PASSIVA KF-LEDAMÖTER

Nu skall ju SSU granska oss sverigedemokrater och vad vi säger i kommunfullmäktige. Det är ju inte så märkvärdigt men det kräver ju att någon från SSU finns med som åhörare vid varje kommunfullmäktigemöte.


Något annat som också är intressant är hur många av ledamöterna i kommunfullmäktige som aldrig kliver upp i talarstolen eller talar i mikrofonen från sin plats. Jag redovisade för ett år sedan hur läget såg ut och nu kan jag komplettera den listan med min statistik för 2008. (givetvis kan det finnas något litet fel).

Först tänkte jag dock redovisa mandatfördelningen i Kalmar kommunfullmäktige som ser ut enligt följande.

Sedan starten av denna mandatperiod den 1 november 2006 har 25st kommunfullmäktigemöten hållits och närvarostatistiken redovisade jag i ett tidigare inlägg.


Men nu till listan över de "tysta" ledamöterna. Listan innehåller endast ordinarie ledamöter.

Som alla kan se är det hela 10st ledamöter som aldrig yttrat sig under något kommunfullmäktigemöte och hela 7st av dessa är socialdemokrater.

I stort sett kan man säga att halva den socialdemokratiska kommunfullmäktigegruppen aldrig yttrar sig i kommunfullmäktige. Något som jag finner väldigt anmärkningsvärt.


Samtidigt kan man också konstatera att i sverigedemokraterna, folkpartiet, kristdemokraterna och centerpartiet har alla ledamöter yttrat sig vid ett flertal tillfällen.


Givetvis skall jag också redovisa de flitigaste talarna i kommunfullmäktige. Det är ganska självklart att gruppledarna för respektive parti är flitigast men de är ju nästan samtliga heltidspolitiker. Centerpartisten Ingemar Einarsson och äggproducenten, är den flitigaste fritidspolitikern i talarstolen.Nu väntar vi bara på SSU:s analys av detta blogginlägg.


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

jag tror inte att det kommer komma en analys från SSU. SSU=sorglig samling ungdomar.

2009-01-08 @ 22:05:06
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Henrik

Finns dessa siffror någonstans att hitta? det låter väldigt bra, det hade varit ännu roligare om man kunde få kolla upp dem så man slipper känna sig som en "rasist utan förmåga till källkritik".För ser man till denna statistik så verkar ju inte en röst på sd vara så bortkastad trots allt, men jag vill gärna tro att den är sann.

2009-01-08 @ 23:07:14
Postat av: sexfrun

En röst på SD är bortkastad. Kan bara se framför mig hur clownerna börjar slåss inbördes. De gnäller och klagar kring allt nu, när de sedan ska göra något konkret med om de nu skulle komma in i riksdagen. Ja herregud, vilken underhållning det lär blir. Kan se Thoralf framför mig, rusa omkring i plenissalen, högröd i ansiktet och skrika att muslimer invaderar, det är kommunister bakom varje knut, varför är inte alla invandrare som Fotis, hjälp Afa-anhängare står på gatan!!!? HAHAHAJa, det är nästan så jag vill rösta på SD, enbart för att få uppleva denna show. Det kommer garanterat vara mer underhållande än såporna på tv.

2009-01-09 @ 01:18:45
Postat av: Tobias

Är sexfrun ett nytt troll ifrån SSU, månntro? Socialdemokraterna förnekar då sig aldrig. Men ni SSU:are kanske borde hålla rent inom ert eget parti:politikerifylleskandal" rel="nofollow">http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2009/01/08/spolitikerifylleskandal"Inrikes | 090108, 11:09S-politiker i fylleskandalEn socialdemokratisk kommunpolitiker i Stockholms län står åtalad för hemfridsbrott, skriver tidningen Metro den 7 januari.Händelsen inträffade i våras då s-politikern besökte en nattklubb i sitt bostadsområde. S-politikern, som enligt egen utsago blev så berusad att han inte minns vad som hände, trängde sig av någon anledning mitt i natten in i en lägenhet hos en okänd sovande familj. Väl inne i lägenheten hamnade s-politikern sedan i slagsmål med pappan i familjen. Polisen tillkallades till platsen, varpå s-politikern bortfördes och placerades i fyllecell.S-politikern valde att lämna sina politiska uppdrag strax före julhelgen."Där spriten går in går vettet ut, som man säger! Fast när det gäller dagens socialdemokrater har det väl aldrig funnits något vett.

