SHIMON PERES

 

Lyssna på Shimon Peres ca 40 minuter in i videon.  När han avfyrar en rad sanningar.

Kommentarer
Postat av: hunter

Ett tal av Shimon Peres i klass med Winston Churchill och president Erdoğan i Turkiet, kan "slänga sig i väggen"!

2009-02-01 @ 22:59:24
Postat av: Anders Engdahl

Israels ringde 10 000-tals samtal till Gazainvånare innan invasionenTrots Hamas försök att dölja sanningen av händelser i Gaza så kommer bevisen för Hamas krigsförbrytelser, Hamas överdrivna siffror avseende civila offer och skador

på egendom, stulet bistånd och Hamas terror av den egna befolkningen kommer äntligen i ljuset.- Israel har mer erfarenhet än de flesta länder gällande krig och skräcken som följer i dess spår. Åtta års regelbunden raketbeskjutning mot civila i Israel och åtta års verkningslösa israeliska taktiker för att stoppa dessa krigsförbrytelser resulterade till sist i att Israel inte hade något annat

val än att åberopa sin legitima rätt till självförsvar och invaderade Gaza.När Israel slog tillbaka mot Hamasterrorn i Gaza uppmanade Israel innan invasionen palestinska

civila att de skulle undvika platser där Hamas har positioner, t.o.m. gjordes det 10 000-tals

telefonsamtal till invånare i Gaza att undvika heta platser i Gaza där Hamas befinner sig.

2009-02-02 @ 04:06:53
Postat av: Magnus

Han läser ur Hamas charter och visar vad islamism går för. (Nu skriver islamisten Omar lögn/taqiyya på Newsmill om enstatslösning under Hamas där judarna har lika rättigheter. SIC! Oroväckande många tycks stödja islamisten Omar.)

.

Hörde om många vittnen att israelska soldater på Gaza arbetade med att få civila att lämna de militära anläggningar ofta 20 meter från skolor och sjukhus, som bombades, och att det ofta blev noll döda och skadade vid bombningar efter att man gått in med trupp (dock missade man någon gång).

2009-02-02 @ 10:02:46
Postat av: Fredrik

Mycket bra tal ! Är väl dags att inse att den fundamentalistiska islamiska terrorist organisationen HAMAS är en grogrund till RASISM,HAT och en VÅLDSkultur som vi inte kan flörta med(Mona.S och de förvirrade)Vi ska ta starkt avstånd och ej tolerera detta i Sverige.Vi kan inte bestämma vad andra länder gör men här i ett av världens mest tolererande land så är detta där gränsen går.Såg att Mona.S sa att hon inte under några omständigheter skulle kunna arbeta ihop med SD.Det vill då säga att hon dömer mig och andra som vad ? Inte rasister för det får ju stå för henne. För det är hon som vägrar att lyssna och låta oss medverka i det STYRANDE rummet pga av

att hon dömer oss pga av att vi önskar en mer ANSVARSFULL INVADRINGS POLITIK ? Hon med andra dömer SD pga av att det är ett ungt parti och det har säkert haft och har halvkorkade anhängare med rasistiska åsikter.Ja du jävlars vilket parti har inte det !? Titta på de rödas historia ? RASLÄRA ?

I say no more. Finns inget rasistiskt över SD.Men det finns en stolthet som inget annat parti har och kommer få.Jag är inte imot invandring men jag är i mot import av kriminalitet,terrorism,bidragsfuskare och en fundamentalism som är ett direkt hot mot vår demokrati. Så till Mona.S den verkliga rasisten och ANTI sverige politikern.Lägg ner din politiska karriär,Flytta från landet med ingen kultur,stjäl en toblerone i något kulturland men de lär vara det sista du stjäl !

Sen får du väl ta me dig anhanget så någon kan hjälpa dig för några händer lär du ej ha kvar.Gift dig med någon herre, gå 2 meter bakom resten av livet,När mannen vill så tar han oavsett om du säger NEJ vilket här i detta okulturella land anses som en rättighet för kvinnan att bestämma över sin egna kropp etc etc etc !Men en ansvarsfull invadringspolitik så ska vi verkligen hjälpa dom i nöd.Men vi ska också ställa stora krav på att få bli svensk medborgare.RÖSTA SD !2009-02-02 @ 10:15:28
Postat av: Magnus

Den statistik som media (TT m fl) skrev under kriget, att Isreal dödat över 1000 personer och Hamas något 10-tal ska ses mot bakgrund av att man i bl a israeliska Serdot sov i skyddsrum och där det ändå under några år dödades -- osäker på talet, men jag vill minnas -- sådär 400 israeler och skadades 10 ggr fler. Över 6000 raketer på ett par år, där vissa dagar föll tiotals eller 100 raketer.Tydligen visar även uppgifter att bara 500-700 dödades av israeliska raketer, och att de flesta man antagit var civila deltog i striderna.Instämmer med det Lars Hedegaard sa, nämnt av Fröken Sverige <a href="http://imittsverige.blogspot.com/2009/02/lars-hedegaard-islam-ar-inte-en.html">här</a>, att Islam -- jag anser åtminstone radikal islam som tar Muhammed på orden -- knappast är religion utan våldsideologi.

2009-02-02 @ 11:46:28
Postat av: Ibbe

Noteras bör att Turkiets största supporter inom EU för medlemskap är Sverige. Så Bildt och Reinfeldt är lika insiktsfulla i den frågan som i försvarsned-rustningsfrågan d.v.s. ganska så naiva. Efter Davos kanske rent av stödet för Turkiet i EU är ännu större?

2009-02-02 @ 12:46:15
Postat av: Martin Isaksson

Ok shimon sa många fina sanningar men vad var det för tok som käftade på slutet och stormade ut med bara hat i blick och som inte lyssnat ett dugg på vad Israels shimon hadde att säga. var han från turkiet och de vill man ha in i EU ååå herre gud,nä det lär ju inte hända mkt när såna tokar får ha någonting att säga till om.

2009-02-02 @ 14:02:51
Postat av: Stone

Man borde visa talet i pk-tv som motsats till alla hamas uttalande gjorda av dem själva eller stödpersoner i Sverige.

2009-02-02 @ 18:18:56
Postat av: Norbergssonen

Shimon Peres - vilken statsman! Men ett folk har väl de ledare man förtjänar - och därför har vi Fredrik Reinfeld och Mona Sahlin.

2009-02-03 @ 19:39:05
Postat av: Norbergssonen

Shimon Peres - vilken statsman! Men ett folk har väl de ledare man förtjänar - och därför har vi Fredrik Reinfeld och Mona Sahlin.

2009-02-03 @ 19:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0