TROTS ALLT EN VALFRAMGÅNG

Många Sverigedemokrater, inklusive mig själv känner nog en del besvikelse över kvällens valresultatet.

MEN DET ÄR FAKTISKT EN REJÄL VALFRAMGÅNG!

Att gå från 1,1 procent till 3,4 procent kan inte betecknas som något annat än en rejäl valframgång som visar att Sverigedmokraterna är på gång uppåt och att fler och fler människor inser att vi faktiskt är ett alternativ att rösta på.
I EU-valet 2004 röstade ca 28 000 på SD och idag ser det ut att vara ca 100 000. Det bådar gott inför nästa års stora valår. 

Den som dessutom vet hur partiet har satsat sina resurser på utdelning av valmaterial och valsedlar ser att detta bär frukt och ger utdelning på valdagen. Hade SD haft ekonomi för att göra utskick till alla hushåll i Sverige hade vi haft en plats i EU-parlamentet.

När jag går in och kollar på valkretsar i Kalmar, Borgholm och Vimmerby, kommuner där jag själv varit delaktig i att dela ut valmaterial så ser man direkt resultat av insatserna.

Som ett bra exempel är Södra Vi, ett samhälle i Vimmerby kommun där jag delat ut valmaterial till ca 95 procent av hushållen och belöningen blev ett valresultat på 6,7 procent. Exakt samma resultat kan man läsa ut i de olika valkretsarna i Kalmar och Borgholms kommuner där vi satsat på utdelning av material.

I Kalmar län hade SD ett valresultat på 0,45 procent i EU-valet 2004 och idag når vi 3,2 procent. En ökning på 7 ggr, det kan väl inte betraktas på något annat sätt än en rejäl valframgång.  Som bådar gott inför nästa års val i september då vi kommer att släpa loss alla resurser vi kan uppbringa.

Vi skall ju sedan inte heller glömma bort att glädjas över andra partiers valframgångar som delar våra åsikter om EU och massinvandringen. Geert Wilders i Nederländerna nådde nästan 15 procent.
Dansk Folkeparti gick från 6,8 procent till 15,4 procent och får nu 2 mandat i EU-parlamentet.
Det är bara att gratulera dessa partier och deras väljare.

SvD uppmärksammar SD:s valframgång och förstår var detta kommer att innebära för nästa års riksdagsval.

Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Frog

Skratta bäst som skrattar sist som någon sa?

2009-06-07 @ 23:51:16
Postat av: HenrikP.

Det ser onekligen bra ut inför nästa års riksdagsval. Vi jobbar på som planerat.

Framåt i samtliga valdistrikt som jag kontrollerat.

Bra kämpat Thoralf!

2009-06-07 @ 23:55:17
Postat av: dan åke

67 000 ! röstsedlar blanka och ogiltiga. det är valfusk inte finns det så många stollar att de lägger i valsedlar i kuvertet utan att skriva partinamn på det. definitionen på ogiltigt valsedel görs manuellt av folk som är betalda att sabba för SD.

De 67 000 röstsedlarna måste kontrolleras av oberoende valkontrollanter, det är ju sd röster som kastas bort med flit. hur kunde SVT veta att SD inte skulle behöva en plats i tabellerna?? i varje Svensk familj har nån blivit kulturberikad av massinvandrare som smygglats hit och nu hatar etniska Svenskar. så alla förstår att SD har fått fler röster än som redovisas i rösträkningen. planerad valfusk har just skett. det förstod man när massmedia och stasiradio och stasitv blivit tillsagda att motarbeta SD. det finns inte demokrati när etablat valfusk är bevisat.2009-06-08 @ 00:02:31
Postat av: Stefan K

De som förfasat sig över svensk flyktingpolitik, men som nu valde att rösta på PP kanske får anledning att ångra sig då PP precis som sina vänstervänner vill införa en generösare asylmottagning.

Precis som Thoralf känner man ett litet sting av besvikelse när vi nu var så nära (tänk på det alla ni som valde att gå från Sd till PP), men med tanke på det som partiet och dess representanter utsatts för i valrörelsen av både journalister och vänsteraktivister, kan ni ändå känna er stolta. Det är trots allt valet 2010 som är det stora målet.

Kämpa på grabbar och tjejer!

2009-06-08 @ 00:02:41
Postat av: dan åke

67 000 ! röstsedlar blanka och ogiltiga. det är valfusk inte finns det så många stollar att de lägger i valsedlar i kuvertet utan att skriva partinamn på det. definitionen på ogiltigt valsedel görs manuellt av folk som är betalda att sabba för SD.

De 67 000 röstsedlarna måste kontrolleras av oberoende valkontrollanter, det är ju sd röster som kastas bort med flit. hur kunde SVT veta att SD inte skulle behöva en plats i tabellerna?? i varje Svensk familj har nån blivit kulturberikad av massinvandrare som smygglats hit och nu hatar etniska Svenskar. så alla förstår att SD har fått fler röster än som redovisas i rösträkningen. planerad valfusk har just skett. det förstod man när massmedia och stasiradio och stasitv blivit tillsagda att motarbeta SD. det finns inte demokrati när etablat valfusk är bevisat.2009-06-08 @ 00:03:51
Postat av: Branchtender Linden

Håller inte med riktigt här. PP kunde om alla större SD bloggar stoppats i sin linda om de lyssnat på de signaler som hördes lite varstanns.

Det räcker inte med att tala illa om andra utan att först undersöka vad vi själva gör för fel. SD har inte råd med att vara självgoda.Grattis BNP in England med sina 8,9%

2009-06-08 @ 00:06:20
Postat av: Ege Slipstvång

Det är helt kass, odugligt, värdelöst och beklämmande att det bara finns ett land i Europa kvar öppet för massinvandring, Sverige, ja just Sverige! Alla andra länder i Europa har sagt till med kraft att de inte accepterar massinvandring

2009-06-08 @ 00:15:37
Postat av: Anonym

Att öka med 72 000 från 28 000 sedan det senaste EU-valet är en bragd med tanke på den mediala alpina uppförsbacke vi haft.Alla media är i stort sätt emot oss till och med posrverket som försvårar våra ideer att komma ut till medborgarna.Trots deras motstånd har det gått framåt.Nu får vi fundera på vad vi kan göra bättre till Riksdagsvalet 2010 utan att släppa vår politik. Tiden går fort. Snart är vi där.Då skall vi visa att SD är en kraft att räkna med i den svenska inrikespolitiken.2009-06-08 @ 00:24:27
Postat av: Kalle

Det var jag Kalle som skrev inlägget ovan 00:24:27. sorry

2009-06-08 @ 00:27:37
Postat av: janne

Svt hade troligen gjort upp om att inte särredovisa

sd utan gömma sd under övriga men till slut blev

sören holmgren tvungen att avslöja vad som döljde sig bakom.otroligt att programledarna försöker tysta ner 6% övriga,jag menar det är för hög siffra att tysta ner

2009-06-08 @ 00:29:39
Postat av: dan åke

svenskavalsystemet/valresultat/valnatt/index.html" rel="nofollow">http://www.val.se/detsvenskavalsystemet/valresultat/valnatt/index.htmlläs mer ,alla röster är inte räknade, valet är klart först på Onsdag eller är det gammal info från valet 2006?läs också om ogiltiga röster, det är ju valfusk helt solklart.

nu, alla Sverigevänliga Svenskar ladda för fullt med valrörelse från i morron fram till 2010. gör total motstånd på alla plan. det blir svårt att driva ett Sverige med miljoner medborgare som motarbetar diktaturstyret i Sverige. kampen har börjat

2009-06-08 @ 00:31:48
Postat av: Stygge Sigge

Betänk att 14% av SD:s unga väljare svek och lade sin röst på tjuvarna&banditerna PP--allt till nomenklaturans stora glädje!Källa: SVT2 valvaka (Sören Holmberg).

2009-06-08 @ 00:33:19
Postat av: Skånepåg

Ber om ursäkt att jag upprepar denna kommentar, som jag skrev på nedanstående tråd. Men jag vill att besökare fråm massmedia inte skall missa min oerhörda besvikelse och förakt för deras agerande under denna valrörelse.”Alla som gläds över att Sd inte lyckats bättre i detta val, kommer förr eller senare att få ett abrupt och mycket obehagligt uppvaknande.Då först kommer man att inse sitt stora misstag, att man ansett att det är viktigare att "spotta på budbäraren" än att lyssna på vad han har att säga och vilka konsekvenser detta kommer att innebära för framtiden.Jag vill naturligtvis även gratulera massmedia till hur man med en makalös oärlighet lyckats osynliggöra, misskreditera eller smutskasta Sd i denna valrörelse. Sd:s unga partiledning har dock lärt sig oerhört mycket genom detta, vilket med stor säkerhet kommer att innebära omfattande förändringar i arbetssättet inför nästa års viktiga riksdagsval.Troligtvis är det många inom massmedia som i sin enastående enfald känner sig mycket stolta i kväll över sin bedrift. Nämligen att man anser sig genom sin journalistiska insats ha lyckats "värna demokratin" i vårt land och på så sätt stoppa de ”otäcka” sanningssägarna inom Sd!”

