SD FÅR DRAGHJÄLP AV SKOLAVSLUTNINGARLäs artikel i Dagen

Så är det då återigen dags för "duktiga" pk-rektorer att stoppa traditionella skolavslutningar i kyrkan. Detta kan ju faktiskt innebära att en och annan person blir upprörd och inser att Sverigedemokraterna är bästa valet av parti till EU-valet. Vem vet dessa pk-rektorer kanske ger SD de sista rösterna som ger oss ett eller flera mandat i EU-parlamentet.


Kommentarer
Postat av: Hulda

Vi Svenskar ska alltid vara andra til lags. Vi vågar aldrig säga ifrån.

Därför ändrar våra skolledare på gamla fina traditioner. Lite vistelse i en kyrka skadar absolut ingen.........

2009-06-04 @ 07:00:43
Postat av: Fredrik

Klart att skolavslutningen ska vara i kyrkan.

Är tradition,har inte så mycket med kyrkan att göra.Men när man som vänteranhängare och socialdemokrater vill avskaffa det pga av hänsyn till muslimer för att dom kan känna sig kränkta.De är då de går över gränsen.Vi ska flytta på oss och dom ska fram politiken är vedervärdig.Hade man tidigt deklarerat att oavsett religion så kommer det aldrig att tillåtas inflyttande i varken

skola,politik,polis,sjukhus,brandkår,affärslivet,

militär och utvecklingen i samhället i stort etc.Då hade jag inte sagt ett ljud faktiskt angående skolavslutningar men när det flörtars ordentligt med muslimer dessa dagar och på nationaldagen ska sossar och kyrkan fira den på islamic center ????Frihetens och demokratins dag skall man fira med de mest nertryckande och fördömmande som finns??Man har vunnit den mentala striden bara genom att få ditt kyrkan och arbetarpartiet samtidigt.Vilka jävla losers alltså !! Läs på om religionen islam och agera därefter för annars så kör dom över oss totalt! Islamofobi? Nej utan verkligheten.Då går det bra ! Vilka jävla hycklare!!

Tror man har börjat inse att de kommer bli svårt att stoppa SD.För vi är ju en del av folket.Vad SD skall göra är att kontrollera så inte några jävla facister försöker förstöra valsedlar eller slänga dessa när dom skall räknas.Med handen på hjärtat så ska jag välja mellan muslimska värderingar och dagens kristna så är ju inte valet svårt eller hur.Att rösta på S är att rösta in muslimskavärderingar i politiken.För Mona Shalim har sin egna lilla religion som styrmedel som gör att hon har kontroll !BIDRAG,BIDRAG BIDRAG BIDRAG!!

Rösta svenskt

Rösta SD2009-06-04 @ 07:05:15
Postat av: Mina Handskar

Nils Peter Lundgren från junilistan var i svt,s Nyhetsmorgon. Han var på gång att säga Sverigedemokraterna när Pia snabbt inflikade PP istället. PP har som tidigare beskrivits störst andel kommunister i sina led, vilket de själva inte förnekar

Både TV 4 och svt tävlar om att visa halvnegrer i TV

2009-06-04 @ 07:55:44
Postat av: BAW

Pk-patrasket kommer att få sig en tankeställare på söndag.

2009-06-04 @ 08:41:50
Postat av: Inge Sandén

Helt rätt Fredrik.

Sossar som kramar islam är förrädare av värsta sort.

Alla mina riktiga arbetarevänner har lämnat detta parti,just på grund av,att vi anser att det är ett svek mot det arbetande Svenska folket att prisa det som sossarna i början av 1900-talet kämpat för att avskaffa.Särskilt islams kvinnosyn skulle göra det omöjligt att en Svensk arbetare idag skulle kunna tänka sig att rösta på Måna,hon Nalin Pekul och ännu värre hennes bror Omar.

Den arbetare som inte ser detta är det mycket synd om.

Men det är fler och fler f.d. sossar som ser detta sammanhang och lämnar partiet.

Det är bara Sverigedemokraterna som öppet vågar varna Svenska folket för vad som kommer att hända med vårt land,om dessa islamister får ett för stort inflytande på vårt land.

Bort med slöjor från gator och torg,bort med moskeér på kristen mark.

Ända sedan sossarna började fjäskandet med denna kvinnoförtryckande hatsekt har vi inte haft en enda lugn dag.

Konflikter,konflikter är detr enda som man får höra varje dag.

Före islams ankomst till detta land hade vi det lugnt och skönt.

Rösta SD 2009 och 2010.

Kryssa nr 6 i EU-valet Kent Ekeroth.

2009-06-04 @ 09:22:42
Postat av: AWSvensson

Att ta bort skolavslutningarna i kyrkorna av religiösa skäl är som att be folk att rösta på Sverigedemokraterna.

Därmed är man medveten om vad svensken tycker, att då går emot denna vilja tyder på låg intelligens eller obstinat, båda grenar på PK .

2009-06-04 @ 10:12:29
Postat av: Sven Duva

Har sossarna blivit kulturberikade tro?

Postat av: Pappa Truls

Varför är det så självklart att det ska vara i kyrkan? Jag och min familj är ateister. Vi vill inte ha något med kyrakan att göra. I flera år i rad har mina barn tvingats stå utanför, vissa gånger varit hemma på avslutningsdagen. Skolan har absolut inget med tro, eller religion att göra. Vi har skilt stat och kyrka åt. Religionen har sin lilla del i samhället. De kan gott sitta i sitt skitiga hörn och vara präktiga. Mina familj är emot alla former av religionsutövande, symboler osv. Kasta av det medeltida oket, och kliv in i 2000-talet.

