MINA SVAR TILL AFTONBLADET

SD Bluffen har frågat efter mina svar på Aftonbladets frågor och här kommer mina läsbara svar. Själva har de redovisat sina svar som är mer eller mindre oläsliga på bloggen SD Bluffen. Tii skillnad från dessa SSU:are har jag ett riktigt jobb om dagarna som jag måste sköta (även en hel del övertid denna vecka) så jag får sköta min blogg på sena kvällarna. Martin och hans kollegor i SSU tycks ägna sina arbetsdagar åt att skriva inlägg på bloggen om man studerar när inläggen är publicerade. Det är vi skattebetalare som via skattsedeln och statliga stöd till socialdemokraterna och SSU försörjer deras bloggande.

Jag har utvecklat några av svaren lite mer än de svar jag gav till Aftonbladet.

Jag vill betona att det är min egen uppfattning och inte nödvändigtvis sammanfaller med SD:s partiprogram till 100 procent.

  

Vill du ha en ny folkomröstning om euron?

Nej, i folkomröstningen 2003 sa ca 56 procent nej till euron och ca 42 procent ja. Vilket innebär ett mycket klart nej och därför finns det ingen anledning att ha en ny folkomröstning då inget väsentligt förändrats.


Tycker du att Sverige ska gå med i Nato?

Nej.


Bör Sverige avskaffa utomeuropeiska adoptioner?

Nej.


Ska ersättningen från a-kassan höjas?

Ja, jag förespråkar den danska flexicuritymodellen och det skulle innebära att ersättningen från a-kassan kan höjas. Men det innebär också förändringar i andra avseenden i avtalen mellan arbetsmarknadens parter.

  

I Sverige har en kvinna rätt till abort fram till den 18:e graviditetsveckan. Tycker du att gränsen bör sänkas?

Ja.


Är du för dödsstraff vid vissa brott?

Nej.


Vilket block vill du helst att Sd samarbetar med om ni kommer in i riksdagen, alliansen eller de rödgröna?

Jag anser att sd i första hand skall driva sin egen politik. Att sd skulle stödja ett samarbete med vänsterpartiet ser jag som mer eller mindre som uteslutet. När det gäller övriga partier kan jag tänka mig ett samarbete med alla om det finns frågor med gemensamt mål.


Tycker du att Sverige ska bygga ut kärnkraften?

Jag anser att situationen har förändrats sedan folkomröstningen 1980, inte minst med tanke på larmrapporterna om klimatförändringarna. Jag anser att det är aktuellt att diskutera en utbyggnad av kärnkraften. Likaväl som vi smyguppgraderar befintliga kärnkraftverk kan vi också bygga nytt annars är det ytterligare ett bevis på den hyckleri som råder i vårt land.


Om en person är född i ett annat land, kan han eller hon då bli svensk? Om ja - vad krävs för att bli svensk?

Ja, i juridisk mening är man svensk när han/hon får svenskt medborgarskap. Jag anser att kraven är alldeles för låga för att erhålla ett svenskt medborgarskap. För att kunna erhålla ett svenskt medborgarskap skall det krävas en god vandel under de åren man vistats i Sverige och att man behärskar det svenska språket i tal och skrift. Med andra ord att man assimilerats på ett bra sätt i det svenska samhället.


Tyvärr är det så i dagens Sverige att personer som föds i de framväxande enklaverna som t.ex. Rosengård, Ronna eller Tensta och växer upp i dessa områden inte själva identifierar sig som svenskar och jag delar deras uppfattning. För att vara svensk i praktisk mening skall du identifiera dig som svensk och uppfattas av din omgivning som svensk.

  

Vad är typiskt svenskt enligt dig?

Till skillnad från Mona Sahlin tycker jag inte att midsommar och sådant är trams utan midsommar med midsommarstång sill, nubbe (helst Skåne), nubbevisor, nypotatis och hela faderullan, är något av det mest svenska som vi har.


