HALAL GRILLFEST PÅ FÄNGELSET

Idag berättade en person med kontakter på fängelset i Kalmar att det firats midsommar även innanför murarna.
Det grillades halalslaktat lamm till de intagna under helgen. Vad som mer serverades och med vad internerna sköljde ner det halalslaktade förtäljer inte historien.
Många av de som jobbar på anstalten lär vara väldigt trötta på "fjäskandet" för de intagna som har en annan religion än kristendom.

Undrar hur många gamla på äldreboenden och andra boendeformer som fick grillat kött under midsommarhelgen.

Nu finns även telefonsamtalet angående den muslimska veckan i en skola i Trelleborg på nätet.
Missa inte namninsamlingen angående Barometerns mediahus.Länk till namninsamling.

Kommentarer
Postat av: Robin_Shadowes

"Undrar hur många gamla på äldreboenden och andra boendeformer som fick grillat kött under midsommarhelgen."Nej, men dom fick faktiskt ett helt ägg till frukosten som omväxling.

2009-06-22 @ 23:47:55
Postat av: vmm

Jag upprepar min uppmaning att alla i fängelser eller i skolor måste kunna få halalfritt kött och halalfri mat. Är det en rättighet att få halalmat så är det en rättighet att få halalfri mat. Halalfri mat är alltså mat som INTE beredits (vanligtvis slaktats) enligt religösa seder.Kräv halalfri mat! Det kan vi förresten alla göra även om vi inte sitter i fängelse eller går i skolan. På restauranger och i matbutiker kan vi fråga om maten är halalfri, alltså INTE tillredd enligt religösa regler. Är det halal så säg nej tack.

2009-06-23 @ 00:41:15
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Micael Foghagen

Mohammad fick noja för ca 1500 år sedan....Att över 1 miljard idag vill bekänna sig till dessa förmedeltida seder är för mig en gåta!Och så vill de påtvinga oss denna rent ut sagt farsot!SUCK - RÖSTA RÄTT 2010!

2009-06-23 @ 01:21:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ang incidenten på Öland: Börjar Mr Berb el Mr Pistovolos skymta fram i bloggvärlden.Någon som blir förvånad om så e fallet?

2009-06-23 @ 05:37:12
Postat av: Fredrik

Den du Henrik Rydström! Skulle du varit o kallat dom för rasister o annat skit som rinner ur dig.

Skulle skämmas som en hund om jag vore dig !Hoppas dom löser mordet i köpingsvik omgående.

Så föräldrarna kan få ro och att man för en gång skull tar en seriös debatt om vad fan det är som händer och hur vår framtid kommer se ut !!Sommarn är här ! Härligt :-)

Postat av: Kulturkamp

Det är iofs. ingen större nyhet att muslimer får muslimmat på svenska fängelser och i häkten. Serveras det köttbullar så får de halalköttbullar, ska det serveras korv får de hamburgare av nötkött etc.Precis som svenskar har muslimer rätt till koranen som anstalten/häktet ska förse dem med.Har även våldtäktsmannen Tito Beltran i färskt minne som klagade högljutt på att det bara serverades svensk mat när han satt häktad.

2009-06-23 @ 07:42:30
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Skånepåg

Frankrikes President vill förbjuda burka i sitt land. Kommer med stor säkerhet även att bli så. Hans enkla och självklara motivering till detta är "rakt på sak"!

Postat av: BAW

Kanske något för JK att titta på.

2009-06-23 @ 07:52:20
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det enklaste är att inte släppa i berikare el om har släppt in.Utvisa vid brott omgående efter strafftiden slut.Vi får hoppas att SD kan driva igenom det så småningom.Frankrikes president verkar måna om sitt land.även om halva nordafrika bor i Frankrike.Eftersom TV4 kan anses som berikarkanlaen nummer ett.