2009-06-08 @ 00:44:09
Postat av: vmm

Valresultatet oroar mig inte alls.Jag hade hoppats på ett mandat för SD. Men vi som gillar SD måste tänka på att SD faktiskt verkar öka procentandelen med röster i det här valet. Positivt. SD "smyger" sig fram långsamt men säkert medan partier som t.ex. NyDemokrati, Junilistan och så småningom Piratpartiet är upp som en sol och ner som en pannkaka. Så är inte SD.SD växer. Ikväll är vi alla lite besvikna men fasiken SD är inte utslaget! Val där SD ökat sin procentandel av rösterna kan jag omöjligen betrakta som misslyckade för SDs del! (SD fick 1,1% i förra EU-valet och 2,93% i senaste riksdagsvalet och verkar nu få runt 3,3%)Det är inte en jätteframgång för SD men att kalla det här valresultatet för ett misslyckande är fel.

2009-06-08 @ 00:49:58
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Micael Foghagen

Hemma efter en valvaka i mycket goda vänners lag.OK, vi fick inte något mandat, men visst är det en massiv framgång. Som Thoralf själv skriver , där vi finns gör vi nytta!I kväll/nattt lääger jag mig med buret huvud stolt och ser framtiden an med tillförsikt.Vi har faktiskt gjort ett kanonjobb!Nu fokuserar vi redan nu på 2010 - eller hur?

2009-06-08 @ 01:12:27
Postat av: Tore

Att lite över 40 % röstade i EU valet tyder på att många är kritiska till EU. Därför finns all anledning att ta detta missnöje med, att ställa hårda krav vid riksvalet nästa år! Att PP tagit ett stort antal av våra väljare betygas ju här i bloggen också. Jag hörde över 17 %, av någon som nämnde i SVT innan "Holmberg yttrade sig med 14 i slutklämmen...De "konservativa" fortsätter att leda parlamentet,

så om inte PP tänker ingå i denna, kommer deras enda röst ej inverka på deras klagan. Däremot kan

deras aspirant känna sig som EU-miljonär, dock kanske detta behövs, om böterna skall betalas!...Även om EU-kritiska röster vann terräng vid detta val, har de väldigt liten talan mot de konservativa. Däremot hörde jag att Irland har

avsatt sin EU-vänliga "premierminister", så det blir kanske ett nej ändå till Lissabonfördraget, och då stannar det mellanstatliga EU kvar. Som resultat av detta, kanske det inte behövs någon mer kritik från oss Sverige-vänliga själar, och därmed ett utträde. Den som lever får se...I annat fall som avslutning tror jag, att de väljare som sympatiserar med oss, och inte gick till valurnan, anser kanske att som EU-kritiskt parti, har vi inte i EU att göra, utan att här på hemmaplan lägga ned den kraft som behövs, för att övertyga folk om detta i samband med riksvalet 2010. God Natt Sverigedemokrater...

2009-06-08 @ 01:42:06
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Först o främst tack för en reko blogg Thor-Alf.Samt att du frontar o tar en del skit.Val resultatet

på 3.3% har du del i.Europa har politiskt sett fått 100 nya konservativa

ledamöter med sina egna länders medborgare som skötebarn.Den konservativa gruppen som redan var störts är ännu större.Lagom till Europas invandrapolitik skall avhandlas.Det är det som gäller.Inget annat.Turkiet är nog inte fullt lika glada med valresultatet idag.Vilken djävla tur att SD inte fick 3,9%.När Conny kommer tjoande med sitt mandat om ett fritt internet.Kommer dessa EU-ledamöter att tycka att det är lika intressant som att Ölands två kommuner sa nej till en sammanslagning idag.Att Miljöpartiet får så höga siffror är lite trist.

Samma parti, som med kommunisterna gick hand i hand härromdagen, och demonstrerade mot Sveriges deltagande i Natos övning i Norra Sverige.Det stora demokrati problemet är Sveriges VÄNSTERJOURNALISTER.Den som inte har förstått det med den gågna valrörelsen är det upprikigt synd om.Vänsterkrafterna har fått rejält på pälsen i Europa

Den utvecklingen kommer att fortsätta.Det är skönt att demokratin fungerar i våra grannländer i allafall men så vet dom ju vad diktaktur innebär.Du journalist som läser denna blogg kan ju fundera på hur dina Skandinaviska kolleger verkar i en demokrati.Antingen består Sveriges granländer av rasister el jobbar du för att hjärntvätten av svenska folket skall fortsätta.Då är du antingen kommunist el helidiot.Finns bara dessa två lägen om du tittar på våra grannar.Gubben o Gumman lurar du inte.

2009-06-08 @ 01:46:24
Postat av: Carl

Det gick ungefär som jag väntat mig, dvs 3-3,5%. Thoralf har rätt såtillvida, att om SD haft resurser att sprida information i större omfattning, hade resultatet kunnat bli högre - kanske 4-6%. Partiet har ju dessutom blivit extremt motarbetat av massmedia, egentligen utan ett enda undantag ( förutom SD-Kuriren). Både genom extremt negativ publicitet av typ ren smutskastning och vägran att publicera annonser.Jag tror att SD förlorade ca 2% av väljarpotentialen till sofflocket, som f.n. är det största hindret i partiets väg, 1% till Piratpartiet och 1% till m-fp-c-kd. En hel del väljare som i grunden sympatiserar med SD i invandringsfrågan, lag och rätt och andra frågor, men som känner sig mer eller mindre främmande inför det kategoriska avvisande av EU, som SD förespråkar.En mera pragmatisk hållning till EU hade möjligen kunnat leda till åtminstone ett mandat i Europaparlamentet. Om det hade funnits kryssbara kandidater med olika ingångsvärden till EU, hade kanske valresultatet blivit bättre. Allt från kategoriskt nej till ett ja med vissa bestämda förbehåll och förändringskrav.Många invandringskritiska (ej främlingsfientliga !!) som tycker att EU är ett i grunden bra projekt med vissa skönhetsfel, kan komma att rösta på SD i riksdagsvalet 2010. Jag har till och med träffat på radikala nationalister, som varit för EU och den gemensamma valutan Euro. De menar, att Europa bör sluta sig samman för att kunna hävde sin egenart och motverka islamisk invandring från Asien och Afrika.Det finns anledning för SD att tänka både framåt, bakåt och sidledes i denna fråga. Att bara tjura och säga nej är ingen särskilt bra lösning.

2009-06-08 @ 04:16:37
Postat av: Ölänning

Det gick ju bra för Miljöpartiet sedan de ändrat sin inställning till EU. Vad är det som säger att detsamma inte skulle kunna gälla för sd? Här gäller att testa nya grepp tror jag. Företagarna är som regel EU-vänliga och sd är väl företagarvänligt om jag förstår saken rätt.

2009-06-08 @ 04:40:13
Postat av: Hulda

Ett hus byggs bäst på en stabil grund. Det tar tid att bygga grunden, men huset står sedan stadigt.

Piratpartiet står på en väldigt bräcklig grund.

Snart är det Riksdagsval.........

Sedan blir man förb. på SVT,s behandling av SD. Klumpa ihop SD med Fi och lägga dem under "övrigt"..........

2009-06-08 @ 06:19:32
Postat av: svinfeldt

SD:s enda och största hinder är naturligtvis valfusk,så korrupt och ruttet som svensk politik och media är så kan man inte sitta som en j-a naiv mås och tro något annat.Det kommer att fuskas i riksdagsvalet,var så säker.

2009-06-08 @ 06:19:47
Postat av: Kålle i Majorna

Betänk att här bor nästan inga svenskar.

De som gör det, verkar inte så nöjda: http://www.gt.se/Nyheter/eu-valet2009/1.1598788/sd-gick-fram

2009-06-08 @ 07:32:40
Postat av: daniel

nu fick ni ju faktiskt inte 3,4 procent...

2009-06-08 @ 08:23:48
Postat av: Roberth

Daniel? Sd gör en stor framgång enligt alla experter som inte inte får lön från Svt. Svt är en lögnaktig propagandaapparat och lät Schyman vara med överallt trots att hennes sk parti inte ens var i närheten av Sd. Svt i medborgarnas tjänst?

2009-06-08 @ 09:13:53
Postat av: Branchtender Linden

Fortsätter SD sin envetna kamp emot demokratisk ordning på Internet kan det mycket väl bli ett ännu lägre valdeltagande till 2010.Kunskap och känsla för de politiska vindarna är naturligtvis A&O.PP tog SD,s ungdomar för sin envetna kamp för internet och nya innovationer. T.ex vet ingen idag om Pirate Bay kommer att vara största sökmotor för Torrents. Google har magkänslan att skapa skapa och åter skapa m.a.o. en innovationskrubba.