2009-06-04 @ 11:58:57
Postat av: AWsvensson

Pappa Truls: Det finns traditioner, även om du förvägrat dina barn detta pga vidskepelser i form av en tro om att man kan inte vistas i ett kyrkorum för då kan man drabbas av något farligt.

2009-06-04 @ 12:05:57
Postat av: Sven Duva

Pappa Truls: Då firar ni inte jul heller antar jag? Kul uppväxt dina barn får. Jag är också ateist men jag firar jul och besöker kyrkor vid bröllop, dop etc.

2009-06-04 @ 12:18:43
Postat av: Erik

@pappa trulsjag är ateist med men jag firar jul osv,

och det hör till saken att det är ju inte pgr av att några hardcore ateister som inte tål kors och div symboler står utaför utan för att muslimer kan känns sig kränkta av att bo i sverige som är ett kristetland och har många kyrkor,hade jag bott nåt sandland och jag inte vill vara med i mosken på nån avslutning så får väl jag vänta inte fan hade de tagit någon notis om detta eller slutat att ha avslutninga och andra traditioner,de vill fasa ur kristendommen mot islam

snart får väl PK media osv kollektiv orgasm när skolavslutningar och div högtider hålls i mosken när det går 90% muslimer i en skola och bara 10% ateister och kristna tror du ens att Pk skulle tänka tanken att ateister och kristna kan känna sig kränkta och man borde sluta hålla avslutningar i mosken? NIX

2009-06-04 @ 12:34:47
Postat av: AWSvensson

Jag har besökt en moské iklädd kjol i Istanbul därför att jag som gäst i detta land respekterar deras kultur och religiösa syn. Det är inte för mycket begärt att denna respekt visas även i detta land av dessa i det här fallet ovälkomna gäster.

2009-06-04 @ 12:45:47
Postat av: Hulda

Pappa Truls:.... Du är ateist. Men vill dina barn vara det?

2009-06-04 @ 12:58:18
Postat av: Erik

@ hulda är man ateist så ser man mer kritiskt på detta och mångdubbelt bättre än att indoktrineras i en religion då är det mkt svårara att se objektivt på olika religioner

ingen religion är relevant år 2009.

2009-06-04 @ 13:13:03
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

BORTGLÖMDA BARN UTAN VÄRDE.Ensam kommande flyktingbarn(ankarbarn)Nix svenska barn HBT placeradeLäs gärna BRIS insändare i Barometern (opinion)Saknas pengar för bra placeringar i svenska kommunerNåja inte i alla fall...

2009-06-04 @ 13:25:21
Postat av: Pappa Truls

Hulda

Mina barn har självständigt och rationellt få komma fram till sina beslut. De är idag 20 resp 15. De har tillåtits att få agera,tänka helt själva. Min inblandning i deras tankegångar har varit få under deras uppväxt. Mitt beslut, likaså deras att bli ateist, är en process som kommit ur egna tankar.Sven Duva:

Nej vi firar inte jul. Varför skulle vi göra det? Mina familj har haft en spännade uppväxt med barnen. Sitta dogmatiskt fast i traditioner utan förakring i verkligheten är inte något vi fastnat för helt enkelt. Känsligt detta här, märker jag.I de kretsar jag lever och arbetar inom. så är det ingen som firar jul, midsommar, påsk, ramadan osv.

Finns andra anledningar till festligheter. Mer jordnära sådana. Bara att man mår bra tex. Traditioner har sina stärkande fördelar det kan jag hålla med om. Men som idag då det bedrivs en form av kulturrasism åt alla håll. Då är jag nöjd över att jag inte håller mig fast i vidspekliga sysselsättningar.Det är inte det minsta farligt, eller ens tråkigt att vara ateist. Livet blir av någon anledning fullt av riktigt innehåll då man tar steget =)

2009-06-04 @ 13:32:58
Postat av: Sven Duva

Pappa Truls: I den stora världen, utanför Sundbyberg, firar alla jul oavset om de är troende eller inte. Midsommar firas fö friskt av kristna fasten det är en hednisk tradition. Vi firar jul och midsommar för att det är kul, inte för att snöa in i en religion. Det är faktiskt du som sitter fast i en dogmatisk tradition, inte vi. Du har din ensidiga världsbild och den ska du till varje pris påtvinga dina barn.

2009-06-04 @ 13:56:42
Postat av: Rune

Märkligt med denna skräck för våra ärvda kulturella traditioner. Var kommer dessa fobier från?

2009-06-04 @ 14:25:41
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Pappa Truls är det två flickor du har?

2009-06-04 @ 14:33:26
Postat av: Stefan K

Börjar vi inte få nog av makthavare som böjer sig för varje kritiskt ord från pk-eliten, likt ett veteax under en storm?Vad det gäller skolavslutningar i kyrkan, så är det en mångårig tradition på många orter. Vi hade själva våra avslutningar i Bygdegårdsparken under mina skolår och detta är en tradition som håller i sig än idag. Jag är dessutom ateist och är endast i kyrkan under bröllop och begravningar, så mitt förhållande till kyrkan och kristendomen är tämligen svalt. Personligen struntar jag i om vissa rektorer väljer bort kyrkan som skolavslutningslokal om majoriteten av föräldrarna så önskar. Det jag dock inte ställer upp på är att rektorerna faller till föga för minoriteten och lägger ner mångåriga traditioner p.g.a. dessa minoriteters religion.

2009-06-04 @ 14:40:34
Postat av: Anonym

Gubben o Gumman på Getingen

En av varje. Men vad har det med saken att göra?