Hela morgon är det berikare i alla de olika konstellationer.Börjar bli löljigt reportrarna är så löljigt politiskt korrekta.Skall bli intressant att se kanalens nya serie om ungdomar som får vistas på fängelser med fångar.Speciellt vilken etnisitet det är på fångarna respektive ungdomarna.2009-06-23 @ 08:01:18
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I dagens Baromter säger Informations megafånen på

polisen i Kalmar.-Det måste finnas folk som vet vem gärningsmännen är.-Hur kan man bära en sådan här sak.Detta visar bara att Kalmarpolisen inte har ett skit att gå på,samt börjar bli desperata.

Roteln spaning ingen aningen, har väl gått på sem.Polisen har inte ens ett bra signalement.Ulf Karlsson upplyser om att brott av denna karaktären löses i 70-80% av fallen.Med hur många procent minskar uppklarningen för varje dag vecka som går?Dom här berikar grisarna skulle ha gripits direkt på natten.Nu har tåget gått.Tror verkligen Karlsson att Berber el Pistolovos ringer o tjallar .Vi kanske skall börja diskuttera polisens bemanning på den stora fyllefesten bland svenska ungomar.

Vad berikar ungdomar sysslar med har vi ju som bekant kunnat ta del av.En förälder belyser detta i dagens Barometern.Blir extra pikant när namnen på gärningsmännen dyker upp på bloggar.För flera skall det ha varit enligt blogguppgifter. "Dom som har kniv använder dom"beordrade en äldre berikare .när man kom i underläge efter att ha provocerat fram bråket.Då har Kalmarpolisen ett o annat att förklara.Maila Ulf Karlsson o fråga varför signalement, som förmodligen räknat bort 95% av midsommarfirarna,

inte släpptes direkt, bla på samtliga campingplatser.Detta borde utredas av JK .Satt det tex signalement på,varje campings toalett/duschrum.Skulle någon mot förmodan gripas av misstag , så ändras brottsrubriceringen till ringa misshandel .Att man offrar 30 års ihopsamlat förtroende på det mångkulturella altaret är obegripligt.Trovärdigheten är noll.

2009-06-23 @ 08:54:03
Postat av: Nalle i Växjö

Det här har varit uppe tidigare men kan med fördel spridas ytterligare.

Speciellt intressant är kommentarer från "folket" och från en SFI lärare"Växjö blir en av kommunerna i testet av SFI-bonus. Det har nu regeringen beslutat.

Bonusen kommer att betalas ut till SFI-elever som inom ett år uppnår betyget godkänt. Belöningen kan bli mellan 6000 och 12000 kr.

15 kommuner kommer vara jämförelse kommuner i försöket som totalt kommer kosta runt 44 miljoner."Dags för " Haverikommission Sverige"Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mera Bonus 150 personer har sökt om återvändarbidraget.Då till större del personer som fått avslag på sin asylannsökan.?Detta bidrag torde inte ha någon motsvarighet i hela världen.Berikaren kan få 30000kr max 75000kr för en familj.Dina skattepengar SvenssonGäller då Irak främst där bla Billström o co varit o raggat nya kvotflyktingar knappt 200 stycken.Bla ett 82årigt par, pensionsräddare?Samtidigt går flyglinjer från Sverige o Danmark med Irakier som åker hem på lite sem.Är inte Sverige fantastiskt.

2009-06-23 @ 09:45:45
Postat av: AWSvensson

Ännu ett skäl till varför mussarna skulle stannat i sina grottor.

Postat av: AWSvensson

Sverigedemokraterna 4,7 i senaste mätningen. Livet leker fåglarna kvittrar och snart är SD i riksdagen.

2009-06-23 @ 11:28:04
Postat av: Kalle

Låt det ingå i straffet för muslimer att endast få svensk husmanskost. De skall INTE kunna kräva särbehandling endast för att de är muslimer och sitter i fängelse. Särbehandling av muslimer kostar extra pengar för kriminalvården och det har vi inte råd med isverige eftersom varenda statlig myndighet klagar på att det saknas... resurser.Alla myndigheter saknar pengar utom de som har med invandring att göra. Då finns det hur mycket pengar som helst för invandrare helt plötsligt.Absolut INGEN halalmat på svenska fängelser. Är det så att det inte passar muslimerna så lämna sverige på rot innan ni begår brott.Det går ju "semesterflyg" till era hemländer 7 dagar i veckan. Försvinn eller håll er inom den svenska lagen och kom inte till sverige och kräv att så vill vi muslimer ha det.

