AFTONBLADET HÅNAR DET SVENSKA FOLKETI sin iver över att håna Sverigedemokraterna lyckas idag Aftonbladet med konststycket att håna hela svenska folket.

Uppenbarligen tar man till alla till buds stående medel för att ingen på midsommarafton skall komma ihåg Mona Sahlins uttalande om "midsommar och sådana töntiga saker"

Läs den urbota löjliga artikeln i Aftonbladet.Kommentarer
Postat av: Anonym

http://nyhederne.tv2.dk/video/index.php/nodeId-23128765.html

Postat av: Anonym

http://jp.dk/opinion/breve/article1728202.ece

Postat av: Anonym

farligstevandrehistorie.php" rel="nofollow">http://www.180grader.dk/klumme/Vestensfarligstevandrehistorie.php

Postat av: Robin_Shadowes

Vägrar gynna Aftonhoran med att klicka in där i onödan. Må vara hänt om det sker i all hast och av misstag. Men läste på PI att stolpskottet som skrev eländet tydligen även är med i det ytterst mediokra neo-proggbandet Doktor Kosmos.

2009-06-20 @ 06:54:03
Postat av: BAW

Bara vad som kan förväntas från den pedofilanstrukna LO-trumpeten.

2009-06-20 @ 08:45:09
Postat av: Vakten

Kan inte ngn kopiera in artikeln här? Jag vägrar att gå in på aftonbladet och stödja dem..

2009-06-20 @ 09:38:19
Postat av: BAW

Affes blogg är alltid intressant.

http://affes.wordpress.com/

2009-06-20 @ 10:22:39
Postat av: BAW

Vakten, vssego.

http://varjager.wordpress.com/2009/06/19/detta-anser-aftonbladet-ar-skrap-och-hoger-extremism/#comments

2009-06-20 @ 10:27:42
Postat av: Nalle i Växjö

Den som styr denna organisation styr en stor del av medias syn och rapportering om dagens Sverige.

Det är i alla fall vad min slutsats blir efter att ha läst en del, och kanske ger svar på varför en massiv insats görs mot SD av olika media inkl TV.

2009-06-20 @ 10:39:10
URL: http://antiexpo.blogspot.com/
Postat av: Dragan Klaric

Aftonslaskan gillade inte min kommentar till artikeln!Hej, vi har tagit bort en av dina artikelkommentarer:, Martin Aagård är antingen socialdemokrat (Monas Sahlin säger att svensk midsommar är töntigt) eller så har killen allvarliga problem! Har inte aftonbladet kuratorshjälp för sina anställda? Kanske dags att börja genomföra psykutvärderingar på alla som skriver för aftonbladet!Kommentaren bryter mot en eller flera av Aftonbladets medlemsregler.HälsningarAftonbladet Snack

2009-06-20 @ 10:43:38
Postat av: Anonym

@Dragan KlaricMen stackars jugge. Stryper de din tillgång på att vara en demokratisk medborgare. Jag tror ni har gått samma kurs då det gäller att censurera. Du är sjäv en fena på det. Att du nu försöker tycka synd om dig, det gör saken bara fjantig. Åk hem till dit getland istället. Du gör nog mer nytta som hobbysvensk där.

2009-06-20 @ 10:51:02
Postat av: Inge Sandén

Som en liten present för att vi älskar vårt land och vågar stå för det,har Martin Aagard utan att förstå det själv,gjort bra reklam för SD.

Orkade läsa 57 kommentarer från hans artikel och 70% av dessa gynnar SD.

Således har vi berikats med två nyttiga idioter denna härliga Svenska Midsommar.

Den andra är som bekant rektor Håkan Gunnarsson i Trelleborg,som vill ha en muslimsk vecka i skolan.

2009-06-20 @ 11:04:27
Postat av: Ördög

Du är inte ensam, Dragan. Också jag blev avspisad ...