Sven Duva

Alla firar inte Jul, eller sysslar med traditioner som går att härleda till en tro. Många gör det. Men är det ett måste då menar du? Gör Andressons det, så måste Svenssons? Den julen vi firar är egentligen ganska löjligt att ens kalla tradition. Den moderna julen, den tillkom väl under tidiga 50 talet.Likadant är det med den moderna skolavslutningen. Många saker vi idag kallar tradition är så moderna egentligen att dess påfund (med influenser från andra håll) uppkom då Sverige klev in i världen efter kriget. Så det är inte direkt ett par tusen års traditioner vi firar kring jul. Ja Jesus är inbakad för att göra det lite mysigt.. =)Förstår inte varför ni reagerar som ni gör. Ni uppför er som om det vore något fel med mig, min familj och vänner. Om vi ska pyssla med martysskap, vilket många inom SD är duktiga på. Så är det snarare jag som borde klaga och gråta lite här. För jag tvingas på en tradition, en kultur, en handling, jag inte vill ha att göra med. Är det inte detta ni inom SD slåss för? Den där friheten, men den kankse bara gäller om alla är som er lilla "förening". Det är kankse så ni menar med era friheter, traditioner, svenskheten? För isåfall börjar jag förstå många människors tvekan till Sverigedemokraterna.2009-06-04 @ 14:48:52
Postat av: Magne

Pappa Truls nu glömde du sätta ut ditt alias igen. Men det kan ju inte va så lätt att hålla reda på alla alias och låtsaspersoner du slänger dig med. Du har inte ens några barn om jag känner dig rätt eller är det verkligen så att du tror på alla dina lögner?Annars behöver inte traditioner vara så gamla, det viktiga är att vi har tagit dom till oss självmant och inte tvingats dom på oss.

2009-06-04 @ 14:54:47
Postat av: Pappa Truls

Sven Duva

En sak till Sven Duva. Jag har aldrig tvingat på mina barn mina ideer om avskaffa jul osv. Detta var beslut från mitt första barn, som vid 9 års ålder läst lite, dragit lite paralleler, och kommit fram till. Nu blir det citat ala 9 åring

"Men då är det helt värdelöst, tomten finns inte, Jesus är som spöken i garderoben. Så sjukt."

Skrattar fortfarande åt detta "vuxna" ord.

Barn nr 2 var inne på samma sak.Det är nog ingen mening att ens förklara för er. Tror jag förstått vad ni är för ena nu. Man kan leva ett helt fullt liv, känna samhörighet med andra, gemenskap och värme. Utan traditioner, eller ens en nationlitet. Vi är ganska lika vi människor, vart man än sätter sina fötter på jorden så handlar det om några grundläggande saker man behöver som människa för att överleva. Resten e gottigt lyx. Som vi har massor av här.Sen kommer det alltid att finnas människor som påstår annat. Visst är det jobbigt att vara människa. =)

2009-06-04 @ 15:02:55
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det är väl ingen här pappa Truls som skrivit att er familj är DYSFUNKTIONELL.Verkar ju vara en demokratisk familj långt från kommunismen.Lenin var en skitgubbe sådeså.Hur liten SD föreningen är får du se nästa år vid riksdagsvalet.Har vi tur får vi en politisk orgasm

nu på söndag.Det är väl upp till var o en vad man vill göra på dom traditionella dagarna.Familje - gymnastik kan väl vara tex en bra sysselsättning.När det tex gäller julen är det ju svårt att tro på tomten om man är en själv.Nä farsan SD verkar inte vara något för dej kanske KD.Vill man vara lite mera radikal så kan KNUTBYSEKTEN vara ett alternativ mycket sex o hjärntvätt.

2009-06-04 @ 15:09:58
Postat av: Pappa Truls

Gubben o Gumman på Getingen

Har svårt att tro att ni är kapabla att avgöra huruvida min familj är DYSFUNKTIONELL, eller inte. Det krävs genomgående utredning kring att fastställa sådant. Ett par meningar online räcker inte för att sätta att komma fram till det.Det är högst oroande att många av er här är väldigt otrevliga. Vände mig först och främst hit för att kolla mina egna "status" för vad jag ska rösta på. Jag hoppas verkligen inte att ni som agerar ut här, är representativa för Sverigedemokraterna. Att jag nu inte faller er i smaken för att jag inte firar jul eller andra högtider med min familj. Ger inte frikort att hoppa på min familj. Ärligt talat så är detta väldigt ruttet (och udda) beteende, väldigt stötande.Men jag har insett att någon röst på Sverigedemokraterna verkar det inte bli. För vissa av er här verkar smått störda. Förlåt mig för det hårda ordet. Men få skit på detta vis. Fy fan, för att tala Svenska.Jag måste nästan fråga. Det är nog en dum fråga. Men den känns berättigad nu. Har ni en mall på något sätt, efter hur man ska agera, bete sig, vara människa på som Sverigedemokrat. För det verkar vara ganska viktigt att man ska vara stöpt på ett visst sätt.Det är roligt, med tanke på att allt här i livet vid befruktningen är slumpmässiga handlingar på cellnivå. Där kom min trisa humor fram till och medNej, jag för önska er en trevlig sommar. Försök vara lite trevliga emot en och annan människa med. Då kankse ni skulle klara av att övertyga någon. Min nyfikenhet och kunskapssökande kring Sverigedemokraterna tog ni död på snabbt. Min röst får då hamna på något annat parti.Tack för mig.Truls2009-06-04 @ 15:24:25
Postat av: Magne

Du är så sorglig Truls. Du hittar på en massa olika profiler som går emot SDs värderingar som du ständigt utger dig för här inne. Vad är målet tro? Förmodligen att avslöja någon dold agenda. Haha!

2009-06-04 @ 15:35:51
Postat av: AWSvensson

Pappa Truls är det meningen nu att vi skall börja gråta och be om förlåtelse eller hur nu de gamla pilsnerfilmerna slutade.

