


Jag undrar vilka kommuner som Centerpartiet tänkt sig skall ta emot dessa invandrare till länet. Dessutom undrar jag i vilka kommuner det finns så mycket jobb att man kan ta emot så mycket invandrare till sin kommun.


Roland Åkesson tillsammans med Anders Carlgren.


Centerpartisten Roland Åkesson i Mönsterås som är en av de starkaste centerkommunerna i Sverige har ju inte precis varit så speciellt duktiga på invandring och flyktingmottagning. Centern har mer eller mindre haft egen majoritet i Mönsterås under en lång rad år men ändå har invandringen varit väldigt låg till kommunen.
Roland Åkesson lever inte som han lär!

Eller rättare sagt han har handlat efter sunt bondförnuft och inte ägnat sig åt en oansvarig invandring till kommunen och därför har han också fått väljarnas förtroende i val efter val.


Här kommer lite statistik från flyktingmottagningen i Mönsterås under Roland Åkessons ledning.


•2002        8 personer

•2003        -

•2004        -

•2005        3 personer

•2006        20 personer


Undrar hur många invandrare som Mönsterås kommun tänker sig ta emot i fortsättningen och andra centerkommuner i länet. En sak är i varje fall säker och det är att Centerns storhetstid är över i Mönsterås om Centerpartiet kommer driva frågan om ökad invandring till Kalmar län i rådande lågkonjunktur.


Kommentarer
Postat av: Putte

Men Thoralf, det vet du väl att pengar till massinvandring finns det alltid. Du vet väl att vi är världens rikaste land när det gäller pengar till invandring. Till oss själva finns det däremot snart inga pengar kvar. Kommunerna har ju redan börjat avskeda massor av folk, fast det är ju mest svenskar som drabbas och då gör det väl inget i pk-världen.

2009-03-16 @ 06:10:48
Postat av: Info

PARTIBETECKNINGARDet finns en del partier, som inte i alla avseenden motsvarar Sveriges radios ideologiska krav. Och som därför i alla nyhetssändningar måste utpekas och benämnas på RÄTT SÄTT.Ett sådant parti är det just nu aktuella ULTRANATIONALISTISKA YISRAEL BEITENU. Ett annat är det HÖGEREXTREMA, HÖGERPOPULISTISKA, FRÄMLINGSFIENTLIGA SVERIGEDEMOKRATERNA.Vari den principiella skillnaden mellan dessa båda partier ligger, framgår aldrig. Kan någon nu säga, vad som motiverar denna märkliga skillnad i språkbruk?2009-03-16 @ 06:50:14
Postat av: fredrik

Tiden är förbi när man slog sig för bröstet och sa att " alla är välkommna hit" Den politiska korrektheten är svärtad. Äckligt att se och höra hur politiker tävlat i att ta hit så mycket man är bara fan till. Vilka har drabbats av detta ?

Vi vanliga svenssons vilka röster dom fått lika säkert som kalle anka på julafton. Men den tiden är över nu !! Vi vill ha tillbaka Sverige !Så igår Maurit Paulsen satt hos KG och sa att de är absurdum och befängt att svenska medborgare ska rösta om vilken valuta vi ska ha! En så viktig fråga ?? De ska man lämna åt oss politiker att bestämma !! Ja du Maurit !

Är väl inte svårt att sitta där och plocka ut 80.000 kr i månaden och arbeta med jordbrukspolitiken som du beskrev som att "flytta sten med en tesked" Dags för dig att lämna in !Sen en fackorförande som gått vänt upp arslet och dragit ner brallorna så vem som helst kan utnyttja fackliga grundprinciper på de mest vedervärdiga sätt !!Postat av: Stefan K

Det pågår något i landet som inte kan kallas för något annat än "en tävling i att framstå som det mest humana partiet". Nu verkar våra politiker visa upp ett gemensamt ansikte som innebär att Sverige till varje pris ska ta det största ansvaret, spela världens samvete och framstå som föregångslandet. Varför? Jo, för att knäppa Sd på näsan och visa att man inte tänker släppa in partiet i gemenskapen. Att man samtidigt är på väg att rasera mycket av det som Sverige byggt upp under många många år verkar man inte ta någon notis om.

2009-03-16 @ 08:31:45
Postat av: Stefan A

Kommer att bli gyllene tider för rikspolitiker och myndigheter att pressa in invandrare på arbetsmarknaden när väl uppgången kommer,DO måste mångdubblas och svenskar pressas ut.Den privata arbetsmarknaden brukar aldrig komma upp i den nivån sysselsatt efter en lågkunjunktur som det var före, det har iaf. varit tyst på arbetskraftsbristpredikanterna ett tag, om än tillfälligt, skönt.