------------------------------

Hej, vi har tagit bort en av dina artikelkommentarer:, Åter en gång tackar man sin lyckliga stjärna över att man bor i Finland och firar midsommar här. Visserligen känns festglädjen emellanåt en smula tillkrystad, med tanke på hur ogynnsamt sinnade vädergudarna kan vara. Men åtminstone på Finlands flaggas dag (det är vad midsommaren benämns i vår almanacka) behöver vi inte läsa skojfriska "analyser" av det här slaget i vår största tidning.Glad midsommar, bästa svenska systrar och bröder - fira solens, sommarens och Johannes Döparens fest med glädje och värdighet. Och om det regnar en skvätt, så ska ni inte sura, utan se det som ett förebud inför riksdagsvalet 2010. Ty precis som regnet droppar, så skall även svetten droppa från sosseadelns, kloakvänsterns och multikultimaffians pannor, då dessa tankens giganter tänker på det stundande valresultatet.

Skål från Helsingfors!Kommentaren bryter mot en eller flera av Aftonbladets medlemsregler.HälsningarAftonbladet Snack

2009-06-20 @ 11:34:19
Postat av: Kalle

Ni kämpar och kämpar för att få in era SD-kommentarer i fulmedia utan resultat mer än några refuseringskommetarer i bästa fall.Det är lika bra att ge upp för fulmedia skiter rent ut sagt i edra sverigedemokratiska tankar. Lyckas ni få in något så är det oftast så censurerat/avkortat så själva meningen med kommentarer oftast är förlorad.Lägg istället ned er nergi på att starta/skaffa ett SD-forum med kommentarer från hela landet på ett enda ställe där servern helst bör ligga utomlands så att den svenska staten eller EU inte kommer åt att blockera den när den blir för uppkäftig mot PK-etablisemanget.SD-kuriren.net fungerar inte i det här sammanhanget. Gå in och titta på SD-kuriren.net och se hur inaktuell den är. Skamligt att det inte är bättre aktivitet där.( Han/de som driver Sd-kuriren har säkert alldeles för många uppdrag.)Vi SD:are är ett politiskt parti med åsikter som behöver komma ut och debatteras av alla svenskar.Starta SD på nätet!!! Vinn kampen på nätet som ett komplement till all annan SD-aktivitet!!!2009-06-20 @ 13:01:33
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

KalleDet var ett förståndigt inlägg, exat vad vi tycker/samt har skrivit.

Det är ju fullständigt obegripligt att detta inte ordnas, med diskussionsgrupper som kan sammaställa artiklar.Samt då skicka till Nordisk press etc.

SDU har ju en hemsida av den typen.VARFÖR I HELVETE FINNS INTE DET CENTRALT.4 personer kan inte sköta allt. samt stångas med ex Piratpartiet.

Någon måtta på självförtoendet får det vara.Det räcker bra med att EU platsen missades men en obefintlig el mycket låg kampanj .För det var väl att komma in som var första målet andra målet att öka i väljarkpren inte sant.Det finns ingen mening men att lägga tid på inlägg i media som ändå tas bort.Gubben o Gumman lägger ned den verksamheten.Istället skickar vi lite mail till tidningsredaktioner i Skandinavien.Det är därifrån hjälpen kommer/kan komma.Bättre att lägga resurserna där.Som ett otroligt bra exempel,har Danskt Folkeparti

via Danska regeringen begärt uppgifter från SVENSKA UD för att göra en utredning. om VÅLDTÄCKTER I SVERIGE.Ge Dansk/Norsk press Vännäs, Södertäljeligan osv .Låt ditt inlägg på tex bloggen vandra vidare, så det får Internationell genomslagskraft.Affes statistik, ang tex mordbränder kontra starten av importen 1975 är ju sprängstoff.Visar ju sannigen med siffror.Du som är duktig i layout ,osv hjälp Danskarna o Norrmänen hjälpa SD in i riksdagen det är bråttom.Satsar man inte på IT biten centralt så blir det ju snart mission Impossible,samt att EU resultatet upprepas.Varför tror ni regimerna i Irak o Kina stänger ned nätet?

2009-06-20 @ 13:29:10
Postat av: Fredrik

Har nu fått bekräftat att vänsterflummets media äter inte med munnen utan skiter med den! Och när man talar så kommer det ur röven i barnmats konsistents med en hisklig odör av okunskap och ett hat mot Sverige och dess kultur.