Jo ni kan få en stor spark i häcken ut ur sverige om det inte passar med svenska seder och bruk.Frankrike är på rätt väg med att vilja förbjuda dessa muslimska vandrande tält.Leve Frankrike med sina fem miljoner muslimer som nu börjar se sina "rättigheter" tunnas ur. Frankrike säger att nu får det vara nog!!!Önskar att Frankrikes ställningstagande sprider sig över hela EU!!!2009-06-23 @ 11:38:11
Postat av: Markku Ahonen

Visst är det en bedrövligt främlingsfientlig blogg den här men än värre är alla kommentarer som skriker "okunskap".

2009-06-23 @ 11:58:55
URL: http://markku.bodabruk.se/#home
Postat av: Anonym

Arms Brothers. Meidän täytyy yhdistää meidät. Se on pian sodan meidän kaduilla ja toreilla. Me rakastamme meidän kotona ja esittää ennen muita rakkautta, se on meidän, jotka tulevat yli. Kanssa tai ilman väkivaltaa. Tulevaisuus on meistä vahvoja kanssa oikeaan uskoon. Sillä se on tämän uskon, että voimme toimia ilman katumusta

2009-06-23 @ 12:15:36
Postat av: Kulturkamp

@ Markku AhonenJag vet inte vad du definierar som okunskap. Förmodligen sitter du i det rätt homogena Broakulla och tror på vad massmedia skriver. När du väl åker och handlar på ICA eller Konsum i Emmaboda ser du inte heller några invandrargäng som drar omkring för de är ett sällsynt fenomen i Emmaboda.Vad denna bloggen skulle ha med "främlingsfientlighet" är en gåta. Den är nog snarare regimkritisk och sanningsupplysande än att den belyser någon "fientlighet".

2009-06-23 @ 12:18:37
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Markku Ahonen

Bara ett tillrättalägande; Jag bor i Boda Glasbruk och när jag handlar så gör jag det oftast på Kvantum i Nybro eller Maxi i Kalmar. Förövrigt finns det gott om invandrare i Emmaboda.

2009-06-23 @ 13:04:02
URL: http://markku.bodabruk.se/#home
Postat av: Sune

Jag har funderat en del över hur muslimer halalslaktar grönsaker - skär av blasten innan de drar dem ur jorden resp skär snitt i tomaten innan de plockar den? Hjälp, förklara! Någon?

2009-06-23 @ 13:09:38
Postat av: Kalle

Servera INGEN halamat på svenska fängelser endast svensk husmanskost med fläskkött.Passar inte det så ge internerna plastinpackade pensionärsportioner med svensk husmanskost.Passar inte det heller så får dessa rättrogna muslimer helt enkelt svälta.2009-06-23 @ 13:23:54
Postat av: Anonym

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1615734/har-lastes-barnen-in

Detta är helt klart Hala-relaterat.

2009-06-23 @ 13:35:30
Postat av: Inge Sandén

@Markku Ahonen.

Tvekade länge,men kunde inte motstå att gå in få din blogg.

Precis vad jag anade,en sosse som inte fått bort dom XXL skygglapparna.

Vi arbetare som tagit av skygglapparna reagerar mot att de som en gång valt att komma till vårt land,just för att dom varit utsatta för våld och andra övergrepp fortsätter i samma spår i vårt land.

Din okunskap består i att du inte kan ta till dig all statestik som säger att sossarnas misslyckade massinvandrings politik, som dom är ansvariga för fram till 2006,visar att våldtäkter,bankrån,mord ocg hedersmord ökat idetta land och statestiken visar att det är dom vi skulle skydda,är överreppesenterade i denna brottslighet.

Mordet på Öland är ett rasistiskt mord utfört av Svenskfientliga sossebeskyddade fundamentalister.

