BISKOP VILL TILLÅTA HALALSLAKTAVisst är det fin timing att en svensk pk-korrekt biskop kräver införande av  halalslaktat kött. Kyrkovalet närmar sig ganska fort och det är viktigt att SD får in så många personer som möjligt i kyrkorådet. Det är bara att tacka Koskinen för hans draghjälp.

Enligt artikeln menar biskopen på Gotland att religonsfriheten är viktigare än hur djur avlivas. Enligt denne pk-korrekte biskop står tydligen vanlig lagstiftning sig slätt när det gäller religionen. Tänk om alla världens religösa galningar skulle kunna härja fritt på Gotland och hemma hos biskopen Koskinen.

Begriper inte Koskinen att om han tillåter halalslakt så kommer de andra kraven om sharialagar som ett brev på posten. Vill Koskinen ha  sharialagar på Gotland?

P.S.
Notera hur tidningen Dagen endast nämner koscherslakt i sin rubrik, det är givetvis ingen slump.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Är religionsfriheten viktigare än hur djuren slaktas? Fyyfan ! Prästjävlen skulle vara fäst vid skampålen tills han insåg hur vedervärdigt hans utalande låter. usch !En sak ska vi klargöra och det är med en gång,Må vara religionsfrihet men att tro man ska ha 1 uns av att säga till om när det gäller våra lagar och regler i samhället är skrämmande.Religionen och dess följare är undersåtar till demokratin och skall göra som vi säger utan att tala. Deras existens finns endast pga av demokratins tolerans.Hoppas verkligen att alla dessa aktivister,feminister,antirasister,miljöfacister

vaknar upp nån gång och inser vad dom ska lägga sitt krut på för miljön,människan och djuren.Religionen är det största hotet mot demokratin.

Har alltid varit men dess makt idag att påverka är allt för stor.Man talar gärna om kristna värderingar inom SD. Men för mig handlar allt om sunda och vettiga värderingar förankrade i verkligheten här och nu.Ska fan inte slaktas några djur här så blodet sprutar bara för att tillfredsställa en massa religiösa dårar som sätter dess religion förre allt annat. Vakna Sverige !Här vore det läge för SD att säga stopp o belägg.

Hit men inte längre. Hoppas verkligen att SD inser att ska man vara med i framtiden så bör man ju bli mer modern och vara aktiv mot sånt här bakåtsträvande som religiös slakt.För mig är det dårskap oavsett vilken jävla religion vi än pratar om. För tar man inte avstånd från detta så ska man bara knipa käft angående muslimer och dess krav på denna och andras bloggar.Dags att SD visar vad man tycker.

För religiös slakt eller imot ?2009-07-12 @ 06:15:34
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

Fredrik: Har du missat följande kampanj?http://www.sverigedemokraterna.net/djurskydd2009

2009-07-12 @ 06:57:13
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Stefan A

Koskenkorvan vet nog öht. ingenting om slakt, att avbloda djur utan bedövning är grav djurplågeri, kan ta flera minuter innan djuret dör, och det kallar han vördnadfullt.

2009-07-12 @ 08:19:02
Postat av: Hulda

Utvecklingen ska väl gå framåt och inte bakåt!!!

Skandal av Gotlandsbiskopen!

Djurplågeri skall aldrig accepteras!

2009-07-12 @ 08:36:05
Postat av: Stefan K

Jag vill inte nedvärdera människor som ligger på knä och tillber en farbror som suttit uppe i himlen och styrt över våra liv i 1000-tals år, men har man verkligen alla hästar hemma i stallet då? Förresten, vem vet? Det finns ju småbarn som tror att Stålmannen, Fantomen och Bamse finns på riktigt.

2009-07-12 @ 08:51:57
Postat av: Nalle i Växjö

Sluta gnälla.

Det spelar ingen roll hur mycket ni gnäller och klagar. Så länge "svensken" föder allt färre barn för dom har inte råd, och måste jobba till döden kommer som en befrielse, och "nysvenskar" inte har annat att göra än att göra barn, med resultat 4-8 barn per familj kommer "svensken" vara i klar minoritet om 10-30 år.Låter dystert men är verkligheten, påhejat av våra "duktiga idioter " till politikerSnart är Sharia domstolar en verklighet även i Sverige och då har präster som Koskinen inte mycket att komma med.

Läs länkenPostat av: Die Dumme Schwede!!!!