Men samtidigt så känns det skönt att ni bekänner färg och att svenska folket inser att man ska rösta SD i framtiden. Snacka om att skjuta sig själv i foten.Så kan bara tacka för artiklen.!

2009-06-20 @ 13:58:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

När det gäller Mona Sahlins utalande ovan så är det på det viset oavsett politiskt syn förkastligt att hjälpa den tjejen .Med den inställningen har hon inte i Sveriges riksdag att göra.

Punkt slut.Hon pissar ju på dom svenska arbetarna bla.Samt svenska pensionärer.Arbetarna som sossarna/vänstern har tryckt upp till ett totalt skattetryck på 57%.Ekonomiska o politiska slavar.Så är det.

Inget utrymme för dampdiskussion.I ett av världens mest uppstyrda länder.Som lök på laxen springer det omkring jultomtar, o snackar om klasskampen 100 år försent i fel land dessutom.Som en dysfunktionell

gren av Socialist diktaturen ,skyddad av svensk press.Dessa bör belysas i Nordisk press ,så folk runt om Sverige får veta vad som tillåts ske i Sverige, när svenska regeringsledamöter o politiker utalar sej om hur djävligt det är i andra länder.Allvarliga politiska brott tillåts bla av svensk polis.Fixa det först innan polis i andra länder kritiseras.Sammanställ störningarn med bilder o skicka till Nordisk press.Låt dom interna jultomtarna bli externt kända samt vad dom sysslar med.Dom Nordiska tidningarna publiceras gärna bilder på

brottslingar.Sitta här o gnälla om hur stygga dampligan/Jönssonligan/pundargänget hjälper föga.Låt dessa söndercurlade snorungars föräldrar, få se dom på bild samt med adresser på INTERNET.Samt gärna domar för narkotika brott.Låt dräggen hänga sej själva på nätet.2009-06-20 @ 14:22:10
Postat av: Kalle

>Gubben och Gumman på Getingen

Tack för uppskattningen av mitt inlägg kl 13:01 om att SD måste bli synligare på Nätet.Har kollat in SDU hemsida. Eftersom den finns på nätet men inte för (vuxna) SD så tolkar jag det som om SD struntar i den vuxna väljarkåren. SD satsar tydligen endast på ungdommar. Inget fel i det, men SD glömmer helt enkelt bort den stora väljarkåren av pensionärer som idag är nästa 2 miljoner i sverige.Vilket parti har "råd" att kasta bort närmare 2 miljoner röster??? SverigeDemokraterna...knappast!!!Länken går till SD Ungdoms hemsida2009-06-20 @ 15:29:25
URL: http://www.ungsvensk.se/index.php
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

SDU har 1000 medlemmar har Piratpartiet 55000 medlemmar....Risken är att man blir kvar instängd i vinnarhålet

2010.Struntar i gör man nog inte. Däremot är man lite för självsäkra på riksdagsplatsen, vilket är farligt med tanke på att ett annat parti dykt upp.Det går inte att sitta o sova i loppet om man skall vinna det.Det är ett tvåhästarsheat precis som 1973 i Elitloppet mellan Ego boy o Flower Child.Internet är således 300 % viktigare än om Piratpartiet inte dykt upp.Satsar man inte mera på nätet är riksdagsplatsen i fara helt klart.

2009-06-20 @ 15:41:04
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mordet på Öland på en 21-åring samt tre allvarligt skadade är ett bråk mellan svenskar o invandrargäng

enligt Aftonbladet o Polisen.Vilken grupp den döde samt skadade ingår har vi våra misstankar om men det ger sej snart .Rättegången skall väl hållas i Kalmar tingsrätt så småningom.Baromtern har bara rappoterat två gäng från Linköping samt Norrköping inget om svenskar o invandrare än.Uppgifterna gick ut i DN snabbt på Barometern vill man vänta tills midsommar är över så man kan lägga in hela listan från polisen.Lite gammalmedia över det el?Men det är klart Peter Alexis har fullt upp med DRAGANS strippklubb.2009-06-20 @ 15:49:15
Postat av: Stefan K

Återigen spottar man på svenska traditioner och detta i arbetarnas egen partitidning. Maila denne rödvinspimplande obegåvning och fråga vad hans egentliga syfte är.

