VI SÄGER VAD ANDRA TÄNKER.Den artikel som publicerats i SvD om våldsbejakande extremism och radikalisering kom inte som någon överraskning för mig och alla andra som redan genomskådat medias politiskt korrekta rapportering av invandringens konsekvenser.

Detta har jag och andra sverigedemokrater gång på gång skrivit om på våra bloggar men aldrig fått något gehör för av så kallade etablerade politiker.


I rapporten konstateras att det "förekommer grupper av ultraradikala islamistiska medlemmar med hemvist i någon av de källarmoskéer som finns i området. Dessa predikar isolering och agerar åsiktskontrollanter samt upprätthåller en stark hotkultur, där främst kvinnor trakasseras psykiskt och fysiskt. Förhållningsreglerna innebär bland annat att kvinnor som aldrig tidigare burit slöja nu tvingas till det, att flickor och pojkar inte får leka tillsammans och att patriarkala maktstrukturer cementeras".

  

Många av eleverna i dessa områden går enligt SvD inte på de kommunala skolorna utan istället i arabiska "religiösa" friskolor. Det innebär att situationen kommer bli än värre och segregationen kommer öka och därmed också motsättningarna mellan muslimer och övrig befolkning i Sverige. Framtiden ser väldigt mörk ut och det är synd att inte pk-partierna i Sveriges riksdag inte lyssnat på oss Sverigedemokrater.


"Likaså är det problematiskt att många kulturföreningar inte är vad de uppger sig vara. I vissa fall bedriver de i själva verket religiös verksamhet med en radikal hållning. De motsätter sig aktivt all form av integrering i samhället, vilket de även uppmanar sina medlemmar att göra. "


Rapporten talar med andra ord klarspråk! Dold agenda gäller uppenbarligen i dessa "kulturföreningar". Det är dessa invandrarföreningar som t.ex. Kalmar kommun öser pengar över och samtidigt nekar våra hembygdsföreningar en enda krona i bidrag.


"Man motsätter sig även demokratiska styrelseformer samtidigt som förtryck av kvinnor/flickor förekommer.

Enligt många respondenter sker predikningarna ofta på andra språk där ett uttalat hat mot både Sverige och västvärlden förekommer. Det är dock viktigt att understryka att väldigt få har ett våldsbejakande budskap."

  

Det är väldigt förvånande att SvD publicerar denna artikel som utan tvivel måste betraktas som främlingsfientlig och till och med islamofobisk. Den måste i vänsteranhängarnas ögon även vara rasistisk om man skall gå efter deras definition av rasism.


När man sedan kommer till slutsatserna blir det också intressant.


"Vi har funnit att kommunerna måste vara de främsta aktörerna och ges nödvändiga förutsättningar för detta."


Det skall bli intressant att se hur de styrande socialdemokraterna i Kalmar med Birgitta Elfström och Nasim Malik i spetsen kommer att agera. Ingen skall få mig att tro att detta bara existerar i Rosengård. Efter att jag bevistat fredsdemonstrationen i Kalmar så förstår man att det finns många människor även i Kalmar med fanatiska värderingar och islamistiska fundamentalister som idoler.


Artikeln är en bekräftelse på att moskeér inte gagnar integrationen av muslimska invandrare i Sverige. Utan snarare ökar segregationen skapar motsättningar på alla plan.

Nu tror jag personligen inte för en sekund att ansvariga personer i regeringen drar den naturliga slutsatsen att den enorma massinvandringen till Sverige från muslimska länder måste stoppas. Det är inte politiskt korrekt.


Ibland känner jag mig väldigt trött på att stångas med politiker som kritiserar mig i alla offentliga sammanhang men som tackar mig när ingen annan lyssnar.


Kommentarer
Postat av: Mammon

Du ska fortsätta stå upp för det du står upp för. Jag var inte så stark utan gick till sverigedemokraterna.

2009-01-29 @ 00:03:04
Postat av: Inge Sandén

Tack Thoralf:Imorgon blir det många kommentarer på ditt fina inlägg.Nu kan alla våra motståndare,slänga sig i väggen.Allt är bekräftat,det vi alltid vetat,nu kommer alla sanningar att bara spruta ut.Tänk att vi till sist skulle få rätt i alla våra påståenden,av personer som tillsats av regeringen.Han Momanud Omar såg alldeles vild och galen ut i den sista nyhetsrappoteringen.Nu har PK-iterna fått något att bita i.Sanningen går inte längre att stoppas,även då det gäller Hamas beteende mot sitt eget folk i kriget mot Israel.