Perkele, Herr Koskinen har alltid "fladdrat" runt med "populistiska" meddelanden när helst hans stjärna är i nedgång! Har det inte varit att vurma för "tjuvpacket", så har han försvarat allehanda andra ogudaktiga företeelser!

2009-07-12 @ 09:21:12
Postat av: Kulturkamp

Omsakligt i dubbel bemärkelse! Jag syftar på halal- och koscherslaktad mat och sen avlivningsmetoden.

2009-07-12 @ 10:02:51
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Inge Sandén

Koskenkorva och Koskinen är två gifter,vart och ett på olika sätt.

Alla SD-are som fortfarande är medlemmar i Sv.kyrkan uppmanas att stanna kvar,enbart för att bekämpa landsförrädare som Koskinen.

Sverigedemokraterna anordnar ett upprop mot halalslakt den 6 sept.Kontakta Dragan om tid och plats.

2009-07-12 @ 10:42:51
Postat av: Terja

Maila gärna Visby stift och ifrågsätt herr Koskinen!

[email protected]

2009-07-12 @ 11:53:14
Postat av: Ibbe

Kanske Koskinen rent av kan göra delar av sitt stift till talibanområden? Påbjuden kvinnoklädsel, inga utbildningar för kvinnor, musik- och DVD-förbud

offentlig prygling m.m. som trevliga inslag i religionsfriheten modell Koskinen. Svensk lag ska tydligen med kyrkans hjälp förpassas till division 2 nedflyttad till förmån för code islamique. I religionfrihetens namn ska uppenbarligen vilka galenskaper som helst framöver accepteras med benäget bistånd av Svenska Kyrkan. Prästerskapet börjar sannerligen bli en samhällsfara när man öppet lierar sig med, och dessutom vill införa, medeltida ,för länge sedan passerade värderingar i landet. Det börjar verkligen bli dags att sätta stopp för ytterligare kyrkliga galenskaper.

2009-07-12 @ 12:23:26
Postat av: Niklas Bergström

ne vi kommer att kämpa för ett fritt sverige utan Islamsk galenskap. kyrkan är ju väldigt pk vilket blir märkligt att annhängarna vill avkristna sin egen religion o kulltur.

2009-07-12 @ 15:30:47
Postat av: JonasL

Konstigt att judarna som ju idag (iallafall de som bor i Europa och USA) kan betraktas som r'tt moderna människor fortfarande insisterar på detta djurplågeri.

Trodde ett tag att de var mindre primitiva än sina grannar där, men icke....

2009-07-12 @ 18:25:09
Postat av: Tomas F

Nådige biskop Koskinen vurmar för Intoleransens ideologi vars dödskults första tvångsåtgärder vid det framtida övertagandet blir att släpa alla dessa pk-vurmare till slaktbänken för att sona sitt syndiga otrogna kött till förmån för det ultimata socialistislamistiska drömsamhället! Halalslakt är inte ens förrätten i denna digra meny.

2009-07-12 @ 19:51:22
Postat av: Henke

Man får väl förmoda att den gode biskoppen avstår från bedövning om han skulle behöva genomgå en operation.../Henke

2009-07-13 @ 00:15:01
Postat av: Trocadero

När vi ändå håller på så kan vi ju också ge muslimerna rätt att döda judar och kristna.

2009-07-13 @ 01:01:15
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

slaktatkottsaljsutantydligmar" rel="nofollow">http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/debatt/2009/07/12/halalslaktatkottsaljsutantydligmar

http://tinyurl.com/nw6wso

2009-07-13 @ 01:40:43
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Tore

Denne skenhelige rackare "Koskinen"! Han utmärkte sig verkligen vid Estonia olyckan, och jag angrep honom verkligen ganska effektivt tydligen! Hans agerande mot de drabbade anhöriga, är en skam han aldrig kommer ifrån! Det har ju sedan dess varit väldigt tyst i hans ämbete. Men nu är det tydligen dax att ånyo verka mot hans kompetens som biskop. Varför skall vi svenskar bli drabbade av dessa galna finska invandrare! Vi gamlingar och djurvänner kan i detta fallet om viljan finnes, sätta denne "galning" på plats med hjälp av insändare och hos våra "pensionärsföreningar"! Dessutom undrar jag varför han endast nämner "koscher-slakt", när "halal-slakt" är arabernas parallell? Som jag tidigare påpekat, är jag Israel-vän, men även hos dessa finns knäpp-gökar, som kanske ligger bakom Koskinens agerande. Och är det så, att vi svenskar ånyo skall påverkas av enstaka galningar, då mina damer och herrar tar det hus i helvite! Sanna mina ord...

