"STÅ IVÄGEN MED VÅRA KROPPAR"

Se hela polisens film från Rosengårdkravallerna.

"Det kan väl inte vara meningen att vi skall gå ut dit och stå i vägen med våra kroppar?"


Klicka på bilden för att se filmen.

Notera smällarna i början på filmen som kommer från slangbomber och gatstenar som kastas mot polisbussen. Hur skulle du känna dig efter att du blivit utsatt för samma sak. En kvinnlig polis har verkligen darr på rösten och jag udrar om inte alla funderar över sitt yrkesval i denna situation. Jag har också förståelse för att de då kan komma en och annan verbal kommentar som aldrig skulle komma i en annan situation.

"Hör den kvinnliga polisen som med gråten i halsen drar igen luckan mot bombregnet med ett uppgivet FY FAN. På radion hör man hur någon insatsledning försöker hålla koll på personalen och patrullerna -man vill ju inte tappa bort någon stackars ensam sate därute i djungeln- och samtidigt pågår fullt krig utanför bussen. Fordon brinner, det kastas bomber och molotovcoctails. En annan kvinnlig polis säger något om att "det kan väl inte vara meningen att vi skall gå ut dit och stå i vägen med våra kroppar?"

En av polismännen i bilen, förmodligen både stressad och nervös av den mycket pressande och frustrerande situationen, försöker lätta upp stämningen genom att kläcka ett fnissigt skämt inom tabu-belagt område. Han citerar en ICA-handlare i Vellinge, använder uttrycket "blattajävel" och cirkusen är igång! Sedan följer kameran en grupp som utmärker sig som väldigt aktiva. En förbipasserande civilist attackeras av en sten eller smällare och man filmar samtidigt som man förbereder att gripa två väldigt aktiva individer man identifierat. Jag förutsätter att det är just dessa två som nu åtalats: En svensk AFA:it (en rikemansson från Höllviken) och en slyngel med invandrarbakgrund. För övrig är det AFA:iten polismannen syftar till när han säger "ape-jävelen". Alltså INTE en neger, vilket drevet gärna vill få oss att tro!"

Citerat från bloggen rebell.dk

Jag träffade i veckan en mamma vars son jobbar som polis i Malmö och Rosengård. Hennes son hade nu begärt inre tjänst och gissa om hon var nöjd och glad över att han också beviljats detta. Vem vill jobba i dessa arbetsmiljöer?


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Och så klagar PK media om rasistiska Poliser ( här skulle det stått ett svenskt vanligt kraftuttryck ) men med tanke på vilken spridning som denna blogg har så avstår jag. Anmnarsk kanske man blir stämd.Rädda Sverige!

2009-02-14 @ 09:49:03
Postat av: BAW

När polis utsätts för livsfara, vilket stenkastning och slangbomber är, så skall tjänstevapnet användas. Det just därför vi utrustat våra poliser med dessa. Ett skott i benet på extremist brukar ganska snabbt kyla ned övriga gaphalsar. Ge våra poliser klara direktiv.

2009-02-14 @ 10:04:09
Postat av: Sten

Jag skulle aldrig haft vaara polisers taalamod.

Om AFA-draegg och islamister kastar sten, brandbomber m.m. mot mig och jag har ett vapen saa skjuter jag.

Jag tycker polisen hade all raett i vaerlden att oeppna eld.

Hoppas polisen ej rycker ut naesta gaang det brinner i Rosengaarden. Hur dom aen goer saa blir det ju fel.Laeser just nu paa SvD om juni-valet till EU. Har inte SD naagra kandidater som aer med paa listan???

2009-02-14 @ 10:19:16
Postat av: Martin Isaksson

Ja man blir helt matt av all denna skit som tillåts hända i sverige.sen ska de be om ursäkt inför pöbeln i tv ?snart är det varje man för sig själv.

2009-02-14 @ 10:24:21
Postat av: D Puddingfjäll

I dagens SvD finns en bild på rikspolischefen. Han befinner sig i Rosengård och mycket, mycket nära honom står en ung man från Rosengård. Det är nog inte mer än centimeter som skiljer de två personernas ansikten.Inget kunde bättre illustrera de svenska pk-iternas enfald. Dom tror att man ska få slut på terrorismen genom eftergivenhet och belöning.Och på den resan är pk-politikerna. Även integrationsminister Nyamo Sabuni ska snart till Rosengård.En annan sak. Den unge mannens hotfulla beteende torde inte väcka någon som helst uppmärksamhet eller upprördhet i PK-media.Nej PK-media är fullt upptagna med att fördöma något som poliser lär ha sagt till varandra i en livshotande situation.Dessutom kanske de inte har sagt vad som rapporterats? Ja det verkar som om rapporteringen har mörkats i väsentliga avseenden. Jag menar det där med att vissa delar av vad som sagts klippts bort.Falskt vittnesbörd eller mened kan sådant kallas för i andra sammanhang.

