KONVERTERADE MICHAEL JACKSON ELLER INTE?


Jag måste säga att jag har svårt att förstå varför media är så uppslukade av Michael Jacksons död och det skrivs spaltmeter efter spaltmeter i tidningarna. Minnesprogram och direktsändning från USA i TV. Jag tycker det är helt stolligt! Finns det inte mer angelägna saker att rapportera om?


Så sent som för drygt 6 månader sedan skrev tidningen Dagen att Michael Jackson konverterat till islam men det var kanske bara ett i raden av galenskaper han ägnade sig åt. Läs artikel.


Är det någon av mina läsare som vet om han nu fått en muslimsk eller kristen begravning?

MISSA INTE ARTIKELN I AFTONBLADET


Kommentarer
Postat av: BAW

Varför hyllas en pedofil i våra media? Att han är borta är förvisso värt att fira, men denna hysteri!

2009-07-08 @ 08:53:21
Postat av: s-e karlsson

Håller helt och hållet med dej Thoralf ! Det finns viktigare saker att ta itu med . Tex dom här 30 åriga ensamkommande barnen som det pratades om häromdagen i radio Kalmar och som sedan omedelbart tystades ner ! Här i "min " kommun ska man eventuellt säga upp 13 st inom äldrevården på grund av sparkrav , men att man har många anhöriginvandrare som man inte får ett rött öre för från staten det nämner man inget om !

Mvh S-E Karlsson .

2009-07-08 @ 09:00:45
Postat av: Maria

Kristen. Predikanterna avlöste varandra. Inte ens ett litet Allahu Akbar nämndes. Iaf inte i den tv-sända minnesföreställningen. Det enda var under ett framträdande så visades symbolerna för alla världsreligioner oh då fanns halvmånen med.Är inget större fan av MJ och ursäktar inte pedofiler men det finns många stjärnor med det tvivelaktigt förflutet som det skrivs hyllmeter om när dom dör. Inget unikt för MJ. Skillnaden är väl att det skrivs mera nu och att det nu finns en stor etablerad skvallerpress. Det skrevs inte lika öppet om att det lämpliga i att Elvis uppvaktade en 14-åring eller att Jerry Lee Lewis hade ett förhållande med sin tonåriga kusin. Listan kan göras lång.

2009-07-08 @ 09:43:08
Postat av: Nalle i Växjö

Jag struntar totalt i Michael Jacksons .

Tycker han gjort några bra låtar men sedan är det nog. Tur att avstängningsknappen finns på TV.Däremot är jag mera bekymrad över det faktum att Muslimer kan få ihop ett nytt Musse parti och troligen komma in i Riksdagen och börja påverka sitt inflytande "uppifrån"Jag vet inte hur många av den stora massan som fattar det?

Men det är kanske så vi vill ha det

Blir inte detta verklighet detta val, så blir det nästa gång, och då kan Mona stå och försöka värva muslimerna att rösta på "S"Förmodligen fattar hon inte det, och inte övriga partier heller

Postat av: Kalle

Det skall bli skönt att äntligen den här hysterin över Mikael Jackssons död är över. Må han vila i frid för alla spaltmeter som skrivits om honom.I Finland har jag för mig att ett muslimskt parti existerar. I England finns det ett muslimskt skuggparlament eller något liknande.Men vad gör det för SD-styrelsen verkar inte bry sig om någonting eller har ingen åsikt om någonting. De borde ju åtminstone kunna debattera och föra fram åsikter på nätet.Rent ut sagt jag är otroligt besviken på SD-styrelsens passivitet!!!2009-07-08 @ 10:35:06
Postat av: Roberth

Han var ingen pedofil! Sluta snacka skit om en av vår tids största artister. Fy fan vad media har ljugit om honom ghenom åren. Visste ni en lite om han skulle ni enbart hålla käften!

2009-07-08 @ 10:38:46
Postat av: Jonas

Håller med. Märkligt, men kanske typiskt för hela Jackson cirkusen. Sedan tar man inträde till begravningen och tjänar en massa pengar.

Skillnaden mot då 2 st betydligt större och viktigare musiker gick bort (John och George)är markant.

