SKRATTAR BÄST SOM SKRATTAR SIST

"För övriga småpartier utanför EU-parlamentet och riksdagen ser EU-valet ut att bli ett fiasko. Sverigedemokraterna ligger på 1,5-2 procent, ungefär hälften av det stöd partiet har i inrikespolitiska mätningar."


Henrik Brors, DN


"För svensk del handlar det om att se till att Sverigedemokraterna inte får en plats i EU-parlamentet. Att döma av opinionsmätningarna kan den delsegern redan räknas hem. Men mätningarna är osäkra och även om de skulle stämma gäller regeln: ju mer förkrossande valnederlag som SD kan tillfogas desto bättre inför valet 2010."


Anna Dahlberg 090524, Expressen


En rad skribenter har redan räknat ut SD i EU-valet och skadeglädjen tycks vara hög hos dessa skribenter. Frågan är om de inte kommer att sätta skrattet i halsen framåt 22-tiden på söndagkväll.
Under valrörelsen 2006 ägnade jag mycket tid på att dela ut valmaterial i Kalmar, Öland och Vimmerby. Under de senaste veckorna har jag gjort detsamma och jag kan bara konstatera att bemötandet hos de människor jag träffat är helt annorlunda nu. Idag bemöts jag mycket sällan negativt utan ofta är man glad över att få vårt valmaterial och våra valsedlar. Många vill gärna ha sina valsedlar från Sverigedemokraterna med sig till vallokalen och slippa leta efter dem bland alla andra valsedlar


Många familjer berättar att hela tjocka släkten bestämt sig för att rösta på Sverigedemokraterna. Jag har även hört att på någon arbetsplats hade alla tänkt att rösta på Sverigedemokraterna.


Våra ekonomiska resurser är inte så stora i Kalmar län att vi haft ekonomi för att göra ett utskick till alla hushåll med valinformation och valsedlar. Utan vi har fått förlita oss till att våra medlemmar ställer upp och delar ut vårt material. Det roliga är att antalet eldsjälar som springer runt i villakvarteren eller tar trapphus efter trapphus och delar ut material hela tiden ökar. Att vi nu har aktiva medlemmar i flera av de kommuner som vi saknade under valrörelsen 2006 gör att det ser väldigt bra ut inför nästa år.


Västervik var en kommun som vi gick lite på tomgång i under valrörelsen 2006 och vi hade ingen kandidat på valsedeln för kommunvalet. Idag ser det helt annorlunda ut och medlemmarna har delat ut ca 16 000st valfoldrar inklusive valsedlar bara i Västerviks kommun. En eloge för deras arbete!
Valresultatet för Sverigedemokraterna i Västervik skall bli väldigt intressant att följa på söndagkväll.


I Kalmar har vi delat ut ca 10 000st valfoldrar och valtidningar så här långt och vi hinner säkert med några tusen till innan det är söndag. Ikväll får Trekanten och delar av Öland valmaterial.


På söndagkväll vet vi vem som skrattar bäst!  


Kommentarer
Postat av: Erik

som sagt vi får se vem som drar det korta strået den 7junivet inte hur det blir men man hoppas ju attSD får mkt % så att alla batikhäxor och S, samt Vsätter kaffet i halsen och går in i PK-allergisk chok så att luftvägarna svullnar igen.

2009-06-01 @ 15:10:41
Postat av: Hulda

En väldigt bra valarbetare för SD har skrivit ett inlägg på Newsmill. Mohammed Omar har tyckt till om den Svenska skolans sexualundervisning och de hänsyn som måste tas till Sveriges muslimer.Läs hans inlägg ordentligt.Det ger mig en mycket olustig känsla om vart Sverige är på väg om vi inte slår stopp nu!

2009-06-01 @ 15:16:43
Postat av: Sven Duva

Jag kommer att tänka på Palme när jag läser om medias agerande. Skriver de om SD så skriver de om negativa saker. De tar inte in annonser. De inte bara vinklar fakta, de ljuger rakt ut. Palme sa något om diktaturernas kreatur. Lite hemskt att de släppts in i folkhemmet.

