PRÄST KANDIDERAR FÖR SDLäs artikeln i Dagen.

Nu får vi hoppas att Axel W Karlsson inte utsätts för påtryckningar och "hot" från svenska kyrkan eller media så att han hoppar av sin kandidatur. Jag är övertygad om att det finns många som funderar på att följa i hans fotspår. 

" Vi är kristna patrioter som vill värna om det samhälle vi lever i, säger han till Dagen."

"Jag har massor av skäl till att vara med i Sverigedemokraterna, ett mycket kort svar är att jag tycker att vi ska ha ett kulturellt kristet Sverige även i framtiden, säger han."

"Inget samhälle kan bestå om det har motstridiga grundvärderingar. Om mångkultur innebär olika mössor, mat och musik så är det inget problem, men om grundvärderingarna är olika blir det problem, säger Axel W Karlsson, och fortsätter:
- Vi är för religionsfrihet, men alla religioner är inte lika och det finns religiösa värderingar som inte är förenliga med vårt samhälle, till exempel hinduismens kastsystem.
- Det finns uppenbara problem med en del värderingar inom islam, till exempel kvinnosynen i vissa muslimska riktningar. Det är uppenbart att vissa islamistiska strömningar inte är förenliga med det svenska samhället."

Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund och hans partiledning kommer nog inte att stillasittande se  personer som Axel W Karlsson engagera sig i Sverigedemokraterna. Vi lär nog få se ett och annat smutsigt angrepp på Sverigedemokraterna från de mycket nervösa Kristdemokraterna under valrörelsen till kyrkovalet.

Axel W Karlsson intervjuas i dagens P1-morgon. Nu har P1-morgon rättat till sin länk, direktlänk till intervjun.  

Kommentarer
Postat av: Bengt

Jag lyssnade på honom alldeles nyss på p1(Jag tror det var han).Han lät väldigt vederhäftig. Man märkte att reportern blev en aning stressad över att inte kunna rubba honom. Han imponerade.

Bengt

2009-07-24 @ 09:19:36
Postat av: dan Åke

bra äntligen en präst som man kan lita på man blir stolt att det finns fler rakryggade stolta Svenskar. Jag skall göra allt jag kan för att stötta SD

2009-07-24 @ 10:07:14
Postat av: Bengt

Här är en direktlänk till inslaget.http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1865092&BroadcastDate=&IsBlock=2009-07-24 @ 11:59:46
Postat av: Hulda

En Präst med pondus är vad SD behöver!

2009-07-24 @ 12:08:59
Postat av: herc

Hur skall man kunna lita på en människa som tror på talande ormar och jungfrufödsel :)

2009-07-24 @ 12:30:28
Postat av: Fru Frumperton

herc-el, spott tvi

2009-07-24 @ 14:17:10
Postat av: Ola

Bra präst! Endast präster som honom som kan motivera att jag inte går ur Svenska kyrkan. Något som man starkt övervägt en tid då den ju numera verkar lägga focus på att gömma illegala invandrare och att krama muslimer och andra kultur-berikare! Dags att införa ett 11:e budord - Ta seden dit du kommer, för GUDS skull...

2009-07-24 @ 14:35:02
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det var väl bra med en präst.

Andlighet kan vi inte få nog av en bristvara i dagens konsumtionssamhälle.

Välkommen käre själavårdare du har redan stort stöd tror vi iallafall från oss.Nåväl lite jordnära: Nu har landstinget inte råd med en smärtlindringsmetod vid förlossningar.Tidigare har man ju tex dragit i Viagra subventionen,för bla förlamade och diabetiker.Vi kommer osökt att tänka på lönelistan i landstinget, som vi sett tidigare.

Samt sjukvård till illegala gömda flyktingar tex.Det verkar som landet inte är fullt lika välmående som politiekrna vill påskina.Vad blir nästa läkemedelsbesparing by pass ,cancermediciner?Fotnot: Sverige tog emot ca 100000 ASYLANTER förra året.Ps.Det tycker vi är fel, vi tycker man tar hand om egna kvinnor män o ungdomar i första hand ,samt följer FN angående FLYKTINGAR ,som våra grannländer gör.Vad är det för fel på Gubben o Gumman?