Vad värre är att sossar kramar den kvinnofientliga våldsprisande sekten islam.

Lyssna på videon som Thoralf lagt in.

Rektorn i Trelleborg är en Quisling,som får sitt straff 2010.

2009-06-23 @ 13:45:37
Postat av: Micael Foghagen

>Markku AhonenOm du sitter i en livbåt och har plats för 3 stycken till, vad väljer du då?1 - räddar 3 och därmed alla i livbåten.

2 - (försöker) rädda 30 varpå följden blir att samtliga går under inklusive dig själv.

2009-06-23 @ 14:39:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hejsan Finnen korrekta uppgifter blir ju invandrafientliga ,för att du vill se set så eller hur.-Vi kan väl få föreslå att du tittar in på BRÅ

ang begångna brott.-Vidare har Sverige 5000 våldtäkter varje år, tycker du det är ok.-Endast Sverige i Norden har denna invandring.

Är Danmark Norge Finland (tog emot 700 asylanter förra året)Också främlingsfientliga.Här vore vi tacksamma för svar eftersom du är inne och är oförskämd på bloggen.-Hundra tusentals kvinnor lever som fångar i Sverige

inlåsta mer eller mindre.Här protesterar advokater bla med invandrarbagrund .

Vad tycker du om det?-80% av alla Somalier kommer inte in på arbetsmarknaden tycker du det är humant?-Vi förmenar att pressen mörkar brott begågna av invandrare vad tycker du?-Går det sem flyg från Sverige samt Danmark till Irak ja el nej.-Kostar invandingen 200-300 miljarder per år ja el nej ,el vad kostar det?-Är svenska Polisens budget 17 miljarder per år ja el nej?-Om du krockar med din bil skall ersättningen betalas ut till en norrman.När du betalt in premierna.-SOCIALFÖRSÄKRINGEN ÄR EN FÖRSÄKRING-Stämmer det att svensk invandring och dessproblem är ett resultat av socialdemokratisk invandrapolitik.Av vilket skäl skall Sverige ha en annan invandring än övriga Norden/världen.

Här är du snäll och svarar.-Tycker du att integreringen fungerar.-Ljuger BRÅ:S statistik ja el nej?-Tycker du det är ok att mörda etnikst svenska bara för att dom är just det.-Tycker du att hora är en bra benämning på svenska kvinnor?Sedan kan vi upplysa dej om några saker.-Sossarna kommer aldrig mera tillbaka till regeringsmakten.-SD finns i riksdagen nästa år.-Dom största rasisterna är dom som tillåter hedersvåld ,samt våldtäkter på etniskt svenska kvinnor är du en sådan ,SOCIALDEMOKRAT ALLTSÅ.Isåfall är du en insnöad jävel,som tror att skattepengarna kommer från himlen i rosa fallskärmar.Vi får hoppas att din dotter inte blir gruppberikad.Sedan vore det väldigt artigt av dej, att ge exempel på vad som är okunskap.Ett för övrigt löjligt sosse argument .Lika begåvat som vi kan vara generösa ,som kommer när man inte kan freda sej mot siffror.En sak skall du ha klar för dej diskuttera aldrig med en Sverigedemokrat, sifferkunnigare medborgare får du nog leta efter.Så låt oss nu få dina svar samt kunna bemöta vad vi är okunniga om.Så skall du få se på grejor snubben.

2009-06-23 @ 14:42:25
Postat av: Andreas Henriksson

Nu ska vi se här. Hur många procent tror ni att SD får i valet 2010? Närmast rätt svar vinner ett Halalslaktat lamm. :)

2009-06-23 @ 15:13:45
Postat av: Skeåning

Det börjar bli standard att höra socialdemokrater slänga ur sig självgoda floskler som att alla kritikers mot deras politik är djupt okunniga, medans man tydligt är ovilliga att ta en saklig debatt om dom här frågorna. Om socialdemokraterna är så överlägsna i sin kunskap Markku Ahonen, varför tar ni då inte en saklig debatt med Sverigedemokraterna?