2009-06-04 @ 15:49:42
Postat av: Kalle

Under flera år har jag försökt få ett svar från Sverige Demokraterna angående återställande av penionerna som stals ur AP-fonderna på 90-talet.Hitills inte fått ett tillfredställande svar. Endast undanglidningar och mummel.Är det någon som läser det här som vet hur SD ställer sig till återställande av pensionen???Eller skiter SD i den stora pensionärsgruppen på 1.5 miljoner människor??? Har SD råd med det???Tycker SD att pensionärer endast är gnällspikar och skall hålla klaffen trots att pensionärerna bestulits på sin inarbetade och försakade lön till pensionen???Är det SD:s politiska policy i pensionsfrågan???

2009-06-04 @ 15:50:02
Postat av: Ingeborg

Läs denna text, som skrevs igår på Svenska Dagbladets debattsida. Det handlar om våra pensioner och om det äldreförsörjningsstöd som invandrare får utan att ha tjänat ett öre i SVerige.

Postat av: Putte

Pappa Truls kan inte stava till kanske. "Kankse" är det någon som brukar kalla sig något annat när han skriver här? :-)Pappa Truls har aldrig haft någon tanke på att rösta på SD och är inte speciellt "nyfiken" på SD heller. Hans agenda är genomskinlig som en asylansökan!

2009-06-04 @ 17:13:44
Postat av: Kalle

Tack,Läste texten i går. Har försökt få svar av SD i den frågan under flera år men det verkar som om de i ledande ställning inte har en aaanig om hur det är för våra pensionärer eller också skiter de fullständigt i att det finns pensionärer i Sverige som är svenskar och som betalat in penionspengar för att hämta ut dem på ålderns höst.Visst är det skrämmande av invandrare att inte göra en släng för sverige och ändå hämta ut pension som rätterligen tillhör svenskar men SD skiter i det tydligenFinns det några pensionärer på valbar plats på SD:s valsedlar???Finns det någon i SD som engagerar sig i pensionsfrågor??? Tvivlar mycket starkt på det, tyvärr.2009-06-04 @ 17:29:56
Postat av: AWSvensson

Kalle tänk efter lite. På valbar plats i EU valet, när man kan räkna med 1 mandat och i superläge 2. Dessutom är svenska pensioner knappast en EU fråga. Kom igen till nästa val 2010 med dina frågor.

2009-06-04 @ 17:52:20
Postat av: Inge Sandén

@Kalle

Pensionärerna är en av SD,s huvudfrågor.

Så här stod det i valet 2006.

Äldreomsorgen.

Vi vill höja pensionerna för de sämst ställda,införa en pensionärsminister och lokala äldreombudsmän och vi vill skapa större valfrihet och öka resurserna inom äldreomsorg och hemtjänst.Allt detta klarar inte våra politiker som har makten idag.

Därför att den okontollerade massinvandringen kostar miljarder.

Detta är anledningen till att alla komuner måste spara på allt och särskilt inom äldreomsorgen.

Till EU-valet är det två pensionärer.

på åttonde plats Anita Mattsson Dalarna.

På 21-plats Bengt Muotka Lappland.

2009-06-04 @ 18:04:14
Postat av: Kalle

>AWSvwenssonVisst har jag tänkt på varför jag endast får mummel och svammel när jag ställer raka frågor om återbetalningen av pensioner. Dessa frågor har jag ställt i FLERA år utan at få svar av SD. Till slut ledsnar man på SD:s inkompetensen i pensionsfrågor och blir förbannad.Jag är också ute i god tid för Riksdagsvalet 2010. Det är ingen dryg politiker som skall komma och påstå att jag inte var ute i god tid!!!Har SD verkligen "råd" att strunta i en så stor grupp väljare på 1.5 miljon som pensionärerna utgör.Tydligen eftersom SD struntar totalt i dem mer än lite vackra blajord. Det gnälls när sossarna importerar valboskap här bland annat. SD har alla pensionärer mitt framför näsan men märker/uppfattar INTE pensionärer som väljare!!!De sju systerpartierna mörkar i denna pensionsfråga och SD verkar vara lika ointresserade som dem. Det trodde jag INTE om SD.Det var ett grundlagsbrott att "låna" pengar ur AP fonderna och sedan Göran Persson(S) lovade att betala tillbaka dem anser jag vara svindleri och bedrägeri av svenska politiker. Redan nu börjar man mycket "bekvämt" att glömma bort pensionstölden det.Visst är det EU val nu men ett parti skall också kunna göra mer än en sak åt gången och de har inte gjort mycket i pensionsfrågan trots påstötningar under FLERA ÅR. Dessa pensionärer röstar OCKSÅ i EU valet men när SD sviker dem så söker de kanske upp ett annat parti. Det gäller att hänga med i alla val.2009-06-04 @ 18:20:40
Postat av: Kalle

@Inge SandenI SD:s ärldreprogram FINNS DET INTE ETT ENDASTE ord om återbetalning av pensionerna. Hade det varit fullt i AP-fonderna så hade Sverige inte behövt slå till pensionsbromsen. När pensionerna stals så sade Försäkringskassan i remissvar att denna stöld kunde komma att påverka pensionen i framtiden. Vilket det gör nu.Självklart att pensionärer blir sura när någon politiker stjäl deras inbesparade och förskade lön på 10 procent av arbetsgivaravgiften. Då skall du tänka på att sjukförsäkringskostnaden av arbetsgivarvgiften i dag ligger på 6 procent.Alliansen tar till och med ut straffskatt varje månad på pensionärer. Helt åt helsike. Sverige är det enda land i världen som kan göra det utan större protester.SD har chansen att kasta sig in i debatten om pensioner men verkar avstå med en tigande och skrämmande tystnad.Det är skillnad på att höja pensionen och återställa AP-fonderna efter stölden. Skall vi acceptera stjälande politiker som är så ruttna att de stjäl av pensionärerna???2009-06-04 @ 18:36:07
Postat av: Inge Sandén

Pappa Trulsdebatten kanske svalnat.