2009-07-08 @ 10:39:04
Postat av: Marina

Roberth så om du var mångmiljonär och spenderade mycket tid ensam med barn både i säng och överallt privat och BETALAR när de kommer (enligt dig) med anklagelser??Om jag hade varit man och mångmiljonär hade jag inte varit ensam en sekund med något barn och jag hade definitivt INTE betalat ut pengar för falska anklagelser.Utbetalningar är ett bevis ( i mina ögon) på att man är skyldig.

2009-07-08 @ 10:59:25
Postat av: lee

så klart en pedofil ska vara muslim ..där är det okej att sätta på barn och ha sex i familjen .

2009-07-08 @ 14:03:55
Postat av: Roberth

Marina du vet allt om hans liv och uppväxt? Du kanske ska veta det att Jackson vart friad alla gånger. Jordy Chandler som anmälde berättade tex at han visste hur jacksons penis såg ut något som visade sif vara en lögn. Snacka ingen goja när du inget vet!

2009-07-08 @ 14:12:20
Postat av: BAW

Det tillhör vanligheterna att gycklare har lik i garderoben. Homofili, pedofili, hustrumisshandel och droger är vanligt förekommande i dessa kretsar.

2009-07-08 @ 15:40:43
Postat av: vmm

Jag tycker MJ verkade vara en mysko person men han blev faktiskt frikänd för anklagelserna om sexuella övergrepp. Jag tycker vi bör respektera domstolens beslut.

2009-07-08 @ 15:46:05
Postat av: Marina

Robert var nämnde jag att han sattes i fängelse?Anklagelser är något annat men ta detta som ett exempel du har en framgångsrik firma och jag utpressar dig på 80.000.000 för jag har fört fram en hemsk anklagelse mot dig, om du var oskyldig skulle du då ge mig dina pengar eller skulle du bara sätta åt mig eller ett annat alternativ stämma mig?????Sen får vi ju inte glömma O.J Simpson var ju också oskyldig för de morden han blev friad från, eller hur??????

2009-07-08 @ 16:22:39
Postat av: Anonym

2009-07-08 @ 16:24:23
Postat av: Daniel

oj! Nytt lågvattenmärke för denna blog, en av världens största artister har gått ur tiden och ni gnäller för att det skrivs om honom! Som om frågan om hans religion är väsentlig?! Gillar ni inte att se en dokumentär om mj, gör som jag när det är friidrott byt kanal, gå ut och jogga men gnäll inte när media visar något med stort allmänintresse! Bara för att det inte är ert allmänna intresse det gäller!!Och han är inte dömd för pedofilii och skall således betraktas som oskyldig, eller ni kanske inte uppskattar ett rättssäkert samhälle. Nej just det. Ni dömmer alltid på förhand, förlåt...

2009-07-08 @ 16:31:34
Postat av: Smileth

Enligt tv4 så hade man begravningsritualer innan den offentliga ceremonin, och då ritualer enligt Jehovas Vittnen, eftersom föräldrarna skulle vara med i den kyrkan.Men pastor Jesse Jacksson var där, jag tror inte att han är Jehovas vittne. De andra pastorerna hade ingen islamanknytning och det sjöngs renodlade kristna sånger, och Jesus och den kristna tron talades det om.Jag såg allt, det var en fanastisk ceremoni. Martin Luther Kings barn, två av dem är osäker på hur många han hade, talade och det var mycket kraftfulla människor.Godhet, kärlek, kristen kärlek, medkänsla med varandra och den kristne gudens kärlek var det mesta och största temat. Varför vet jag inte och kan inte spekulera. Den enda jag minns var ett bildspel som gick ganska snabbt där judiska, kristna och muslimska symboler växlade snabbt som ett sätt att visa att Michael Jackson ändå försökte samla människor runt människovärdet, trots religionsgränser.

