INGEN SLUMPGivetvis är det ingen slump att första dagen efter EU-valet kommer en insändare som stödjer SD in på insändarsidan i Barometern. Under hela valrörelsen har insändare från Sverigedemokrater varit "bannlysta" av insändarredaktören Maria Sjöström på Barometern. Förutom en artikel som var skriven av Jimmie Åkesson och Sven-Olof Sällström.

Att bara några timmar efter att vallokalerna stängt publicera en insändare som tar upp bakgrunden till Sverigedemokraternas politik är väldigt avslöjande för den pk-journalistik som Maria Sjöström styrs av. Jag känner en stor avsmak och illamående när jag tänker på hur Maria Sjöström motarbetat SD på insändarsidan sedan hon tillträde sin tjänst på Barometern.

Frågan är om Maria Sjöström till slut drabbades av dåligt samvete.

Personligen lär man sig mer och mer av hur genomrutten vår media är och saknaden efter en riktig journalist som Kurt Lundgren blir ännu större för var dag som går.


Kommentarer
Postat av: dan Åke

man blir inte lite arg. man skulle sätta in en annons om guld och juveler till salu på blocket och ange Maria Sjöströms telefonnummer. ganska snabbt kommer hon få påhälsning av nysvenskar som inte kan skilja på ditt och mitt.kanske hon blir kulturberikad också

2009-06-10 @ 00:01:20
Postat av: Johan

Thoralf, har du fått något svar från henne varför hon gör så här?

2009-06-10 @ 00:44:15
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det är bra Thor-Alf att du lägger in namn samt tidningens namn.Vilket SD borde göra landet runt.Det blir ju framför allt lättare för arbetsgivare på borgeliga tidningar.Om man vid anställnigar, inte ha in vänsterjournalister.Då är det bara att Googla på namn o tidning på nätet.Tala om på nätet med KORREKTA uppgifter var vänsterjournalisterna sitter.Ju mera korrekta uppgifter desto bättre.Denna redaktören har tex inte släppt igenom kommentarer i någon större skala till Sossarnas insändare av bla Anna Heed.Bara att titta så ser man det.Är det bra om man skall söka jobb på en pigg borgelig tidning.En normalbegåvad chefsredaktör begriper ju att hundratals inlägg har skrivits i ett EU-val.Som vi tidigare skrivit så är Barometerns styrelse både blinda o döva.Insändarsidan är inte så glada åt kommentarer på Socialdemokraternas alster. Gäller på politikers insändare i stort.Vilket är anmärkningsvärt samt talar sitt tydliga språk VI VET BÄST.Är det en demokratisk tidning.I demokratin o läsarens tjänst som dessutom betalar för att bli förd bakom ljuset.En person el flera har på en redaktion , tagit ett beslut, om vad Svensson skall få läsa precis som i KINA ,SOVJET, BULGARIEN ,CUBA.Hjälp till att lägga upp dom borgeliga tidningarna som sysslar med det här på bordet/nätet otroligt effektivt.Sverigedemokrater använd INTERNET precis som piratpartiet.Vad tror ni Jan Guillou menar med agressiva piratpartister på nätetet.Tänk till lite nu.Hur kul är det att ha en massa Google träffar på sej

på nätet dessutom på SD bloggar.Där ens vänster sympatier samt censur läggs upp.Det finns ett helt år fram till valet att plocka fram dessa vänster journalister.Ju flera Googleträffar dessto bättre .Namn tidning o ämne korrekta uppgifter .Men bara sanningen, inget bullshit.Inga personliga påhopp, håll den politiska linjen bara.Samtidigt är det ju bra, att efter valet 2010 , veta var vänster o höger journalister finns till pratstunder.Dessa VÄNSTER JOURNALISTER har infiltrerat svensk press o radio i 40 år.Gör som Pirat partiet låt dom få känna på demokratins makt på INTERNET.Hjälp dom odemokratiska till A-kassan på lite sikt.

Alla får inte plats på Vänster tidningar.

2009-06-10 @ 00:55:46
Postat av: steffe

Det är synd att SD inte riktigt lyckades, men nu hoppas man på valet 2010, jag vet många som röstade på SD, som tidigare röstat på S, så nu ska jag jaga mer väljare.