2009-06-01 @ 15:43:31
Postat av: AWSvensson

Även om inte SD skulle nå ända fram så skrattar man lagom när det går upp för folket vad eftergifter till muslimer och annat jävelskap som EU hittar på i avsaknad av inre kritiker.

2009-06-01 @ 16:17:49
Postat av: Fredrik

Läste artiklen på som Omar skrivit på newsmill.

Dessa bakåt strävare hör ej hemma i ett modernt Europa.Olustig känsla är bara förnamnet på hela skiten.Tror inte våra kära politiker och vänstermedia vet vad dom flörtar med faktiskt.

Sen kan de inte anpassa sig till Sverige så är de fritt fram att rulla ihop mattan och åka hem. för i sverige eller vårt moderna Europa hör ni fanken inte hemma. Bra att beställa biljett !NÄ JUST DE JA!? DE ÄR JU FULLBOKAT !!

kLICKA PÅ LÄNKEN O BLI FÖRBANNAD!!RÖSTA SD !!

Postat av: Fredrik

Dansk media beslyser dessa semester resor men svensk media säger nada,sip,noll.:-)Kan inte annat en skratta åt eländet.Hur kan man gå till jobbet som reporter utan att kännas sig totalt rö.kn.....av den politiksa korrektheten.Rasistiskt att tro och rösta på SD?

Nej du ! men att rösta på nåt som går imot Sverige,svenskarna och VÅR kultur de mina vänner är ren skär rasism. !! På lördag så ska flaggan upp och de ska firas!!

2009-06-01 @ 16:46:13
Postat av: Frédrik

Läs om våra härliga socialdemokrater!Wanja vill att de ska vara legitimt att jobba svart och vara illegal invandrare och de ska ske med fackligt stöd !?Postat av: Fredrik

Man kommer till Sverige som flykting 1994.

Åker hem på semester 2001.

Blir könstympad av släkt o vänner.Men visst är dom härliga dom här som ska hjälpa Sverige på fötter nu när vi börjar bli gamla !?Och vi betalar skadestånd på 400.000 kr.

Man har sökt flickan med får ej tag i henne ?Men de är väl vi svenskar de är fel på för vi verkar ju få stå för allt som andra länder och medborgare gör !! De är fult att vara svensk !De är skillnad på sommarlov o sommarlov.

Föredrar svenskheten framför allt annat faktiskt!

Postat av: Fredrik Åkare

De flesta i min omgivning har ändrat uppfattning om SD de senaste 1-2 åren. Och många kommer att rösta SD i EU-valet; t.o.m. min hustru, vilket jag skulle ha betraktat som helt osannolikt för bara 1 år sedan.Min granne direktören är fiin-moderat sedan urminnes tider; har arbetat i moderaternas valstugor och känner många höga moderater (riksdagsmän och andra). För bara ett par veckor sedan var det första gången som han började prata gott om SD och dåligt om M - dessutom i samma mening. Skulle tro att han kan tänkas lägga en röst på SD i nästa riksdagsval.Min bror och hans fru röstar SD i EU-valet. Mina två bästa kompisar röstar SD. Ena kompiserns son röstar SD.Jag kan inte för mitt liv tro att det blir 1-2% SD i EU-valet. Skulle bli mycket förvånad om det inte blir närmare 5%.Dock borde SD få igång någon slags guerillamarknadsföring, så att inte missnöjesröstarna röstar på Piratpartiet. Dessa röstare måste få reda på att PP står för ÖKAD invandring. Kan inte någon göra en snabb hemsida med oerhört kortfattad och enkel information och sedan någon slags "kedjebrev"/formulär - t.ex. på den hemsidan (som informerar om att PP ger högre invandring) så har man ett formulär, där man skickar en länk till sidan till 3 personer som man känner. Bland de som skickar vidare sidan så lottar man ut några priser - typ några digitalkameror eller nåt. Vet inte om det är bästa sättet; men i alla fall något som snabbt sprider budskapet.(Min ena kompis hade tänkt rösta på PP i EU-valet; men när jag visade honom infon om PP-politikernas pro-invandring/anti-SD-åsikter så ändrade han sig tvärt.)

