KURDO BAKSI: FLER SVARTSKALLAR TILL EU!


Kurdo Baksi

"Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn."

  

Kurdo Baksi Aftonbladet 20 april 2005


Kurdo Baksi visar ett särdeles förakt mot vår västerländska demokrati i sin debattartikel i Aftonbladet den 2 januari. Om man granskar denna artikel så kan man tolka de mest hårresande detaljer mellan raderna och en omvänd rasism. Frågan är om det även finns ett stort hat under ytan mot de västerländska värderingarna hos denne turk.


Kurdo Baksi oroar sig över att det är större chans att en sverigedemokrat väljs in i EU-parlamentet än en "svartskalle". Ja men lilla vännen det är ju faktiskt det som demokrati handlar om. Alla partier tar fram sina kandidater och sedan avgör det svenska folket vilka man väljer i ett demokratiskt val den 7 juni. Vad är felet?


Det man kan läsa mellan raderna är att denne Kurdo Baksi endast kan tänka sig att rösta på kandidater som är invandrare. Denne Kurdo Baksi som har avlönats av svenska staten i flera projekt mot rasism är själv den största "rasisten" själv och vill slå vakt om ett segregerat tänkande. Jösses vilken kullerbytta av Kurdo Baksi.


Vidare skriver Kurdo Baksi följande.


"Ett främlingsfientligt spöke har famnat Europa under det senaste decenniet. Allt fler främlingsfientliga partier får allt större väljarstöd i till exempel Österrike, Italien, Holland, Belgien, Danmark, Norge."


I mina ögon har dessa uppräknade länder något av de bästa demokratierna i världen och de säkraste valen men ändå kritiserar Kurdo Baksi dessa länder. Han har tydligen ingen förståelse och respekt för vad dessa länders innevånare och de valresultat som gett denna utveckling. Men det är klart kommer man från Turkiet så har man ju en annan uppfattning om innebörden av demokratiska val. Befolkningen i dessa länder har tydligen tröttnat på det mångkulturella samhället och dess negativa följder och därmed också bytt parti vid de demokratiska valen, vilket Kurdo Baksi tydligen inte kan acceptera.


Kurdo Baksi försöker uppenbarligen med sin debattartikel att påverka främst vänsterblocket att sätta in "svartskallar" på sina valsedlar till EU-parlamentet.

Sedan sjunker denne Kurdo Baksi ännu längre ner i sitt eget bottenträsk när han skriver följande.


"Sverigedemokrater tar till alla möjliga medel, inklusive desinformation och lögner, för att erövra ett mandat i Bryssel."


Ett påstående helt taget ur luften och utan att han ger det minsta exempel på sitt påstående. Ett mycket talande exempel på hur desperata dessa mångkulturens förespråkare är över den opinionsutveckling som just nu pågår. Han nämner givetvis inget om de stora orsakerna till denna utveckling som den misslyckade invandringspolitiken och kravallerna i Rosengård, Ronna eller Tensta o.s.v.


Sedan visar han prov på sin syn av yttrandefriheten och objektiva medier när han skriver följande.


"Enligt vissa experter har riksmedierna inlett en normaliseringsprocess av sd."


Här bekänner verkligen denne "rasist" färg och visar prov på sin människosyn. Här är det inte fråga om positiv särbehandling som han förespråkar för alla "svartskallar" utan om en negativ särbehandling av ett demokratiskt parti och dess företrädare som står på tröskeln till Sveriges riksdag. Här är det minsann inte frågan om människors lika värde längre. Här menar tydligen Kurdo Baksi att Sverigedemokraterna skall diskrimineras i media. Tyvärr har detta pågått i media under lång tid men en ändring är faktiskt på väg och det kan tydligen inte den "demokratiske" Kurdo Baksi acceptera.


Hans syn på utveckling i kommunalpolitiken tyder också på stor okunskap och bristande tankeförmåga.


"Vad som grämer mig mest är att våra etablerade partier samarbetar med sd på lokal nivå. I januari avslöjade TV4 att sd påverkat den kommunala budgeten i sju av de 13 kommuner där de har vågmästarroll."


Ytterligare ett prov på hans bristande demokratisyn där han tydligen inte kan acceptera sd:s roll som vågmästare i ett antal kommuner. Jag tror inte att någon av sd:s företrädare i dessa kommuner sett så mycket samarbete i sina kommuner men Kurdo Baksi kan tydligen inte förstå och respektera ett demokratiskt valresultat.


Artikeln är full av häpnadsväckande påståenden och katastrofala uttalanden eller vad sägs om följande.


"Om sd väljs in i EU-parlamentet kan det tolkas som att vårt land fått slagsida."


Är det någon som fått slagsida så är det Kurdo Baksi. Åsiktsfrihet och demokrati tycks inte vara något som ingår i den mångkulturella arsenalen. Han avslutar sin debattartikel i samma anda som den börjar.


"För att sd inte ska erövra svenska riksdagen eller EU-parlamentet bör våra etablerade partier sluta samarbeta med sverigedemokraterna och placera "svartskallar" på sina listor för att internationellt markera att Sverige inte accepterar främlingsfientlighet."


En hårresande slutledning från Kurdo Baksi som borde få varenda svensk att fundera på vad han egentligen har för agenda.


Min personliga åsikt är att en så bedrövlig debattartikel som denna bara gynnar sverigedemokraterna i kommande EU-val. Kör hårt, Kurdo Baksi! Vi vill ha fler debattartiklar av denna kaliber, som visar på din intolerans mot det svenska. Skriv gärna också en om att Turkiet skall in i EU.


Den som läser denna debattartikel med något så när kritiska ögon förstår nog att man skall vara glad över att de svenska partierna inte valt så många "svartskallar" på sina vallistor till EU-valet. Risken är stor att man annars får in mångkulturella fanatiker som svenska EU-parlamentariker.


Svensken ser nog mycket hellre flera sverigedemokrater som EU-parlamentariker än "svartskallar" och det skall vi jobba hårt för fram till valet den 7 juni.

  

P.S.

Jag använder aldrig uttrycket "svartskallar" i mina inlägg men eftersom Kurdo Baksi använder uttrycket flitigt i sin debattartikel så tar jag mig även den friheten.


Kurdo Baksi är bror till den socialdemokratiska riksdagsledamoten, ordföranden för Socialdemokratiska kvinnoförbundet Nalin Pekgul.


