SD NÄRA EN VÅGMÄSTARROLL

I dagens SIFO-mätning får Sverigedemokraterna 4,3 procent och är därmed över riksdagsspärren ännu en gång. Samtidigt minskar avståndet mellan Alliansen och vänsterblocket till 5,7 procent. Detta innebär att SD allt mer närmar sig en vågmästarroll efter valet 2010.


SDU med Erik Almqvist i spetsen genomförde idag återigen ett torgmöte i Stockholm och givetvis var vänsteraktivister på plats för att störa. Polisen grepp ett 60-tal av dessa vänsteraktivister men jag undrar om dessa personer aldrig blir straffade. Erik Almqvist träffades av en sten på axeln. Läs artikel på sd:s hemsida.


Jag anser att det är hög tid att polisen tar i med hårdhandskarna mot dessa ligister. Nej, jag kräver att polisen tar sitt jobb och yrkesheder på allvar. Det är bara för polisen att videofilma dessa demonstrationer för att ha bevis mot de personer som begår brott.


Kommentarer
Postat av: Magne

Det verkar som att det enda hoppet om ändring och rättvisa är att utländs media reagera på att dessa antidemokratiska mötesstörningar får fortgå obehindrat. Kanske då, men ändå 60 gripna får väl ses som ett genombrott och jag läser ingenting om några dialogpoliser.

2009-01-26 @ 00:05:10
Postat av: vmm

Jag tycker att man borde införa någon lag om förbud mot brott mot demokratin. Att hindra lagliga demonstrationer från politiska organisationer tycker jag borde falla under den kategorin. Och där ingår inte bara det uppenbart olagliga om att kasta saker på folk utan även att medelst t.ex. visslingar inte låta folk få komma till tals. Yttrandefriheten är en viktig del av demokratin och om man inte tillåter vissa att yttra sig utan stör med visslingar så är det ett brott mot demokratin.Jag kan faktiskt inte se någon annan lösning än att man använder lagboken här. Att begå den här typen av brott mot demokratin borde enligt mig ge kännbara och fleråriga fängelsestraff.

2009-01-26 @ 00:24:15
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Knegarn

Det FINNS redan sådana lagar. Det är förbjudet att hindra en fri åsiktsbildning. Det är bara det att de styrande är högst motvilliga till att lagföra dessa brott så länge de drabbar SD och andra konkurrerande partier.

2009-01-26 @ 01:14:19
Postat av: Tore

Ja visst, vmm! Då hade vi kunnat "sätta dit" nästan

hela Riksdagen, då de röstade för "Lissabonavtalet"

utan att svenska folket fick avgöra!.

Det första som Sd bör göra 2010 är, att återinföra tjänstemannaansvaret i lagtexten. Det är kanske därför "patrasket" är så rädda för Sd...

2009-01-26 @ 03:15:37
URL: http://http
Postat av: Anonym

Nu ska vi inte vara alltför orättvisa mot Norrmalmspolisen. De grep ju faktiskt 65 personer, enligt de allra senaste uppgifterna. Försök till misshandel, störande av allmän sammankomst (vilket är det demokratibrott som åsyftas ovan) och lite annat har de på vänsterfascisterna. Det var ändå bättre än i Malmö och Göteborg. Och publiciteten som SDU fick är ju nästan enorm!

2009-01-26 @ 03:54:57
Postat av: Blivande kommunalråd för SD 2010 ?

Frågan är om dom etablerade partierna förstår att inte nog med att SD kommer in det lutar åt en vågmästaroll.Detta scenario kan bli mycket livligt o givande för Sverige.

2009-01-26 @ 07:18:09
Postat av: Hulda

Gripa de som stör är bra.

Men får de några ordentilga straff?

Eller bara en klapp på axeln och en förmaning.......

2009-01-26 @ 08:06:44
Postat av: Roberth ström

Vi sänder en tanke till Sdbluffen en dag som denna.

2009-01-26 @ 08:36:13
Postat av: Martin Isaksson

skönt hoppas att SD kommer in i rikstan bara de gör det och kan stoppa några PK beslut som är katastrofalla och folk märker detta så kommer SD ha minst 10% i valet 2014.