.Ds. Bättre än smärtlindrad kvinna på BB, än en våltagen i skogen.(Nästa år är det val Svensson)2009-07-24 @ 16:52:07
Postat av: Hm

Det värmer hjärtat att det finns människor med civilkurage och fasta åsikter som dessutom kan fulmedias knep. Nästan synd om reportern som till slut inte kunde göra mer än falla honom i talet.

Fö har direktlänken nu rättats till, upplysningsvis.

2009-07-24 @ 16:52:10
Postat av: Hummelstadkarin

Hoppas jag har fel, men jag tror inte att en präst i f d statskyrkan är så modig att han eller hon vågar ställa upp för SD. Vad är detta för en präst? Yrkestiteln präst är inte på något sätt skyddad i svensk lag, till skillnad från tysk bl a. Att sedan f d statskyrkans biskop i Göteborg är bekymrad hör bara till saken. Biskopen tycker inte om att den som blivit bestulen av romer för den skull behöver ha dålig erfarenhet. Men som sagt, hoppas jag har fel och att Karlsson är präst i den mening man lägger i begreppet.

2009-07-24 @ 17:12:32
Postat av: Hm

Vänligen notera att Thoralf har en länk överst. Följ den och läs bl a att den prästvigde Axel W Karlsson inte är anställd av statskyrkan.

2009-07-24 @ 19:32:45
Postat av: Dan Åke

hallå alla insatta har en fråga VARFÖR politiker i allians och sossepartierna systematiskt förstör landet!Har Bilderberggruppen har köpt Sverige? det finns ingen annan förklaring till att Svenska politiker agerar som värsta landsförädare. finns det nån som annars kan förklara denna massinport av falska flyktingar som skall bli försörjda och det systematiska upplösningen av national stater och våld och övergrepp tillåts ske mot befolkningen

2009-07-24 @ 19:58:40
Postat av: Fredrik

Hur är det möjligt att bara rulla in och få bidrag?

Kollar man inte upp? Eller vad väl känsligt för att han var väl asylsökande eller nysvensk.Patetiskt! Bedrövligt !Postat av: Skånepåg

Tommy Hansson, ny chefredaktör för SD-kuriren.

Postat av: Skånepåg

@ FredrikFrån Kvällsposten:

"Att hitta den ansvarige läkaren som sjukskrev den misstänkte simulanten lär dock inte bli det lättaste. Enligt uppgift till Kvällsposten befinner han sig utomlands."Hur många andra har han (troligtvis för stora summor "under bordet") fixat livstidsförsörjning till? Ännu en pensionsräddare, som missbrukat det svenska sociala välfärdssystemet och med välfylld plånbok återvänt till hemlandet!

2009-07-24 @ 21:43:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Axel W Karlsson gjorde bra ifrån sej i intevjun tycker vi.Däremot så måste SD företrädare snabbt vrida om klockan till anhörig invandring i media.Det var väl det enda Axel missade, men det var ju premiär vad månde bliva ,en karl som säger som det är LYCKA TILL AXEL.Nu blir det flyktingar, vilket är en liten del som i stort sett inte någon missunnar, ett värdigt liv.I dom vänstervridna journalisternas värld finns bara termen flyktingar.Det måste rättas till i intevjuer så att säga.Kommer det 95000 asylanter/annhöriginvandrare o 5000 flyktingar, vilket det knappast gör ,så skall dom 95000 debatteras ,inte som pk vänstern vill dom andra.Sedan är det skrattretande att läsa i Expressen en artikel om hur tokigt det är med skärpta EU regler för invandring.Underteckant med redaktionen.Vi sätter en krona på att Marteus o Dahlberg ligger bakom.Man skriver även att flyktingsfientliga strömmar/oppinion måste stoppas varför då?ATT EN BORGELIG TIDNING HÅLLER SEJ MED KOMMUNISTER

PÅ LEDAR REDAKTIONEN ÄR RIKTIGT SKRATTRETANDE DET KAN BARA HÄNDA I SVERIGE.Visar bara vilket fult grepp 68 vänstern med yngel har på detta landet.Där är Sveriges stora demokratiproblem.Tyvär varken kan el vill Alliansen ta tag i det.