2009-07-08 @ 16:39:07
URL: http://varjager.wordpress.com
Postat av: Info

JACKSON-PSYKOSENTill Roberth och vmm:En annan som blev friad för två bestialiska knivmord var basketstjärnan O. J. Simpson. Trots överväldigande och konkreta bevis för hans skuld, vågade rätten inte annat än att förklara honom oskyldig. På grund av rädsla för den inhemska, färgade opinionen, tror de flesta. Men störst var nog rädslan för att stöta sig med stjärnans hysteriska beundrarskara i allmänhet..Fallet finns beskrivet in i minsta detalj på en amerikansk kriminalsida.Vad gäller den rörande sorgen hos Jacksons barn över att ha mistat sin älskade far: Flyttade inte Jackson 2005 till Saudiarabien (Bahrain) utan minsta tanke på ”sina” barns bästa? Att han snart återflyttade berodde inte på barnen utan på schismer mellan honom och hans nya shejkvänner.Och var det inte en av Jacksons fruar som trädde fram och medgav, att deras barn inte alls var Jacksons – eftersom han själv inte kunde få till det med kvinnor – utan att han helt enkelt hyrt in henne för ett lämpligt antal miljoner för att på ett eller annat sätt föda fram ett bra PR-objekt?Frågorna är många, men ett är säkert: det är ännu fler som nu flockas för att få bli delaktiga i Jacksons efterlämnade miljarder. (I skulder.)Säfflemannens betraktelse ”Det blev en vanlig kista, ingen sarkofag” är läsvärd:

http://safflemannen.se/?p=10313

2009-07-08 @ 16:41:55
Postat av: Mika

Jag gillar heller inte uppståndelsen och hysterin kring Michael Jackson. Jag gillade inte hans musik, och hans personlighet uppfattade jag som smått bisarr, pedofil eller inte. Att medierna frossar i detta är dock förståeligt. Folk älskar att läsa om s.k kändisar. Det gäller att ha så många läsare som möjligt, för då kan man sälja annonser. Att dra in annonsintäkter är viktigare för tidningarna numera än att förmedla nyheter.

2009-07-08 @ 18:31:16
URL: http://mikaaalto.bloggsida.se
Postat av: BAW

Hur är man skapt när man betraktar en figur som denne bisarre pedofil som idol. Psyket nästa.

2009-07-08 @ 18:44:14
Postat av: natasha

Vad man än tycker om Mickael J. och hans musik, så var han en mycket bisarr person och hela hysterien runt hans död har tappat proportionerna för länge sedan.Synd om barnen som inte bett om att födas i den bisarra miljön, men som blir tvungna att bära bördan livet ut.

2009-07-08 @ 19:13:14
Postat av: Fredrik

Kan ju vara så att även vi håller denna nyhet vid liv genom att debattera den här på bloggen ?Såg i barometern idag hur fanerdun ansvariga har börjat sina tårfyllda försvarstal.Bör grävas djupare i detta för det ligger något begravt i detta för alla som om dom vill att detta ska blåsa över fortare än kvickt !!Rota i detta istället för att blogga om wackoJacko !

2009-07-08 @ 19:14:43
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Etniska sammandrabbningar i Kina. Kommer våra politiker att dra några lärdomar av detta? Förmodligen inte.

2009-07-08 @ 21:09:38
Postat av: Putte

Det som kommer att hända Lars är väl att det kommer att välla in en massa uigurier i Sverige och alla garanteras asyl, PUT och livstids försörjning.

2009-07-08 @ 22:16:29
Postat av: Branchtender Linden

Mikael dömdes aldrig i domstol i anklagelserna om pedofili och visst ar han en av vår tids största artister, efter Rolling Stones, Beatles och Elvis!Biljetterna till minnes konserten lottades ut gratis. Var och en lyckligt lottad fick ta med sig en vän. Det var dessa som såldes till fantasi priser på EbayMå han vila i frid

2009-07-08 @ 22:53:54
Postat av: dan åke

hej! Natasha och Thoralf, brukar läsa de korta kommentarerna och intressanta länkar och ibland gör korta kommentarer, man bör nog tänka till och bara skriva om det är genomtänkt och tillför nåt till inläggen. kommentaren 2009-0704 13:41:52 skrevs i all hast och flera ämnesområden blev till några få meningar som tillsammans ger fel budskap än det var tänkt. NEJ DET ÄR INTE FEL ATT HA NÅN VISS ÖGONFÄRG.

