MIGRATIONSVERKETS SVARTA LISTA

Migrationsverket ägnar sig åt åsiktsregistrering när man upprättat "svarta listan" över jurister som inte får anlitas på grund av deras åsikter. Jurister som uttrycker negativa uppfattningar om massinvandringen eller om t.ex. muslimer får inte anlitas av Migrationsverket.
Denna åsiktsregistrering måste vara brottslig och jag hoppas att den polisanmäls så att JK kan utreda denna åsiktsregistrering hos Migrationsverket.
Läs artikel i SvD.

Jag är dock inte ett dugg förvånad! Det anmärkningsvärda är dock att Migrationsverket erkänner denna "svarta lista". Den här typen av åsiktsregistrering av personer som är kritiska till massinvandringen och dess konsekvenser finns säkert hos en hel rad av myndigheter.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Klart att man håller koll.

Grejen är ju den att folk är ju så trötta på skiten att man startar bloggar och dylikt för att få "skriva av " sig sin frustration.Man kan ju inte undgå denna idioti som massinvandringen är och vad den medför.Är inget rasistiskt att tycka och känna rädsla innför framtiden.Den som inte gör det har huvudet i sanden.

2009-07-16 @ 06:21:25
Postat av: Stefan A

Finns säkert på redaktionerna i fulmedia med.

2009-07-16 @ 08:05:27
Postat av: BAW

Hur länge till kan Alliansen tillåta att detta verk lever sitt eget liv efter egna lagar och helt emot befolkningens önskan, hur länge till skall denna cirkus få pågå?

2009-07-16 @ 08:50:36
Postat av: Nalle i Växjö

Det vore bättre dom lade ¨mera arbete på att kolla upp alla dessa "ankarbarn" på vår väg in i Eurabia . För dig som inte träffat på det begreppet, sök lite på Google

Postat av: Jocke

Jag tycker också det är åt h-e med massinvandring, islamister, m.m, men inte f-n hade jag uttryckt mig som den här juristen. Någon ordning får det väl vara? Inte hade man väl anlitat en person som tycker att "åldringar luktar illa" eller "gamla är äckliga" som t.ex äldreombudsman. Däremot hade jag blivit förbannad om t.ex en Sverigedemokrat hade hamnat på "svarta listan" just för att han/hon är Sverigedemokrat.

2009-07-16 @ 12:43:03
Postat av: s-e karlsson

Många kommuner i Sverige får allt sämre ekonomi och man kan nog inte bara enkelt skylla det på den globala finanskrisen ! Mycket av den sämre ekonomin har nog sin botten i iallafall i dom kommuner som låtit sej luras av de statliga mutpengarna dom fått om dom skrivit på avtal om flyktingmottagande ! Det är fina pengar men ack så kortsiktiga , när dom pengarna efter två år är slut så läggs flyktingarnas kostnader på kommunernas skattebetalare ! Då är det ganska lätt att hålla inne på skrattet !

S-E Karlsson

2009-07-16 @ 17:51:17
Postat av: Niklas Bergström

Helt riktigt S-E karlsson. Kommunen välkommnade 500 flyktingar. samtidigt så blev det annställnings stop inom kommunen. Efter 3 år får kommunen själva bidra med pengar åt främlingarna. Jag får inte denna ekvation att gå i hop.Dom ända som givitsvis protesterade mot detta vansine var sd.

2009-07-16 @ 18:46:40
Postat av: peter

Kommunerna bryr sig inte om kostnaderna eller underkottet. Sodertalje har 500 miljoner kronor i underskott och fortsatter med nya planer pa att bygga nytt sjukhus och nya bostader at invandrarna. De har bestamt att alla tillgangar ska overforas till de asylsokande oavsett hur stort underskott de har:http://www.youtube.com/watch?v=j9vl6PtOebA<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/j9vl6PtOebA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/j9vl6PtOebA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

2009-07-16 @ 19:10:24
Postat av: Putte

Merit Wager om ankarbarn! Fast det visste ju vi "rasister" redan. Det är bara de självutnämnda humanisterna i riksdagspartierna och PK-media som inte "känner till" detta, för inte ljuger de väl för svenska folket?http://meritwager.wordpress.com/2009/06/30/det-har-med-migrationsverkets-barnhantering-ar-rena-tramset/

2009-07-16 @ 19:22:19
Postat av: Ola

Hej Thoralf! Fick idag i min brevlåda Polisens trygghetsundersökning (till utvalda medborgare i Kalmar län).