2009-06-10 @ 01:31:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi kan väl ta ett lysande exempel till på hur Nyhetsrappoteringen/vinklandet fungerar på Baromtern i Kalmar.Den 15 Maj skriver Barometern journalisten Peter Sigfridsson.Länspolismästare Olof Ehrsson slutar.SLUTAR?På 13 rader talar Sigfridsson om att Ehrsgård har SLUTAT samt är kommenderad till Stockholm i avaktan på utlandstjänstgöring .Det blev tydligen så bråtton med att sitta och avakta, att man måste fixa en tillfällig länspolismästare. Snacka om att förolämpa sina läsares intelligens.För ett tag sedan meddelade polisfacket, omskrivet i Barometern att man saknade förtroende för Ehrsson samt Ulf Ericsson.I gårdagens Barometer finns bild o artikel ,om att Ehrsson får ett jämställdhets pris i kampen för kvinnor o homo/hbt personer inom polisen.

Detta var vikigt.Vilket är sig är lovärt.För ett par dagar sedan meddelade den tillträdande TILLFÄLLIGA länspolismästaren .

Att högarna av outreda brott är ett hot mot rättsäkerheten i Kalmar.Gubben o Gumman har förstått sedan 3-4 år tillbaka .Vem blir omplacerad innan en ny länspolismästare utsetts .?Det verkar som om Ehrsson fått sparken så in i helvete Peter Sigfridsson.OMGÅENDE FÅTT LÄMNA sitt jobb.Hade Sigfridsson o hans kolleger legat på,kanske

omplaceringen kommit tidigare, än dom ÅTTA år han tjänstgjort .Hur många brottsoffer har fått utredningarna nedlagda av Polisen, samt blivit kränkta igen.Med denne man som högst ansvarig.Det är dom journalister ska skydda.Reportaget med priset o blommor är patetiskt.Två självmord ,varav efter det första lyssnade ledningen INTE till personalen, som varnade för brister.Vilket ledde till en tragedi till.Detta var förmodligen spiken i kistan för Länspolismästare Olof Ehrsson.Insändaredaktören Maria Sjöström har censurerat flera insändare med kritik på Ehrsson av undertecknade.Sträck på er vår kritik var befogad.Läs gärna den Tillfälliga Länspolismästarens kommentar 2000 gånger.HÖGARNA AV OUTREDDA BROTT ÄR ETT HOT MOT RÄTTSÄKERHETEN I KALMAR.Så hedrar vi andra den sista som tog sitt liv helt i onödan.Detta Peter Sigfridsson mfl har varit det viktigaste i flera år.Peter Sigfridsson är för övrigt en av dom journalisterna som ofta tar bort möjligheten att kommentera hans artiklar .Samt censurerar mycket i kommentarerna , som man skriver i anslutning till dom.Han är dock inte värst. men det återkommer vi till senare.Peter Sigfridsson kan inte ha höga tankar om läsarna.Behovet av att granska Sigfridsson o Sjöström finns helt klart.Vilket givetvis kommer att göras.VARFÖR SKYDDAR NI OLOF EHRSGÅRD ?

HAR HAN GJORT SEJ FÖRTJÄNT AV DET?STOLPSKOTT.

2009-06-10 @ 04:45:24
Postat av: Fredrik

Artiklen säger exakt en av anledningarna varför jag röstar på SD. Finns inte ett uns av rasism i detta utan klar fakta.Jag vill inte ha det så. Andra partier vågar ej ta upp frågan pga av det jättemonster dom skapat.rädslan för att bli kallad rasist är enorm.Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt eländet.Men tar man inte tag i detta så kommer det hoppa upp o bita dem i arslet inom en snar framtid.Stoppa denna nermontering av svensk välfärd till svenska medborgare. Det får vara bra nu ! Jag vill inte vara med och betala skatt till detta.Måste vara min demokratiska rätt att få slippa.Vänster flummet kan göra det men då blir de ju inget över av de bidrag dom redan nyttjar idag. Det vill säga mina och dina skattepengar ! :-)

2009-06-10 @ 06:12:12
Postat av: Fredrik

Ska de vara såhär?