2009-01-09 @ 01:28:57
Postat av: Tobias

En korrekt länk bifogas nedan.

Postat av: Tore

"HAHAHA"! det var det dummaste jag läst detta året!

Hur gammal är du egentligen din fjant. Att dessutom

skryta om att vara "sexig", visar dina komplex! Sök

behandling innan det är försent...

2009-01-09 @ 01:34:20
Postat av: sexfrun

Tobias

Jag har sett en berusad moderat med barnvagn, en berusad feminist på en cykel, samt en berusad SD:are naken på en bakgård. Han var så full så han hade visst tappat sina kläder. Vad säger då allt detta. Ingenting, lite skvaller. Men sånt verkar ni gillar här. Skvallerkärringar hela bunten.

När jag tänker efter så har jag faktiskt sett en dyngrak Tobias med som misshandlade en man på en restaurang i Kalmar. Så får friden,moralen och nykterhetens skull nu då i samhället, så får vi skicka alla som heter Tobias någon annanstans.

Tore:

Vem skryter om sexighet här? Om det är mitt nick du menar så är det inget alls om sexighet. Säger mycket om dig detta. Bor det en liten pervers farbror i dig måntro?

2009-01-09 @ 02:15:32
Postat av: Roberth Ström

Sexfrun du vewrkar vara en insatt person. Vi kanske borde värva dig......

2009-01-09 @ 05:47:17
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Henke

Sexfrun: Planerar du att tillföra något eller? Vad hoppas du uppnå med detta beteendet? Vill du diskutera så är du hjärtligt välkommen, dock är vi trötta på tramsande ungdomar. Ska du bara kverulera så är väl kompisgänget en bättre miljö för det.Skärp dig och ha en trevlig helg!

2009-01-09 @ 06:30:18
Postat av: natasha

Sexfrun!Herre Gud! Vilken rappakalja du kör med!

2009-01-09 @ 08:15:08
Postat av: sexfrun

Henke

Visst kan jag tillföra något, avvaktar dock med de riktigt bra sakerna tills det finns ngt någorlunda vettigt sagt från bloggägarennatasha

Rappakalja är ett bra sätt att bemöta ren skär idoti med. En sökning på bloggen och ditt namn visar att du är duktig på rappakalja du med. Stort grattis till att du lärt dig ett så Svensk unikt ord.

2009-01-09 @ 09:49:56
Postat av: Putte

"Ren skär idioti" Är väl en utmärkt summering av samtliga inlägg av sexfrun och alla hans alias. Hittils inte ett enda argument för varför massinvandringen är så underbart fantastiskt bra. Slutsats; han har inga argument alls och det enda han kan åstadkomma är en massa idioti.

2009-01-09 @ 10:00:06
Postat av: hunter

@ Natasha.En kommentar till vad du skriver.Observera alla nytillkomna läsare, som hittar hit via den utomordentliga reklam som bloggen får via den nya SSU-bloggen.Signaturen Sexfrun är det senaste i raden av s.k. Internettroll, vars enda avsikt är att med oväsentligheter skapa konflikt och en irriterad stämning på bloggen. Genom detta försöker personen att hindra normala diskussioner inom det aktuella ämnet och ger på så sätt framförallt nya besökaren en felaktigt bild av bloggen. Dessa tolkar då givetvis bloggen som oseriös och lockas inte till nya besök och/eller att uttrycka sina åsikter genom egna kommentarer.Det är givetvis skillnad på troll och troll. Det finns intellektuella troll som genom smarta inlägg vill provocera fram komprometterande kommentarer för att kunna t.ex. användas mot övriga som deltar i diskussionerna. Den vanligaste och motsatta typen, som här representeras av pseudonymen Sexfrun, är annars de som genom fantasilösa och intetsägande kommentarer söker efter den uppmärksamhet som de vill ha och inte får i det vardagliga livet. Dessa personer är oftast synnerligen misslyckade individer som genom detta även vill låta sitt misslyckande gå ut över andra som råkar komma i deras väg. Även utanför bloggvärlden.Det är givetvis mycket roande, något som de givetvis inte själv förstår, att stundtals läsa vad Internettroll skriver i sina infama kommentarer. Men till slut kan vem som helst bli less på att läsa samma ältande om och om igen och då återstår endast två saker. Att moderera bloggen eller att helt enkelt strunta i vad de skriver, eftersom vi vet att alla troll förr eller senare ändå spricker av olika orsaker!