Kommentarer
Postat av: Per Petersson

Stackars ssu,vad ska dom hitta för negativt i det här nu då? :-)Ser fram emot nästa "ooooolidligt spännande" ssu kommentar.

2009-01-22 @ 22:28:22
Postat av: Fredrik

Jag tycker att sossarna/ssu är ganska urholkade rent ideologiskt och jag tror inte att den där Martin från Småland har förutsättningar att lyfta partiet efter sett honom på YouTube. Det jag känner är äkta idag det är SD, ett riktigt fotfolk bestående av människor som vågar ha åsikter och som jobbar sliter ideelt. All heder åt er! Valen kommer att gå bra!2009-01-22 @ 22:50:11
Postat av: salasso

"För att vara svensk i praktisk mening skall du identifiera dig som svensk och uppfattas av din omgivning som svensk."Kloka ord. Visst är det så att födelseorten inte bör ha någon betydelse. Min syster har 1980 adopterat en flicka från Indien och nu vid 35 års ålder är dottern själv mor till flera barn och med en etnisk svensk som far.

De skulle nog bli våldsamt förolämpade om någon ens skulle våga antyda att de inte var "svenska".

Ok, de har inte blåa ögon och är inte rågblonda men mer svenska i sitt sätt att vara och tänka är svårt att finna.

Den äldste pojken vill söka sig Hemvärnets ungdomsverksamhet eftersom han vill hjälpa till att försvara sitt land. Skall vi på grund av någon sorts blodsmystik lägga hinder i vägen för honom?

2009-01-22 @ 22:55:02
Postat av: Fredrik

Salasso, jag tror att det i grund o botten handlar om vad man själv vill/känner...För mig spelar verkligen inte hudfärg någon roll. Det finns många invandrare som tagit Sverige till sitt nya hemland och känner sig svenska. Det räcker långt enligt mig.På samma sätt finns det otaliga som absolut inte känner sig svenska och det är heller inget dom strävar efter. Då blir det svårt att passa in i vårt samhälle och då är frågan om de personerna inte skulle åka tillbaks. Varför bo i ett land dom egentligen inte gillar? Otaliga ggr har jag iaf hört "jag hatar Sverige", någon som hört den förut?För att avsluta mitt inlägg. Vad beträffar grova brott så tycker jag personligen att ett sådant skall räcka för att bli utvisad. Varje ny svensk medborgare måste sköta sig under ett längre tid, 5-10 år. Jag själv har bott utomlands i ett par olika länder och jag tycker att kommer man till ett nyy land, då bör man respektera detta lands gästfrihet!

2009-01-22 @ 23:14:52
Postat av: salasso

"Det finns många invandrare som tagit Sverige till sitt nya hemland och känner sig svenska. Det räcker långt enligt mig."Bra sagt. Att vara "svensk" är att vara solidarisk med de som anser sig vara "svenskar", oberoende av sitt ursprung.

2009-01-22 @ 23:25:02
Postat av: Martin Isaksson

@ salasson håller med dig specielt när din systerns unge ska vara med i hemvärnet så är han mkt mera svensk än Mona muslim som hatar sverige och helst vill läman iväg det till EU och islam

2009-01-22 @ 23:34:50
Postat av: LP

Hela frågan om vem som känner sig eller inte känner sig svensk, och vem som anses eller inte anses vara svensk, är helt missvisande och ställs pga ett föregående systemfel.Problemet i hela soppan är att man på ett forcerat sätt under kort tid, försöker spä ut en relativt liten befolkning (svenskarna), med alltför många personer som mer eller mindre inte delar många av de mest basala värderingar som svenskarna i genomsnitt har.Då hamnar man där vi är nu - man tror plötligt att det är relevant att ifrågasätta om det finns något svenskt, eller om det är värt något särskilt. Relativismens sinnesjukdom sprider sig och förgiftar en hel generation. Hela fundamentet för svenskarnas identitet håller därmed på att destrueras, inte omvandlas såsom annars naturligt sker med kulturer över tid.Vad som kommer att skapas ur spillrorna återstår att se, men i vilket fall som helst är processen riskfylld, smärtsam, onödan och inget vi som svenskar vare sig har bett om eller förtjänat som straff.