Men så här enkelt började det hela

Truls undrade varför några här var så upprörda över att en del skolor inte få ha skolavslutningen i kyrkan.

Svaret är lika enkelt.

Därför att etniska Svenskar skall lägga sig platt för musslimerna för att inte kränka dessa nysvenskar.

Vi Sverigedemokrater tycker inte att det är rätt att vi hela tiden skall ge vika för en annan kultur.

Det har ingenting att göra med om du är kristen eller atteist.

Här kommer ett skolexempel på hur alla nysvenskar borde resonera,som en taxichaffis svarade,då jag frågade hur det var att vara invandrare.

Det enda som gäller är att man jobbar,sköter sig,betalar skatt.Att man inordnar sig i det rådande systemet som man valt att ingå i.

Religionen behåller man för sig själv.

Svårare än så behöver det inte vara.Varken här eller någon annanstans.

Skolavslutning i kyrkan faller in under "det rådande systemet".

Kanske inte så svårt att förstå,om man är positiv till det land man valt.

2009-06-04 @ 18:43:04
Postat av: Rättvis

Kalle, förre generaldirektören i försäkringskassan har skrivit en artikel om hur mycket pensionärerna förlorar på ATP-svindeln. Svindlarna, dvs politikerna, kallar stölden för broms och effekten av stölden blir att normalpensionären förlorar omkring 10 000 kr per år.Läs artikeln och gå gärna in och debattera. Synd bara att denna information kom så nära inpå valet. Jag menar att här har vi ytterligare handfast bevis på att politikerna mörkar och ljuger för att skinna de egna medborgarna.Information om detta kanske skulle kunna spridas inför nästa val? För detta är ju en väldigt typisk SD-fråga.

Postat av: Kalle

>RättvisTack, det är en skrämmande framtid pensionärerna går tillmötes.Här skulle SD kunna nappa på och starta en debatt för att visa att det finns andra viktiga frågor i samhället än invandring. SD gör inte det!!! Antagligen på grund av ointresse för svenska pensionärer eller inkompetens.Snart får alla pensionärer en "present" av staten i form av en gyllene kula att användas av vedebörande vid behov när pensionen blir för låg."Du måste lämna plats för flera yngre invandrare" står det säkert i följebrevetSå gör nog sig staten av med problemen och speciellt ifrågasättande och uppkäftiga pensionärer.Redan nu märks hur sjukvården försöker slingra sig ur vården till pensionärer. Är du över 65 år så skiter sjukvården i dig gamling.De stulna pensionspengarna gick till statskassan för att importera ännu fler invandrare till sveriga antar jag.2009-06-04 @ 19:57:36
Postat av: Fredrik

@ KalleVarsågod att engagera dig själv i SD istället för att bräka.Med allas hjälp når vi snabbare till maktens centrum, eller hur?

2009-06-04 @ 20:08:00
Postat av: Inge Sandén

@ Kalle.

Du är djupt orättvis mot SD,när du uttalar dig att det skulle vara något ointresse från ledningens sida eller inkompetens.

Tag kontakt direkt med Thoralf eller Mattias Karlsson,Björn Söder m. fl.

Pensionärernas bästa har alltid varit en huvudfråga för SD.

Vi hade ju en slogan till valet 2006 "Skall det vara ett straff att bli gammal i Sverige"

Här stod allt vad SD vill göra för de äldre.

Utgår ifrån att du är SD.

Dina angrepp skadar SD och våra motståndare ler i mjugg.

2009-06-04 @ 20:42:14
Postat av: Kalle

Jag försöker att påverka SD INNIFRÅN att de skall engagera sig för de stulna ppensionspengarna och har ringt massor av samtal i det syftet under flera års tid men märker att ingen i SD är intresserade. Vore de intresserade så behövde jag inte hänga ut partiet där bristerna i pensionstöldfrågorna kommer i dagen.De kan inte le i mjugg för de sjusysterpartierna i riksdagen skiter också i pensionstölden. De borde också få skrämselhicka över hur deras politiker behandlar dem som sämre vetande. Flina på.Vad skall desperata jag göra för att få partiet att reagera och agera i pensionsfrågan. Tacksam för tips.De mail jag skrivit får jag tillbaka med svar att de avslutar diskussionen. SD kan inte bemöta argumenten. SD fixar inte en diskussion om pensionerna. Jag trodde att de skulle bli glada för att någon engagerade sig och ge dem olika tips, men icke.Snacka om att jag har försökt påverka men ointrersserade människor i SD har ingen som helst mottagningsförmåga utan struntar i argumenten lika mycket som de struntar i svenska etniska pensionärer i sverige.2009-06-04 @ 21:26:18
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I valet i Belgien har det främlingsskeptiska partiet gått från 0-14% procent.TV1 vevar för fullt ordet invandrafientligt.Nu släpper man in frågan om hur man får bort dessa partier, i debatten i TV1.Vi väntade på den.I Storbritanien är det framåt där censurerar TV1

procentalen i god PK anda.Du som tror att du lever i ett fritt land kan ju se hur stats tv agerar nu.Gubben o Gumman tror att Svensson har förtids röstat

i stor utsträckning på SVERIGEDEMOKRATERNA.Bland dom 50% som inte uppger parti tillhörighet,