2009-07-13 @ 01:48:44
Postat av: Fredrik

Missat den Anders, Sen att lägga ut en blänkare på sin egen hemsida räcker inte enligt mig. Man måste synas ordentligt och inte förvänta sig eller tro att folk går in på SD hemsida. Men ett klart avstånds tagande från SD sida! BRA!Men som sagt SD måste lära sig att hur man bedriver polititik i andra länder.Kolla in detta och läs:

Postat av: Robin_Shadowes

"Koskenkorva och Koskinen är två gifter,vart och ett på olika sätt."Kanske dags att modernisera gamle Falstaff Fakirs vers:Biskop Koskinen är ett farligt gift

Som omger Visby stift (och resten av Sverige också)

2009-07-13 @ 07:25:16
Postat av: Nalle i Växjö

Varför ljuger journalister eller utelämnar fakta när det gäller KRIMINELLA invandrare.Är ni rädda att vi ska hata våra grannar som jobbar och sköter sig fast dom kommer från ett annat land?Tror ni journalister att vi svenskar inte klarar att skilja mellan hederliga invandrare eller kriminella.

Då har ni verkligen underskattat vår intelligensnivåVarför utelämnar journalister i radio, TV, och tidningar signalement på brottslingar. Vem vill ni skydda?I Halmstad pågår ett krig mellan olika grupper. . I PK pressen beskrivs det som uppgörelse mellan kriminella gäng ( vilka )Det här är något som går igen i Kalmar, Växjö, Rosengård, Södertälje med flera platser.

Varför skyddar du som är journalist dom som är gangster?Svaret kommer vi aldrig att få, men läs mera på länken till en artikel som Kent Ekeroth skrivit tidigare.

Det finns även förklaringar på andra händelser om man följer länkarna

Postat av: Nalle i Växjö

Aftonbladet bryter trenden och anger att den senaste gangstern inte var SvenskFörmodligen redigeras det nog under dagen, dom får nog skylla på sommarvikarie

Postat av: Dragan Klaric

Halal-slaktat kött säljs utan tydlig märkningOkej att vilseleda svenska konsumenter om slaktmetodenSvenska livsmedelsbutiker säljer halal-slaktat kött utan tydlig märkning på svenska. Därmed riskerar svenska konsumenter att köpa halal-slaktat kött utan att vara medvetna om det. Några krav på märkning på svenska finns inte, enligt Livsmedelsverket. Däremot är köttet ofta märkt med arabisk text vilket underlättar för muslimer att kunna köpa enligt islam korrekt slaktat kött, skriver Björn Söder.

Postat av: natasha

Kan man förvänta sig att alla så kallade djurrättsaktivister reser sig som en man och det blir ett ramaskri mot denna barbariska behandling av djuren? NIX!!! Dessa fega ynkryggar, dessa pseudodjurvänner sitter tystare än en mus!Deras "kärlek" till djuren räcker endast så långt att de vågar smyga fram under nattens mörker och förstöra för en och annan svensk bonde som har slitit i hela sitt liv för att försörja sin familj.Ett falskt och ynkligt skådespel på den politisk korrekta scenen! Avskyvärt!

2009-07-13 @ 10:59:47
Postat av: Micael Foghagen

Men visst är det märkligt att det är OK (enligt lagstiftaren)att importera halalslaktat kött?Jag får inte det att gå ihop....

2009-07-13 @ 11:52:55
Postat av: Ture F.

Micael!Har då något lagstöd för att det är tillåtet att både importera och sälja riktigt slaktade djur på halalsättet?

2009-07-13 @ 11:59:54
Postat av: Caroline ♥

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-07-13 @ 12:07:28
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: Micael Foghagen

>Ture FCoop har iallfall sålt, det vet jag... men vi får väl googla och se mer.

2009-07-13 @ 12:37:01
Postat av: World Traveller

Thoralf - Varfoer aer det saa tyst fraan SD's haall nu? Jag menar inte i den haer fraagan utan mera allmaent. Man hoer ju aldrig ett knyst laengre. Har dom gett upp foersoeken att komma in i Riksdagen naesta aar?