[email protected]

2009-06-20 @ 16:14:40
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Angående mordet på den 21 årige mannen från Linköping på Öland midsommarafton:Aftonbladet hade som enda tidning skrivit att ,bråket var mellan ett invandrargäng samt ett gäng etniska svenskar.Nu har Aftonbladet ändrat till två ungdomsgäng-

Var väl kanske en sommarvikarie som inte lärt sej att man skall undanhålla det våld berikarna håller på med el är delaktiga i.Svenssson skall således tro att två svenska gäng slagits med dödlig utgång. Detta är Sverige 2009Tack Mona Salin med företrädare.Hur känns det Svenssson att bli fördummad.Sök: ord MORD MIDSOMMAR ÖLAND 21-ÅRING2009-06-20 @ 17:00:03
Postat av: Tore

Sverigehatarna är en besynnerlig skara! Varför inte

landsförvisa dessa, med Mona Muslim och Frdrik Villråde i täten. Och till er tveksamma kulturivrare rekommenderar jag eder att uppfriska ert avdomnande minne, en rikedom från det förflutna, och i nutid! Googla på "Svensk kultur", och ni finner er rikedom, en speckad läsning på 18 sidor, och mängder av "noter och referenser". Lägg därtill "Literatur" och "externa länkar"...Och sen "du anonyme skitstövel"! När även du har aklimatiserat dig till den svenska kulturen som Dragan Klaric gjort, är också du välkommen i det svenska folkhemmet. Men till dess, lär din läxa och besvära inte oss mera, "din förbannade snyltare"!...

2009-06-20 @ 17:02:28
Postat av: s-e karlsson

" Kalle" ! Håller med dej och "Gubben och Gumman " ! Sd måste ta till vara pensionärernas röster också det lär finnas ca 800000 tusen fattigpensionärer i Sverige , deras röster är guld värda ! En Veckotidning från Sd vore något .

mvh S-E Karlsson .

2009-06-20 @ 17:34:13
Postat av: Dragan Klaric

RE: Postat @ 2009-06-20 @ 10:51:02Parasiter som du ska avhålla sig från att kommentera på seriösa bloggar. Speciellt när man är en feg krake som inte ens vågar skriva sitt namn eller pseudonym! Men om jag får gissa så finns det bara 2 parasiter som skriver så. Det kan antingen vara AFA soldaten från Göteborg eller den nollan som kallar sig M. Obegåvade nollor som gömmer sig bakom datormonitorn och inte vågar sticka ut med sin äckliga trynen!

2009-06-20 @ 17:36:18
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ang: Mordet på den 21 årige mannen på midsommarafton skriver Baromterns Peter Alexis Citat:Den 21 årige mannen omkom.Omkommer gör man tex i trafikolyckor.Vid dråp har man blivit dräpt.

Vid mord har man blivit mördad.Men det är klart omkom låter lite mildare än slaktad.

2009-06-20 @ 17:38:37
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman på GetingenAntagligen ligger det till som du tror. I så fall har de senaste 5 morden i våra trakter utförts av "kulturberikare"!För att travestera på ett klassiskt uttryck. Vad f-n är det för "skit" som katterna (hela det ansvariga politiska packet) släpat hit till vårt land?

2009-06-20 @ 18:25:56
Postat av: Skånepåg

Ett större gäng svenska killar kom i bråk med ett invandrargäng, sägs det till Ölandsbladet om tragedin under midsommarfirandet.Av bilden i Barometern, framgår vilka av ovanstående grupper det är som sörjer.

Postat av: s-e karlsson

Var in på Fria Nyheter och läste om svenska Röda Korsets årsredovisning för år 2008 , bla ställde RK åtta krav som hjälper till att sänka Sverige !

Hemsk läsning !

Röda Korset ska väl hjälpa inte stjälpa ?

S-E K.

2009-06-20 @ 20:00:45
Postat av: vmm

Undrar vad artikeln i Aftonbladet menar. Jag är säker på att det finns ett budskap och att något menades, men jag vet inte vad.