SD måste vara lyhörd för dessa strömningar, inte bara sitta rakt upp och ned och kasta skit till höger och vänster, som gamla självgoda betongashlen.

Tiden står inte stilla, Måna och hennes sosseparti dör sotelden just pga oförmåga att följa med i utvecklingen. Månas 70 åriga obildade väljare är i utdöende.

Hela Europa visade detta igår. I Dublin t.ex tog SD,s systerparti mer röster än sittande såssar2009-06-08 @ 09:33:10
Postat av: Sven-Olof Sällström

Hej!En annan vinkel på valet. Sverigedemokraterna ökade i samtliga kommuner i landet.Vänsterpartiet MINSKADE i samtliga kommuner i landet.Vi hade i opinionsmätningarna inför valet ca 2% i genomsnitt. Vi fick i valet 3,3 % ( 65% felmarginal)I opinionsmätningarna till riksdagen ligger vi i genomsnitt strax under 4%. Med samma "felmarginal" i opinionsmätningarna har vi antagligen ca 6%Nu kör vi! Riksdagen 2010!!MVH Sven-olof

2009-06-08 @ 09:43:37
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Grattis SD!

Är något irriterad av, att SVT bjöd in Gudrun (FI) till intervju medan SD, med betydligt mer röster och med en mycket stor valframgång, totalt nonchalerades förutom av den kunnige Sören Holmberg!

Men vad annat förväntat, av denna "vänster-styrda" organisation kallande sig själva ett "oberoende media"!!!!

Icke förty, så bygger SD för framtiden och är inget "upp som en sol och ned som ett pannkaka parti", såsom Ny Demokrati, Juni-listan och PP!!!!

Bra jobbat, trots det massiva motståndet från media, extrem-vänstern, "Måna Muslim" och andra "tomte-nissar"!!!!

Det är bara ett år kvar till nästa val!!!!

2009-06-08 @ 09:54:15
Postat av: AWSvensson

Det var patetiskt att lyssna på den (S)verigefientliga Måna som kunde uttrycka sin stora glädje över att SD inte kom in i EU parlamentet.Trots att 1200 man jobbat i 3 år i fotoshop för att skapa ett affischansikte med mänskliga drag så lyckades hon inte något vidare, för det viktigaste var som sagt att SD inte kom in, hur det går för landet Sverige bryr hon sig inte om.

2009-06-08 @ 10:14:56
Postat av: SD 2010

Nyckeln till en valframgång 2010 stavas Stockholm.Det bådar dock gott inför valet år 2010. SD har ändå fått bra reklam. Ni har kommit in i finrummet på allvar. Att Mona Muslim står och fördömer dom ger nog bara flera röster. Tycker bara att det är lite obetänksamt av dom SD:are som gått över till PP. SD måste som sagt också börja bearbeta Stockholm på en gång. Dom fick bara 1.6% här och det får inte upprepas. Dom har vanligt helt osynliga i Sveriges största distrikt och det vinner man inga val på. Att bara vara i stora Skåne räcker inte. Hoppas SD lär sig läxan nu. Det är bara att ta nya tag.

2009-06-08 @ 10:20:04
Postat av: Branchtender Linden

Allt detta är bortglömt 2010

2009-06-08 @ 10:23:49
Postat av: Kalle

Tittat på lite siffror från EU-valet 2009 i tidningarna.I Malmö stad röstade 5,7 % på SD, Göteborg 3,5%, Stockholm 1,6% och i Kiruna 3,8%.I Stockholm stad gick det sämst för SD jämfört med andra stora städer samt Kiruna som ett exempel från norra sverige.Vad kan det bero på att Stockholm blev sämst i "klassen" för SverigeDemokraterna i EU-valet 2009 ????2009-06-08 @ 11:02:14
Postat av: RättvisSom Thoralf säger var valet ett styrke besked och det vara bara medias dribblerier och SD:s bristande pengaresurser som gjorde att vi inte nådde ända fram.Men tar man en titt på valkretsarna och jämför med föregående EU-val så finner man att det är i orter som Strömsund och Vännäs som vi ökar mest.

I Vännäs ökade SD 14 gånger och det skulle säkert ha blivit mycket mer om inte befolkningen skrämts upp av media.

I Strömsund ökade SD 26 gånger, dvs 2600 procent. I Jämtlands län ökade SD 12,5 gånger , dvs 1250 procent.Vad som är synnerligen glädjande är att denna formidabla ökning sker i områden som tidigare för SD:s del får betecknas som vita fläckar. Det rör sig om sådana orter och län där S och v av tradition har långt mer än 50 %. Av väljarna.

Mycket glädjande är också att i Vännäs gjorde vänsterpartiet sin mest formidabla förlust - Dom lyckades skrämma upp en del av väljarna, men till ett högt pris.Slutligen måste vi komma ihåg att SD:s utveckling följer samma linjer som den gjorde för socialdemokratern i slutet på 1800talet - Först Skåne, sen bruksorter i södra Sverige och Norrlandskusten. Sist kommer Norrlands inland.Det är alltså i socialdemokraternas allra starkaste fästen som SD växer allra mest.

2009-06-08 @ 11:04:42
Postat av: Renpäls i ättikan

Ett fall från 3,9% till 3,3% i valvakans uppstart betyder inte annat för mig än nedåtgående trend. Hur många 10´000tals väljare förlorades där på mindre än 1/2 timme

2009-06-08 @ 11:27:11
Postat av: Skånepåg

Det råder ingen som helst tvekan om att massmedias "gullande" med PP i alla sammanhang var en mycket noga genomtänkt och infam strategi, vars enda målsättning var att i första hand påverka förstagångs- och ungdomsväljare för att på så sätt motverka Sd.Tror att många av dessa i dag i det stora hela inte har en aning om vad det var som man egentligen röstade på, utan att det bara var "en häftig och kul grej" som man genom massmedias agerande vilseleddes att göra!KG Bergström påpekade i SVT i morse med ett småleende, att PP utan tvekan kommer att gå samma öde till mötes vid näst EU-val som Junilistan gjorde vid valet i går.Det är ingen tvekan om, att "den tredje statsmakten" är det svenska valets store segrare!

2009-06-08 @ 11:29:32
Postat av: Branchtender Linden

Glömde att tala om att jag såg The Pink Panther 2 med Andy Garcia, Emily Mortimer, Jean Reno, John Cleese, Steve Martin i huvudrollerna.

För alla som vill ha en resumé kan denna framställas utan större vedermödor. Det räcker med att svara ja!

Jag kan återigen lägga upp slutet på Prison Break för alla som så önskar

2009-06-08 @ 11:36:26
Postat av: Skånepåg

@ Renpäls i ättikan"Ett fall från 3,9% till 3,3% i valvakans uppstart betyder inte annat för mig än nedåtgående trend. Hur många 10´000tals väljare förlorades där på mindre än 1/2 timme"Så du menar alltså på fullt allvar, att själva rösträkningsproceduren och inrapporteringen från distrikten speglar trenden för ett parti? Din logiska slutsats är så "korkad" att jag häpnar!

2009-06-08 @ 11:41:41
Postat av: Jungman Jansson

Måste slänga in handduken och erkänna att jag inte hittar på nätet. Vad jag vill ha fram är resultaten i EU-valet ute i Europa. Det enda jag har lyckats få fram är via franska tidningar att le Pen fick 2 eller tre mandat.Verkar faktiskt som det gått så bra att man mörkar resultaten. BNP i Storbritannien gick väl också väldigt bra. Gick dom så bra att nätet mörkar?Någon som kan ge mig en länk?

2009-06-08 @ 11:51:33
Postat av: Jungman Jansson

Här har jag faktiskt lyckats finna en länk som går till en sensationell nyhet som media uppenbarligen vill mörka: BNP i Storbritannien har fått två platser i EU-parlamentet. Verkligt glädjande att även britterna trängtar efter frihet och oberoende.

Postat av: Branchtender Linden

Kolla här Jungman Jansson

Postat av: Branchtender Linden

Fel här är det

Postat av: Jungman Jansson

Den länken känner jag mycket väl till - Det jag söker är länkar till hur det gått för andra nationella partier ute i Europa. Här mörkas det utav bara fan. DN inte bara mörkar utan ljuger till och skriver att det är risk för att BNP i Storbritannien får ett mandat. I själva verket FICK BNP TVÅ mandat.Här är en länk till BNP:s egen hemsida om partiets historiska seger.Vi har fria nyheter i Sverige och det är en god början för Sverige - men för Europa behöver vi något liknanden, en form av en nyhetsbyrå till vilken mörkade nyheter levereras från Europas alla länder. Sen kan dessa nyheter översättas till respektive lands språk.Om detta kombineras med video så kommer en formidabel framgång inte att utebli.