2009-01-29 @ 00:25:04
Postat av: Magne

Fattar inte riktigt vad du menar Mammon men en sak vet jag. Thoralf står alltid upp och rakryggad.

2009-01-29 @ 01:23:22
Postat av: vmm

Jag tror inte SD kan använda den här rapporten och säga "vad var det vi sa" och få politiska poänger. Vi får tänka på att dom som vill ha ett mångkulturellt samhälle vill ju ha det som det är i Rosengård. Rosengård är deras ideal och visar hur dom vill att vi ska ha det. Radikala muslimer som predikar så lite integrering med det svenska samhället som möjligt kämpar ju för att bevara Sverige mångkulturellt.Mångkulturalisterna firar nog rapporten med att skåla i champagne eftersom den visar att Sverige, enligt deras sätt att se saken, är på rätt väg.

2009-01-29 @ 01:30:57
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Tore

Tyvärr tror jag, att de stoppar "huvudet i sanden"!

Regeringen har ställt sig i en nedåtgående skruv, och denna försvarar de tappert. Varför tror ni att invandringens kostnader skall hållas hemliga, när alla andra kostnader skall "bokföras". De byter ut den etniska befolkningen mot ett islamistiskt våldsamt samhälle, där enklaver och byar likt Somalia och Pakistan kommer att verka.

"Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss"! sa den socialistiska halvfiguren Jens Orback i ett uttalande. Visst är detta planlagt av de styrande.

Jag tror förrädarna redan "konverterat", då deras

motstånd till islamiska våldet är nedlagt!

"När vi blir i minoritet"...

www.se.youtube.com/watch?v=9mYmTuqptEk

2009-01-29 @ 01:54:09
URL: http://http
Postat av: Ulrika

Vad är mångkultur? Varför skjuter ni inte de mångkulturalister som kommer hit och tar för sig och de som uppmuntrar dem?

Många av er som skriver här har vapen. Använd era vapen och skjut slöddrena i huvudet när ni får en chans och asen hotar er. Polisen gör inget jota då de ska vara dialogpoliser. Skjut packet rätt mellan ögonen om de vill råna dig, våldta dig eller vill att du Ska ligga som en morot resten av livet.

2009-01-29 @ 02:09:04
Postat av: Micael Foghagen

>ThoralfJag lyssnar på dig ! Och tackar dig och Lars R för en mycket givande träff i "Vetlanda trakten".Sent, ja, men även tvätten måste tas om hand...

2009-01-29 @ 03:15:15
Postat av: Arandur

Hoppas du får en härlig Torsdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-01-29 @ 03:18:50
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: mie

sugen på en ny design? :) kolla in här: http://memie.blogg.se/2009/january/budgivning-lila-design-1.html

2009-01-29 @ 03:21:47
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ulrika: Skillnaden är att vi är civiliserade till skillnad från dem. Vi får inte sjunka till deras nivå. Sedan gillar jag inte att du uppviglar på denna blogg. Visst är situationen katastrofal och desperat, men man kan inte börja skjuta folk hipp som happ. Någon måtta får det väl ändå vara.

2009-01-29 @ 04:50:16
Postat av: Thoralf A

UlrikaDet var både första och sista gången du skrev en kommentar på min blogg hoppas jag.

Din kommentar får stå kvar som ett avskräckande exempel på kommentarer.

Fler kommentarer på den nivå raderas omgående.

2009-01-29 @ 07:26:15
URL: http://thoralf.se
Postat av: Hulda

Det är illa idag.

Hur kommer det att bli om 10 år, om 20 år.......

Våra fega politiker vågar inte ta i detta.

De kommer att tiga om denna rapport...

2009-01-29 @ 07:35:50
Postat av: Fredrik

Vänta bara Thoralf ! Det kommer !!:-)

Politiker kommer inse att vi kommer gå man ur huse om detta fortsätter i samma takt.Sen finns det ingen hyfsat civilicerad människa som inte inser att detta är ett stort enda misstag.Har du hört nåt från Barometerns fotbollstjärna som bloggar som en obildad snorunge ?Nej ! Inte ett ord eller hur ! Varför ?

Kan ju vara så att verkligheten kommer ikapp ibland och då ska man bara vara tyst om man inte har något vettigt att komma med !Så det kommer var så säkert !SD 2010 !

