HAR PARTIPISKAN HÄRJAT PÅ ÖSTRAN?


                                                                           Foto Thoralf Alfsson

Så har då även den socialdemokratiska tidningen Östran bekänt färg när det gäller sin journalistik på nyhetssidorna. Trots att tidningen hade både en journalist och en fotograf på plats lyckades man inte fånga en enda Hamas eller Hizbollahflagga på en enda bild. Givetvis såg de inte det journalistiska värdet i att hakkors förekom på denna demonstration.

Precis som sina kollegor i den moderata tidningen Barometern som verkligen hade en möjlighet att ge socialdemokraterna en riktigt pinsamt eftermäle till denna demonstration så valde man att lägga locket på. Av tidningen Barometern kommer inte alliansen få någon hjälp i kommande valrörelser om man inte ens utnyttjar rena straffsparkar på socialdemokraterna.


Istället har vi fått en uppvisning i "politisk korrekthet" i våra lokala medier som är fullständigt makalös enligt min mening. Läsarna skall verkligen undanhållas hur det såg ut på Larmtorget och hur det skanderades "No more peace with Israel".

Den troliga anledningen till detta är givetvis att om sanningen skulle förmedlas till alla dessa tidningars läsare så skulle många ifrågasätta dessa invandrares beteende och handlande. Det skulle i sin tur kunna leda till att stödet för Sverigedemokraterna ökar, vilket ingen tidning vill medverka till. Hellre undviker man att redovisa sanningen för sina läsare.


Journalisten Anders Jönsson är ändå så medveten om de negativa konsekvenserna av denna fredsdemonstration att man undviker att skriva att det var socialdemokraterna i Kalmar som stod som arrangör.


"Bland talarna fanns både politiker och vanliga medborgare."

  

Den enda politiker som namnges är vänsterpartiets kommunalråd Bertil Dahl. Man kan nästan tro att Östran vill hänga ut Bertil Dahl.


Den socialdemokratiska partipiskan har tydligen farit runt på Östrans redaktion eftersom vare sig socialdemokraterna Nasim Malik eller den socialdemokratiske kommunfullmäktigeordföranden Roger Kaliff eller SSU-ombudsmannen Martin Andersson namnges i artikeln, trots att alla tre var officiella talare vid demonstrationen.


Mitt förtroende för svensk media befinner sig i en djup nedgående trend!

Uppdatering
tisdag.
Idag kryper Barometern till "hakkorset" och skriver om detta i en artikel i den tryckta upplagan (finns ej på nätet ännu). Man har även intervjuat åklagaren Johan Henningsson om han skall utreda det som hets mot folkgrupp och på det svarar han följande enligt Barometern.
"Nej, vi har tillräckligt att göra ändå"

Vilket jag anser vara ett mycket anmärkningsvärt svar från en åklagare. Är det så godtyckligt vårt rättssamhälle fungerar?


Kommentarer
Postat av: Inge Sandén

Dessa tidningar och journalister kallas för dom nyttiga idioterna i vårt grannland Norge.Dom gör att Sverigedemokraterna går framåt,utan att dom själva begriper det.När det genomsyrade föraktet för allt som är sant och riktigt nu är genomskådat av det Svenska folket gynnar det enbart Sd.

2009-01-19 @ 21:07:49
Postat av: Hulda

Finns det någon som tror på allt i våra politiskt korrekta medier.........?

2009-01-19 @ 21:49:31
Postat av: Anonym

Hulda,

Det skulle mycket bleklämma dig om du insåg hur mycket den svenska allmogen tog Aftonbladet såsom Guds sanning. Med AB menar jag såklart alla våra svenska tidningar som slagit sag i saken och bestämt sig för att ljuga för sina läsare."Svensk medias problem är att de tror att de ska granska medborgarna istället för makthavarna." Fritt och sent på kvällen, översatt.

2009-01-19 @ 22:27:03
Postat av: Sven Duva

Jag gillar inte EU men en sak ser jag fram emot och det är EU-valet. En förbannat bra värdemätare.

2009-01-19 @ 23:12:06
Postat av: natasha

Såg nyss på textTVn att Hamaspolisen patrullerar igen i Gaza. De lovar/hotar att beväpna sig på nytt och fortsätta "kampen". Ja, det innebär flera raketer mot israeliska skolor och daghem. Så återkom man på rutan ett igen. Så mycket var deras löften om vapenvilan värda. Vem kunde någonsin tro att deras ord och löften är värda någonting överhuvudtaget?

2009-01-19 @ 23:48:49
Postat av: Roberth Ström

Nu får det vara nog med medias lögner och mörkning fy fan! Fria nyheter är en bra blogg. Östran verkar vara en pissblaska!