2009-03-16 @ 09:16:35
Postat av: Ibbe

Lika aningslösa cenetrpartister i Kalmar län som den moderate ministern Tobias Billström. Hans utläggning i moderatorganet Medborgaren nr 1, 2009,under rubriken " Nu öppnar vi upp för att fler ska kunna jobba i Sverige", är en sällsam läsning vad gäller Billströmteorier och vi får anta att de har stöd i den moderata partiledningen. Det börjar bli dags för moderatväljare med socialkonservativ inriktning att dra åt sig öronen och på allvar börja fundera över var de ska lägga rösterna i valet 2010.

2009-03-16 @ 09:52:41
Postat av: AWSvensson

Allt fler kommuner börjar jämra sig för att den skattebetalande svensken ska behöva begära socialhjälp. En förmån som enbart varit förbehållen socialparasiter som arbetsskygga "flyktingar"och missbrukare. Med stor förvåning ser man hur folk som genom skatter bidragit , nu plötsligt vill av olika anledningar har del av det man i alla år bidragit till. Det var tydligen inte tänk så utan dessa pengar har varit öronmärkta för dessa som genom sitt röstande hållit sina välgörare sossar o vänstern vid makten.

2009-03-16 @ 10:15:41
Postat av: Fredrik

Hej Thoralf !

Tänkte bara uppmärksamma dig på att en inbrottsvåg väller in över kalmar men även Öland.

Flera villa inbrott i ljungbyholm !

lundgrens järnhandel,personrån

Inbrott i hus på öland etc etc.Att man som medborgare ska behöva känna en oro över att vistas på gator torg men även hemma är jävla en skam.Men en sak är säker ! Det måste till en radikal förändring. Polis måste ut på gatorna! kosta vad det kosta vill. Finns pengar o hämta i vår bidrags import. Trött på detta här nu !Åtgärd måste tas !

Ska inköpa ett fett bollträ, ställas brevis sängen och när nån kommer så här det bara att dra till och skrika : Smaka på äkta svensk björk din jävel !! Ursäkta språket thoralf men man måste ibland bara skrika rakt ut åt detta !!Rösta SD!!

2009-03-16 @ 16:17:44
Postat av: s-e karlsson

Försöker få tag på ett gammalt avsågat hagelgevär ! Ska vara "snäll" tänker ladda med grovsalt , det gör nytta länge .

2009-03-16 @ 16:22:22
Postat av: Hr Fökk

Reinfeldt sa på 18,00 nyheterna att Sverige inte har råd att höja A-kassetaket med skattebetalarnas pengar.

Förståeligt med tanke på den enorma 100 miljardes satsning på Irak turister de nu genomför.

Visst är det bra att frigöra pengar för satsningar i dystra tider men inte kan jag se någon vett och reson att skänka alla dessa miljarder till kulturberikare som skickar eller reser tillbaka till mörkistan på oberättigad semester.

Platser som FLYTT från med benen på ryggen!

Två dagar storstilade nyheter på svt sydnytt över att dessa stackare fått tillbringa natten på hotel, betald av flygbolaget pga sandstorm i Kurdistan. De har väl ingen brådska! De har hela livet på sig!

2009-03-16 @ 18:47:56
URL: http://svtplay.se/t/103450/debatt
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Hej Centern. Kan ni placera några av dessa 2500 på Boholmarna så skulla MR Rydström bli glad. Han skulle kanske till o med bli centerpartist. Ni har tillfredsställt en medborgare och Mr Rydström tycker att paradiset har kommit till han. Men å andra sidan så har nog många undrat varföt inte Mr Rydström redan har emigrerat till Rosengård när det är så berikande med mångkultur. Vet han inte sitt eget bästa kan man undra. PS varför bor alla toleranta så långt de kan från deras drömsamhälle.

2009-03-16 @ 19:37:18
Postat av: Stefan K

Ibland debatteras flyktingfrågan på min arbetsplats och det byts åsikter hit o dit. Vissa är för dagens flyktingpolitik, andra är emot och vissa har ingen åsikt alls. Det anmärkningsvärda i våra debatter är att de som stöder dagens flyktingpolitik, alla bor i områden där inga invandrare (förutom från våra nordiska grannländer) finns. Jag vill inte generalisera, men jag upplever att detta är ganska typiskt. Skulle Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt och alla de andra i riksdagen ha de åsikter dom har ifall de upplevde det mångkulturella Sverige på nära håll? Jag vet att det bor många bra, trevliga och skötsamma invandrare i dessa områden och det tycker jag man ska poängtera, men frågan är om Sahlin, Reinfeldt och de andra skulle trivas att bo i Rosengård, Hovsjö, Rinkeby eller Bergsjön?

2009-03-16 @ 23:11:19
Postat av: Skägglös

Blir bara så arg på folk som inte förstår att om 30 år skriks det böne-pedofil muhammad rop i hela Sverige! MEd det som bakgrund kan man ärligt talat inte säga att man är för det nuvarande systemet, såvidare man inte är vänsterextremist > hjärnskador till följd av överanvändning av hasch.

