SD:S POLITIK VINNER MARK


Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt i Almedalen 2008.   Foto Thoralf Alfsson 

Trots Mona Sahlins löfte i Almedalen 2008 att Socialdemokraterna aldrig, aldrig någonsin i något sammanhang skulle samarbeta med Sverigedemokraterna och att Fredrik Reinfeldt och moderaterna lovat att aldrig göra sig beroende av Sverigedemokraterna kommer det ena efter det andra tecknet på att Sverigedemokraternas politik vinner mark.


I Karlshamn säger det socialdemokratiska kommunalrådet Sven-Åke Svensson nej till att ta emot ensamkommande barn, enligt SydÖstran . Att ta emot 5 ensamkommande barn skulle kosta Karlshamns kommun 1,5 miljoner kronor trots de väl tilltagna "mutorna" från migrationsverket. Miljöpartisten Anders Englesson anser att Sverigedemokraternas politik fått genomslag i Karlshamn.

Kan det möjligen vara så att SD:s starka valresultat från EU-valet även påverkar i den lokala politiken i Karlshamn. Övriga partier begriper vartåt vindarna blåser inför nästa års kommunalval och börjar bli rädda om sina egna uppdrag och inkomster.

Sverigedemokraterna fick 7,4 procent i EU-valet i Karlshamn och det har säkert sin betydelse i detta beslut.
I Borlänge som blivit ett centrum för Dalarnas muslimer, vill man bygga en ny moské och det gör att de så kallade etablerade partierna fått stora darren då de tror att Sverigedemokraterna kommer att gynnas om kommunen ger byggnadslov för en moské med kupol och minareter.

Nu vill kommunstyrelsen ordförande Nils Persson (s) och moderaternas gruppledare Ulla Olsson (m) att moskén skall smälta in och följa svenska normer annars kan den bli provocerande enligt en artikel i Dagens Samhälle (finns ej på nätet). Med andra ord inga kupoler och minareter i Borlänge.

Sverigedemokraternas ca 4 procent i Borlänge väger uppenbarligen tungt i vissa frågor och får både Socialdemokrater och Moderater att anpassa sig till Sverigedemokraternas politik.
Enligt SvD/Sifo senaste mätning får SD 3,1 procents stöd men ser man till de som svarat efter EU-valet i undersökningen är stödet större än 4 procent. Hur mycket vill inte SvD uppge i artikeln. Det gör man däremot för Piratpartiet.

Om man sedan även tar hänsyn till "skämmighetsfaktorn" som var ca 1,5 i EU-valet skulle Sverigedemokraterna idag ha ett stöd på ca 4,6-6,0 procent.


Nu gäller det att inte ta semester utan fortsätta att informera svenska folket om missbruket av våra gemensamma skattemedel och framföra Sverigedemokraternas  politik.


Kommentarer
Postat av: Rättvis

Socialdemokraterna har gjort sitt sämsta val någonsin - men SR fortsätter sin kampanjjournalistik och skriker med braskande rubriker ut att den rödgröna koalitionen skulle vinna om det vore val i Värmland idag.Sverigedemokraternas väldiga framgångar i Eu-valet berörs inte heller att Sverigedemokraterna sannolikt skulle bliv tungan på vågen i en ny riksdag.

Postat av: dan åke

valfusk?, medias indoktrinering?, okunskap hos väljare? vad gör att de partier som verkligen förstört Sverige under 20 år ,att de skulle få flest röster är nåt verkligen galet.hör hur Stasiradion återger samhällets förfall så det blir en beundrans och hyllningspropaganda.

http://www.sr.se/cgi-bin/P1/artikel.asp?Artikel=2888981Dom lurar endast på Svenskar knark, aldrig till sina egna för de vill inte sina egna nåt illa.Man kan tro att utlänningar lyckats infiltrera och tagit över media och politiker styrs och manipuleras av politisk sakkunniga som är utlänningar.hoppas verkligen sd och Nd får informera om verkligheten först då kan väljarna göra ett korrekt beslut2009-06-14 @ 13:43:37
Postat av: Katinka Glahd

Läs gärna Liza Marklunds löjliga krönika i Aftonblaskan idag.

Hon verkar tydligen inte ha en aning om homosexuella och deras situation,framför allt i kommande tider.

Därför har jad ett flertal homosexuella bekanta som är medlemmar i Sd eftersom detta kommer att bli det enda parti som kommer att skydda dem när det islamska samhället närmar sig med stormsteg.De röstar ochså alltid på Sd p.g.av detta.

Har själv på ett flertal möten träffat på homosexuella som är av samma uppfattning.

Alla invandrare som är på mötena är till en oerhörd stor glägje för mig och partiet.

Har hittintills träffat ungrare,jugoslaver fd,greker,engelsmän,islänningar,filippiner och armenier.Liza Marklund snälla Du ägna Dig åt att tjäna skjortan på Dina dåliga böcker på urusel svenska i stället för att försöka stoppa en rörelse som är på väg framåt,med Dina sedvanliga floskler.

"Starkare än all världens armeer är en ide vars tid har kommit".Victor Hugo.

2009-06-14 @ 13:56:06
Postat av: Tore

I Sifos sista undersökning före sommaren får SD över 4 %! SvT texttv p 107. Patrasket darrar in

för rådande val. Bäst att korrigera, Thoralf!...