2009-06-01 @ 17:14:22
Postat av: Rättvis

Jag kan inte för mitt liv tro att det blir 1-2% SD i EU-valet. Skulle bli mycket förvånad om det inte blir närmare 5%, skriver Fredrik Åkare.Förra EU-valet fick vi en bra bit över 1 % - Trots att folk förstod att vi den gången inte hade några större chanser att komma in.

Ändå var det så många som röstade SD. Då hade Sd heller ingen utdelning att tala om. Skrev pressen någon sällsynt gång var det veritabla förtalsartiklar.Men det fanns ändå folk som kände till SD och gärna ville lägga sin röst för att värna om Sverige.Den här gången är läget helt och hållet annorlunda. Utdelning och utskick har gjorts i väldiga mängder runt om i landet. Och, som Thoralf skriver, folk är positiva till SD numera. Det hjälper inte PK att svärta ned SD längre. Folk har helt enkelt fått nog av sådan propaganda.Jag tror faktiskt att SD har större chanser än vänsterpartiet att komma in i EU.

Så kan det faktiskt gå och i så fall kommer jag att skratta dubbelt nu på söndag.

2009-06-01 @ 17:48:19
Postat av: Natan

Kommer säkert att gå bra! Om drygt ett år väntar större uppgifter för många sd, inte minst thoralf. Tippar på ett par mandat i eu -valet ..om nu valet går rätt till..fast det vet man ju inte i denna banan-republik längre !!

2009-06-01 @ 19:54:26
Postat av: TureF.

2009-06-01 @ 20:09:53
Postat av: Ture F.

Det här valet skall bli mycket intressant, och frågan är hur stor betydelse som bloggverksamheten kommer att få. Det tycks vara ett öppet fält! Säg att två miljoner läser bloggar - hur blir det då? En information, som ligger helt utanför det vanliga köret. Om någon skulle ringa mig från något opinionsinstitut, så skulle jag säga moderaterna, även om jag redan röstat på Sd. Ibland undrar jag, om jag inte skulle ställa upp för Sd i riksdagsvalet 2010, ty det vore ganska så kul att läsa lusen av de politiskt korrekta i riksdagen. Och bara dundra på med både faktisk och rättslig analys. Vi får väl se hur det blir! Hur som helst, så lär det det bli mer 2% för Sd i Eu-valet!

2009-06-01 @ 20:19:27
Postat av: Gammelsvensk

I undersökning efter undersökning har ca 50% av de tillfrågade vägrat att tala om vad de tänker rösta på. Undrar varför och vad de röstar på?

2009-06-01 @ 20:49:08
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Peter, den förste.

Ett inlägg så här i slutspurten inför valet:Att rösta på pirat partiet är som att kissa i byxan! Först så blir det varmt och skönt, för att sedan bli kallt och äckligt och till råga på allt så kommer det också att börja lukta illa. Varför är det då så? Jo därför att vilken barnunge som helst kan ju förstå att piratpartiets hausning är en avledande manöver från den mer och mer desperata eliten. De önskar inget hellre än att förlora några mandat till detta parti, allt för att hålla det "farliga" SD utanför.Vad alla ni som tänker rösta på piratpartiet borde fråga er är följande: Vad är det som säger att ni kommer att kunna ladda ned filmer gratis från nätet om vi inte själva kommer att styra Sverige i framtiden? Har pirat partiet något svar på detta?Alla i finrummen betraktar Eddie Meduza som en idiot och barbar, precis som oss vanliga Svenssons! Men vad är det som säger att idioten inte kan ha rätt?Eddie Meduza-Sju Idioter: hm0dpQsxE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=hm0dpQsxE

2009-06-01 @ 23:53:01
URL: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE
Postat av: Magne O-Hamn city firm

Västervik 15 tusen och Kalmar tio tusen. Lilla Oskarshamn ståtar med 3 tusen kärleksfullt laddade och utdelade valfoldrar men då är vi ändå bara två pers som verkligen lägger ner hela vår själ samtidigt som vi har små lintottar hemma. 3000 är faan inte någon piss i Östersjön. Önskar vi hade haft tillgång till fler... Jag brinner!!!

