LÖGNER INGÅR I VARDAGEN FÖR VÄNSTERANHÄNGAREI morgon faller domen mot de tre kvinnor som misshandlade sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen och hans flickvän.

En av dessa kvinnor misstänks nu för att ingå i en grupp vänsterextremister som planerade politiska attentat enligt Dagens Nyheter. Läs artikel.


Lyssna på hur en av dessa kvinnor ljuger under rättegången vid tingsrätten i Stockholm.  Att vittnet helt plötsligt inte hade något minne kvar beror sannolikhet på att han utsatts för hotelser från dessa vänsterextremister.
Lyssna på Ekots nyheter den 8 juli, ca 7 min 30 sek in i programet.


Om dessa kvinnor inte fälls vid Södertörns tingsrätt så går skam på torra land. Fängelsestraff på minst 1 år borde vara en självklarhet då det är lägsta straffsatsen för grov misshandel enligt åklagaren.


Gå även in på bloggen Politiskt inkorrekt där personerna finns vid namn och dessutom mer fakta.


Kommentarer
Postat av: World Traveller

Om dom mot all foermodan blir doemda saa faar vael Vaenstern tillsammans med islamisterna demonstrera och saega att dom har blivit "kraengta". Massmedia foerbereder just nu artiklar till deras foersvar, hur hedervaerd deras kamp mot hoegerextremister aer och kanske naagra artiklar om naagra brott begaangna av foervirrade nazister bara foer att dra uppmaerksamheten bort fraan Vaenstern.

2009-07-21 @ 11:33:10
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läste i Barometern att Johan Person hade fått ett sk Nigeriabrev. Kanske ryktet har spritt sig om Fanedum och hur lättlurad och naiv vårt kommunalråd är.

2009-07-21 @ 17:41:40
Postat av: Kulturkamp

Jag skrev redan ett inlägg om detta på min blogg i lördags och tipsade besökare här på Thoralfs blogg om dessa gärningsmän.Oavsett vad domen kommer att betyda så kommer antingen åklagaren eller de åtalade att överklaga den. Det är jag nästan helt säker på.En annat fall som uppmärksammat på Expressen är det s.k. cykelmordet i Linköping. Jag har även i det fallet publicerat ingående fakta kring förövaren.http://kulturkamp.blogspot.com/2009/07/linkopingsmordet-pa-psykologistunden.html

2009-07-21 @ 18:36:14
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Assimilationsministern

Oavsett vad domslutet blir imorgon så kommer domen att överklagas till hovrätten. Under rättegången nekade de åtalade till samröre med extremvänstern, och mer specifikt revolutionära fronten.Bara några dagar senare återfinns en av de åtalade tillsammans med kraftigt beväpnade medlemmar av RF, vid deras vapenlager. Att åklagaren överklagar allt utom en fällande dom, och en straffpåföljd i närheten av 1 år ser jag som självklart. Om sen den nya brottsligheten kan bakas in i den rättegången är väl tveksamt. Vittnen har uppenbart tystats, och nya dåd har planerats. En ny rättegång kommer få långt större uppmärksamhet i media, och kanske också internationellt. (om vi hjälper till lite)

2009-07-21 @ 19:26:40
Postat av: Dragan Klaric

Nu ska jag vara sarkastisk!"Mest troligt går vänsterdrägget fria och de kommer mest troligt också att hyllas som hjältar för deras attack på Kinnunen. Som alla redan vet så lever vi i ett upp och nedvänt samhälle där sanningar blir lögner och lögner blir sanningar."Jädrans tur då att vi Sverigedemokrater står för sanningen :)

2009-07-21 @ 19:51:23
URL: http://www.youtube.com/SDTelevision
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser i dagens Barometern att några asylsökande får åka hem utan att få straff för de brott de har begått. I många fall så döms tjuvar som begått 25 inbrott bara för 10. Vad sänder detta för signaler? Det finns bara ett ord RÄTTSSKANDAL. Tror inte svenska myndigheter att detta sprider sig bland kriminella österut. Man undrar hela tiden när skall den svenska naiviteten upphöra. Och varför skall svenskar sitta inne för brott när asylsökande slipper straff? Sverige är fantastiskt och inte bara för fin natur utan på andra sätt också.

2009-07-22 @ 09:53:39
Postat av: Stefan A

Ulrike Meinhof-wannaben ska ha minst ett år, ett typiskt hatbrott, men det blir det inte, ringa misshandel villkorlig dom och lite böter, hon är ju så ung såååååååå...

2009-07-22 @ 10:45:54
Postat av: Eric H

10 till 20 mån fängelse blev det..

Ger kanske tid till en stunds begrundan över sin "krängthet" och begreppet demokrati?http://www.dn.se/sthlm/fangelse-for-sd-attack-1.916081

2009-07-22 @ 11:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0