Fråga 16 i denna enkät löd som följande:PROBLEM I OMRÅDET DÄR DU BOR - Tycker du att det problem som nämns här nedan förekommer där du bor, och upplever du det i så fall som ett stort, litet eller inget problem? a) Rasister och främlingsfientliga personer som bråkar och stör ordningen? (Man kan här välja mellan stort eller litet problem eller om det förekommer men inte är något problem, om det inte förkommer eller ett vet ej!Borde man inte kunna framföra om: Rasister och tillika SVENSKFIENTLIGA personer som bråkar och stör ordningen? Nä polisen är inte intresserade av sanningen dom heller!Förr avrättade man landsförrädare. I dag sitter dom i Riksdagen...

Som många påpekat här tidigare var är SD i debatten?! Tack för att du gör ett kanonjobb dock! Tack!

2009-07-16 @ 20:00:22
Postat av: Åke MalmrosKolla här. Vilken jlva sida alltså.

Man kan klicka vilken länk som helst på sidan och bli fly förbannad.

http://www.sanna-ord.se/asylnytt/

2009-07-16 @ 20:17:27
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Ola skibra att du delger hur undersökningen ser ut.Vinklad i god pk anda.Dessutom rent löjlig vinklad fråga.Igår hade vi senaste skjutningen på öppen gata i Halmstad.Skriv det i undersökningen ,och fråga om nationaliteten på skyttarna/mupparna.Vilka skulle fylla det tomrum som Bandidos lämnat efter sej.

Gustavsson o Svensson knappast.Gör sedan som vi, skriv att du gärna deltar i undersökningar när tokinvandringen ,med dess våld upphört.Det gjorde vi till SCB i en annan undersökning.Ställ inte upp.Delge gärna polisen vilka det är som stökar,ifall dom blandat ihop nationaliteterna.Den som skriver en sådan fråg har ju slagit i huvudet rejält.Sedan Ola om det kan vara till någon tröst ,så får en del av dessa idioter i riksdagen packa ihop nästa år vid valet för att aldrig mera återkomma.Detta ökar sedan för varje val ,samt fakta som SD delger Svensson.Då blir det riktigt cirkus.Oj vad det skall pudlas jag vistte ingenting om någonting.Så småningom så får man stå till svar rättsligt.

För bla grov trolöshet mot huvudman.Då hoppas vi att SD är väl representerad i svenska tingsrätter.Det kan inte vara tillåtet att ta premier ur det svenska socilförsäkringssystemmet .Då kan vi alla ju börja råna banker.Stöld som stöld.Så får vi hoppas att syndarna får sitta på mångkulturella avdelningar.Med mycket våldtäckare, speciellt dom kvinnliga syndarna.Så kanske inte mångkulturen är fullt lika kul längre.

2009-07-16 @ 20:38:28
Postat av: Fredrik

Måste hålla med Jocke i hans inlägg.

Är inte lämpligt att skriva så punkt slut.

Men när frustrationen tar över så är vi nog alla likadana. Man slänger och skriver saker som man kanske vanligtvis inte säger. Men inga undanflykter eller bortförklaringar.Gjort är gjort och då får man stå sitt kast. Om ändå det gällde dom som kommer hit och missköter sig så markant att hade dom varit med i en idrott så hade man blivit avstängd på livstid.Sen när jag läser Olas inlägg så blir jag mörkrädd.

Rasister och främligsfientliga ???

Sanslöst. Du måste kopiera denna och skicka till thoralf så han kan lägga ut den. Skandal av hög rang. Har inte sett en skinskalle i kalmar på 15 år. Men en satans massa invandrar gäng som drar runt och gör stan så osäker som den aldrig varit.Har ett mord som kling o klang inte lyckats lösa.

Ett mord som aldrig hade skett om det inte var för gängkulturen och dess importerade medlemmar.Vet inte riktigt om man är främligsfientlig bara för att man blir arg,förbannad,frustrerad och i allmänhet jävligt misstänksam när fakta pekar åt ett håll som gör en förundrad och äcklad.

