HENRIK RYDSTRÖMS MARDRÖMDen som varit på läktarplats under en landskamp i fotboll när stämningen varit hög ryser säkert av välbehag när man tänker tillbaka på dessa minnen och man hoppas säkert på att få uppleva samma känsla ännu en gång.


Henrik Rydström däremot får sd-vibbar och det kryper i honom. Inte av välbehag, utan av obehag. Senaste dagarna har tydligen Henrik Rydström mått särdeles dåligt då det varit både nationaldag och midsommarhelg. Trots att han flytt staden och bosatt sig på de skyddade Boholmarna har han inte kunnat undgå dessa helger som en stor majoritet av Sveriges befolkning uppskattar och firar. På sin blogg i Barometern har han dock uttryckt diverse anmärkningsvärda uttalanden. Här kommer ett antal exempel från de senaste dagarna.


"Och så är vi tillbaka i det här med svenskt och ursprung och traditioner och bevara vår svenska folksjäl. Fuck it, säger jag. För återigen, vad är svenskt?"


"Midsommar är över och jag sörjer inte det. Jag nämnde tidigare att jag inte är förtjust i högtiden. Precis som när det kommer till nationsvurmande vid idrottsevenemang får jag SD-vibbar av midsommar. Det kryper i mig när det svenska ska firas.""Jag har alltid firat midsommar. Jag firade midsommar i år också. Mina vänner firade midsommar riktigt rejält, med allt vad det innebär, och jag påstår inte att de är rasister, sverigedemokrater, främlingsfientliga eller otäckt nationalistiska för det. Men i de där ursvenska traditionerna - som sedan alltid visar sig komma från någon annanstans - döljer sig något grumligt som jag tycker är otäckt.""Återigen - jag påstår inte att de som viftar med svenska flaggan är rasister, för väldigt många är de där nationalistiska symbolerna enbart symboler, symboler som de är stolta över och det är inte mer med det. Det är fint och vackert och mysigt och allt det där. Men JAG ser det inte riktigt så.. I mig kryper det."Jag måste faktiskt säga att jag tycker synd om Henrik Rydström! Killen måste ha ett och annat problem och till på köpet har han tydligen fått Sverigedemokraterna på hjärnan. På sätt och vis känner jag mig skyldig till detta och jag får väl be om ursäkt vid något lämpligt tillfälle.


Men samtidigt får jag gratulera Socialdemokraterna i Kalmar som fått en riktig påläggskalv inför valrörelsen nästa år. Rydström passar ju alldeles förträffligt in i Mona Sahlins laguppställning av "spelare" som hatar det svenska och tycker att midsommar är töntigt. Nu kan säkert väljarna se fram "emot" att Lasse Johansson får sällskap av Henrik Rydström på Socialdemokraternas valsedlar till kommunvalet nästa år.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Själv får jag dåliga vibbar av sådana personer som H. Rydström. Han förtjänar inte att få spela för Svenska landslaget (även om han dugit som fotbollsspelare).

2009-06-24 @ 00:33:24
Postat av: Skeåning

Man kanske inte ska skämta om sånt här, men det lät som citat från en terapeft session. Mycket märkligt. Rydströms ängslighet över svenskhet verkar jämförbart med en hunds orolighet vid tolvslaget på nyårsafton.

2009-06-24 @ 00:37:40
Postat av: dan åke

en annons på blocket med rydströms telefon och adress, att han säljer guld och juveler med bild. då kommer han garanterat få påhälsning av invandrare som vill "kulturberika"

2009-06-24 @ 00:41:03
Postat av: Carl

Ett parti som inte har någonting att komma med, som bottnar i en ideologisk sörja från mitten av artonhundratalet, som saknar både substans och vision - vad har ett sådant parti annat att sätta upp på sina valsedlar än kompletta nollor?Det är ju inte så konstigt att personer som saknar kompetens för att göra karriär i näringsliv eller förvaltning, söker sig till detta politiska kadaver.Att regelbundet besöka partiets sammankomster och att framsäga en och annan politiskt korrekt ramsa i talarstol eller blogg räcker för att komma upp sig i parti och fack. Man slipper stå i en tråkig fabrikshall och bidra till någon form av reell produktion. Det räcker med att gnida röven mot en ergonomiskt optimerad kontorsmöbel och sätta in och ta ut papper från en gaffelpärm.Tack och lov att Per-Albin och hans generation vilar tryggt under griftehällen och slipper uppleva detta partis totala förruttnelse.De som en gång stred för demokrati, social rättvisa, jämlikhet och en svensk framtid i ett svenskt Sverige finner vi inte längre i det socialdemokratiska partiet.Dem finner vi ett annat parti - gissa vilket!