2009-01-29 @ 07:39:02
Postat av: Malin

Thoralf!Jag tror att SD kommer att få en betydande roll när valet ska avgöras 2010 och hoppas att ni gör det med bravur! Om jag får gissa så kommer SD få mer röster än vad ni förstår i dagsläget.Har aldrig varit politiskt engagerad men nu är det stort läge att bli det. Kan säga att min röst kommer att läggas på ert parti och jag kommer att se till att dom kommer att bli fler. Jag talar dagligen om invandrarpolitiken, jämställdhet och kvinnans rättigheter samt det ökade våldet i Sverige.

Någon gång MÅSTE Sverige ta itu med problematiken som dagens stora massinvandring medför men vi läser, ser det och hör det dagligen!

Vilket för mig är ofattbart att så få politiker varken ser eller verkar bry sig om i rädsla av den "rasistiska" stämpel man kan få...

Vi är inte mer än människor och jag vill leva här med min sambo och två barn i en någorlunda ro i det land man är uppväxt i.

T.o.m talat om att fortsätter det våld och acceptans om religiösa sagor så finns det säkert andra länder som skulle vilja motta oss laglydiga samt arbetsvilliga svenskar. Att ens behöva tänka i de banorna får mig att bli besviken på sveriges politik.

Stå på dig Thoralf och gör det rätta för Sverige! SD blir min röst 2010!

2009-01-29 @ 08:05:28
Postat av: Roberth ström

Detta var inget nytt under solen. Vi som följer bloggar om Islam i Sverige har varit rädda för denna utveckling i flera år. KOnstigt att tidningen vågade publicera den.

2009-01-29 @ 08:50:09
Postat av: Martin Isaksson

Ja med tanke på hur lång det hadde gått när jag flyttade från Malmö år 2000 och sen flyttade tillbaka 2004 och då var det mkt värre och sen flyttade jag därifrån 2005 för att jag inte ville att barnen skulle växa upp i Malmö och bli berikade av mångkulturen, så nu måste det nästan vara värre än det står i artikeln.har sett faran i många år och därför flyttat ut på landet med bommar för infarten då jag tröttnade på turkmercor som körde in på gården och skulle kolla om man var hemma så de kunde länsa huset, Larm samt hagelgevär i källaren.Gör mitt ytersta för att se till att så många som möjligt att inse fakta om vad som händer i sverige år 2009. har kanske de senaste 10mån värvat 20röster åt SD som innan skulle rösta S eller M.en piss i mississipi men det är en början.rösta SD 209/2010 för era barns skull.

2009-01-29 @ 09:45:01
Postat av: Bengt

Jodå visst vågar SVD men denna artikel kommer aldrig in i den sunkiga pk-tidningen GP. Jag uppmanar er läsare landet över att gå på era lokala tidningar och fråga varför de tiger om sanningen. Till sist när trycket från läsarna (kunderna)blir för stark är de tvungna att publicera sanningen.

2009-01-29 @ 10:09:22
Postat av: herc

Ja och och nu brändes en ny skola ner. Det brinner en skola i veckan i Sverige. Varför kan man undra.

När jag var liten brann det aldrig några skolor.

2009-01-29 @ 10:40:02
Postat av: Fredrik

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4285364.abKolla in aftonbladets artikel.Man blir ju mörkrädd så som vi flörtar med dessa så kallade frihetskämpar.

Pengar verkar vara nåt dom har ?

Slängde fram 100.000 och köpte ett hus

4000 dollar för läkarvård/psykvård

Men han smugglar bara bra saker inget knark eller vapen !?? Ja men vadfan är detta !!? Va ! Sitter verkligen vår dagspress och froterar sig med dessa terrorister,fundamentalister och rasister !!?2009-01-29 @ 11:02:30
Postat av: Fenrisulv

Alla dom som hånat och förlöjligat oss som gång på gång påpekar vilka orimligheter som tillåts existera i Sverige måste väl för fan någon gång själva få upp ögonen? Man ser ju gång på gång att vi får rätt, men dras det några korrekta slutsatser av det?Knappast, den politiska korrektheten måste vara världens mest effektiva metod för att göra människor selektivt dövblinda!