2009-01-22 @ 23:50:46
Postat av: vmm

Om det där med adoptioner:Jag har inget emot internationella adoptioner och framförallt inget emot adopterade. Men jag tänker så här: om min grannfamilj skulle råka ut för att mamman och pappan skulle dö i en bilolycka och efterlämna en tvååring så skulle det kännas mest naturligt att man letade nya föräldrar inom barnets släkt eller vänner eller på annat sätt inom närmiljön. Skulle mina grannar ha dött och jag fick reda på att deras barn nu skulle adopteras av någon i Korea skulle det kännas... konstigt. Det är möjligt att det är det allra bästa för barnet att om föräldrarna har dött så ska barnet få nya föräldrar på andra sidan jordklotet, men... ja, jag är en smula skeptisk.Men som sagt är jag ingen expert på sådana här frågor. Är det så att det bästa för ett barn som mister sina föräldrar att adopteras av människor på andra sidan jordklotet och inte av människor i närmiljön så är det så. Jag böjer mig.

2009-01-23 @ 00:34:00
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Ture F.

Har varit inne och tittat på "SD bluffen"! Något mer ointressant får man leta efter! Saknar helt innehåll! Det enda som väckte funderingar var "disclaimern" längst ned om vad man inte fick skriva om! Så mycket yttrandefrihet var det inte fråga om där inte! Som sagt - socialisterna har ju aldrig varit särskilt mycket för mänskliga rättigheter mer än som munväder om länder på andra sidan jordklotet! Kan bloggen ge ytterligare SD-väljare så är det bra! Tack för det!

2009-01-23 @ 00:48:50
Postat av: DunderMinnet

Jag var också nyss inne och försökte läsa "sd-bluffens" svar. Tyvärr kan man inte kommentera att deras bild(?) av svaren är nästan totalt oläslig. LITE kompetens vill man gärna se. Tack och lov att du inte sparade dina svar i en .jpg fil.

Varför någon av någon anledning skulle vilja sitta o skriva svar i paint och sen spara med dålig komprimering är för mig helt onödigt och dare i say it: onödigt. När man hur lätt som helst kan posta sitt svar på sin blogg.

För övrigt istämmer jag på dina svar Thoralf.

Mycket bra blogg, tyvärr kan man inte säga detsamma om nån annan blogg.

2009-01-23 @ 04:08:53
URL: http://bluffen-sd-bluffen
Postat av: Anonym

Hör väl kanske inte till saken egentligen. Men en liten tanke bara. De mest osvenska människor jag känner är födda här och av Svenska vita föräldrar. De säger själv att de inte på något sätt känner sig svenska. De har inget behov att springa omkring och skylta sig med detta. Deras liv går så bra ändå. De firar lite jul, en och annan midsommar. Men allt oftast befinner de sig i Thailand eller i Spanien, där de är bosatta större delen av året. Känner mig inte Svensk på något sätt. Jag är den jag är. Ser ingen som helst anledning att behöva ha en identitet som Svensk, är jag landsförrädare nu då?Suttit ett par dagar och funderat kring vad det är för saker i min vardag som gör mig till Svensk. Och finner inte ngt mer än massa abstrakt filosofiskt svammel. Vi talar inte ens Svenska längre. Detta om något borde väl vara ett av SDs högsta mål att införa gammalsvenskan igen. Ett gemensamt språk borde vara ett av de grundläggande elementen i en nationsidentitet.

2009-01-23 @ 04:31:49
Postat av: Thoralf A

AnonymDu har kommit en god bit på väg mot att bli en riktig oikofob.