TILL SIST

En länk med Kurdo Baksi som ni inte får missa

Poohlarna


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

Bästa du skrivit på länge Thoralf, vilken tok denna människa är. Helt klart Rasist och Nazist.Hadde en svensk skrivit detta om utläningar hadde han aldrig fått jobb någonstans igen,Anders Ekelund var inte pedofil då det inträffade efter döden, lite så är ju hans retorik.kan han inte ta åsnekärran hem igen så man slipper såna som han ser mkt hellre att skötsamma människor kommer hit än sånt pack som Kurdo.Vilken skandal att denna dåren får hålla på såhär utan reprisalier.

2009-01-06 @ 19:34:04
Postat av: Sune

En tragisk syn på demokrati.

Men han är tyvärr inte själv om dessa åsikter.

Man tar sig för pannan...

2009-01-06 @ 19:56:55
Postat av: Tony

Jättebra skrivit Thoralf, kort o gott!

2009-01-06 @ 20:25:42
Postat av: AWSvensson

Allt fler främlingsfientliga partier får allt större väljarstöd i till exempel Österrike, Italien, Holland, Belgien, Danmark, Norge.""Om sd väljs in i EU-parlamentet kan det tolkas som att vårt land fått slagsida."

Är det inte snarare så att om inte SD väljs in i EU parlamentet så är Sverige avvikande.

2009-01-06 @ 21:11:40
Postat av: Söder

Vem är denna Kurdo som säger sig företräda alla invandrare. Tror han att det är en homogen grupp med samma åsikter som han??

2009-01-06 @ 21:35:55
Postat av: Söder

Tror Kurdo att han företräder alla invandrare?

Han kanske tror att alla delar hans värderingar.

2009-01-06 @ 21:38:47
Postat av: Ruskprick

Det bästa du skrivit Thoralf!(Tror jag) Synd att det inte når ut till alla andra blinda Svenskar som tror blint att allt som står i tidningen och sägs i radio och TV är sant och korrekt.

2009-01-06 @ 22:17:14
Postat av: Fredrik

Klockrent!!!

2009-01-06 @ 22:25:11
Postat av: Carl

det kar blivit svårare och svårare att hänga med i samhällsutvecklingen att få ett jobb kräver mycket utbildning och alla får kämpa stenhårt för tillvaron i Sverige. om man då kommer från ett annat land och luras att allt är som ett paradis för att sedan upptäcka att det är näst intill omöjligt om man inte kan språket och energin att etablera sig. detta leder till att man ger upp och låter det bli som det blir, man gör bara det man måste.

Med sån dålig samhällspolitik som värdelösa politiker som röstat fram sig själva när väl partierna fått mandaten. de flesta invandrare kommer aldrig orka eller vilja “bli Svenskar” hur mycket än Svenska politiker slopar kraven på att tala Svenska, kunskap och klädsel mm det blir Svenskarna som får anpassa sig till den nya befolkningen som allt eftersom ställer allt högre krav och snappt blir i majoritet.och enligt demokrati så bestämmer majoriteten i val. egentligen kan man inte klandra utlänningarna det är självklart de tar chansen när Svenska politiker bjuder ut hela Sverige till alla som vill ta för sig. samtidigt äter EU medlemskapet upp alla Sveriges tillgångar så det kommer bli de snälla och tysta etniska Svenskarna som får ge upp sin tillvaro, tro mig om 20 år är Svenska värderingar helt borta bara de rika och skruppelfria kommer kunna fortsätta att köpa sig förmåner medans de fattiga Svenskarna får bo på nedgångna landsorts orter nästan som nuvarande hemlösa. det är en varningssignal att ingen politiker bryr sig om de svaga etniska Svenskarna som inte orkar skrika så högt i Sverige.hoppas Sverigedemokraterna tillsammans med Nationaldemokraterna kommer bilda en samregering så Svenska folket får tillbaka sitt land alla har rätt till aleva i ett eget land så även Svenskar2009-01-06 @ 22:37:15
Postat av: carl

det kar blivit svårare och svårare att hänga med i samhällsutvecklingen att få ett jobb kräver mycket utbildning och alla får kämpa stenhårt för tillvaron i Sverige. om man då kommer från ett annat land och luras att allt är som ett paradis för att sedan upptäcka att det är näst intill omöjligt om man inte kan språket och energin att etablera sig. detta leder till att man ger upp och låter det bli som det blir, man gör bara det man måste.

Med sån dålig samhällspolitik som värdelösa politiker som röstat fram sig själva när väl partierna fått mandaten. de flesta invandrare kommer aldrig orka eller vilja “bli Svenskar” hur mycket än Svenska politiker slopar kraven på att tala Svenska, kunskap och klädsel mm det blir Svenskarna som får anpassa sig till den nya befolkningen som allt eftersom ställer allt högre krav och snappt blir i majoritet.och enligt demokrati så bestämmer majoriteten i val. egentligen kan man inte klandra utlänningarna det är självklart de tar chansen när Svenska politiker bjuder ut hela Sverige till alla som vill ta för sig. samtidigt äter EU medlemskapet upp alla Sveriges tillgångar så det kommer bli de snälla och tysta etniska Svenskarna som får ge upp sin tillvaro, tro mig om 20 år är Svenska värderingar helt borta bara de rika och skruppelfria kommer kunna fortsätta att köpa sig förmåner medans de fattiga Svenskarna får bo på nedgångna landsorts orter nästan som nuvarande hemlösa. det är en varningssignal att ingen politiker bryr sig om de svaga etniska Svenskarna som inte orkar skrika så högt i Sverige2009-01-06 @ 22:38:51
Postat av: Krille E

Jag har ett super bra tips till Kurdo, nämligen vilken "svartsalle som ska in i Eu.Nämligen hans syster Nalin Pekgul! Väl i EU så kan hon lobba för att EU ska sända bidrag till Hamas. Det vore nåt det! Läs mer på länken nedan._39464.aspx" rel="nofollow">www.folkpartiet.se/FPTemplates/ListPage_39464.aspx

2009-01-06 @ 23:35:28
Postat av: Roberth Ström

Att en sån här antidemokrat får komma till tals utan någon debatt är skrämmande

2009-01-07 @ 08:28:31
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Martin Isaksson

Invandrare och papperslösa är ju den nya adeln och får ej ifrågasättas.tänk om en svensk hadde pratat om att det behövs mindre utläningar i politiken då hadde denna fått huset uppeldat.Men den nya adeln får säga vad som helst hur antisemitiskt eller rasistiskt det än är mot Svenskar och inte S.Skallar.vissa är ju mer jämlika än andra.