2009-01-09 @ 10:11:19
Postat av: sexfrun

Putte

han?hunter:

Applåder åt dig och din "hjärna". Du och andra här är så underbart perfekta. jag och min familj känner oss så avundsjuka på era rena, perfekta, svenska tankar. Snälla låt mig bli en av er. Jag vill med kunna hata och döma ut människor utan anledning, snälla lär mig.

2009-01-09 @ 10:20:41
Postat av: Tony

Sexfrun"Snälla låt mig bli en av er. Jag vill med kunna hata och döma ut människor utan anledning, snälla lär mig."Då har du kommit fel det är hit du ska om du har sådana drömmar.Här är den riktiga platsen http://www.ssu.se/

2009-01-09 @ 10:32:32
Postat av: AWSvensson

Den organiserade brottsligheten i Sverige är inte lika utbredd som i maffians Italien. Men om vi inte ser upp kan den bli det, skriver åklagare BARBRO JÖNSSON. http://newsmill.se/

2009-01-09 @ 11:06:18
Postat av: Knegarn

Äsch, sexfrun är nog bara en utav alla svagbegåvade SSU-sympatisörer som tror sig göra något bra. Det är egentligen lite synd om dem. De når inte upp över (den mentala) vattenytan så de ser eller hör klart.

2009-01-09 @ 11:25:57
Postat av: Thoralf A

hunterJag kunde inte uttryckt det bättre!Sexfrun tycks ha haft vinterlov men nu är han tillbaka igen men han skall få det lite besvärligare i fortsättning med sina "icke" kommentarer

2009-01-09 @ 11:37:14
URL: http://thoralf.se
Postat av: Tore

Tänk att hon/han trodde man skulle bli "pervers"

av dennes skitskriverier. Precis som "hunter" skriver, är det ganska avslöjande. Punkt slut!...

2009-01-09 @ 12:31:55
Postat av: stefan

Sexfrun verkar redan så uppfylld av hat, så det behövs nog ingen hjälp där..

2009-01-09 @ 12:49:27
Postat av: Tore

"Thoralf"! Margot Wallström får 5 miljoner i

avgångsvederlag, och 1,2 miljoner om året i "pension" tills hon fyller 65 år! (Expressen

idag, 9 januari)

Av detta borde svenska folket begripa, att vi har

inte i denna EU-union att göra, med detta slöseri

av skattebetalarnas pengar. Nog har vi tillräckligt

med hål att stoppa pengar i, utan att tillhöra

denna vansinniga union!. Tacka fan för, att hon

inte ville komma till Sverige, och bli sossarna

partiledare!...

2009-01-09 @ 13:15:17
Postat av: Bengt Warborn

Nej Margot Wallström är smartare än Måna. Hon kan

köpa fler Toblerone utan att fuska med kreditkorten!

2009-01-09 @ 13:23:39
Postat av: Tore

Jag undrar om det är rätt uppfattat: Pensionen

skall utbetalas efter hon fyllt 65 år?

Margot är 54 år, och skall denne diva klara sig

på 5 miljoner i 11 år? Jag tror hon erhåller

1,2 miljoner fram till hon fyller 65 år!

Den som lever får se!...

2009-01-09 @ 13:53:25
Postat av: Tobias

Thoralf, kan du inte bara spärra sexfruns ip-adress? Det är ju någon oseriös socialdemokrat som försöker förstöra läsupplevelsen för dina bloggläsare.

2009-01-09 @ 14:10:54
Postat av: Tobias

En artikel som förklarar vad sexfrun är för något:http://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll

2009-01-09 @ 14:11:43
Postat av: Thoralf A

TobiasSexfrun använder ett stort antal olika IP-nummer, så det är inte så enkelt.

Men det finns andra sätt.

2009-01-09 @ 14:34:17
URL: http://thoralf.se
Postat av: hunter

Denna tråd har tydligen skakat SSU djupt, eftersom man på sin blogg http://sdbluffen.blogspot.com/ ger en mycket krystad "förklaring" till varför åtskilliga inom s inte yttrar sig.Genom toppstyrningen inom s har de troligtvis fått stränga order om att inte säga något, eftersom det endast skulle avslöja deras totala politiska okunnighet.

2009-01-09 @ 14:37:58
Postat av: s-e karlsson

Hej och god middag !

