Sverige är ett högfärdigt litet land som borde ta itu med sina problemLäs Ulf Nilssons artikel.

Tyvärr vågar han inte löpa linan rakt ut utan hejdar sig lite i sista stund. Annars hade Sverigedemokraterna fått ett och annat positivt omdöme men riktigt så långt vågade Ulf Nilsson inte gå. Men det kommer säkert det också.

Kommentarer
Postat av: dan åke

denna blogg är så bra så den förtjänar en banderoll med en bild på thoralf alternativt nån snygg blond tjej och webbadressen med stora bokstäver. gärna synligt i tv kanske på läcköslott då midsommarfirandet sänds på StasiTV 30 min innan kamerorna zoomar in vyer eller på allsång på skansen på statszoomningen från andra sidan stömmen

http://www.metro.se/2009/06/12/82560/beckham-jag-blir-lite-generad/

2009-06-12 @ 15:22:40
Postat av: j-å

Handlar nog inte om att VÅGA löpa hela linan ut, snarare att undvika stämpeln RASIST och eventulla påföljder därav.

SD har definitivt ingen glädje av att krönikörer får avsked p.g. av att de sympatiserar med SD i invandrarfrågan. Eller hur?

Detta är en process som tar sin lilla tid, men som sagt, det kommer det med. Synd bara, att då kan det vara för sent.

2009-06-12 @ 15:35:30
Postat av: Jungman Jansson

Ulf Nilsson har haft en mycket bra artikel i Sundsvalls Tidning där han är mycket kritisk mot invandringspolitiken

2009-06-12 @ 15:46:22
Postat av: dan åke

jag har semester och kommer göra mer för denna fantastiska blogg. men att vara blond Svensk i invandrarområde är som att gå rödklädd på tjurfäkting.

man lär sig att inte ta onödiga riskerdet finns Svenska firmor som tillverkar banderoller, undrar vad det kostar? vad maxat med såna här på tätrafikerade och svår förstörbara platser. med text thoralfsson.webbblogg.se

http://www.metro.se/2009/06/12/82560/beckham-jag-blir-lite-generad/2009-06-12 @ 15:49:25
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Artikeln är som SD:are lätt att förföras av

den säger ju det SD säger med i mångt o mycket.Den skulle ha legat på en central blogg 5 min efter den dök upp.Samt ligga som en underavdelning med rubriken så här ser svensk press på Sverige.Där inte en SD kommentar finns så långt ögat når.Som i sin tur är länkad till valinformationen: Vad du behöver veta om SD.Som förbereds layoutas samt paketeras i avaktan på shoot.Där svenska väljare, mycket ungdomar går in veckan innan valet 2010 för att söka info.Hur många av dom hamnar på Thor-Alf blogg?Hur många hamnar på SD bloggar som inleder med passar inte mina åsikter kan du dra åt helvete.

2009-06-12 @ 16:01:55
Postat av: Roberth

Herr Nilson är kung.Läs hans bok Sluten anstalt. Där får ni reda på hur sossarna misskött Sverige genom alla år. Ulf är en de som vågar säga sanningen.

2009-06-12 @ 17:18:45
Postat av: n åke

på tal om yttrande frihet! nu kan ni slippa Stasistyrda SVT och slippa tv licensen. se film och tv serier när du har tid på webben och spara 2076 kr/året.ställ ner tv i förrådet, den hörde till 1900 talet.

http://www.watch-movies-links.net

2009-06-12 @ 17:20:02
Postat av: Ingrid

Karlhamn vägrar ta emot ensamkommande barn! Det är för dyrt:"Migrationsverkets villkor är dåliga. Ett mottagande av fem barn skulle ge ett underskott på 1,5 miljoner kronor. I det ekonomiska läge vi befinner oss kan vi inte ta på oss kostnader som staten rimligen borde stå för, säger kommunalrådet Sven-Åke Svensson, S."Postat av: Branchtender Linden

@ n åkeDet räcker inte med att ställa tv i förrådet. Elda upp den och skicka resterna till Kiruna...helst så sotigt som möjligt

Postat av: Magne

– Fegt, osolidariskt och ynkligt, säger Miljöpartiets Anders Englesson.Tycker snarare tvärt om. Mycket modigt och rakryggat av Karlshamn att säga nej till hyckleriet om de skäggprydda ankarbarnen som alltid är män. Modigt att våga säga nej trots att partipiskan snart börjar vina. Varför inga kvinnor är ensamkommande verkar ingen fråga sig.