Postat av: Antiism

Thoralf, även här uppe i Norrbotten kan vi glädjas åt resultatet, även om det ibland endast blev 1.5% i vissa kommuner....men då skall man veta det att SD tidigare fick 0%-0.2%. I Kiruna och Älvsbyn gick SD fram med enorma framsteg och låg på 3.8 respektive 3.4%. Samtidigt rasar kommunisterna fullständigt ihop på vissa ställen vilket få´r mig personligen närmast att hoppa jämfota utav glädje :-)Läs alla resultaten för det rödaste utav det röda här: http://antiism.wordpress.com/2009/06/08/positivt-sd-resultat-i-rodaste-utav-det-roda-i-sverige-dvs-norrbotten/Mvh Jorma

2009-06-08 @ 12:39:36
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Jungman JanssonHur kan BBC bara fortsätta att mörka? För i den sista länken så finns iof alla partierna representerade -Det är bara en sak: partibeteckningen för de nationella blir ofta No group.Tänk vilken studie i lögn och demagogi.

2009-06-08 @ 12:49:30
Postat av: Natalie

Valfusk ja, det är nog något man inte kan utesluta.

Med tanke på Expressens valundersökning på 20% för SD så verkar resultatet misstänkt lågt. Finns nog fanatiker inom valarbetarkåren som inte drar sig för att mygla bort icke önskvärda röster.

2009-06-08 @ 12:51:57
Postat av: Cap

Valfusk mot Sverigedemokraterna i Haninge EU-valet!Se videoklipp:http://www.youtube.com/watch?v=Kq-JOyPvQE0

2009-06-08 @ 13:26:17
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Kq-JOyPvQE
Postat av: Marianne

Skånepåg, jag håller fullständigt med dig.PP var leksaken som PK-media lockade med och prylen gick hem hos de unga männen - helt enkelt nyttiga idioter !

2009-06-08 @ 13:27:31
Postat av: Kalle

>Cap

Tack för att du visade med din film på Youtube att valförrättarna inte kan valagen och att SD:s valsedlar skall fyllas på av valfunktionärerna eftersom SD fick tillräckligt med röster förra gången.Nu är det baske mig dags för internattionella valövervakare till riksdagsvalet 2010. Mer och mer valfusk uppdagas vid de svenska valen. Är det invandrarna som kommer hit och lär vafunktionärerna hur det skall fuskas vid valen???2009-06-08 @ 13:56:38
Postat av: Rättvis

Väldigt föredömlig dokumentation. - Och tänk så skrämmande att det förekommer systematiskt valfusk i vårt land.

Var det en sosse? Undrar om åklagarna tar upp fallet? Undrar vidare om valet nu skall göras om. Hade det varit fråga om ett svensk val hade det helt klart blivit omval. Men nu är det ju EU-regler som gäller.

2009-06-08 @ 14:00:35
Postat av: Sven Duva

> Sven-Olof Sällström

>

> En annan vinkel på valet. Sverigedemokraterna ökade

> i samtliga kommuner i landet.Är det verkligen en 100%-ig ökning? Har du någon källa? Har surfat lite själv utan att hitta något och jag har inte tid att gå igenom varje kommun på val.se.Sen vore det kul att veta om SD gått back ens i några av de allra minsta områdena.En snabb överblick ger iaf att SD går starkt fram överallt och bygger en starkare bas.

2009-06-08 @ 14:12:00
Postat av: Kalle

I Sveriges huvudstad Stockholm fick SD endast 1,6 % SD-röster i EU-valet 2009.Vad är det som gått snett??? Vad kan vi göra för att SD skall öka i Stockholm???

2009-06-08 @ 15:16:43
Postat av: Rättvis

@Sven DuvaSå lite som 100 procent ökning är nog svårt att finna. Förra EU-valet hade 1,13 procentenheter och vid detta 3,3, en ökning med 2,17 procentenheter vilket ger en ökning om 192procent.Även om denna siffra är imponerande och kanske ägnad att injaga skräck och avund hos våra motståndare så representerar den bara ett genomsnitt.Den största ökningen jag känner till Står Strömsund för. Förra EU-valet fick SD 0,08 procentenheter i Strömsund och vid detta vale 3,3 procentenheter. En ökning om 2,22 procentenheter eller mer än 2700 procent.Att hitta ett valdistrikt där ökningen bara är 100 % blir nog inte lätt - och i Norrland ännu svårare.

2009-06-08 @ 15:19:41
Postat av: Kalle

2009-06-08 @ 15:35:33
Postat av: Kalle

Glömde tillägga att Stockholms kommun eller rättare sagt Stockholm Stad har över 800 000 innevånar. En ansenlig mängd människor. Hur kommer det sig att endast 1,6 % av dessa människor har röstat på SD.Vad är det som gått fel??? Jag tycker det är sorgliga siffror för SverigeDemokraterna!!!2009-06-08 @ 15:39:22
Postat av: Magne

Det var tydligen inte bara i Haninge det saknades sd-valsedlar. Även inne i centrala Stockholm saknades det tydligen sedlar enligt kommentarer på Mitt Sverige;http://imittsverige.blogspot.com/

2009-06-08 @ 15:41:54
URL: http://imittsverige.blogspot.com/
Postat av: Rättvis

Det är många som stirrat sig blinda i tron att Stockholm, rikets huvudstad, per automatik skulle ge SD otroliga mängder röster.Nu är det dock aningen mer komplicerat.

I Stockholm bor väldigt många av rikets ämbetsmän. Många av dessa är tillsatta efter partibok och har meriterat sig genom att ge Mugabe och andra diktatorer sitt helhjärtade stöd. Hela dessa flummares identitet är VÄNSTER och internationalism. Den som tror på att överväger att rösta på SD är aningen naiv. För trots ondska och inkompetens åtnjuter dessa herrar en hög lön och förmåner som de riskerar att gå miste om i fall Sverige skulle gå mot en demokratisering i fråga om invandringspolitiken.SVT, SR, förlag och veckopress ligger i Stockholm. Tror någon att det finns mycket röster att hämta från dessa håll?Dessutom är det ganska lite folk ur LO-kollektivet i Stockholm : SD:s normala väljarbas är tunn, mycket tunn i Stockholm.

2009-06-08 @ 15:46:11
Postat av: Ture F.

Det var ju trist att Sd inte fick ett mandat (antar att natasha m.fl. drack upp sin skumpa i alla fall), men partiet gick ju framåt - och stadigt så. Om man tittar på hur folk röstade länsvis, så finns det mycket att göra för Sd i Stockholms län, inklusive Stockholms kommun inför nästa års val. Här gäller det att engagera valarbetare, och redan nu öppet och klart starta en kampanjfond för riksdagsvalet 2010! Sd-ledningen måste blitet mer proffsiga! T.ex. genom att läsa Thoralfs blogg med alla goda råd här! Mer offensivt alltså!

2009-06-08 @ 15:53:02
Postat av: Sven Duva

> RättvisJag tror du missuppfattade min fråga. Jag omformulerar den. Finns det någon/något enda kommun/distrikt/område där SD gått bakåt?Det verkar inte så och det tolkar jag som att de som lade sin röst på SD förra gången är nöjda och att det tillkommit fler sympatisörer. Det är också en signal inför 2010 att SD är en växande folkrörelse

i ordets rätta bemärkelse då partiet växer så det knakar trots all energi politiker och media lägger på att mörka sanningen.2009-06-08 @ 15:59:07
Postat av: Rättvis

Ett annat problem med Stockholm är terrorismen. Vi kan på denna blogg se hur en valfunktionär oblygt ägnar sig åt någon som jag inte ens vill nämna vid namn. Når SD:s valarbetare går ut på gator och torg så utsätts de för överfall. Deras bilar vandaliseras och de utsätts för hot och misshandel.

Så Stockholms väljare måste nås på annat sätt än att valarbetare delar ut flygblad. Det enda alternativet är utskick och sådant kostar pengar.

2009-06-08 @ 16:05:44
Postat av: Kalle

Tänk om SD nått upp till riksgenomsnittet i Sverige så hade 13 600 fler än de 12 800 som nu röstat på SD i Stockholm.Hade Stockholm nått upp till Malmös röstprocent på 5.7% så hade stockholm fått 32 800 fler röster än de nu fick i Stockholm.Då hade vi nått en bit över 100 000 röster för SD totalt i hela Sverige och kanske kommit med i EU parlamentet. Det hade väl varit bra???

-Nyckeln till Riksdagen går ju genom EU-valet sades det igår på valvakan.Ledsen men det bor vanligt folk också i Stockholm och inte bara vänsterflummande ämbetsmän!!!2009-06-08 @ 16:10:43
Postat av: Roberth

Stockholm är extremt segregerat. De flesta upplever inte invandringens konsekvenser. Se på Malmö och Göteborg tex där är det värre men Stockholm kommer också drabbas mer och mer i framtiden.