Tack Mona ! Tack för att du utsätter svenska medborgare för detta och att dom kan bli offer för dessa människor i framtiden! Tack åter igen !

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Insändaren om Sverigedemokraterna är ingen tillfällighet att den kommer in efter valet.Det är Maria Sjöströms sett att räcka lång näsa.Styrelsen lär inte bry sej om det, när det gäller SD än i allafall.Men när vänstersympatiserande Barometern journalisters altster börja dyka upp på Google blir det nog fart.Vi hjälper väl Google lite på traven BAROMETERNS STYRELSE.THOR-ALF ALFSSONS BLOGGTänk så glad däckhandlaren i Kalmar blev när han hamnade på en blogg som en missnöjd kund hade .Företagsnamnet låg på Google.GLÖM INTE BORT ATT VARENDA SD:ARE KAN HÅLLA KOLL PÅ SIN LOKALTIDNING o göra en "Pirat"Slå in pucken när det är helt uppenbaret som med Maria Sjöström på Barometern att man undanhållit demokratin.Genom att inte ta in SD insändare innan valet.

OBS spara alltid en kopia på det du skrivit om det inte tas in så det finns på pränt.Man blir så rukigt avklädd då.Då får man ta personligt ansvar för ett kollektivt tysta beslut.Inget skoj alls .Helst om man inte fått plats på en röd tidning.Är det någon gas i partiet på Internet.100 Google träffar i månaden är väl ok för dom journalister som gör med orent spel.Även TV4 samt bröderna Bonnier går att skriva om, gärna ibland på engelska.Så det smäller på Google även för utlänska läsare.Går åt 5 frivilliga som är bra på engelska.Någon kan väl starta en Face book grupp så delar man upp tidningsbevakningen över landet.Barnsligt enkelt.Vem gör det? den gruppen blir snart full med skumma artiklar.Blir riktikt intressant.Enkla medel stort tryck.

2009-06-10 @ 06:30:00
Postat av: Robin_Shadowes

Heder åt denne Bo Walerstig. Bra insändare. För jäkligt att sådant inte tillåts komma ut rent allmänt.

2009-06-10 @ 06:59:58
Postat av: oveg

En mycket bra och välskriven insändare du refererar till, Thoralf. Men jag tror du skjuter på pianisten när du kritiserar insändarredaktören för att ha tjyvhållit på inlägget till dagen efter valet. Det är ju fråga om det möjligas konst – för hon vill väl ha sitt jobb kvar. Det har ibland framskymtat hur tidningsfolket lever på nåder med ständiga vikariat, där de som regel blir uppsagda så fort de närmar sig tiden för automatisk fast anställning. Det är nog bara de som intuitivt känner hur vindarna blåser högre upp, och fogar sig efter det, som får de få eftersträvade fasta positionerna.Journalisterna som grupp är knappast några dumhuvuden – det är ju enbart toppbetygare som släpps in på utbildningen. Men dom vet vad som är korrekt – de sitter på redaktionerna med fakta om invandrarkriminalitet och våldsbrottslingar utan att våga föra ut det. Det är tur det nu finns en bloggvärld. Du gör ett bra jobb, Thoralf.

2009-06-10 @ 09:24:53
Postat av: Inge Sandén

Exakt så som Bo Wallerstig beskriver tillståndet i Sverige så är det.

Sverigedemokraterna ökar oavsett hur mycket vänsterjournalister kallar sanningssägarna för rasister.

Dom verkliga rasisterna är dom själva.

När det verkliga arbetande Svenska folket inte tyar mera,går vi alla under.

Valkampanjen 2010 har börjat.

Stoppa massinvandringen och islamisterna.

2009-06-10 @ 09:30:00
Postat av: Skånepåg

Även jag har veckorna innan EU-valet försökt att få insändare, som på ett korrekt sätt beskriver Sd:s politik, publicerade i Barometern. Sedan Maria Sjöström tillträdde som insändarredaktör har jag också ett flertal gånger bemött insändare som innehållet rena lögner om Sd. Samtliga mina insändare har blivit refuserade. Om denna tidning tycker jag längre inte.Tyvärr har vi en helårsprenumeration och får därför fortsätta att bära den numera nästan olästa (Ljungeltelegrafen på tisdagarna kan man bara inte missa) tidningen till återvinningsstationen under resten av det här året!