Helst detta med våldtäkter. Varför är det så ? Den frågan bör verkligen diskuteras. För nåt jävla fel är det. För den synen på kvinnan skall straffas ordentligt! 15-20 års straffarbete låter kanon!

Postat av: Fredrik

Som sagt frustrationen växer!

Postat av: Fredrik

Mer och mer!

Postat av: Fredrik

Och PK media och politikers svar och lösning blir att man ska ljuga och lägga över skulden på polis, svenkar o fan och hans moster !!Om man nu undrar varför svensken inom kort kommer gå man ur huse och handligen se till att det blir en radikal ändring på rättssystem och invandringspolitiken i detta land !Postat av: Rättvis

Ja tänk så PK myndigheterna kan vara. Och demokratin , som dom ska värna om väger uppenbarligen lätt som en fjäder.Apropå PK och myndigheter så finns det en myndighet ,BRÅ, som är till för att bortförklara brottsligheten. Men BRÅ nöjer sig inte med att bortförklara. BRÅ har till och med haft en dömd knarklangare som TF generaldirektör.När det gäller kriminella så existerar det uppenbarligen inte någon svart lista....

2009-07-16 @ 21:17:36
Postat av: Fredrik

Klart att sharia domstol måste utreda detta !

Måste ju se vad utfallet blir i detta. Sharia domstol som idag finns i England tex. Vilket i sig är en skam på torra land. Men att vi i den demokratiska delen av världen inte fördömmer den rakt av finner jag märkligt ?Men vi får hoppas att man får se en forsätting på denna galenskap. Ett skratt förlänger livet !Postat av: Nalle i Växjö

SD behöver 8000 röster till i Skåne för att ta riksdagsmandat.

Postat av: Fredrik

Fan man blir förvånad ibland.

Alltid något när nån tar upp huvudet ur sanden

och ser hur verkligheten ser ut!!

Postat av: Fredrik

Klockrent !

Postat av: Anders @ ungsvensk.se

http://obeveklig.wordpress.com/2009/06/30/tio-fragor-till-sdu

2009-07-17 @ 07:24:33
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Nalle i Växjö

Tanken med artikeln i AB om att SD "riskerar" att komma in i riksdagen går nog inte riktigt som PK media tänkt.

Verkar mera som en annonskampanj FÖR SD om man läser kommentarerna.

Men dom stänger snart kommentarfunktionen, för det brukar PK media göra när det börjar bli lite för intressant

Postat av: Stefan A

oj då, kors i taket, skånskan överraskar med en klarsynt ledare, ber väl snart om ursäkt, medan sydsvenskan skämmer ut sig med svammel om rekordåren under 50-60 tal som aldrig återkommer.

2009-07-17 @ 08:35:38
Postat av: Ola

Aftonbladet idag: Gravid kvinna misstänks våldtagen

Inträffade under natten

En gravid kvinna misstänks ha våldtagits under natten till fredagen.Våldtäkten ska ha inträffat i centrala Stockholm.Den gravida kvinnan som är i 20-årsåldern ska ha våldtagits på Mäster Samuelsgatan i Norrmalm i centrala Stockholm.Gärningsmannen beskrivs som en 25-årig man med kort mörkt hår. Han var muskulös och klädd i jeans.Han pratade brittisk engelska, men kvinnan tyckte inte att det lät som hans modersmål. (?????!!)Deras huvudrubrik: Bombdåden i Jakarta.

Det spekuleras i om det sydostasiatiska terrornätverket Jemaah Islamiyah står bakom morgonens terrordåd. (?????!!)Nä man blir inte förvånad! Ja, jag tror det var bättre förr!

2009-07-17 @ 10:29:23
Postat av: Skånepåg

Nu duger inte heller nationalsången. En med stor sannolikhet politiskt tillsatt kulturchef i Ystad, vill tydligen även ändra på detta!Postat av: Skånepåg

Ironiskt nog, finns Sveriges vettigaste socialdemokrat också i Ystad.Han har tidigare utmanat den officiella socialdemokratiska ståndpunkten i olika frågor. Skall bli intressant att se om han även "klarar sig helskinnad" den här gången, då han berör migrationspolitiken, eller att det till slut tar "hus i h-e"!

Postat av: BAW

Vad säger JK om detta?

