WANTEDKalmar Läns Tidning publicerar nu en bild på den man som bar hakkorsplakatet under den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i Kalmar den 17 januari. Se bild och läs artikeln skriven av Kurt Lundgren.
Polisen och åklagaren söker nu efter denne man. Är det så att någon av mina läsare vet vem personen är så går det bra att maila uppgifterna till mig. [email protected]  Full anonymitet utlovas!

Samtidigt vill jag passa på och slå ett slag för Kalmar Läns Tidning som utkommer med ett nummer varje vecka (fredag).
En årsprenumeration kostade senaste ca 450 kronor. Stöd gärna denna tidning som ännu inte drabbats av den utbredda sjukdomen "politisk korrekthet".


Kommentarer
Postat av: Inge Sandén

Kan man få Pg-nummer till denna tidning,Kalmar Läns Tidning.

2009-02-08 @ 10:35:33
Postat av: hunter

OBSERVERA! Mannens ansikte syns perfekt på den länk/bild som Thoralf hänvisar till. Vet inte om det kan anses som övergrepp i rättsak om man gör ett urklipp av bilden med en förstoring av mannens ansikte, samt gör en klassisk Wanted affisch och sätter upp den på lämpliga platser i Kalmar? Någon som känner sig manad att "snicka" ihop en sådan och lägga upp den för utskrift på en lämplig URL?

2009-02-08 @ 10:40:35
Postat av: Hulda

Tror någon att polisen får tillåtelse att leta efter denne plakatbärare?

2009-02-08 @ 11:31:08
Postat av: BAW

Mannen på bilden är troligen en kulturberikare och får därmed inte kränkas.

2009-02-08 @ 11:35:18
Postat av: TipsarnTror ni inte att Skinkmackan Malik vet vem det är på bilden?

2009-02-08 @ 11:42:48
Postat av: Hans F

Nej, BAW jag tror inte detta är en kulturberikare, utan en typisk representant för rödvinsvänstern. Jag känner igen modellen, mötte otaliga liknande och som hade samma skräddare (typiska mössan, palestinasjal, och troligen utrustad med näbbstövlar), under mina medicinstudier i Umeå. Så leta på, denne är nog av nordisk/skandinavisk härkomst.

2009-02-08 @ 11:47:43
Postat av: TipsarnGlömde en sak.Förintelsen, det är väl ingenting. Här handlar det om en man som serverats en skinkmacka på flyget, det kallar jag lidande!

2009-02-08 @ 12:23:19
Postat av: Andres Engdahl

http://www.klt.nu/index.php?placid=8&template=2&parent=4Här kian man prenumerera på KLT.

2009-02-08 @ 12:56:27
Postat av: Hulda

Tipsarn.

Du har alldeles rätt! Att som Muslim bli serverad en skinkmacka måste vara värre än att möta döden i en gaskammare!

2009-02-08 @ 13:34:32
Postat av: vmm

"Två ansikten till en valuta". Eh... vad betyder det? Alltså, jag förstår nog vad som menas men...

2009-02-08 @ 13:35:11
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: D Puddingfjäll

Svd har flera helsidor om Sverigedemokraterna idag. Mycket bra och seriöst skrivet - och för den som inte har SvD är min rekommendation: Skynda Er ut och köp den.Det säger jag för själv kommer jag att spara detta nummer. För det är historiskt värdefullt i det att det är första (gången) en kvalitetstidning gör ett helt seriöst reportage om sd.

Postat av: D Puddingfjäll

Här är länk till en del av reportaget om sd.Dessutom är det så att SvD länkar till bloggar som länkar till SvD:s artiklar. Nu har jag länkat till den andra artikeln – men var är länken?Eller har jag tänkt fel på något sätt?

Postat av: Westerbotten

"Två ansikten till en valuta" kanske är en direktöversättning av ett ordspråk från arabiska eller annat språk?2009-02-08 @ 15:19:55
Postat av: hunter

Efter en kort presentation, kommer ett anförande av en kvinna som verkligen vet vad hon talar om beträffande muslimer och Mellanöstern. Ta er tid att lyssna igenom hela hennes anförande, det är minst sagt mycket lärorikt och skrämmande. Var vänlig sprid denna länk så mycket ni bara kan.Om ingenting görs i vårt eget land, är sannolikheten mycket stor att Sverige blir ett nytt Libanon inom XX antal år.

Postat av: D Puddingfjäll

Mera upplopp i Malmö.

Postat av: hunter

Här finns mer om Malmö.

Postat av: PoetenSkinkmacke-Malik

det ska ni tro, han

får stöd utav Barren

och k-rådet JohanSkinmacke-Malik

han reser och far

från Kalmare stad

och till KandaharÄn är han där

och än är han här

Skinkmacke-Malik,

säg oss vem du är2009-02-08 @ 15:52:00
Postat av: lee

kan någon sparka ut mussarna från landet?kommer sluta med kravaller.