2009-06-10 @ 09:52:37
Postat av: Skånepåg

@ ovegDå Lasse Johansson var insändarredaktör hade jag inga som helst problem med att få mina insändare publicerade i Barometern. Sedan Maria Sjöström övertog denna befattning, har jag inte fått en enda av mina "pro Sd och extra genomtänkta och välskrivna" insändare publicerade!Beträffande det där med din generella åsikt om toppbetyg (?) och journalistutbildning, har vi uppenbarligen helt delade uppfattningar.

2009-06-10 @ 10:05:41
Postat av: AWSvensson

Kan vi hädanefter slippa begreppet ensamkommande flyktingbarn, läs o begrunda.Fler asylsökande går under jordenTT inrikes i dag 08:51 | Uppdaterad i dag 08:51Allt fler ensamkommande, asylsökande ungdomar försvinner från boenden i kommuner och hos Migrationsverket. Till och med maj i år har 62 gått under jorden, vilket är lika många som under hela fjolåret. (TT)Allt fler ensamkommande, asylsökande ungdomar försvinner från boenden i kommuner och hos Migrationsverket. Till och med maj i år har 62 gått under jorden, lika många som under hela fjolåret.

Orsaken tros vara att ungdomarna fått avslag på sina asylansökningar och därför inte törs återvända hem, rapporterar Sveriges Radios Ekoredaktion.

Hon beskriver gruppen som rättslösa nomader i övre tonåren som drar runt i Europa på jakt efter tillfälliga jobb.

I Sverige handlar det oftast om tunga svartjobb som städare eller diskare. I Sydeuropa främst om arbete på frukt- och grönsaksodlingar.

Migrationsminister Tobias Billström (M) anser att det är uteslutet att de som håller sig gömda ska få sina asylansökningar prövade på nytt.

Nu återstår bara att dödförklara begreppet papperslösa till förmån för illegala immigranter.

2009-06-10 @ 10:16:18
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det torde knappast vara vikariat inom hela journalistkåren samt televisonen.Som gör att SD motarbetas.Veckans skruvmejsel är din Ove.Denna Sjöström är helt hopplös på att ta bort insändare.

Den förrra var gnetig men detta är löjligt.

2009-06-10 @ 10:20:44
Postat av: Thoralf A

SkånepågJag instämmer helt i din beskrivning. När Lasse Johansson ansvarade för insändarsidan var det en betydligt mer öppen och demokratisk debatt på insändarsidan. Med Maria Sjöström infördes nya yttrandefrihetsregler på insändarsidan.Idag är det lättare att få insändare publicerade i den socialdemokratiska Östran, vilket är väldigt positivt.

2009-06-10 @ 10:51:45
Postat av: AWSvensson

Det gäller att hålla sig framme så vi inte blir utan:

Guantanamofångar kommer att få asyl i Sverige. Efter beslutet att stänga det kritiserade amerikanska fånglägret behöver ett 50-tal av fångarna nya hemländer. Sverige har erbjudit asyl åt ett antal av dessa fångar.

- Det finns inga tvivel om att de behöver internationellt skydd, säger Thomas Hammarberg som är Europarådets kommissarie för mänskliga rättigheter till AP.Efter elfte

2009-06-10 @ 10:59:53
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ingen formell utbildning alls behövs räcker i princip med livets hårda skola.För i tiden var det vanligt att man började outbildad som ung murvel.Påhängskurser till överlästa akademiker i korta versioner finns att tillgå.Journalistförbundet rekommenderar minst två års utbildningEn uppsjö journalist utbildningar ,som man bet själv finns utomlands där lär väl inte kraven var så storaKälla: Journalistförbundet"Journalisterna är inga dumhuvuden som grupp bara toppbetygarna släpps in"?