Man är nu vid köttgrytorna.Svenska utlandsstyrkan o tex Turkiets inträde i EU

är lättare att pyssla med.Att detta landet sakta sjunker ekonomiskt och lagligt är inget att bry sej om.Senaste var besparingen på bedövning vid förlossningar.Man tror fan inte man läser rätt.

2009-07-25 @ 00:47:19
Postat av: defenmazen

Tjena ja o några polare va ute o festa för ngn timma sedan o då råka ja säga alkis till en kille som just hade vart inne på campingen o skaffat en thailändsk tjej.. o några timmar innan så träffa vi henne med massa andra killar ! Nu är frågan om killen kunde haft sprutor på sig.. för ja reagera på hans beteende när ja sa alkis ! Men för att komma fram till sak har svenska äckliga gubb fittor sprutor på sig när dom inte kan få ett riktigt fint svenskt ligg ?

2009-07-25 @ 07:57:26
Postat av: Skånepåg”Många läkare och flera landsting vägrar att utföra omskärelse av pojkar om det inte är medicinskt motiverat, uppger Dagens Nyheter. I en enkät som tidningen gjort uppger två av tre barnkirurger att de inte vill utföra ingreppet och 12 av 21 landsting och vårdregioner vägrar också ingreppet på icke medicinska grunder.Ordföranden för Svensk barnkirurgisk förening, Gunnar Göthberg, jämför ingreppet med könsstympning av kvinnor.”Verkligen glädjande att läsa, att det finns läkare som tar sitt ansvar och inte ställer upp på detta religiösa vansinne!

2009-07-25 @ 09:27:06
URL: http://svt.se/svttext/web/pages/108.html
Postat av: Mangan

Hässelby – 15 år senare.

Jag är uppväxt i Hässelby Strand, i nordvästra Stockholm.

Jag bodde där mellan 1972 och 1993, och jag minns det som en ganska sömnig förort. Mycket pensionärer, hyfsat mycket alkisar, en hel del finnar, någon enstaka italienare/turk. 1993 stack jag till USA för att plugga och jag blev kvar där i drygt 10 år. Flyttade hem till Stockholm 2004 och bor numera i Fredhäll.

Jag har inte besökt min barndoms Hässelby en enda gång – förrän igår kväll.Blev uppringd av en gammal polare som bor kvar i Hässelby. Åkte hem till honom för att dricka några öl och prata lite minnen. Redan på T-banan började jag ana oråd. Efter Islandstorget var det 80% blattar i vagnen. Så var det definitivt inte på min tid.

Drog mig till minnes att jag någon gång reflekterat över att det kan vara ganska svart i vagnen när jag hoppar på T-banan in mot City på mornarna.

Hoppade av vid Hässelby Gård, där min polare bor, och trodde fan att jag hade hamnat i Rinkeby.

Stora gäng med spänniga blattar och huckleförsedda gamla blattehaggor drog omkring.

Fick gå ur vägen flera gånger för att inte kollidera med spännblattar som gick i bredd (vågar inte tänka på vad som hade hänt om jag hade råkat stöta till någon).

När jag närmade mig polarens lägenhet blev det mer och mer obehagligt. Stora sjok glassplitter över trottoaren vittnade om en stor mängd bilinbrott. Ett antal utbrända och demolerade bilvrak som stod huller om buller. Ur vartenda öppet fönster strömmade arabisk musik på mycket hög volym.Det var för varmt i polarens lägenhet så vi bestämde oss för att gå och bada vid Maltesholmsbadet. Det var nu den stora chocken kom. Det var smäckfyllt med folk på badstranden. Senast jag var där var sommaren 1992 – då var stranden fylld med snygga toplessolande blondiner. Så icke nu – det var kolsvart på stranden!