2009-01-23 @ 07:21:27
URL: http://thoralf.se
Postat av: Fredrik

Anonym, bara för att det finns svenskar som känner mindre nationell tillhörighet måste man väl inte importera människor som absolut inte vill bli svenskar? Det lär ju bara spä på ev konflikter, mellan dom som håller Sverige högst och dom som håller välutvecklade Albanien högst...trots att dom bor i Sverige.Varför uppskattar jag då som svensk Sverige så pass mycket? Jo, eftersom vårt land har kunnat erbjuda dess medborgare fred, sociala förmåner, utbildning etc. Det är något som absolut inte är självklart och jag tror att det är en stor anledning till varför man känner en kärlek till sitt land.

2009-01-23 @ 07:38:41
Postat av: Nalle i Växjö

Är det någon som fattar hur SSU bloggen är upplagd och fungerar.Det är det sämsta jag sett ( rent tekniskt ) och gör det nästan omöjligt att läsa och följa på ett logiskt sätt.

Har tänkt göra några inlägg där, men klarar det inte.

Därför skriver jag här i ett forum som är vettigt uppställt.

Och det blir läst av SSU i alla fall.Till SSU bloggen

Hur representativ är uppfattningen i SSU om mångkulturellt och invandring.

Är det paripiskan som vanligt eller finns det olika åsikterKänner faktiskt flera sossar och det dom säger till mig privat stämmer inte med den uppfattning man läser på bloggen.Tycker annars att iden med en SSU blogg var perfekt (men kanske inte för SSU och Sossarn)

Hoppas ni får hålla på för Måna fram till valetTack. Hoppas SSU svarar

2009-01-23 @ 08:02:48
Postat av: Thoralf A

AnonymJag tror inte dessa personer som du skriver om som inte känner sig svenska riktigt har tänkt efter. Om dessa personer levt sina liv i något annat land kanske det inte haft möjligheten att bo i Thailand eller Spanien delar av året. Om de skulle bosätta sig i ett muslimskt land är jag övertygad om att de skulle känna sig väldigt svenska.

2009-01-23 @ 08:36:43
URL: http://thoralf.se
Postat av: Jonas Franzen

Jag tycker Thoralfs svar på frågorna är riktigt PK allihop. Har Thoralft gått och blivit PK?

2009-01-23 @ 09:08:30
Postat av: Martin Isaksson

@ anomymsverige har haft det så bra att de skapat personer som inte är stolta över sitt land och sin kultur

ett krig sen jäklar kommmer det vara flaggas i varenda flagstång. titta där det är mkt krig har aldrig sett så mkt folk som är så stolta över sina länder då de betalt i blod. min fars bror har stridit mot ETA i spanien och blivit skottskadad pröva snacka med honom att man inte ska vara stolt över sitt land åk till thailand och stanna där.

2009-01-23 @ 09:23:21
Postat av: Jonas Franzen

Hmm. Har absolut inget med ämnet att göra. Men enligt en blogganalys på nätet så är Thoralf centerpartist.

http://www.bloggparti.se/?url=http%3A%2F%2Fthoralfalfsson.webblogg.se%2FHaha. Kanske inte så seriöst, men fantastiskt roligt.

2009-01-23 @ 09:47:30
Postat av: Jonas Franzen

Länken funkade tydligen inte. Så gå in på

http://www.bloggparti.se/

kör därefter http://thoralfalfsson.webblogg.se i sökmotorn. =)

2009-01-23 @ 09:48:49
Postat av: LP

De som kallar sig världsmedborgare glömmer ofta en viktig detalj, nämligen den kultur som danade bl.a deras tolerans för det främmande och deras förmåga att smälta in.Att identifiera sig med ett land och det folk som bor där, behöver inte betyda att man grottar in sig i det lokala in absurdum. Det kan istället betyda att man känner sig delaktig i något som är bra (även om det är svårt/omöjligt att försvara det man anser vara bra med objektiva argument, kan det vara bra att försöka), och att man gärna vill värna detta.Det handlar även om, och detta är svårare att diskutera på ett förnuftigt och rationellt sätt även om jag anser att det går, behovet av någon slags hemkänsla. Man knyter an till vissa platser, språk, kulturyttringar likaväl som man kan knyta an till vissa indvivider (som man kanske bildar familj med).