Man hoer aldrig SD komma till tals vare sig det gaeller islams spridande i Sverige (maangkultur, flyktingmottagande eller vad det nu kamoufleras som), djurplaageri, kvinnofoertryck och hedersmord, skenande vaald mot framfoerallt svenskar, mordbraender, vaaldtaekter m.m m.m.

Det aer orovaeckande tyst.

2009-07-13 @ 13:00:11
Postat av: natasha

Jag måste säga att jag håller med World Traveller och många andra som sagt samma sak tidigare!Det hörs och märks alldeles för lite av SD-ledningen och de åsikter som partiet står för. Det räcker inte att lägga ut sitt program på nättet.

2009-07-13 @ 15:20:57
Postat av: Robert

Tänkte bara tipsa om artikel där gamle gode kurt citeras:http://www.realtid.se/ArticlePages/200907/13/20090713083657_Realtid039/20090713083657_Realtid039.dbp.asp

2009-07-13 @ 17:02:00
Postat av: Gammelsvensk

Ny Konsumbutik.

"Butiken med "All Världens Mat" ligger i Kronoparken i Karlstad, där många med ursprung i andra länder bor.

Sortimentet kommer att omfatta 4000-5000 artiklar och i satsningen ingår också halalslaktat kött."

http://www.butikstrender.se/articles/view/172

2009-07-13 @ 17:12:43
URL: http://gammelsvensk.blogspot,com
Postat av: Fredrik

Nu får det fan vara nog med dessa påhopp på den vanliga Svensson.Vår jädra rättighet att få en ordentlig beskrivning om man ej förstår den inkvoterade politiskt korrekta läkaren !!

Vi betalar skattepengar så vi kan få vår sjukvård.

Inte för att bli skrattade åt och att nån tomte sitter o skriver i journalen att man är rasist bara för man ej förstår denna persons dåliga svenska! Nä fyyyfan säger ja !Fanskapet ska bli av med jobbet på stående fot.

Är ett sånt övertramp så han bör även bekäggas med dagsböter eller liknande.2009-07-13 @ 19:58:23
URL: http://ttela.se/start/vanersborg/1.519926
Postat av: Ture F.

Halalslakt!Nu får ni rätta mig, om jag har fel beträffande fakta, men jag har uppfattat saken så här.Kronfågel gick ut med reklam för en 4-5 år sedan om att bolaget tillhandahöll halalslaktade höns och kycklingar. Det blev ett ramaskri på nätet. Sedan dess köper jag inte Kronfågels produkter överhuvudtaget. Var det därför bolaget fick glas i köttet? Inte vet jag, men Kronfågel hade uppenbarligen förtjänat det.Som jag har förstått det, så innebär halaslakten att man utan bedövning rakt av skär halsen av vederbörande djur och låter blodet rinna ut. Detta är dock förbjudet enligt djurskyddslagen från 1937. Det kan alltså inte presumeras att Kronfågel bryter mot svensk lag, varför bedövning rimligen äger rum. Uttalanden från slaktindustrien ger vid handen, att dessa inte avser att skära halsen av djuren och låta dessa förblöda till döds utan bedövning, om det nu skulle bli tillåtet med riktig halalslakt enligt EU.Den traditionella halalslkaten borde därför inte finnas i landet, såvida inte Kronfågel fuskar.Om nu någon skulle importera på

riktigt halalslaktade fjäderfä från kontinenten, så strider det mot svensk lag. Importen vore således olaglig.På marknadsföringssidan så vore försäljning av de riktiga halaslaktade djuren inte försäljningsbara, eftersom det är olagligt att försälja riktigt slaktade djur. De som säljs slaktas med denna mod är alltså bedövade.Eftersom djuren inte får slaktas enligt halalmedtoden, så försäljer Kronfågel en felaktig produkt, när det det påstås att produkten utgör halalslakt. Enligt marknadsförings lagen får man inte göra så. Därför ägnar sig Kronfågel åt vilselendande marknadsföring förut att det skall fråmgå på svenska språket att det är fråga om halaslakt och det är "fuskigt" halalslakt. Är det någon som orkat polisanmäla Kronfågel och de affärer som säljer eländet??2009-07-14 @ 05:08:37
Postat av: iln

Läser man om Visby stift på:http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?di=43193&ptid=0inser man att biskopen där har ett stort ansvarsområde. Även alla utlandsförsamlingar sköts av denne Koskinen. Säkert är han svårt påverkad av mångkulturen (

/iln

2009-07-14 @ 15:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0