2009-01-26 @ 09:22:39
Postat av: Martin Isaksson

Thoralf ta fasta på dessa siffror så är segern som i en liten ask kolla så som de förstört sverige.http://frianyheter.wordpress.com/2009/01/26/802-000-personer-i-utanforskap/

2009-01-26 @ 09:59:26
Postat av: hunter

@ Roberth strömBeträffande bloggen Sdbluffen.Man tillämpar tydligen numera på Sdbluffen att endast vissa personer får framföra sina någorlunda kritiska kommentarer, för att ge ett sken av "yttrandefrihet", och raderar hej vilt bland de som är alltför obekväma eller som på ett sakligt sätt motbevisar deras inlägg. Har läst utmärkta och sakliga inlägg som inte på något sätt strider mot deras kommentatorsregel, men som efter ett tag likväl är bortttagna.

2009-01-26 @ 10:01:41
Postat av: hunter

Till alla bloggbesökare. Läs bifogade länk om situationen i Storbritannien. Ta ett djupt andetag och räkna sedan lugnt till 10 så att ni inte bryter samman!

Postat av: Mamma MU

hunter

Är det inte lite smått roligt att denna bloggen fungerar på samma sätt. Det som är väldigt pk passar här. Är det ngn som berättar deras sanning, sorteras de bort. Ni är märkliga ni "politiska" individer med er syn på världen och människor.

2009-01-26 @ 10:41:55
Postat av: hunter

@ Mamma MUVilken sanning har sorterats bort? Jag har följt bloggen sedan slutet av förra året och det enda som har tagits bort är fullkomligt korkade inlägg av något internettroll. D.v.s. i princip samma typ av befängt innehåll som förekommer i din kommentar.

2009-01-26 @ 10:53:16
Postat av: hunter

Följande citat från Erik Almqvist angående gårdagens attack mot Sd gör mig djupt bekymrad."Det faktum att ett av landets större ungdomsförbund med våld stoppas från att hålla offentliga möten inför ett stort och viktigt val, för närmast tankarna till länder som Zimbabwe och Vitryssland. Saken blir knappast bättre av att etablerade organisationer som SSU och Ung vänster öppet samarabetar med de grupper som stod bakom dagens attack mot förbundets medlemmar och mig själv. Om inte polisen och det etablerade samhället omedelbart ser till att få bukt med dessa extremistgrupperingar så förtjänar inte Sverige att kalla sig en demokrati."

2009-01-26 @ 10:59:13
Postat av: hunter

Från Sd Television.

Alla är välkomna den 31 januari i manifestationen för att rikta uppmärksamhet på den förfärande höga brottsligheten i Landskrona.Postat av: Martin Isaksson

@ Blivande kommunalråd för SD 2010jodå de vet mkt väl att SD kommer bli en spelare i rikstan i framtiden, men de kommer göra alt för att förhindra det, se tex folkpartiet eller om det var KD som lovade innan valet 2006 att språktest skulle införas om man ville bli svensk, deras % skjöt i höjden, vad hände sen ? just det ingeting.sen kom M nu med de sk kontrakten som invandrare kunde skriva på som var helt verkninglösa i praktiken och i princip alla var undantag, så det var bara bullshit.men det skrämande är att svensson läser bara löpsedel och tänker bra att de gör nåt åt saken sen fortsätter de sin tid med lets dance kvällar osv, således fick M säkert 1-2% mer i stöd.många fler såna utspel om tuffare regler och hårdare tag (som altid drabbar de arbetande svensson och företagarna) som är verklningslösa men det räcker ju att de lurar folk tills valet är över sen glömmer ju svensson snabbt och opckupationen kan fortsätta.

2009-01-26 @ 12:27:06
Postat av: DunderMinnet

Mamma MU: Vad exakt pratar du om?

Klart du får skriva vad du tycker så länge det är inom lagens ramar.

Det ÄR okej att prata om och kritisera invandringspolitiken och integrationspolitiken.Själv hoppas jag att SD verkligen kommer in 2010 och tar en vågmästarroll. Man kan inte blunda för problemen alltid.

2009-01-26 @ 13:06:57
Postat av: Ture F.

Mamma Mu, du är ute och seglar! Här hos Thoralf kan alla säga sin mening! Även du! Men kom då med några egna "tyckanden" i sak! Sedan debatterar vi vad du sagt! Ibland så att flisorna ryker! Gränsen går som vanligt innan ärekränkning och förtal! Att kalla motståndaren för en "hönshjärna" eller dylikt är mindre smart.Tore, håller med om tjänsteansvar, men detta har dock aldrig varit tillämpligt på politiker i valda församlingar.