2009-02-08 @ 16:55:28
Postat av: nils

Lee: kravaller har vi redan, i ett längre perspektiv lär följa kaos och kanske ett totalt sammanbrott. Det välstånd och det relativa lugn vi varit vana vid kommer förbytas i allt värre motsättningar och upplopp. Är nog bara början vi ser, tyvärr.

2009-02-08 @ 17:16:58
Postat av: Roberth Ström

I Malmö hade muslimerna plakat med grisar som poliser.

2009-02-08 @ 19:40:18
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Martin Isaksson

THORALF kolla detta helt underbarthttp://frianyheter.wordpress.com/2009/02/08/brottstatistik/

2009-02-08 @ 19:53:36
Postat av: D PuddingfjällEn man i 30-årsåldern attackerades av ett stort gäng med en sten ochhar förts till sjukhus med skallskador.Enligt vakthavande befäl verkar de misstänkta gärningsmännen tillhöra AFA och offret Nationaldemokraterna

Offret, en man i 30-årsåldern hade suttit i sin bil när ett gäng på dryga tio personer attackerade bilen med en sten. Sedan gav de sig på mannen med stenen. Han misshandlades svårt och fick föras till sjukhus med skallskador.Min fråga: Hur många ska mördas, invalidiseras och misshandlas innan politikerna slutar upp med att ge fri lejd åt de kommunistiska terroristgrupperna?Och det är inte bara fri lejd – dom får bidrag också. Bland annat slussat skattemedel via Lo och ABF till terrorgrupperna, som t ex AFA.Pensionärerna får gå med tomma kundvagnar – men till terroristerna finns det alltid pengar.

2009-02-08 @ 22:44:06
Postat av: Carl

dags för Svenskarna att visa sitt ursinne, var stolta att Sverige åter kan bli det fina land igen. främlingarna skall få åka hem

2009-02-08 @ 23:21:29
Postat av: carl

Herman Lindqvist´s historien om Sverige från istid till framtid. www.panbok.com2009-02-08 @ 23:22:38
Postat av: Fredrik

Hoppas att våra POLITIKER såg programmetMODIGA KVINNOR på svt igår.Ayaan Hirsi Ali. Hon levde sedan länge med en hotbild över sig, men den förvärrades radikalt när hon skrev filmmanuset Underkastelse om övergrepp mot kvinnor i islams namn. Filmens regissören Theo van Gogh mördades dessutom på grund av sin roll i projektet. Möt kvinnan som trotsar alla hot och fortsätter kampen mot religiös fanatism. UR. Även 10/2 i SVT1. Textat.Här har ni att tänka på Svenskar. Får ni möljlighet att se repris så gör det !Som hon säger: Ni i västvärlden måste förstå att detta är det största hotet mot er demokrati som finns !!!!!!!!

2009-02-09 @ 06:25:44
Postat av: Anonym

Undrar hur länge det tar innan Anna Andersson blir tagen i örat av redaktionen på Aftonbladet.

Hon har ju glömt ändra i översättningen, så nu står det rent ut att ett gäng zigenare mördade handbollsspelaren!http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article4361199.ab

2009-02-09 @ 07:26:11
Postat av: Micael Foghagen

Just nu i Ring P1 - Ännu en seriös invandrare talar klarspråk om AFA och dess extremism!

2009-02-09 @ 09:36:37
Postat av: hunter

Denna video visar hur en pro-israelisk demonstration i går utsattes för raketbeskjutning i Malmö. Minst två raketer träffade Rådhuset och rester av raketer föll ner över mötesdeltagarna. Oftast används någon typ av "nyårsraketer", som avfyras innuti ett drygt halvmeterlångt rör för att man skall kunna rikta raketen mot det avsedda målet. Vid de omfattande kravallerna i Paris förorter för ett par år sedan, sköts hundratals raketer på detta sätt direkt mot kravallpoliserna och många av dessa fick svåra ansiktsskador.Det skall även i går ha kastats en slangbomb i Malmö och om denna t.ex. är "packad" med småspik är den direkt livsfarlig. Finns lite olika varianter. Men en slangbomb är som namnet anger en bomb som oftast är tillverkad av några decimeter tjock trädgårsslang och packad med krut. Slangen är tillsluten i båda ändar och en stormtändsticka placerad i mitten används oftast som tändanordning. I stället för en slang används ett tjockt VP-rör (elektrikerrör) och brukar då kallas för rörbomb. Krut är inte licensbelagt att köpas hos svenska vapenhandlare och dessutom lätt att billigt att blanda ihop av de 3 lättåtkomliga beståndsdelarna.Vi har tyvärr nog bara sett början på användningen av ovanstående, och troligtvis mer sofistikerade sprängmedel, från de allt större antidemokratiska grupperingarna i Sverige.

Postat av: s-e karlsson

Hej och godmiddag!