har ni läst länken son Nalle i Xäxjö tipsade om. gör det, intressant att veta bakgrunden till att vi fått en stasi-minister som för en sån politik att vi fått sämsta samhällsklimatet sedan minnestider.John Hood verkade vara en tvivelaktig person som stalde till oreda och sedan och smet vidare. fredriks pappa är försäljare så det är nog tradition att se till affärer och eget gynnande framför moral och heder. kanske därför han vill ha halalkött istället för värdig djurhållning.han har tydligen utlänsk påbrå därav hans svarta ögon. för dom som läst medicin är inte genbiologi så dramatiskt, men man bör vara försiktig hur man uttrycker sig för det kan nog lätt misstolkas.här där jag är uppväxt är alla lintottar faktiskt ovanligt med personer med mörka ögon. alla raggade väl på lokala dansbanan förr. först på 50-60 talet när folk fick bil och studerade på annan ort som utseendet ändrades. första gången man såg en mörkhyad person i verkligheten var på skolresa till england. det kan vara intressant att släktforska kanske både ni och jag har påbrå från andra länder. misstolka nu inte detta inlägg också, det känns ju galet att sitta och skriva sånna här inlägg på en blogg, men det är väl ett tecken på att svenska samhället är på väg att gå under.

jag är icke nån rasbiolog utan världens huggligaste människa. När isen blir tunn och brister så kommer jag nog bli placerad i statarlängan på skansen med folkdräkt så turister kan se riktig helylle lintott och slänga till mig lite bröd.2009-07-05 @ 17:14:50 från förrförra tråden

2009-07-08 @ 22:55:54
Postat av: Roberth

Sen när började OJ Simpson med basket? vilka stollar det finns. Detta visar att ni har noll koll. OJ var amerikansk fotbollspelare i Nfl. Sen att jämföra detta med MJ är så jävla lågt. Baw du är en tragisk liten person.

2009-07-08 @ 23:00:19
Postat av: dan Åke

det är väl för han är politiskt trendig, både färgad och muslim som media ohämmat släpper på flödet, en del i indoktrineringen av medelsvensson.men undrar om PK-folket tycker detta är starkt rasistiskt? undrar vad mona salin och afa skulle reagerat om detta hände i södertälje!

http://www.forngarden.se/meny_sidor/delsbo_stamman.shtml

2009-07-08 @ 23:02:01
Postat av: natasha

Till Dan Åke, "världens hyggligaste människa"!Jag uppskattade ditt inlägg! Det är inte ögonfärg som förenar oss alla utan det vad vi tycker och tänker. Det är därför vi infinner oss på Thoralfs blogg!

2009-07-08 @ 23:37:28
Postat av: Info

TILL ROBERTHKanske var det inom amerikansk fotboll, som Simpson var stjärna. Jag beklagar mitt eget ringa intresse för nämnde person och att jag därmed inte mindes vilken bollsport han sysslade med för tio år sedan. Jag beklagar samtidigt att jag därmed är en jävla låg och tragisk liten person.Här litet Simpson-fakta: http://sv.wikipedia.org/wiki/O.J._SimpsonRoerth: Det första ordet i en ny mening ska inledas med versal.Roberth: Vad betyder "baw"?Roberth: "Fotbollsspelare" stavas med två "s".2009-07-09 @ 00:28:09
Postat av: dan åke

tack Natasha.

2009-07-09 @ 00:38:27
Postat av: Cissi

Soon and very soon we are going to see the King

Hallelujah, hallelujah

We are going to see the King

No more cryinge there

No more dying theresjöng Andrae Crouch Singers igår kväll på minnesceremonin över Michael Jackson. Låt honom vila i frid. Han fick en minnesceremoni som inriongades av kristen tro och humanism, oavsett om de två går att förena eller inte.Jag tycker synd om er, ni som är rasister och inte fattar att hudfärg, ögonfärg eller etnisk tillhörighet inte spelar någon som helst roll. Må Gud öppna era ögon så att ni ser väsentligheterna. Må dumheten förintas. Det är min bön.