2009-01-20 @ 00:22:42
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: s-e karlsson

Konstigt .

Högsby kommun ska spara si och så mycket och det första man ger sej på är skolor och äldrevård ! Där anser man att det går bra att skära ! Varför reagerar man inte på att pengarna kommunen får från staten för flyktingar och som efter två år är slut och dessa flyktingar då måste försörjas via den sociala budgeten ? Nej det hålet blundar man för ! Det mest rätta borde väl vara att bita i det sura äpplet och hoppa av ekorrhjulet som kommunen hamnat i och säga upp avtalet med migrationsverket och därefter försöka täppa till såna utflöden via i det här fallet en behövlig skattehöjning under en viss tid , samt att de flyktingar som finns i kommunen måste ut i " nödhjälpsarbete " ! Men ingen tycks se att det finns enkla åtgärder !

Sd Högsby S-E Karlsson

2009-01-20 @ 06:21:50
Postat av: Hulda

Hur mycket av våra skattepengar kommer nu att läggas på Gazas uppbyggnad?

Hur många av Gaza-borna kommer hit?

Vad kostar allt detta?

2009-01-20 @ 09:24:33
Postat av: Ibbe

Kalmartidningen Östran(s) hade dock en korrekt beskrivning av antalet deltagare i demonstrationen d.v.s. ett sextiotal. 72 st. uppger en boende vid Larmtorget i Kalmar som räknade från sin lägenhet. Lite skillnad från lokaltidningen Barometern (m), som uppgav hundratals närvarande. Sedan är det intressant att se att rättsväsendet i Kalmar accepterar hakkors vid demonstrationer bara de bärs av "rätt" sida. Hamas och Hizbollahs retorik är f.ö. en parallell till den tyska nazitidens. Den insikten har inte Nasim Malik som är ngn slags kommunal socialdemokratisk utrikesminister i Kalmar. Därför hade han inte omdömet att ställa in mötet och dessutom känner han inte igen flaggor som används av Hamas och Hizbollah enligt egen utsago. Maliks fraternisering med terrororganisationsuppfattningar befläckar socialdemokratin i Kalmar.

2009-01-20 @ 09:40:44
Postat av: Bengt

Just nu florerar det en snyfthistoria i Göteborgs Posten, http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=471055, det handlar om en zigensk familj som uppehållit sig på en camping med sin husvagn i två år som turister, vilket är olagligt. Nu har de fött barn på svensk sjukvård och nu skriker pk-vänstern att vi är skyldiga till att ordna en lägenhet till dessa illegala invandrare. De har varken arbetat eller betalat skatt under sin illegala vistelse i Sverige, varför har vi skattebetalare skyldighet att försörja dessa parasiter? I GP, inte et ord om det illegala, pk-press.

2009-01-20 @ 10:31:53
Postat av: Anonym

Scrolla och läs om zigenska kjolar. http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/

2009-01-20 @ 10:45:34
Postat av: Bengt

Göteborgs socialdemokrater för en kamp mot sina socialistiska bröder och systrar i Södertälje om vem som är de mest korkade kommunalpolitikerna. Nu har göteborgarna börjat spurta för att hinna i kapp. Nu delar man ut lägenheter gratis till Rumänska zigenare i parti och minut, gissa om det kommer att välla in ziggisar i Göteborg?

http://ansiktsburk.blogspot.com/

2009-01-20 @ 10:55:10
Postat av: hunter

Är det i så fall inte lämpligt att JO-anmäla åklagarämbetet i Kalmar?Uppdatering tisdag.

"Idag kryper Barometern till "hakkorset" och skriver om detta i en artikel i den tryckta upplagan (finns ej på nätet ännu). Man har även intervjuat åklagaren Johan Henningsson om han skall utreda det som hets mot folkgrupp och på det svarar han följande enligt Barometern.

"Nej, vi har tillräckligt att göra ändå"

2009-01-20 @ 10:57:10
Postat av: Eric

Mörkandet börjar nå höga nivåer nu.

Här kan vi läsa om de två rosengårdsboende (som enl fulmedia INTE bor där) och hur deras hatbrott (musslor slår ihjäl homo) döljs i media.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/01/islamistiska-rosengrdselever-mrdade.html

Mer äkta info finns i många bloggar, statsmedia "glömmer" det mesta.

Med länkar och allt tar det en stund att plöja igenom, men är väl värt tiden.