2009-01-29 @ 11:12:09
URL: http://www.rebell.dk
Postat av: Ibbe

Den nya Rosengårdsrapporten visar att den trend som beskrevs i, " Globala problem i en lokal kontext, muslimer och svenskar Rosengård", har utvecklats precis som man kunde förutspå. Författaren ,socialantropologen Aje Carlbom, försökte SVT att på ett mkt fräckt sätt använda mot rapporten häromkvällen. Vad SVT inte berättade är följande: Carlbom doktorerade också på en avhandling om Rosengård ,där han f.ö. var bosatt under några år och bedrev fältstudier. Avhandlingen försökte man stoppa från en del håll, dess slutsatser och omdömen var inte politiskt korrekta. Den akademiska världen höll emot, Carlbom disputerade och godkändes. Därefter tegs avhandlingen ihjäl,helt enligt den den svenska mediaregelboken. Slutsatserna i avhandlingen är ingenting annat än förklaringar till de frön av terrorism och iscensatt förtryck i Rosengård som den nya regeringsrapporten visar är en realitet. Carlboms beskrivningar av s.k. re-islamisering ger anledning till en hel del reflektioner åtminstone bland oss som inte köper alla påståenden om det färgglada mångkulturella samhällets alla nya kulturella aktiviteter, vilka ska "berika" det svenska majoritetssamhället. Carlboms avhandling som har några år på nacken kan säkerligen rekvireras från avd. för Soocialantropologi, Lunds Universitet. Detsamma gäller för " Globala problem o.s.v.".

2009-01-29 @ 13:26:21
Postat av: hunter

Om hur SVT Aktuellt gjorde bort sig totalt i en direktsändning i går kväll.

Postat av: Martin Isaksson

Ja bort med folkhemmet och välkommen mångkulturen det nya sverige.nej tack

2009-01-29 @ 14:45:40
Postat av: Fredrik

Ja du Hunter !

Det kommer krypande mer och mer !

Ju mer man visar upp dom här fundamentalisterna så verkar det som media och politiker blir liksom tagna på sängen av vad dom har skapat !Kollade in din länk ! dom verkar rätt tagna på sängen tror jag !! Härligt !:-)

Dom kanske lär sig snart! Mona.S vet jag knappt hur hon ska bedriva sin valkampanj nu när man öppnat sandmusslan och börjar inse dess vedervärdiga innehåll!

2009-01-29 @ 15:40:14
Postat av: Thoralf A

FredrikMona Sahlin? Har hon gått under jorden?

2009-01-29 @ 15:51:42
URL: http://thoralf.se
Postat av: AWSvensson

Med risk att få rött kort, menar du six feet under.

2009-01-29 @ 16:12:39
Postat av: Thoralf A

AWSvenssonInte ens gult kort!

2009-01-29 @ 16:36:58
URL: http://thoralf.se
Postat av: Sten

Denna rapport kommer att behandlas med stoersta moejliga tyyysssstnad.......Sen saa raader jag SD att kraeva observatoerer vid varje vallokal och daer dom raeknar roestsedlarna vid EU-valet och naesta regerings/riksdagsval. Annars kommer SD's roester att "foersvinna". Saekert som amen i kyrkan.

2009-01-29 @ 16:43:20
Postat av: Sten

Min kommentar foersvann saa jag faar foersoeka igen.Jag tror att denna rapport kommer att behandlas med stoersta moejliga tyyyssstnad.....Sen tycker jag att SD maaste kraeva observatoerer vid val-lokalerna och daer dom raeknar roestsedlarna vid naesta EU-val och Regerings/Riksdagsval.

Annars kommer SD's roester att "foersvinna". Saekert som amen i kyrkan.

2009-01-29 @ 16:46:55
Postat av: Fredrik

Grönt kort ! :-) forsätt att gå på !!

Vi får nog ta en öl i framtiden Thoralf !

Man måste få lov att vara mänsklig !Som Moderaten sa: Det kommer bli ett SKIT ÅR !!

Ett språk alla förstår !2009-01-29 @ 17:02:10
Postat av: Annelie

Undrar när våra politiker ska vakna? Se verkligheten hur det är i sverige i dag.

Människor i min närhet till och med min familj är både blinda och döva. Har försökt med information,men blir bara kallad rasist.

2009-01-29 @ 17:12:05
Postat av: Martin Isaksson

@ Annelieja jag vet hur det är tog lång tid innan min bror förstod och min mamma förstår fortfarande inte enligt henne är det bara rasister som röstar på SDdet bara är så vilka fakta eller argument man än kommer med så bara är det så.Trotts att våran familj blivit berikade så många gånger av kravmaskinerna,de som verkar ha mer förstående för att man röstar på SD är ofta invandrare själva (skötsamma såna kan tilläggas) då de tycker att man ska vara stolt över sverige och värna våra unika värderingar som vi tar för självklarheter men som i stora världen är rätt sällsynta.SD 20102009-01-29 @ 17:28:56
Postat av: Bengt

2009-01-29 @ 17:45:22
Postat av: BAW

Vad säger SSU, de brukar ju alltid ha synpunkter. Är det denna form av demokrati vi har att se fram emot om olyckan skulle vara framme och s kommer till makten med kommunisterna?