2009-06-08 @ 16:15:30
Postat av: Rättvis

Ledsen men det bor vanligt folk också i Stockholm och inte bara vänsterflummande ämbetsmän!!!Men varför är Du ledsen? Själv tycker jag att detta förhållande är en glädjekälla. Däremot är jag förtvivlad över att dessa vänsterflummare skickar ut sina barn för att ägna sig åt politisk terrorism mot SD.Sen är det också så att det bor väldigt många utomeuropeiska invandrare i Stockholm. Väldigt få av dessa röstar på SD.

Kanske är det terrorismen som är SD:s största problem i Stockholm.

2009-06-08 @ 16:21:49
Postat av: Branchtender Linden

Annan kul läsninghttp://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25603973-26040,00.htmlhttp://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25603973-26040,00.html

Postat av: kalle

På tal om vänterflummande ämbetsmän i Stockholm så är det en utdöende släkt.Vänstern MINSKADE med 6.9 % sedan det förra EU-valet och sossarna gick samma väg och minskade med 4.1 %.Det visar att valmanskåren är rörlig i Stockholm och det gäller att fånga upp den!!!Dessa 10% som svek vänstern/sossarna hade varit något för oss i SD eller hur???2009-06-08 @ 16:26:28
Postat av: Daniel

Med detta valresultatet så kommer Sd med all säkerhet in i riksdagen 2010, och då snackar vi inte om 4% utan mycket mycket mer.

NU KÖR VI!!!

2009-06-08 @ 16:31:15
Postat av: Kalle

Jag var ledsen för din skull som så totalt har missuppfattat situationen i Stockolms Kommun eller rättare sagt Stockholm Stad, Sveriges folkrikaste stad.

Vi har som SD inte råd att missa den vad du än säger!!!Vänstern och sossarna minskade i Stockholm!!! Och det rejält också.

2009-06-08 @ 16:31:44
Postat av: Rättvis

Men snälla Calle! De vänsterflummiga ämbetsmännen biter sig fast vid sina ämbeten lika envist som om det vore ohyra, ty de veta inga alternativa gräddfiler. De ser även till att den underställda personalen hålles kort och inte röstar som den egentligen tänker.

2009-06-08 @ 16:37:28
Postat av: Ture F.

Nu gäller en riktad attack mot Stockholm - län som stad! Inte bara invandringen utan ett gäng andra frågor som pensioner, barnomsorg och ett allmänt konservativt anslag. Dock inte ett alltför negativt EU-anslag, ty om EU:s gemensamma asylpolitik blev vad övriga Europa ägnar sig åt just nu, så, blev det drastiska nedskärningar i Sverige! Här gäller det att hålla bollarna i luften på en gång!

2009-06-08 @ 16:43:36
Postat av: Kalle

Men snälla Rättvis nu är du faktiskt orättvis.

Menar du på fullaste allvar att valhemligheten inte existerar eftersom de anställda inte får rösta vad de tänker.Menar du på fullaste allvar att dessa vänsterflummande ämbetsmän har rätt och möjlighet att kolla vad deras anställda röstar på???Är du inte orättvis nu???

2009-06-08 @ 16:50:28
Postat av: Rättvis

Mugabes polare sitter vi fikabordet och ber den som inte instämmer i vänsterflummandet att hålla käften. Jag har själv varit med om det. Sen ser vänsterflummarna till att det via fack och arbetsgivare bildas en ormgrop dit ingen vågar inträda.

Kort sagt ser de till att med ormblick övervaka att det inte finns tillfälle till någon som helst oppositionell konversation.

De oppositionella passiviseras på det att de höga ämbetsmännen måtte inhösta sitt guld för stödet till till exempel Mugabe.

2009-06-08 @ 17:18:02
Postat av: AWSvensson

En stockholmare beblandar sig inte med invandrare, prisnivån på lägenheter är en spärr för att bidragsberoende skall hamna i ens närhet. De lever i en annan värld där förorterna är lika fjärran som Bagdad. Därför är inte invandringen det som engagera en stockholmare utan det är gatuadressen, resor till jobben och arbetet.

2009-06-08 @ 17:22:11
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I söndags startade valrörelsen för 2010 års riksdagsval.Medge att 3.3% motiverar ganska duktigt

till att gasa på rejält med INTERNET samt PLÅNBOKEN .SE OMGÅENDE TILL ATT ETT BETALNUMMER FÖR ATT STÖDJA PARTIET ÅTERFINNS PÅ SD HEMSIDA .Sällström Läser ju bla denna Bloggen.Så att förbannade medborgare lätt kan stödja pariet via telefon.UNDERLÄTTA BLA FÖR SVERIGES PENSIONÄRER I KAMPEN FÖR ATT FÅ SINA PENSIONSPENGAR SOM DOM Betalat IN PREMIER FÖR.Angående Stockholm: Mycket, misshandel, knark våldtäckter, berikare.SD får 1.6 % LÄGG INGA RESURSER DÄR .Förmodligen

har valfusk förekommit där i större skala.Skitsamma.

Vill STOCKHOLMARNA HA DET SÅ LÅT DOM FÅ HA DET DÅ.

SD får ju inget stöd där hur el hur varför satsa där.Satsa i MALMÖ GÖTEBORG istället.SATSA I SÖDRA SVERIGE.Så får mellersta o norra komma efter hand.Danskt Folkeparti har krävt OCH FÅTT IGENOM EN BEGÄRAN OM UTREDNING AV SVENSKA VÅLDÄKTER VI UD.Man är förbannad på en DANSK flyglinje till IRAK via STURUP.Dubbla medborgarskap är ju populära i Sverige.

Gör som Gubben o Gumman bli medlem i BÅDE SVERIGEDEMOKRATERNA samt DANSKT FOLKEPARTI.Kostar hela 150kr om året på deras hemsida.Internet funkar ju bra.Se till att både DANSKT FOLKEPARTI, BRITTISKA, BNP HOLLÄNSKA ,PVV med flera får ett veckobrev till sina hemsidor om läget i Sverige.Detta bör partiet centralt utan problem kunna ordna.Det är säkert många länder i Europa som undrar vad fan som pågår i Sverige.Ge dom korrekt statistik uppgifter etc.Så hjälper dom till i EU lita på det.Titta bara på hur tufft Danskt Folkeparti agerar.Bjud omgående in representanter för dessa till en genomgång av läget för att kunna återrappotera till¨sina länder.Be dom starta en stödinsamling för SD till det svenska riksdagsvalet när dom får klart för sej hur medialäget ser ut i detta landet.Brittiska BNP kommer att bli helförbannade dom är många.Skriv dina innitialer på BLOGGEN VIKINGTJUT .(Bloggen har legat nere under EU-valet.Återkommer snart)OM DU KAN TÄNKA DEJ ATT STÖDJA SVERIGEDEMOKRATERNA MED 1000KR INNAN MIDSOMMAR 2010.Vid bra respons drar Gubben o Gumman igång en EGEN insamling till SD .SD centralt kan säkert bistå med ett 0771 nummer för INRINGNING DIREKT TILL PARTIET.Vårt namnförslag är Midsommar racet 2010.Du har säkert ett bättre förslag.Skriv under vilket gamalt inslag som helst på Bloggen.När dom första 500 innitialerna finns kickstartar

vi Bloggen till förmån för SVERIGEDEMOKRATERNA INFÖR 2010 ÅRS RIKSDAGSVAL.Du betalar 10000 tals kronor till gästverksamheten via skattsedeln så en tusenlapp till SD borde vara en piss i Missisippi.Delmål: JUL 1 miljon slutmål: 5 miljoner.Annonsen i AFTONBLADET kostade enligt uppgift 39000kr.Hjälp till att se till att SD får en rejäl ekonomisk hjälp.Så räcker du ut tungan åt EXPO när du lagt på luren efter att ha ringt in dit bidrag.2009-06-08 @ 17:22:33
Postat av: Dr Livingsteen

Hur ska SD agera för att slippa riskera livet då de framför sitt budskap inför Rikstadsvalet.

Det är en öppen fråga till Polisen och SÄPO som tillåter krimminella organisationer som AFA, EXPO och ATTAC att agera som de vill.

2009-06-08 @ 17:32:23
Postat av: Dr Livingsteen

@ Branchtender LindenKul läsning! Lite ironi kan skönjas:))

2009-06-08 @ 17:37:31
Postat av: Ölänning

Angående demokratiproblemen i Stockholm:Varför inte hyra en helikopter och sprida budskapet och valförsändelserna från luften?Har svårt att tänka mig att vänsterflummarna har tillgång till luftvärnskanoner så det borde vara ett fullt möjligt tillvägagångssätt.

2009-06-08 @ 18:28:04
Postat av: Rättvis

Jag har länge varit tänd på Din helikopteridé. Man skulle kunna cirkulera över Råsunda t ex. En utmärkt bra idé

2009-06-08 @ 18:37:51
Postat av: Jonas

Inte alls förvånad över detta.http://www.sr.se/uppland/nyheter/artikel.asp?artikel=2888445

2009-06-08 @ 18:50:53
Postat av: Erik

Nyckeln till riksdagen är Stockholms län. Utan ett stöd på över 2 procent i Stockholmholmslän blir det ytterst svårt att nå över 4 procent i hela riket även om närmare 10 procent av Skåne och Blekinge röstar på SD. SD är verkligen starka i Skåne och Blekinge men det räcker inte för att vinna riksdagen. I Stockholm fanns alla partier med valstugor vid T-centralen och vissa partier vid flera andra torg men jag tror inte SD hade någon överhuvudtaget. Ja, kanske skulle AFA elda upp den men SD får väl ställa upp en valstuga i plåt och betong.

