SAHLIN FORMAR SITT B-LAG


Monas lärjungar                                                 Foto Thoralf Alfsson

Det är ju ett känt faktum att en svag ledare väljer att omge sig med ännu svagare medarbetare för att säkra sin egen framtid och det är precis det som Mona Sahlin gör just nu.

Att utse Ibrahim Baylan som partisekreterare visar verkligen inte prov på socialdemokratisk styrka. Däremot visar det på inriktningen mot invandrargrupper som väljare. Tomas Östros, Sven-Erik Österberg och Ibrahim Baylan är enligt min mening inga starka kort utan visar på en ganska medioker uppställning för socialdemokraterna inför valet 2010..

Håkan Juholt har blivit blåst på konfekten av Mona Sahlin och hamnar på gubbhyllan som Östran skriver. Han har ju även blivit blåst på en valbar plats i EU-valet så frågan är vilket hundben som Mona Sahlin kommer att kasta till den jycken, det blir i vilket fall som helst inte särskilt fett. Pär Nuder som var ett starkt kort lämnar riksdagen 2010 och Marita Ulvskog drar till Bryssel. Sönderfallet inom socialdemokraterna fortsätter och sannolikheten för att vänsterblocket skall vinna valet 2010 minskar för varje dag med Mona Sahlin som partiledare. Men jag gråter inte utan är bara nöjd ju längre Mona Sahlin tillåts sitta kvar som partiledare.


Att vi Sverigedemokrater kommer att utsättas för en smutsig valrörelse bekräftas gång på gång. Senast var det Sydsvenskan som i en artikel skriven av kommunisten Petter Larsson, som ägnar sig åt rena lögner i sin artikel. Det är samma skiva som snurrar om och om igen i sina försök att skrämma svenska folket för oss Sverigedemokrater. Men jag kan lova dessa skribenter att den taktiken är redan dömd att misslyckas. Antalet nya medlemmar stiger varje vecka och antalet personer som öppet stödjer oss ökar också.SR:s mullvad Caroline Stenman

Sveriges Radio fula försök att infiltrera SDU är ett annat exempel på denna kampanj som vi Sverigedemokrater utsätts för men jag är inte det minsta förvånad. Så fort media har det minsta chans att komma åt någon Sverigedemokrat tar man den utan några som helst skrupler.

När det däremot händer saker där politiker för de etablerade partierna är inblandade i på det ena eller andra sättet tiger media med hänsyn till de inblandades integritet. Den senaste veckan har jag noterat två händelser tack vare att jag bland annat håller koll på Tingsrätten som borde gett rubriker i media om dessa politiker behandlats på samma sätt som vi Sverigedemokrater.

Men jag sparar dessa händelser i mitt "arkiv" för att plocka fram om jag själv utsätts för medias eller de etablerade partiernas smutskastning.


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Det kan inte vara lätt att sitta som sossestrateg idag. Det är nog det djävligaste politikerjobbet som finns. Ger de inte invandrare poster drar invandrarna och ger de invandrare poster drar svenskarna.

2009-02-26 @ 00:45:33
Postat av: Jens

"Jag väntar här på kallt"!http://www.youtube.com/watch?v=uX1JIaKqTqs

2009-02-26 @ 05:05:44
Postat av: nils

En medioker samling! Reinfeldt smartare. Valde att toppa sitt jag. Visade på mer storsinthet och smartness inte minst gällande Bildt. Inskränkta människotyper typ Mona Sahlin visar ju alltid på motsatsen! Borgarna och Sd starkaste kort i valrörelsen torde bli Sahlin, tyvärr så är hon nog rökt redan till sossekongressen till hösten.

2009-02-26 @ 06:08:39
Postat av: Nalle i Växjö

Har kommit fram till exakt samma analys när det gäller Sossarnas valstrategi, innan jag fick syn på detta inlägg.Hade planer på att själv skriva något liknade.