Denna känsla är såklart inte statisk eller av gud given så som en del idiotiska gammelnationalister tror. Men den är inte heller okänslig för påverkan och kan inte behandlas hur som helst utan att skadas.Det man sysslar med i Sverige idag är att man med värde- och kulturrelativistiska argument försöker ifrågasätta det jag nämner först, alltså att det finns uppsättningar av värderingar i en kultur som är värda att försvara - man menanr att allt är lika mycket/lite värt eftersom det inte finns en onjektiv måttstock (vilket jag menar att det finns, men det är en annan och lång diskussion).Som lök på laxen försöker man även dra undan mattan för det jag nämner som den andra känslomässiga delen av identitet. Detta sker alltför fort och med brutala metoder. Hårddraget kan man säga att alla i Sverige har rätt till en kulturell identitet som ger dem trygghet och hemskänsla, alla utom svenskarna! Religinen är här en faktor som ytterligare komplicerar frågan, men den delen finns kanske inte plats att gå in på i ett kort inlägg.

2009-01-23 @ 09:49:49
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Martin Isaksson

Så Sverige och Svenskarna borde kriga mer menar du?

2009-01-23 @ 09:51:44
Postat av: AWSvensson

Jag har den uppfattningen att man föds och eller fostras till att bli svensk. Svenskt medborgarskap är något man kan erhålla, men innebär inte med automatik att man blir svensk, precis som det skulle vara den största lyckan. Ta landet Jugoslavien, hur många sa att de var jugoslaver. Nej man var serb , kroat, sloven ,alban och allt vad som kunde finnas i detta syntetiska land.Som smålänning skulle jag har svårt att kalla mig stockholmare bara för att jag bosatte mig i Stockholm.I övrigt så har jag på sikt en tilltro till Euro och jag skulle i vissa fall tom vara förespråkare för dödsfall i varje fall livstids förvaring med arbetsplikt. I synnerhet av friska personer begångna mord på barn samt av folk som yrkesmässigt avrättar personer.

2009-01-23 @ 10:05:58
Postat av: Martin Isaksson

om anonym inte förstår att han är en produkt av det samhälle han växt upp i så är det mkt svårt att få han att förstå någotingja någoting behövs för vår sammanhålling men det kommer för snart blir det väl inbördeskrig då berikningen har bestämmt sig för att göra sverige till en muslimsk provins.sen har alla poliser jag känner sen gammalt i malmö en mkt stark nationel känsla (även de invandrande poliserna) just pgr av att de måste försvara våran demokrati och levnadsätt mot pack som AFA och kriminella invandrare som beter sig som en ockupationsmakt.ha det och vågar du inte skriva dit fulla namn anonym så bortser jag från dina flum kommentarer

2009-01-23 @ 10:09:26
Postat av: LArs

Folkomrösta om euron är en icke-fråga då Lissabonfördraget stipulerar att Euro är unionens valuta.

Påminner således om att Reinfeldt skrivit under fördraget.

2009-01-23 @ 10:10:36
Postat av: hunter

Är detta etapp 2 i SSU:s smutskastningstaktik som vi nu utsätts för av Anonym?- Efter det totala fiaskot med bloggen Sd-bluffen, har man nu av allt att döma övergått till nästa försök att smutskasta Sd och den här bloggen.

- Etapp 2 innebär tydligen att leka en "tjafsig" låtsaslek. Om det framförs något konkret här på bloggen, har nu någon anonym upplevt sämre/bättre o.s.v. och försöker samtidigt sätta nytt rekord i oikofobi.

- Man kan undra hur nästa desperata etapp från S/SSU kommer att se ut? Efter (S)kandalen på Larmtorget i Kalmar vid den s.k. ”fredsdemonstrationen”, där man verkligen avslöjade sin kompetensnivå, kommer givetvis fortsatta försök till smutskastning att framstå i en ännu löjligare dager! Den superintelligenta kommentaren från Anonym "Så Sverige och Svenskarna borde kriga mer menar du?" verifierar mer än väl detta påstående!