2009-01-07 @ 08:38:35
Postat av: Stone

Helst vill väl Baksi få en plats själv i eu-parlamentet och därmed en livstids försörjning. Förstår inte hur karln vill vara kvar i Sverige längre när ingenting passar honom.

2009-01-07 @ 08:54:34
Postat av: Inge Sandén

Sverige är Sverigedemokraternas land.Vi behöver inga turkar som Kurdi Baksi i vårt land.Åk hem till Turkiet och rätta till alla fel som finns där,så slipper du komma hit och kritisera vårt land.Tack för att jag fick veta,att Nalin Pekul är hans syster.

2009-01-07 @ 09:37:11
Postat av: natasha

Jag ser Baksi bara som en liten tragikomisk figur, som med sina patetiska utfall mot allt och alla bidrar som ingen annan till SDs framgångar. Det är klart att han är dödsbesviken att inte finnas med på kandidatlistan för EU valet.Tänk, Baksi, det hjälpte inte ens att blondera håret (enligt bilden i Aftonbladet)!Kör hårt nu, Baksi, du fixar nog många röster åt SD alldeles på egen hand!

2009-01-07 @ 12:18:50
Postat av: Stig

Hej!Kurdo Baksi har varit i Spanien och utmärkt sig. Jag tror att bi-sexuella Lisbeth Salander skulle hedersmördats ganska snabbt, som gerillakrigare i Kurdistan. Men han trivdes säkert, när han presenterade boken och sin vän inför den samlade spanska pressen. Första boken (Män som hatar kvinnor) har sålt i 300 000 ex. Kvinnosynen inom islam tog han inte upp.http://www.elmundo.es/elmundo/2008/11/24/cultura/1227554204.htmlKurdo Baksi, compañero y amigo de Larsson que llega hoy a España para participar en los actos de presentación del libro, considera que los caracteres de Mikael Blomkvist y sobre todo de Lisbeth Salander son la clave del éxito. "Mikael es el hombre que Stieg Larsson quisiera ser: muy mujeriego, el periodista perfecto, con mucha iniciativa... ¿Ella? Es como un guerrillero del Kurdistán, a veces Dalai Lama, a veces Pippi Langstrump... Una persona débil físicamente pero mentalmente fuerte".

(Flickan som lekte med elden.)Översättning:Kurdo Baksi, kamrat och vän till Larsson kommer idag (2008.11.25) till Spanien för att delta i presskonferensen, där boken presenteras. Han anser, att karaktärerna Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander är nyckeln till framgången. Framför allt Salander."Mikael är den man, som Stieg Larsson skulle vilja vara: framgångsrik kvinnokarl, skicklig och initiativrik journalist...Hon? Hon är som en gerillakrigare från Kurdistan, ibland som Dalai Lama, ibland som Pippi Långstrup. En person, som är fysiskt svag, men mentalt stark."

2009-01-07 @ 13:31:15
Postat av: Anonym

http://www.barometern.se/nyheter/lanet/ssu-startar-blogg-om-sverigedemokraterna(1070434).gm

http://www.kalmar.ssu.se/index.php?page=100Skriv gärna om detta.

2009-01-07 @ 13:37:59
Postat av: LArs

Så här funkar det i DDR Sverige, man tror knappt det är sant.http://meritwager.wordpress.com/2009/01/07/migrationsverket-sparkade-lennart-eriksson/Att folk röstar på sossarna är för mig helt ofattbart.

2009-01-07 @ 14:35:08
Postat av: AWSvensson

Under 2008 sökte 24 860 personer asyl i Sverige, jämfört med 36 207 året innan. Det visar migrationsverkets preliminära statistik för 2008. Antalet ensamkommande barn fortsätter däremot att öka.

Antalet styrs helt o hållet efter sannolikheten att få uppehållstillstånd snarare än skydsbehov. Det vill till att med det snaraste genomskåda bluffen med sk ensamkommande, varav 87% enligt undersökning vet var föräldrarna finns och är stand by för att rycka ut när uppehållstillstånd beviljats.

2009-01-07 @ 15:37:28
Postat av: Fru Bunny Føkk

Det er ikke at han Blaski er bror av den nå avdøde PKK-lederen Abdullah Öcalan i fengsel i Turliet. De er svært like. Hvis noen kjenner sin e-postadresse kanskje vi kan få ham testethttp://www.kaninkul.com/games/1387/the-idiot-test.html

2009-01-07 @ 15:54:08
Postat av: Säfflemannen

Glöm inte den galna debattartikel i Sydsvenskan som Baksi slog sig ihop med likaledes multikultidesperadon Zoran Alagic och skrev. Artikel innehöll bland annat följande klassiska passage:"De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna."http://sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article208689.ece

2009-01-07 @ 16:26:26
URL: http://safflemannen.se
Postat av: s-e karlsson

Högsbydamen Lisa Magnell och hennes upprop "Om det vore jag " har hittills gett 221 namnunderskrifter från start 31/12 . Av dessa underskrifter är det 147 kvinnor och ca 25 invandrare och ca 20 som inte vågar ståta med sina efternamn ! Att det är 25 invandrare som skrivit under är ju inte så underligt dessa ser ju en chans att få hjälp med att få hit sina stora familjer ! Att man inte rakryggat vågar sätta ut sitt efternamn tycker iallafall jag som sverigedemokrat är ytterligt fegt , man gömmer sej bakom ryggen på andra .Sd Högsby Sven-Erik Karlsson .

2009-01-07 @ 16:44:23
Postat av: Martin Isaksson

"De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna."hmm är inte det rasist i sin äckligaste form så vet jag inte vad, hmm byt ut Vit mot svart/mörk, blond till mörkhårig osv vad tror du en sån hadde kallats av PK sverige hmm, bara i detta PK svammer kan man skriva sånt och fortfarande få fortsätta.

2009-01-07 @ 17:17:24
Postat av: Sverigebesöket

Så har då Thoralf fått ännu ett kvitto för att hans blogg är en nagel i ögat på de etablerade politiska partierna.