Nu gäller det bara att sprida informationen till dom som bara läser PK media så att dom börjar inse vad som är på väg att hända och kan ta ställning i rätt tid.Men det är sorgligt att ett Svensk arbetaparti, som visserligen har en del märkligheter som rasrenhet,en maktapparat som LO som nästa var i stil med Öststats organisationer nu går ytterligare ett steg mot själutplåning.Och även om kanske inte Mona konverterar och tar på sig slöja, så kommer hon med stor säkerhet knyta till sig flera etniska experter, gissningsvis någon av kvinnorna från Halal TV.Till dig som är Svensk, antingen som etnisk grupp eller som beter dig och känner dig som SvenskStoppa Mona innan det är försent, tänk till innan innan du går till val 2010

2009-02-26 @ 07:01:14
Postat av: Fredrik

Ta en titt på de här Thoralf !!

http://frianyheter.wordpress.com/Vad säger man ?

Rent bedrövligt att man inom högskolan ska "styra" människors tyckande om saker.Mycket skrämmande utveckling de här !Men det är väl bara att belysa det så det tas upp i media och att ansvariga får stå till svars vad dom håller på med.Sen kolla upp om detta har förankringar hos sossarna inom kommunen.Bedrövligt !

2009-02-26 @ 07:01:49
Postat av: Stefan A

Någon lojalare husneger än Baylan får man nog leta efter, Mona har lärt sig av godsägare Persson. Nu uppträder illigala invandrare öppet i svt morron som den naturligaste sak i världen, förstår man inte att man uppmuntrar fler och fler att stanna.

2009-02-26 @ 07:38:19
Postat av: Fredrik

Såg precis inslaget på svt morgon men den

"Papperlösa" i tv soffan !!Indoktrineringen har börjat !

Nu ska man vänja Svensken vid detta fenomen.Ja men vad i helvete är detta ?

Sen ett repotage om papperslösa i kina ?

Världens största diktatur !!Inte en jävla fråga om varför han är papperslös.

Inget fullständigt namn.Kom igen nu Sverige !!

Vakna ur Sossedvalan !!Sen bara så ni vet så brinner det i Södertälje !Vänster extremister, Global Interfada ligger troligtsvis bakom.Rädda Sverige !

2009-02-26 @ 09:00:30
Postat av: Nalle i Växjö

Kan en Muslim rösta på ett parti med en kristen

Assyrier som ingår i dem "nya sossarna" som PartisekreterareMisstänker att Mona har bitit sig i bröstvårtan ännu en gång.Mona, det bästa som hänt för Alliansen och SD2009-02-26 @ 09:04:02
Postat av: Söder

2520483.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel2520483.svd

Aktionsgrupp verkar vara den nya benämningen på vänsterextremister. Vad har hänt med benämningen extremist?

När AFA attackerade en ND ansluten i rågsved kallades de också för aktionsgrupp.

Varför detta mer positiva ord ?2009-02-26 @ 09:50:49
Postat av: Anders

Thoralf, jag tycker att du borde publicera det nu, faktiskt. EU-valrörelsen har ändå på sätt och viss satt igång. Jag är mycket intresserad!

2009-02-26 @ 09:52:27
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: hunter

I nedanstående citat kallas det för fortbildning av journalister. Rätta ordet hade givetvis varit "hjärntvätt" av journalister!Nu bryr man sig inte ens om att dölja, att Sverigedemokraterna även fortsättningsvis skall särbehandlas i förhållande till övriga partier. Vi kommer nu med anledning av de förestående valen med stor sannolikhet att få uppleva de mest avskyvärda försök till smutskastning och hetsjakt av ett parti som någonsin ägt rum i Sverige. En hel del har redan hänt den senaste tiden. Bl.a.:

- Mullvad från Sveriges Radio inom SDU.

- Mordförsök på SDU:s ordförande.

- Totalt sönderslagen bil och hotelser mot en av SD:s distriktsordförande.

- Fullständigt lögnaktiga artiklar och inslag i massmedia.

- Olika former av angrepp på av Sd anordnade torgmöten.