2009-06-02 @ 01:25:42
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nu har FREDRIK REINFELDT talat om att han tänker aldrig sammarbeta med Sverigedemokraterna.Mollgan har då målat in sej i ett hörn och får således avgå som partiledare för MODERATERNA en tid efter nästa val.Han kan ju inte gärna börja sammarbeta med SD efter 10 förluster i omröstningar i riksdagen.Så Gubben o Gumman hoppas att han passar på att njuta i rampljuset det dryga år han har kvar.Att skriva sitt POLITISKA TESTAMENTE mitt i en EU slutspurt var lite överaskande.Vi har tappat allt tidigare förtroende för MODERARTERNA nu .-Först Tolgfors som slår ihjäl det sista som finns kvar av svenskt försvar--Sedan Bildt som med POLEN SLOVENIEN skall dra med Turkiet i EU.Varför då?-Nu säger Reinfeldt att han aldrig skall sammarbeta med Sverigedemokraterna.Ingen panik det finns makt-kåta MODERATER, som kan göra det otroliga stora avsteget politiskt och nationellt, genom att införa tex samma invandring som :DANMARK, NORGE, FINLANDLANDET HAR TAGIT EMOT 1500000 invandrare det kan väl räcka ett tag.Eller vad tycker du?Inför söndagens EU-VAL är det två frågor som sysselsätter Gubben o Gummans hjärnor nåja..-Varför har mer än dubbelt så många förtidsröster avgetts?

Bortesta bullshit.

Vill man inte skylta med sin valsedel ifall grannen står brevid valurnan?PP:S väljare där röstar 1 av 4 på söndag statistiskt sett.(surfa o onna tar på krafterna)Oops..SD:S väljare röstar där röstar 5 av 4.I undersökningarna på tel uppger 50% att dom inte vill tala om vilket parti som dom skall rösta på.Vilket är normalt.M E N:Hur många SD röster döljer sej där,som vill slippa ev följdfrågor, om dom uppger SVERIGEDEMOKRATERNA som sitt val på söndag.Har Svensson tröttnat kan det bli en smäll utan dess like på söndag.Vi har också lite oventenskapliga indikationer på att det kan bli en angenäm kväll på söndag.Håll i hatten KOMPIS.2009-06-02 @ 01:38:26
Postat av: Magne

Har Svensson tröttnat kan det bli en smäll utan dess like på söndag.Vi har också lite oventenskapliga indikationer på att det kan bli en angenäm kväll på söndag.Svensson har säkerligen tröttnat men dom behöver en putt i rätt riktning samt några valsedlar i brevlådan för att dom skall ta tag i saken.Valfoldrar i brevlådan samt flygblad till 2010 flyger inte dit av sig självt. Vad kan ni t ex Gubben och Gumman och alla andra med Sverigehjärta göra? Detta är sista chansen att rädda gamla Svedala. Tänk på detta till 2010. Ni kan vara en bidragande del i frälsningen, vilken känsla!!!THORALF SKA INTE BARA GÖRA JOBBET UTAN VI SVENSKAR IHOP.

2009-06-02 @ 02:07:24
Postat av: Nobbe

Det kommer bli ett brutalt uppvaknande för våra 7 sossepartier samt PK-media när SD kammar hem minst 15% på söndag. Svt morgonsoffa måndag kommer vara fullt med bekymrade miner från diverse vänsterdebattörer. PK4(TV4) kommer börja sända antirasistgalor dygnet runt. Svarta rubriker i all vår media, "hur kunde svenskarna rösta så fel".

2009-06-02 @ 07:24:57
Postat av: Rättvis

Att Sverigedemokraterna kastades ut från Västermalms gymnasium var ingen politisk markering, enligt gymnasiechefen. /Sundsvalls Tidning/

Bakgrunden var den att det anordnats politiskt val i skolan in för det riktiga EU-valet och SD var inbjudna av REKTORN!!Men skolchefen och en annan rektor körde bort dem.Nu, när denna småpåve erinras om vad demokrati innebär så kommer kommen han med sin fantastiska historia.Men det gick ju bra för SD

http://st.nu/start/sundsvall/1.1089453

http://st.nu/start/sundsvall/1.1089429

2009-06-02 @ 08:08:42
Postat av: Roberth

Det värsta är ändå hur media skriver om oss. Att ha en hatkampanj mot ett demomkratiskt parti. Dahlberg på Expressen tex låter mer som en rättshaverist.