2009-06-24 @ 01:12:12
Postat av: DunderMinnet

"Återigen - jag påstår inte att de som viftar med svenska flaggan är rasister"" Men JAG ser det inte riktigt så.. I mig kryper det."Kan han bestämma sig nångång, tycker han att det är okej att vifta med landets flagga i landet eller är det rasistiskt och får honom att direkt tänka på gaskamrarna?Henrik Rydström verkar vara smittad av politisk korrekthet.

Kul för honom att han inte gillar traditionerna i Sverige, men han behöver inte tvinga folk att tycka likadant.

2009-06-24 @ 01:49:01
URL: http://www.youtube.com/watch?v=SMWi7CLoZ2Q
Postat av: Anonym

Släng Zlatan ut från landslaget!

2009-06-24 @ 02:16:13
Postat av: Kulturkamp

Här är en en invandrarkille från Kalmar som Henrik Rydström kanske vill bekanta sig med, och locka med sig till Socialdemokraterna i Kalmar.Så här skriver kulturberikaren om händelsen på Köpingsvik då en 21-åring blev dödad. Invandraren var själv på plats i Köpingsvik samma kväll som mordet."Men men FETT!!! lyckad kväll! tack grabbAR (L)! Shiiäääeeet ass beZZ va säger du om milfen ja fick ? hahahah en tuff sak som hände igår va att en kille dog vi 12 tiden :P"Länk till hans bilddagboksida http://arianmad.bilddagboken.se/p/main.html?#0

2009-06-24 @ 02:36:19
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Anonym

inattmoessan" rel="nofollow">http://www.ostran.se/opinion/thoralfinattmoessanKläm åt den anonyme fegisen, Thoralf! Svara på insändaren!

Postat av: Putte

Bor herr Rydström på det helvita reservatet Boholmarna? Konstigt, jag var övertygad att han njöt mångkultur och bodde i Norrliden eller Smedby.

2009-06-24 @ 06:13:38
Postat av: Fredrik

Ska bli intressant nu när socialdemokraterna i frankrike vill vara med och stoppa burkan.Ska bli intressant hur vår Mona shalim, vår arbetarparti ledare ! förlåt !! Bidragsparti ledare ställer sig till detta !Som sagt Henrik.R

Skiter med munnen o talar med röven !

2009-06-24 @ 07:16:06
Postat av: Roberth

Rydström är tametusan an av de största nollorna jag stött på. Jag mailade lite med honom och han har verkligen mer hår än hjärna.

2009-06-24 @ 08:19:03
Postat av: jerka

Bor man i ett segregerat lyxområde som Boholmarna kan man kosta på sig att ha lite tjusiga åsikter och kan tala om för andra hur de ska leva, vad de ska tycka. Ett såsant beteende är mycket vanligt.

2009-06-24 @ 08:42:15
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

En snubbe gripen med 2 ton sprängämnen i Islamabad Pakistan.Han tänkte bla spränga den svenska ambassaden.Lite arg på dom svenska soldaterna i Afganistan.Vad gör dom där förresten.Således en tidsfråga innan en svensk ambassad flyger i luften.Ansvariga för ev dödsoffer är dom politiker somplacerat svenska trupper där.Ang Rydström så vill han ju bara provocera,samt skaffa politiska poäng inför kommunalpolitiken.Blir väl perfekt om sossarna placerar Rydström där ihop med Lasse Johansson.Samma effekt som Mona Salin.En kille som beter sej som han har bara en massa masker på sej pga av dåligt självförtroende.En kvittens på det är ju att han hänger sej kvar på Sd.Han har ju uppnått Kalmarnirvana, dvs sosse spelar i KFF ,bor på Boholmarna invandrarkramare.Tidigare privatliv har ju valsat runt på bloggar.Det börjar bli dags för Mr Rydström, att stänga lilla munnen om SD.För vibbarna då var väl mindre angenäma.Lyssna gärna på Hasse o Tage Bob Linderman .

