EN FJÄRDE MEDBROTTSLING IDENTIFIERAD

Det faktum att en fjärde medbrottsling är identifierad och anhållen i sin frånvaro för misshandeln av sverigedemokraten Martin Kinnunen tycks ha gått media fullständigt förbi. Varför?

SD-Kuriren skriver redan den 11 juli detta

"Ytterligare en man är sedan en tid tillbaka anhållen i sin frånvaro misstänkt för grov misshandel för sin delaktighet i händelserna på gullmarsplan under nationaldagsnatten."

Jag undrar varför det är så tyst om detta i media. Är det ingen som känner till identiteten på den här mannen. Har han lämnat landet? Annars brukar media vara snabba med att ange namn på personer som är anhållna i sin frånvaro vilket ofta är till stor hjälp för polisen att hitta eftersökta personer. Men nu är det knäpptyst i media! Varför?


Kommentarer
Postat av: BAW

Det är väl inte helt uteslutet att det är någon ur Expogänget.

2009-07-25 @ 11:42:37
Postat av: Anonym

allt är en konspiration

2009-07-25 @ 12:50:28
Postat av: Magne

Ja du anonyme. Trots din klena och korkade kommentar så slog du förmodligen huvudet på spiken. Men inte faan hjälpte väl det. När tidningar ljuger och undanhåller samt vinklar så är det en konspiration. Att föra det svenska folket bakom flötet.

2009-07-25 @ 13:16:40
Postat av: Anonym

Ponera att det varit Anders Borg el Reinfeldt med kärring, som hade blivit misshandlade med bla knogjärn.Tror du då Svensson att tex Expressen hade skrivit 35 rader i samband med domen.Läs gärna kommunisternas på Expressens missnöje med Eu :s skärpta krav på Flyktingar.Att man ite vågat underteckna med namn förmodligen (Martteus samt Dahlberg bakom artikieln är bra)Ett tecken på att man börjar akta sej lite.I detta fallet får man i första hand tänka på Martin och hansförmodade frustration över rättsväsendet.Åklagaren "glömer" åtala för medhjälp med straffrabatt/PK-rabatt som följd.Hur mycket resurser har polisen satt in för att identifiera samt gripa dom fega kräk som misshandlade .m

2009-07-25 @ 13:45:37
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ponera att det varit Anders Borg el Reinfeldt med kärring, som hade blivit misshandlade med bla knogjärn.Tror du då Svensson att tex Expressen hade skrivit 35 rader i samband med domen.

(Förrutom Martins eget inlägg)Läs gärna kommunisternas på Expressens missnöje med Eu :s skärpta krav på Flyktingar.Att man ite vågat underteckna med namn .(Martteus samt Dahlberg bakom artikieln förmodligen är bra)Ett tecken på att man börjar akta sej lite.I detta fallet får man i första hand tänka på Martin och hansförmodade frustration över rättsväsendet.Åklagaren "glömer" åtala för medhjälp till misshandel, av Martin med straffrabatt/PK-rabatt som följd.Hur mycket resurser har polisen satt in för att identifiera, samt gripa dom fega kräk som misshandlade Martin.Extra bra exempel på hur brottsoffer kränks igen av polisen.Bra att en gris till kommer att lagförasså småningom.Vi påminnier om att STALIN var socialdemokrat innnan han blev kommunist ,samt att han mördade 20 miljoner av sina egna.Kommunsismen har inte fungerat i något land i världen, står för mord ,våld ,förtryck.Hur man kan representera denna lära i kommuner riksdag tex, är ofattbart.Extra plus till dom som tar fram uppgifterna om Rebeckas mamma och hennes projekt i Hanoi ,snacka om mumie från 68 vänstern riktigt löjligt.Sedan får vi instämma i kritiken av den anonyma stollens inlägg.Det blev helt rätt, fast inte meningen var det.

Till dej skriver vi speciellt att vi tycker att Norrliden skall rivas enligt Sambokas förslag.(MUPPRÅÅÅGER?)Vi hoppas att den efterlysta mannen grips för Martins skull i första hand.Detta var ett mycket fult/fegt överfall helt i linje med vänsterns idioti.På kåken hör dessa hemma lycka till Rebecka hoppas du får rejält med styk på Hinseberg.Du lär inte stå högt i kurs där med tanke på brottets art.Om ingen sagt det till dej förrut så är du en djävla gris.