Om jag säger att där fanns fem etniska svenskar så överdriver jag kraftigt! Det var fan som att besöka en basar i Medina. Oräkneliga lakansklädda arabkärringar, varav somliga till och med hade burka (vad fan gör man på en badstrand om man ska ha fem lager filtar över kroppen?), en armé av negerbarn som sprang omkring, kopiösa mängder spännblattar. Det satts och grillades halalslaktat fårkött överallt (trots stora skyltar överallt som påpekade att det rådde grillningsförbud pga torkan). Några spännblattar stog och kastade stora stenar på några stackars änder. Ett tiotal bandspelare pumpade ut denna hysteriska mellanösternmusik. Och överallt detta jävla lach-lach-lach-tjatter. Måste blattar alltid skrika för att göra sig förstådda?Vi blev inte långvariga på stranden. Jag åkte hem, knytande min näve i fickan. Frågorna hopade sig. Hur fan blev det såhär? Varför satte ingen stopp innan det var för sent? Var det det här samhället vi ville ha?

Har de som bestämt att mångkultur är fint någonsin satt sin fot i sådana här förorter och sett resultatet av den förda politiken?Om detta är ett uttryck för det mångkulturella samhället så vill jag inte ha någon mångkultur.

Jag vill att Sverige ska bebos av människor som pratar svenska och som beter sig på ett civiliserat sätt.

Var ska man bosätta sig för att förvissa sig om att slippa råka ut för sådant här?

Skulle man kunna dela upp Sverige i två regioner – en mångkulturell och en etnisk svensk?

Jag vill definitivt inte att mina barn ska växa upp i ett samhälle som ens avlägset påminner om det jag upplevde igår.

2009-07-25 @ 09:49:16
Postat av: Skånepåg

Tillägg till min tidigare kommentar beträffande omskärelse.Kanske på sin plats att en gång för alla förklara vad som avses med omskärelse ur medicinsk synpunkt:- Det finns en sjukdom som heter balanitis xerotica obliterans och som är en kronisk inflammation av förhuden på penis och vars patogenes/orsak är okänd. Denna sjukdom behandlas i första hand med kortisonsalvor. Om denna behandling inte leder fram till att symptomen försvinner, är omskärelse ett sista alternativ.- Phimosis är en förträngning av förhuden, vilket resulterar i en oförmåga att dra förhuden från glans/ollonet. En omskärelse är här enda alternativet.- Sjukdomen balanit är en inflammation på penis yttersta del (ollonet). Den vanligaste orsaken är att sekret samlas under förhuden på grund av otillräcklig hygien. Detta kan ge en rubbning av den normala bakteriefloran i den fuktiga miljön. Denna rubbning ger även en ökad risk för tillkomst av jästsvamp (candida) och som ger uppkomst av små fina knottror och kvisslor. Om patienten får information om att förbättra sin hygien, kan ett kirurgiskt ingrepp (omskärelse) ofta förhindras.

2009-07-25 @ 09:59:25
Postat av: Söder

Hässelby-Vällingby-Grimsta är förstörda.

Precis som mangan skrev så var det finnar och svenskar som bodde där tidigare. Visst fanns det problem där ute, men nu är det helt förstört.

Det är bråk stök och fanskap. Många grovt kriminella gäng kommer främst ifrån Hässelby och Grimsta. Vid Råcksta är det stopp för dem. Villorna utgör en mur. Västerorts egen Kinesiska mur

2009-07-25 @ 10:11:15
Postat av: Söder

Jag glömde Blackeberg som också blivit en flykting förläggning. Sist jag var där fick jag bromsa in och styra åtsidan för att inte köra på 3 kulturberikare som cyklade i bredd mitt på bilvägen.