Kvittot består däri att SSU-Kalmar ska starta en blogg. Ha,haha ja ni läser rätt, SSU den organisation som knappt har några medlemmar och absolut ingen politik, ska starta en blogg. Anledningen kan inte vara någon annan än att Thoralfs blogg blivit så populär bland många av sossarna traditionella väljarskaror.

Så länge sossarna för en invandringspolitik som är ett hån mot deras traditionella väljare så kommer nog sd att ha en garanterat fortsatt hög tillväxt.PS Idag är det exakt 5 månader till EU-valet. Det kanske är dags att börja tala om kampanjstarten? När ska den ske och kommer det att finnas någon officiell hemsida?2009-01-07 @ 17:23:42
Postat av: Martin Isaksson

PS kan det var så att Baksi har lite längd komplex, så alla långa ska diskrimineras ?2009-01-07 @ 17:24:56
Postat av: AWSvensson

Finns det någon, vilket det naturligtvis gör eftersom jag vänder mig till er, som kan förklara hur man skall kunna kommentera på denna SSU blogg som antagligen blir en filial till denna blogg.

2009-01-07 @ 17:27:34
Postat av: Jonas Franzen

Citat från en av kommentarerna här: "Tror Kurdo att han företräder alla invandrare?"

Fråga: Tror du, Söder, att du företräder alla svenskar?Sedan tror nog jag personligen att det är större chans att vi får se en "svartskalle" i EU-parlamentet än en sverigedemokrat. Jag tror att det finns betydligt fler invandrare som kulturellt känner sig mer representerade av en annan invandrare än det finns sverigedemokrater i det här landet.

2009-01-07 @ 17:27:36
Postat av: Sverigebesöket

Så har då Thoralf fått ännu ett kvitto för att hans blogg är en nagel i ögat på de etablerade politiska partierna.

Kvittot består däri att SSU-Kalmar ska starta en blogg. Ha,haha ja ni läser rätt, SSU den organisation som knappt har några medlemmar och absolut ingen politik, ska starta en blogg. Anledningen kan inte vara någon annan än att Thoralfs blogg blivit så populär bland många av sossarna traditionella väljarskaror.

Så länge sossarna för en invandringspolitik som är ett hån mot deras traditionella väljare så kommer nog sd att ha en garanterat fortsatt hög tillväxt.

Så hjärtliga gratulationer ThoralfPS Idag är det exakt 5 månader till EU-valet. Det kanske är dags att börja tala om kampanjstarten? När ska detta ske och kommer det att finnas någon officiell hemsida?

2009-01-07 @ 17:31:40
Postat av: Martin Isaksson

Jonas Franzen du verkar ju vara en kul typ,2009-01-07 @ 17:37:45
Postat av: Martin Isaksson

Helt ärligt jonas så kan jag lätt säga utan minsta ironi att många (ja då menar jag många) invandrare känner sig nog mer representerad om någon som vill sverige bästa är med i EU, vilket inte V.S samt M har gjort ett skit, då dessa bor i sverige SD invandrare så förstår de att det som är bäst för sverige även är bäst för dem i det långa loppet.Sluta nu röka äpple och ta en sup och var glad

2009-01-07 @ 17:43:00
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzén skall ju snart få en egen blogg han kan göra sina sverigevänliga kommentarer på.Vi Sverigedemokrater representerar alla Svenskar som älskar sitt land.Sverigevänliga invandrare är välkommna,men dit hör inte Kurdi Baksi.

2009-01-07 @ 18:17:35
Postat av: hunter

@ Jonas Franzen"Jag tror att det finns betydligt fler invandrare som kulturellt känner sig mer representerade av en annan invandrare än det finns sverigedemokrater i det här landet."Så nu är du plötsligt talesman för invandrarna i Sverige. D.v.s. du tillämpar själv samma metod som du hånfullt kritiserar Söder för. Snyggt jobbat!

2009-01-07 @ 18:50:54
Postat av: Jonas Franzen

Haha. Snygg argumentation jag möts av. Kul.Martin Isaksson. Jo visst är det så att de allra flesta människor, svenskar som invandrare, vill nog ha representanter som ger bäst resultat. Den stora frågan är vem som gör det. När det gäller EU så är jag helt övertygad om att få människor har koll på vem som tycker vad i EU och vem som kan representera dem bäst. Det är därför jag tror att en person som inte känner till vem som tycker vad troligtvis röstar på någon som ställer sin tilltro till. Därav min slutlednign att en invandrare med större sannolikhet, men absolut inte alltid, lägger sin röst på en invandrare. Dessutom röker jag amerikanskt =).Inge Sandén. Va? Ska jag få en blogg? Vart då? Det var nytt för mig. Jag älskar mitt land, Sverige. Gör du?hunter. Absolut inte. Jag påstår mig inte vara talesman för någon. Allt jag sa var att jag TROR att antalet invandrare som känner sig representerade av andra invandrare är större än de som röstar på sveriedemokraterna. Jag har aldrig påstått mig företräda någon annan än mig själv.

2009-01-07 @ 19:28:40
Postat av: Jonas Franzen

Haha. Snygg argumentation jag möts av. Kul.Martin Isaksson. Jo visst är det så att de allra flesta människor, svenskar som invandrare, vill nog ha representanter som ger bäst resultat. Den stora frågan är vem som gör det. När det gäller EU så är jag helt övertygad om att få människor har koll på vem som tycker vad i EU och vem som kan representera dem bäst. Det är därför jag tror att en person som inte känner till vem som tycker vad troligtvis röstar på någon som ställer sin tilltro till. Därav min slutlednign att en invandrare med större sannolikhet, men absolut inte alltid, lägger sin röst på en invandrare. Dessutom röker jag amerikanskt =).Inge Sandén. Va? Ska jag få en blogg? Vart då? Det var nytt för mig. Jag älskar mitt land, Sverige. Gör du?hunter. Absolut inte. Jag påstår mig inte vara talesman för någon. Allt jag sa var att jag TROR att antalet invandrare som känner sig representerade av andra invandrare är större än de som röstar på sveriedemokraterna. Jag har aldrig påstått mig företräda någon annan än mig själv.

2009-01-07 @ 19:29:41
Postat av: Jonas Franzen

Jag är jätteledsen att inlägget kom två gånger. Det blev något vajsing med min webläsare.

2009-01-07 @ 19:35:03
Postat av: Söder

Nej jag tror mig inte företräda någon förutom mig själv och mina åsikter. Det finns folk ifrån alla världsdelar i sverige och jag vet att många inte vill ha sociaisten Kurdo som språkrör.