2009-06-10 @ 11:02:35
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Kalmarpolisen grep en man med en laddad pistol i närheten av en studentfest i Kalmar.Ytterliggare 2 pistoler hittatdes vid husransakan.Orsak till att han var vid festen var at hans två söner hotats.Gubben o Gumman hoppas det inte ligger till som vi misstänker.Men det ger sej ju när domen kommer om det var Olle el Abdalah.

2009-06-10 @ 11:08:39
Postat av: Erik

SD får 3,67 i VALU undersökning om riksdagsvalet!

2009-06-10 @ 11:11:23
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Den ena våldtäcktsdömda Irakiern i Södertälje

ville först inte erkänna att han våldtagit kvinnan.Han skämdes för att ha varit otrogen mot sin fru

läs gärna om det hela på Fria Nyheter.Än en gång tack Danskt Folkeparti för den kommande utredningen i Danmark, om våldtäckter i Sverige.(Det största som hänt på många år i invandrarfrågan)Det verkar som Gudrun har en del att stå i framledes.Källa :FRIA NYHETER

2009-06-10 @ 11:14:31
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Att få se några opinionsundersökningar över 4%för SD kommer nog att bli tunnsått i PK-mediaNu gäller det att matcha in piratpartiet i riksdagen.Lägger man inte in en stapel för SD vid 3.9% i stats tv under valvakan .Samt bjuder in Gudrun till intervju.Så skall man nog inte hoppas för mycket.

2009-06-10 @ 11:42:34
Postat av: danne

ca 5000 000 personer valde att inte rösta alls.

och ca 39 366 personer gjorde sig besväret att gå och rösta men så lade de i en blank röst?

går dessa personer till mataffären,står i kön länge och sedan skall de inte köpa nåt!tur att det absolut inte kan vara så att de som sitter och bedömmer valsedlarna manuellt är helt opartiska i de parti styrda länsstyrelserna.

2009-06-10 @ 12:02:53
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mera Baromtern i Dagens tidning finns en artikel om ett bostads område i Kalmar som heter Smedby.Där tänker kommunen smyga in ett boende för socialt utslagna människor.Nu har boende fått reda på det

o ringt tidningen.Anledningarna till att man inte vill ha boendet: kriminalitet ,villapriserna går ner, vakt behövs i Ica butiken,protestlistor i mataffären,mindre inteligenta mm läs gärna själv.22 inlägg(nåja det är två inlägg som driver med journalisten ett är på väg till)Tidningen skapar nu opinion mot dessa utslagan etniska svenskar.Frågan är då om det varit invandrare, hade tidningen skrivit om det?Hade man släppt in dessa grovt förnedrande kommentarer?En kommentar skriver räcker det inte med det "Nya Smedby". Vad tror ni avses där, området har gått om berikare."Mackan" Malik bor där bla.Han från demonstrationen ,som Thor-Alf skrivit där Baromtern missade hakkors ,samt talkörer mot Israel.Dessutom hade tidningens fotograf glömt kameran på redaktionen.Här lobbar tidningen på uppdrag av boende, mot en svag grupp svenskar vilken härlig journalistik.

2009-06-10 @ 12:09:51
Postat av: Arne

Postat av: steffe

""Det är synd att SD inte riktigt lyckades, men nu hoppas man på valet 2010, jag vet många som röstade på SD, som tidigare röstat på S, så nu ska jag jaga mer väljare.""Jobba inte ihjäl dig bara , Steffe. För du, liksom vi andra, ses bara som nyttiga idioter. När de fått sina pengar och poster så spottar och sparkar de på oss som fört dem till toppen.Vi på landsorten är "parasiter" enl. PS och ska hålla käften. Men (social-)bidrag skall de ha från landsorten.Se hur det gick för Timrå. De gick bakom ryggen och plundrade kassan. För 18 års arbete fick vi ett knivstick i ryggen.

http://www.stonline.se/start/sundsvall/1.9312972009-06-10 @ 12:52:12
Postat av: Jonas

Ja, saknaden efter Kurt är stor.