2009-07-25 @ 14:00:21
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Sorry för dubbelpostningen, blev lite många stavfel med tyvär bättre korrektur utlovas.Så till Barometern ,som berättar utpekande av en hel yrkeskår, att en taxi kört på en pojke i Norrliden.Normalt sett brukar man tex pixla bilens regnummer för att inte identitet i samband med en olycka skall röjas.Här berättar man om bilens tillhörighet.Här pekar man ut 30 Kalmarbor som potensiella gärningsmän.Precis som med den påkörda hundvalpen för ett tag sedan.Om tex 2 kvinnliga skäggiga Råmer ronar åldringar, så kan man i bästa fall komma med uppgifterna att dom hade stora näsor.Eftersom deras signalement?, samt etniska tillhörighet inte hör till saken.På vilket sätt hör bilens yrkeskategori till saken här, körde hela taxi Kalmar bilen tillsammans ?Vad var det för märke på pojkens cykel färg osv?Tidningen agerar sedan politiskt korrekt samt upplysande (Norrliden är Kalmar Tensta).Tidningen berättar för läsarna då speciellt i Norrliden får man förmoda , att TAXI har rätt att köra på cykelbanor?HalleduttandeGubben o Gumman tycker att tidningen skall berätta att det är förbjudet med svartaxi i stor skala i Kalmar med .När man ändå är på Taxi Kalmar i omgångar.(Uppgifter om våldtäcker finns.)Här gäller ingen sekretessNär det skrevs om det ,så skrevs inget om att det är berikare som håller på med det.Här gäller sekretess, om bilarnas ägar tilhörighet.Ett bra exempel på politisk korrekthet, samt att dölja signalement exklusive stora näsor då , som tex kan medföra ett uppklarande.Lokalt sett borde Barometern vara lite intresserad om utredningen om mordet på Öland, stentyst i stort sett.Sedan tycker vi inte taxi har på cykelbanor att göra, samt att det var synd om grabben, men det är ju en annan sak i sammanhanget, så att säga.Vi hoppas även att du hittar ett? medvetet stavfel i texten ovan.

2009-07-25 @ 14:28:44
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Så lite fotboll.Cykeltjuven från Rosengård var inte älskad här, säger förre tränaren, i förra klubben.80 % av den nya klubbens supportrarna tycker inte om den nya spelaren.Vad gör Sveriges television, jo man åker till den nya arenan för spelaren, och letar reda på en supporter ,som kan lovorda den nya spelaren.Manipulativt samt politiskt korrekt heja Sveriges Television.Precis samma teknik ,som att göra svenskarna till dimmis, med upprepning ,av hur underbart mångkulturen är.Ia Sellerbergs reportage om Smedby senast är ett bra exempel på det.Gäller att vara vaksam här ,samt lyfta fram det så att det kan upphöra så småningom.

2009-07-25 @ 14:45:35
Postat av: Trocadero

Undanhåll information från folket för att skapa en skev världsbild som gynnar de styrande... hm, vart har jag hört det förut...

2009-07-25 @ 15:57:11
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Mera Barometern :I Barometerns egna reklam för sej själv på nätet

rullar ideel positiva läsarkommentarer.-Jag har haft tidningen sedan 1957.

(Grattis till blåsningen i drygt 50 år)-Kram till Helen Ljung

(Krönikan är det mest meningslösa dravel som produceras i syöstra Sverige)-Tidningsbuden är så duktiga

(gratisstuderande Indier )-Vår son läser er på nätet(Tja där finns ju inga känsliga saker som kan kommenteras med så det blir lite tunt)Givetvis frontar Ia Sellerberg med fotografen o bihang?-Baromtern är och förblir en hangaround, till SOSSE "tidningen" Östran tillika socialistiskt språkrör för tvångsoket för folket.-Baromtern ställer bara snälla frågor till politiker.(Titta på bevakningen av Fanerdun ,Salvestaden tex)

Ifall du tvivlar.Katastrof journalister är snällt skrivet.Eller är detta verkligen journalister i ordets rätta mening?Nickedockor?-Barometern mörkar berikarnas sysselsättningar i god pk anda.(Svartaxi pistolbeväpnade berikare i olika tappningar)-Barometern är o förblir ett REKLAM blad för det finaste man kan ingå i.KFFDet tycker Gumman o Gubben i allafall.Undrar när tidningen skall börja undersöka den misstänkta källarmosken mittemot med tillhörande pyjamaskillar.Eller kanske börja fråga varför igen grips för rasistmordet på Öland.Eller vad Fanedun kommer att kosta har kostat skattebetalarna.2009-07-25 @ 17:14:33
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lite av varje:Apropå pyjamas är det någon som sett några MUSLIMER i pyjamas i PRIDE TÅGET.?Fast det är klart homosexualtitet är ju förbjuden i länderna runt mellersta stenåldern.Kanske något för DO att fundera på?HALLÅ KOMPIS NÅGON SKOJAR PÅ DEJ VATydligen skall pappan, som spärrat in hela sin familj från skolor o omvärld sinnes undersökas.Så går det när en sjuk människa misstolkar seder o kultur o driver det till sin spets.Det finns gott om burfångar i Sverige hur många vackra asylantdamer ses på stan, el i nöjeslivet.Dom som syns är dom asylanter med skägg ,som pippar

felvaccinerade svenska brudar utan hjärna.Det torde bli många sinnesundersökningar när proppen för kvinnlig diskriminering går ur.Gudrun sover sött i god kommunistisk valboskapsanda mfl.Lättast är ju att tillämpa samma asylantinvandring som övriga Norden framför allt billigast.Slutligen som vi säger i Kalmar?

Hellre Fanerdun är en muslimsk fundamentalist källare i staden.