2009-07-09 @ 00:52:51
Postat av: Robin_Shadowes

Ja det var ju en del uppståndelse förra sommaren om att han blev mussla. Det enda man vet med säkerhet är att en av hans bröder, Jermaine är konvertit. Hade han varit musse skulle han ju egentligen ha begravts redan dagen efter.

2009-07-09 @ 01:49:31
Postat av: Tore

Inte är jag någon MJ fantast. Elvis levde på min

tid. Men samma jippon i media, men som sagt: Han var och är kungen, ingen annan! Även han kröp till korset vid 50 bast! Hans medicin var ju också "knarket"! Vad hjälper det om man vinner all världens rikedomar, om man ändå förlorar sin själ!

Minns hur MJ betalade stora summor till den familjen, som hade lämnat sin son i MJ:s händer. Visst klarar sig "den rike" i förhållande till den fattige. Medias roll liknar nog mest ett "uppviglingssymptom"! Vi får väl se, hur länge detta "spektakel" kommer att fortgå?

Mer medialt spektakel: Den där journalisten, med dubbla medborgarskap "Eritrea/Sverige", som media raggar röster för att tro att denne blir frigiven. Jag blir så "jävla" trött på dessa dårar!

O.J.Simpson klarade sig också i början trots morden

och en skicklig advokat, men dömdes av en annan domstol till ett stort skadestånd till de drabbade familjerna. "Jag kanske minnes fel, men det jag säger det är sant"!

Idag lär han ha fått sitt livstidsstraff, men då av ett annat ärende.

Annars, tänk vad mycket pengar kan få en brottsling att bli fri, då de som kan köpa sig "vad som helst"! God natt du fattige...

2009-07-09 @ 01:50:11
Postat av: Micael Foghagen

Håller med dig Thoralf till hundra procent.Medias rapportering kring denne tragiska figur överstiger med råge det egentliga nyhetsvärdet.

2009-07-09 @ 08:27:18
Postat av: Nalle i Växjö

Och vad tycker ni om det startas ett helt Muslimskt parti till Riksdagsvalet, och 10+% i valetOch med det nya partiet kanske vi snart har 85 Shariadomstolar som i England.Då kan SD, S, C, och alla partier gå och gömma sig, mest ledsen blir nog Mona som satsat på den gruppen som valboskap.Fantasi?

Kanske men även en tänkbar utveckling.Och ni håller på och diskuterar om M.J var Muslím eller ej.

Snacka om viktiga saker för Sverige

2009-07-09 @ 09:29:14
Postat av: Roberth

Åh info tack så mycket. Att du försöker briljera gör mig än mer glad. OJ Simpson var skyldig det anser jag med. MJ var det inte. Sen att en del inte kan uppskatta det han gjorde är er förslust. Tragisk figur? 750 miljoner sålda album. Fans över hela världen. Vad har ni själva att komma med förutom hat och jante.

2009-07-09 @ 11:09:50
Postat av: Roberth

Pedofilanklagelserna är någonting som haglar så fort man nämner namnet "Michael Jackson". Årligen drabbas Michael Jackson av tio-, eller hundratals av stämningsansökningar. Den ena mer befängd än den andra. Om sedan någon anklagelse kommer till rättssak är allvarligare. Tilläggas bör här även att i ett land som vårat, Sverige, så skulle den här sortens anklagelser inte kommit så långt som den gjorde i USA. Inte utan några som helst bevis i alla fall. I tidningarna så kunde man ta del av hur 80 poliser hade genomsökt Neverland Ranch, Michael Jacksons bostad, i jakt på bevis som direkt kunde knyta honom till pedofilbrott. Man hittade inte så mycket som ett hårstrå eller DNA-bevis i sängen eller i hans rum. Man fann dock snuskrelaterade vuxentidningar, någonting som är fullt lagligt för en vuxen man att införskaffa sig och inneha. Sedan så fann man en mycket sällsynt konstbok där de förekom avmålade och nakna tonåringar. Någonting som senare skulle komma att användas som "bevis" för Jacksons påstådda pedofili av åklagare Thomas Sneddon (som i övrigt har haft en personlig vendetta gentemot Jackson sedan ett flertal år tillbaka). Jag vill minnas att en rad tabloider även skrev om att det hade hittats barnpornografi i Jacksons bostad, någonting som inte kan stämma då Jackson, i samma stund som jag skriver det här, med största sannolikhet då hade suttit inlåst. Pedofilanklagelserna börjar dock inte här.1993