2009-06-24 @ 09:20:58
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

EXTRA: TV4 fattar beslut denna vecka , om Sverigedemokraterna skall få sända reklam inför valet 2010 .Har du aldrig mailat förrut så gör det nu till programchefen Gidelöv på TV4.Sitta o gnälla sedan gör ingen glad använd INTERNETMAILA MAILA MAILA MAILA MAILA.

2009-06-24 @ 09:28:53
Postat av: Stefan K

Klart killen är bitter.

Vänstern tappar mark och Sd kommer att gå fram än mer.

Midsommar är och förblir en svensk tradition.

Nationaldagen, midsommar och U21-Em. En massa svenska flaggor, gult o blått och svenskar som visar att man är just svenskar.

Killen har inget hår.

Han har aldrig fått chansen att spela i landslaget eller bli proffs.

Diverse bloggar redovisar sanningen i allt större utsträckningen och sanningen säger att invandrare och vänsterextremister står för en allt större del av våldet.

Klart han är bitter.En liten notis från midsommarafton. En arbetskamrat till mig, en finska, har som tradition att fira midsommar med sin dotter, hennes chilenske man och deras närmaste bekanta. I år var dom 25 stycken, med en salig blandning av nationaliteter. Svenskar, finnar, chilenare, brasilianare och en taiwanes. Midsommaren firades på traditionellt svenskt vis, med sillunch, dans kring midsommarstång, jordgubbstårta och grillat. Undrar var Rydström tycker om denna Sd-kramande samling människor?

2009-06-24 @ 09:30:17
Postat av: Per

Någon här som vet vilken bloggare som "avslöjats" och nu kommer få ett lokalt mediedrev efter sig?http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3108615.svd

2009-06-24 @ 09:45:00
Postat av: AWSvensson

Men i de där ursvenska traditionerna - som sedan alltid visar sig komma från någon annanstans - döljer sig något grumligt som jag tycker är otäckt."

Killen är ju rasist för bövelen, komma från någon annanstans vilket i hans fall innebär från utlandet, döljer sig något grumligt som jag tycker är otäckt, med andra ord det som kommer från andra länder är grumligt och otäckt.

2009-06-24 @ 09:49:37
Postat av: Fenrisulv

@Per: Han heter Hans-Ola Mårtensson och verkar på det hela taget inte ha alla hästar inne i stallet, även om han sett och förstått faran med den accelererande islamiseringen av det svenska samhället.http://spikharry.blogspot.com/2009/06/muslimer-forokar-sig-som-kaniner-och.html

2009-06-24 @ 09:54:25
URL: http://www.rebell.dk
Postat av: AWSvensson

Ett tillägg

Postat av: Kalle

En fakta-artikel på engelska om muslimska burkar som täcker hela kroppen. Den är fullödigare än de svenska journalistfiltrerade artiklar som är publicerade tycker jag. (Den är lite gammal men faktan är lika aktuell fortfarande)Har letat förgäves efter någon SD-sajt på nätet där frågan om det franska riksdagsförsöket att förbjuda burkor men tyvärr inte hittat någon att debattera eller informera om burkar på.Ledsen för intrånget på Thoralfs lokala Kalmarblogg men jag vill visa på att det finns mer fakta och åsikter än vad som kommer fram i svenska media.Postat av: Ljung

Tänk att man talar så varmt om mångkultur när man själv bor i ett 100% etniskt svenskt lyxområde! Du borde skämmas Henke!

2009-06-24 @ 11:40:09
Postat av: Kalle

Här kommer mera länkar om burkor där de engelska muslimledarna fördömer den Franske Presidenten efter förslaget i franska Riksdagen.Till och med kvinnliga muslimer fördömer burkan och stödjer President Sakozy. Hon anser att burkan isolerar muslimska kvinnor.Postat av: Nalle i Växjö

Ursäkta att jag lånar länken från annan grupp här på bloggen, men den var så bra så jag tycker så många som möjligt får läsa den innan PK polisen lyfter bort den, vilket jag tror inträffar mycket snart

Postat av: Dragan Klaric

Man diskuterar topless på Malmös badhus utan att ha tillfrågat muslimerna som idag är i majoritet i Malmö. Tänk på att dessa hedersmän från muslimska länder kan bli extremt upphetsade om de får se bröst! Hemma har de packat in sina kvinnor i kläder från topp till botten bara så att de inte ska bli upphetsade. Lämna gärna en kommentar till artikeln på sydsvenskan och räkna sin minuterna som den får vara kvar!http://sydsvenskan.se/malmo/article444395/Bara-brost-splittrar-politiker.html

Postat av: AWSvensson

Några kommentarer gick ej att lämna. Räkna med att antalet muslimer i skitiga kalsonger kommer att invadera badhusen med ögon snurrande som roulettkulor

för att ta del av grannlåten samtidigt som deras fruar och döttrar är inlåsta i sina skynken.