2009-01-07 @ 19:35:37
Postat av: hunter

@ Jonas FranzenDu skrev själv:

- "Fråga: Tror du, Söder, att du företräder alla svenskar?"

- "Allt jag sa var att jag TROR att antalet invandrare som känner sig representerade av andra invandrare är större än de som röstar på sveriedemokraterna."Om du inte inser likheten i ovanstående är det nog mer vajsing än i Webläsaren!

2009-01-07 @ 19:55:26
Postat av: natasha

Du, Jonas! Utropa dig inte till något språkrör för icke etniska svenskar! Jag är inte etnisk svensk och jag precis som många KRISTNA irakier, iranier, serber, kroater osv osv stödjer SD. Är vi främlingsfientliga? Mot vem? Eftersom vi per definition är främlingar själva!Varför stödjer man inte SD i Rosengård? Det finns ett mycket enkelt svar: Man hugger inte av den gren, som man sitter på, och då röstar man förstås troget på bidragspartiet sossarna!Så enkelt är det! Gå och gräv dig ner i sanden i Sahara istället!!!

2009-01-07 @ 20:08:14
Postat av: natasha

Du, Jonas! Utropa dig inte till något språkrör för icke etniska svenskar! Jag är inte etnisk svensk och jag precis som många KRISTNA irakier, iranier, serber, kroater osv osv stödjer SD. Är vi främlingsfientliga? Mot vem? Eftersom vi per definition är främlingar själva!Varför stödjer man inte SD i Rosengård? Det finns ett mycket enkelt svar: Man hugger inte av den gren, som man sitter på, och då röstar man förstås troget på bidragspartiet sossarna!Så enkelt är det! Gå och gräv dig ner i sanden i Sahara istället!!!

2009-01-07 @ 20:09:46
Postat av: hunter

Från SVTtext:Flera politiska ungdomsförbund har ökat sitt medlemsantal under 2008, det visar en rundringning som TT har gjort. SSU går starkt fram med 2000 nya medlemmar och bl.a. Liberala ungdomsförbundet vinner mark.Den största procentuella ökningen finns dock hos Sverigedemokratisk ungdom som gått från 200 till 500 medlemmar.Enligt vad jag sett hos SDU, uppger man själv cirka 800 medlemmar?

2009-01-07 @ 20:32:06
Postat av: Martin Isaksson

en invandrare med större sannolikhet, men absolut inte alltid, lägger sin röst på en invandrare. Dessutom röker jag amerikanskt =).Nä det har du rätt i samtliga invandrare jag (är då från spanien själv)känner (då är jag upväxt i Malmö & Landskrona så det är en hel del) kommer rösta på SD då de vill hindra tiggeriet som sverige uplever just nu med en oerhörd falsk invandring som bara har som enda mål att parasitera som under falsk flagg kommer hit,Den invandring som gynnade landet har för länge sedan upphört.Förföljda och förtrycka sedan så fort PUT infinnes sig så är det helt plötsligt frit fram att åka på semester till det land som bara några veckor innan betydde säker död (har sett detta med egna ögon)Samt den svenskfientlighet som brett ut sig som gör det osäkert för svenskar att vistas ute på gator och torg så att de ine ska bli kulturberikade med gängvåldtäckt och bli knivrånade på sin mobiltelefon.jag och många andra hederliga människor som lever i verkligheten vare sig det är svenskar eller invandrare är JÄKLIGT trötta på att regeringen inte erkänner det väldigt stora och väldigt verkliga problem som vår oansvariga invandrings politik har medfört, regeringen har ej axlat sitt ansvar och skyler istället problemet på de rasistiska och trångsynta svenskarna istället för att ta itu med de riktiga problemen. Genom att föra en försvarbar invandring och inte ge ut meborgarskap som trisslotter, samt motverka den icke demokratiska organisation som EU helt klart är hadde du satt dig in i detta istället för att ordna livstidsförsörjning för dig själv.Fy fan för såna svamlare som du er tid är ute snart tack och lov, vilka fula tricks ni än kör med innan valen så kommer den oansvariga politik ni för mot de svenska folket.2009-01-07 @ 21:06:00
Postat av: Martin Isaksson

en invandrare med större sannolikhet, men absolut inte alltid, lägger sin röst på en invandrare. Dessutom röker jag amerikanskt =).Nä det har du rätt i samtliga invandrare jag (är då från spanien själv)känner (då är jag upväxt i Malmö & Landskrona så det är en hel del) kommer rösta på SD då de vill hindra tiggeriet som sverige uplever just nu med en oerhörd falsk invandring som bara har som enda mål att parasitera som under falsk flagg kommer hit,Den invandring som gynnade landet har för länge sedan upphört.Förföljda och förtrycka sedan så fort PUT infinnes sig så är det helt plötsligt frit fram att åka på semester till det land som bara några veckor innan betydde säker död (har sett detta med egna ögon)Samt den svenskfientlighet som brett ut sig som gör det osäkert för svenskar att vistas ute på gator och torg så att de ine ska bli kulturberikade med gängvåldtäckt och bli knivrånade på sin mobiltelefon.jag och många andra hederliga människor som lever i verkligheten vare sig det är svenskar eller invandrare är JÄKLIGT trötta på att regeringen inte erkänner det väldigt stora och väldigt verkliga problem som vår oansvariga invandrings politik har medfört, regeringen har ej axlat sitt ansvar och skyler istället problemet på de rasistiska och trångsynta svenskarna istället för att ta itu med de riktiga problemen. Genom att föra en försvarbar invandring och inte ge ut meborgarskap som trisslotter, samt motverka den icke demokratiska organisation som EU helt klart är hadde du satt dig in i detta istället för att ordna livstidsförsörjning för dig själv.Fy fan för såna svamlare som du er tid är ute snart tack och lov, vilka fula tricks ni än kör med innan valen så kommer den oansvariga politik ni för mot de svenska folket att straffa er men inte i närheten så som ni straffat sverige genom att som de tre aporna inte höra, inte se, inte prata om verkligheten att bita er i röven.2009-01-07 @ 21:07:34
Postat av: Arne Anka

natasha

Om du nu vill att jonas ska gräva ner sig, så vill jag se dig lämna landet. Du är inte Svensk. Så vad har du här att göra? Att du lärt dig att förnedra och förtrycka gör dig inte till Svensk. Du och Thoralf skulle kunna bilda familj på en egen liten ö

2009-01-07 @ 21:41:31
Postat av: Ruskprick

Med sådana som Daniel alias Arne Anka mm vid rodret så kommer ssu-bloggen att bli succe för SD. Det ska bli himla skoj detta.