2009-06-23 @ 15:27:02
Postat av: Kalle

Nu kommer bergis alla muslimer i England springa ut på gatorna och vifta med armarna i välkänd stil!!!Varför då??? England har fått sin första speaker (talman) som är av judisk börd.Länk till nyvalde speakerns personalia.2009-06-23 @ 15:45:15
URL: http://en.wikipedia.org/wiki/John_Bercow
Postat av: Skeåning

Kan vi månne i vanlig ordning vänta oss en stor massa av lättkränkta muslimer protesterandes på gatorna i London, sjungandes antisemitiska ramsor mot judarna, lite som i Malmö under dc protesterna. Blir kanske en del hitlerhälsningar på gatorna också, sedan kommer det tystas ner av media där man säger att "kortklippta killar" hetsat mot judarna. =)

2009-06-23 @ 15:54:15
Postat av: Putte

Markku Ahonen kanske skulle ta och spy galla över sit ursprungsland Finland. Det tar emot knappt 1% av vad Sverige gör, så antagligen är Finland ett land som uteslutande bebos av rasister och främlingsfientliga.

2009-06-23 @ 16:40:08
Postat av: Inge Sandén

@Andreas Henriksson.

Det var en klurig fråga.Du får nog inget svar.

Får jag ställa en motfråga?

Har du slutat misshandla din fru?

För att få första pris räknas bara ja eller nä.

Roligt att se ditt namn igen.

Har sosseskygglapparna minskat något i storlek?

2009-06-23 @ 17:03:33
Postat av: s-e karlsson

Ledande i kommunen i Högsby har väldigt svårt att förstå varför socialbidragskostnaderna för första kvartalet i år har ökat med 51 % jämfört med samma tid 2008 . Min teori är enkel att förstå , det är bara så att anhöriginvandringen har ökat oerhört mycket och just den delen får inte kommunerna någon ersättning från staten för Men det är som vanligt , vill man inte se skogen för bara trän då är det inte mycket att göra !

Mvh S-E Karlsson.

2009-06-23 @ 17:23:28
Postat av: Kalle

>PutteMarkku Ahonen är nog FÖR invandrarvänlig för att trivas i Finland. I sverige trivs han säkert som fisken i vattnet bland alla invandrarkramare.Eller också så sparkade finnarna ut honom från Finland för hans invandrarvänliga attityd.2009-06-23 @ 17:55:45
Postat av: Ture F.

Muslimska veckan! Finns det ingen där ut på nätet som kan polisanmäla rektorn? Det offentliga får inte tvinga på någon religionen, ty detta står i regeringsformen. Tänk er vilket liv det skulle bli, om man tog en kristen vecka och studerade Bibeln! Förutom att det kom ett gäng munkar och nunnor, där barnen skulle få en susning om att gå i kloster. Finns det inget slut på vanvettet i det här landet???!!

2009-06-23 @ 17:57:06
Postat av: Skånepåg

"men än värre är alla kommentarer som skriker "okunskap".Skulle vara intressant att veta vilka enorma kunskaper som Marko Ahonen själv tycker att han besitter, eftersom han anser sig kunna göra ett så kategoriskt uttalande.Den här typen av generella uttalanden är väldigt typiska för den kategori av personer, som inte själv har ett dugg vettigt att komma med och som är helt oemottagliga för elementära fakta.Tyvärr måste jag tillfälligtvis sänka mig till hans egen låga kunskapsnivå och anknyta till hans stora intresse för fotboll. Det är bara att konstatera att här vi en, liksom Henrik Rydström, som också nickat ett antal gånger för mycket!

2009-06-23 @ 19:11:22
Postat av: Dan åke

enlig nya lagar skall samhället och särskilt skolan vara avskild från religion.varje fall kommunal verksamhet. så denna rektor borde börja packa ihop sina saker och söka sig ett nytt jobb.

2009-06-23 @ 22:13:53
Postat av: natashaDen "ljusa" framtiden för Sverige som Måna Muslim förespråkar har redan blivit verklighet i Storbritanien!

