HISTORISKT MÖTE I KALMAR

Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, hade sitt första möte någonsin i Kalmar under kvällen.


William Petzäll som är ledamot i ungdomsförbundet kom till Kalmar för att hålla i mötet.  Till mötet kom inte bara ungdomar från Kalmar med omnejd utan även från Blekinge och Kronoberg.  Förhoppningen är att detta första möte skall leda till att SDU så småningom kan bilda lokala föreningar och att verksamheter som inriktar sig på att sprida information till skolor skall komma igång.


SDU har växt rejält det senaste året och kan nu räkna in närmare 2 000 medlemmar och det tillkommer hela tiden nya medlemmar.


Länk till SDU:s hemsida


Kommentarer
Postat av: olle

2000 medlemmar.... hur många av dom jobbar på SR ?

2009-07-30 @ 06:03:34
Postat av: Lasse

Naturligtvis har barometern idag hittat en kvinna med svenskt förnamn som kritiserar att hon ej kunnat få sin son omskuren i Kalmar. Ingen artikel på nätet som kan kommenteras.Nästa steg är väl att parallellt med alla skyltar till förlossningen även där sätta skyltar för omskärelse.I går läste jag på östrans nät om kommunisten med de 90 guldringarna i bankfacket. Ingen kommentar möjlighet där. Men däremot på de flesta andra artiklarna. Visst, det är ju helt normalt att alla har 90 guldringar i sitt bankfack. Dessutom en hel del med borttagna inskrifter.Detta vore väl något för barren att gräva i.Östran gör ju reklam för att de vågar sticka ut och lyfta fram. Jag spyr !!Ruttet, ruttet och ruttet igen.2009-07-30 @ 07:22:00
Postat av: Skånepåg

Vitbok på gång om det mot svenskarna av politiker och massmedia pågående landsförräderiet.

Postat av: Nalle i Växjö

I dom flesta tidningar får man ständigt läsa om den enorma brist på arbetskraft som är på väg att att ske.Ett mycket bra sätt att fylla på arbetskraften måste vara med dessa "barn" som är nästan klara att slänga ut i produktion.Konstigt att inte alla kommuner slåss om att få dessa till sin kommun.Högsby slåss visst men det verkar inte gå så bra trots att dom ska inhysa Invandrarverket som säkert betalar braÄr det någonm som kan förklara varför dom kallas "barn" utan att man gör en riktig undersökning som i Norge inkl HIV test, som för övrigt borde vara obligatorisk

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lycka till SDU ,det är trots allt ni som får ta den värsta multikultismällen.På arbetsmarknaden bostadsmarknaden etc .Kör alltid rent spel ,uppbygt med fakta.

Använd nätet mera än sådan stofiler som Gubben o Gumman, som knappt får iväg ett inlägg.....Ni kommer sannolikt att få se SD växa rejält över tid .Även tråkiga händelser.Använd den politiska makten till att värna om demokratin för alla .Skilj alltid på person o politik.Än en gång lycka till.Ps Låt oss slippa se en hemmahamn för pirater i Mönsterås även om Center försöker med det.Dom e FI.

2009-07-31 @ 02:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0