2009-06-10 @ 13:08:44
Postat av: Affe

Medias ansträngningar att tysta SD börjar bli lite väl uppenbara. De balanserar på en mycket skör tråd. Förutsatt att det finns någon yrkesstolthet kvar så är nog gränsen snart nådd.Jag gjorde en liten undersökning om partiernas exponering på expressens specialavdelning om EU-valet 2 dagar innan valdagen.

http://affes.wordpress.com/2009/06/08/mobbar-media-sd/Hur professionellt är det av en redaktion att ignorera ett parti som de av tidigare erfarenhet visste hade en bra bit över 3% i väljarstöd? Undrar vad utländska kollegor med yrkesstolthet skulle tycka om expressen och DN-redaktionernas professionalitet och analysförmåga.

2009-06-10 @ 13:50:19
URL: http://affes.wordpress.com
Postat av: Jungman Jansson

@Affe Det är helt uppenbart att media ägnat sig åt en valkampanj riktad mot SD i stället för servera läsarna nyheter.

1 Strax före valet blev det nästan knäpptyst om SD

2 Nämndes det något så var det att SD var chanslösa

3 Sen spekulerades det om att Junilistan skulle kunna komma in på grund av sitt EU-motstånd. Ren lögn alltså

4 PP gavs otroligt mycket press och utkorades som vinnareNu EFTER valet är det som vanligt och Sjöstedt har till och med tagit in en insändare.Men man skriver kanske inte om allt nu heller. Klockan 13.00 inleddes häktningsförhandlingarna mot de två gripna kvinnorna från AFA som var med då Martin Kinnunen misshandlades.Få se om det skrivs något och hur det skrivs i så fall.Men tänk om det hade varit en vänsterpartist som råkat ut för terroristerna - Vilket mediauppbåd.

Postat av: Nalle i Växjö

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ypRcvkGBX-0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=playerembedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ypRcvkGBX-0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=playerembedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

2009-06-10 @ 14:31:16
Postat av: Nalle i Växjö

Bra debattprogram så jag missat tidigare och som avslöjar hur pressen jobbar

2009-06-10 @ 14:41:36
URL: http://www.youtube.com/watch?v=ypRcvkGBX-
Postat av: Nalle i Växjö

Missa inte dom andra inslagen, se i högra spalten.Det är tydligen inte alla inom media som är synsvaga och med nedsatt hörsel och medlemsbok i AFA

2009-06-10 @ 14:48:15
URL: http://www.youtube.com/watch?v=ypRcvkGBX-
Postat av: Affe

Jungman,

och det är på punkt 1 och i synnerhet punkt 2 i din lista som man med tyngd allvarligt kan kritisera från ett rent yrkesmässigt perspektiv. Det är helt enkelt urusel journalistik. Så dålig att det skulle kunna vara av intresse för utländska journalister. Åtminstone inom EU. Valresultatet i Sverige påverkar ju även de andra länderna.

2009-06-10 @ 14:55:32
URL: http://affes.wordpress.com
Postat av: Dan Åke

det är väl Gunilla Sax som är ansvarig utgivare och skenhelige VD själv Bennie Ohlsson som censurerar allt. de sitter väl med feta arvoden och kammar hem pressstödet. sedan bor de i Svennedistrikt och åker taxi/privatlyxbil de lever isolerat där ingen mångkultur får etableras.

barometernot/omgotamedia/starka-varumarken%28278803%29.gm" rel="nofollow">http://www.barometern.se/ombarometernot/omgotamedia/starka-varumarken(278803).gm

hoppas de blir rikligt kulturberikade vad det lider

2009-06-10 @ 15:10:25
Postat av: dan åke

barometernot/omgotamedia/starka-varumarken%28278803%29.gm" rel="nofollow">http://www.barometern.se/ombarometernot/omgotamedia/starka-varumarken(278803).gmlänken förvandlas automatiskt, är de skraja på tidningen?