2009-07-25 @ 10:16:07
Postat av: Peter Ingestad

Lästips om invandringen:http://newsmill.se/artikel/2008/11/05/om-invandringspolitiken#comment-66371

2009-07-25 @ 13:13:50
URL: http://luzgannon.blogspot.com/
Postat av: Magne

Bra och målande inlägg där Mangan.

2009-07-25 @ 13:19:41
Postat av: Rättvis

Har lyssnat på Håkan W Karlsson . Vilken toppkille. Han är uppenbarligen i klass med Lundgren i Junilistan. Mycket, mycket glädjande att han har engagerat sig i SD.Nu gäller det att i god tid inför nästa val vässa SD:s radio och TV så att så många som möjligt kan lyssna på våra förmågor. Ja, vi har ju fler. Jimmie Åkesson t ex.

2009-07-25 @ 16:14:48
Postat av: Daniel

Underbart. Han verkar ju mycket lovande.

2009-07-25 @ 17:04:55
Postat av: Fröken Sverige

Självklart ska man INTE stympa små barn utan medicinska skäl i ett modernt samhälle!Här finns lite bilder av stympningar av småpojkar. Varning dock för mycket starka bilder!!!http://www.infocirc.org/fourn.htmhttp://childrens-genital-integrity.blogspot.com/2009/07/manga-lakare-vagrar-utfora.htmlMvh/FS

2009-07-26 @ 10:09:45
URL: http://www.imittsverige.blogspot.com
Postat av: Anonym

Till Fröken Sverige.

Det måste du ju fatta att dessa bilder inte har någon betydelse, vi måste strida för multikultur i Sverige och resten av världen.Nä, seriöst jag kunde inte titta längre än lite snabbt (jag är 30 år, kan se när en läkare syr ihop köttsår på mig) men detta blev "lite" för äckligt.

2009-07-27 @ 12:39:15
Postat av: Robin_Shadowes

Mangan, jag har länge hävdat att det finns långt mer än den halv miljon musslor som det trumpetas ut från officiellt håll. Jag kan fortfarande inte bevisa det men ditt vittnesmål är ännu en indikation om att jag sannolikt har rätt och att dom är minst det dubbla, förmodligen fler och dom ökar hela tiden. Om tio år kommer vi ha antingen Libanon eller rent inbördeskrig. Om inte reptrieringen av mussarna kommer igång mycket snart.

2009-07-28 @ 04:10:14
Postat av: Fredrik

Jag undrar vad prästen Axel W Karlsson kommer att tycka när han får reda på att han har gått med i ett parti där Tommy Hansson, som är medlem i den störda Moonsekten, nyligen har tilldelats den viktiga positionen som chefredaktör för partitidningen SD-Kuriren. Moonsekten är en minst sagt bisarr kult som dyrkar en koreansk pastor som de tror är Messias och tillämpar massvigslar. Den som är intresserad kan läsa mer här där Nationalencyklopedins artikel om Moonrörelsen citeras:http://www.nordisk.nu/showthread.php?t=42505Men den nytillkomne prästen kanske tycker att detta med vigslar i, för att citera Nationalencyklopedin, "grupper om hundratals eller ibland tusentals personer" är ett fiffigt påfund som kan tillämpas även i Svenska Kyrkan. Sparar tid om inte annat.

2009-07-28 @ 06:37:29
Postat av: Gammal Hårdrockare

"Vi är för religionsfrihet, men alla religioner är inte lika och det finns religiösa värderingar som inte är förenliga med vårt samhälle, till exempel hinduismens kastsystem."Glöm inte heller att islam knappast är synonymt med religionsfrihet och tolerans. Varför ska vi svenskar alltid vara toleranta mot de intoleranta? Varför tolerera intolerans?

2009-07-28 @ 08:12:43
URL: http://gammalhardrockare.blogspot.com/
Postat av: Alexander

Sedan när blev kristendom förenlig med religionsfrihet..?

2011-03-09 @ 19:05:13
URL: http://alexpunktpe.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0