ON har idag ett reportage om en svensk kvinna boende i Bockara O-hamn som på grund av sjukdom kommit efter med sin elräkning och blev därmed avstängd från alla möjligheter till matlagning och belysning ! Ytterligare ett exempel på att vi har svenskar som behöver hjälp ! Undrar om detta hade hänt om hon varit invandrare ?S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-02-09 @ 12:58:24
Postat av: Martin Isaksson

@ S-e KarlssonHade varit hemma hos reportage och höjdarna från kommunen hadde varit där och slickat tantens fötter

och bett om ursäkt och hadde elabrotten avbrutit hennes bönestund så får hon skadestånd av E-on för att de varit rasistiska.förmodligen fått en fult möblerad 5rummare precis som den 18årige killen som bott i sverig i 1år fickden svenska välfärden är inte för svenskar längre utan reserverad för invandrare med div projekt som starta eget bidrag osv är helt reserverat för invandrare.

2009-02-09 @ 14:01:06
Postat av: hunter

Läs i bifogade länk om hur AFA-terrorister försökt att döda någon som tillhör Nationaldemokraterna.Postat av: hunter

Skrämmande demografisk utveckling i EuropaSaxat från den nysvenska tidskriften Nonkonform, nr 85 (20.10.2008) av Av Anton Assarsson."Befolkningsstatistiken ger en vägledning om framtiden. Prognoserna skiljer sig något efter källor, definitioner och gränsdragningar. Men de är ense om vart utvecklingen går: européerna minskar i antal samtidigt som muslimerna ökar. Om endast en miljon barn föds 2008 blir det svårt att få två miljoner vuxna i arbete år 2028 (eller år 2035 eller när de nu blir klara med sina studier i feminism och queerteori). Den ersättande nativitetsnivån, dvs. det antal nyfödda som ett samhälle behöver för att behålla sin nuvarande befolkningsmängd, är 2,1 barn per kvinna. Vissa länder ligger långt över den siffran. Somalia har 6,91, Niger 6,83, Afghanistan 6,78 och Yemen 6,75. Och vad har dessa länder annars gemensamt? USA ligger på 2,07, Irland 1,87, Nya Zeeland 1,79, Australien 1,76, Kanada 1,5, Tyskland och Österrike 1,3, Ryssland och Italien 1,2 och Spanien 1,1. Sistnämnda folk halveras alltså för varje generation. Samtidigt har sedan år 2000 fyra miljoner utomeuropéer flyttat till Spanien. Landets befolkning har därmed ökats med tio procent. (I Granada finns det numera så många praktiserande muslimer att det har framförts krav att Alhambra åter skall bli centrum för muslimsk kultur och andlighet.) År 2050 har Italiens befolkning sjunkit med 22 procent, Bulgariens med 26 och Estlands med 52. Talet om ”befolkningsexplosion” bör kompletteras med begreppet populationsjustering.Av den totala befolkningsökningen på jorden mellan 1970 och 2000 stod i-länderna för mindre än 9 procent medan den muslimska världen stod för 26. Mellan 1970 och 2000 sjönk i-ländernas befolkningsandel från strax under 30 till litet över 20; muslimska nationer ökade från ca 15 till 20. För Europas del har under samma tid den muslimska befolkningen ökat med 20 procent, vilket motsvarar fyra EU-länders befolkning: Irland, Belgien, Danmark och Estland. I Marseille och Rotterdam är 25 procent av befolkningen i dag muslimsk. Malmö har 15 procent. Paris, Bryssel, London, Köpenhamn och Moskva har ungefär tio procent. I Storbritannien deltar fler muslimer än kristna i gudstjänsterna.Enligt analytiker inom CIA kan EU komma att kollapsa omkring år 2020. USA och Kina framstår då som ensamma maktblock. Låt vara att CIA inte alltid lyckats så bra med dylika analyser. Det verkar dock troligt att de etniska motsättningarna inom unionen i den närmaste framtiden kommer till allt våldsammare uttryck. Även om överheten skulle lyckas stävja oroligheterna genom en brutal polisregim är blotta tanken på att ett barnlöst Europa skulle kunna mäta sig med främmande maktintressen skrattretande."

2009-02-09 @ 15:33:50
Postat av: Mohammed Ali

Hunter,Jag skulle gärna vilja träffa dig personligen, var bor du?

Vi skulle ha ett och annat att snacka om.Bara så du vet är Islam den religion som flest människor konventerar till i världen just nu, så det är bäst att du går och gömmer dig.

2009-02-10 @ 21:32:23
Postat av: s-e karlsson

Har anmält mej som prenumerant på Kalmar Läns Tidning till att börja med för ett år ! Behövs en tidning där journalisterna tillåts att skriva sanningen !

Mvh S-E Karlson Sd Högsby .

2009-02-11 @ 07:50:27
Postat av: Sussie

Har just beställt en årsprenumeration jag också, bor lååångt därifrån men posten ska ju fungera :-)

2009-02-16 @ 10:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0