Vellinge kommun har en skattesats på 28kr och 89 öre ! Dom har inte tagit emot en enda asyl/ invandrare . Min lilla kommun Högsby tog ett par veckor före jul emot 19 plus ett antal anhöriga detta skall adderas till dem vi redan har ! Högsby har en skattesats på 32 kr och 33 öre ! Alltså betalar Högsby kommuns invånare 3 kr och44 öre mer per skattekrona än vad Vellinges kommuninvånare gör ! Något mer behöver jag väl knappast skriva ?Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-01-09 @ 14:52:55
Postat av: Kalle

>s-e karlssonOm grundlagsreformen går igenom som det är tänkt enligit regeringen och justitiedepartementet så kan Vellinge komun TVINGAS enligt grundlagen att ta emot invandrare."- Ett särskilt kapitel om kommunerna införs i regeringsformen. I kapitlet finns bl.a. bestämmelser om den kommunala självstyrelsen, om en proportionalitetsbedömning vid lagstiftning som kan innebära en be-gränsning av självstyrelsen samt om kommunal skatteutjämning." skriver justitiedepartementet i sitt sammanfattae förslag till ny grundlag.Med den grundlagen berövas komunerna allt självbestämmande över sin kommun. Regeringen (läs:migrationsverket) kan och skall köra över komunernas ajälvbestämmande så det bara visslar om det.Det är framtiden. SD måste in i riksdagen för att stoppa detta vansinne.2009-01-09 @ 15:38:36
Postat av: Jonas Franzen

Toralf. SSU har svarat och vi ser nu fram emot ditt kontrasvar. =) Mycket inressant debatt väntas.s-e karlsson. Hej. Ser du någon mer skillnad på Vellinge och Högsby än just att de tar in olika många invandrare? Hur ser exempelvis inkomstfördelningen ut bland de som faktiskt har arbete? Kan det vara så att i Vellinge bor det fler höginkomsttagare som genererar mer skatt per person till kommunen?

2009-01-09 @ 16:22:14
Postat av: Martin Isaksson@jonas franzen

kulturella bakgrund som de själva. En volvo-arbetare röstar gärna på en volvo-arbetare, en lärare på en lärare, en invandrare på en invandrare osv. Det är självklart inte den enda faktorn, men bland många är det en av faktorerna som avgör valet.ok konstigt då att obama vann valet då det endast finns 13% svarta och hur många svarta kristna akademiker finns det i USA men han van med stor marginal. hmmvore kul om du svarade på detta med,sen vill jag se hur man tjänar på att tvingas ta emot flyktingar?upplys oss nu.

2009-01-09 @ 17:12:40
Postat av: s-e karlsson

Jonas Franzen.

Är medveten om att det kan vara så som du beskriver! Men jag tror ändå att det är en väsentlig skillnad ! Men jag får väl säga som många politiker säger flyktingar måste få kosta att det sen är både 800000 tusen fattigpensionärer och 20000 uteliggare som behöver hjälp tycks inte beröra dessa politiker det minsta ! Huvudsaken tycks vara att man får visa sej god och ädel med andras skattepengar !

Mvh S-e Karlsson

2009-01-09 @ 17:21:57
Postat av: Kalle

2009-01-09 @ 17:26:27
Postat av: AWSvensson

Jonas Franzen :Kan det vara så att Vellinge dra till sig folk för att det finns inga invandrare. Att man inte har några bidragsberoende invandrare gör att man har lägre skatt som som i sin tur dra till sig framför allt höginkomsttagare. För att göra det begripligt: frånvaron av invandrare i kombination lägre skatt och närheten till ett allt mindre attraktivt Malmö gör attraktiviteten.

2009-01-09 @ 17:27:32
Postat av: s-e karlsson

Aw.Svensson ! Där knep du ett antal poäng !

Mvh S-E Karlsson .

2009-01-09 @ 17:33:37
Postat av: Kalle

I USA är det nästan en regel att presidenter sitter i åtta år. Därefter träder oppositionen i och tar över i en eller två fyraårs-perioder.Vid det senste valat vann ju demokraterna helt enligt de amerikanska oskrivna reglerna. Det var dags.I USA får en president endast sitta i 8 år max.