2009-07-17 @ 12:45:04
Postat av: Dan Åke

det blir värre och värre, det finns ingen botten att nå i det mångkriminella samhället. Men varför vill politiker ha det så här? Världens krig,diktaturer mm blir inte mindre för att Sverige ger försörjning till 100 000 nya varje år som smygglas hit.börjar tro på teorin att Bilderberggruppen vill ha kontroll över Europa och ger feta arvoden till dom som hjälper till att förinta varje nations historia.

Dom etablerade politikerna och affärmännen har sålt Sverige i utbyte av fina välbetalda tjänster i EU och internationella organisationer och storbolag.Alla utspel är nog ett försök att få meriter till högre tjänst inom sin sfär av politiskt korrekta

ingen förståndig och ärlig människa vill förstöra sitt egna land och framtid för sina barn. man blir verkligen rädd när det finns så många destruktiva och egoistiska som söker sig till chefsposter och inom politiken.man förstod redan på 80-talet att det skulle gå åt hl-vete när politikerna gav asyl till HIV-smittade utländska (våldtäkts)”männ”. då försklarade dom att de ville skada sin befolkning. inte konstigt Sverige har mest våldtäkter i Världen per folkmängd. Landsförrädare har styrd Sverige allt för länge.

Det är hög tid att ändra på detta, idag!finns massor av info om bildergerggruppen. varför skulle annars politiker förstöra sitt egna land Sverige som de bor i, och sedan bygga egna gods ,köpa herresätten och välbevakade lyxvillor och lägenheter i mångmiljonklassen?långt bort från sina medmänniskor och sedan bara umgås med likasinnade som värsta almedalsveckan fast året om?

kanske skatteverket skulle granska politiskt korrekta hur har de råd att leva över sina tillgångar!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

2009-07-17 @ 15:16:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Som ett led i Baromterns varannan månadskampanj.

Vilken går ut på att skönmåla tex Smedby,el som i dagens tidning,motagandet av ensamkommande barn?

På nätet kan vi inte hitta artikeln.Vilket är mycket bra egentligen ,et visar att man får börja tänka sej för nu när bloggarna finns.I in manipulation av svenska folket.Kan inte någon scanna in artikeln på bloggen vore ju bingo.För att sedan komplettera med Thoralfs artikel 2008 i april.Det skulle visa för Svensson hur en oseriös tidning manipulerar.Klockrent,även dommar tex på dom barnen med skägg som inte kan sköta sej.Antal kostnader konskvenser det är opartisk journalistisk seriös.Eller varför inte ett collage,med start med Smedbyartikeln,med löpande påfyllning.Rubrik BAROMETERN GÖR KALMAR MÅNGKULTURELLT SD VÄXER.Lika återkommande med kommentarer på denna bloggen,som dom patetiska artiklarna reportrarna produceras på Barometern.Det skulle faktiskt bita bra någon som kan ta den handsken?Dom ensamkommande barnen,som finns i Påryd samt Norrliden berättar man om,att allt är frid o fröjd ,framtid finns osv.Att göra Dimmis av Kalmarborna verkar nästan schemalagt på denna eminenta tidning.Vi får se om ca 2 månader om vi har rätt ang det.Vem glömmer Ia Sellerbergs senaste artikel om lyckan för Pedro o Mustafa i Smedby.Betald med dina INBETALDA PREMIER TILL SOCIALFÖRSÄKRINGSSYSTEMMET SVENSSON.Läs Thoralfs debattartikel i Baromtern i april 2008

finns på nätet.SÖKORD:ensammkommande flyktingbarn.Journalisterna på Barometern ombedes läsa denna artikel 500 gånger.Så kanske man fattar att det är något som inte stämmer riktigt.Kostnaderna uppgår till dåvarande antal barn till 16.6 miljoner,i den vevan hade inte Kalmar råd att ordna sommarjobb till svenska skolbarn.ÄR DET SÅDANA BESLUT DU RÖSTAR PÅ SVENSSON???????Beslutet gällde 8 barn är tydligen 2008,inte 24 stycken,här bör rättsliga åtgärder sättas in i ett senare skede.Dessa följder skall en folkvald politker känna till samt ej medverka till att beslut inte följs.