Läs här http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3131587.ece#chNum=1Är det så de etniska skandinaverna vill ha det i framtiden?! Oavsett om man vill eller inte, så är man en bra bit på väg åt det hållet. Jag undrar om det är i Europa man bor fortfarande?Det måste finnas en gräns då svenskarna får äntligen nog, reser sig, sätter ner foten och säger att nu är det nog! Vi har fått nog med att våra grabbar blir misshandlade och knivskurna och våra tjejer blir våldtagna av invandrargäng! Vi vill inte leva i kulturen när den muslimska tar över mer och mer!Någonstans borta från det politiskt korrekta måste en varningsklocka ringa att det hela som pågår inte är bra.Tänk efter och Rösta på SD!2009-06-23 @ 22:38:32
Postat av: TaTa

Berikarna har skapat en ny metod för grisslakt

Postat av: Stefan K

En fråga från en okunnig.

Hur märker man skillnad på halal-slaktat kött och kött som slaktas på traditionellt svenskt vis?

Om man binder för ögonen på en muslim och serverar kött från ett vanligt restaurangkött, kan han/hon då avgöra om köttet är halal-slaktat eller inte? Smakar det annorlunda, är det mörare eller segare, finns det onda andar i vanligt slaktat kött, eller har mannen med skägg som alla muslimer ber till sagt att så ska det vara? 1000-åriga traditioner är uppenbart viktiga i alla muslimska länder, men här i Sverige tummar vi hela tiden på våra för att blidka denna folkgrupp.

2009-06-24 @ 09:18:54
Postat av: Skånepåg

En synnerligen avslöjande artikel om dubbelmoralen inom islam.Undrar hur länge rubriken "Fristad från slöjan" får ligga kvar på Expressen innan PK "slår till"?

Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Det som är märkligt är att det går bra att skriva

om kvinnans befrielse i Iran.Detsamma om dom instängda damerna i Sverige är stock omöjligt att skriva om .Då är det rasism okunskap.Disrespekt av penssionräddarna religion o fan o hans mormor.Undrar när journalisterna själva skall komma på hur djävla schizofrent dom uppträder.I detta fallet Expressen befolkad med vänsterjournalister.Senaste tillskottet Lotta Gröning från Aftonbladet.Tillika ägd av Bröderna Ponnier som snöat in på 1940-talet.Dom har tydligen aldrig hört talas om att Mussarna jagar Joddlare, så fort dom kommer åt.Snacka om att ha fått saken om bakfoten.Självmordsbombare o raketer är tydligen okända termer för dessa bröder.Vi påminner om att TV4 o Herman Stjärt,tar beslut om SD får köpa reklam i tv 4 nästa år MAILA Gidelöv.Nästa vecka kan det vara försent

2009-06-24 @ 18:15:56
Postat av: Annelie

Det är känt sen tidigare att våra pensnionärer är det inte så noga med. Det vore bra om fler av sveriges befolkning fick upp ögon och öron. och ser hur fel det är. Som jag ser det kommer vi svesnkar i andra hand. Invadrarna kommer alltid först. Det är vi svenskar som blir diskriminerade.Muslimsk vecka skrämande. Om jag hade barn så skulle det inte få gå till skolan den veckan. Muslimska barn vägras gå tillen kyrka på skolavslutning. Varför ´skulle då vi ställa upp på en muslimsk vecka?2009-06-24 @ 20:06:16
Postat av: tiger

helt rätt annelie

2009-06-24 @ 22:16:04
Postat av: Nappe

Kommun, landsting o stat har ont om pengar och nog är väl nötkött/lamm dyrare ön gris?

Nog kan man väl kräva att de som får Halalkött serverat i skolor, fängelser eller andra institutioner skall betala den merkostnad som det sannolikt innebär? Religionsfrihet i all ära, men det kan väl inte innebära att det allmänna skall subventionera eller ge andra fördelar på grund av detta?TJ

2009-06-24 @ 23:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0