I sverige får en statsminister sitta hur länge som helst. Se på förre statsministern Göran Perssom satt i 12 år för att inte tala om Tage Erlander som statsminister. Han satt på sin statsministerpost i årtionden!!!Anser att det amerikanska systemet är nycket bättre ur demokratisk synpunkt med sin växelverkan.2009-01-09 @ 17:37:11
Postat av: Martin Isaksson

det svarade dock inte på mig fråga (ville helst att Franzen skulle svara) för det finns nog inte så många svarta akademiker inom den republikanska falangen han van ju mot hillary clinton.såldes faller ju franzens tes om att invandrare röstar på invandrare hellre än de som har vettig politik.

2009-01-09 @ 17:45:45
Postat av: hunter

@ Jonas Franzen"Toralf. SSU har svarat och vi ser nu fram emot ditt kontrasvar. =) Mycket inressant debatt väntas."Thoralf Alfsson har ett vanligt jobb att sköta och jag hoppas verkligen att han inte lägger tid på att gå i direkt polemik med SSU varken här eller på deras blogg. Det givetvis helt hans sak att avgöra, men jag tror att hans begränsade resurser och tid behövs för viktigare saker än detta. Dessutom måste det finnas en gräns för hur mycket du kan begära i form av arbetsinsats från en fritidspolitiker.

2009-01-09 @ 18:16:50
Postat av: Jonas Franzen

Martin Isaksson. USA har ett mycket speciellt valsystem. Du har två kandidater. I senaste valet fanns det nog fler som identifierade sig med en svart, relativt ung man som pratade om rättvisa, än de som identifierade sig med en 70-årig gubbe som pratade om skattesänkningar.s-e karlsson. Självklart ska vi ställa upp för fattigpensionärerna och de hemlösa. Pensionen är alldeles för låg, det håller jag med om. Tyvärr är det svårt att finansiera höjningar av pensionerna. Personlgen tycker jag att Anders Borg, nu när ekonomin gått bra innan krisen, kunde höjt pensionerna istället för att sänka skatterna, men det tyckte uppenbarligen inte han.SWSvensson. Nja, visst kan det vara så. Men ser vi på andra saker som huspriser, kommunikationer, och liknande hittar vi betydligt större skillnader och orsaker till varför Vellinge drar till sig ett annat klientel än Högsby. Om det nu är så som du säger, att folk vill flytta dit för att det inte finns invandrare, varför flyttar endast höginkomsttagare dit då? Varför flyttar inte låginkomsttagarna dit. Det borde ju gå en massflytt dit.hunter. Med tanke på hur många inlägg som Thorlaf skriver här på sin blogg så har han nog tid att reflektera över SSU:s svar.2009-01-09 @ 19:19:49
Postat av: hunter

@ ThoralfOm du inte uppmärksammat det, så är Henrik Rydström på gång igen med sitt dravel och påhopp på dig i sin blogg.

Postat av: hunter

@ Jonas Franzen"hunter. Med tanke på hur många inlägg som Thorlaf skriver här på sin blogg så har han nog tid att reflektera över SSU:s svar."Jo han hade tydligen det den här gången, men jag hoppas att han tänker på sig själv och hushållar med sina resurser.

2009-01-09 @ 19:31:33
Postat av: Martin Isaksson

jonas som vanligt svarade du inte utan har bara fel men kan inte acceptera detta.

du hadde helt enkelt fel bara för att man är invandrare så röstar man inte helst på det.dravla inte bort det nu vann obama som nästan ingen i USA kan säga att de kan identifiera sig med obama betydligt fler hadde nog kunnat identifiera sig med Hillary clinton som nästan hadde samma politik men så blev det inte, så där sprack det argumentet för dig,sen att säga att visst har fattigpensioärerna det svårt men det år svårt att höja pensionen, räkan på vad migrationsverket och tiggeriinvandrigen samt skade görelsen som div islamistiska grupper kostar samhället, oj visst måste invandrarna få kosta, men tydligen inte pensionärerna.du är mkt tröttsam och pratar bara runt saker och så fort det inte stämmer så verkar det bli error doesnt compute och du drar nån vals om att USA har ett specielt valsystem.

2009-01-09 @ 22:13:40
Postat av: Martin Isaksson

jonas som vanligt svarade du inte utan har bara fel men kan inte acceptera detta.

du hadde helt enkelt fel bara för att man är invandrare så röstar man inte helst på det.dravla inte bort det nu vann obama som nästan ingen i USA kan säga att de kan identifiera sig med obama betydligt fler hadde nog kunnat identifiera sig med Hillary clinton som nästan hadde samma politik men så blev det inte, så där sprack det argumentet för dig,sen att säga att visst har fattigpensioärerna det svårt men det år svårt att höja pensionen, räkan på vad migrationsverket och tiggeriinvandrigen samt skade görelsen som div islamistiska grupper kostar samhället, oj visst måste invandrarna få kosta, men tydligen inte pensionärerna.du är mkt tröttsam och pratar bara runt saker och så fort det inte stämmer så verkar det bli error doesnt compute och du drar nån vals om att USA har ett specielt valsystem.