2009-06-14 @ 16:51:46
Postat av: Jungman Jansson

Arbetsförmedlingen räknade i veckan med att 539 000 personer eller 11,3 procent kommer att vara arbetslösa nästa år. Det är en ökning med 245 000 personer på två år. Sen har vi alla de som läser svenska ( många år efter år ) och därför inte står till arbetsmarknadens förfogande.Alldeles som om inte denna katastrof är i tilltagande importerar PK arbetskraft och pass- och identitetslösa lycksökare strömmare in i landet. Säker ytterligare 100 000 personer att försörja, förmodligen fler.

2009-06-14 @ 17:07:23
Postat av: Stefan K

Expressen var det Katinka.

http://www.expressen.se/kronikorer/lizamarklund/1.1606073/liza-marklund-ett-paradis-for-jimmie-akesson

Någonstans känns det som att människor i Sverige börjar vakna och inse vad som är på väg att hända. I veckan blev jag glad när en arbetskamrat sa att han röstade på Sd i EU-valet och tänker så också göra nästa år. I valet 2006 röstade han på sossarna. Han är svensk medborgare med rötterna i Bosnien och kanske inte så representativ för alla de som kommer till landet nu, men även invandrare ser nu hur fel allt är på väg att bli. Pk-Sverige skyller på finanskrisen och säger att sådana alltid gynnar högerpolitik, men detta är en konstruerad sanning. Folk ute i stugorna är nog klokare än vad pk-Sverige tror. Folk ser med egna ögon på vad som är på väg att ske.

2009-06-14 @ 17:28:10
Postat av: Anders Engdahl

En Irakier kommer till Malmö. Fylld av glädje går han fram till den

första personen han möter:

"Goddag Hr. Svensk, tack så hemskt mycket för att jag har fått asyl i

Ert underbara land... " Personen avbryter honom och säger: "Hey

mister, jag är inte svensk, jag är turk."

Irakiern går vidare och stoppar nästa person. "Åh, tack Hr. Svensk att

Jag fått ta hit min familj.." men han blir än en gång avbruten av

personen som säger: "Hej polarn, jag är inte svensk, jag är från

Bosnien."

Irakiern går vidare och stoppar nästa person: "Hr. Svensk, tack för

den hjälp och den gästfrihet Ert land..." Han avbryts direkt: "Slappna

av, jag är inte svensk jag är från palestina"

Irakiern frågar då: " Men var finns alla svenskar då??"

Palestiniern tittar på sin klocka och svarar: "Dom slutar inte jobba

förrän klockan 17..."

2009-06-14 @ 17:48:54
Postat av: Stefan K

Ha-Ha, slående Anders. Den ska jag berätta för mina arbetskamrater. Dom är redan förbannade när dom ser fyllon och invandrare som sitter i gröngräset och åtnjuter sommarvärmen på väg till sina eftermiddagsskift. Lika förbannade är dom över samma fyllon och invandrare som sitter i samma gröngräs och åtnjuter sommarvärmen på väg hem från morgonskiftet. Jodå, värmen har varit här och kommer nog tillbaks så småningom.

2009-06-14 @ 18:21:58
Postat av: j-å

Är det inte ganska förmätet av dej Thoralf, att ge SD äran för en insikt, som 11 av 12 politiker redan hade när Josefsson körde med sin dolda kamera i valstugorna. Möjligen har SD:s valresultat påverkat övriga politikers rädsla för att uttrycka var de står i invandrafrågan.

2009-06-14 @ 20:24:25
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Snälla skånepågen översätt till Danska o lägg in på Snaphanens kommentars fält.Texten är riktigt bra ger en bild av hur det börjar/kommer att se ut i SverigeDessutom kan ju Danskarna får skratta lite åt svensk invandrapolitik.Vårt bidrag ligger på Snaphanen när kommer dit?

2009-06-15 @ 02:37:03
Postat av: Fredrik

Folk är trötta på att se och höra politiker och media ljuga,dölja och förvränga sanningen angående invandring och invandrare bara för att dom är just det.Det är precis som man har eller får nåt jä..frikort som invandrare i Sverige.Kan ungefär bete sig hur på vilket sätt man vill. Vart detta märkliga och svenskhatande syndrom kommer ifrån. När vi lär oss att vi alla är människor men mycket olika pga seder,kulturer,religioner och klimat så tror jag också man inser att vi kan inte sätta alla i samma rum och tro att det inte kommer bli enorma konflikter med förödande konsekvenser.Detta handlar inte om att någon ras är bättre än någon annan för vi är alla människor men med starka band och rötter från där vi kommer och om vad som är rätt och fel.Finns väl ingen starkt troende muslimsk man som tror att det är fel att han är partiarken och att kvinnan ska lyda hans mista vink?Finns väl ingen svensk kvinna idag som inte kräver lika lön och att man bli respekterad på lika vilkor och att man ska kunna klä sig hur man vill och ett nej är ett nej.Ta bara dessa 2 ex och när dessa krockar.Ja inte har vi 5000 anmälda våldtäkter för ingenting !Vakna Sverige och det är nu !

2009-06-15 @ 06:44:10
Postat av: Sune

Tack, Anders Engdahl, den var fin! Hahahahahahaaaa!Borde sändas till alla riksdagspolitiker en masse.

2009-06-17 @ 13:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0