2009-02-14 @ 10:30:36
Postat av: hunter

@ RogerDet är mera adekvat att undra vad det är för fel på dig, som inte klarar av att läsa och förstå en hel mening och dess verkliga innebörd. Att rycka ut några ord ur sitt sammanhang, enbart för att förvrida fakta, visar vilken det är som står för den verkliga "idiotin"!"En av polismännen i bilen, förmodligen både stressad och nervös av den mycket pressande och frustrerande situationen, försöker lätta upp stämningen genom att kläcka ett fnissigt skämtinom tabu-belagt område."

2009-02-14 @ 11:21:41
Postat av: Martin Isaksson

ja det kan väl inte vara så att dessa apor kränkte samhället i allmänhet?men du har rätt att kalla dessa apor är kränkande för just riktiga apor borde kalla dessa för vad de är IDIOTER!.såna som du är ju de kränktas generation

ååå mc donalds tog 3min på sig att göra min burgare måste vara för att jag är ******* ge mig 50000kr.alla(h) känner sig så kränkta hoppas även du är jätte kränkt.

2009-02-14 @ 12:12:09
Postat av: Inge Sandén

Fjantarna har fått lite för mycket att säga till om i Sverige,Roger placerar sig i den gruppen.Dom förstår inte varför hela nätet bara haglar av sympatier för poliserna.Den största orsaken är att vi tillåtit Islamisterna,att få ett allt för stort inflytande i vårt land.Värst av allt är att i dessa moskeér,som vi också tillåtit att byggas,där predikas den värsta hatpropaganda mot vårt land,därför blir det så här.Det har gått inflation i ordet "att bli kränkt".Antingen avskaffar vi demokrati,som egentligen bara finns på pappret,så att alla mussar slipper bli kränkta,eller så får PK-iterna ordna en kurs för alla muslimer och vänsterextremister i vad ordet demokrati står för.Läs den i dagarna nyutkommna boken "Folkhemmets Balkanisering".Snart är vi alla kränkta.Så kanske alla bättre förstår,att det bästa vore att avskaffa DO och kasta ut alla Islamister.Före dessa Islamister kom in i vårt land,var det lugn och ro.Vi hade i alla fall nog av vårt eget,utan att importera nya motsättningar.Rädda Sverige.Rösta på SD 2009 och 2010.

2009-02-14 @ 13:02:34
Postat av: Martin Isaksson

Det är ju inte konstigt att i alla mångkulturela länder tex Irak eller iran samt jogoslavien behöver en Saddam eller Tito eller mullor för att hålla dem i schak annars är mördandet igång igen mellan de olika kulturerna är det ingen som kan se detta mönster som uprepar sig i varje land det kommer till.

2009-02-14 @ 13:17:21
Postat av: Carl

så här man i vardagen när man inte lyder utlänningar då snackar dom om att de varit i kriget och de kommer att bla..bla..bla...

FY FAN för quislingpoltiker och deras tillsatta myndighetschefer

2009-02-14 @ 14:37:31
Postat av: Ulrika

Det är synd om människor som är segregerade läste jag i en ledarartikel i aftonbladet (angående det som händer i Rosengård)när jag besökte min mor. Ledarartikeln skyllde på att dumme svennen (alla etniska svenskar)inte har tagit lilla Abdullha 17 år och hela hans analfabetiska släkt till sitt hjärta. Istället kräver den dumme svennen och hans anhöriga (etniska svenskar)att stora tjocka släkten/klanen till Abdullha ska stå för uppfostran av den lille pojken som kastat brandbomber och sten på utryckningsfordon i sverige.Det är orättvist och diskriminerande skriker Abdullha och hela klanen håller med. Man får aldrig trakassera våran lilla Abdullha eller hans vänner skriker den debila modern som lyckats yngla av sig ytterligare fyra barn i sverige medan fadern redan är på väg att skjuta polisen eller någon som råkar komma i vägen. Kanske har Abdullha rätt men då går vi och vrider om näsan på mamman och pappan till denne slyngel och vad händer då? DO kopplas in och någon imbecill advokat med penningstinna ögon anlitas och kommer fram till att familjen/klanen är diskriminerade.

Vem betalar?

2009-02-14 @ 21:31:39
Postat av: Fredrik

Detta är framtiden !

Så se nu till att rösta SD.

Sluta skämmas för vad ni tycker och känner.

Ens magkänsla brukar ha rätt till 99%Såg reprisen från Debatt igår.

Den där sosse dåren som vill att varenda arbetsgivare ska rätta sig efter muslimernas krav.

Sanslöst alltså. Sen han från RSFU som körde en kampanj mot glassen Nogger för att den hette Black.

Ja du jävlars va ! Men varför frågar man inte sosse muslimen om han tycker homosexuella ska få gå och be med honom.bjuda in alla homosexuella till Mosken för lite fika o gulligull. ställ de på sin spets ! Att kristna eller muslimer får anpassa sig efter vad demokratiska samhället kräver är en självklarhet. Tittade på Engelska nyheter. Ett jävla liv att ett religiöst samfund som muslimerna har fått nån bestämmande rätt om vem och vad som får komma på besök.Ja framtiden va de ja?

Har inget annat val än att rösta SD.Rädda Sverige2009-02-15 @ 07:41:15
Postat av: Stora SmålandFrån en klapp på axeln , till en spark i arslet är det bara ca en halvmeter !

Mvh Stora småland .

2009-02-15 @ 17:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0