Många anser att Jackson köpte sig fri ifrån eländet och betalade familjen en avsevärd stor summa pengar för att "tysta ned händelsen". Detta rådde dock Jacksons advokater honom till att göra då detta skulle skada hans image väldigt mycket. Här ser de flesta ett stort fel och varningslampan lyser. Varför i hela friden går Jackson och betalar sådana summor egentligen? Är han här oskyldig så bör han istället genomgå den rättsliga processen och rentvå sitt namn! Nej, istället sätter föräldrarna ett pris på sonens huvud och emottar pengarna. Hade fallet varit så att Jackson verkligen hade förgripit sig på detta barn, varför tar då föräldrarna emot pengarna istället för att göra allt som står i deras makt att sätta denna "pedofil" bakom lås och bom? Jackson har i ett senare uttalande nämnt att han ångrat sin handling eftersom att grundtanken med att ge pengarna till familjen har gett motsatt effekt. Genom denna handling så har han genast blivit "skyldig" till brottet, någonting som varken Jackson eller hans advokater kunde förutse. Att familjen fick pengar väckte sedan ett stort intresse för familjen Arvizo, en i raden av pengajagande barnfamiljer. Famlijen Arvizo skulle senare komma att anklaga Jackson för ännu en pedofilanklagelse."Offret" heter Gavin Arvizo och är son till den lyckosökande och ensamstående trebarnsmamman Janet Arvizo. Modern som i övrigt är känd sedan tidigare då hon skickat in anklagelser av liknande sort i andra fall och också tjänat en rejäl hacka pengar genom detta. Gavin Arvizo ändrade utsago ett flertal gånger i rättssalen och han hade svårt att erinra sig om huruvida Jacksons hand var innanför eller utanför hans kalsonger. Vid ett tillfälle så hade t.o.m. Gavin på sig sina byxor och han satt alltså inte endast iförd sina kalsonger. Sannolikhetshalten i hans uttalanden var minimala och det skämtades en hel del i rättssalen. Underhållningen stod Gavin Arvizo för. Vid ett tillfälle angav modern, Janet Arvizo, exakt datum för när det påstådda övergreppet hade ägt rum. Under det angivna datumet var dock Jackson i en helt annan delstat och många mil ifrån sin boning vilket också bevis kunde intyga. Tolv stycken jurymedlemmar, alla med olika bakgrund, fick döma Jackson utifrån bevisen som fanns. Sanning och säga, bevisen lyste praktiskt taget med sin frånvaro och allting gick att motbevisa. Ord stod mot ord. Juryn som bestod av ett tidigare pedofiloffer, en expert på pedofili, en som dömts för pedofili, en som inte kände Jackson alls, en som kände Jackson etc. kom fram till att denne man, Michael Joseph Jackson, icke skulle dömas för detta brott. Två av dessa tolv har sedan efter rättegången ångrat sig och helt plötsligt uttalat sig om hur skyldig han är. Dessa två skrev sedan böcker om Michael Jackson och rättegången. Tilläggas bör även att Michael, år 1993, hade möjligheten att köpa sig fri ifrån alla anklagelser. Detta var någonting han varken kunde eller ville göra nu. Allt vilade alltså i de tolv jurymedlemmarnas händer. Och hur stor är sannolikheten att Jackson skulle ha mutat alla tolv jurymedlemmar? Själv anser jag att Michael Jackson skall förklaras oskyldig till motsatsen har bevisats. Faktum är att du som läsare inte kan motbevisa mig om jag skulle anklaga din fader för pedofili. Din fader skulle i mina ögon vara skyldig till pedofili så länge du inte kunde visa konkreta bevis som sade någonting helt annat. De flesta väljer att döma Jackson på samma sätt. Orättvist och omänskligt dumt är min mening.Sedan så finns det sådana idioter som inte har några som helst argument för sina påståenden och anklagelser. Jag vill minnas att någon intelligensbefriad varelse kallade honom för pedofil för att han "sjöng dåligt" och för att han "hade en ful näsa". En ful näsa eller en dålig sångröst gör ingen till pedofil vilket 50 % av det här landets befolkning inte tycks förstå. En pedofil kan vara förvillande lik Johnny Depp, vara tjock, smal, vit, gul, svart, dofta rosor, lukta sill etc. etc. Människor som uttalar sig så obotligt dumt bör korsfästas och spottas på.