2009-01-20 @ 11:24:49
Postat av: JJ

Här är en manifestation som iallafall inte blir av..Här kan ni lyssna på prästen Bo Nordin i Luleå domkyrkeförsamling (Luleå stift 0920-264 800, hans mobil 070-190 1681) när han redogör för hur man hos svenska kyrkan resonerat att ta beslut på att inte högtidliggöra årsdagen av Auschwitz befrielse.Lyssna igen, P4 Norrbotten, förmiddag i P4 mellan 09.30 - 10.00-blockethttp://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&id=1556497Sök fram ca: 15.20 minuter in i sändningen.

Postat av: BAW

18-årig flykting fick fyrarummare

Eskilstuna | Publicerad: igår 22:18

Den 18-åriga asylsökande Navid i Eskilstuna kan skatta sig lycklig. När han nyligen fyllde 18 år, och därför skulle bli tvungen att lämna asylboendet för barn, fick han en möblerad fyrarumslägenhet av Eskilstuna kommun. Detta för att Navid skulle slippa bo på flyktingförläggning.

Beslutet fattades av kommunen i samråd med Migrationsverket. Fallet har väckt stor uppmärksamhet, då Navid som bott i Eskilstuna i ett år och således hunnit skaffa ett socialt kontaktnät, inte ville flytta till en flyktingförläggning. Om svenska ungdomar i Eskilstuna, vilka bott här sedan födseln och därför torde ha ett relativt stort socialt kontaktnät, erbjuds möblerade lägenheter av kommunen på sin 18-årsdag förtäljer dock inte historien

2009-01-20 @ 12:36:34
Postat av: Hans F

Ett tips hur medier mörkar; http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/01/islamistiska-rosengrdselever-mrdade.html

2009-01-20 @ 12:48:45
Postat av: s-e karlsson

Eskilstuna kommun har tagit emot 30 st ensamkommande " barn " ! Dessa "barn " sköts av 35 st kommunanställda , dessa har nu tröttnat på att bli terroriserade av dessa "barn " läs unga män och kräver nu utbildning så att dom ska kunna försvara sej i sitt jobb !

Man river sej i sitt snart obefintliga hår !

Sd Högsby S-E Karlsson .

2009-01-20 @ 12:50:44
Postat av: AWSvenssonLång önskelista till Reinfeldt

Vi vill ha en skola, en vårdcentral, vete och mjöl.

Budskapet till Sveriges statsminister från den afghanske apotekaren, tillika kvarterets byäldste, ges klart och koncist medan han bjuder gästen på te.

Vad är det för uppfattning de har om landet Sverige, där ligger pengarna i drivor utmed gatorna och ingen orka ta upp dem.

2009-01-20 @ 12:51:42
Postat av: BAW

Vad säger PO pressombudsmannen om lokalpressens agerande. Om det överhuvudtaget är någon mening med PO så förväntar vi oss ett ingripande här.

2009-01-20 @ 13:45:55
Postat av: hulda

JJ: Nu lyssnar jag på Bo Nordin på Radio Norrbotten och skäms som medlem i Svenska Kyrkan över hans undanflykter.

En otrolig feghet som jag aldrig trodde om en präst!

(15.30 in i programmet börjar detta elände...)

2009-01-20 @ 14:29:02
Postat av: Tobbe SDet är klart att partipiskan viner på Östran, det är ju en partipisketidning som får 65 000 kr om dagen i presstöd för att vara just det, en tidning som håller partipiskan högt, redo att rappa till.

2009-01-20 @ 16:43:12
Postat av: AWSvensson

Ännu en blogg som ska hjälpa SD att föra ut sitt budskap.http://slagetomsvenskheten.blogspot.com/

2009-01-20 @ 17:12:38
Postat av: hunter

@ AWSvenssonDenna Anna-Lena Lodenius har under åren varit makalös i sina försök till smutskastning av Sd och genom en oerhörd naivitet ge en förenklad bild av hur verkligheten numera ser ut i Sverige.Hennes blogg http://slagetomsvenskheten.blogspot.com verkar inte vara något undantag från hennes tidigare avskyvärda oikofoba tankegångar!

2009-01-20 @ 18:22:30
Postat av: Martin Isaksson

man blir både ledsen och arg när man läser era inläggledsen över att det faktiskt är på detta viset

arg för att inget görs med suntförnuftsuck

2009-01-20 @ 18:26:27
Postat av: carl

kan man få hjälp med att folkbokföra sig i Vellinge kommunsom inte tar emot kriminella främlingar utan låter skattepengar gå till vård och skola!

page" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=I3RKGDhrwNw&feature=channelpage

se även kanalen sdtvjag måste bo kvar här men vill att mina skattepengar går till förnuftiga och ärliga politiker! enda effektiva sättet att se till att quisling politiken vänder. att demostrera hjälper inget. men styrning av skattepengar ger en dj-vla effekt