2009-06-12 @ 18:03:08
Postat av: Ibbe

På en del boenden för s.k. ensamkommande barn finns enligt personal "barn" i trettioårsåldern. När samma personal larmar om att något definitivt är åldersfel, får man ingen respons överhuvudtaget av ansvariga. Det är m.a.o. som vanligt i Svedala. Naivismen,troskyldigheten och förljugenheten frodas i en omfattning som övergår sagans värld. Dagens sagoberättare uppbär bl.a. politiska arvoden, något att komma ihåg i valet 2010.

2009-06-12 @ 19:54:21
Postat av: Natan

Uffe har sen länge skrivit om denna problematik. Men pk-etablissemanget stoppar huvet i sanden, frågan är hur länge de kan göra det när problemen kommer att accelerera alltmer. Ska det till totalkaos och på gränsen till inbördeskrig innan man på allvar diskuterar problemen. Idag får vi ju inte ens diskutera och ifrågasätta. Det är ju bara locket på överallt, ser mörkt ut!!

2009-06-12 @ 19:55:14
Postat av: Fredrik

Så in i helsikes bra artikel !!

Men politikerna vet om problematiken.

De parti som kraftigt skär ner på invandring och bidrags flummet kommer vinna valet trakt av!!Detta gjorde min helg ! :-)

2009-06-12 @ 20:10:41
Postat av: vmm

Jag har för mig att Ulf Nilson tagit bestämt avstånd från SD i någon krönika för något år sedan. Men jag kan minnas fel.Men det ska bli intressant att se när dom första kändisarna (som inte är politiker) öppet går ut och säger att dom röstar på SD. Jag tror vi närmar oss den tidpunkten. SD skulle också behöva fler kändiserkännanden om att dom röstar på SD för det skulle avdramatisera det här med att rösta på SD som ju nu är så förb-nat infekterat.

2009-06-12 @ 20:28:56
Postat av: Fredrik

Bensin priset över 13 kr !!

Nåt att bita i för SD !Vi kan inte bara sitta o låta dessa karteller suga ur varenda korna vi vanliga medborgare har !

Postat av: Ingeborg

Läs Ulf Nilson

Postat av: Stefan K

Nåja, minns Elisabeth Höglund som skrev en krönika i Expressen om hur nedtystad debatten om invandringens baksidor är i media. När hon fick höra att hennes krönika bejublats på diverse bloggar, var hon genast tvungen att i en krönika bokstavera att hon inte på några vis sympatiserar med Sd och andra "främlingsfientliga krafter". Jag tror inte Ulf Nilsson röstar på Sd eller sympatiserar med partiets politik. Då hade han nog gjort sitt på pk-tidningen Expressen som inhyser vänsterkrönikörer som Ann-Charlotte Martéus och Anna Dahlberg.

2009-06-12 @ 21:21:18
Postat av: Micke H

Hoppas nästa regering kan ta itu med all Maktfullkomlighet, Rättsröta och Korruption, för allt har blivit skevt, och här är ett bra exempel på just detta.http://www.totalskandal.se

2009-06-12 @ 22:08:12
URL: http://blogg.passagen.se/mickeh1962/
Postat av: S-E Karlsson

Innan 40talisterna började gå i pension så varnades det för att det skulle bli en stor arbetskraftsbrist ! Nu är det fjärde kullen dvs 44orna som går i pension i år , har någon hört något om ngn arbetskraftsbrist ? Nej , tänkte väl det , men nu har man hittat på en ny prognos och det är att när 40 talisterna börjar bli äldre och därmed också kanske sjukare så måste vi ha ytterligare arbetskraftsinvandring till dessa sjukas vård !!!

Mvh S-E Karlsson

2009-06-12 @ 22:35:59
Postat av: Magne

Ja du S-E. Den politiskt korrekta överheten vrider sig som en slemmig daggmask som nyss blivit "påsatt" på metkroken insnärjd i sin PK-lögn. Likaså vad gäller alla de drygt 5000 anmälda våldtäkter i Sverige så beror det på att svenska kvinnor är mer benägna att anmäla och klär sig utmanande. Håll de slemmiga våldtäktsmännen med muslimsk bakrund om ryggen till varje pris och spotta på offren och deras familjer verkar vara varje journalists slogan.Själv har jag en trotsig/läcker femtonåring därute i natten just nu. Ringer man och undra så blir hon så arg. Måtte det inte hända henne något hemskt.