2009-06-24 @ 17:20:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Passa på o stötta ThorAlf lite i Östran ang den insändare som finns där.Vi har lämnat ett bidrag får se om det tas in?Minst 10 SD kommnetarer vill vi se nu lite ballar tack.Verkar nästan vara skriven av en sheriff kanske....När du gjort det, så skriver du och talar om för Gidelöf på TV4 ,att SD minsannvisst skall få köpa reklamtid nästa år till vaelt.Dom beslutar om det denna veckan.ANVÄND INTERNET.

2009-06-24 @ 18:21:23
Postat av: Kalle

Heja MalmöBadhusen börjar bli svenskifierade igen i Malmö. Muslimerna ser nu början till motstånd av svenska politiker. Det är de inte vana vid hehehe.2009-06-24 @ 18:26:31
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skulle vilja fråga Rydström om det kröp i honom när fotbollslandslaget tog emot hyllningarna efter framgångarna 1994 ????. Skulle man inte ha viftat med svenska flaggor då???. Man skall inte vara nedlåtande men ibland undrar man vad Rydström lider av??.

2009-06-24 @ 18:53:25
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vår kära Mona Sahlin gillar mångkulturellt, men varför " gömmer " hon sin dotter som hon har ihop med en Chilenare?????.

2009-06-24 @ 19:20:53
Postat av: Dan åke

höe ej til l tråden. Men på www.frianyheter.wordpress.com kan man bli medlem på facebook med franyhetermedlemsklubben.

kanske vore nåt för thoralfs blogg . alltså en thoralf-medlemsklubb på facebook. det skulle svida för pk-karriäristerna med facebook klubbar på 1000 tals medlemmar!

2009-06-24 @ 19:33:24
Postat av: dan åke

gubben o gumman vilken isändare? länka tack på förhand. måste man vara inloggad för att kommentera+ Thoralf har folkets stöd

2009-06-24 @ 19:40:04
Postat av: Kulturkamp

@ FenrisulvUppenbart finns det fler som inte har "alla hästar i stallet". Har du hört talas om uttrycket "döm ingen ohörd"?

2009-06-24 @ 19:55:53
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Magne

Så länge Rödström mår dåligt mår jag guttans bra. Saknade dig igårkväll vid Perstorps prästgård Thoralf. Det är ju dina semestertrakter och författare Johan Theorin som föreläsare. Attans trevligt fast lite kylslaget så där på kvällningen. På vägen hem tog vi kosan förbi Lill Lindfors sommarboende samt Högby fyr. Ingen mångkultur så långt ögat nådde. Halva semestern snart passerad sen åter tillbaks till gruvan och försörja våra små pensionsräddare. Puh!

2009-06-24 @ 21:47:50
Postat av: Robin_Shadowes

Håll till godo med en 40 år gamla godingen Ormet Kryper. Synd bara att den inte är längre. Detta skulle inte kunna göras idag, då skulle Katri Linna få fullt upp att göra.http://www.youtube.com/watch?v=EvZhsouPFS4&feature=related

2009-06-24 @ 21:53:48
Postat av: Sven Duva

Om den där Henrik nu har så svårt för rasism (SD, flaggan och midsommar) undrar jag varför han klipper sig som en skinnskalle?

2009-06-24 @ 22:21:54
Postat av: Roberth

Sven han har inget val han e flint

2009-06-24 @ 22:33:59
Postat av: Magne

Förlåt, lite mångkultur finns det dock på Öland; Strutsar, dromedarer och vitlök frodas i kalkjorden. Men dom snackar alla svenska.

2009-06-24 @ 22:35:21
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Dan-Åke Östra Småland avd opinion men sköt snacket på ett korrekt sätt.2009-06-24 @ 22:35:32
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det kanske är så att Rydström tittade för mycket på TV när han var liten. Då gick ett TV-program som hette " vilse i pannkakan " och det är ju precis vad han är.