2009-01-07 @ 22:05:54
Postat av: Roberth Ström

SSU en samling ungdomar som tror att allt som behövs är orden"rättvisa och solidaritet.

2009-01-07 @ 22:06:21
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Martin Isaksson

arne anka är väl den typiska Jag vill feltolka alt pk fjanten så svara inte,

2009-01-07 @ 22:08:32
Postat av: Anonym

Martin Isaksson.

Jag lever som Thoralf lär, bete dig som ett as emot ickesvenskar, hon ska hem. Sitta i mitt underbara Sverige och tro att hon är något. Patetiskt

2009-01-07 @ 22:26:53
Postat av: natasha

Det som retar fram den värsta gallan hos SD- motståndarna, det är att t o m utlänningarna stödjer SD. Då spricker det främlingsfientliga köret.Du, Ankan, innan du säger till mig vad jag skall göra, så skall du säga detsamma till de 500 000 muslimerna här i landet. Jag har arbetat här i landet (till skillnad från kravmaskinerna) hela mitt vuxna liv och bidragit till landets bistånd. Du är nog den sista här på jorden som skall kommendera mig att göra det ena eller det andra!Enligt mig så skall du gå och begrava dig i samma sand som Johas!Martin, trots din uppmaning så svarar jag ändå!

2009-01-07 @ 22:27:56
Postat av: nat

Det som retar fram den värsta gallan hos SD- motståndarna, det är att t o m utlänningarna stödjer SD. Då spricker det främlingsfientliga köret.Du, Ankan, innan du säger till mig vad jag skall göra, så skall du säga detsamma till de 500 000 muslimerna här i landet. Jag har arbetat här i landet (till skillnad från kravmaskinerna) hela mitt vuxna liv och bidragit till landets bistånd. Du är nog den sista här på jorden som skall kommendera mig att göra det ena eller det andra!Enligt mig så skall du gå och begrava dig i samma sand som Johas!Martin, trots din uppmaning så svarar jag ändå!

2009-01-07 @ 22:32:27
Postat av: natasha

Det som retar fram den värsta gallan hos SD- motståndarna, det är att t o m utlänningarna stödjer SD. Då spricker det främlingsfientliga köret.Du, Ankan, innan du säger till mig vad jag skall göra, så skall du säga detsamma till de 500 000 muslimerna här i landet. Jag har arbetat här i landet (till skillnad från kravmaskinerna) hela mitt vuxna liv och bidragit till landets bistånd. Du är nog den sista här på jorden som skall kommendera mig att göra det ena eller det andra!Enligt mig så skall du gå och begrava dig i samma sand som Johas!Martin, trots din uppmaning så svarar jag ändå!

2009-01-07 @ 22:33:25
Postat av: Arne Anka

natasha

Du verkar inte ha förstått det budskap som SD står för. Vi vill ha en unik Svensk genbank. Den ska inte förpestas av såna som dig. Att du kan efterapa en del av vårt beteende gör inte dig till unik Svenks. Så åk hem till ditt egna land och håll låda. Kan lova dig att det finns andra där du kan störa dig på. Låt oss Svenskar få behålla hat och förakt inom oss. Hur skulle det se ut om andra avarter av människor skulle göra som oss ubersvenskar. Det går ju inte alls för sig.

2009-01-07 @ 22:49:03
Postat av: natasha

Ankan, med ditt tal om genbanker, så låter du som en gammal nazist, du har helt misuppfattat SDs budskap. Läs på bättre i Sds program!

2009-01-07 @ 23:04:27
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzén förstod inte att jag syftade på SSU,som visst tänkt starta en blogg i avundsjuka för att Thoralf är så omtyckt.Där kommer dina inlägg att passa in mycket bättre.Sossarnas partiledare är Sverigefientlig,Sverigedemokraternas partiledare är Sverigevänlig. natasha: Bry dig inte om Arne Anka han är inte behörig att yttra sig om vilka som skall vara i det här landet,just sådana som dig har vi många i SD.och vill ha många fler.Om alla invandrare vore som du hade vi inte haft några problem i det här landet.

2009-01-07 @ 23:05:24
Postat av: Inge Sandén

Jonas Franzén förstod inte att jag syftade på SSU,som visst tänkt starta en blogg i avundsjuka för att Thoralf är så omtyckt.Där kommer dina inlägg att passa in mycket bättre.Sossarnas partiledare är Sverigefientlig,Sverigedemokraternas partiledare är Sverigevänlig. natasha: Bry dig inte om Arne Anka han är inte behörig att yttra sig om vilka som skall vara i det här landet,just sådana som dig har vi många i SD.och vill ha många fler.Om alla invandrare vore som du hade vi inte haft några problem i det här landet.

2009-01-07 @ 23:07:59
Postat av: hunter

@ Inge SandénFör att travestera på ett klassiskt uttryck.

Kallar man sig för en Anka, skriver som en Anka så är tankeförmågan också som en Anka!

2009-01-07 @ 23:10:46
Postat av: Frode Karlsson

Debatten är ju riktigt kul! Inte tusan är SD "främlingsfientligt" - vad är det? Herre Gud - varför har vi inte fler natashor i landet? Kan bara instämma med Sandén! SSU bloggen verkar ju bara vara skräp - och, gissa om den blir modererad. De flitiga glina lär väl skriva sina egna inlägg! Det skall bli kul att se hur de tänker skriva bort massinvandringens bissara effekter. Vad är det för fel på finsk invandrarpolitik? Inga rättskränkningar där inte! Det får mig att undra över vad det är för fel på svenska politiker!