2009-07-25 @ 17:45:06
Postat av: Hulda

Tyvärr vill media bara glömma bort attentatet mot Kinnunen.

Mera skrivierier gynnar SD ännu mera, så därför tiger de.......

2009-07-25 @ 19:29:47
Postat av: Ronken

Per Gahrton försvunnen i Georgien:

http://www.gazeta.ru/news/lenta/2009/07/25/n_1386432.shtml

Ryska medier uppger att f.d. EU-parlamentraikern Per Gahrton (70 år) har varit försvunnen i två dagar. Om jag läst och tolkat nedanstående notis rätt kom gubben för några dagar sen till Georgien för att delta i ett seminarium. Han ska enligt de övriga deltagarna ha gått från stället där de bodde utan något bagage. Sen ska han ha uppsökt ett sjukhus i Tbilisi för alkoholförgiftning. Den sista iakttagelsen av honom gjordes i en affär i staden. Nu tycks han vara försvunnen.Jag har inte har ännu inte sett något om detta i svenska medier.

En översättning från Google:

"I Georgien, försvinnandet av en tidigare ledamot av Europaparlamentet

Brottsbekämpande myndigheterna har två dagar för att söka efter tidigare evroparlamentariya, 70-årig Peer Garton, som deltog i seminariet "gröna" i Tbilisi, sade på lördagen Television «Rustavi-2».

Tre dagar sedan, Garton upp i en tbilisi klinik med svår förgiftning genom morgonen var han släpps ut. Efter det, det såg en försäljning butiken i Tbilisi. Sedan dess har Garton vistelseort är okänd. Samtidigt har alla personliga tillhörigheter i den utländska gäster vistelse på orten där han bor, han tog med honom bara för pengar.

Inrikes ännu inte kommentera vad som hände."2009-07-25 @ 21:32:23
Postat av: Fredrik

Behöver man ha en frågestund på demokratidagen för att försöka förstå SDs framgångar?Ska vi framställas som nynazister o annat löst folk ännu en gång? När ska PK förstå att vi är vanliga svenskar som är trötta på att se landet Sverige ge upp sin identitet och att vi ska anpassa oss efter främlingar,invandrare,nysvenskar och all denna vedervärdiga kultur och religion som behandlar kvinnor som ett stycke kött som män kan göra vad dom vill med.FÅR VARA STOP NU !ANPASSA SIG TILL VÅRT SÄTT ATT LEVA ELLER LÄMNA LANDET SVERIGE FÖR GOTT !ISLAM,HEDERSVÅLD,SHARIA OCH PATRIARK KULTUREN HÖR EJ HEMMA I LANDET SVERIGE.KRIMINELLA SKA AVVISAS OCH UTVISAS PÅ LIVSTID.RELIGION ÄR UNDERKASTAT VÅRA DEMOKRATISKA LAGAR SOM NI SKALL FÖRLJA!Hmm och man undrar varför SD har framgångar!?

Ja du jävlars va? :-)2009-07-25 @ 23:31:21
URL: http://www.scb.se/Pages/Form____274647.aspx
Postat av: Per Petersson

http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=ru&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.gazeta.ru%2Fnews%2Flenta%2F2009%2F07%2F25%2Fn_1386432.shtmlSuveränt Ronken.hur fick du nys om detta?

2009-07-26 @ 00:36:14
Postat av: natasha

Ronken, suveränt! Det du säger stämmer precis med vad den ryska notisen påstår. P. Gahrton vistades först på kliniken i samband med alkoholfögiftning, sedan sågs han av någon försäljerska i en affär. Han lämnade kvar sina tillörigheter, tog endast pengar och försvann. Den georgiska konjaken är mycket god, men den är farlig i stora kvantiteter, speciellt för MPs representanterna :)

2009-07-26 @ 02:00:26
Postat av: Ronken

Tack.

En kollega till mig jobbar i Georgien och undrade om uppståndelsen är stor här i Sverige...

Jag fick länken av honom.

2009-07-26 @ 09:18:10
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Att Perra har problem med spriten kan väl varje normalbegåvad svensk räkna ut.Frågan är om partikollegerna kan förklara dels det, samt att han är slut inom politiken nu.Tragiskt nog.Då med rattfyllan i minnet.Fotnot: Kronisk alholism klassas som en sjukdom av FN

2009-07-26 @ 12:33:26
Postat av: Assimilationsministern

Kan han vara minderårig kanske, med tanke på tystnaden. Eller politiskt aktiv?

2009-07-26 @ 16:55:09
Postat av: robban

det är troligtvis helt tyst pga av att de är involverade i en större härva med kriminellt vänsterfolk. tex knivhuggningen och vapengömman etc.

2009-07-27 @ 12:25:22
Postat av: Ola

Bilderbergruppen?

2009-07-27 @ 19:09:45
Postat av: Robin_Shadowes

Hoppas ingen hittar den där Gahrton. Sörjd och saknad av absolut ingen utom möjligtvis Systembolaget.

2009-07-28 @ 04:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0