2009-06-10 @ 15:13:14
Postat av: dan åke

Tänk om makteliten i EU planerat att med massinvandring att få fotfolket i varje land att gilla de nya främlingsförsiktiga partierna i EU. och på så sätt tvinga folk att gilla nya förenta staterna EU. som nu kommer kämpa för att etniska Europeer skall få behålla gamla värderingar nu när det skapats ett hot från Islam och miljontals utomeuropeer. nu blir det ett Tredje rike och makteliten får som de planerat!

man får välja mellan massinvandring av utomeuropeer och uppleva extrema kulturkrockar eller gilla EU superstaten som blir enda hjälpen mot den konstgjorda undergången med massinvandring

2009-06-10 @ 15:32:13
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Affe det är det vi skrivit i en vecka snart använd nätet visa journalister o andra partier hur det står till med Sverige dom kommer att bli chockade i Europa.Tänk att bara länka en översatt version av Nalles you tube klipp till granländer, samt andra Eu länder.Att vi sitter här o gnäller på media förändrar inget.Börjar man däremot lägga upp namn mygel o tidning så lyfter det.Helt enkelt visa dom hur illa ställt det är med tex,

att en tidningsredaktion har Afa sympatisörer anställda.

Att publicering stoppas.Hur genomskinligt som helst.Låt Europas journalister få reda på hur vänster infiltrerad svenska media är.Man måste utanför Sverige för att få uppmärksamhet.

Sitta här och uppfinna hjulet. dvs vi blir utfrysta. Det är ju vad vänster media vill att vi skall använda Internet till.Då vet dom ju vad dom har oss.Pirat partiet har kommunikation på olika språk kontakter.Ett par gubbar som sköter IT .Gå in o titta på SD sida där är gubben kvar som skall rösta på SD den 7 juni.Det får nog kosta lite om man skall in i riksdagen.Varför samarbetar man inte via nätet.I Sverige o Europa.Piratpartiet har 55000 medlemmar.Vilka går loss på en journalist på nolltid.Via nätet.Det går inte att sitta o skriva lögner där inte.Visst det är för djävla fegt det AFA gjort i Stockholm 10 mot 1 med knogjärn men vad hjälper det, att sitta o svära över det här.Dom är gripna.Det blir inte flera sd röster i allafall.Vägen till parlamenten går via nätet. inte via valaffischer el torgmöte ,som blir utstörda dessutom.SD största problem är media det är dom som skall angripas verbalt via Internet.2009-06-10 @ 15:54:17
Postat av: Skeåning

Det var påtagligt hur scenförändringen tedde sig i valvakan på P4. Först nämnde man knappt SD, sedan när SD låg på 4% så bröt man nyhetssändningen för att rapportera om detta, efteråt pratade man oavbrutet om SD i runt 20 minuter. En utav kommenatatorerna på p4 förbarmade sig över detta och började attackera väljarna som skulle vara mer bildade etc, och att det enda som SD hade var rasism. Borde inte det sistnämnda kunna anmälas? Jag kände iaf stor avsmak av dom utfallen. Men det är väl en nyttig idiot förhoppningsvis.

2009-06-10 @ 16:17:44
Postat av: Skeåning

Den nyttiga idioten svarade också på programledarens fråga om man inte skulle ha respekt för väljarnas röstning, med att skulle man ha respekt för Hitler också? Jag tyckte det var avskyvärt.

2009-06-10 @ 16:34:20
Postat av: dan åke

nu blir det syntax error för Svenska sosse och allianspolitik. när storebror EU nu inför SD och Nd politik i Bryssel! eller är det planerat sedan 10-15 år? för att få fotfolket att gilla EU

jag tror politiker enbart fattar beslut som gynnar dom själva och deras lobbyister. I spanien vill de tjäna pengar på att bryta kvicksilver, med hur skapa efterfrågan på en giftig metall? jo förbjud Glödtrådslampan!lågenergilampan är dyr och livsfarlig för hälsan

sämsta köp alla kategorier: Lågenergilampan, den tänds långsamt,den lyser svagt,den slutar lysa helt efter 2 år,garantikvittot är slängt,den är dyr,den innehåller världens mest farliga tungmetall Kvicksilver!går den sönder inomhus måste rummet utrymmas och saneras, giftdamm är farligt att andas in. en 14Wattare drar 38Watt fasförskjutet men det syns inte på elmätaren. Men Glödlampan däremot är billig och ofarlig med blyfri lödtenn, bättre att producera miljövänlig el istället för att snåla på elström med dyra tariffer och bryta kvicksilversulfit i spanien.Samma sak med nya super EU, folk säger nej direkt. men skapa då ett hot och tvinga folk att söka hjälp och stöd från Bryssel.