2009-06-24 @ 22:37:34
Postat av: Sven Duva

Roberth: Flint är väl att ta i. Han har ju massor med hår på vissa ställen. Får det växa fritt ser han inte ut som en skinnskalle längre.

2009-06-24 @ 22:48:20
Postat av: dan Åke

tryck inte på denna länk, du kommer vilja ängna all din lediga tid där!

http://www.facebook.com/group.php?gid=62005459407

2009-06-24 @ 22:48:29
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nu ligger det 6 komentarer.På Östra Småland vår med, riktigt bra faktiskt för en gångs skull...Sätt igång och skriv 25 inlägg som stödjer ThorAlf.Glöm aldrig Jan Guilou kommentar.

Pirat partiet är oerhort aggresiva på NÄTET.Där kan du påverka makthavare o journalister.

Om det sköts på ett reko sätt.Även om det är tredje gången vi skriver det förlåt.Veckans viktigaste mail är till programdirektör Gidenfeldt på TV4 .Dom diskuterar om SD skall få köpa reklamtid.VARENDA JÄVLA SVERIGEDEMOKRAT MAILA TV4.Här kan man snacka om att aggresivitet på nätet är på sin plats.Reklamen kan vara avgörande för att komma över spärren 4 %.Här har du möjlighet att försöka påverka till ett reko beslut av TV 4Så sila snacket i mailen.

2009-06-24 @ 22:50:14
Postat av: Andreas Henriksson

Dragan KlaricVisst är det härligt att det är just i Malmö simhall som det är tillåtet att bada toppless. Helt rätt ställe att börja.

2009-06-26 @ 23:10:53
Postat av: Svinfeldt

Det som i Sverige kallas "högerextremism" kallas i andra länder för sunt förnuft.

Kommer man till Sverige och får tillgång till gratis sjukvård, gratis universell utbildning, möjlighet att lära sig både svenska och sitt eget språk, försörjning garanterad av skattebetalarna samt alla andra rättigheter och friheter som är möjliga tack vare de institutioner svenskarna byggt upp utan att vilja göra de anpassningar som krävs för att kunna leva ett laglydigt liv är man fel person på fel plats.

Man lämnar sitt hemland för att förhållandena där är outhärdliga.Man väljer att flytta till Sverige, för att det är mycket, oftast väldigt mycket, bättre här.Då bör alla som kommer hit få förklarat för sig att orsaken till att det är bättre här, är inte att vi på något sätt vunnit högsta vinsten, utan vi har arbetat ihop det som finns här. Det är alltså vårt sätt att vara och vårt sätt att göra saker på som är överlägsna de som de erfarit i sina hemländer.Och landet förblir bra, och värt att flytta till, bara om alla som kommer hit faktiskt anstränger sig att förstå hur vi gör, och sedan försöka göra likadant.Alla invandrare som anstänger sig mera med att här hitta "fel", sådant de inte gillar eller inte är vana vid, kan bara göra Sverige mer lika landet de kom från, d.v.s. sämre.Om de som drömmer om att "ta över" Sverige lyckas, kommer de att ruinera både vår tillvaro och deras egen.

Att vi i Sverige (fortfarande) har ett välfärdssamhälle beror självfallet på generationers trägna arbete. Sverige har aldrig (åtminstone i modern tid) haft kolonier i andra världsdelar vars naturresurser kunnat exploateras; det är snarare svensk ingenjörskonst, samförståndsanda och stark arbetarrörelse som i symbios byggt upp vårt välfärdssamhälle. Därför finner jag det mycket märkligt att många av dem som valt att invandra till Sverige inte tycks reflektera över detta förhållande; uppenbarligen har samhällssytemet i deras hemländer fungerat dåligt eftersom de tagit steget att lämna sitt land. Att då vilja införa de religiösa och/eller kulturella värderingar som fanns i hemlandet (och som uppenbarligen inte fungerade) i Sverige är för mig en gåta.Såna patetiska människor som Henrik rydström är inte ens värda att nämnas,att idioten inte påstås sig veta vad svenskhet,sverige och svenskarna står för visar bara att han är en förvirrad människa,antagligen har självförtroendet fått sig en fet smäll av att håret lossnat,han vill vara politiskt korrekt och slicka etablissemanget i arslet,han tjänar ju pengar på det...säger man sanningen i det här landet är man rökt.

2009-06-30 @ 03:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0