Där finns sannolikt många SD röster.Med resultatet i Belgium o Storbritanien så har procentsatsen ökat från 30% till minst 50 %

för en rejäl smäll på söndag.Vi tar emot microskåpist lite flyktingar säger KRISTDEMOKRATERNAS kandidatElla Bohlin i direktsändning.???Har inte den tjejen en skruv lös?Låt oss nu få se Jimmy tala om för TV4 i direktsändning att dom kan dra åt helvete precis som travtränaren ÅKE SVANSTEDT gjorde effektivt när han vann elitloppet.Vore trevligt med 10-12% av rösterna i EU -valet.Blir intressant att se om PK journalisterna börjar pudla nu direkt.Gubben o gumman håller koll på nätet under kvällen.Söndagens valvaka blir rejält spännande lita på det.Du vänster journalist som läser denna bloggen får väl seriöst börja fundera på din måndags artikel.Lita på att det är gott om vänstermurvlar på SD bloggarna just nu.Gubben o Gumman vinkar.SVERIGES RESA UT UR EU STARTAR SANNOLIKT PÅ SÖNDAG.Jobba på in i det sista med korrekta argument statistik.Inget bullshit bara sanningen.Börjar kännas som om SVERIGE KAN FÅ SAMMA FRISKA INVANDRING SOM DANMARK FINLAND NORGE.SVERIGES PENSIONÄRER BEHÖVS NU NI ÄR MÅNGA FLERA AV ER HAR INTERNET .VI SES VID VALURNORNA FÖR DU HAR VÄL INTE FÖRTIDSRÖSTAT.....På söndag börjar valrörelsen för Gubben o Gumman till

riksdagsvalet hösten 2010.

2009-06-04 @ 21:55:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Islamofob EU-valets första vinnare.TT:s Rubrik till dom läkta valresultaten i Nederländerna.Att man bryr sej om sitt land är fult i PK media.2009-06-04 @ 22:04:37
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I en relativt liten artikel skriver AFTONBLADETEtt invandrarfientligt parti störst i NEDELÄNDERNA20% procent av rösterna.Kaos på redaktionen ?Blir kul att se fulartiklarna som deras journalister filar på hela natten nu.

2009-06-04 @ 22:10:38
Postat av: Fredrik

@ KalleÅterigen, vad har du gjort? Tyckare finns det nog tillräckligt om. Det SD behöver är folk som kan engagera sig på sin fritid, antingen som lokalpolitiker eller som aktivist. Börja i den änden så får du säkert föra din fråga, för det är en väldigt viktig fråga.

2009-06-04 @ 22:26:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Expressen har lyckats tala om via TT att valokalerna är öppna i NEDERLÄNDERNADetta efter att invandrarkristiska partiet blivit NEDERLÄNDERNAS STÖRSTA part 20 PROCENT.Vilken härlig press vi har Svensson.62% av informationen får svensken via nätet enligt en undersökning.Håll stenkoll på fulmedia nu,fram till söndag.Nu visar Ponnierägda EXPRESSEN hur demokratiska dom är.

Borde skämmas.Det vet e fan om inte rösträkningen som är officiell skall övervakas av av SD så gott det går.2009-06-04 @ 22:27:43
Postat av: m

TV4´s skakande neger har tydligen landat i Sverige igen. Hela veckans huvudnyhet.

Nu väntar vi bara på att TV4 fixar någon såpa där man finkammar Afrika på flera skaknegrer att göra snyftreportage runt.

2009-06-04 @ 22:28:27
Postat av: Magne

Nu ska jag ut och dela ut de sista 150 valfoldrarna jag har till förfogande. (Önskar jag haft fler) När dessa är slut tar jag och dumpar 500-traven av valsedlarna jag har till förfogande i brevlådorna kring Mockebo och Havslätt i O-Hamns sköna hamnkvarter. Blir väl klar fram mot tre-tiden.

2009-06-04 @ 22:51:49
Postat av: Magne

Är man extremist så är man.Leve Sverige!

2009-06-04 @ 22:56:02
Postat av: Kalle

>FredrikSkall jag gå den vägen för en "en"-fråga så hinner jag inte.Som pensionär med en dålig/obefintlig sjukvård så hinner jag nog avlida innan jag går i mål som SD-politiker.Mitt enda sätt nu är att försöka påverka SD-partiet innifrån men det verkar lönlöst.Der värsta är att SD på detta viset stödjer oärliga politiker och ruttna människor som stjäl pensionärers pengar.

2009-06-04 @ 22:56:50
Postat av: Rättvis

Dom stulna pensionspengarna är en hjärtefråga för SD. Problemen är dock att om SD kommer ut med flygblad där det står att medborgarnas pensionspengar är stulna och bortskänkta till papperslösa invandrare... Ja problemet är att om SD skriver sanningen, som jag nyss utryckte den, så kommer media att sätta igång världens hetskampanj mot SD. Media skulle påstå att SD ljuger och utnyttjat godtrogna medborgare och att vi är rasister och så vidare.

Sd skulle inte få komma till tals i media. I skolorna och på biblioteken skulle folk lögnaktigt undervisas om att SD är rasister och lögnare.Nu är det dock mycket lättare. Vi har en generaldirektörs ord att visa upp för att stötta vår rättfärdiga sak.

2009-06-04 @ 22:57:55
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

m :Patetiskt av en gasverksdemokrat, el fejkad sådan av stenkastarvänstern.Var det bästa du kunde kasta in på en SD bloggVÄX UPP.

2009-06-04 @ 22:59:01
Postat av: salasso

Pappa Truls, varje sansad sverigedemokrat accepeterar din inställning men det blir lite problematiskt när du påstår att du själv är övertygad ateist och att dina barn också blivit det och detta dessutom utan din påverkan eller på grund av ditt inflytande som förälder.

Det är ett sällsynt sammanträffande som många, inklusive jag själv, finner föga trovärdigt. Det kanske kan förklara en och annan tvivlande kommentar.Vad avser Gubben och gummans inlägg så bör man kanske ta dem med en nypa salt. Inlägg som blandar versaler med gemener och har slumpvisa radavstånd kanske inte är skrivna för att ge sd den bästa reklamen.