2009-06-08 @ 19:42:28
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Ölänningen .Har vi fattat det hela rätt så har du fått inlägg raderade pga av rasistiska tendenser.Gasverks ideer.Du skriver själv att du röstat på piratpartiet.Föreslår spridning av SD valmaterial.Via helikopter.Försäljning av vattenpumpar med rasistiska toner mitt upp i en valspurt på en SD blogg.Thor-Alf har klart o tydligt tagit avstånd här på bloggen samt raderat ditt inlägg.Vi tycker signalen är ganska klar.Har du inte fattat att SVERIGEDEMOKRATERNA SAMT PIRATPARTIET

inte vill ha att göra med rasister att göra .Vi börjar på fullt allvar undra om du genetiskt tillhör det släkt trädet som startades på Norra Öland.När en båt förliste och kocken o skeppsuggan flöt iland.2009-06-08 @ 19:51:41
Postat av: Skånepåg

@ Thoralf ABeträffande kyrkovalet den 20 september. Finns klickbara länkar inlagda till andra partier, men inte till Sd. Har Sd glömt att registerare sig eller vad?

Postat av: carl

Sven-Olof Sällström har rätt, när han sammanfattar valresultatet som en brakseger för SD. Du har gjort ett bra jobb under valkampanjen, Sven-Olof!Vad avser det mediokra resultatet i Sthlm bör det kanske leda till en särskild Stockholmsblogg. Folk läser inte tidningar idag. Satsa på webben!Skånepåg har rätt, såtillvida att massmedia har stött Piratpartiet i en helt otrolig omfattning. Massmedia har i praktiken lyft in detta idiotparti i Europaparlamentet i syfte att dra väljare från SD. Gissa om telefonerna från partikanslierna till diverse betrodda redaktörer gått varma! Här har det slickats röv så det står härliga till!!Gubben och Gumman har rätt! Skicka en slant till partiet. Men partiet bör diskutera sin EU-politik. Säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske...som en slagdänga från 60-talet hette.Jag skickar tvåtusen spänn i nästa vecka. Skicka pengar efter förmåga! SD förtjänar allt stöd!!

2009-06-08 @ 20:23:30
Postat av: Ronken

Hej!

Jag röstade självklart på SD igår.

Dock är jag liksom föregående talare YTTERST tveksam till kravet att lämna EU.

Det är i dagsläget helt orealistiskt och inte ens önskvärt, tycker jag.

2009-06-08 @ 20:53:28
Postat av: Ölänning

@ Gubben o Gumman på GetingenJag är en av Sverigedemokraternas marginalväljare och inte nå'n jävla rasist! Har både röstat på sd och inte gjort det. Så enkelt är det med den saken! Hur jag röstade just denna gången ska Gubben o Gumman helt enkelt skita i för det är MIN ensak!Svenskar på norra Öland är inte annorlunda än svenskar någon annanstans i Sverige. Kom ihåg det! Och inga fördomar tack!Gillar f.ö. partiets strikt värdekonservativa hållning men anser att den inte passade helt rätt i frågan om integriteten och fildelningen på Internet. Partiledningen kunde skött saken bättre än att en vecka före valet erkänna sig som "fildelare" anser jag. Att gå ut i "elfte timmen" hjälpte inte för skadan var redan skedd. Det är en svår fråga och vissa här har förstått den och andra inte. Ett tapp på 14 % av ungdomsväljarna påstods det i alla fall vara.Får jag säga något kritiskt om er istället så tycker jag era inlägg är minst sagt röriga.Verkar som ni börjar era kommentarer med en vinbox.Kanske svårt att ta till sig lite ironi när bakfyllan värker i skallen?Är det istället så att ni lider av dyslexi ber jag vördsamt om ursäkt.Er kommentar om mig fullständigt dryper av misstänksamhet. Ni har väl larmanordning hemma? Vakthund? Dörrkikare?Men om ni inte gillar mina kommentarer så säg till då för f-n för det finns faktiskt fler sd bloggar.....

2009-06-08 @ 21:44:09
Postat av: Ture F.

Instämmer nästan helt med Ölänning! Årkar aldrig läsa Gubbens % Gummans inlägg. För långa, osammanhängande och utan knorr på slutet!

2009-06-08 @ 21:54:14
Postat av: Ture F.

Instämmer med Erik! Minst 2% i Stockholms län! Annars går det inte, men Sd måste bredda frågorna i det totalsegrederade Stockholm. Resten av landet sköter sig sjävt mer eller mindre, men Stockholm kräver en specialinsats.Starta nu!

2009-06-08 @ 21:58:11
Postat av: Fredrik

Bara för SD att jobba vidare.

Men att man lägger lite krut på våra enormt höga bensin priser, elpriser etc, etc.Invadringfrågan är stor men vi måste vara bredare än så för att vi ska kunna vara med på banan.Snegla på danskarna,finnar och övriga Europa och vad som gör att deras partier går stadigt framåt.Fatet olja ligger på 68 kr idag och vi betalar 13 kr drygt. När fatet var som högst så var det på 159 dollar fattet och då betalade vi 13 kr.Vi blir grundlurade av bensin kartellerna i Sverige.Sen vår el ! Elen kommer från statens kärnkraftverk och skattebetalarnas älvar och ändå så sitter privata aktörer och suger ut profit !!Sanslöst hur bleka vi är på att diskutera detta!

Sverige köper in 10% koleldad el från tyskland och det sätter hela priset för de resterande 90 %.Hur kan vi köpa in 10 % när vi överproducerar 22 % själva i detta land ? får ni ihop det?Ryska gasledningen är inte på långa vägar klart med! Men varför bygger skanska tror jag det är så det knakar. och fraktar stenmassor som ska användas till eventuell gasledning utanför karlskrona? För det politiska är redan klart o va bättre än att smyga på svensson en förändring för då säger svensken ingenting!!Ryska björnen vill göra Eu beroende av gas. O när det inte passar ryssarna så drar man bara åt kranen !!Vakna SverigeSen kräv att få vara med i den politiska debatten.

Kräv att bli granskade så vi får se er i tv och övrig media. Kontakta utlänsk media och tala om hur ni blir behandlade etc etc etc !Kom igen nu SD !

In i riksdagen 2010!!

2009-06-08 @ 22:18:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hejsan Ölänningen.Säljer du larm .vakthundar dörrkikare. förrutom bevattningsanläggningar.Då kanske vi kan få fråga om du har någon muslimsk

traktor ,el någon begagnad kristen mjölkmaskin till salu.Det finns massor av bloggar vilka Piratbloggar skriver du på ?Berättar att du ibland röstar på SD ?Inga fördomar tack, skriver den som blir raderad för rasistiska kommentarer.Har du verkligen all jästen i dunkarna.När det gäller Dyslexi skall du nog vara glad för bron, så Ölänningarna slapp kusingiftena sedan 2000 år tillbaka.Kan ju leda till oanade konsekvenser enligt forskarna för lite sedan.Gubben o Gumman ogillar rasistiska kommnentarer.Vi är väl inte så positiva till folk som röstar på andra partier än SD kan vi väl avslöja.Men det är ju upp till var o en.Vi älskar Öland o Ölänningar men vi gillar inte gasverksdemokrater.

2009-06-08 @ 22:30:57
Postat av: Ture F.

Invandrarfrågan är bara central och slår över de flesta politikerområden, men andra frågor måste framhållas på ett moralkonservativt sätt! Vem ställer upp på könsneutrala äktenskap? Nu skall jag inte gå in på detaljer, men ni kan ju själva föreställa er två män i "action"! Visst - live and let live, men frågan är varför staten skall ägna sig åt plattläggning? Det finns massor av andra frågor, som kan tas upp!

2009-06-08 @ 22:37:00
Postat av: Ture F.

Sd kan gärna vara EU-kritiskt, men att helt onyanserat kräva utträde är inte realistiskt. Som jag har sagt tidigare, nyansera! Utveckla en välgrundad EU-kritik, som må gå väldigt långt, men denna måste ha väldigt bra argumnet bortom de rent slagordsmässiga. Realismen i invandrarfrågan måste även vara klar i andra ställningstaganden.Hur Kalmar kan rösta på s och andra tramspartier är ett mysterium. Har dessa ingen koll på läget?

2009-06-08 @ 22:46:45
Postat av: Ture F.