2009-06-20 @ 23:24:43
Postat av: DunderMinnet

"Vid elvatiden på dagen anordnades en minnesstund för det gäng från Östergötland vars ena kamrat omkom, medan tre andra sårades under natten."Man skriver inte OMKOM när nån blir brutalt MÖRDAD, då skriver man att "vars ena kamrat blev MÖRDAD".

Och Barometern tar inte upp att det var ett bråk mellan invandrarungdomar och svenska ungdomar.

RASKRAVALLER.

Fast just ja, det betyder inget om en svensk blir mördad av invandrare, men är det tvärtom då är det solidaritet och rasism mot invandrare som det pratas om.

2009-06-21 @ 00:00:59
Postat av: Peter, den förste.

O.T.

Det känns hoppfullt när man läser vad Farshad Kholghi skriver i Berlingske Tidene, tänk bara om Aftonblaskan tog bladet från munnen och skrev något liknande! För det är ju ta mig f-n skandal att man måste läsa en Dansk tidning för att få lite objektiva analyser och nyheter: http://www.berlingske.dk/article/20090620/kronikker/706200064/"Jeg ser et glimt af et YouTube klip, hvor iranske demonstranter i selveste Iran råber »Ned med den islamiske republik«. Det er nu tydeligt, at dette oprør ikke længere handler om Mousavi eller Ahmadinejad. Det handler ikke længere om, hvilken mullah-dukke der skal blive en såkaldt ’præsident’. Mousavi er ikke så anderledes end Ahmadinejad. De tror begge på den islamiske republik. Iranernes krav er meget større. Kravet er at indføre ægte demokrati uden Vogternes Råd. De siger »Down with the Dictator« og mener Khamenei, den øverst leder og den reelle magthaver. De massive demonstrationer cementerer dette faktum."Farshad Kholghi skriver också följande: "Det iranske folk har fået nok. De har fået nok af islamisk diktatur, religiøst politi, kønsapartheid, politiske fanger og af Vogternes Råd. Det iranske folk har fået nok af had, overtro, dødskultur, offentlige hængninger og sharia-steninger af kvinder og mænd. De kræver frihed."När får vi se Socialdemokraterna och andra partier anordna demonstrationer till stöd för det iranska folkets längtan efter frihet och demokrati? Eller är det bara så ytterst viktiga saker såsom en liten tennis match mot Israel man anordnar demonstrationer mot i Socialdemokraternas värld?Eddie Meduza hade nog rätt i alla fall - Socialdemokraterna: http://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8P.S. tacka http://snaphanen.dk för infon.

2009-06-21 @ 02:00:35
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nu är Verdens gang tipsad om mordet på Öland.Vem tar Jyllandsposten Berlinske?OBS Hänvisa till bla vittnesuppgifter i Snaphanen dk.Samt vinklandet i Baromtern Aftonbladet glöm inte Ölandsbladet.Dett börjar framträda som ett överfall inte något bråk där någon "omkommit".Utan lite midsommarslakt på svenska ungdommar.Ps Använd Affes statistik blogg dock inte i detta mordet.Skriver du något glöm inte Vännäs.

2009-06-21 @ 04:36:59
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Med dom nya uppgifterna i Snaphanen Dk.

Har vi nu för andra gången konfronterat Aftonbladets journalist.Med mörkningen av vad som hänt vilka som är inblandade.Eftersom om det stämmer så är detta avskyvärt.Slakta svenska midsommarfirande svenska ungdomar ingår inte i gästfriheten i Sverige låt hela Norden få veta detta.ANVÄND HUVUDET O INTERNETHur många flera mailar Aftonbladets journalist, samt blir först med att konfrontera Peter Alexis på Baromtern med Ölandsbladet samt Snaphanens uppgifter.Visa att vi inte tolerar detta längre.Ta fram dom 5 största Nordiska tidningarna ,maila dom ange källorna inget eget skitsnack bara fakta.Även då i andra fall.Ange gärna Baromterns mörkning som lokaltidning.2009-06-21 @ 05:06:59
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Kan någon fixa en länk till Aftenpostens repotage,

om berikarna i Bradford, England.Skrivande journalist verkar ha rätt inställning till invandrarproblematiken."Så vi satte in pucken där"Hon är givetvis tipsad om mordet på Öland.