2009-06-04 @ 23:11:54
Postat av: Kalle

> Rättvis

AP-fondernas räkenskaper är väl offentliga.Lagen angånde pensionärernas pengar ändrades också på ett grundlagsvidrigt sätt.Statsmakternas mottagande av de stulna pensionspengarna är också offentliga!!!Publicera det i SD-kuriren på löpsedeln så kan inte fulmedia mörka dessa uppgiter. Till slut kommer allmänheten att undra hur det kommer sig att pensionspengarna stals och att de inte betalades tillbaka till AP-fonderna som dåvarande finansministern Göran Persson lovade.Fulmedia vill inte skriva om det själva men de tar in insändare med fakta om pensionsstölden.För mig är det en politisk hjärtefråga men tyvärr vad du än skriver så är det inte det för SverigeDemokraterna....2009-06-04 @ 23:21:42
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Där kröp det fram en gasverksdemokrat till.Stå för att du stödjer din rasistiske kompis på ett fult sätt via oss.Du är rätt klyftig dock inte tillräckligt.2009-06-04 @ 23:45:18
Postat av: Peter, den förste.

@Kalle: "...För mig är det en politisk hjärtefråga men tyvärr vad du än skriver så är det inte det för SverigeDemokraterna...."De va f-n, va du gnäller! Om du är pensionär som du säger, varför har du då inte i alla tidigare val du röstat i, sett till att motarbeta denna stöld av pensionärernas pengar? Har du sovit på din post? Har du inte följt med i det politiska livet, utan släntrianmässigt röstat på S i alla år?Det brukar heta som man bäddat får man ligga! Och det är precis det som arbetsamma pensionärer idag får lida utav. Och detta är inte orsakat av SD utan av att vi medborgare litat alldeles för mycket på våra politiker.Så ta och gaska upp dig och gilla läget, för det kommer nog att ta lika många år att rätta till som du som medborgare sovit på din post.P.S. Alla vi medborgare har sovit på vår post (inklusive mig själv), så du är inte ensam. Lösningen är SD.

2009-06-04 @ 23:49:30
Postat av: Kalle> Peter den förste

Det var ju tråkigt att du uppfattar konstruktiv kritik som gnäll.Om du tror att jag sovit på min post som du så känn dig väldigt blåst.Har trott att SD skulle ta upp den här pensionstöldfrågan under flera år med lite knuffar i rätt tiktning. Men det hjälpte inte och hjälper fortfarande inte.Tar man sedan i med lite hårdare kritik dyker du upp som gubben i låddan och snackar om gnäll. Du hade säkert ingen aaaning om den här frågan innan jag påtalade den. Du verkar vara emot att jag drar upp den så du sympatiserar med tjuvaktiga politiker. Fy fasiken för sådan typer.Du vet väl att sverige levde under en socialdemokratisk diktataur tidagre.I media existerar den diktaturen fortfarande tyvärr.Dra nu det blodröda sossedraperiet över huvudet igen och sov vidare.För att påverka SverigeDemokraterna innifrån verkar lönlöst med sådana SD?-anhängare som du, tyvärr.2009-06-05 @ 00:54:52
Postat av: Peter, den förste.

@KalleMycket snack och lite verkstad! Därför kommer du ingen vart.

2009-06-05 @ 01:07:28
Postat av: Kalle

>Peter den förste.

Gnällspikar som gamla sossar dyker alltid upp som stora stinkande dyngspridare när man påvisar att den gamla sosseguden Göran Persson var en tjuvaktig politiker som till och med gick emot grundlagen när den sossen stal pensionspengar från pensionärerna.Där ser du vilka kompisar du har.2009-06-05 @ 01:22:22
Postat av: Magnus

Ser att det är en negation i Expressens webbfråga. ("är det rätt att inte...") Det är metodologiskt fel att konstruera en fråga med en negation och man kan nog räkna med 5-10 procent av de svarande valt fel svarsalternativ.Det innebär alltså att förhållandet mellan ja- och nejröster är förskjutet i förhållande till vad de svarande ansett.

2009-06-05 @ 09:11:10
Postat av: Magnus

Har sett en riktig opinionsundersökning, där i allal fall 85 procent var för skolavslutning i kyrkan.

2009-06-05 @ 09:13:40
Postat av: Magne Svem

Tittar in här ibland. Får hålla med Truls. Det är en väldigt hård och otrevlig ton emot de som ställer frågor. Ni verkar tro att en fråga är likställt med fientlighet. Trist eftersom en del av er politik behövs. Ert agerande skrämmer bort tveksamma väljare. Sverigedemokraterna borde se över hur man valt att använda sina "gräsrötter. Inte munkavel på, snarare en lektion i vett och etikett.

2009-06-05 @ 16:32:54
Postat av: Magne

Vett och etikett är bl a att använda sig av ett och samma alias och inte olika hela tiden samt att utge sig för något man inte är. Ett internett-troll har missat allt vad vett och etikett står för. Sådana bli bemötta som dom förtjänar.

2009-06-05 @ 17:17:58
Postat av: Magne Svem

Magne

Vad menar du?

2009-06-05 @ 17:29:16
Postat av: Fredrik

@ KalleVäldigt enkelt. Det finns många tyckare och färre doers. Ring närmsta SD-avdelning och gör en instans! Alla insatser behövs (delar själv flygblad, pratar med folk som jag vet har våra åsikter, skänker pengar etc). Ingen insats är för liten.