2009-01-23 @ 10:14:58
Postat av: Thoralf A

Jag vill bara informera mina läsare att den "anonyma" som kommenterar i detta inlägg inte är seriös.

Han använder sig av något verktyg som kastar ur sig olika IP-nummer och är därmed bevisar han att hans avsikter inte är seriösa utan han kan betecknas som ett internettroll.Därmed kommer jag att radera hans inlägg i fortsättningen och jag uppmanar mina läsare att inte svara på hans kommentarer.

2009-01-23 @ 10:39:53
URL: http://thoralf.se
Postat av: hunter

@ MartinGivetvis fortsatt "tjafs", men du skall få mitt standardsvar som en sista kommentar beträffande anonymitet.Det finns enorma högar av kinesiska tegelstenar i Kalmar. Finns grupperingar som säkerligen är mycket pigga på att dessa stenar skall kunna användas till "något nyttigt"!Med hänsyn till tidigare erfarenheter, vill jag inte på nytt utsättas för vad dessa fega AFA uslingar kan få lust att "roa" sig med. För min del saknas definivt inte mod. Men då vi vet att samhället inte är kapabelt att skydda oss mot dessa gäng, och vi inte får skydda oss själva t.ex. enligt amerikanskt modell, rör det sig således om en ren självbevarelsedrift från min sida att jag använder en pseudonym och inte mitt verkliga namn!P.S. Tragikomiskt att se någon som inte känner sig som Svensk, inte ens veta att det stavas svensk.

2009-01-23 @ 10:43:19
Postat av: jaeger

Jag håller med dig Thoralf, men reserverar mig lite för valutafrågan. 56% är väl inte ett solklart besked, sen undrar jag om gemene man är kapabel till ett kvalificerat beslut i denna fråga. Jag är det då inte. Å andra sidan vete fan om våra folkvalda besitter förmågan att besluta om detta. Frågan borde enligt min mening avgöras av politiskt oberoende, framträdande experter i ämnet.

2009-01-23 @ 10:44:37
Postat av: hunter

@ ThoralfSorry, var och hämtade en kopp kaffe innan jag skickade min senaste kommentar och såg därför inte vad du skrivet.

2009-01-23 @ 10:48:00
Postat av: Jonas Franzen

hunter. Du är helt makalös. I nästan varenda inlägg måste du anklaga SSU. Kan du inte lämna dem nu. Gå vidare. Låt de ha sin blogg. Du behöver inte bekymra dig. Eller retar de dig så mycket? För så fort du får en chans att hitta någon eller något att klaga på så blir det tjoflöjt åt ungsossarna. Lägg ner...EMU-debatten

Jag tycker det är intressant att Aftonbladet frågar om vi ska ha en ny folkomröstning om EMU. Lars har en poäng när han skriver om Lissabonfördraget. Men även tidigare fördrag har i princip knytit oss till euron. Tidigare fördrag har satt att euron är unionens valuta och att länder som ingår i unionen ska övergå till euro. Det står tydligt även i tidigare fördrag. Sedan har vi haft länder som Sverige som haft undantag och vi haft länder som inte klarat konvergenskriterierna. Men alla ska gå med i valutaunionen, så är de sagt. Så varför ska vi folkomrösta om det? Det gjorde vi redan 94 då svenska folket sa ja till EU.

2009-01-23 @ 11:01:13
Postat av: Martin Isaksson

Håller med dig johan franzen vad gäller Euron vill inte ha den personligen men det är ju redan klappat och klart svenskarna bord få reda på saningen dvs att regeringen redan över våra huvuden bestämmt detta i och med lissabon fördraget

2009-01-23 @ 11:21:51
Postat av: hunter

”Snyggt” kollage beträffand försöken att tysta kritiker.

http://rakryggad.blogspot.com/2009/01/afa-frsker-tysta-kritiker.html En brottslighet som Polisen inte klarar av att hantera, men där självutnämnda Åsiktspoliser skulle kunna ha strålande framtidsutsikter!