- O.s.v."Högskolan i Kalmar driver ett institut, Fojo, som ägnar sig åt fortbildning av journalister. I styrelsen för Fojo sitter bland annat riksdagsmännen Kent Härstedt och Anders Åkesson. I institutets förordning anger Thomas Östros att institutet ska ge “de fördjupade kunskaper som journalister behöver för att med aktiv, granskande och oberoende journalistik bidra till en fungerande samhällsdemokrati “Tillsammans med Quick Response och Paraplyprojektet ska Fojo anordna ett seminarium i Stockholm den 6 mars. Seminariet syftar dels till att belysa hur den nya diskrimineringslagen påverkar journalistiken och dels till att ta upp hur partiet Sverigedemokraterna ska bevakas inför EU-parlamentsvalet nu i sommar. På talarlisten återfinnes:

· Daniel Poohl, chefredaktör på tidskriften Expo

· Helena Giertta, chefredaktör på journalistförbundet tidning Journalisten.

· Pontus Mattson, SRs ekoredaktion

· Arash Mokthari, Quick Response“Paraplyprojektet” syftar till att “öka intresset och kunskapen om mångfald på arbetsplatsen samt skapa opinion mot all diskriminering.” och drivs med medel från Eu-programmet “Equal“."

2009-02-26 @ 10:04:50
Postat av: hunter

Glömde stort tipstack till Fria Nyheter.

2009-02-26 @ 10:12:16
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Legitimerar vi "papperslösa" dvs illegala immigranter så legitimerar vi också svarta pengar. De förra kan inte existera utan svarta pengar. Bedrövligt att höra debatten eller snarare "myset i soffan" med denna inkvoterade Marianne någonting. Södetälje brinner, men det bekymrar inte justitieministern, men kanske någon brandman uttryckt något i sammanhanget naturligt så hon kan rycka ut till TV-soffan.

Två bilar krockar utanför Växjö, det föranleder en uppgörelse, en snabbutryckning av den kaliber som skulle gjort varje brandchef avundsjuk.

2009-02-26 @ 10:17:37
Postat av: Fredrik

Lyssna på hela programmet !

Och lyssna riktigt jävla noga

För detta är Sveriges framtid !!03MDM" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=ocU5x03MDM

RÄDDA SVERIGE!!2009-02-26 @ 11:06:29
Postat av: Fredrik

Länken verkar inte funka?Sök detta på Youtube:

Out of time: Radical Islam Taking Over Europe & WestNyhets rappotering av CBN London.

2009-02-26 @ 11:10:22
Postat av: hunter

@ Fredrik och alla andraDet finns en bugg i programmet till denna blogg. För att vara säker på att en länk skall funka, så måste man lägga in den under URL:2009-02-26 @ 11:19:00
Postat av: AWSvensson

"Polisen anser inte att det finns en ”konkret hotbild” mot finanskommunalrådet Ilmar Reepalu (S). Därför begränsar länsstyrelsen kameraövervakningen vid hans bostad".Han står väl på mussarnas sida så han behöver väl inte vara rädd.

2009-02-26 @ 11:34:02
Postat av: hunter

@ AWSvenssonDå du lägger in olika citat, så vore jag tacksam om du även lägger in en länk till var du hittat detta. Om jag t.ex. vill tipsa andra eller veta mer, så är det alltid bra att ha tillgång till en källhänvisning.

2009-02-26 @ 11:44:50
Postat av: AWSvensson

Hunter, du får inte begära för mycket av en som är utbildad på räknesticka, som fick en lektion i URL och inte fattade ett något.

2009-02-26 @ 12:17:22
Postat av: hunter

Hej AW!Jag menar bara att om du kollar en artikel t.ex. í en tidning, så kan du bara kopiera vad som står i adressfönstret och lägga in i URL: så jag får reda på var den finns. Så ingen större uppståndelse för min skull, som prästen sa till sina konfirmander då han fick en blomsterkvast som tack!

2009-02-26 @ 12:59:41
Postat av: BAW

Bild och namn har vi fått på kräket som agerat mullvad,kan någon hjälpa till med adressen?