2009-01-09 @ 22:15:47
Postat av: Jonas Franzen

Martin Isaksson. Vad försöker du säga? Att USA inte har ett speciellt valsystem? Att de har samma som Sverige? Nej, precis.Om du endast har två att välja mellan, och du inte bryr dig speciellt mycket om politik, tror jag att det finns en större chans att du väljer den av de två som påminner mest om dig själv. Även om ingen av de två kandidaterna påminner exakt om dig så tar du någon som kan tänkas stå för dina åsikter.Sedan tycker jag att det är otroligt korkat (ursäkta uttrycket) att försöka få fattigpensionärernas pensioner från staten till att bli ett samtal om diverse islamistiska grupper kostar samhället. DET tycker jag visar på en enorm okunskap om samhällskunskap och politik. Eller du kanske tror att ALLT kan lösas med invandrarpolitik, eller?

2009-01-10 @ 01:03:32
Postat av: Tore

Även "Obama" kommer att möta verkligheten, även om

hans "gloria" idag skiner, samt att han har en "turbotrut" att övertyga folk. Idag reser sig

kritiska röster från "vänsterkanten", då han inte

avser följa alla sina val-idéer! Dessutom har utsedd minister redan hoppat av! innan han tillträtt. Snabbare än vad Fredrik Reinfeldts kvinnliga "lärjungar" gjorde...

2009-01-10 @ 02:13:16
Postat av: Martin Isaksson

Jonas visst kan inte alt lösas med invandrarpolitik

men med tanke på de enorma kostnaderna som det medför så hadde det nog varit en bra ide att strypa den tiggeri invandrign som vi har, sen var bor du ? kom igen när du sett malmö och landskrona förvandlas till slumstäder där man är rädd för att gå ut på nätterna, detta är den verklighet jag lever i och det hadde inte varit så ifall man hadde haft en mer restrektiv invandrign= ansvarsfull mot de som redan bor här,sen att du inte kan få ihopa att pensionärer har det sämmre och får mindre resuser med att det gödslas pengar på invandring (tex rosengård är den stadsdels i malmö som har fått mest pengar till olika projekt typ fritidsgårdar osv) förstår du inte detta samanhanget så bör du nog inte utbilda dig till något som har med matematik att göra.

2009-01-10 @ 09:47:41
Postat av: Anonym

@jonas franzen

Sedan tycker jag att det är otroligt korkat (ursäkta uttrycket) att försöka få fattigpensionärernas pensioner från staten till att bli ett samtal om diverse islamistiska grupper kostar samhället. DET tycker jag visar på en enorm okunskap om samhällskunskap och politik. Eller du kanske tror att ALLT kan lösas med invandrarpolitik, eller?okunskap? kan du inte debit och kredit så får jag beklaga sorgen.

2009-01-10 @ 10:46:46
Postat av: hunter

@ AnonymHugin och Munin (mina egna UAV:s) har gjort dagens första utflykt.I bl.a. SSU, HIK och Norrliden har de gjort intressanta iakttagelser, som förklarar en viss persons intresse av att föra "en låtsasdebatt" på den här bloggen.

2009-01-10 @ 11:18:41
Postat av: Martin Isaksson

Det var jag som var anonym på ovanstående mitt namn kom inte med ?

2009-01-10 @ 11:48:46
Postat av: s-e karlsson

Ja, ja men visst är det väl konstigt att det finns hur mycket pengar som helst att lägga på asyl/invandring men när det gäller 800000 tusen fattigpensionärer och 20000 tusen uteligare då är plötsligt pengarna slut ! Detta måste ändras på valåret 2010 när Sd kommit in i riksdagen !Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-01-10 @ 11:58:38
Postat av: Martin Isaksson

se-karlsson franzen skrev ju:

visar på en enorm okunskap om samhällskunskap och politik.det verkar ju so om normala regler som +- tynglagen osv inte gäller inom samhällskunskap och politik då??2009-01-10 @ 12:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0