2009-01-23 @ 11:33:39
Postat av: Martin Isaksson

hej bara måste slänga in denna geniala nyhet som kommunerna nu ska göra för att bli av med berikningen och flytta ut den på landsbygdenhaha skulle bli mkt förvånad om SD fick mindre än 8% 2010http://frianyheter.wordpress.com/2009/01/23/tretton-kommuner-vill-bli-av-med-invandrare/#comments

2009-01-23 @ 12:02:56
Postat av: Martin Isaksson

@anonymAyaan Hirsi Ali, en somalisk-nederländsk islamkritiker och kvinnorättsaktivist som jag hyser största respekt för, jämförde nyligen i en paneldebatt dagens situation i väst med ett familjeföretag där den första generationen startade företaget, den andra generationen utvecklade det, medan den tredje generationen levde lyxliv på avkastningen. På frågan om de visste vilka värderingar som familjeföretaget bildats på, kan tredje generationen ofta inte svara. Hela Europa är idag som tredje generationen. Man vet inte vilka värderingar som skapat frihet, demokrati och välstånd utan tar dessa saker för givna.skrivet på SDUs hemsida av josef franssen

2009-01-23 @ 12:08:00
Postat av: AWSvensson

Jag har varit på ovanligt gott humor idag och kom just på varför. Jag vaknade till att migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson tvålade till allas våran riksbimbo tillika årets svensk, utsedd av föreningen Goda mot bättre vetande,Anita Dorazio i en debatt på TV 4.Jag har aldrig sett någon bli så tillintetgjord av en person med både stake och ryggrad, ett enda svamlande utan sammanhang, som säkert skulle ha hissat henne till skyarna i PK-leden, men här formligen fick henne att framstå som den nolla hon är.

Martin Isaksson, tredje generationen hade inte ens vett att leva lyxliv det fick berikarna göra.

2009-01-23 @ 12:19:35
Postat av: hunter

Det som Martin länkar till är så otroligt, att jag bara måste återge innehållet så att ingen missar det."Tretton kommuner vill bli av med invandrareHösten 2008 lanserade regeringen projektet “organiserad vidareflyttning“. I reklamen för projektet står att läsa:

“Det är allmänt känt att Sverige behöver invandring för att långsiktigt klara välfärden. Därför är det viktigt att alla kommuner får en chans att ta del av den kompetens nyanlända besitter.“

Projektet går ut på att invandrare, men inte svenskar, ska flytta ut från så kallade “utflyttningskommuner” och till “inflyttningskommuner“. Tretton kommuner har valt att vara osjälviska och bli utflyttningskommuner vilket möjliggör för “fler kommuner att få ta del av det resurstillskott de nyanlända utgör“. De tretton kommunerna är följande:

· Landskrona

· Eskilstuna

· Borlänge

· Södertälje

· Malmö

· Göteborg

· Örebro

· Botkyrka

· Helsingborg

· Huddinge

· Stockholm

· Linköping

· Norrköping

I Borlänge kunde man i Augusti konstatera att 53 procent av det vuxna nytillskottet bestod av analfabeter. Kanske bör de kommuner som anmält sig för att bli inflyttningskommuner låta bli att vända sig till Borlänge.

De kommuner som tackat ja till att bli inflyttningskommuner är betydligt fler och finns i de flesta delarna av Sverige. Bland annat har sex kommuner i Dalarna, kanske avundsjuka på succén i Borlänge, anmält sig."

2009-01-23 @ 12:34:38
Postat av: Inge Sandén

Som vanligt bra svar Thoralf,som Sverigedemokrat skulle jag svarat detsamma.Vidare det här med frågan att vara Svensk, hade aldrig behövt ställas,om alla invandrare hade uppfattat vårt land som t.ex natasha,Dragan Klaric och Dilsa Demirbag-Sten.Att läsa hennes inlägg i gårdagens Kvp.var en ren njutning.Hon fullständigt klädde av en av vänsterns värsta Svenske landsförrädare,Andreas Malm.Fler sådana nämnda invandrare och problemen skulle varit minimala.