2009-07-09 @ 11:24:46
Postat av: Tina

Jag säger som en av talarna på hans minneshögtid som gick på TV - han var inte konstig, det var alla omkring honom som var konstiga.All skit han fick utstå från världens media och är skamligt!

2009-07-09 @ 11:42:07
URL: http://tjockobbe.blogg.se/
Postat av: Gammal Hårdrockare

"Michael Jackson konverterat till islam men det var kanske bara ett i raden av galenskaper han ägnade sig åt."Mycket bra skrivet!

Mvh

GeHå!

http://gammalhardrockare.blogspot.com/

2009-07-09 @ 13:32:11
URL: http://gammalhardrockare.blogspot.com/
Postat av: DunderMinnet

"Enligt Nation of islam är vita människor en ras av djävlar, skapad av en svart vetenskapsman i ett upprorsförsök mot Allah. "Den meningen säger ju allt om trovärdigheten.Galen sekt av rasistiska svarta muslimanhängare.

2009-07-09 @ 15:23:44
Postat av: Branchtender Linden

.....och sedan, av bara farten liksom, mutade han Clinton, Bush, Obama och Patron Persson

Postat av: Andreas Henriksson

Här kommer en liten historia:Vad var gjort av plast och farligt för barn ?

2009-07-09 @ 18:38:34
Postat av: Roberth

Henriksson du är inte lustig alls!

Vad är avundsjukt, fullt med jante och ser ner på framgångsrika personer?

2009-07-10 @ 13:28:14
Postat av: Andreas Henriksson

RoberthJackson har påverkat musikhistorien. Så enkelt är det. Han var en mycket stor artist.Men.. Men..Förklara en grej för mig är du snäll.Dokumentären som visades för ett antal år sedan sa Jackson själv att han tycker om att sova med barn. I mina öron låter det jävligt konstigt. Mycket suspekt.

2009-07-10 @ 16:00:46
Postat av: Gäspan

Tur att Beppe Wolgers program från 70-talet inte visas i TV längre. Där låg han flera gånger iförd nattmössa i sängen och pratade med barn som låg i samma säng.

Jo jo, det vet man väl numera vad han var för typ!

2009-07-10 @ 23:47:03
Postat av: Roberth Ström

Andreas ungefär som att efter pedofiljakter i Sverige söker inga killar till förskoleläraryrket! En del ser pedofiler överallt!

2009-07-12 @ 16:03:24
Postat av: Rorro

Roberth grym text håller med dig till 1000% döm inte en bok efter utseendet människor (till alla er som inte verkar ha någon som helst vett i hjärnan, hmm... undrar om ni ens har ens hjärna eller vet vad det där!)ni har ingen anning om vad Michael gick igenom, ett rent helvete. Jag önskade att jag kunde sätta alla er som dömer honom efter ingenting i hans sitaution och sen skulle jag älska att se er lida så jävla mycket sen kan ni komma och snacka, vad tycker ni om det?! Killen som sa att det är självklart att som en musse så våldtar man barn i ens egen familj borde du VERKLIGEN gå och lära dig om vad islam handlar om!!

2010-11-25 @ 11:01:56
Postat av: alexandrasmith1

http://www.reflectionsonthedance.com/His-Faith.html

Om du vill veta vad han trodde på.http://wikiislam.net/wiki/Michael_Jackson

För att en gång för alla bevisa att han ALDRIG konverterade till Islam

2011-06-10 @ 21:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0