LOCKET PÅ I PK-MEDIA OCH HOS POLISEN

Nu har pk-media något nytt att dölja för sina läsare. Ända sedan jag hörde de första nyheterna om knivmordet i Köpingsvik och att det rörde sig om ett bråk mellan ungdomsgäng har jag haft mina onda aningar.

Nu har dessa bekräftats genom Ölandsbladet som skriver följande i en artikel.


"Enligt uppgifter till Ölandsbladet hamnade två ungdomsgäng i bråk med varandra på strandpromenaden intill Gröndals camping vid 00.30-tiden i natt.

- Ett större gäng svenska killar kom i bråk med ett invandrargäng, sägs det till Ölandsbladet om tragedin under midsommarfirandet".


Denna uppgift kan du inte hitta i några andra tidningar utan det mörkas givetvis, inte minst av polisen. Polisens informationschef Ulf Carlsson kallar det för två "konstellationer" vilket är ett nytt sätt istället för ungdomsgäng.


Signalementet är som vanligt hemligt trots att polisen har ett så bra signalement att man stoppat och fotograferat personer, enligt Radio Kalmar

"Men igår stoppade och fotograferade polisen ett antal personer som uppfyllde signalementen som kommit in på gärningsmännen från de många vittnen som såg knivslagsmålet."

Man kan ju givetvis fråga sig varför polisen alltid är så hemlighetsfull när det gäller dessa signalement. Ibland får man uppfattningen att de inte vill lösa brotten då det uppenbarligen är "fel gärningsmän".
 
Tänk så många "krängta" invandrarungdomar det finns nu och som kommer att kräva skadestånd av polisen och JK för denna ovärdiga behandling av polisen i Borgholm.

Vilka som är offer framgår med all tydlighet av de bilder på sörjande ungdomar i Köpingsvik.

Skall bli väldigt intressant att följa hur de lokala tidningarna Barometern och Östran kommer att rapportera om detta. Jag gissar på en total mörkning från Barometern men Östran tror jag kommer att hålla sig närmare sanningen.


Kommentarer
Postat av: Dragan Klaric

Ja du Thoralf, att media mörkar (eller som det händer i många fall vitpixlar utlänningar som begår brott "expopressen" eller ger dem svensk klingande namn Gustav "metro")är inget nytt. Men att nu polisen också ger sig in i denna cover up av brott som begås av kriminella utlänningar är ytterst farligt då detta kommer att resultera i att svenskarna kommer att tappa förtroendet för lagens väktare.Polisens uppgift är att skydda medborgarna från brottslingarna och inte att leka PK. Men det är klart med tanke på att extremvänstern intagit maktpositioner inom polisen så kan man förstå om dessa vänsterextremister sitter och bestämmer över vad polisen ska göra och inte göra.

2009-06-21 @ 10:25:07
Postat av: Göran Wikman

Detta är tredje raka mordet i Kalmar län begånget av

berikare? Mordet i Högsby begicks av en afghansk s.k. flykting, Kalmar Oxhagen av en algerier vid namn Lamine Kerrar och nu detta i Köpingsvik. Liknande statistik finns i övriga delar av landet. Hur kan detta tystas ner av media, det är skandaa!!!

2009-06-21 @ 10:48:04
Postat av: Skånepåg

@ Göran WikmanDet finns 2 till i våra trakter. Bl.a. ett hustrumord i Norrliden, som var det första i det här sammanhanget. Det andra kan jag f.n. inte komma på var det skedde.

2009-06-21 @ 10:55:33
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det är ju begåvat att fotografera.Men det är klart då har man ju gjort något på papperet.Om man, vilket inte är troligt hittar en gärningsman.

Så kommer han att få efterlysas i sin frånvaro .Vedebörande lämnade förmodligen Öland redan i fredags o Sverige i lördags ,som en säkerhetsåtgärd.Om svensk polis skulle vilja lösa detta mordet.Vilket knappast är troligt.Eller så skyller man på varandra ,så att ingen kan sägas vara gärningsmannen.Vittnena var ju så berusade, så till dom går ingen tilltro att sättas .Någon hjälp från berikargänget, kan nog inte påräknas.Men dom stack ju, det är bara Östran som tror att båda gängen skall förhöras ,i sin sandlåda.Stalltipset blir ,att lyckas man hitta någon,så döms

vedebörande till skyddstillsyn.Han har dessutom säkert blivit verbalt kränkt av offren.Vilket kommer att ses som en förmildrande omständighet.Vänta bara när ungberikarna börjar använda skjutvapen. Då blir det många svenska ungdomar. som kommer att mördas ,för att ha sagt, el gjort något, el bara för att dom är svenskar.Detta ligger mycket nära.Men att en hjärntvättad trygghetsknarkande Svensson, skall fatta det är väl osannolikt.Vi kan bara hoppas på att 4% av väljarkåren är så förståndiga så man vill stoppa detta vansinne.Den som tycker det verkar hårt skrivet, kan ju se hur svensk press rappoterar från detta mord.Polisen talar om konstellationer, för att fjärmar sej ännu längre från sanningen.För att hedra den döde ,föreslår vi att ni mailar dom journalisterna, som sitter och mörkar detta, vi har tillskrivit tre stycken.