2009-01-07 @ 23:33:17
Postat av: Martin Isaksson

Tycker anonyma och ankor samt PK fjantar med världens största skygglappar och öronproppar som

Jonas Franzenska istället för att kasta sig in här på sidan och skriva vad de tror SD står för såsom rasism osv (vilket inte stämmer snarare Realist) så läs igenom några trådar och se övriga inläg och läs SD hemsida, men de tror väl att de blir blinda och får håriga handflator om de läser saningen,

2009-01-07 @ 23:34:48
Postat av: Jonas Franzen

Jag tycker det är intressant att läsa era inlägg. Tyvärr är det ofta mer påhopp och angrepp än argument, men jag ska försöka sålla ut argumenten, och undvika att reflektera på påhoppen. Även om det är mycket att jag är fientlig mot Sverige och att jag bör gräva ner mig i Sahara.Natasha. Jag har aldrig utropat mig som en företrädare för icke-svenskar. Att jag gissade vilken typ av kandidat som jag tror invandrare som inte är insatta i politik letar efter gör inte mig till något språkrör för dem. Det har jag heller aldrig påstått.hunter. Jag tycker det är jätteroligt att de politiska ungdomsförbunden ökar i medlemsantal. Det bådar gott inför framtiden. Vi behöver fler som aktiverar sig inom politiken. Jag är själv inte det, men det är inte omöjligt att jag aktiverar mig i ett parti när jag gått ut högskolan och skaffat mig ett jobb.Martin Isaksson. Vad kör jag med för fula tricks? Och vad för jag för oansvarig politik mot det svenska folket? Du vet ju inte ens vilken politik jag företräder.Sedan vill jag också veta vilka skygglappar och öronproppar som jag har Martin?

2009-01-08 @ 03:01:54
Postat av: Anonym

natasha, bry dig inte om denne "Arne Anka". Det är säkert en SSU:are som trollar och utger sig för att vara SD:are. Du är inte enda invandraren som röstar på SD! Jag gör också det.

2009-01-08 @ 03:35:11
Postat av: salasso

Jonas, är det inte en myt att en invandrare gärna röstar på en annan invandrare p g a att man känner någon sorts gemenskap?

I mitt arbete ser jag ofta exempel på motsatsen. Sällan ser jag att en finsk invandrare känner någon sorts solidaritet med t ex en somalier eller att en sunnimuslim hyser några ömmare känslor för en shiamuslim.

Varför skulle en rumänsk invandrare känna större gemenskap med en polsk d:o än med det ursprungsfolk som finns i hans nya hemland?

Det är en fråga jag gärna skulle få besvarad."Invandrare" är inte en homogen grupp utan en mängd individer med olika bakgrund men i Sverige vill vi gärna klumpa ihop människor i grupper och därför kan man ibland höra konstigheter som att "eftersom drottningen tekniskt sett är invandrare så måste all invandring vara bra!"

Så är det ju inte.

2009-01-08 @ 09:54:10
Postat av: hunter

@ Jonas Franzen"Tyvärr är det ofta mer påhopp och angrepp än argument, men jag ska försöka sålla ut argumenten, och undvika att reflektera på påhoppen."Exakt på det sätt som du skriver har Sd behandlats av massmedia och övriga svenska politiska partier under åren. Några typexempel:

- Massmedia har hånat Sd för att politiker hoppat av men aldrig talat om att det t.ex. berott på hotelser från AFA, yxor i dörrar och annat. Då jag har kontaktat massmedia och påpekat att även detta är adekvat i sammanhanget och att det egentligen är detta som är det väsentliga, har man varit totalt ointresserade.

- Olika politiska partier kan få framföra vilka medvetna lögner som de vill om Sd i massmedia. Nästan varje gång jag skrivet ett genmäla och presenterat fakta som vederlägger detta, har det blivit refuserat.

- De etablerade politiska partierna försöker hela tiden påstå att Sd består av en homogen samling lågutbildade personer (underförstått idioter). T.ex. då KD:s ordförande i Almedalen i somras hånade Sd att dessa säkert ansåg att det var invandrarnas fel att loken slirade på rälsen p.g.a. höstlöven. Vem är det som står för idiotin?

- Vi har sett hur illa Sd:s ungdomsförbund blivit behandlat. Igenlimmad dörr hos dess ordförande i Lund för att hindra hans deltagande vid ett torgmöte i Malmö, lögnaktig förhandsinformation i inbjudan till debatter, polisens taffliga försök att stoppa olagliga "motdemonstranter" vid olika torgmöten under hösten.

- O.s.v. Listen kan göras mycket mycket lång om man går in i detaljer.Bland de som skriver kommentarer här på bloggen finns även AFA, ”vanliga” troll och andra som roar sig med att försöka att leda bort diskussion från ämnet. Att någon då och då blir irriterad, och gör det som du kallar för påhopp, över den låga nivå som kommer från dessa håll borde vara lätt för vilken normalt funtad person som helst att förstå. Med hänsyn till ovanstående listning borde det även vara lätt att inse att Sd inte tillåts ha samma spelregler som andra politiska partier, om det så är på bloggar eller på offentliga möten, och vi tvingas hela tiden ödsla onödig tid på att bemöta (s.k. påhopp) olika former av ren smutskastning och oväsentligheter.Man kan ju alltid hoppas att ovanstående ger dig en och annan tankeställare!

2009-01-08 @ 10:19:25
Postat av: Martin Isaksson

men det är inte omöjligt att jag aktiverar mig i ett parti när jag gått ut högskolan och skaffat mig ett jobbJa lycka till jobba lite i verkligheten istället. du kan få jobba hos mig jag änställer även svenskar även om det inte är PK.sen verkar du ju inte läsa det jag skriver om verklighetens sverige utan bara svamlar på om hur påhoppad du blir när du får motargument, nä nu måste jag jobba så att kommunen kan ta hit fler raketforskare som det är meningen jag ska anställa hellre än de som redan bor här, fast de inte ens vet att det kommer varmvatten ut den kranen med den röda pluppen på.

2009-01-08 @ 11:11:27
Postat av: BAW

Göteborgs posten tror sig ha hittat en seriös forskare, en Tobias Hübinette, ja jävlar i det.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=114&a=468452

2009-01-08 @ 12:07:51
Postat av: hunter

@ BAWHar du tillgång till Tobias Hübinettes digra brottsregister?