Som jag har tolkat stämningarna i kommentarerna, så är idiotnejet till EU inget som ger fler röster. En mer sofistikerad argumentation skulle ge fler. Nu får Sd-ledningen tänka till - ett nationellt Sverige i EU som tyskar och fransmän vore inte fel. Jo, det finns fler länder på samma linje. Varför inte ett natioinalistiskt Sverige i EU?

2009-06-08 @ 23:24:23
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ture F det är klart att du skall gå in i detaljer, så att bla Mats Andersson Barometern,som varit inne och hämtat en kommentar till resultatet för SD i Eu-valet.Kan läsa det.Så kanske vi kan få en artikel snart om homo-foberna i SD vore jävligt bra inför valet.Dina koncentrationsproblem är bara att beklaga men dela upp läsandet lite.I dagen Barometer har du på sex rader lyckats få till att Ölandsvalet skulle handla om vindkraft samt INVANDRING.Detta skrivet av en sommar-Ölänning .Valet handlar inte om det Det vet du Ture F.Valet på Öland handlar om ekonomins sammordning.

Inget annat.Komunerna har svårt att få ekonomin att gå ihop bla för kostnader för sommarölänningar son du som utnyttjar kommunerna men skattar i sina egna hem kommuner.Även här ikväll belyses homo -sexualtitet på 5 rader .Tycker du att SD skall profilera sej mot homo-äktenskap i nästa valrörelse är du dummare än tågetAv 100000 SD väljare är 5000 homo el bisexuella statistiskt sett.Vad andra gör i sovrummet tycker åtminstone vi är deras sak.Var du hör hemma politiskt råder det inget tvivel om synd bara att du inte förstår det själv.Dessa åsikter är mumma för Kaliber o PK pressen att få läsa om.Det är precis vad dom vill läsa.Men det Ture F ,har du inte förstånd att inse.Gubben o Gumman förtydligar igen att VI ogillar gasverksdemokrater.Vad vi kan förstå så är det parti linjens uppfattning med.Sedan är det bara att beklaga att en del skribenter inte fattar att det är en SD blogg o inget annat.

2009-06-08 @ 23:26:02
Postat av: dan åke

det stämmer ju inte! 995 röster till övriga partier ca 70 röster till nya konstiga partier. ca 1200 valdistrikt kollade av ca 6600 st 8 juni 21:00är det ingen mer än jag som förstår (heller inbillar jag mig)att valfusk skett på begäran av soose och allians pakterna. skulle vilja veta på vilka grunder bedömdes 67 000 st valsedlar som ogiltiga???????????

http://www.val.se/val/ep2009/slutresultat/rike/index.html2009-06-09 @ 00:24:46
Postat av: Peter, den förste.

För att fira framgången, lite finstämt från Eddie Meduz - Sverige: http://www.youtube.com/watch?v=kkmqaKoEmLI

2009-06-09 @ 00:41:46
URL: http://www.youtube.com/watch?v=kkmqaKoEmLI
Postat av: Ture F.

Det har alltid förekommit litet valfusk, men detta har minimaliserats för Sd:s del genom att partiet varit auktoriserat sedan förra valet till EU-parlamentet. Sd-ledningen måste nu ta ett re-thinking i sak och geografiskt inför riksdagsvalet 2010. Upprätta genast en valfond eller en kampanjfond!

2009-06-09 @ 00:58:55
Postat av: Anonym

Ni är för söta. Valfusk, och en konspiration emot er. Ge upp nån gång. Som vissa varit inne på. Det är er politik som inte riktigt fungerar. Skylla på media och en vänsterskara. Herregud, ni är roligare än en älg på tjack.Istället för att skylla misstagen på andra, skaffa er lite kuk, och våga erkänn som vissa gör här, att vissa av era frågor är helt enkelt fel.En stor del av er agenda gillas inte av väljarna. Det är läge att tänka om.Det funkar visst som så, vilket är trist för er del. Men gillar inte de som röstar en viss del av politiken. Då röstar man på annat. Man har detta valet i en demokrati. Men detta vill ni ändra på om man ska tolka vissa av er här. Det är er vilja och ingen annans. Alla andra har fel och är dumma i huvudet och med i en konspiration av er. Elaka vänsterjouralister, elaka sossar, bla bla bla.Som sagt, använde en del tid att rannsaka er själva nu. Så är jag helt övertygad om att ni kommer göra ett mycket bättre reslultat till 2010.

2009-06-09 @ 01:15:54
Postat av: danne

vad satan, det är ju valfusk. alla fattar ju att valarbetarna ogiltig förklarar SD valsedlar!

http://na.se/nyheter/2.2503/1.474411

2009-06-09 @ 01:51:34
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

`Det är rätt underhållandet att sitta o läsa inläggen från dom som röstat på Piratpartiet.Så att 3.1% av deras röster är luft.Man kan väl säga att SD hade gärna sett dom rösterna.Någon dam

skrev något om nyttiga idioter kanske hänger detta ihop.Titta på valprognoser innan valet o taktikrösta ,skulle jag?Sitta o tjata om att SD skall ändra sitt program varför då? För att ert dåliga samvete skall lätta upp.Sitt på en sosseblogg o tjata om invandrapolitiken ,så får ni åtminstone en indian i kanoten.Först sitta o tala om för SD hur en slipsten skall dras i ett år ,för att sedan glatt skriva(hur djävla dum får man bli?) Jag har röstat på Piratpartiet.Nu vill jag in i värmen igen.Där någonstans går nyttig idiot över till riktig idiot.Lägg sedan till lite Nasseflum så e succen fullständigt.Det totala stolpskottet är fött igen o igen o igen.Påtända älgar är det lite glest om .Däremot har vi någon totalkraschen Linden som skriver att han röker majja om det kan vara honom du tänker på.Men han e visst piratpartist.Men blandar ihop sidorna o ämnena lite ibland.En riktigt lurig svartfot som medvetet stör.Gubben o Gumman ser dej all the time.Sandlådan vore en bra arena för dej.Synnerligen begåvat att sitta o skriva att SD skall ändra sin politik så den passar mej.När SD gått fram så så det stänker om det.

2009-06-09 @ 02:22:41
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

OBS DETTA INLÄGG ÄR MENAT SOM POSITIVT PROVOKATIVT.Ha gärna lite förståelse för det.Pirat partiet har utnyttjat Internet maximalt.

Man ställer upp i riksdagsvalet.Piratpartisterna är otroligt aggresiva på nätet. skriver Jan Guillou.Under det gågna året har gruppvåldtäckter debatterats här .Vilket måste få ett slut.Igår rappoterade FRIA NYHTER att Danmark via DANSKT FOLKEPARTI har begärt in uppgifter från svenska myndigheter via UD i Danmark.

Danmnark!!!kommer att att göra en utredning om varför Sverige har 5500 anmälda våldtäckter när Danmark har 460 under år 2008.Man har även ställt svenska regeringen mot väggen .Vad gör ni åt detta.Sverigedemokraternas broderparti i Danmark gör alltså det som svenska myndigheter undanhållit i många år.Inte en enda kommentar på denna bloggen 3 stycken på FRIA NYHETER.Detta är ju ganska stort sett med SD ögon eller?

Framförallt viktigt för svenska kvinnor.Tror någon att Piratpartiet hade missat detta motsvarande en händelse i deras politiska sfär.Vi har idag som en symbol handling för svenska kvinnors skull offrat 300kr för två i ett medlemskap i Danskt Folkeparti samt mailat dom o tackat för hjälpen.Vi sitter fast i vänsterjournalisternas bojor.Mail och pengar flödar fritt via Internet fråga Piratpartiet.I rådande situation måste SD gå utanför landet via nätet som i Kina. Allhelst när SD skall slåss mot en hel journalistkår, samt även nu Piratpartiet.Följa John räcker inte in i riksdagen egna insattser är ett måste framförallt vara aggresiv på nätet på alla sätt.Inte då tjafsa med Piratpartister

utan kanske hålla koll samt delta i medias debatter o skriverier.Det kostar inget att maila o tacka Danskt Folkeparti

Däremot kamske det sporrar dom.Personlign tror vi att dom utan o blinka slänger in en el två miljoner till SD.Fråga dom kostar inget.Ensam e vi svaga tillsammans

kan det sluta vad fan som helst.Medlemslån kontokort är väl bra för att stödja partiet.DET RÄCKER INTE ALLRAHELST SOM LÄGET UTVECKLAT SEJ.Svenska folket ringer in 50 miljonner på ett par timmar i en gala för något.Varför finns inte ett betalnummer för att stödja SD .Snudd på tjänstefel.Vakna Sällström du e ju affärsman.GÖR DET ENKELT.Låt ilskan över orättvisa ,journalister el brott,svek mot pensionärer etc föra Sverigedemokraterna in i Sveriges riksdag 2010.Ekonomiskt sett.Partiet missar ju massor med pengar helt i onödan.Hur mycket tror ni inte Piratpartiets medlemmar kommer att skicka in till nästa valrörelse.2009-06-09 @ 03:56:56
Postat av: Robin_Shadowes

Skulle Sd slopa kravet på EU-utträde likt Mp så lämnar jag också. EU är genomruttet och går inte att reformera. Allt detta som sker nu var planerat redan vid EUs skapande för mer än 50 år sedan. Fjordman sammanfattar det på enkelt sätt med sin beskrivning "en statskupp i slow motion".