2009-01-20 @ 18:39:50
Postat av: Carl

Du! snälla lägg upp en kanal på youtube lätt och snappt och gratis.Ange Sverigevänliga kanaler som Vänner ex sdtv,bananlandet, jan milld rakryggad fria nyheter mfl mfl av 1000 tals andra ,så byggs ett tätt kontaktnät upp med bloggar och videoklipp. sätt upp lappar med nån webbadress på anslgstavlor ja överallt och nya läsare kan enkelt nå alla varandras bloggar

2009-01-20 @ 19:05:15
Postat av: Martin isaksson

@ Carl.nä hadde helt plötsligt de arbetande i malmö flyttat till vellinge så hadde malmö kommun slängt ut parasiterna fortare än en höna bajsar,

2009-01-20 @ 19:05:48
Postat av: hunter

Vilka små rasister de där mexikanarna är (obs ironi). Från SVT Text 2009-01-20. Tänk om något sådant skulle ha sagts i Sverige, vilka h-e liv det hade blivit!"Sven-Göran Eriksson har tagit ut fyra neturaliserade spelare i truppen mot Sverige 28/1. Detta får hård kritik i Mexiko, även bland landslagsspelarna.- Det är många mexikaner som väntar på att få chansen i landslaget, och det här gör det svårare för dem, säger landslagsmålvakten Guillermo Ochoa.- Jag skulle inte vilja se elva naturaliserade spelare i landslaget.Brasilienfödda Antonio Naelson och Leandro Augusto är med i Svennis trupp liksom Lucas Ayala och Matias Vuoso. De två senare är födda i Argentina.

2009-01-20 @ 19:31:41
Postat av: Carl

Svenska folket har ju röstat nej till Euro. ändå smyger de bort kronan. Jubileumsmynt om freden fr 1809. Tumba sedeltryckeri nedlaggd

2009-01-20 @ 20:10:07
Postat av: Martin Isaksson

@ Carlvad svenskarna vill har väl PK maffian struntat i sen länge, sverige ska bli en del av Europas förenta stater vare sig vi vill det eller inte.

2009-01-20 @ 20:47:05
Postat av: s-e karlsson

Jo, jo tack för kaffet !

Nu har vi pensionärer äntligen fått en " rejäl " höjning på våra pensioner dvs en och annan hundralapp i månaden , vad läser man då på text-tv , jo år 2010 ska pensionerna sänkas med 4 % !

Alltså ge med ena handen och ta tillbaka med den andra ! Var är alla kulturberikare som skulle rädda våra pensioner , har dom efter dom fått PUT

åkt tillbaka till de länder dom säger sej ha flytt från ? Det blir ta mej den bara etter värre !

Mvh S-E Karlsson SD Högsby.

2009-01-20 @ 20:59:33
Postat av: AWSvensson

Tumba bruk såldes till amerikanska Crane AB som trycker våra sedlar i Tumba. Däremot präglas våra bruksmynt i Finland , bl. a 1 kr 2009 med Finlandsmotiv.

Hunter , ursäkta ett bevis på min taskiga humor.

Men allvarligt talat så tror jag den kommer att gynna SD i likhet med SD-bluffen.

2009-01-20 @ 21:41:38
Postat av: hunter

@ AWSvenssonJomenvisst begriper jag din humor, men jag kunde inte låta bli att ge henne en välbehövlig känga.Hade jag börjat köra med min egen, oftast sjuka, humor här på bloggen hade jag nog fått säga som den gamle elektrikern efter att han fått en sjuhelsikes elstöt och hade svårt att andas "verkar finnas en risk att jag kommer att FASAS ut"!

2009-01-20 @ 21:56:57
Postat av: Carl

låt sd television på youtube få lite mer humor låt Robert Gustavsson eller nån ny Sverigevänlig komiker driva med allians och soosepaktens politik det finns mycket galet som kan vändas till komik

2009-01-20 @ 22:11:39
Postat av: hunter

Plakat med innehåll mera rakt på sak än i Kalmar.Överallt där denna religion tillåts att sticka fram sin fula nuna, innebär det elände och hat mot oliktänkande!

Postat av: World Traveller

Som Hulda mycket riktigt paapekade:

Det skulle mycket bleklämma dig om du insåg hur mycket den svenska allmogen tog Aftonbladet såsom Guds sanning. Med AB menar jag såklart alla våra svenska tidningar som slagit sag i saken och bestämt sig för att ljuga för sina läsare. Svenskar oeverlag oavsett vad dom saejer tar AB's och TV's ord foer guds sanning. Undrar bara vart detta kommer att sluta.

2009-01-22 @ 20:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0