2009-01-08 @ 13:40:32
Postat av: sexfrun

hunter:

Vill gärna ha reda på lite om dig. Skriv ut ditt personnumer, så jag kan luska kring dig i alla register. Självklart går det bra att eposta ditt personnumer till mig. [email protected]2009-01-08 @ 15:18:46
Postat av: Jonas Franzen

Trevligt. då har jag fått argument istället för konstiga kommentarer.salasso. Visst, det kan mycket väl vara en myt precis som du säger. Men enligt de forskare som jag läst så tyder mycket på att människor som ska rösta letar efter flera saker. Bland annat någon som tycker exakt som dem i någon sakfråga, och någon som har samma kulturella bakgrund som de själva. En volvo-arbetare röstar gärna på en volvo-arbetare, en lärare på en lärare, en invandrare på en invandrare osv. Det är självklart inte den enda faktorn, men bland många är det en av faktorerna som avgör valet.hunter. Jag tycker det är tråkigt att SD mötts av påhopp istället för argument. Självklart är det inte bra. För att kunna gå vidare i en diskussion/debatt måste man lyssna på argument. Men bara för att SD har blivit utsatta för påhopp innebär det inte att det är ok att hoppa på mig, eller någon annan. i det här fallet gör två minus inte ett rätt. Öga för öga fungerar inte om vi ska nå framåt i diskussionerna.Martin Isaksson. Jag har arbetat. Jag har arbetat i verkligheten. Bland annat på sågverk. Detta gjorde jag innan jag började studera. När det gäller "verkligheten om Sverige" som du vill diskuttera så tycker jag vi kan ta det i ett annat forum än i ett blogginlägg om Kurdo Baksis uttalande om svartskallar i EU.

2009-01-08 @ 15:32:53
Postat av: hunter

@ sexfrunJag har ett väldigt sexigt personnummer 660616-2566Du behöver inte återgälda vänligheten, eftersom det finns ingen som är ett dugg intresserad av att veta någonting om dig.

2009-01-08 @ 15:35:36
Postat av: BAW

Hunter,det mesta om Afa extremisten finns på nätet, allt från sprängda TV master till domen på dubbel mordbrand. Lee Sam-dol.doc

2009-01-08 @ 15:56:51
Postat av: hunter

@ BAWGooglade på Lee Sam-dol och det är tydligen en riktigt ful fisk. Att GP tar en sådan person på allvar, säger väl det mesta om hur seriös den tidningen är.

2009-01-08 @ 16:24:29
Postat av: BAW

Jodå, GP är en av de värsta bland fulmedia de namnger bara etniskt svenska rövare. Blattar blir "smygaren" 23 åringen etc.

2009-01-08 @ 16:35:35
Postat av: Martin Isaksson

Martin Isaksson. Jag har arbetat. Jag har arbetat i verkligheten. Bland annat på sågverk. Detta gjorde jag innan jag började studera. När det gäller "verkligheten om Sverige" som du vill diskuttera så tycker jag vi kan ta det i ett annat forum än i ett blogginlägg om Kurdo Baksis uttalande om svartskallar i EUmen är det inte det vi diskuterar här varför vill du diskutera nåt annat än just Kurdo på en tråd om honom. det är ju just hans idioti vi pratar om,lycka till med studerandet för det lär du behöva när du kommer ut och 25indier med samma utbildning och 1/3av lönen, konkurerar om samma jobb som du slitit i skolan för att få meriter att få, men varför värna om det svenska när det finns mångkultur som bara väntar på att få ta över.

2009-01-08 @ 17:23:47
Postat av: BAW

Kolla in GP:s debattsida, en pk-tidnings desperata strykningar på alla kritiska inlägg om Tobias Hübinette = gangstern och afa extrimisten Lee Sam-dol.

Så går det GP om ni ger debattutrymme till falska profeter.

2009-01-08 @ 17:30:41
Postat av: Anonym

Men enligt de forskare som jag läst så tyder mycket på att människor som ska rösta letar efter flera saker. Bland annat någon som tycker exakt som dem i någon sakfråga, och någon som har samma

@jonas franzenkulturella bakgrund som de själva. En volvo-arbetare röstar gärna på en volvo-arbetare, en lärare på en lärare, en invandrare på en invandrare osv. Det är självklart inte den enda faktorn, men bland många är det en av faktorerna som avgör valet.ok konstigt då att obama vann valet då det endast finns 13% svarta och hur många svarta kristna akademiker finns det i USA men han van med stor marginal. hmm

2009-01-08 @ 19:13:29
Postat av: Martin Isaksson

Men enligt de forskare som jag läst så tyder mycket på att människor som ska rösta letar efter flera saker. Bland annat någon som tycker exakt som dem i någon sakfråga, och någon som har samma

@jonas franzenkulturella bakgrund som de själva. En volvo-arbetare röstar gärna på en volvo-arbetare, en lärare på en lärare, en invandrare på en invandrare osv. Det är självklart inte den enda faktorn, men bland många är det en av faktorerna som avgör valet.ok konstigt då att obama vann valet då det endast finns 13% svarta och hur många svarta kristna akademiker finns det i USA men han van med stor marginal. hmm

2009-01-08 @ 19:15:07
Postat av: Martin Isaksson

Men enligt de forskare som jag läst så tyder mycket på att människor som ska rösta letar efter flera saker. Bland annat någon som tycker exakt som dem i någon sakfråga, och någon som har samma

@jonas franzenkulturella bakgrund som de själva. En volvo-arbetare röstar gärna på en volvo-arbetare, en lärare på en lärare, en invandrare på en invandrare osv. Det är självklart inte den enda faktorn, men bland många är det en av faktorerna som avgör valet.ok konstigt då att obama vann valet då det endast finns 13% svarta och hur många svarta kristna akademiker finns det i USA men han van med stor marginal. hmm

2009-01-08 @ 19:20:47
Postat av: Stefan K

Har ni tänkt på att dom enda som nämner ordet rasism idag, är dom som ser rasism vid varje tillfälle ordet utländsk nämns i samband med något negativt.

2009-01-08 @ 21:44:32
Postat av: Daniel

Här är mitt bidrag till aftonbladet angående Kurdos utspel.Helt otroligt att dom ej censurerade dem som de brukar göra.

Daniel V-arg, 34 år, Lilla Edet, Idag 14:05

Ja, så talar en sann antidemokrat. Oavsett om sd får 4% eller 80% så har folket sagt sitt, det är det en demokrati går ut på. Det är ju en självklarhet att stödet för Sd ökar, det är de etablerade partienas påtvingande av mångkulturen som ligger till grund för det.

Invandrings kritiska partier går framåt i hela eu. Det är dags att Sverige också får ett parti som har en annan syn på det mångkulturella experimentet än de 7 i riksdagen. Tänk på att Sverigedemokraterna är Dansk folkepartis systerparti, de har ca 20% i Danmark.2009-01-09 @ 16:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0