Eller antal barn.Detta kan inte juridiskt,el moraliskt vara rimligt gentemot skattebetalarna .Ett sådant mandat har man ej fått.En nomalbegåvad person begriper ju att detta är fel.1900kr dygnet kostar ett flyktingbarn ,samt 00000kr i en engångskostnaden från staten läs skattebetalarna/Svensson.Gubben o Gumman anser att dessa politiker skall ställas till rättsligt,samt ekonomiskt ansvar för dessa otillåtna utag ur det svenska SOCIALFÖRSÄKRINGSSYSTEMMET.Har man tagit beslut om 8 stycken och det finns 24 så är 16 stycken stöld ur skattekassan finns inget stöd för dom betalningar.Annars behöver vi inte ha några regler,beslut el lagar i landet alls,om man kan skita i dom bara för att man blivit vald politiskt.Det är något som inte stämmer här.Avslutningsvis så hoppas även vi att invandraverket har blöjor i storlekken XXXXXXXl.

Till dom 25-30 åriga ensamkommande endast pojkar?

Gudrun var är du?

2009-07-17 @ 16:44:39
Postat av: Ibbe

Nästan granne med kalmartidningen Barometern, på Storgatan 27 i Kalmar, har den s.k. islamiska kulturföreningen Salam lokaler. Man har bl.a. en lokal s-politiker som frontfigur, kanske rent av som nyttigt alibi.Närboende har med oro noterat ökat besökande till adressen i princip dygnet runt. Det är människor med och utan packning och en del stiger av tåget på Kalmar C. Häromdagen noterades att två tidigare butiksinnehavare, affären Maxim, i Kalmar under början av 2000-talet kom på besök. Som affärsägare var de klädda ordinärt, nu var de totalt förändrade i klädsel och utseende. Helskägg,huvudbonad och särk indikerade en stor förändring och definitivt en religiös signal. Ensamma om klädseln var de inte heller. Oroliga kringboende undrar om Kalmar fått en källarmoske´ som predikar samma budskap, som de källarmoskee´r som dragit till sig myndigheternas intresse i Rosengård, d.v.s. ett fundamentalistiskt hatbudskap mot det samhälle man lever i. Kartlägger individer från föreningen också Kalmar när man arbetar som tidningsutdelare? Vad vet Säpo om verksamheten? Den borde intressera med tanke på de kopplingar som tidigare visats mellan Rosengårdsverksamheten och islamiska kulturföreningar i Skåne. När gör Barometern ett politiskt korrekt inträngande reportage om den s.k. kulturföreningens totala verksamhet och förklarar hur berikande den är?

2009-07-17 @ 18:25:09
Postat av: Mister Burke

Kan man vara med här och snacka om man är så dj... brun att det är svårt att se skillnad mig och en neger! Min mörka hy varje sommar beror på tattarblod

2009-07-17 @ 19:05:28
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ok Ibbe då fattar vi vad vi såg härromdagen i det området, två snubbar med stora Bebbepyjamaser på sej.Mackan är väl perfekt att ha som målvakt.Han är tillräkligt korkad ,för att gå på det.Att ordningsmakten/Släpo skulle reagera när pyjamaskillar kommer o går dygnet runt till en förmodad fundamentalitisk källarlokal skall du nog inte hoppas på.Att Baromtern med tanke på hyllningarna till multikulti, samt ensamma skäggiga barn, i artikelform om bla Smedby, samt dagens hyllning till motagandet av ensammakommande skäggiga barn?Att den tidningen skulle kolla läget hos grannen är nog inte att förvänta sej.Såvida inte Ia Sellerberg gör ett repotage ,om hur man syr sina färglada pyjamaser möjligtvis.Inte ens om centralstationen flög i luften skulle polis el press reagera.Det är klart vi ska ha muslimska fundamentalister i stan.Vi har ju berikats med SVARTAXI(25-30 bilar) samt folk som springer omkring med skarpladdade pistoler på ungdomsfester.Så varför inte denna trevliga verksamhet.Visst är Kalmar fantastiskt:-En kommunist som ordförande i KFF/samverkande med understående.

-En helidiot som orförande i kommunen(Fanerdum Johan)

-En degskalle som målvakt hos pyjamaskillarna tillika kommunalpolitiker vilket parti vad tror du?

-Beväpnade Pistolovos/svartaxi

-En poliskår som är något ineffektiv(Ölandsmordet)el?