2009-01-26 @ 17:22:01
Postat av: Inge Sandén

Martin Issakson:Du behöver inte vara orolig.Denna gång lurar man inte den Svenske arbetaren.Så här har det gått till.2002 röstade jag på SD för första gången och många med mig f.d.sossar.En del kunde inte bestämma sig och ta steget över.2006 var valet för dessa mina kamrater SD eller M.Många av dem röstade på M,då dom föll för Reinsfelt att ha arbete går före bidrag.Numera är det SD för hela slanten, då vi inte tål dessa SSU-ungar och AFA-snorungarna samt Mona Muslim.Inga riktiga arbetare känner någon samhörighet med islamistkramaren Mona Muslim.

2009-01-26 @ 17:31:19
Postat av: hunter

Ännu ett av min inlägg off topic. Skall försöka att skärpa mig i fortsättningen.Från sdbluffen.se den 26 januari 2009 14:20Läser och citerar följande från bloggadministratören och hur han bemöter en kommentar: ”Vi är vana vid "besvärande" sen vi de senaste åren gjort bort oss offentligt ganska mycket... Sen tycker jag att du kan skriva ditt namn i alla fall så blir alla nöjda och glada”.- Jisses, han erkänner att man gjort bort sig offentligt ganska mycket. Läs detta en gång till och inse vad det är SSU skriver. Med vetskap om detta så fortsätter man på nytt i samma spår med sdbluffen!

- Sedan vill han att den aktuella personen skall skriva ut sitt namn så att alla blir nöjda och glada. Jomenvisst, då skulle SSU i synnerhet göra AFA mycket glada då dessa skulle få tillgång till ytterligare en måltavla!Nu tänker jag inte besöka den där pajasbloggen fler gånger och detta blir förhoppningsvis min sista kommentar beträffande denna. Bojkotta skräpet!

2009-01-26 @ 17:39:41
Postat av: Martin Isaksson

ja du inge sanden man kan ju hoppas att man blir positivt överaskad ialla fall. men jag kommer köra järnet tills 2010, tror ärligt talat att jag med fakta övertalat minst 20pers och kanske flera men många som jag diskuterat med har det ju visat sig redan tänker rösta på SD så jag kan ju inte räkna med att ha konverterad dem.men svenssons minne är kort och några fagra löften och tv reklam så kanske de vacklar vid röstningen.

2009-01-26 @ 17:48:11
Postat av: Sten

Jag foereslog foeljande paa SSU's blogg "SD Bluffen". Ett svar hittills - tyckte inte det var ett bra foerslag!Foerslag till raettvis skatt!Obligatorisk: - Skatt till sjukvaard, - aaldringsvaard, - pension, - polis, - "raettsvaesende", - raeddningstjaensten, - foersvaret, - vaegunderhaall, - tull, - A-kassa, - foeraeldrapenning, - barnbidrag, - skolan, - socialbidrag, - naturvaard, - teknologisk utveckling, - katastrofhjaelp, och liknande.Frivillig skatt (kryssa Ja eller Nej paa skattsedeln):- U-hjaelp, - Skatt till invandrare (inkl. social, boende, foeraeldra, inflyttnings och alla olika bidrag dom idag aer beraettigade till), - Bidrag till Ryssland! och Kina! (foerstaar inte varfoer Sverige maaste ge bidrag till dom 2 laenderna), - Fallskaermar till diverse politiker och direktoerer, - Bidrag till Hamas, - Bidrag till Muslimska Broedraskapet, - Bidrag till Hizbollah, - Bidrag till kommunistiska och muslimska konferenser vaerlden oever (vilket nu aer fallet).Paa detta viset borde alla kaenna sig noejda. De som vill ha massinvandring och betala foer u-hjaelp till Mugabe och Co. faar goera det och de som inte vill slipper. Alla blir glada och noejda:-) Svarare aen saa haer behoever det inte vara. Jag jobbar i krigshaerjade laender och tycker att de som verkligen aer flyktingar (en liten procent av de invandrare Sverige tar in) blir baest hjaelpta paa plats eller i naeromraadet och i traengande fall ska vi givetvis kunna ta emot flyktingar ocksaa. Oevrig invandring borde ske enligt Australiska och Kanadensiska regler enligt poaengsystem.

2009-01-26 @ 17:58:58
Postat av: Sten

Staellde ocksaa fraagan vad deras ursaekt var foer attackerna mot SD's torgmoete och Pro-Israel demonstrationen. - Inget svar!