2009-06-21 @ 11:20:34
Postat av: Kulturkamp

Den första artikeln som Aftonbladet la upp om händelsen så beskrev de att det handlade om bråk mellan svenskar och invandrare. Efter ett tag så har de redigerat artikeln och nu står det inget om det utan om "två kortsnaggade" ynglingar.

2009-06-21 @ 11:43:19
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: pixl

Man ser på långa vägar att man pixlat i photoshop här. Är han inte lite för "vit"?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5406437.ab

2009-06-21 @ 12:27:06
Postat av: Dan Åke

Moderaterna döljer att de har mullornas man i Svensk riksdag, det borde blivit nyval, är det inte förbjudet att fixa röster från diktatur anhängare!!

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/06/21/mullornas-man-sitter-i-sveriges-riksdag/#comment-8703

2009-06-21 @ 14:08:50
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

"Två ungdomsgäng i våldsamt slagsmål"Rubrik i PKpress.Den mördade skall ha försökt gå emellan och då stuckits i bröstet,dom andra skadade har stickskador i bröstet bla kunde således blivit flera mördade Expressen skriver nu i termer om överfall.Källa Expressen.Uppgifter till Snaphanen ,säger att svenskarna satt nere vid stranden.Vi får se om det verifieras.Samt att invandragänget sökt bråk vilket vi misstänker.

Källa: SnaphanenHur som helst har offret mördats oprovocerat.Försöker man gå emellan ,så deltar man väl inte i något våldsamt bråk, vilket det förmodligen inte var heller.Nu återstår bara uppgifter om att pensionsräddarna började bråket.

Vilket torde komma snart.Det ligger i luften.Aftonbladet har en artikel ,med den döende flickan i Irak .Det är väl viktigare än att skriva om den svenska 21 åringen ,som mördats på Öland.Kniv torde vara i standardutrustingen hos unga pensionsräddare .Pistol hos äldre pensionsräddare torde vara vanligt.-Pk media har således målat ut offret den svenska killen som en bråkstake, istället för en med civilkurage, som vill avstyra ett bråk och fått betala med sitt liv, när pensionsräddare utför etnisk rensning.-Pk media undanhåller, att en invandrare mördat, samt försökt att mörda ytterligare 3 svenskar ,som förmodligen bara stod i vägen. När denna ytterst tacksamma nysvensk, visade sin uppskattning mot landet som föder honom.-Polisen har ingen gripen förmodligen blir det inte det heller.Vi tackar än en gång Mona Salin samt hennes företrädare, för det mångkulturella samhället. Där fler o fler etniskt svenska mördas.Vi tackar även för alla våldtäkter, mot etnsikt svenska kvinnor, utförda av pensionsräddare.Du som röstar på Socialdemokraterna stödjer detta våld

,samt motverkar att det upphör, samt att rejäla straff döms ut, och att omedelbar utvisning genomförs efter strafftiden.

2009-06-21 @ 16:04:25
Postat av: dan Åke

hoppas de övriga knivhuggna senare kan uttala sig. konstigt att alla andra anhöriga till andra offer för mångkriminalitet är så tysta. är det polisen som krämmer till tysnad?????

2009-06-21 @ 16:32:11
Postat av: Nalle i Växjö

Hög tid att tillsätta en "Katastrofkommision" om den misslyckade hantering av invandringen

2009-06-22 @ 06:38:11
Postat av: tiger

hellre ett svenskt (töntigt) fredligt midsommarfirande i lugn o ro än dessa inporterade kulturberikare som Låna trublerone sahlin, vill ha.

hoppas hon är nöjd nu när ännu en svensk har mördats i ett typiskt hatbrott, dags att gå man ur huse?

2009-06-22 @ 07:10:46
Postat av: tiger

hatbrott mot svensken igen, är du nöjd nu Låna salin? dags att gå man ur huse

2009-06-22 @ 07:29:17
Postat av: tiger

när skall ngn kulturberikare fällas för hatbrott


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0