2009-01-23 @ 13:53:16
Postat av: Tomme

Journalister som har gått i svenska kommunisthögskolan, förlåt, journalisthögskolan

har kapat det svenska språket och inför nya begrepp

och försöker hjärntvätta oss. Se upp för det.Begreppet svensk är något helt annat än

att vara medborgare i Kungariket Sverige.På 1700-talet tvångsförflyttade Katarina den Stora

av Ryssland en grupp svenskar från Estland till

Ukraina. Dessa svenskars förfäder hade aldrig bott

i Sverige. De fanns i Estland före Sverige bildades.År 1929 då kommunisterna, som nuvarande vänsterpartiet

kallades på den tiden i Sovjet,slog ihjäl småbrukare som inte

ville bilda kolchoser (Vänsterpartiet har haft som sed att trakassera och slå ihjäl sina motståndare i alla tider och i alla länder)

Då sökte dessa svenskar asyl i Sverige.

De bereddes plats och fick jord att bruka, främst

på Gotland.Sverige har ett ansvar för svenskar i utlandet,

som varande den enda svenska nationalstaten i världen.

Nu sviker de Sveriges politiker dessa till förmån

för massproducerade muslimer, zigenare, afrikaner.

Sverige skall vara ett land för alla i hela världen

och hela världens människor ska bestämma i Sverige.Svenskar är ett folk med gemensam härkomst, kropps-

bildning, språk,sedvänjor,styrelseskick och rättsordning och historiska minnen.Man kan alltså inte bli svensk liksom man heller inte kan bli kurd eller arab eller afrikan eller jude.2009-01-23 @ 15:11:00
Postat av: Martin Isaksson

är det bara jag som tänker på babels torn som folk skulle bygga och för att de skulle misslyckas så såg gud till att ge dem olika språk så de inte skulle lyckas, även om jag inte är en bibelfantast så är detta väl ett exempel (om än dåligt) på att mångkultur inte fungerar.

2009-01-23 @ 15:27:20
Postat av: AWSvensson

Tomme ett litet påpekande innan pk sliter dig i stycken. Jude är en religion som man kan konvertera till,även om det är ifrågasatt om konverterade judar skall betraktas som en riktig jude, dvs född av judisk kvinna.

2009-01-23 @ 15:27:38
Postat av: LP

Artikeln av Ayaan Hirshi Ali som Martin Isaksson refererar finns på Newsmill:http://www.newsmill.se/artikel/2009/01/16/darfor-maste-demokratin-forsvara-sig-mot-islamismen

2009-01-23 @ 20:48:16
Postat av: Martin Isaksson

nu har jag försökt läsa SD bluffen flera gånger,vad menar de vad är deras poäng är det kuggfrågor?? antar att de är i en helt annan division vad gäller intelekt då jag verkligen inte förstår vad de skriver,

2009-01-23 @ 22:23:36
Postat av: Stefan K

Bra svar på frågorna Toralf. Alla pk-ister som förväntade sig rent främlingsfientliga svar (vilket många gör med Sverigedemokrater) måste satt kvällsgroggen i strupen.

Vad gäller det svenska så kan man ju fråga "nysvenskarna" från Afghanistan, Irak, Chile, Libanon, Somalia etc. om dom känner sig som svenskar? En nationsbetecknig som svensk, finne, tysk, somalier, irakier, chilenare etc. är en identitet som jag faktiskt tror att de flesta är stolta över.

2009-01-24 @ 09:46:07
Postat av: Fredrik

En bra blogg. Intressant att läsa alla kommentarer och att se att människor bryr sig om vårt lilla Sverige.

2009-01-25 @ 19:25:07
Postat av: Orvar

Gud vad politiskt korrekt man kan vara.

2009-01-26 @ 01:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0