2009-01-29 @ 17:47:56
Postat av: Ibbe

"Globala problem i en lokal kontext,muslimer och svenskar i stadsdelen Rosengård" är den korrekta titeln som nämndes i mitt förra inlägg vilket härmed korrigeras.

2009-01-29 @ 18:21:31
Postat av: Lee

Mohammed Omar demokrat och stödjer Hamas...

Som att vara Jude och stödja Hitler...

2009-01-29 @ 18:35:04
Postat av: FreeBird

<i>Mohammed Omar demokrat och stödjer Hamas...

Som att vara Jude och stödja Hitler... </i>Tyvärr sign. Lee, ännu värre. Det fanns åtminstone halvjudar bland höga militärer under Tredje Riket. Field Marshall Milch som ett exempel. (Rigg: "Hitler's Jewish Soldiers"). Varför kan vi bara spekulera om, rädda om familj, visste inte om sina rötter, kände sig mera tyskar än judar, allt är idag bara spekulationer.Men vi behöver inte spekulera om Omar är en demokrat. En lögnare och islamist kan aldrig vara en demokrat.

2009-01-29 @ 18:54:21
URL: http://www.dickhaas.com/
Postat av: BAW

Ställ en rak fråga i fullmäktige till sosseriet hur de ser på denne Omar.

2009-01-29 @ 19:53:06
Postat av: natasha"Ibland känner jag mig väldigt trött på att stångas med politiker som kritiserar mig i alla offentliga sammanhang men som tackar mig när ingen annan lyssnar."Thoralf, jag har insett för länge sedan att de etablerade politikerna i Sverige har Janusansikten. Det ena ansiktet visar de utåt, och det andra återspeglar vad de egentligen tycker. Det andra ansiktet kommer bara fram, när ingen obehörig ser eller hör, och det är inte så ofta.Därför litar jag inte ett dugg på vad de etablerade politikerna säger offentligt!

2009-01-29 @ 19:57:08
Postat av: Ture F.

Thoralf! Sista meningen i ditt inlägg, som natasha citerar, känns relevant! Jag tror att vi alla känner så ibland! Vad som skiljer dig från oss andra är att du har tåga och orkar köra vidare! Vi gör vad vi kan för att stödja dig och SD. Bilden som illustrerar din slinga ovan är bara för talande! Allt i ett nötskal!

2009-01-29 @ 21:14:13
Postat av: hunter

@ Thoralf

Mona Sahlin har har kommit fram i rampljuset och undertecknat en debattartikel, som hon själv aldrig skulle ha klarat av att formulera, trots att det är rena flummeriet!

Postat av: nisse

Skummade igenom Monas artikel, mest plattityder och gammalt flum! Sossarna ska reformera ams, tydligen. Bara munväder, de vill inte reformera arbetsmarknaden! Alliansen och även sd:s största tillgång måste va Sahlin. Undrar om hon klarar sig över partikongressen till hösten ?

2009-01-30 @ 00:01:03
Postat av: Anonym

Tore, jag har sedan länge misstänkt att höga potentater redan konverterat då dom tror att dom skall kunna bli kvar vid köttgrytorna på detta sätt. Gäller inte bara Sverige, tror Merkel och Saekozy gått över och Obama ska vi bara inte tala om för han är född som muslim. Att dom fortfarande klär sig västligt beror bara på taqyyian, dom vet att dom fortfarande kan bli bortröstade. Gissar på att Måna blir först med att komma ut ur garderoben. Antingen blir det om lite över ett år för att locka till sig fler musse-röster eller nån gång 2011. Beror på hur hotade dom känner sig av Sd. Håller också med om att man bör kräva val-observatörer för dom kommer fuska - garanterat och dom har resurser för att göra det och komma undan med det om ingen håller ögonen på dom.Vad gårdagens Aktuellt beträffar tycker jag det var jättebra att det kom ut i fulmedia ö h t. Betänk att det fortfarande finns många äldre och fattiga som inte har tillgång till internet men vi vet redan att Aktuellts tittar-bas består av många äldre. Bra att dom med egna ögon får se ilsmas sanna ansikte och får dra sina egna slutsatser av detta. Magnus Ranstorp, svensk, lugn och sansad, allt som fanatikern Mulla Omar inte var. Dessutom extrabonus att han blev avbruten mitt i en mening av pk-iten och dhimmin Lennart Persson. Så skall Det Nya Herrefolket tas.