2009-06-09 @ 06:39:23
Postat av: Rättvis

Länstidningen i Östersund försöker slå blå dunster i ögonen på sina läsare och talar helt ogenerat om framgångar för socialdemokraterna.Men till och med en lögnaktig sossekolportör nödgas iblad snudda vid sanningen och skriver därför kortfattat: ”Länets rödaste valdistrikt hittar vi i Strömsund. ...Sverigedemokraterna stannar på 2,6 procent i Strömsund. Men i Edes valdistrikt lyckas partiet få 9,9 procent. ”Man måste nästan skratta åt formuleringen ”Sverigedemokraterna stannar på 2,6” därför att uppgången från förra EU-valet är inte mindre än 2,52 procentenheter och den relativa ökningen blir alltså 3150 %

I Strömsund backade vänsterpartiet med inte mindre än 12,0 procent - och det är en genomgående tendens att där vänsterpartiet back som mest är SD:s relativa ökning som allra mest spektakulär.Kanske är Strömsund den kommun där SD ökat mest? Eller går rekordet att slå?Strömsund ligger i Sven-Olofs hemlän. Så grattis Sven-Olof för en fantastisk framgång även på hemmaplan.

2009-06-09 @ 10:59:48
Postat av: Dr Livingsteen

Under årets första kvartal betalades 2.647 miljoner kronor ut i så kallat ekonomiskt bistånd - en ökning med 13 procent jämfört med första kvartalet i fjol, och det högsta beloppet under den senaste femårsperioden, enligt ett pressmeddelande från Socialstyrelsen.

Till gruppen flyktingar utbetalades 544 miljoner kronor i ekonomiskt bistånd och introduktionsersättning, vilket är oförändrat jämfört med samma period i fjol.Under 2008 fick 215.000 hushåll socialbidrag vid något tillfälle under året - en ökning med knappt 3.600 hushåll sedan 2007.

2009-06-09 @ 11:12:29
Postat av: Kalle

Se vad EXPESSENS Ulf Nilsson skriver om EU:s byråkrati! Klicka på länken. (Om den funkar)

Postat av: Micael Foghagen

Som jag ser det är det en STYRKA av SD att ha kvar utträdet som en central fråga.EU visar inga som helst tendenser till att bli mindre överstatligt och detta kommer bli än tydligare framgent. Vår självklara rätt att själva få bestämma över vår nation går succesivt i graven.Sverige har en lång tradition av att kunna samarbeta med andra länder och folk - det skall vi naturligtvis vara stolta över och utnyttja i framtiden.Om EU med parlament och kommision gör något bra kan vi följa efter - no problem. Men när det blir " knas" kan vi tacka för oss!Låt oss därför själva bestämma över vår politik i Sverige - låt oss värna om vår suveränitet.Detta är endast möjligt om vi kräver ett utträde!2009-06-09 @ 11:53:25
Postat av: dan åke

Sverige lever på att ärliga etniska Svenskar arbetar och betalar skatt, och aldrig är till besvär för samhället. Nu skall det bli slut på det! ju mer vi betalar in ju fler utlänningar blir försörjda,ju mer kan Sverigefientliga politiker stoppa skattepengar i egen ficka.

enkla årgärder som alla kan göra:

# ställ ut tv i förrådet och skaffa snabbare bredband och 32″ datorskärm eller LED-projektor(ex Toshiba F10) nu sparar ni 2076 kr/året och stasi tv får inte dina beskattade pengar, man kan se webbtv utan licenskrav# flytta från kommunala lägenheter och till privata kommunen använder hyresintäkter till massinvandring och feta politier arvoden 0 kr går det underhåll av fastigheterna som det är tänkt.

# om ni bor kommunalt ställ på varmvatten kranarna för fullt då kostar det mer för kommunen och nån färre utlänsk våldtäcktsman kan inte kommunen försörja.

# säg upp dagstidningen så kommer snart pressstödet bli enda inkomstkällan för statskontrollerade tidningar reklam intäkter bygger på antal prenumeranter och webbens annonser tar över mer och mer

# hjälp varandra med hantverk och tjänster gratis så inga skattepengar utbyts. finns en organisation för Svenskar som hjälper varandra, kommer inte på vad den heter nu# bli medlem i Sverigedemokraterna OCK nationaldemokratern och danska folkepartiet 300 kr, Sveriges medborgare kan få hjälp av utlänska partier som värnar om sina medborgare. Svenska politiker har vänt Svenska fotfolket ryggen2009-06-09 @ 12:25:47
Postat av: Sven Duva

SVD har en kul formulering om Bagdag Baylan idag. :-)

"Efterträdaren Ibrahim Baylan tar dock professionen till en högre nivå. En internationell nivå, kanske man kan säga. Det påminner närmast om Iraks gamla informationsminister."

Postat av: Kalle

"Statsvetarprofessor Tommy Möller i rapporten Slaget om Stockholm (SNS, 2008) är Stockholms väljare mer lättrörliga och trendkänsliga än andra. Valvindar fångas upp tidigare och starkare i Stockholm. Och en femtedel av väljarkåren bor i länet." Skriver SvD i ovanstående ledare som Sven Duva länkat till.En mycket intressant synpunkt. Vi måste tänka på nästa val. Hur skall vi vinna slaget om Stockholm för SD. Är det så att det som händer i Stockholm sprider sig dom ringar över landet???Nästan överallt i Europa går väljarna till höger men i en allt större grad än Stockholm, Sverige.Satsa mer på Internet för att nå ut till folk??? Hur skall vi nå väljarna???2009-06-09 @ 12:58:23
Postat av: dan åke

http://www.val.se/val/ep2009/slutresultat/rike/index.html4000 valdistrikt kvar att kontrollräkna 9/6 kl 13.45

fattas 0,67 procent så är SD inne i EU-parlamentet

synd att rösträknarna manuellt ogiltigförkarat 67 000 Sd röster_ VALFUSK

2009-06-09 @ 13:52:33
Postat av: Katinka Glahd

Dan-Åke! Jag tror att den här organisationen som har börjat hjälpa utsatta svenskar heter, något som där ordet "kusiner" är inblandat.Googla på detta och försök att få fram det.

För övrigt när man ser valresultatet från EU-valet så ställer man sig frågan,ÄR SVENSKARNA TOTALA IDIOTER?Sd skulle ju lätt kunnat fått minst 14% om alla hade ställt upp och gått och röstat.!

Vad händer i ett land som en gång var ett av världens rikaste länder men som p.g.av en fruktansvärd stor import av röstboskap som dessutom är starkt beroende av bidrag och som därför automatiskt röstar på såssepartiet och andra sk,dogooders, har gjort detta en gång så rika land till ett fattighus!

Hur kan det vara att i detta "Fria" land, där bara det minsta lilla knyst till protest mot ett vanvett som kallas "flyktingpolitik" kan leda till ett liv i misär och ett yrkesförbud för detta?

Hur har "multikulti" kunnat bli ett substitut för den uråldriga statsreligionen,samtidigt som 1000-åriga svenska värdegrunder rivits ner, kastats på den islamska historiens soptipp och där kristna svenskar,sekulariserade eller ej,kommer att krossas under den systematiska intoleransen som kallas den fredliga religionen islam, enligt de egna utövarna av denna vidriga vidskepelse.Endast förakt och ringaktning återstår för de svenskar som kommer att leva i detta förslaviningssamhälle som Sverige är på väg att bli under jihadpiskan!

Att våra politiker som våra "förtroendeomvalda ombud" inte inser vad det som händer här ute i verkligheten,är att dessa vilseledda ,arma kretiner fortfarande har sin världsbild av Sverige som ett Sörgården,där mor är rar och far ror ute på sjön, medan vi som lever här ute i verkligheten ser en mycket svår mörk framtid ,torna upp sig över horisonten.

Till våra barn och barnbarn"Oh pardon us,You bleeding peace of earth!!!

2009-06-09 @ 19:25:06
Postat av: Rättvis

Verkligheten är en ihärdigföljeslagare och nu har den spänt ögonen i Lars Ohly . Ja nu är det tydligen dags för vänsterpartiet att göra bokslut och många kräver Ohlys huvud på ett fat. Vänsterpartiet har ju mer än halverat antalet röster och sämst har det gått där Sverigedemokraterna har haft sina mest spektakulära framgångar.Vore det inte därför en god Idé för vänsterpartiet att börja tänka på svenskarna och kräva en restriktiv invandringspolitik? Ohly och hans kumpaner kan ju börja med att studera Thoralfs blogg.

2009-06-09 @ 23:21:36
Postat av: Rättvis

Här kommer länken


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0