Samt övrig media cencur i Sverige.Artikeln om tex Bradford visar på en fri press i en demokrati.Här kan man inte ens gå ut med signalement på mördaren för det är inte politiskt korrekt.

Aftonbladet ändrar till o med uppgiften om att det var ett invandragäng till två gäng efter någon timma .Det säger väl alltOrder uppifrån.En engelsk reporter fick till svar av en Lettiskt politiker, ang den stora ryska minoriten i Lettland"Ryssarna i Lettland måste visa intresse för det landet" dom lever i och då lära sej språket"Så fungerar en frisk hjärna i ett friskt land.Jämför med Aftenpostens artikel om Bradford.Speciellt då ex om språket.

2009-06-21 @ 05:45:54
Postat av: Nalle i Växjö

När det gäller mordet på Öland, är det enbart den lokala tidningen Ölandsbladet som kommit med en riktig beskrivning, som stämmer med hur det var på platsen enlig bekanta, som tillbringade i "oförglömlig" natt på denna campingPå PK4 Nyheterna i går kväll ( TV4) har nu lanserat ett nytt ord av polisen i Kalmar.

Jag refererar polisens ord.

"Tydligen är det två konstellationer som träffats"Alltså kan man använda ett neutralt ord för att beskriva att två gäng träffas utan att använda det PK förbjudna "invandrare"Jag tycker det är fantastisk vilken uppfinningsrikedom det finns, det kommer säkert flera

Postat av: Robin_Shadowes

SAP är ej längre ett arbetarparti. Snarare ett arabparti.

2009-06-21 @ 09:08:18
Postat av: Robin_Shadowes

Dom borde kanske byta namn till Svenska Baathpartiet istället... :)

2009-06-21 @ 09:08:54
Postat av: Tora

Jätteskönt läsa kommentarerna här!"Gubben o Gumman" borde ta hand om SD-kuriren som sedan valet legat i träda.Jag delar er mening när det gäller information till utlandet om PK-diktaturen i Sverige. Vi måste få ökad förståelse för vår situation och skriverier om PK-övergreppen i utländska media svider säkert inför kommande EU-ordförandeskap där PK-folket ska glänsa.

2009-06-21 @ 10:00:54
Postat av: Maria

Jag hatar allt typiskt och töntigt Mona Sahlinskt.

2009-06-21 @ 10:21:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Östra Småland skriver en märklig mening ,ang mordet på Öland:"Båda gängen kommer att förhöras"Det ena gänget stack ju ,invandragänget.Det finns stor risk at detta mord inte kommer att klaras upp.Det finns ju en berättelse på Snaphanen länkad här.

Förrutom mord ,så kan det ju vara framprovocerat.

Det stora antalet

skadade talar ju för att man var beredd på att gå till aktion.Det juridiskt viktiga med berikarnas våldbenägenhet.Är at man höjer sluten ungdomsvård till minst 8 år.Minimistraff för olagavapeninnehav på tex offentlig plats bör vara 5 år inte 6 månader.Vuxna berikare i vissa grupper, är pistolbeväpnade.Detta vet/förstår inte Svensson.När dessa vapen går nedåt ,till yngre berikare så har vi snart våra första dödskjutningar bla ungdomar.Vi är där när som helst.Då blir det svenska ungdomar som mördas.

Precis som här förmodligen ett rasistbrott.Folk säger ju att offren satt nere vid strandkanten med sina flickvänner.Det är helt klart något man mörkar här.Skall bli intressant med polisens uppgifter om våldsamt ungdomsbråk ,om det var ett "överfall".

2009-06-21 @ 10:45:46
Postat av: s.e karlsson

Egendomligt att partiledningen för S tillåter Mona Sahlin att överhuvudtaget uttala sej , men det är klart att hennes konstiga uttalanden gör ju att vi i Sd får fler röster , så det gamla ordspråket "inget ont utan att det har något gott med sej "stämmer härvidlag !

Mvh S-E Karlsson .

2009-06-21 @ 16:15:10
Postat av: dan Åke

många svenskar gillar sin kultur, kommer sossarna förbjuda detta?:

http://www.forngarden.se/meny_sidor/delsbo_stamman.shtml

2009-07-08 @ 19:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0