2009-01-30 @ 00:49:37
Postat av: Robin_Shadowes

Sorry, verkar som om jag glömde skriva in min signatur men det var jag som skrev det där 00:49:37-inlägget.

2009-01-30 @ 00:51:27
Postat av: Nalle i Växjö

Rapporten om RosengårdSåg Aktuellt sändningen om Rosengård och dem extrema åsikter som finns där .Nu skulle jag vilja ha ett "Wallraf" reportage av Janne J, som med dold kamera går runt i Rosengård och frågar ut dom som bor där om vad som verkligen händer och kanske besöker dom så kallade "källermoskeerna".Det vore mycket intressant att följa ett sådant program.

2009-01-30 @ 08:07:01
Postat av: Martin Isaksson

Läste att PK maffian hävdar att den artikeln i SVD och undersökningen är en bluff då de hävdar att källmaterial är förstört (läste det som hastigast på MSN hemsida) med vinklingen att det är synd om de som bor i rosengård och att vi elaka svennar skyller alt på dem.suck PK kriget har börjat tidigt redan innan valen.

2009-01-30 @ 11:03:02
Postat av: Nalle i Växjö

Rekommenderar att ni går in på Google och gör en sökning på"socialantropologen Aje Carlbom"så kan ni läsa mera om diverse undersökningar som varken dagspress eller TV tar upp i någon större utsträckning

2009-01-30 @ 13:30:41
Postat av: Nalle i Växjö

Den Svenska lärarinnan som nyligen blev skjuten i benet .

Finns det några fakta att Israeliska soldater använder kaliber 22.Eller är det ett typiskt fall av "Pallywood" och kanske skott avlossade av "fel" sidaNågon som har mera fakta

2009-01-31 @ 10:19:08
Postat av: Nalle i Växjö

Nästan som hemma säger kvinnan i RosengårdHittade nyss detta klipp på Youtube från Rapport 2007-10 och vet inte om man ska skratta eller gråta.http://se.youtube.com/watch?v=pHrmSTRmjyw&feature=related

2009-01-31 @ 12:15:33
Postat av: hunter

@ Nalle i VäxjöVar har du hittat informationen om att kaliber 22 orsakat sakadorna?Israel använder bl.a. amerikanska automatkarbiner M16 och M4 båda med kaliber 5.56 mm. Kaliber 22 är 5,65 mm och kallas allmänt för salongsgevärsammunition. Hamas använder i viss mån erövrade och insmugglade M16, men till 90 % Kalashnikov AK 47 med en kaliber på 7,62 mm.Specialstyrkor inom bl.a. Israel använder sig även av AK 47 i vissa operationer, för att vilseleda Hamas om att det är egna styrkor som utför den pågående operationen. Så gör givetvis även Hamas om man vill att det skall framstå som att Israel är den som avlossat skotten, då använder man sig av sina M16 alternativt Kalashnikov AK 74 med en närliggande kaliber på 5,45 mm.

2009-01-31 @ 14:54:39
Postat av: Martin Isaksson

är det bara jag som tycker detta är mkt konstigt ?http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/01/kallmaterialet-i-rosengardsrapporten.html

2009-01-31 @ 18:00:24
Postat av: Till Hunter, om kulan i benet

Uppgiften att skadorna på lärarinnan orsakades av en kula med kaliber 22 kommer från dom artiklar som publicerats i alla media.

Det finns även bild på den omvandlade kaliber 22 kulan, konstigt när hon enligt uppgift i samma artiklar blev skjuten i benet är hon tagit skydd bakom ett träd!

Och kulan gick dessutom igenom vaden, vilket innebär att den måste ha avlossats på ganska nära håll . ( kanske till och med från fel håll)

Min första fråga var varför israels soldater använder så kallad salongsgevär när dom förfogar efter betydligt mera avancerade alternativ.Utan att beskylla någon tycker jag att det nästan luktar "pallywood" över det hela.Det som stör mig mest är att massmedia, tidningar tv och radio presentera samma nyhet utan vidare källforskning.

Borde vara straffart en pressetiska regler, men som tydligen är OK när det gäller vissa grupper.

2009-01-31 @ 20:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0