2009-02-26 @ 13:23:47
Postat av: hunter

@ BAWCaroline Stenman har sin mailadress hos Sveriges Radio i Göteborg. Hon går inte att hitta på t.ex. www.ratsit.se utan endast ett par andra med sammam namn. Enligt Google så finns det en person med hennes namn som är medlem i Mölndals Tennisklubb.Med anledning av att hon har "skyddad identitet" så kan man verkligen undra vad det är för annat som ev. är på gång?

2009-02-26 @ 13:56:29
Postat av: hunter

@ BAWNågra "beundrarbilder" på Caroline Stenman.

Postat av: Observer

Vaddå B-lag? Det är Sahlins A-lag!

2009-02-26 @ 16:34:07
Postat av: s-e karlsson

Kanske Mona Salivs B-lag ?

2009-02-26 @ 17:24:01
Postat av: natasha

En het debatt om "en muslimsk samfunn i Norge" pågår på Aftonposten. Se länk:http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article2947691.ece

2009-02-26 @ 17:39:42
Postat av: Åh vad imponerande!!!

Nej. Det här är ett smart val av Mona! Hoppas hon får igenom det, och att även andra kaxiga med IQ 130-150 byts ut mot normala människor med 100-110.Det här är ett genidrag av Mona! Hoppas hon både får igenom detta och stärker sin position på sossekongressen i höst! Åh vad sosse jag blir nu. Se där! Bra och rätt kurs att hålla ända fram till valet 2010. Ja, gör det socialdemokraterna!

2009-02-26 @ 17:50:30
Postat av: Berra

När man tittar på fotot med Baylan och co så ser man att det är gråsossar som omger honom,dom är väl på utdöende snart.Och så småningom går väl partiet samma väg,om dom väljer in fel personer,men det är ju bara bra för SD.Jag tror inte att smutskastning av SD får någon betydelse inför riksdagsvalet,själv har jag insett efter alla val man deltagit i. Att en röst på sossarna eller alliansen är bortkastad,om man vill ha invandringsstopp för alla förbrytare och pyromaner

2009-02-26 @ 17:54:39
Postat av: Buford. T. Justice

Enligt säkra källor så blev mullvaden Caroline så rädd när hon blev avslöjad, så att hon kissade på sig. Det syntes tydligt, och då är det ju inte konstigt hon sprang ifrån hytten ;-)

2009-02-26 @ 18:54:04
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Arbetet med att sätta ihop sitt lag fortgår säkert en som har en direktplats måste väl vara Jan-Emanuel efter sina uthyrningsförsök.Måna o Tåbleråne vet vi ju om .Men vad har Abraham Bayland för affärer med kronofogden blev lite nyfiken.Här är väl ingen som vet ....Frågan är ju om man måste ha två hjärnceller varav en ligger i kuvös för at bli sosse.Ett gammalt fint arbetarparti som spårat ur fullständigt.Kan någon tänka sej Per-Albin Hansson md en FEZ på huvudet.Eller Tage Ehrlander högst uppe i en minaret predikande sharialagar i folkhemmet.Abraham Baylands namnbyte till Ibrahim är bara för bra.Mycket av sossarnas hittepå platsar i en skämtfilm hur jävla dumma tror man svenska folket är.Snacka om att förolämpa människor intelligens.Ett bra exempel på en förrvirrad socialdemokrat är väl Jonas Franzen .Att tjoa på en SD blogg är lika begåvat som att styra ett kamikazeplan in i ett fartyg i tror att man vinner kriget(valet) hög kuvös faktor.Men en sak som Kinas ledare Sossarna i en del missriktade borgeliga tidningar inte kan är att stoppa demokratin på internet.Men det positiva med dagens sossar är att dom är självutplånanande.Måste väl gå at hitta någon som är smartare än Jönssons katt även för Socialdemokraterna .Att anlita en PR kille från USA är väl ingen ide när ingen förstår vad han säger.Killen måste ju bli totalt knäckt när han ser sossarnas bedrifter.I USA blir man diskad politiskt sett om man spottad på grannens katt.

2009-03-04 @ 19:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0