2009-06-02 @ 10:05:49
Postat av: Arne Andersson

Ja ja ja, men de är inte så värst rumsrena själva hellerhttp://www.stonline.se/start/sundsvall/1.934901

2009-06-02 @ 11:15:04
Postat av: Arne Andersson

Nä hör ni. Jag skulle vilja vara med och hjälpa till. Men under rådande situation, att Sällström försvarat plundringen av kassan i vår kommunförening, så är det att vara dummare än en nyttig idiot.

Än är inte björnen skjuten så det är dumt att redan börja skjuta på jaktkamraterna...

2009-06-02 @ 11:27:30
Postat av: Fredrik

Kan inte förstå varför vi etniska svenskar med hyfsat normala värderingar skall behöva be om ursäkt för att jag vill behålla ett Sverige där jag som medborgare kan vistas i utan att behöva läsa i tidningar och vara rädd för att mina döttrar ska utsättas för gruppvåldtäkter,politiska islamister,jugge,alban och ryska maffian etc etc eller nån kåt äcklig arab som tror att de är fritt fram för han ej genomgått sexual undervisning och blivit indoktrinerad av att lyssna på tokar som Omar!! Ett ärkesvin som tycker han är förmer än vårt demokratiska samhälle.Detta är ju verkligheten och inte rädsla för det okända som alla politiskt korrekta människor säger ! Eller hur? Har jag fel? Klart man inte kan hålla allt borta men fan ta den som inte försöker!!Länkar till en artikel.

Ska jag säga? Kan de bli mer fel än så här !!

Tvångsgiftemål,könsstympningar.Vilka jävla kräk till människor alltså.Hur kan Svenska samhället bara låta detta pågå? Kusingiftemål o andra vedervärdiga handlingar.Härlig genpool som ska rädda Sverige nu när vi blir pensionärer.Fråga vilken normalt funtad människa oavsett politiskt ursprung så kan man ju inte tycka detta är ok !?.Såg på morgonnyheterna att muslimer känner sig kränkta åter igen.Sas ej vad utan var nog bara allmänt.Någon förvånad? Nej !Välkommen till den demokratiska delen av världen där vi aldrig kommer acceptera ert kvinnoförtryck! Oavsett vilken halvtokig religion ni eller du tillhör!!Postat av: Fredrik

Nu ska de slickas röv ordentligt!Taget från Muslimska friskolan:Nu visar det sig att även socialdemokraterna på Rosengård gör reklam för och ska fira nationaldagen 6 juni 2009 på Islamic Center:Gick in på svartfötternas hemsida och mycket riktigt ska de firas på islamic center !!Hmm har för mig att man ska hålla religion borta från politiken ? Men vad gör inte vissa för att komma till makten. Dela ut bidrag,flörta med religionen islam och sälja sina demokratiska värderingar som ett nerknarkat luder!

Ursäkta språket men fyyyyyfan !!

Sen alla ni invandrare som flytt från förtryck i religionens namn ! rösta SD !!

2009-06-02 @ 13:13:16
Postat av: Johan Sobieski

Glöm aldrig slaget vid Wien 1683. Då stoppade Europeiska arméer det Muslimska Osmanska rikets invasions försök. Tack vare det lever vi idag i typ frihet.Jag mår illa av att se vår nationaldag utnyttjas för att åter islamisera Europa.

Det är landsförräderi.2009-06-02 @ 14:11:09
Postat av: rim

Och idag är Marteus åter i farten på Expressen.

2009-06-02 @ 14:57:06
Postat av: AWSvensson

Ann-Charlotte Marteus talar idag om nyttiga idioter. Vad hon inte förstå är att hon själv är en god representant för alla samlade nyttiga idioter som springer PK folkets ärenden.