2009-06-12 @ 22:49:48
Postat av: Magne

Glömde tillägga att när jag var i denna ålder typ 15-20 år på 80-talet då fanns det inget som hette gruppvåldtäkt. Det har framför allt sossarna men även de andra systrarna uppfunnit med massinvandringen från muslimska länder och det kommer jag aldrig att förlåta dom för. Måna Muslim och Bengt Westerberg för att nämna några "goda" påhejare vid namn.Journalisterna är dock de största asen till denna snuskiga anarkistiska utvecklingen av vårt land.

2009-06-12 @ 23:01:46
Postat av: Robin_Shadowes

På ett sätt är dessa skäggiga och håriga individer faktiskt barn. Nämligen mentalt sett. Det är kanske så batiktanterna tänker?

2009-06-13 @ 00:01:19
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ulf Nilsson gör exat som insändaredaktören Maria Sjöström på Baromtern.Publicerar efter valet.Hade Ulf Nilsson skrivit detta innan valet hade bröderna Bonnier sparkat honom direkt.Både Nilsson o Guillou vet att risken är stor att SD kommer in nästa val.Dessa herrar vet att risken finns ,att SD börjar använda nätet, samt börjar söka stöd mot den vänsterdiktatur i svensk press , som styr Sverige i praktiken.Ute hos tidningar samt liknade patier.I Europa.För att då undvika att stå helt avklädd så producerar man SD vänliga artiklar.Under måttot vad var det jag sa/skrev i min krönika/artikel då och då.Vid tidsmässigt ofarliga tidpunkter.Dessa herrar bevakar sina karriärer/förmögenheter. Dom vet att proppen går ur för el senare.Detta har inte Dahlberg o Marteus någon mental kapacitet an inse.Dom är för intrasslade i Marx o Lenin.När SD börjar skapa opinion via nätet hos tidningsredaktionerna ute i Europa .När stödpartiers medlemmar o egna SD sympatisörer börjar massera

Tidningsredaltioner ,samt vänsterjournalister.Med frågor ang, statistik ,publicering ,mörkande.Rubriker i andra länder börjar dyka upp på INTERNET.Nätet börjar innehålla massor av artiklar ang Sverige.Andra länder börjar se likheterna med det forna Sovjet.Dom första journalisterna anländer med sina bussar o börja boka intevjuer med svenska tidningar o redaktörer.Då har Sveriges resa mot ett demokratiskt samhälle börjat.Detta kräver en central profficionell stor IT satsning.Samt lika engagerade SD männikor vid datorena.Sverige är lika illa ute journalistik sett som det Burmeiska folket,som med sin diktatur håller en kvinnlig frihetskämpe fången i husarrest.Sänka det självsäkra o oförsiktiga svenska PK korrekta pressen är en straffspark.ANVÄND INTERNET det största politiska vapnet männskligheten uppfunnit.THOR-ALF ALFSSON har förstått det någon mera?

2009-06-13 @ 01:26:54
Postat av: pelle

se-karlsson

där har du en jättepoäng

jag har aldrig gått på denna bluff som är hopkokad av pk-eliten

jag skulle önska att när denna skuta är vänd på rätt håll igen så ska pk-lögnarna få stå till svars för detta svek imot sverigemen att vända en sån här skuta i detta land(som man vill lagstifta om att vi ska ha civilkurage)

kan ta lång tidjag kan inte hjälpa att jag anser att svenskarna är nog dom mest krakigaste kräken som gått i ett par skortänk bara 5000 våldtäkter på våra svenska kvinnor utan att svenskjävlarna lyfter ett finger fy faan så dåligtom dom i allafall röstade på ett parti som försöker göra något åt invandringen så har dom ju gjort något åt eländet

vi har valet helt och hållet i våra händer-vi behöver inte finna oss i dettajag föraktar det svenska folket så ini helvete

pelle

2009-06-13 @ 01:39:51
Postat av: Dan Åke

man måste tänka ut nåt sätt så de politiker som förstört Sverige får inse sitt misstag. att de får uppleva sin egna politik.

2009-06-13 @ 13:07:59
Postat av: Roberth

Bensinenpriset är inte högre här än i övriga Europa den är lika tokigt beskattad där med.

2009-06-13 @ 16:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0