2009-01-26 @ 18:03:57
Postat av: Anonym

Hej,hej! Har sossarna och alliansen en så dålig politik att dom måste ta in valboskap från muslimska länder för att vara säkra på att få sitta kvar vid köttgrytorna ?

Heja Sd mvh S-E Karlsson

2009-01-26 @ 18:07:22
Postat av: FreeBird

Det är väl bara att säga grattis. Om utvecklingen fortsätter tippar jag att SD får någonstans mellan 6-8%. Inte dålig start.

2009-01-26 @ 18:11:14
Postat av: hunter

@ FreeBirdÄnnu ett attentat mot demokratin och yttrandefriheten av muslimer och dess vänsteranhängare den 25 januari i Malmö. Det rör sig om ett fredligt tillståndsgivet möte för att stödja Israel i dess kamp mot terrorism.Polisens agerande i Malmö är minst sagt skandalöst och betydligt "tamare" än insatsen vid helgens SDU-mötet i Stockholm, då man bussade iväg de som attackerade mötet. Verkar för mig som ett antal ansvarslösa polischefer i Malmö snarast möjligt måste avskedas!

2009-01-26 @ 19:55:58
URL: http://se.youtube.com/watch?v=GqZtJlG3zso
Postat av: Carl

sd:are bör ha egna skyddvakter och och "civila" som filma dom som angriper. gissar att de rika som utnyttjar invandrare i bemaningsföretag de anlitar AFA dräggen. för hur skulle de annars kunna fortsätta sina "affärer" tror många advokater utnyttjar flyktingar ger dom beskydd i utbyte mot diverse tjänster. och så finns kriminella bemaningsföretag som har slavar som städar på resturanger ja även polismyndigheter köper städning av svarta städbolag. om SD kommer in i regeringen upphör denna vidriga slavbranch

2009-01-26 @ 20:08:54
Postat av: Prinsessan Madeleine

Tjena!

Skulle mailat till dig men d funkade inte från min dator nu... Vet inte om du sett denna länken, så jag skickar den!Sahlin" rel="nofollow">http://sv.wikiquote.org/wiki/MonaSahlin

2009-01-26 @ 22:41:32
Postat av: hunter

Rättelse av ovanstående URL.

2009-01-26 @ 23:01:01
URL: http://sv.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin
Postat av: Prinsessan Madeleine

Tack för det! =)

2009-01-26 @ 23:22:32
Postat av: Thoralf A

Prinssesan MadeleineÄr du hemkommen från USA? Obamafrälst?

2009-01-26 @ 23:41:13
URL: http://thoralf.se
Postat av: Prinsessan Madeleine

Haha, kommer på fredag!

Har väl inte direkt prioriterat att hänga med om allt om honom, men det är är ju en populär kille här nere iaf! =)

2009-01-26 @ 23:44:56
Postat av: Thoralf A

Prinsessan MadeleineKommer alldeles strax med ett inlägg om bland annat din favorit Nasim Malik ;-)

2009-01-27 @ 00:03:47
URL: http://thoralf.se
Postat av: Prinsessan Madeleine

Hade du sett länken jag skickade?

2009-01-27 @ 00:14:31
Postat av: Nobbe

Även om SD har 20% i väljarstöd så kommer aldrig något institut våga visa det. Instituten är rädda för att bli av med sina uppdragsgivare. Ni minns väl norska sentio som gav SD 5,5% och därefter blev totalt utfrysta av media. Vi kommer se SD ligga strax under 5% fram till valdagen då möjligtvis några institut vågar visa deras riktiga siffror.

2009-01-27 @ 07:20:20
Postat av: Thoralf A

Prinsessan MadeleineJa, jag har sett länken och använder ibland citat från den. Men dag ändå för ditt tips.

Jag använde ett citat i nedanstående inlägg.ha de så bra!

Postat av: Stefan K

Tack för länken om Mona Sahlin. Den är skickad till alla mina bekanta plus några till.

Vet någon var den underbara filmen "Mona fifflar" tagit vägen? Sökte den på YouTube, men fann den inte. Skickade den runt till alla mina bekanta och mötes av glada svar.

2009-01-27 @ 17:31:56
Postat av: Ibbe

En vän påpekar att jag tappat några ord i rubriken Globala problem o.s.v. i mitt tidigare inlägg. Rätt titel är "Globala problem i en lokal kontext,muslimer och svenskar i stadsdelen Rosengård".

2009-01-29 @ 18:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0