-Två socialdemokratiska tidningar som hyllar multikulti.Fotnot :Mackan är invandrare o sossepolitikern, som anmälde SAS för diskriminering ,när dom serverade honom en skinkmacka på planet han är muslim äter inte gris.Då förstår du valet av målvakt.Det är tur att det inte är krimminellt att vara helidiot.

2009-07-17 @ 19:46:20
Postat av: Fredrik

Och galenskapen fortsätter.

Man skiter högaktningsfullt i andra

Bara mångkultur drivs igenom till vilket pris somhelst. Även medborgares liv och hälsa kan och spelar man roulette med!

Postat av: Göran Wikman

Ibbe, du har också uppmärksammat att det börjat röra sig särkklädda personer med helskägg runt Storgatan 27. Jag är övertygad om att det rör sig om en fördold moské, eftersom man alltid kommer dit i särk och just idag, fredag,bönedagen, var besökarna extra många. Stortorget har blivit riktigt islamiserat, med två nya matkök på torget, ett med Kebab ett annat med "Lebanese food". Sedan tidigare finns mångkulturen representerat av Dream Cafe som har uteservering ända fram till Domkyrkans entré. Jag undrar om inte Dream Cafe har direkt ingång till moskén på Storgatan 27.

2009-07-17 @ 20:05:18
Postat av: pelle

här kan ju sd folket gå in och debbateraproblemet är att så fort fegisen lars får en kommentar som han inte reder ut så tar han helt enkelt inte med dentex har jag frågat honom tre gånger hur det kan komma sig att sd och andra liknande partier växer sig starka i hela världen och det innan lågkonjunkturen---om nu invandringen är så bra så borde det faktiskt vara tvärtomi vilket fall så vägrar han att ta med den fråganpelle

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

När det gäller Storgatan 27:Så borde väl brandmyndigheten intressera sej.

Eller gäller andra regler där?Att polisen i Kalmar skulle hajja faran med radikala islamister i källarlokaler ,som för övrigt Säpo bevakar på andra håll i landet ,är väl för mycket begärt.En person som börjar bli intressant är oneklicken Mackan Malik.Ena dagen står han med på demonstrationer på Larmtorget ,som innehåller hakkors samt judefientliga slagord.Denne man är tydligen inblandad i källarmosken på Storgatan 27 ,för något annat torde det inte vara.Eller?Det är polisens samt brandkårens uppgift att ta reda på det omgående.Kanske med stor omfattning ,och kontaktnät.Kalmar är ju ganska lämpligt för det, med Johan i kommunhuset och Malik i kommunfullmäktige.En stentrött poliskår, gör ju stan med tågstation i närheten till ett perfekt Islamiskt center för radikala muslimer .Lägg sedan till Malik som alibi, helt perfekt.Elemäntärt käre WatssonKalmar är helt perfekt.Hitta föreningen på nätet är svårt.Mackan är en hejare på att ta sej in överallt

Han o Rydström sitter tex med i Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar i dess styrelse.Han är bra på att skaffa sej täckmantlar.Mackan är således kommunalpoliker ,inblandad i en förmodad förtäckt källarmoske?, styrelseledamot i antidiskrimineringsbyrån.mmStäller gärna upp i anti Israeliska manifestationer typ Larmtorget.(Baromterns fotograf hade glomt filmen till sin kamera o skrivande journalist ina glasögon bilder finns på denna bloggen)Malik borde vara föremål för Säpo, han är perfekt att ha, insyltat överallt ett glaskklart bevakningsobjekt.Tänk om terrordåd i världen planeras mitt emot PK

Baromtern.(Va fans det en källarmoske mitt emot oss vi trodde det var toga party dygnet runt)Citat:DumbometernAtt Mackan får representera Socialdemokraterna i Kalmar bla ,får ses som en skymf i bästa nazistil mot staten Israel.Påhejad av kommunalpolitiker kompisen Fanedum Johan.

Den killen har inte en siffra rätt.Dess attribut har används i form av hakkors på Larmtorget redan.MACKAN KAN VARA EN FARLIG FUL FISK VAD TROR DU?Om du som läser detta är tex brandmästare el polismästare så kanske ni kan göra ert skatteavlönade jobb eller?

2009-07-19 @ 15:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0