2009-06-05 @ 18:13:06
Postat av: Fredrik

Rättelse: Det ska vara "insats" istället för instans...=)

2009-06-05 @ 18:14:07
Postat av: Tore

" Magne Svem", Just det! Som man ställer frågor, får man också sådana svar! Ditt försvar av "Pappa Trulls", visar vilken tankeförmåga du besitter!

"Mitt beslut, likaså deras (barnen) att bli ateist

(9 åring), är en process som kommit ur egna tankar"! säger denne "propagandaminister"! Hur korkad kan egentligen en föräldrer bli. Och dessutom försvarar sig med en lögn!

Precis som islamister, STYR SINA BARN till en ondskefull relion, redan från födsel. Och du ser inga liknelser i det, "Magne Svem"!

Naturligtvis blir det hårda ord när bloggen uppsöks av s k "internettroll", där uppenbara lögner straffas, just precis, med hårda ord! Och som jag påpekat, "som man ställer frågor, får man också svar"!...

2009-06-06 @ 02:25:09
Postat av: Tore

"Kalle" jag delar din syn angående pensionerna! Vid valet 2006 var SD ute med att "pensionärernas köpkraft skall återställas"!

Jimmie Åkesson har också i ett av hans veckobrev påpekat, att de 200 miljader (258) som "finansminister Göran Persson" lånade för att senare återställas, skulle rättas till!

Personligen tycker jag, att hela pensionssystemet

ända sedan 1960, enbart varit till att lura svenska folket. De pengar som avsats (del av en löneförhöjning) har använts till allt, utom till det de varit avsedda för. Det började med 10 % som

var inledningen till "arbetsgivaravgiften", där arbetsgivaren avsatte detta istället för en lönförhöjning! Idag har vi över 800.000 fattigpensionärer, så vad är det för skillnad, om svenska folket fortsatt med att få "folkpension", om de nu ändå räknas som fattigpensionär. Och dessutom kunnat använda sig av dessa 10 procentiga

löneförhojningar under sin uppväxt till sitt välstånd! Så visst har sanslösa politiker rufflat till sig pensionärernas pengar, vilket de självklart förnekar. Men "vi" för skylla oss själva

även om vi är en "betydande makt", utan att utnyttja denna! "Rödheten" hos vissa är svår att radera"! så vad skall vi göra, utan att kämpa vidare, även om en del av oss har det bra ställt.

Även "Reinfeldt" har ett hatiskt öga på oss...

2009-06-06 @ 03:01:55
Postat av: Kalle

> Tack för svaret Tore.

Här har Sverige Demokraterna chansen att locka 1,5 miljoner väljare. SD gör inte det av någon anledning. Anser SD att pensionärerna är lika tärande som invandrare eftersom man inte försöker locka pensionärerna att rösta på SD.Om Jimmie har sagt det i ett veckobrev. Då är min fråga varför skrivar man inte det i partiprogrammet??? Alla jag frågat på SD om den saken mumlar och hummar bara. De KÄNNER INTE till det.Jag tror på SD och försöker på detta sätt att ge tips om hur SD skall locka till sig ännu fler väljare bland pensionärer.Vi behöver inte ha dåligt samvete för att vi inte stoppade galenskaperna med de stulna pensionerna. Det var ett grundlagsbott av Persson och det känner alla sjusysterpartierna till men de ser genom fingrarana. Vi har ingen författningsdomstol i sverige som kunnat stoppa förre finsnasministern och senare statsminister Göran Persson.Aj baja man får inte sno andras pensionspengar skulle en författningsdomstol sagt till Persson.SD har inget i bagaget och kan slå på stort på den trumman om tjuvaktiga politiker i alla de sju sysyterpartierna i nuvarande riksdag.SD gör det inte!!! Varför??? Är SD av samma skrot och korn??? Jag vill inte tro det.2009-06-06 @ 13:15:24
Postat av: Tore

I ATP fanns även en klasul som nämnde att änkor/

änkemän ärvde sina avlidnas ATP. Denna regel togs bort 1990 och endast de som redan erhållit denna, fick ha kvar detta. Men de övriga efter 1990 blev automatiskt "fattigpensionärer", då systemet byggde på ett arvsberättigande. När sedan finans-minister Bosse Ringholm ersatte änkepensionen med

"en inkomstutredning", slog det ut ytterligare

till att bli "fattigpensionärer", och då speciellt de som satt med höga taxeringsvärden på sina fastigheter. Det var först i mitten på 2010 talet

som inkomstprövningen togs bort, efter flera klagomål och år hos sossarna. Idag vet vi hur taxeringsvärdena har "gungat", och nästa år kommer

detta att höjas avsevärt, har det annonserats om.

Det är inte lätt att vara pensionär, när yngre pajaser bestämmer över de gamla! Om nu bara "vi"

kan få ordning på "rödgardisterna" bland pensionärerna, kommer vi få en fruktansvärd makt.

Detta har jag påtalat i SD-bloggar under en längre tid, sedan får vi se, om ljushuvuden tar till sig denna makt. Den som lever får se...

2009-06-06 @ 15:33:52
Postat av: salasso

Måste nog hålla med Magne Svem. Tittar också in här ibland men instämmer i att det ibland är en otrevlig ton emot de som frågar eller ifrågasätter.

En bättre sida att diskutera sd politik på är "Säfflemannen" där de flesta kommentarerna håller hög klass eller också "I mitt Sverige".

De värsta trollen verkar inte ha hittat dit än och med "troll" menas de som anser att alla är idioter som inte tycker exakt likadant som de själva.

2009-06-06 @ 22:22:29
Postat av: Magne

Då vet du inte vad internet-troll är. Men du är uppenbarligen inte intresserad heller.

2009-06-06 @ 22:58:20
Postat av: salasso

Det gäller att övertyga människor, inte att förolämpa och idiotförklara dem.

2009-06-07 @ 22:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0