2009-03-17 @ 00:23:28
Postat av: Robin_Shadowes

En gång i tiden kallade dom sig för Bondeförbundet. Det vore dock ett misstag att anta att detta hade ett dugg att göra med lantbruk. Snarare är kopplingen att dom är kvalificerade bondfångare nåt dom fortfarande är rätt duktiga på.

2009-03-17 @ 02:00:34
Postat av: Alexander den store

Hej Thoralf och bra blogg !

Slaget om svenskheten

Inför en sk debatt bok om Sverigedemokraterna----

Har inte läst den men har mina för aningar vad som kommer i debatten :Det luktar gammal rutten sovjetkommunism lång väg redan innan boken kommit ut...

Dessa jävla rödvinskomunister och Stalinister som ALLTID är tysta som möss om kommunismens förträffligt lyckade samhällen med människors lika värde !

Som ständigt och jämt hasplar ur sig ord som ..........nu .......kommer flosklerna :

Främlingsfientlig, invadrarfientlig, mångfaldsmotåndare, fiskare i grumliga vatten,

Islamofob, rasist , Facistoid, högerfalang, Motståndare till mångfalds kultur- osv. osv

som en papegojas envishet.

Du kan aldrig diskutera med kommunister och vissa MP:are om saker som rör en invandringspolitik som gått snett, utan att få höra dessa klyshor !

- Är det att visa människors lika värde och respekt genom att tussa ihop människor ifrån 100 olika etniska och religiösa grupper i en förfallen förort utan framtidshopp ?

- Är det att visa respekt för infödda svenskar som anser det är fel på svensk invandrarpolitik genom att slänga ur sig ord som "rasist" till höger och vänster så fort någon eller några vill ha debatt om detta problem ?

Hon säger att Sd aldrig tar upp konkreta fall som bevis ???- Man kan bara ta sig för pannan !!Åk till Rosengård, Hammarkullen, Rinkeby eller vilket annat "mångkulturellt" invandrar-ormråde som helst i Sverige , det är bara att välja .

Visa ett som INTE har stora problem !

Och vad beror det på ?

Integration som inte ens existerar ! Det Kallas för EXTREM SEGREGRATION !

Sen tycker jag för övrigt att dessa proffstyckare i dessa frågor skall sätta sig ner på sin RÖV i dessa områden och BOSÄTTA sig där i minst 3 år för att överhuvud taget, kunna öppna sin stora kommunist-trut om hur det är där !

Det är där rasisterna bor Ibland, invandrarna själva !

"Vi och dom" syndromet - Vem har skapat det ?

När du väl har bott ett sådant område

i 10 år , kommer du finna att det inte är Sverige som du bor i !

Och "VI och dom" har du bytt ut till "JAG och DOM" , istället, om du är Svenskfödd d.v.s. Dina fina önskedrömmar om integration och ömsesidig respekt kan du kasta på soptippen !

Men om du flyttar därifrån vilket du högst troligen kommer att göra , kommer du se saker med andra ögon, Jag talar av egen erfarenhet så kom inte å snacka en massa Kommunistdynga !

Varför vågar inte Mona Sahlin ta en debatt i TV om tex invandrarpolitiken och segregrationen ?

Varför kan inte MP ställa sig rakt upp och ner och tala ur sitt parti program där det klart och tydligt står att man är för en totalt fri invandring till Sverige och EU även ifrån icke EU länder ?

Varför blir det sånt fasligt liv på Kommunister och MP när FP eller M kommer med några förslag om hur man kanske kan stävja de största problemen?

Genast kommer PK:are och Kommunisterna dragande att de för Rasisternas talan, underblåser rasism och/eller att man flörtar med rasistiska partier (läs. Sverigedemokraterna)

I själva verket är det så att de blå nekar till debatt genom att förneka en integrationspolitik och en invandrarpolitik som har spårat ur !

Det är därför detta skadar demokratin mer än något !

och felet blir inte destå mindre av att socialdemokraterna hålls i Stryp koppel

av V och MP, de sossar som vågar att tala om det tystas ner av PK i sina egna led !

Och vinnare i debatten blir givetvis SD !

Heja SD ! (blir nog snart medlem )

2009-03-17 @ 05:57:06
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Eric

2500 nya boende i Kalmar län?

Vet politikerna om att det innebär ett behov av MINST 400 nya lägenheter?

Finns dom? Vilka ska betala, om de inte finns?

2009-03-17 @ 12:00:46
Postat av: s-e karlsson

Eric ! Jag kan tipsa om vilka det är som ska betala , det är vi som är pensionärer , äldrevård , skolor och sjuka som ska pungslås om det kommer 2500 nya asyl/invandrare till Kalmar län ! Där är sanningen på ett silverfat !

Mvh S-E Karlsson .

2009-03-17 @ 17:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0