2009-06-02 @ 15:09:49
Postat av: AA

Jaja, men ST kommer ni inte åt censurera."I Sd skjuter man det egna jaktlaget innan björnen skjutits". Fundera på den ni ;-)

2009-06-02 @ 15:24:18
Postat av: AA"I SD skjuter de sina jaktkamrater innan de skjutit björnen".2009-06-02 @ 15:30:20
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Den sista björnen sköt sej själv igår i tv då

Fredde Reinfeldt sa att han inte skulle samarbeta

med SD.Killen är politiskt stendöd inom 2 år.Dessutom sköt Porr-Per sej själv med en luftvärnskanon ,när han tog in Aftobladet i sin fyrarummare.Sahlin är inte kapabel att ladda bössan.Dock har hon landsförvisat Sveriges största KOMMUNIST.

GUESS WHO? Vilket är ok.

Hon har även sparkat Kanon- Jocke Juholt långt ut i ödemarken .Fin trovärdig kompis.-Två frågor ang Mona Skulle du köpa en beg bil av henne?-Vem i Sveriges riksdag ringer först till SD om samarbete.

2009-06-02 @ 16:31:28
Postat av: Jungman Jansson

Gubben o Gumman på Getingen,och hur får då Jocke Juholt det att gå ihop numera? Är han sparkad totalt eller får han behålla sina feta förmåner?

2009-06-02 @ 16:53:50
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Juholt har kvar sin lön pension det påverkas inte av att han fått nya arbetsuppgifter av MÅNA.Då som frilans fotograf på Sverigedemokraternas torg möten.Eller han kanske kan göra en insatts i jordgubbskontrollen. Läs: SVD IDAG.

2009-06-02 @ 17:15:50
Postat av: Nissolf

Kan vi lita på att rösträkningen går rätt till? Blir det panik när ena SD-sedeln efter den andra dyker upp? Kan möjligen SD-sedlar smygas ner i papperskorgen? Vem räknar? Finns det någon från SD med som kan kolla (i alla Kalmar-kommuner)?

2009-06-02 @ 17:39:25
Postat av: Rune

Visst kan SD-sedlar smygas ner i sopsäcken som står intill om alla runt bordet är överens. Det är ju sedan bara att ta några steg ut i vestibulen och hämta andra valsedlar. Skulle tro att 90 procent av röstsammanräkningarna görs utan publik emedan publiken sitter hemma vid TV-apparaterna och inväntar de första resultaten.

Säkra er röst genom att bevista den offentliga rösträkningen!

Visst! Det är trist! men ta med en hörlursradio eller en stickning!

2009-06-02 @ 19:04:04
Postat av: Robin_Shadowes

För er som eventuellt inte har bestämt er hur ni skall rösta än, så rekommenderar jag den alltid eminente och saklige norske bloggaren Fjordman som listar i tio punkter varför han anser att detta ruttna kadaver och genomkorrumperade odemokratiska organisation bör avskaffas. Läs och förfäras.http://europenews.dk/en/node/14890

2009-06-03 @ 03:49:11
Postat av: Ingeborg

Här finns alla tio anledningarna till att vi skall gå ur EU. Läs alla på EU-granskning.Från Fjordmans site och översatt av några damer en boende i Sverige och en boende i Amerika.

Postat av: sten

Jag är inte medlem i SD och känner heller inga som är aktiva. Men jag sympatiserar med SD och naturligtvis har jag redan röstat på partiet, även min åldriga mor som är 94 år har fått bidra med sin röst. Av dom jag har i min bekantskapskrets har ungefär 8 personer redan poströstat på SD, så det här ser lovande ut.

2009-06-03 @ 16:10:07
Postat av: lee

ett rejält stöd på söndag för SD skulle kanske få dom andra partierna att vakna ..?vi kan ju hoppas..

2009-06-04 @ 10:23:26
Postat av: Laban

Sådär, jag dunkade in min SD-röst i vallokalen igår. Kändes underbart. Den som lyssnade på Marita Ulvskog på P1 imorse förstår att sossarna är helt ute och cyklar. Hon har knappt ett rätt...

2009-06-04 @ 20:12:57
Postat av: Henrik

1, Vilka källor har ni för att 50% inte vill uppge vad dom ska rösta på?2, Är det bara att gå till en vallokal och närvara vid rösträkningen? Jag uppmanar ALLA att göra likadant.

2009-06-05 @ 19:01:19
Postat av: Anonym

När får vi börja skratta?

2009-06-07 @ 21:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0