nu får vi välja mellan massinvandring av folk som ger kulturkrockar och det kommer garanterat INTE gillas. så nu finns bara valet kvar att högerpartier som skall motverka massinvandring skall få majoritet i EU. Därmed får makteliten, hela Europas fotfolk med sig. smart men cyniskt.

nu kör Svenska politiker på till max med Sverigefientliga beslut så vi Svenskar skall tro att enda hoppet är att Bryssel beslutar som vi bara skulle drömma om.

Så har de fixat ett nytt förenta staterna och fått folket med sig. går vi ur EU 2010 och vill ha ett tryggt och tradionellt Sverige igen, så kommer Reinfelt och Måna börja hota med att alla som vill i hela Världen, skall få medborgarskap och försörjning i Sverige. mer nedskärningar och sedan söka bidrag från "snälla hederliga" Bryssel högkvarteret.

2009-06-10 @ 16:42:39
Postat av: Nalle i Växjö

Postat av: Dr Livingsteen

@Gubben o Gumman på GetingenPrecis så! Använd nätet. Många andra som också skrivit här tidigare nämner samma sak,

att slaget om Rikstaden blir på Internet, Twittra MNS,a IRC Usenet använd hela köret, bombadera,

2009-06-10 @ 20:56:54
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

JAG VILL VILL HA ETT RÖDARE EUROPASocialdemokraten Anna Heeds överskrift till ett partipolitiskt inlägg innan valet .5 kommentarer har Maria Sjöström på BAROMETERN I KALMAR släppt igenom.Varav två är från rikstyckaren Barny Ratzen, som sitter i Spanien, och skriver on ditten o datten.Samt en kommentar från en som är arg är arg för censuren.På Barometern där kommer vänsterfingret.Samma härskar teknik av Maria Sjöström ,som när hon räcker ut tungan åt demokratin. med att ta in en

SD posiiv insändare.Efter valetMaria Sjöström är journalist på en borgelig tidningVars uppgift borde vara att skjuta i Socialdemokraterna i sank politiskt sett.I dagens Barometern finns 48 kommentarer till lokalt koppeltvång på hundar.Men det är klart sitter det personer på bla EXPRESSENS redaktion med AFA sympatier. Så är det ju inte konstigt att utvisnings klara har svängdörrar på bla en förläggning, där dömda kommunister ingår i personalen.Varför tror ni Pirat partiet tillåter både höger o vänster i sina led.Jo då slipper dom slåss mot VÄNSTERJOURNALISTER SAMT

BLIR FRAMLYFTA I PRESSSEN.I en undersökning om information:Där säger 62% av dom tillfrågade att dom får sin politiska information via nätet. Nät- tidningar som Barometern EXPRESSEN AFTONBLADET etc.Imom kort röstar man på Internet till Riksdagsval samt Eu-val.Människor i Sverige tex börjar söka sin information

1-7 dagar på nätet innan ett val.För att sedan klicka iväg en röst.Kommer valaffischer o torgmöten

att vara effektiva då vad tror du.?Då gäller det att ha en proffisionell IT stab.

Det är jävligt bråttom med det.Det torde vara tungarbetat att ta sej in i Riksdagen

med en vänterstyrd press samt 55000 piratpartister

laddade vid datorena.¨Hårdsatsande för att komma in i riksdagen.Gårdagens teknologi går inte att använda om man vill vinna framtidens val.Thor-Alf Alfsson hajjar det med denna Blogg.Hur mycket skall han bära jobba heltid fritidspolitiker, Bloggpappa.Att använda hjärnan samt Internet är inte brottsligt.

2009-06-10 @ 21:55:16
Postat av: Nalle i Växjö

Ökar tryck på vårdcentraler.

Läs DNAsylsökande har rätt till vård som inte kan vänta, och även rätt till hälsoundersökningar och kuratorssamtal. I Stockholms län finns det omkring 10.000 asylsökande. Under förra året hade FMC nästan 50.000 patientbesök


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0